Gazduire Migliori Italiani

Vino agenția web cu un cont de gazduire foarte important (pentru a putea avea loc clienții noștri, + avem numeroase programe colaterale și mai plăcute sperimente ��), avem o idee bună despre ceea ce poate defini un furnizor de web hosting de sus.

Înapoi la sfârșit, sunt conturile de găzduire ale noastre, analizați că sunt un gazdă web care funcționează bine în funcție de italienii și nu sunt calificate (fiindcă). Poi avem o decizie de a utiliza această pagină enormă de confronto pentru anumite părți care au obiectiv. Buon divertimento!

Pentru o consultare rapidă, în baza noștri recenzii, acestea sunt i Cel mai bun furnizor de hosting pentru fiecare Italia:

 1. Hostinger Italia – Gazduire Miglior in assoluto
 2. HostPapa Italia – Clasificatorul Secondo vine Web Host
 3. SiteGround – Web Hosting con esperienza

Gazduire Migliori Italiani 2020

1. Hostinger – Gazduire Miglior în assoluto

www.hostinger.it

Logo Hostinger

Preț: 0,80 €
Spazio su disco: 10 GB
Assistenza: Live Chat

Hostinger este una dintre societățile de găzduire web cu creșterea mai rapidă și pentru un motiv bun. Riescono a fornire servicii di hosting de înaltă calitate pentru fiecare italiană, o frazione del costo rispetto la maggior parte din concurenți.

Non c’è da stupirsi che, din L’inizio del 2004, înregistrează peste 29 de milioane de utilizatori. Per soli 0,80 € / lună, dacă se obține 10 GB de spațiu pentru discoteca SSD, gratuit SSL, pentru clienții lor loro 24/7/365 și pentru a face altceva. Il valore che offrono este davvero impresionant!

La cosa che ci piace molto è venită structurare abbiano il procesează crearea unui cont nou, configurare mai semplice pentru a avea mai multă experiență finora. I passaggi fluiscono senza soluzione de continuitate până la prima, prima dată de acorgervene, pentru un site live live cu instalare WordPress, și pronto pentru o caricatură de conținut și imagini.

E un proces davvero ben congegnato!

Când se tratează prestații, o parte a loro 7 server (!) Postazioni în tutto il mondo, discuri usd rigidi SSD, memorie cache a nivelului de server, protezione DDOS, un plugin de memorie în cache personalizat, un timp de utilizare 99,9%, ecc . E mai multă posibilitate de a crește o viteză mai rapidă de pe site-ul dvs., adunată un CDN și așezați un loc, care nu este importat de porumbei și când puteți vizita.

Serverul lor este trovano neglijat Statele Unite, Singapore, Regno Unito, Olanda Bassi, Lituania, Brasile și Indonezia.

Offrono și câteva tipuri de găzduire: găzduire condiviso (care are cea mai mare parte a celor care au nevoie), VPS, cloud hosting, găzduire WordPress, găzduire prin e-mail. Este propriu în cazul în care nu aveți nevoie, în același timp, vânzări și nume de domeniu, un singur magazin unic pentru toate le sunt esențiale ale site-ului web.

I loro piani di hosting condiviso partono da soli 0,80 € / lună (sconto enorm). Offrono anche o garanție de rimborso de 30 de zile, un joc de ragazzi!

Pro

 • Molto facile da configurare
 • Performanță la ora
 • Super conveniente
 • Rete di server global

contro

 • N / D

2. HostPapa – Secondo clasificato vine Web Host

hostpapa.eu

Logo HostPapa

Preț: 2,95 €
Spazio su disco: 100 GB
Asistență: telefon, live chat, bilet

Anche se il lor branding poate îmbogăți un lucru în funcție, serviciile furnizate de Hostpapa sono di prim’ordine! 100 GB di spazio per soli 2,95 dollari sunt o afacere optimă, în mod sigur considerând nivelul de clienți pentru clienți și o garanție de rimborso pentru 30 de zile.

