Recenzie FatCow

Logo FatCow

Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 4,08 / mo

FatCow: Un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (cam toate noi)

Din păcate, nu ne recomandăm FatCow, pentru o mulțime de motive, principalele fiind securitatea și asistența. Să trecem prin câteva probleme pe care le-am găsit.

Securitate: Deținerea unui certificat SSL este obligatoriu în aceste zile, cu siguranță Google favorizează site-urile https, iar Chrome etichetează site-urile non-sigure ca „nu sunt sigure” … să avem un site web principal.

Da, vedeți acest lucru, site-ul propriu nu este sigur … Doriți cu adevărat să achiziționați un plan de găzduire de la o gazdă web al cărui site nu are un certificat SSL decent? Aceasta este o nebunie!

A sustine: Există destul de multe plângeri cu privire la atitudinea lor de susținere care plutește, mult prea multe de ignorat. Totul, de la întârzieri mari la răspunsurile de asistență, până la răspunsurile nepoliticoase din partea personalului de asistență.

Viteză: Sunt lente, ceea ce este foarte rău în aceste zile, deoarece Google își dorește site-uri rapide și le oferă poziții mai înalte în clasamentul lor … În plus, cercetările arată că poți pierde 10% din vizitatorii tăi pentru fiecare secundă pe care site-ul tău încă se încarcă … A masiv nu-nu!

Deci, ceea ce spunem cu adevărat este… există o mulțime de gazde web acolo, care sunt mult mai bune la aproape toate! Evitați Fatcow! În schimb, consultați comparația noastră cu cele mai bune gazde web pentru SUA.

Dacă sunteți încă interesat de FatCow, citiți mai jos.

Cercetări FatCow

FatCow Web Hosting Review

FatCow, ce nume fantezist! Deci despre ce este compania? FatCow a început în 1998 și oferă servicii de găzduire web pentru o varietate de întreprinderi mici și mijlocii. Este din nou deținută de gigantul de găzduire web, Endurance International Group (EIG). Conglomeratul menționat deține alte companii de găzduire web, precum BlueHost, HostGator, Arvixe și iPage.

Sediul central este situat în Albuquerque, New Mexico. Compania are două centre de date în zona Boston, Massachusetts. Cele două centre de date au o suprafață combinată de peste 2400 de metri pătrați. Compania oferă diverse produse și servicii, inclusiv un singur plan de găzduire web (Planul original pentru vaca grasă), Gazduire WordPress, servicii VPS, servere dedicate și înregistrare de domenii.

La un moment dat, FatCow a fost recunoscută de Web Hosting Magazine drept „Top 50 Editors Choice Award”. Până în iulie 2009, FatCow a anunțat că birourile și centrele lor de date sunt alimentate 100% de energia eoliană. Acest lucru este în conformitate cu angajamentul lor de a face verde. Din 2008 până în 2011, au donat o parte din vânzările lor la Divizia de Cancer de Sân a American Cancer Society.

Prețuri

FatCow oferă un singur tip de plan de găzduire web. Acesta este cunoscut sub denumirea de Planul original FatCow.

Prețul FatCow

Acest plan costă 4,08 USD pe lună dacă plătiți pentru contracte de 36, 24 sau 12 luni. Cu toate acestea, dacă doriți să plătiți de la o lună la alta, acesta vă va costa 5,00 USD pe lună. Acestea sunt pur și simplu rate introductive speciale. Prețurile de reînnoire a gazdelor sunt următoarele:

 • Termen de o lună: 14,95 USD pe lună (facturat lunar; în funcție de disponibilitate)
 • Termen de 12 luni: 14,95 USD pe lună (facturat 179,40 USD pe an)
 • Termen de 24 de luni: 13,95 USD pe lună (facturat 334,80 USD pentru 2 ani)
 • Termen de 36 de luni: 12,95 USD pe lună (facturat 466,20 USD pentru 3 ani)

Planul vă oferă o cantitate nelimitată de spațiu pe disc. Oodles cum o numesc. Acest lucru înseamnă că nu sunteți limitat de cantitatea de date pe care o introduceți în contul dvs. de găzduire. O caracteristică excelentă dacă doriți să găzduiți videoclipuri și imagini de înaltă calitate, de dimensiuni mari, pe site-ul dvs. web.

