Recenzie Arvixe (+ statistici): Ultimele 24 de luni? Oribil. Sugestie: Uptime & Speed

arvixe homepagePagina de start Arvixe

Arvixe a fost fondată de Arvand Sabetian în 2003, înainte de a fi achiziționată ulterior de EIG (care deține un Ton de alte companii de găzduire, inclusiv Bluehost și chiar HostGator) în 2014.

La acel moment, Arvixe avea peste 150.000 de domenii și 70.000 de conturi de găzduire, cu 80 de angajați și contractori cu normă întreagă localizați în întreaga lume.

În timp ce inițial au fost fondate în San Luis Obispo, CA, au și centre de date în America de Nord (Dallas), Europa (Amsterdam) și Asia (Hong Kong).

Simțul comun este că a fi achiziționat de un conglomerat imens, cu experiență, cu buzunare adânci, ar trebui să vă ofere resurse mai mari pentru a oferi un serviciu mai bun.

Din păcate, după ce am analizat multe dintre companiile lor, am văzut că contrariul este adevărat. A fi dobândit de EIG pare mai mult ca un cimitir de găzduire decât o renaștere.

Dar ne place să fim dovediți greșit!

Am achiziționat „Planul clasei personale” Arivxe în iunie 2015, am creat un site web WordPress de bază pentru a testa performanța acestora și a face această recenzie cât mai adecvată posibil..

În ultimii ani, am colectat statistici detaliate precum uptime & viteza, pentru a compara obiectiv performanța lor cu aproape treizeci de alte companii de găzduire.

Iată o imagine de ansamblu imparțială a ceea ce am găsit

Beneficiile utilizării Arvixe Hosting

Ca să fiu sincer, lista „PRO-urilor” de la Arvixe nu este foarte lungă. Iată o recapitulare rapidă a beneficiilor lor:

1. Caracteristici avansate ale planului

Arivxe nu este cea mai ieftină gazdă de acolo …

Dar cel puțin includ funcții mai avansate pe toate planurile lor de bază, pe care, în mod normal, trebuie să le plătiți mult mai mult cu alte gazde. De exemplu, planul lor de găzduire partajat cel mai ieftin are un standard nelimitat de stocare și lățime de bandă. Vă vor permite chiar să utilizați până la șase nume de domeniu.

Acestea vor include, de asemenea, credite publicitare gratuite Google, Yahoo și Bing, care este un bonus minunat, dacă vă gândiți deja să utilizați anunțuri online pentru a vă dezvolta afacerea sau citirea.

2. Numeroase opțiuni de securitate proactive

Arvixe include, de asemenea, o varietate de măsuri de securitate proactive pentru a vă ajuta să vă protejați site-ul. De exemplu, planurile lor vin cu:

 • SpamAssassin
 • Spamhaus&amp
 • Verificări SpamCop
 • Cheile domeniului
 • SPF pentru securitate prin e-mail

În plus, oferă și backup-uri zilnice (!), Detectarea forței brute, actualizări de securitate pe timp de noapte, un firewall, suport SSL și acces SSH.

Dacă tot ce nu vă va oferi liniște sufletească, nu sunt sigur că nu o va face nimic.

3. Migrații gratuite ale site-ului cPanel

Arvixe tratează clienții noștri corect. În loc să încerce să câștige câțiva bani în plus, încasându-vă suplimentar pentru transferurile de site-uri, vor avea grijă doar de ele – atât timp cât gazda dvs. curentă vă oferă acces cPanel..

De asemenea, nu există costuri pentru mai multe site-uri. Astfel, puteți economisi ore (și posibil sute de dolari), sprijinindu-vă de Arvixe pentru a vă ajuta.

4. Fără creștere a prețurilor de reînnoire

De asemenea, Arvixe nu-și nichelează și nu amortizează clienții noi după ce planul inițial expiră.

Gândiți-vă astfel:

Treci prin toată durerea și suferința pentru a găsi o nouă gazdă web chiar acum. Vă mutați site-ul, domeniul și totul. Plătești în avans câțiva ani pentru a obține cea mai bună ofertă.

Acum, cât de probabil ai să vrei să schimbi gazdele când planul tău expiră? Șansele sunt, nu foarte probabil.

Problema este că multe alte gazde vor profita de această ocazie pentru a dubla prețul chiar sub nasul tău. Vei primi același serviciu exact, dar plătești mai mult, deoarece știu că nu vei dori să schimbi gazdele la sfârșitul zilei.