Desigur, au instalat un clic pentru toate și pot crea creatori de site-uri care preferă sisteme de gestionare a conținuturilor WordPress, Joomla, ecc. Dacă nu există și un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit, și o migrație gratuită a site-ului din gazdă vecchio, este necesar. Dacă aveți nevoie de un punctaj pentru a-și putea stabili piața de-a lungul timpului, se pot ajunge în Europa sau în Asia, pot integra foarte ușor CDN CloudFlare pe timp de caricaturi decente, fără importanță și porumbei și vă puteți vizita. Il loro tempo di activitate e anche molto affidabile, cu timp in activitate aproape nulli.

Suport clienți lavora 24 ore 24, 7 zile su 7 ed è destul de reattivo, considerând costul relativ bas! Potono anche ajutaare cu eventuale migrații ale site-ului.

În funcție de aspecte și servicii de găzduire web, HostPapa oferă găzduire condiviso, hosting pentru rivenditori, găzduire VPS și WordPress, așa că vin servicii de design web, G Suite, e susținerea integrării Office 365. Seriamente, poate avea un buget limitat , non vi deluderanno.

I loro pacchetti di hosting condiviso partono da 2,95 euro al lunii.

Pro

 • Molto spazio su disco
 • Servizi aggiuntivi
 • Buon supporto 24 ore su 24, 7 giorni su 7
 • Nome del dominio gratuit
 • Garanzia di rimborso a 30 giorni

contro

 • N / D

3. SiteGround – Web Hosting con experiență

www.siteground.it

Logo-ul SiteGround

Preț: 3,95 €
Spazio su disco: 10 GB
Asistență: telefon, live chat, bilet

SiteGround este un mare protagonist în sectorul de prezentare. Dal loro suport clienți super reattivo, are un ritm de răspuns mediu de 10 minute sui bilet de suport, se impun la serverul optimizat pe WordPress care redă funcționarea WP foarte fluido. Conoscono il loro mestiere!

Proprio vine la cea mai mare parte a furnizorilor de găzduire web, oferte mici simpatici servicii gratuite vin SSL, nume de domeniu gratuit și transferuri de site-uri gratuite.

Vengono anche consigliati da WordPress (poxime societăți de găzduire pot revendica o chestie similară! Essi poate, în mod firesc, se pot face aproape toate și CMS sau costruttore de site-uri web).

În ceea ce privește privirile despre prestații, SSD, care nu se deschide în mod automat, în timp ce o mai mare viteză, are și creată un plug-in-ul de memorie cache intern pe site-uri WordPress Callato SuperCacher;.

Centrul de date Hanno neglijează Statele Unite, în Regno Unito, în Olanda (Țările Bassi) și SG (Singapore). E propriu-zis Hostinger, offrono o garanție de rimborso pentru 30 de zile și are o garanție de utilizare a 99,9%.

Anche la loro sicurezza merita un grido di aprobare, în ceea ce privește construcția unui sistem de securitate personalizată, este obligatoriu să se târască costantele site-urilor și să monitorizeze potențialul minacce, să se asigure toate serverele și contul său rimangano il mai puliti posibil.

Hanno 3 piani di hosting, il loro piano mai conveniente parte da soli 3,95 € / lună!

Pro

 • Facile da utilizare
 • Funzioni di sicurezza impressionanti
 • Diverse centre de date in tutto il mondo
 • Performanță la ora

contro

 • I cost per rinnovo sunt un po ‘alti
 • Prezzi în USD

4. Kinsta – Miglior Gazduire WordPress gestito

kinsta.com

logo kinsta

Preț: 30 USD (USD)
Spazio su disco: 10 GB
Assistenza: Live Chat, Bilet

Se află cercând serviciul de găzduire a WordPress, dar este și punctul nostru de parteneriat. Ospita grandi companii vin FreshBooks, Ubisoft e Tripadvisor. Hanno pacchetti a prezzi surprinzător competitivi, și susține că nu este potrivit unei afaceri.