Lățimea de bandă este de asemenea denumită Oodles. Da, asta înseamnă, nelimitat. Dacă aveți o cantitate mare de trafic, este necesară lățimea de bandă nelimitată pentru a găzdui fiecare vizualizator de site-uri pe care îl întâlniți. Nu sunteți taxat pentru o cantitate neobișnuit de mare de trafic, în special în anotimpurile de vârf. Acest lucru este util mai ales dacă aveți un număr mare de spectatori de site-uri în fiecare zi.

Căsuțele poștale nelimitate este o altă caracteristică de care poți profita. Fiecare căsuță poștală are o capacitate de stocare de 500 MB sau 10.000 de mesaje de e-mail (după cum vine primul). Aceasta înseamnă că puteți oferi fiecărei persoane responsabile de site-ul dvs. (sau de afaceri) propriile conturi de e-mail.

Vi se oferă un nume de domeniu gratuit care vă poate salva câțiva bani din buzunar. De asemenea, vi se oferă un punct & faceți clic pe instrumente de construire a site-urilor web care vă permit să creați site-uri cu aspect profesional, fără a fi nevoie de abilități sau experiență de codare. Vrăjitorii de instalare a aplicațiilor vă ajută să adăugați diverse aplicații pe site-ul dvs. cu instrucțiunile sale pas cu pas ușor de urmărit.

Puteți, de asemenea, să vă transferați site-ul gratuit dacă îl aveți găzduit la o altă companie. Îți salvează câțiva dolari. În plus, au și freebies! Vi se acordă 100 USD USD credite publicitare și 100 USD credite publicitare Bing. Acestea sunt utile dacă faceți publicitate afacerii dvs. pe aceste motoare de căutare.

Dacă doriți să vindeți online, vi se oferă o multitudine de funcții pentru a face acest lucru. Acestea includ Magazinul online ShopSite, putând accepta carduri de credit, integrarea coșului de cumpărături PayPal, PowerPay și SSL partajat. Aplicațiile disponibile includ WordPress, Gallery2, phpBB, GBook, Joomla !, și instrumente de sondaj, sondaj și contorizare..

Opțiuni de asistență

FatCow vă oferă o varietate de opțiuni pentru asistență. Acestea includ următoarele:

 • Asistență telefonică
 • Chat online live
 • Bază de cunoștințe

Baza lor de cunoștințe include răspunsuri la întrebări frecvente și tutoriale pentru utilizarea (sau gestionarea) produselor și serviciilor lor. Asistența telefonică și chat-ul online live sunt disponibile 24/7.

Când vine vorba de recenzii, serviciul lor de asistență pentru clienți este foarte prost. Majoritatea oamenilor s-au enervat cu timpii lungi de așteptare și cu întârzieri mari între răspunsuri. Reprezentanții nu aveau cunoștință despre produsele și serviciile lor. Unele erau chiar nepoliticoase în care liniile erau tăiate în mijlocul conversației. Se pare că serviciul superb de asistență pentru clienți pe care FatCow le-a promis clienților săi a fost spart.

Pro-uri

Există avantaje în utilizarea serviciilor de găzduire web FatCow. Mai jos sunt câteva:

Spațiu de disc nelimitat

Aveți o cantitate nelimitată de stocare cu pachetul lor. Nu trebuie să vă gândiți să încadrați fișierul X în contul de găzduire din când în când. Puteți plasa o cantitate nelimitată de fișiere de dimensiuni mari, dacă este necesar.

