Recenzie HostMonster: Avantaje și avantaje importante de luat în considerare înainte de cumpărare

Recenzie HostMonster

Unele lucruri se îmbunătățesc odată cu vârsta. Acesta este oricum vechea zicală.

Din păcate, nu este întotdeauna cazul.

HostMonster a fost fondată înapoi în 1996, ceea ce le-a făcut una dintre cele mai vechi gazde web din industrie (înainte de contopirea cu EIG în 2015).

În iunie 2015, am achiziționat HostMonster „Planul de bază” pentru a începe să derulăm teste de performanță detaliate pentru a evalua performanța acestora. Am creat un site web WordPress de bază și am monitorizat statisticile site-ului precum viteza & timpul de funcționare (printre alte criterii importante) timp de câteva luni pentru a stabili unde se stivuiesc față de alte gazde web din industrie.

Experiența HostMonster le oferă un avantaj competitiv? Sau performanțele lor au scăzut, la fel ca multe alte mărci EIG achiziționate recent?

Să aruncăm o privire la ce am găsit!

Beneficiile utilizării HostMonster Hosting

Vom admite: am avut mari speranțe pentru acești veterani din industrie.

Au fost de câteva ori în jurul blocului și sunt acum deținute de unul dintre cele mai mari conglomerate din industrie. Deci credeți că ar trebui să aibă lucrurile lor împreună.

HostMonster oferă câteva lucruri decente (aruncând câteva funcții suplimentare frumoase, cum ar fi furnizarea instantanee).

Iată un scurt rezumat al celor mai mari aspecte pozitive pe care le-am găsit:

1. Peste timpul de funcționare mediu (99.96%)

Media din industrie pentru uptime este în jur de 99,93% pe baza analizei noastre.

HostMonster este peste standardul industriei, cu o medie uptime de 99,96 la sută în ultimele 24 de luni. Asta e destul de bine.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,96%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,85%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,93%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,98%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,96%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

HostMonster statisticile din ultimele 24 de luniDurata medie de funcționare HostMonster | Vezi statistici

2. Suport decent (totuși inconsecvent)

Pe parcursul recenziei personale despre HostMonster, agentul de asistență pentru chat-ul live s-a conectat în termen de patru minute și a răspuns la majoritatea întrebărilor noastre în 2 minute fiecare. Nu am fost respinși de sprijin, dar a fost suficient de bun pentru a termina treaba la momentul respectiv.

În timp ce oferă telefon, e-mail și asistență pentru chat-uri live, există un proces de verificare îndelungat care poate fi incomod pentru unii utilizatori.

O verificare de fond, însă, a dezvăluit recenzii neconcordante ale altor clienți. Așadar, calcați cu prudență.

Asistență HostMonster

Asistență decentă a clienților din partea HostMonster

3. Opțiuni bune de securitate

HostMonster oferă câteva opțiuni de securitate diferite dintre care să vă aleagă pentru a vă ajuta să vă protejați site-ul și să mențineți persoanele (sau programele) dăunătoare.

În mod incredibil, principalul mod în care site-urile WordPress se hackează este prin vulnerabilitatea companiei lor de găzduire (până la 41% într-un singur studiu)!

Urmează îndeaproape „teme nesigure” și „plugin-uri vulnerabile”, care este rezultatul natural al atâtor instrumente terțe diferite care încearcă să lucreze împreună într-un mediu în evoluție rapidă.

HostMonster face o treabă bună, incluzând diferite caracteristici de securitate, cum ar fi Protecția Hotlink, Accesul SSH, suport SSL, backup-uri regulate pe site și Protecția anti-spam.

4. Furnizare instantanee & Configurare rapidă

Dacă decideți să mergeți pentru găzduirea lor dedicată sau VPS, ei promit furnizarea instantanee a serverelor lor.

Este o veste bună pentru persoanele care doreau să înceapă rapid (sau pentru cei aflați peste mări în afara S.U.A.), deoarece nu va trebui să treci printr-un apel de verificare lung sau extras. În schimb, ar trebui să vă așteptați ca serverele dvs. să fie gata în câteva secunde.

La fel ca mulți alți furnizori de găzduire web, vor arunca, de asemenea, un nume de domeniu gratuit timp de un an, cu toate noile planuri. Yippee!

5. Valoare destul de bună (spațiu de stocare de 50 GB, lățime de bandă neschimbată, SSL gratuit)

Planul de bază al HostMonster nu este cel mai ieftin la 4,95 USD / lună, dar obțineți o valoare destul de bună, având în vedere unele restricții și măsuri suplimentare.

