Recenzie digitală Pacific

Digital Pacific

Gazduire decentă cu neutru de carbon, asistență bună pentru clienți, caracteristicile sunt mai puțin decât stelare …

DigitalPacificLogo

Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 6,90 / mo

Digital Pacific: un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

În timp ce Digital Pacific este o gazdă bună conform standardelor australiene, dacă le comparăm cu actuala gazdă web favorită SiteGround, veți observa rapid câteva diferențe, principalele fiind lipsa centrelor globale de date (au doar 1 primar în Sydney, SiteGround are destul de multe în întreaga lume, oferindu-vă o abordare globală) și lipsa planurilor de găzduire concentrate pe WordPress (peste 25% din întregul internet funcționează pe WordPress, iar site-ul dvs. va fi probabil, așa că este destul de important) și spatiu pe disc (planul lor de bază permite doar 1 GB, SG oferă 10 GB).

Ne place cât de curată și verde este Pacificul Digital, iar performanța lor este cu siguranță suficient de bună pentru a găzdui majoritatea site-urilor și la o scară bună pe măsură ce crești prețul. Ceea ce nu ne-a plăcut, însă, a fost cât de puțin este inclus în planul lor de bază (care are un preț peste planurile majorității concurenților).

Așa cum am menționat anterior, vine doar cu 1 GB de spațiu pe disc, dar lucrul cel mai ciudat este lipsa de suport pentru bazele de date MySQL, pe care trebuie să le executați orice CMS decent, precum WordPress sau Joomla. Acest lucru face ca planul de bază să fie bun numai pentru site-urile html mici statice, cum ar fi site-urile de tip broșură sau site-urile.

Deci, pe scurt, recomandarea noastră merge în continuare la SiteGround și nu la Digital Pacific, deoarece SiteGround are caracteristici precum 10 GB spațiu pe disc, SSL gratuit, CDN gratuit, migrații gratuite, au mai multe centre de date din întreaga lume (acoperire globală), MARE suport și sunt recomandate oficial de WordPress (foarte puține gazdele pot revendica acest lucru, este destul de impresionant), sunt un adevărat fără idei, consultați recenzia noastră SiteGround aici!

Tot interesat de Digital Pacific, citiți mai jos.

cercetare pacifică digitală

Revizuirea digitală a Pacificului

Fondată în 2000, Digital Pacific este un furnizor australian de experiență, neutru din punct de vedere al carbonului, cu un accent deosebit pe serviciile de calitate și satisfacția clienților. Această companie din Sydney nu oferă altceva decât soluții de găzduire fiabile – adaptate pentru a satisface și a depăși nevoile clienților de astăzi. Iată câteva dintre valorile cheie ale companiei:

 • Servicii de găzduire intuitive și bogate în calitate la prețuri rezonabile
 • Formarea de relații de lungă durată cu clienții
 • Înțelegerea nevoilor clienților
 • Asistență 24/7 clienți pe tot parcursul anului

Acestea oferă o gamă largă de servicii de găzduire de la hostinguri partajate și VPS până la servere dedicate. Aceste servicii sunt făcute posibile de echipa de profesioniști calificați și cu experiență a Digital Pacific Așadar, indiferent dacă ești o companie mică sau medie, care caută cea mai bună gazdă web australiană pentru a-ți construi site-ul de afaceri, această companie are multe de oferit!

Servicii de gazduire

Puține lucruri care fac ca Digital Pacific să iasă în evidență de mulțime:

 • Cu mai mult de 15 ani de experiență, Digital Pacific este una dintre primele companii care a început să ofere soluții de găzduire web în Australia.
 • Au un sistem de backup excelent care vă salvează site-ul, baza de date și fișierele de e-mail de 3 ori pe zi!
 • Digital Pacific utilizează hardware Dell la nivel înalt cu unități oglindite pentru a asigura stabilitatea, puterea și durabilitatea serverului.