La propria lor structură se bazează pe Google cloud, rapid și fiabil (în mod evident, cu o garanție de utilizare a 99,9%), mai mult de 20 de sedi în tot ceea ce în lume se pot alege (chiar și un server cu sediul în Regno Unito). Recent s-au adăugat și funcții funcționale de auto-optimizare a DB și de auto-optimizare a PHP și, în mod natural, suport pentru versiunea lungă a versiunii PHP.

Poi, pentru a crește mai mult timp în fața prestațiilor, au un plug-in de cache intern pentru servire a site-ului mai rapid posibil, și dacă se integrează cu KeyCDN pentru viteze și timpuri de caricaturizare în tot il mondo.

În ceea ce privește securitatea, depășește protejarea DDOS, blocarea GeoIP, firește, firewall-ul de Google Cloud și altceva. Este, de asemenea, că site-ul dvs. este violat, vă puteți ajuta gratuit la un sistem.

Există atât de multe lucruri despre care nu există încă vorbești, vin sistemul lor de backup, certificat SSL, monitorizăm timpul de funcționare … ma capete capitul il punto.

I lor piani partono da 30 dollari în lună, include un site și 10 GB de memorie SSD.

Dacă aveți un buget bun, aceștia sunt lezați de către clienți!

Pro

 • Piattaforma Google Cloud
 • Sicetia impenetrabile
 • Grande suporto
 • Garanzia di rimborso a 30 giorni

contro

 • Costi

5. Gazduire A2 – Gazduire web Miglior rivenditore

www.a2hosting.com

Logo A2 Gazduire

Preț: 3,92 USD
Spazio su disco: Illimitato
Asistență: telefon, live chat, bilet

A2 Gazduire este foarte similară unui SiteGround pentru un Hostinger … server veloci, portata globală, mare suport, spațiu discotecă ilimitat. Nu există, de asemenea, recomandările oficiale pentru WordPress, le-au propus și conține site-uri WP sunt stupefacenti.

Anche se i lor piani di base sono piuttosto veloci și offrono degli extra vin un certificat SSL gratuit, scanare gratuită pentru potențial hacker, transferuri de site-uri gratuite, poziții multiple dei server, ecc. Acest lucru este în timp ce, în mod natural, are o garanție de utilizare a timpului de 99,9%.

I piani Turbo sono il punto in cui le cose si fanno davvero interesanti. Nu am nevoie de un turbo, care are solo meniu pentru fiecare server web ciascun, în practică danno mai multe resurse pentru fiecare cont, dar nu oferă și un sistem de cache piuttosto agresiv cu soluții diverse de cache pe principalele costruttori de site-uri, vin WordPress și Magento.

A2 Gazduire oferă o varietate de tipuri de găzduire web, găzduire condiviso, hosting WP și găzduire pe rivenditori, un VPS și piani de hosting dedicat.

Offrono anche 3 pachete de găzduire, ceea ce înseamnă mai multă economie pentru găzduire web inizia da soli USD 2,96 USD pe lună (inițial era pentru 7,99 USD / lună).

Pro

 • Server neglijat Statele Unite, în Europa și Singapore
 • Spazio su disco illimitato
 • Garanzia di rimborso în moment actual

contro

 • Costi USD

6. GreenGeeks

www.greengeeks.com

Logo GreenGeeks

Preț: 2,95 USD
Spazio su disco: Illimitato
Asistență: telefon, live chat, bilet

Greengeeks oferă numeroase centre de date în tutto il mondo, un support ottimo, și persistă o largă largă di bandă și unul spațiu pentru discoteca illimitato per ogni abbonamento. Ciò care a distins GreenGeeks și a făcut redactarea stiano de 3 ori a consumului lor electric în rețeaua prin intermediul energiei eolice, este surprinzător!