Pentru început, obțineți până la 50 GB spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbată chiar din portiere. În plus, primiți și un certificat SSL gratuit.

Având în vedere că GoDaddy încearcă să vă sporească încă 100 USD / an doar pentru această caracteristică și vă dați seama că prețul inițial este o valoare destul de decentă.

Contra folosind HostMonster Hosting

Până acum, experiența noastră de sprijin a fost bună. Dar am găsit mai multe recenzii mixte de la alții.

Am apreciat atenția deosebită asupra detaliilor cu privire la problemele de securitate, ajutând să ne asigurăm că site-urile clienților lor sunt sigure și sigure.

Dar iată că lucrurile devin interesante.

Să vedem ce aspecte negative trebuie să țineți minte înainte de a decide cu privire la următoarea gazdă.

1. Timp mediu de încărcare a paginii în ultimele 24 de luni

HostMonster a furnizat o viteză medie de pagină de 936ms în ultimele 24 de luni.

Cu siguranță nu este cel mai bun, dar nici cel mai rău pe care l-am văzut.

Acest lucru este esențial, având în vedere că Grupul Aberdeen a constatat că doar o mică și mică întârziere de o singură întârziere provoacă o lovitură de la bord:

 • Scăderea cu 7% a conversiilor
 • Scădere cu 11% a vizualizărilor pe pagini
 • Scăderea cu 16% a satisfacției clienților

Timpul mediu de încărcare HostMonster:

HostMonster statisticile detaliate din ultimele 16 luniViteza medie HostMonster 2019-2020 | Vezi statistici

2. Prețuri înșelătoare cu angajament de lungă durată

HostMonster nu oferă un adevărat „plan lunar”, cu cerința minimă începând de la 12 luni.

Ce este și mai rău – prețul este și mai scump pentru această opțiune.

De exemplu, dacă doriți rata „promoțională” mai ieftină pe care o afișează pe site, va trebui să vă angajați timp de trei ani (plătit în totalitate).

Acesta este un mare angajament pe care trebuie să-l faceți atunci când nu aveți literalmente idee dacă le veți dori încă.

Din păcate, această tehnică este și o practică standard în arena de gazduire.

Prețuri detaliate HostMonster

3. Costuri ascunse & Taxe

Din păcate, există și câteva costuri ascunse pe parcurs, care ar putea să vă surprindă.

Mai întâi – rata promoțională „scăzută” este disponibilă doar pentru planuri noi. Când planul dvs. se reînnoiește, prețul va sări înapoi la rata obișnuită (umflată).

„Numele de domeniu gratuit” nu sunt gratuite. Dacă decideți să vă anulați contul, vi se va percepe o taxă care nu este nerambursabilă.

30 de zile înapoi bani

4. Încasează pentru copii de rezervă

Vorbind de taxe suplimentare, există, de asemenea, o taxă lunară de 1,99 USD pentru copii de rezervă (dacă doriți acestea). Multe alte companii de găzduire web pe care le-am analizat până acum vor considera această caracteristică drept un freebie, așa că este doar o altă taxă din lista lungă care se adaugă acum.

5. Costuri de migrație scumpe

Mutarea site-ului dvs. web existent de la o companie de găzduire la alta nu este cel mai dificil lucru din lume. Tehnic, procesul este destul de simplu dacă știi ce faci.

Aceasta este exact problema:

A face toate aceste manuale nu valorează cu adevărat timpul dvs. dacă nu sunteți deja un webmaster tehnologic.

Acesta este motivul pentru care multe gazde web pe care le-am analizat vă vor oferi migrații pe site fără costuri suplimentare. Este logic pentru ei, văzând că câștigă practic un nou client în timp ce concurentul lor pierde unul în același timp. Așadar, este un „freebie” ușor de oferit oamenilor pentru a-și câștiga bunăvoința.

Din păcate, HostMonster nu este deloc de acord cu această abordare. În schimb, îl folosesc ca o altă oportunitate de a face bani.

Acestea vă vor permite să migrați gratuit site-ul dvs. prin FTP (care înseamnă „Protocol de transfer de fișiere”). Dar, după cum am discutat, probabil că nu merită timpul tău.