Cu toate acestea, Arvixe nu face acest lucru. Prețul de reînnoire va fi exact același cu costul inițial pentru care v-ați înscris. Se pare că Arvixe are cele mai bune interese în minte la sfârșitul zilei.

5. O mulțime de funcții de securitate incluse (fără costuri suplimentare)

Înșelăciunea finală a prețurilor pe care majoritatea gazdelor web le place să o tragă este să pretindă că oferă funcții suplimentare, precum securitatea SiteLock sau backup-urile zilnice..

Deci, la suprafață, se pare că primești această valoare uimitoare.

Cu excepția cazului în care efectuați check-out-ul, vă veți da seama că aproape toate aceste servicii sunt vândute care pot dubla sau tripla prețul total înainte de a rula cardul dvs. de credit..

Încă o dată, Arvixe nu se mai abate de la aceste trucuri. Acestea includ totul, de la răspunsul la atac DDoS până la monitorizarea rețelei, firewall-uri, detectarea forței brute și actualizări nocturne, toate gratuit.

6. Garanție de înapoiere de 45 de zile

Nu în ultimul rând, Arvixe oferă o politică de rambursare fără întrebări. Asta înseamnă că puteți plăti în avans câțiva ani pentru a obține cea mai bună bătaie pentru buck. Și puteți încerca serviciul lor timp de șase săptămâni întregi, cu risc relativ mic.

Dacă nu sunteți nemulțumit de viteza de încărcare a paginii sau de uptime sau de orice altceva, spuneți cuvântul și veți primi banii înapoi.

arvixe bani înapoiGaranție de returnare a banilor Arvixe

Vă rugăm să rețineți că aceste rambursări sunt disponibile numai pentru planurile de hosting, distribuite și VPS. Serverele dedicate nu sunt incluse în această clauză. Nici comisioane de administrare și nici achiziții suplimentare, cum ar fi numele de domeniu. (Nici o altă gazdă nu include acestea, pentru ceea ce merită.)

Contra de a utiliza Arvixe Hosting

Opțiunile de securitate ale Arivxe, funcțiile avansate ale planului și numele de domeniu gratuit pentru viață constituie un amestec convingător de accesorii suplimentare care să ajute la plasarea lor în top.

Din păcate, este zona principală de performanță a unei gazde web care le dă jos. Uită-te:

1. Peste 7 secunde de încărcare

În plus față de timpul de funcționare slab, Arvixe se luptă, de asemenea, cu timpul lor de încărcare a paginilor.

În ultimele 24 de luni, timpul lor mediu de încărcare a paginii a fost de 7280ms – acesta este cel mai rău timp de încărcare pe care l-am văzut în perioada noastră de testare cu celelalte gazde..

Acesta nu este un rezultat bun, mai ales având în vedere cât de importante sunt viteza paginilor (dar totuși neglijate) pentru succesul site-ului dvs..

Cu ani în urmă, Google a văzut că traficul a scăzut cu 20% peste noapte, când a existat o întârziere de 0,5 secunde a vitezei. Dacă un site web de comerț electronic nu se încarcă complet în trei secunde, va pierde jumătate din traficul lor.

Cam așa este viteza critică a site-ului. Afectează capacitatea de utilizare până la punctul în care vă costă efectiv conversiile pierdute.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

Arvixe statistici detaliate din ultimele 12 luniViteza medie Arvixe 2019-2020 | Vezi statistici

2. Răspuns slab pentru asistență pentru clienți

Experiența noastră cu asistența clienților Arvixe nu a fost destul de bună.

Reprezentanții clienților s-au conectat în cinci minute, dar răspunsurile au fost lente și unele detalii pe care le-am dat deja au fost ignorate în totalitate. Așa că a trebuit să ne repetăm ​​și să punem aceeași întrebare de două ori până când am primit un răspuns pe care îl căutam.

De asemenea, experiențele noastre anterioare cu sprijinul lui Arvixe au fost negative (în special cu timpii de răspuns lent).

arvixe live chat 1O discuție rapidă cu asistența clienților Arvixe

3. Planuri costisitoare & Prețuri

Cel mai mic plan de Arvixe de 7,70 USD pe lună nu sună prea rău în fața acestuia, până când nu vă dați seama că este de doi ani plătit în totalitate.

Doriți o perioadă de timp mai scurtă? Luna de la lună chiar? Veți plăti aproape dublul prețului inițial la 11 dolari în fiecare lună.