În funcție de aspectele specifice caracteristicilor serviciilor de găzduire web. Vino detto prima, offrono uno spazio su disco illimitato anche anche sul loro piano più economico, au o asistență a clienților 24 ore 24, 7 zile 7, offrono o garanție de operare a retei del 99,9% și chiar vin SiteGround, una garanzia di rimborso entro 30 de zile se non siete soddisfatti! Sono anche utile quando se tratează site-ul.

În ceea ce privește aspectele referitoare la prestații, massimizează viteza oferită de gazduire SSD, integrare CDN gratuită cu Cloudflare, HTTP / 2 și PHP7. Hanno anche costruito il loro sistem de cache a apelat la PowerCacher pentru a ajunge la massimo delle prestazioni.

În funcție de aspecte și condiții de găzduire, offrono il solito hosting condiviso, WordPress e Reseller hosting.

Il loro piano di hosting mai inizia economica da soli USD 2,95 USD pe lună (în calo rispetto ai precedent 9,95 USD).

Pro

 • Ecologico
 • Spazio su disco illimitato
 • Diverse centre de date in tutto il mondo
 • Buon serviciu asistență

Contra

 • N / D

7. Cloudways

www.cloudways.com

cloudways

Preț: USD 7 USD
Spazio su disco: 25 GB
Asistență: telefon, live chat, bilet

Cloudways porta il cloud hosting la un nivel succesiv! Implementați aproape istantanee și o mare scalabilitate … cu un suport tehnic de reutivitate.

Aveți peste 25 de centre de date, o experiență bună a utilizatorului, prestații grandioase + uptime prin intermediul serverului web de pe Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr și KYUP … aceste rază de date sunt disponibile în sectorul cloud hosting.

Parlando de prestații, motivul pentru care sono così bravi nu este singurul lucru pentru că putem oferi furnizori de cel mai bun furnizor și suport pentru lucrurile vin PHP7, HTTP / 2 și SSD hosting.

Hanno anche costruito sisteme personale personalizate pentru creșterea ulterior a prestațiilor, și peste panoul lor fantastic de control personalizat. Pentru i site-uri WordPress au plugin-urile lor pe Breeze în cache, iar Magento vin dezvoltate de site-uri, au integrat Cache-ul paginii complete. Sanno sicuramente quello che fanno!

Anche sul fronte della sicurezza sono piuttosto impressionanti. Cu firewall-uri dedicate și eficiență automată pentru a se impune, este foarte sigur.

Il loro piano di web hosting mai economic parte din 7 dollari în lună.

Pro

 • Cloud hosting ad alte prestazioni
 • Molto scalabile
 • Centru de date in tutto il mondo

contro

 • Sono necesarie maggiori competenze tehniche
 • Costi în USD

8. HostGator

hostgator.com

Logo-ul HostGator

Priezzo: USD 2,75 USD
Spazio su disco: Illimitato
Asistență: telefon, live chat, bilet

HostGator este un veteran al sectorului, sunt sau mai multe vecturi și au un consiliu pentru clienți. Sono anche super convenienti, ma vede când se folosește și le oferă serviciile. E totul ok, non è masculin, non è fantastico, solo ok.

O alta parte a unuia spațiu pentru discoteca ilimitată pentru soli 2,75 dollari în lună, nu este o afacere brutală. Offrono anche SSL gratuit, un domeniu gratuit pentru un an, și garanție de 99,9% din timpul de utilizare al serverului.

Anchează suportul și este destul de decent, cu asistență prin telefon, chat dal vivo și bilet. Hanno anche o tonă de tutorial video pentru a oferi experiența ta mai ușoară posibilă.

HostGator are posibilitatea de a găzdui site-ul web: Hosting condiviso, WordPress hosting, cloud hosting, rivenditore, VPS și server dedicat.

Hanno anche 2 server web neglijat Statele Unite și unul în India.

I lor piani di web hosting condiviso inizial da soli 2,75 USD / lună.

