O portocală mică – de ce 17 din 30 recenzie

O pagină de pornire Orange Small

Un mic portocaliu a fost achiziționat în 2012 de către Endurance International Group (EIG), același conglomerat din spatele celor mai populare (și numite drept) Bluehost și HostGator.

Acesta ar putea fi un semn de avertizare pentru o companie a cărei linie este „găzduire casnică”. Cu toate acestea, spre deosebire de cele două mărci mai notabile, A Small Orange pare să nu-și fi pierdut abordarea simplă.

Am creat un site web WordPress de bază pe planul lor de găzduire cel mai ieftin numit „Planul mic” în iunie 2015 și le-am colectat timpul de funcționare & statistici de viteză în ultimele 24 de luni.

Cum se compară cu cele mai cunoscute mărci ale surorilor lor? Hai să aruncăm o privire.

Beneficiile utilizării unui mic găzduire portocalie

Lansat inițial în 2003 de Tim Dorr, A Small Orange are acum două locații de server în Dallas, Texas și Dearborn, Michigan. Un portocaliu mic, în ciuda statutului lor mic și a numelui capricios, a fost în această afacere de ceva vreme. Datele dovedesc că știu ce fac.

1. Timp de viață puternic de 99,98%

Obținerea site-ului dvs. web prezentat pe o publicație majoră poate declanșa o inundație de trafic în doar câteva minute. Această expunere este uimitoare … Până când site-ul dvs. se prăbușește!

Din păcate, nu contează cât de performant este site-ul dvs. dacă rămâne înlăturat offline de o gazdă web performantă cu statistici uptime slabe pentru a-și susține performanța..

Din fericire, nu este cazul cu Un mic portocaliu.

Analiza noastră a arătat o rată de utilizare de 99,98% pe o perioadă de 24 de luni. Acest lucru este fenomenal – ele îndeplinesc cu desăvârșire numele mai mari, mai notabile din industrie (inclusiv companiile lor surori).

Iată datele brute din ultimele 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,94%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,97%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

O mică portocalie ultimele statistici de 24 de luniO perioadă medie de funcționare medie Orange mică | Vezi statistici

2. Timp de încărcare rapidă – 645ms

Am stabilit că un site stabil este esențial pentru performanța site-ului. Chiar și un site stabil, dacă este lent, poate deveni rapid inutil.

Cercetările arată că o întârziere de o secundă a timpului de încărcare a site-ului poate duce la o pierdere de conversie de 7%. 40% din traficul site-ului dvs. va pleca pentru totdeauna dacă nu reușește să se încarce în doar 3 secunde.

din fericire, Un portocaliu mic a furnizat o viteză medie a paginii de 645ms – mult mai rapid decât media industriei.

Iată care sunt statisticile brute care susțin aceste afirmații:

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

O mică portocalie ultimele statistici detaliate de 12 luniO statistică medie mică Orange 2019-2020 | Vezi statistici

3. Suport – prietenos și de ajutor

Chiar și site-urile stabile și rapide au nevoie de sprijin mare pentru problemele aleatorii care pot apărea în mod neașteptat.

Asistența pentru clienți a unui Orange Mic nu ne-a lăsat să ne dărâmăm, revenind rapid la noi cu răspunsuri atât detaliate cât și bine informate. Experiența noastră în relația cu ei a fost un 10/10. Iată un exemplu de chat cu echipa lor:

Un mic suport portocaliu

Un mic agent de asistență Orange a fost de ajutor & bine dispus

Ne place că Un portocaliu mic nu a încercat doar să trimită link-uri pentru a ne rezolva problema. De fapt, au luat timpul să vorbească cu noi, spre deosebire de alte gazde web pe care le-am analizat în trecut.

4. abordare onestă și transparentă în afaceri

Un efect secundar pozitiv al abordării lor cinstite este faptul că nu există o agendă sau un limbaj „ascuns” care să vă inducă în eroare.

De exemplu, majoritatea gazdelor web fac afirmații hiperbolice precum „găzduire nelimitată”. Dar majoritatea nu oferă beneficii nelimitate.

Un portocaliu mic nu face asta. Scriu, în engleză simplă, ce veți obține pentru banii dvs..