Este plăcut să arunce câteva suplimente utile, cum ar fi numele de domeniu menționat pentru viață și lățimea de bandă nelimitată, pentru a compensa acest cost. Cu toate acestea, este în continuare accentuat, mai ales având în vedere problemele de performanță despre care am discutat mai sus.

Detalii despre prețuri ArvixeDetalii despre planul de prețuri Arvixe

4. Timp de utilizare inacceptabil de redus – 92,95%

Pe parcursul perioadei noastre de testare de 24 de luni, „site-ul nostru de testare” de pe Arvixe a dat o perioadă de viață oribilă.

Arvixe are un nivel sub performanța medie de funcționare în ultimele 24 de luni, ajungând la 92,95%.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 94,61%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 82.18%

Arvixe statisticile din ultimele 24 de luniArvixe timpul de funcționare mediu | Vezi statistici

5. Certificat SSL Costuri suplimentare (25 USD / an)

Site-urile de astăzi sunt practic obligate să utilizeze certificate SSL. Google Chrome, cel mai popular browser online online, avertizează în mod activ utilizatorii de anumite site-uri care nu le au.

În general, acesta este un lucru bun pentru toată lumea. Vă ajută să vă păstrați informațiile și în siguranță în timp ce navigați.

Acesta este motivul pentru care o mulțime de gazde web vor include certificate SSL gratuite în toate planurile lor acum. Oricine poate primi unul gratuit, de asemenea, prin Let’s Encrypt.

Dar, din păcate, nu puteți primi unul gratuit prin Arvixe. Încasează încă 25 USD / an pentru fiecare.

Prețuri Arvixe, Planuri de găzduire & Idei sumare

Arvixe oferă cinci clase de găzduire, pentru a veni în întâmpinarea persoanelor cu nevoi diferite.

Îți vom dezvălui planurile de găzduire pentru tine:

Gazduire comună: Găzduirea lor comună are două planuri principale:

 • PersonalClass: Acest plan costă 7,70 USD pe lună. Acceptă până la șase site-uri web.
 • PersonalClass PRO: Acest plan costă 11 dolari pe lună. Suporta site-uri web nelimitate.

Prețuri Arvixe 1Planul de prețuri Arvixe 1

 • PersonalClass ASP: Acest plan costă 8,80 USD pe lună. Suporta un site web și transferul lunar de date nelimitat.
 • PersonalClass ASP PRO: Acest plan costă 12,10 USD pe lună. Acceptă cinci site-uri web și transferul lunar de date neschimbat.

Planul de prețuri Arvixe 2Planul de prețuri Arvixe 2

Toate planurile de găzduire partajate vin cu lățime de bandă nelimitată și stocare nelimitată.

 • Domeniu gratuit? da.
 • Ușor de înregistrare: Înregistrare pe o singură pagină. Înregistrare ușoară.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Nici unul.
 • upsells: Fără urări.
 • activare cont: Activare instantanee.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel pentru gazduire Linux și WebSitePanel pentru gazduire Windows.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Softaculous pentru instalarea unui singur clic a aplicațiilor și CMS-urilor.

Recomandăm Arvixe Gazduire?

Nu, nu!

Arvixe nu-i place să-i placă. Ne plac opțiunile de securitate și copiile de rezervă zilnice. Lățimea de bandă și stocarea nelimitată sunt utile, de obicei văzute doar în planuri mai scumpe în altă parte. Un nume de domeniu gratuit pentru viață este o atingere foarte frumoasă.

Cu toate acestea, pur și simplu nu am reușit să trecem de performanțele lor slabe în primele trei responsabilități ale unei gazde web.

Durata de utilizare a acestora a fost cea mai mică din ceea ce am văzut în ultimele 24 de luni, iar timpul de încărcare a paginilor a fost foarte lent, ceea ce poate afecta negativ mai mult decât experiența vizitatorului site-ului dvs. web (și în cartea de buzunar).

Serviciul lor pentru clienți nu a fost suficient de bun.

Cu toate că s-ar putea să fi fost o gazdă excelentă cu ani în urmă, acum seamănă îndeaproape cu alte mărci EIG pe care le-am întâlnit, care se bazează pe reputația și numele gospodăriilor lor (în timp ce performanțele lor continuă să se înrăutățească în timp).

Veți fi mai bine să consultați gazdele noastre cu cele mai performante aici pentru a găsi gazde mai fiabile și mai ieftine.

Aveți vreo experiență cu Arvixe? Vă rugăm lăsați un comentariu mai jos. Salutăm pe toți – recenzii bune sau rele – atât timp cât sunt sinceri și transparenti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author