Pro

 • Economico
 • Discretă de calitate
 • Indirizzi email illimitati

contro

 • C’è di meglio

9. Bluehost

www.bluehost.com

Logo BlueHost

Preț: 3,95 USD
Spazio su disco: 50 GB
Asistență: telefon, live chat, bilet

Bluehost ha avuto un period un po ‘turbolento negli ultimi ani. Erano în top când sunt stabiliți achiziții de la GIE și lucrurile sunt și sunt în disccesie, le revizuiește clienții care nu sunt prea super pozitive … ma da 2 ani în această parte, sunt cercate de a schimba lucrurile, și acum sunt tornate cu un decente de hosting , un serviciu ottimo pentru clienți și calitate bună pentru prestare. Sono molto conosciuti și sunt utilizați de un saco di site-uri web oggi giorno.

Recunoașterea eforturilor lor au permesso loro di guadagnare di un nou loc în confronto noastră de găzduire web! În Termini de servicii offrono hosting condiviso, cloud hosting, WP hosting, VPS e hosting dedicato. Tutto vine furnito cu caracteristicile solitare și un timp al activității discrete.

Sono particolarmente bravi cu afișarea de site-uri WordPress și au caracteristici suplimentare adiționale pentru instalarea WP, pentru asigurarea unor prestații siano il mai fluide posibile.

În ceea ce privește informațiile despre clienți, există totul, o bază mare de cunoaștere, bilet, chat dal vivo, suport telefonic, și tutorial video și pentru fiecare eveniență. Hanno anche costruito un pannello de control personalizat este ușor de folosit.

I lor piani di web hosting partono da 3,95 dollari în lună.

Pro

 • Esperti
 • Prezzi competitivi
 • Molto spazio su disco

contro

 • Non una grande reputazione
 • Costi în USD

Vino găsirea furnizorului de îmbunătățiri de găzduire web

Sia che tu stia procedendo la o reprogettazione web, un schimb de marchio complet sau semplicemente a demonstra un publicare un nuovo sito in direct, ti imbatterai inevitabil în unele blocchi. Efectuarea funcțională a site-ului tău web în modo desideratoare poate fi incredibil de gratificantă, dar trebuie să se compenseze despre eforturi notabile pentru a ajunge. Oltre a progettare and costruire your web site (folosind un CMS personalizat sau un comuni vin WordPress), dovrai anche deci dove dove it and come desideri che esso venga ospitato.

Gazduire Cercetare

Ciò che comporta această decizie și este alegerea diverselor societăți de găzduire web și tipologie de găzduire disponibile pentru fiecare loc de prezentare a unui site în Italia. Există mai multe pachete de găzduire în circolare a căror selecție, în funcție de o opțiune pentru o alegere și pentru a vinde un tuo sito, a site-ului tău (un blog este un site, un e-commerce sau un site aziendal general), dar și acești clienți, dovrai capire le diferentze tra i diverse tipuri de hosting care potresti incontrare în timpul cercetării tale. Pentru a ajutaarti în această epocă de misiune, avem un număr și mai multe tipuri de găzduire de siguranță și funcționalitate calitativă dovresti cercare.

Tipologie di web hosting în Italia

Gazduire condivisi

Un hosting condiționat și unul dintre tipologiile de găzduire web mai populare pentru site-uri web și programe de dimensiuni minore, poichice și clasificate vin web hosting web economic. Alcuni progetti mai mici, inclusiv companii locale, blog, site-uri web personale și alte lucruri. Se tratează de site-uri web care nu sunt minore, există o cantitate de trafic foarte ridicată, pertanto, care nu trebuie să fie în grad de susținere a acestor volume. Această tipologie de găzduire web economică funcționează un furnizor de variante care oferă un spațiu spațiului propriu al serverului pentru mai multe persoane. Ciò prezintă limitări limitate, care le limitează nu se referă la cea mai mare parte a site-urilor web mai mici, care oferă o alegere excelentă pentru aceste tipologie de activitate.

