Ghidul Shopify pentru 2020 (Cum să configurați magazinul de la Scratch)

Shopify, compania canadiană de comerț electronic care sărbătorește a 15-a aniversare în 2020, este serioasă pentru a scoate cota de piață departe de cel mai mare magazin online din lume.

Poate această pornire tehnologică să-și asume cu adevărat gigantul eCommerce Amazon? Antreprenorul german din domeniul tehnologiei, Tobias Lutke, fondatorul Shopify, nu a împlinit nici măcar 40 de ani, dar pare să fie pe cale să devină următorul Jeff Bezos, și este cu siguranță încurajat de potențialul pe care îl vede în Statele Unite, țară în care întreprinderile mici și mijlocii desfășoară în prezent 98% din toată activitatea de afaceri.shopify web dev

Deși este adevărat că numele de comerț ecommerce mari, cum ar fi Amazon, sunt din ce în ce mai mari, adevărul este că proprietarii de mici operațiuni ale magazinelor online iau colectiv cota de piață departe de marile branduri și o fac datorită platformelor de comerț electronic cum ar fi Shopify, care oferă totul de la site-uri web la gestionarea stocurilor si din lanț de aprovizionare tot drumul până la cărucior de cumpărături. Cu un magazin Shopify configurat în mod corespunzător, șansele dvs. de a obține un succes online cu amănuntul pot fi îmbunătățite în mod semnificativ, iar urmând pașii din acest ghid pentru începători vă vor apropia de acest obiectiv..

Pentru a vă face o idee despre cât de serios este Shopify în concurență cu Amazon, luați în considerare următoarele: la jumătatea anului 2020, compania va juca reclame de televiziune pe douăsprezece piețe din America de Nord, iar campania se va concentra asupra modului în care antreprenorii potențiali de comerț electronic pot începe rapid cu înființarea unui magazin Shopify.

În plus față de aceste spoturi TV, care vor avea ca „„ să vă facem o temă de afaceri ”, Shopify își va promova și brandul pe posturile de radio, canalele de social media și magazinele video digitale.

Comerț cu magazin online

Iată ce ar trebui să știți despre Shopify în 2020: este cel mai mare magazin online, bazat pe cloud, pentru persoanele care doresc să își stabilească propriile operațiuni de vânzare cu amănuntul pe internet. Dacă te afli la cumpărături pe internet dincolo de Amazon și eBay, există șanse mari ca ultimul magazin online pe care l-ai vizitat să fie un magazin Shopify; la urma urmei, peste această jumătate de milion de proprietari de afaceri de comerț electronic operează pe această platformă.

Cum ar trebui să utilizați acest Ghid pentru începători Shopify

Acest ghid vă va face pas cu pas prin procesul de cunoaștere a serviciului. Chiar dacă sunteți deja familiarizați cu retailul pe internet, nu este recomandat să treceți mai departe la secțiunile pe care poate doriți să le examinați mai întâi. În cele din urmă, vom ajunge la panoul de administrare / tabloul de bord, dar nu doriți să pierdeți pași importanți pe parcurs.

Alegerea temei magazinului tău online Shopify

Cumpărăturile online sunt o activitate extrem de vizuală, așa că veți dori să vă personalizați tema magazinului înainte de a adăuga produse.

Puteți alege dintre sute de teme gratuite și premium Shopify cu diferite niveluri de configurare și nu trebuie să vă faceți griji pentru codificare. Acesta este un moment bun pentru a naviga prin magazinul cu teme Shopify și începe să te gândești la opțiunile premium pentru viitor, deoarece oferă o personalizare mai mare a gamei împreună cu asistența pentru clienți.

Nu uitați să evaluați recenziile pe temele care vă interesează – unele dintre ele au punctele forte de comerț electronic care le pot lipsi altele. Cu excepția cazului în care sunteți absolut sigur că potențialii dvs. cumpărători vor face cumpărături numai de pe computere desktop și laptopuri, ar trebui să lucrați doar cu teme responsive care funcționează bine pe smartphone-uri și tablete.