Prețuri

prețuri pacifice digitale

Așa cum am menționat anterior, planul lor de bază nu este într-adevăr ceva pe care doriți să îl înscrieți în cazul în care nu este exclusssss, planificați un site html static, cum ar fi un loc de locație până când site-ul dvs. web va fi activ. Deci, următorul plan este de 9,92 USD dacă plătiți anual, acel plan permite bazele de date MySQL, astfel încât să puteți utiliza CMS-ul dvs. preferat, cum ar fi WordPress sau Joomla. De asemenea, au planuri de afaceri, de unde începem să vedem funcții care se compară cu gazdele noastre de top cum ar fi SiteGround sau A2 Hosting.

Gazduire web partajată pentru companii

Acesta este planul lor de găzduire cel mai de bază pentru companii. Este un hosting comun, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web va fi plasat pe un server cu o serie de alte site-uri web. Deoarece veți avea o mulțime de vecini, veți partaja resursele serverului împreună. Acum nu vă lăsați să vă speriați, vorbim despre servere super-puternice care pot gestiona mai multe site-uri web. Dacă doriți să deschideți un blog pentru compania dvs. sau aveți un site web corporativ, planul de găzduire a afacerilor Digital Pacific vă va acoperi nevoile. Și dacă, din întâmplare, găsiți această soluție nu suficient de bună, puteți trece cu ușurință la un plan de găzduire mai bun.

Iată ce obțineți:

 • CPanel ușor de utilizat.
 • Serviciu de asistență 24/7.
 • Posibilitatea de a schimba planurile fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru contracte sau penalități.
 • Website-ul dvs. va fi găzduit pe servere australiene – toate întreținute și operate de Digital Pacific.

Această găzduire începe de la 6,90 USD pe lună (comparativ cu 4,95 USD / lună SiteGround). Deși le-am recomanda planul „Business Basic” care să includă 25 GB spațiu de stocare, 100 GB trafic lunar și un număr nelimitat de e-mailuri. Pe lângă acest plan de bază, puteți obține Business Standard, Advanced of Pro. Sunt mai scumpe, dar merită total banii în plus – în cazul în care căutați mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă.

Gazduire VPS

Dacă după performanța crescută și controlul total asupra serverului dvs., veți fi interesat de planul de găzduire VPS Digital Pacific. Vă oferă un server virtual complet funcțional, cu un sistem de operare instalat pe care îl puteți gestiona independent. Există două opțiuni pentru găzduirea VPS:

 • VPS autogestionat, ceea ce înseamnă că veți obține un server virtual și acesta este. Dacă doriți să instalați chestii, să rezolvați probleme sau să faceți doar întreținere periodică, va trebui să angajați un administrator de sistem sau să faceți toate aceste lucruri singuri. Acest plan costă în jur de 45 USD pe lună.
 • VPS gestionat vă permite să vă concentrați asupra afacerii, în timp ce experții Digital Pacific se ocupă de partea tehnică a lucrurilor. Acest plan pornește de la 74 USD pe lună.

Cu ambele planuri, veți obține:

 • VPS cPanel
 • Configurare gratuită
 • Spațiu gratuit de rezervă

Gazduire dedicată

Gazduirea dedicată este destinată marilor jucători de pe piață. În loc să aveți un server virtual care împărtășește resurse cu alte mașini virtuale pe un singur server fizic – ceea ce este cazul cu hostingul VPS, veți obține un singur server fizic puternic singur. Acest lucru este la fel de bun ca în lumea gazdelor. Acest plan este ideal pentru a rula aplicația web cu consum intensiv de resurse sau site-uri web de comerț electronic. Ca parte a acestui plan, sunteți eligibil pentru:

 • Configurare rapidă
 • Cel mai recent hardware la nivel de întreprindere de Dell
 • Management dedicat și asistență pentru actualizări și securitate
 • Suport rapid

Planurile de găzduire dedicate Digital Pacific încep de la 99 USD.

Concluzie

După cum am menționat în rezumat, sunt o gazdă decentă și sunt ecologice, dar din cauza lipsei bazelor de date MySQL (deci nu există WordPress sau Joomla) în planul lor de bază (care are un preț care ar trebui să aibă sprijin )..

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2016-02-28Intrebare revizuită Pacific Pacific Digital Rating autor 31star1star1stargrigriNumele produsului Pacific Pacific Digital
6,9 AUD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author