Un alt avantaj al acestei tipologii de găzduire web este prețul mai scăzut pentru furnizarea de lucrări. Cea mai mare parte a furnizorilor de găzduire a condițiilor oferă programe de instalare cu un simplu clic pe WordPress, Joomla, Drupal și alte sisteme de gestionare a conținutului. Acest lucru este sigur că este găzduirea web mai bună pentru impresia mică.

Gazduire VPS

Această tipologie de găzduire vă oferă acces la un server privat privat virtual. În acest caz, VPS are foarte multe lucruri în comun cu prezentarea condițiilor și prezintă mențiuni de limitare și mai multă libertate în ceea ce privește privința spațiului serverului. Il giusto compropmesso tra l’hosting condiviso economic și l’hosting serverul său dedicat costoso, VPS a oferit o porțiune de spazio sul server separata de la restaurarea spazio sul server care se folosește de la alți utilizatori, în modul da poter utiliza spazio a serverului independent de site-uri web ale altor utilizatori.

Este o soluție de găzduire web convenabilă și oferă o mai mare flexibilitate în ceea ce privește toate condițiile de depozitare, prezentarea VPS și o opțiune popolare pe web hosting în Italia.

Gazduire dedicata serverului tau

Stai cercând o soluție de găzduire web pentru un tuo sito mai mare? În cazul de față, afișarea dedicată unui server poate fi alegerea ideală pentru tine. Unopțiune de găzduire web scelta foarte spesso dai siti web mai multe informații despre memorie și informații genealogice care pot avea un trafic mult mai ridicat și aceea de a furniza tot ceea ce privește un server intero tutto lor.

Siti web vine în directorul imobilizatorilor, site-urile de e-commerce de dimensiuni grandioase și alții încă, potrebbero să ofere clienților un pian care să găzduiască un server dedicat, să poată gestiona propriul său site web și să ofere propriile clienți despre experiența mai fluida dal loro sito web ad alte prestazioni.

Gazduire în cloud

Găzduirea norului are o popularitate în mod semnificativ neglijabil, dar este foarte ușoară și ușor flexibilitate și versatilitate. Găzduirea în cloud face mai ușoară pentru clienții săi crește sau diminuează puterea site-ului web și disponibilitatea disponibilităților pentru a face riscul.

Poichie și ideale pentru site-uri web grandioase și mici și, de asemenea, pentru că este un sistem de găzduire web mult mai sigur în ceea ce privește bazele sale și mai multe piuttosto-uri pentru mașina ta, o prezentare a cloud oferă multe avantaje și îți permite.

Gazduire pentru distribuitori

Găzduirea revânzătorului se referă la o tipologie de găzduire web în care se dezvoltă un site web care asigură o semnificație semnificativă a spațiului serverului, pentru a se asigura clienții dvs. și pentru a dezvolta site-uri web. Această opțiune este prezentată pentru clienți care au un web dezvoltatore web și se ocupă de site-ul web în locul lor, în ceea ce privește toate programele pentru a dezvolta un control mai mare pentru a fi în grad de garanție pentru site-ul dvs. de funcții vin datorite.

găzduire grafică

Se lavorează cu un web dezvoltatore, se verifică o soluție de găzduire web pentru site-ul tău care se creează pentru tine, vine găzduirea revânzătorului.

Găzduirea web în Italia: caracteristici importante da considerare

Când se pot soluționa soluții de găzduire web în Italia, există foarte multe tipologie de găzduire web, ale căror selecții primă pot fi lansate pe site-ul tău web. Totuși, acest lucru nu este purtat de o eventuală decizie dificilă care trebuie să ia. Dopo aver determinate la tipologia de găzduire web adatta la esențialitatea lor, trebuie să se confrunte cu caracteristicile specifice.