Pentru a previzualiza tema, faceți clic pe sau atingeți butonul „Demo View” buton. Pentru a o seta ca temă a magazinului dvs., faceți clic sau atingeți „Publicați ca temă a magazinului meu.” Puteți întotdeauna să vă întoarceți și să schimbați temele dacă alegeți să faceți acest lucru, dar nu înainte de a vă juca în jurul setărilor și să vă simțiți cum funcționează..

Schimbarea Setări din Magazinul dvs. online ShopifyDacă sunteți tipul de persoană căruia îi place să tinker, probabil că veți petrece ceva timp în secțiunea de ghid a acestui începător. Înainte de a intra în mecanismul de editare a magazinului propriu-zis, să stabilim linia de jos a motivului pentru care ar trebui să editați setările magazinului: nu doriți ca magazinul dvs. să arate ca o repetare a comerțului electronic de mii de alte magazine operate de proprietari care nu s-au deranjat să personalizeze temele lor.

Ceea ce ar trebui să ai în minte atunci când îți personalizezi tema este experiență de utilizator + branding.

magazin magazin magazin

Înainte de a începe să editați setările temei, faceți un duplicat selectând această opțiune din pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului cu temă. Începeți să faceți modificări vizuale care să reflecte marca dvs.; unele idei în acest sens includ alegerea culorilor și fonturilor care se amestecă bine cu logo-ul dvs., precum și cu imaginile produselor pe care intenționați să le vindeți.

Teme gratuite vs. plătite

De asemenea, veți dori să vă imaginați cum vor privi vizitatorii la magazinul dvs. și cum vor naviga și vor circula pe site. Pune-te în pantofii lor, așa cum era. Teme gratuite nu oferi la fel de multă flexibilitate ca și omologii lor premium, iar acest lucru trebuie să țineți cont.

Gândiți-vă la poziționarea elementelor paginii și dacă acestea sunt favorabile unei experiențe de cumpărături plăcute. Pictograma coșului de cumpărături, de exemplu, este un element pe care s-ar putea să doriți să îl deplasați astfel încât să poată fi accesat cu ușurință fără a fi obturator.

De când ați salvat un duplicat al temei dvs., îl puteți utiliza acum pentru a efectua unele teste A / B. Afișați o versiune a site-ului dvs. de comerț electronic Shopify către unii prieteni sau rude și versiunea personalizată către alții.

Notează-ți reacțiile și opiniile, în special în ceea ce privește modul în care circulă prin magazin. Nu uitați că vă veți promova magazinul de pe site-uri externe.

Dacă, de exemplu, conduci traficul în primul rând de pe un blog WordPress, veți dori să personalizați tema astfel încât să se potrivească cu aspectul site-ului de unde provine traficul. În acest sens, utilizatorii inteligente Shopify care conduce traficul de pe Instagram folosesc adesea teme întunecate și imagini pătrate care seamănă cu fotografii din rețeaua socială. Ideea este de a promova continuitatea vizuală de la sursa de trafic până la coșul de cumpărături.

Cu temele Shopify, ar trebui să ai întotdeauna în vedere un scop vizual. Un distribuitor autorizat de mărfuri din Los Angeles Lakers, de exemplu, ar trebui să se joace cu aspectul, astfel încât să evidențieze schemele de culori galben și violet. Nu uitați să plasați în mod strategic butoane de partajare a rețelelor de socializare în magazin.

Adăugarea de produse la magazinul dvs. Shopify

Pentru cei care aveți experiență de comerț electronic anterior, veți fi fericiți să știți că procesul de adăugare a produselor pe site-ul dvs. Shopify este mult mai ușor și mai ușor decât crearea numerelor standard de identificare Amazon. În esență, adăugarea unui nou produs se poate face din ecranul principal al tabloului de bord; veți găsi opțiunea de a face acest lucru după ce faceți clic sau atingeți butonul „Produse” din partea stângă, urmat de butonul „Adăugați un produs” din colțul din dreapta sus.

Cel mai de bază, produsele Shopify constau din două câmpuri de text: titlu și descriere, însă importanța lor nu poate fi subliniată în ceea ce privește optimizarea motoarelor de căutare. Vestea bună în această privință este că această platformă beneficiază deja de un avantaj SEO similar cu cel al WordPress.