În plus, fiecare plan de pe site-ul lor oferă toate caracteristicile lor premium (cu excepția „Planului mic”), inclusiv e-mailuri nelimitate, suport bazat pe 24/7 din SUA, servere SSD și nume de domeniu nelimitate..

5. 90 de zile, garanție de returnare a banilor

Practica standard a industriei vă poate oferi o rambursare de 30 de zile dacă lucrurile nu funcționează conform planificării. Din nou, Un mic portocaliu reduce tendința oferind până la 90 de zile pentru a vă recupera banii. Doar o companie care dorește să stea la dispoziția serviciului lor ar oferi o perioadă de rambursare atât de lungă, ceea ce face un risc relativ scăzut pentru testarea vehiculului.

Apropo, InMotion Gazduire oferă și o garanție de returnare de 90 de zile. Restul trebuie să fie în jur de 30-45 de zile.

Garanțiile de restituire a banilor sunt uriașe, deoarece nu trebuie să vă simțiți neplăcut să vă angajați la o gazdă web doar pentru a afla că nu vă plac serviciile și funcțiile lor.

Cu un portocaliu mic, nu va trebui să te simți blocat plătind pentru un serviciu pe care îl urăști.

Rețineți că restituirile nu se aplică anumitor metode de plată.

Conform Condițiilor de furnizare ale serviciului A Small Orange, nu veți putea primi rambursarea dacă plătiți prin transfer bancar, plată Western Union, cec sau ordine de bani.

Asigurați-vă că plătiți cu un card de debit, card de credit sau PayPal pentru a vă asigura că contul dvs. este eligibil pentru rambursări.

Contra de a utiliza un mic găzduire portocalie

Un portocaliu mic a trecut majoritatea testelor noastre cu culori zburătoare. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care ar trebui să fiți conștienți înainte de a preda cardul de credit.

1. Riscuri pentru depășirea limitelor

În cazul în care depășiți limitele planului dvs., Un portocaliu mic vă poate suspenda contul imediat. Acest lucru se află în Termenii și condițiile lor atunci când vă înscrieți, lăsându-vă fără altă alternativă, ci să fiți de acord când începeți. În timp ce majoritatea planurilor lor oferă o cantitate decentă de lățime de bandă, trebuie doar să știți că aceasta este o posibilitate.

Condiții de utilizare a lățimii de bandă ASmallOrange

Când vine vorba de utilizarea resurselor, Un mic portocaliu susține că fiecare client trebuie să utilizeze cât mai puține resurse de server, astfel încât toți clienții de pe serverele lor să experimenteze performanțe bune..

Întrucât CPU și memoria sunt resurse partajate, Un portocaliu mic vă poate suspenda sau încheia contul pentru utilizarea prea multor resurse, deoarece este „abuziv”.

În conformitate cu Termenii și condițiile lor, limitele de resurse pentru pachetele distribuite și pentru revânzători sunt următoarele:

 • 50 Procese de rulare
 • Timp de execuție maxim de 15 minute
 • 100.000 de inoduri totale
 • Utilizare procesor 10%
 • 5% memorie (sau 512 MB)
 • 500 de mesaje de ieșire în fiecare oră (vor arunca toate mesajele în exces fără a le livra)

Același lucru este valabil și pentru utilizarea lățimii de bandă. Acestea vă alocă o indemnizație lunară de lățime de bandă care se bazează pe pachetul de găzduire pe care îl achiziționați.

Dacă contul dvs. depășește cantitatea de lățime de bandă alocată pentru lună, Un mic portocaliu vă poate suspenda contul până când:

 • Este alocată mai multă lățime de bandă,
 • Cumpărați mai multă lățime de bandă contra cost,
 • Faceți upgrade la un pachet care are o lățime de bandă totală.

Vă pot percepe o taxă suplimentară de băutură, indiferent de modul în care alegeți să vă reactivați contul.

2. Fără asistență telefonică

Serviciul pentru clienți al unui Orange Mic este fantastic. Au fost extrem de rapide și detaliate în experiența noastră, cu disponibilitate 24/7/365.

Singura problema? Fără suport telefonic. În schimb, se bazează pe o bază de date de cunoștințe aprofundate, chat-uri web live și e-mail.

Majoritatea celorlalte gazde web oferă asistență telefonică, astfel încât gravitatea acestui „con” ar putea depinde de preferințele personale.