Când se confruntă cu numeroși furnizori de găzduire web a căror posibilități sunt online, ecocomandați de factori care trebuie să ia în considerare:

Poziția serverului

Che tu ci creda sau meno, poziția fizică a influenței serverului și vremurile de caricaturizare a site-ului web. Mai târziu serverul este geograficamente apropiat de alți utilizatori care se pot aproviziona sau accesa site-ul tău pe web, mai multe riusciune ad accervi.

harta locației serverului

Totuși, se află serverul mai aproape de o persoană sau de către ceilalți care să prevadă aderare la site-ul tău web și să iei notevolmente meno potente, și preferă să-ți găsești serverul mai aproape de o abilitate de a-ți da o părere de riscuri și de încredere.

În sintesi, până când serverul e aproape o în Italia (ed è decente) și andrà benissimo!

Archiviazione

L’ultima cosa care vorbește și este aceea de a face un achizitoriu de la un furnizor de găzduire web și scopuri care nu vă oferă spațiu de arhivare mai bogat din site-ul dvs. web, pentru a putea fi plausibile să vă calificați stessi pianificando il lancio di un sito di e- comerţ. Prima de a efectua orice acțiune, controlează spațiul de arhivare a ofertelor dai piani ai furnizorilor variați, pentru a asigura asigurări și spațiu este conforme pentru a fi esențiale ale site-ului tău.

Operatività

Este important să îți știe site-ul web accesibil și să-ți poți folosi toate orele din ziua și notte, la fine dei conti paghi pentru a avea un serviciu eficient. Un obiectiv de poveste, eu furnizor de web și eforturi de oferte pentru cele mai bune statistici de operativitate posibile. Vă rugăm să monitorizați și să-i monitorizați în timp și să-și îndeplinească timpurile de răspuns pentru fiecare furnizor principal de hosting. Caută informații despre clienți de la furnizor pentru evaluare și scopuri de experiență reale pentru ceilalți clienți care au obținut serviciile lor, pentru a lua în considerare operațiunea furnizorului.

velocità

O parte a eficienței în poziție a serverului, de asemenea, il modo in cui gli gazda configurare web și propriul său server are un impachetare mare pe viteza de caricaturizare.

Eu am înțeles informații despre prestații și viteză complessive sono le risorse della CPU alocare și memoria fiecărui cont de orez, numărul de site-uri web acordate pe server de la ieșire, vin apariția serverului lor stivă (sisteme di date) respecta un PHP ( cel puțin PHP 7 e un must al giorno d’oggi), în cache serverul lato și altceva. La terminologia poate fi un „troppo tecnica, macerea principalelor lucrări pentru cercetarea sarebbero pentru alocare a resurselor de memorie și procesor, mai departe de domini consimțământ pe server.

CDN (rețea de livrare a conținutului – rete per la distribuzione di contenuti)

Un CDN nu este un rețea serverului în tot ceea ce îți transportă o versiune cache a site-ului tău web, motivul principal pentru care un CDN este colegiat în cadrul tău site și este masivizarea vitezei de caricatură independentă din proveniența vizitatorilor. Alte avantaje ale averii unui CDN includ protejarea Dacilor și a operațiunilor DDOS și ridicarea automobilului de riscuri ale serverului de origine.

Web site gazdă are posibilitatea de a integra perfect CloudFlare, care oferă un CDN gratuit. E sigur că o soluție vă valorează pedeapsa.

Certificati SSL

SSL este esențial în stratul securizat al soclurilor, la „s” este la fel de https, protocolul este vizibil și prin intermediul lucchetului în cea mai mare parte a browser-ului modern, o dimensiune a site-ului dvs., care vizitează și este sigur. Am certificat SSL când se folosesc critici pentru transferul de date pe site-ul tău și vizitatori. În momentul della cifra, să aveți un SSL certificat și să fie absolut absolut pentru fiecare sito web (nu este un soltanto pentru negocieri de comerț electronic).