Contra

Atâtea contra …

Asistență slabă pentru clienți

Deși vă oferă atât telefon, cât și chat live, le lipsește în continuare asistența clientului robust necesară pentru a face plăcere clienților. Majoritatea oamenilor s-au enervat cu timpii lungi de așteptare și întârzierea dintre răspunsuri. Echipa lor de asistență pentru clienți nu știa despre produsele și serviciile companiei. Dacă aveți asistență slabă pentru clienți, este cu siguranță un dezavantaj de care am dori să luăm notă.

Viteze de încărcare lentă

Au promis chestii „nelimitate” pe aproape tot. Da, acesta este un mare avantaj. Dezavantajul este că oferă site-urilor web viteze de încărcare slabe, comparativ cu media.

Dacă viteza de încărcare a site-ului dvs. este scăzută, va duce la un clasament scăzut al motoarelor de căutare. Acest lucru se datorează faptului că Google favorizează site-urile web cu viteze de încărcare mai rapide în comparație cu cele lente. În plus, experiența slabă a utilizatorului este un alt rezultat al vitezei de încărcare lente. Telespectatorii vor fi frustrați de site-ul dvs. web și vor merge probabil pe un alt site care le poate satisface nevoile.

Timp de funcționare inconsistent

Un dezavantaj al colaborării cu FatCow este înregistrarea lor inexistentă. Ei bine, oricum nu au garantat un timp de funcționare! O companie fără garanție de funcționare este un furnizor de care ar trebui să vă îndepărtați.

Cele mai multe recenzii au declarat că există momente în care FatCow a oferit un timp de funcționare bun. Cu toate că, există zile (sau chiar luni) în care se confruntă cu perioade de oprire. Este exact ca o plimbare cu montă rusă și nu știi dacă o anumită zi ar fi o zi bună sau nu.

O plimbare în montă rusă nu este ceea ce ți-ai dori pentru site-ul tău, nu? Nu doriți să ghiciți în fiecare zi doar pentru a ști dacă site-ul dvs. web va fi redus sau nu. Pe deasupra, inconsecvența ar duce, de asemenea, la inconsistență în vânzări și la clienți mai răi, frustrați.

Nu într-adevăr nelimitat

Da. Am adăugat în secțiunea pro, că oferă lățime de bandă nelimitată, e-mailuri și stocare. Dar aici este dezavantajul: nu este deloc nelimitat. Când ați trecut de limita reală în care FatCow crede că v-ați consumat prea mult, atunci contul dvs. va fi suspendat. aoleu!

Doriți ca contul dvs. să fie suspendat? Acest lucru va duce la inaccesibilitatea site-ului dvs. web. Ai pierde mulți clienți dacă se întâmplă acest lucru. Și, desigur, ai pierde o mulțime de vânzări atât de necesare. În plus, trebuie să parcurgi o mulțime (de exemplu, vorbind cu reprezentanții FatCow) doar pentru a obține contul dvs. fără a fi cheltuit. Uau! Prea mult pentru ceva numit nelimitat, corect?

Concluzie

Din păcate, NU RECOMANDĂM FatCow. Ele oferă funcții nelimitate pe o mulțime. DAR, le lipsesc cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le cauți într-o companie de găzduire.

 • Le lipsește un sistem excelent de asistență pentru clienți.
 • Le lipsește timpul de funcționare consecvent, peste medie.
 • În plus, acestea nu oferă o garanție de funcționare.
 • Nu au viteze de încărcare a site-ului peste medie.

Mai simplu spus, le lipsește fiabilitatea, viteza, performanța și suportul – cele patru lucruri de care aveți nevoie într-o companie de găzduire web … vă recomandăm cu mare drag să căutați o altă gazdă pe care să vă creați site-ul dvs., să vă uitați la companiile noastre preferate de găzduire web.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-08-23Articol revizuit FatCowAutor Rating 11stargrigrigrigriNumele produsului FatCowPrice
4,08 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author