3. Managementul slab al reputației

De-a lungul perioadei noastre de testare, A Small Orange a efectuat admirabil sarcinile principale ale unei gazde web (uptime, viteză și asistență pentru clienți). Pe internet veți găsi alte recenzii care nu sunt atât de strălucitoare. Obiectivul nostru este întotdeauna să oferim o revizuire holistică și există recenzii care sunt în contradicție cu ale noastre.

Compania nu are doar o reputație slabă atunci când vine vorba de recenzii.

Mai mulți utilizatori Twitter s-au deplasat pe platforma socială pentru a vorbi negativ despre serviciile A Small Orange.

Un utilizator chiar a afirmat că Un mic portocaliu nu și-ar fi transferat domeniul într-o nouă gazdă web în 2016.

Un mic Twitter portocaliu

În 2017, s-a părut că conversația generală despre Un mic portocaliu este încă la fel de negativă, chiar dacă nu suntem de acord.

Iată ce a spus utilizatorul Twitter @jackson_surfs despre companie:

Un mic Twitter portocaliu 2

Un mic portocaliu a răspuns ambelor tweet-uri și părea să încerce să remedieze problemele.

Un mic tarif portocaliu, planuri de găzduire & Idei sumare

Un mic tarif Orange și planuri

Micul Plan: Acest plan costă 6,51 USD pe lună. Este livrat cu 500 MB de stocare, 5 GB lățime de bandă, 24/7 e-mail + suport live chat și maximum 1 nume de domeniu. Dacă decideți să mergeți cu acest plan, trebuie să plătiți cel puțin un an. – Acesta este planul pe care l-am folosit pentru testare.

Mic plan: Acest plan costă 94,60 USD (7,88 USD pe lună) pe an (sau 8,80 USD lunar) și poate fi la un tarif mai ieftin dacă plătiți un an sau mai mulți simultan. Este livrat cu stocare de 5 GB, lățime de bandă de 50 GB, nume de domeniu nelimitate, e-mail 24/7 și suport pentru chat live.

Plan mediu: Acest plan costă 136,40 USD (11,37 USD pe lună) anual (sau 16,50 USD lunar). Este livrat cu stocare de 15 GB, lățime de bandă de 150 GB, nume de domeniu nelimitate și 24/7 de e-mail și suport de chat live. Puteți plăti mai puțin dacă decideți să plătiți pentru o perioadă mai lungă de unu sau mai mulți ani.

Plan mare: Acest plan costă 250,80 USD (20,90 USD pe lună) în fiecare an (sau 27,50 USD lunar). Este livrat cu spațiu de stocare de 30 GB, lățime de bandă de 500 GB, nume de domeniu nelimitate și suport de e-mail și chat live 24/7. De asemenea, costă mai puțin dacă comandați o perioadă mai mare de un an.

Toate planurile lor de găzduire partajate, cu excepția planului Tiny, vin cu suport pentru nume de domeniu nelimitate, e-mailuri nelimitate, asistență 24/7 și SSD.

 • Ușor de înregistrare: Pagina de înregistrare unică. Proces ușor de înscriere.
 • Optiuni de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Fără taxe ascunse. Se aplică o limită de 10 procente de utilizare a procesorului, 5 procente de memorie, 50 de procese de rulare, 15 minute de maximă execuție, 100.000 de noduri totale și 500 de mesaje de e-mail pe 60 de minute pentru toate pachetele distribuite și revânzătorului..
 • upsells: Fără urări. ura!
 • activare cont: Activare cont instantaneu.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel disponibil.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Softaculous disponibil pentru instalarea cu un singur clic.

Vă recomandăm o portocală mică?

da și nu.

Timpul de funcționare stabil, încărcarea rapidă a paginilor și o discuție rapidă și prietenoasă cu un reprezentant de asistență în cunoștință de cauză au dovedit că Un mic portocaliu știe ce fac.

Dar, a existat un but. Dacă ar trebui să le depășiți limitele, atunci site-ul dvs. ar putea fi chiar eliminat, ceea ce pentru noi este inacceptabil.

Probabil veți obține mai multă bătaie pentru unul dintre cei mai bine recomandați gazde.

Ați folosit un hosting mic Orange? Dacă da, vă rugăm să lăsați o recenzie mai jos. Bun sau rău – nu contează cu adevărat, întrucât încercăm să menținem recenziile transparente și oneste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author