Avantajul SEO al Shopify

Google îi place această platformă de comerț electronic datorită factorilor SEO integrați, inclusiv securitatea, funcționalitatea coșului de cumpărături a temei și altele. Depinde de dvs. să furnizați etichete de titlu și descrieri de produse prietenoase cu SEO, iar acest lucru înseamnă să scrieți pentru cumpărătorii potențiali și nu pentru crawler-urile pentru motoarele de căutare.

Configurarea produsului Shopify

Când scrieți descrieri ale produselor, includeți un amestec sănătos de caracteristici și beneficii. În loc să vă gândiți la cât de repede puteți obține vizitatorii pe pagina coșului de cumpărături, gândiți-vă la modul în care aceștia pot deveni încurcați în secțiunile de produse ale magazinului dvs..

Cu cât vizitatorii vor cheltui mai mult pe paginile de produse, cu atât rata de respingere va fi mai mică și acest lucru va îmbunătăți clasamentul produselor dvs. pe pagina cu rezultatele motorului de căutare Google (ca să nu mai vorbim, creează încredere cu publicul tău). Veți observa că fluxul de lucru pentru intrarea produsului are câteva secțiuni în care puteți introduce informații, iar o regulă bună în această privință este să oferiți cât mai multe date pe care le puteți.

Cumpărătorii de comerț electronic prospera informație, astfel, ar trebui să profitați de fiecare etichetă și de fiecare câmp. Nu toate informațiile vor fi vizibile cumpărătorilor, dar pot fi preluate de crawler-urile motoarelor de căutare.

Lupa de imagine ShopifyImaginile produsului Shopify – câteva sfaturi

Shopify oferă funcționalități similare cu Amazon și alte platforme de comerț electronic: cumpărătorii pot plasa pointerii mouse-ului peste imaginile produsului pentru o experiență de zoom automat. Pentru a beneficia la maxim de această funcție extraordinară, imaginile pe care le încărcați ar trebui să fie de cea mai înaltă rezoluție posibilă.

Inutil să spun, imaginile produsului dvs. sunt absolut esențiale pentru transformarea cumpărătorilor casual în cumpărători și clienți pe termen lung. din acest motiv, ar trebui intrați în obiceiul de a încărca imagini de înaltă calitate care transmit cele mai bune caracteristici ale produselor dvs. Uniformitatea este esențială atunci când proiectați tema magazinului dvs., încercați să faceți ca toate imaginile dvs. să urmeze aceleași dimensiuni și forme, de preferință pătrate.

Imaginile pe care le încărcați nu trebuie să fie într-o ordine specifică, dar aranjarea lor în colecții este o practică bună cu care ar trebui să vă obișnuiți. Colecțiile sunt grupuri de produse pe care cumpărătorii le pot găsi mai interesante atunci când sunt afișate împreună decât atunci când sunt separate.

În mod ideal, colecțiile ar trebui realizate conform logicii de vânzare cu amănuntul; de exemplu, un magazin care este autorizat să vândă �� mărfuri NBA �� poate realiza colecții pentru fiecare echipă sau poate fi format din articole care sunt la vânzare sau pot fi grupate prin conferințe în timpul playoff-urilor … Practic, orice combinație de produsele pe care cumpărătorii le-ar acorda atenție.

Linia de jos a colecțiilor este că pot face viața mai ușoară cumpărătorilor care preferă o experiență mai prietenoasă decât navigarea printr-un catalog de produse un articol la un moment dat. Aceste colecții pot fi plasate pe meniurile de navigare pentru tema dvs. pentru un acces ușor.

Prețuri, coș de cumpărături și inventar

Acesta este poate cel mai tehnic aspect al înființării riscului dvs. Shopify, cu toate acestea, este încă mult mai ușor decât să faceți acest lucru prin intermediul pieței terțe părți FBA de pe Amazon. Prețul produselor dvs. depinde în totalitate de dvs.; nu există niciun motiv să vă faceți griji în privința faptului că Amazon vă subcontractează cu oferte speciale pentru membrii săi primi și puteți controla complet atunci când articolele sunt scoase la vânzare.