Așadar, HostMonster o poate face pentru tine, dar pentru 149,99 dolari în schimb. O vor face pentru până la cinci site-uri și 20 de conturi de e-mail. Cu toate acestea, este încă destul de scump în marea schemă a lucrurilor, atunci când planul de găzduire pe care îl cumpărați probabil nu vă va costa chiar atât de mult.

Cel puțin, oricum nu în timpul primului mandat. Ceea ce ne aduce la următorul număr …

6. Costuri de reînnoire a planului ridicat

Site-urile web de găzduire nu se află în sine. Pur și simplu întind puțin adevărul.

Luăm ca exemplu pagina de prețuri. Rata de jos a rocilor arată foarte bine prima trecere, nu? Câțiva dolari pe lună probabil că nu vă acoperă nici măcar factura de cafea în aceste zile.

Cu toate acestea, doar atunci când săriți întrebările sau termenii și condițiile frecvente, începeți să retrageți straturile de înșelăciune.

Primul defect comun este, de obicei, că puteți obține acele prețuri publicitate scăzute doar dacă plătiți în avans timp de cel puțin trei ani. Trecem de la rău la rău, însă, când începi să te uiți la cât vor costa aceste planuri când va fi timpul să se reînnoiască după primii ani.

Prețurile de reînnoire HostMonster se dublează după primul termen.

Tarifele lunare „ieftine” ale HostMonster se vor dubla la un moment dat, trecând de la 4,95 USD / lună la prețul mic până la aproape zece dolari pentru același serviciu exact. Planurile mai mari Plus, Choice și Plus Pro cresc și mai dramatic, costându-vă prețurile premium pentru o ofertă relativ de bază la sfârșitul zilei.

Așadar, dacă nu vă vedeți că doriți să mutați din nou gazdele în câțiva ani, probabil că merită să câștigați câțiva dolari în plus și să obțineți cea mai bună valoare pe termen lung.

Prețuri HostMonster, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor de găzduire HostMonster:

Gazduire comună: Au trei planuri de găzduire partajate:

 • Planul de bază: Acest plan costă 4,95 USD pe lună. Suporta 1 site web și oferă spațiu de stocare de 50 GB, lățime de bandă nelimitată, suport pentru 5 conturi de e-mail și 25 de subdomenii.
 • Plus plan: Acest plan costă 6,95 USD pe lună. Acceptă site-uri web nelimitate și vine cu stocare nemodificată, lățime de bandă nelimitată, subdomenii nelimitate și conturi de e-mail.
 • Planul prim: Acest plan costă 14,99 USD pe lună, dar este des la vânzare la 6,95 USD pe luna. Acceptă site-uri web nelimitate, stocare, conturi de e-mail, subdomenii și lățime de bandă

Vă rugăm să rețineți că acest preț este disponibil numai dacă vă înscrieți la termenul de trei ani.

Tarifele și planurile HostMonster

 • Ușor de înregistrare: Înregistrare pe o pagină. Fac foarte ușor înscrierea.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Prin înscriere, sunteți de acord să le acordați o licență fără drept de drept exclusiv pentru a utiliza conținutul disponibil pe contul dvs. cu ei, după cum consideră că este potrivit. Toate conturile de găzduire partajate au o limită de 1000 de tabele de baze de date totale, dimensiunea totală a bazei de date de 3 GB și 200.000 de inode.
 • upsells: Câteva urări.
 • activare cont: Activare instantanee.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Mojo Marketplace pentru instalarea ușoară a aplicațiilor populare și a CMS-urilor.

Recomandăm HostMonster?

Nu, nu.

Pentru a fi sincer, performanțele HostMonster sunt destul de medii.

Asistența lor pentru clienți este decentă, dar inconsistentă.

HostMonster a eșuat în testele noastre de viteză și aceasta este o preocupare uriașă, deoarece un site web „funcțional” este o condiție prealabilă aici.

Apoi, aveți problema unor trucuri de prețuri prea comune, care nu sunt la fel de bune ca cele anunțate atunci când începeți să adăugați toate taxele și taxele suplimentare în timp.

Pur și simplu pus – există gazde mai bune acolo pentru banii dumneavoastră.

De exemplu, recenziile noastre au arătat atât A2 Gazduire, cât și SiteGround ca fiind superioare în aproape toate categoriile. Vă recomandăm să încercați să aruncați o privire unuia dintre acești doi înainte de a încerca HostMonster.

Aveți vreo experiență cu HostMonster? Ne-ar plăcea să vedem mai jos o recenzie! Salutăm toate recenziile – pozitive sau negative – atât timp cât este onest și transparent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author