Există doar trei câmpuri de prețuri pe care să le gestionați din panoul de administrare: preț, comparați și percepeți impozitele. În ceea ce privește acestea din urmă, va trebui să cercetați legile privind comerțul și comerțul cu amănuntul care corespund jurisdicțiilor în care intenționați să faceți afaceri și nu uitați că colectarea impozitelor pe vânzări înseamnă că va trebui să le remiteți unei autorități de venituri.

Câmpul prețului este autoexplicativ, cu excepția cazului în care doriți să le arătați cumpărătorilor că primesc o reducere la produsele selectate; în acest caz, ar trebui să folosiți „Comparați la preț”Câmp, deoarece îi va încuraja pe cumpărători să se deplaseze rapid către coșul de cumpărături și secțiunile de plată.

Procesul de selecție a gateway-ului de plată ar trebui să țină seama mai mult decât de comisioane și taxe de tranzacție. Câțiva nou-veniți vor alege plăți Shopify, iar aceasta este o alegere bună.

Cu toate acestea, dacă vindeți accesorii pentru iPhone, de exemplu, poate doriți să activați Apple Pay, astfel încât cumpărătorii să se simtă confortabil după ce au dat clic pe opțiunea de plecare din secțiunea coșuri de cumpărături. PayPal este o altă poartă populară și s-ar putea să vă fie convenabil dacă așa intenționați să primiți plățile sau dacă aveți deja un cont comerciant PayPal..

Cel puțin, alegerea dvs. de gateway de plată ar trebui să accepte MasterCard și Visa, dar poate doriți să luați în considerare și o soluție care poate procesează jetoane de criptocurrency, cum ar fi Bitcoin, pentru a găzdui cumpărători mai sofisticate – sau înfăptuite de stele -. �� ��

Selecția gateway-ului de plată Shopify

„Altele” pentru a găsi și a activa gateway-ul fals pentru testare. Veți găsi instrucțiuni despre utilizarea acestui instrument de testare, care vă va solicita să introduceți un număr specific de card de credit configurat de Shopify în acest scop.

Dincolo de coșul de cumpărături, va trebui să începeți să vă gândiți la chestiuni despre inventar și transport. Cartile electronice și alte produse digitale care nu necesită livrare fizică ar trebui să fie indicate astfel încât să se asigure că caseta corespunzătoare nu este marcată și puteți găsi această opțiune în „Inventar și variante”Secțiunea din pagina dvs. de produse.

Articolele care nu necesită livrare nu vor avea nevoie de dvs. pentru a introduce greutăți de transport; cu toate acestea, toate celelalte articole vor. Dacă catalogul dvs. de produse este mic, cântăriți fiecare articol și introduceți datele corespunzătoare este ușor. Dacă nu este cazul, vă recomandăm să primiți aceste informații de la producător sau distribuitor.

Greutățile produsului sunt corelate cu tarifele de transport, pe care le puteți seta din „Setări” și “livrare”Secțiunea panoului de admin. După ce începeți să construiți un inventar mai mare, va trebui să creați un sistem de numerotare a unității de păstrare a stocurilor (SKU) de dragul organizației și este posibil să găsiți mai ușor să adăugați produse noi folosind un fișier cu valori separate de virgule (.csv), pe care puteți descărca structura Shopify corectă din „Import”Opțiunea din„Adăugați un produs” meniul.

Sisteme de inventar Shopify

Când configurați sistemul dvs. de inventar, încercați să vă abțineți de la a utiliza coduri de bare ale produselor ca numere SKU, cu excepția cazului în care le-ați obținut singur. Producătorii de produse, inventatorii și distribuitorii exclusivi pot utiliza codurile de bare pe care le comandă pentru articolele lor unice ca SKU-uri, deoarece au un control cu ​​amănuntul asupra articolelor lor, dar acest lucru nu este cazul comercianților terți..

Unele dintre cele mai eficiente SKU de gestionat sunt alfanumerice; câteva scrisori de la marcă urmate de trei numere ar trebui să fie suficiente pentru a crea o secvență care să vă faciliteze rapoartele de activitate cu amănuntul.

Alocarea unui domeniu magazinului dvs.

Toate magazinele noi primesc adrese myshopify.com la creare. Înainte de a merge live cu magazinul dvs., veți dori să adăugați un domeniu, preferabil unul pe care îl veți folosi în scopuri de marketing și promovare.

Când sunteți gata pentru acest pas, opțiunile dvs. vor include conectarea, transferul sau achiziționarea unui domeniu nou. Dacă alegeți această din urmă opțiune, rețineți că veți avea de-a face cu registratorul de domenii și furnizorii de servicii de găzduire pe care Shopify a ales-o ca parteneri de afaceri și este posibil să nu ofere în mod necesar ceea ce căutați.

atribuirea domeniului pe magazin

Cel mai bun pariu va fi întotdeauna să obțineți domeniul magazinului pe cont propriu, iar pentru aceasta trebuie să evaluați diferiți registratori de domenii pe baza recenziilor de care aveți încredere. Desigur, selectarea numelui potrivit pentru domeniul magazinului dvs. este crucială, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă petreceți puțin timp gândindu-vă să faceți apelul potrivit.

Pentru a conecta un domeniu, accesați panoul de administrare al magazinului și faceți clic sau atingeți Admin – Setări – Domenii. Nu uitați să vă întoarceți la administratorul dvs. de găzduire web cPanel pentru a actualiza setările DNS, astfel încât să se potrivească cu Shopify, care sunt 23.227.38.32.

Gânduri finale pe Shopify

Indiferent dacă sunteți nou în lumea comerțului electronic sau sunteți de pe Amazon Marketplace, veți găsi Shopify ca fiind o soluție cuprinzătoare. Pe măsură ce puteți să obțineți din acest ghid pentru începători, începerea de la zero este ușor – odată ce vă veți simți confortabil și începeți să căutați sub capotă, vă veți da seama că ați făcut alegerea corectă.

Deși Shopify este cunoscut mai ales ca o soluție pentru proprietarii de afaceri mici, realitatea acestei platforme de comerț electronic este că poate gestiona totul, de la un lanț de producție până la logistica de intrare și de la drophipping avansat la logistică de ieșire. Magazinul dvs. se poate reduce la scară semnificativă dacă vânzările încep să se ridice, deși trebuie să rețineți serviciile unui dezvoltator odată ce ajungeți la acest nivel.

Deși această platformă a apărut în ceea ce privește recunoașterea de către motoarele de căutare majore, precum Google, potențiali operatori de magazine nu ar trebui să se bazeze exclusiv pe SEO pentru a conduce vânzările; aproape toate poveștile de succes Shopify implică campanii de marketing online inteligente și laborioase.

Întrebări frecvente

Î: Puteți utiliza dropshipping pe Shopify?

A: Modelul de business dropshipping este puternic susținut. De fapt, aplicații precum Oberlo facilitează acest lucru, ceea ce înseamnă că poți începe fără să inventarizezi produsul sau chiar un depozit.

Partener de magazin Shop Oberlo

În funcție de metoda de expediție pe care o alegeți, transportul și manipularea vor fi gestionate de partenerul de afaceri la un cost foarte rezonabil.

Î: Aveți nevoie de o licență de afaceri pentru a începe să vindeți pe Shopify?

A: În unele cazuri, nu veți avea nevoie de o licență de afaceri pentru a începe; Cu toate acestea, dacă intenționați să construiți o marcă și așteptați să obțineți venituri peste un anumit nivel care să declanșeze impozitarea, este posibil să doriți să vă consultați cu un contabil sau un profesionist juridic pentru a discuta problemele de conformitate. În alte cazuri, tipurile de produse pe care intenționați să le vindeți pot solicita obținerea de licențe și certificate de la agențiile de reglementare din anumite jurisdicții.

Î: Cât timp durează pentru a fi plătit de Shopify?

A: Plățile pot fi creditate în contul dvs. PayPal sau bancar imediat după 24 de ore de la ștergerea unei tranzacții de cumpărare, dar poate doriți să le acordați câteva zile.

Î: Ce este un partener Shopify?

A: Companiile care furnizează servicii de comercianți și de vânzare cu amănuntul pentru utilizatorii de comerț electronic din această platformă sunt parteneri de afaceri preferați. Unii parteneri oferă servicii de dezvoltare, aplicații pentru a îmbunătăți experiența de gestionare a magazinului, expediție, procesare de plăți și altele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author