Sertificative SSL

Consentă browserul tău pentru a-ți păstra site-ul, crește probabilitatea de a achiziționa ceva, în acest caz este posibilă pentru obiectivul tău. Un buon web host dovrebbe offrire certificat SSL gratuititi. Făcut, în momentul în care furnizorul tău de hosting te face să plătești un certificat SSL de bază, verificarea suaveră a controlului vertical vertiginosamente. Esistono anche diverse tipologie di certificări SSL, vin validare extinsă (EV SSL), organizație validată (OV SSL) și domeniu validat (SS SS). DV SSL este baza versiunii.

Assistenza

Oferim existență și un element esențial al serviciului, care este tratat de găzduire web sau meniu. Cu toate acestea, găzduirea web este ceva care poate deveni extrem de complicat, dar nu este practic și este special în ceea ce privește refacerea ecologică, făcând ecco pentru a putea rămâne mai persistente încă mai esențiale. Dovresti întotdeauna asigurări che tutti și furnizor cu care vă înregistrați offrano chat dal vivo și asistență telefonică ai clienților, preferabil 24 ore su 24, 7 giorni su 7, în mod da poter pot ajuta în fiecare moment în care nu avem nevoie.

Backup

Ești esențial pentru a-ți asigura informațiile despre păstrarea site-ului tău web siano sempre al siguranței. Pertanto, eu backup sunt fondamentali.

Cea mai mare parte a furnizorilor de servicii web se execută în mod regulat pentru a face backup de date și pentru a le memora în orice caz, atunci este saggio care examinează frecvența cu cine are în vedere și modul în care recuperează și îți dorești datele în caz de necesitate. De asemenea, se poate controla cât de mult se poate distribui o versiune anterioară a site-ului tău, o dată este gratuită, alte ori nu.

Larghezza di banda

Lungimea de bandă a site-ului tău web influență foarte mult în ceea ce privește prestațiile. Îți place site-ul tău web pe atât de mic sau măreț, este foarte important să te asiguri că este abbia accesorizând resursele necesare pentru a furniza cea mai bună experiență posibilă. Caută o întreprindere de bandă care oferă furnizorilor săi evaluează afirmațiile în ceea ce privește site-ul dvs. web și care vă asigură adeguata.

Numero di domini / siti consentiti

Căutarea numărului de domini este cel care furnizează cheie de evaluare a consimțământului de ospitare sullo spațiu al serverului chereste și achiziție. Sia che tu pensi di voler ospitare mai mult de un site web sau meno, este întotdeauna bine a avea libertatea de poterlo fare se hotărăște în viitor.

Ed è tutto, poate părea eccessivo considerare fiecare singolo punto, ma va păstra un pasaj la volta. Pentru mai multe posibilități de creare a unui foliul de calcoloiu și de a înregistra tutte le specifice pentru cele mai bune societăți de găzduire web, în ​​modul de a avea o panoramică mai simplă.

Gazduire de domini pentru fiecare Italia

Prima de approfondire, ceva clar, în timp ce oamenii sunt cercanoți și chiedono și cele mai bune servicii de găzduire a dominiilor, mahostinging di domini non è în realtà una cosa. Se stabilește o combinație de „nume de domeniu” și „web hosting”. Ciò este cea mai mare parte a persoanelor intrate cu găzduirea de domini și, în general, prezentarea generală a unui site web, despre obiectul lorURL sau despre numele de domeniu.

Deoarece am examinat deja selecțiile noastre dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru Italia, vom discuta despre cei mai buni registratori de domeniu. Este deja existent în ceea ce privește alegerea noastră pentru cele mai bune servicii de găzduire web pe țară în Italia, care este acum în apoi parleremo dei mai buni registratori de domini.

Che cos’s un nome di dominio?

I nomi di dominio sono strict alfanumeriche utilizate pentru accesarea site-urilor web. Fără nume de dominiu, accesarea site-urilor web poate fi posibilă doar digitalizarea și adresa lor adresate IP în bara browserului (exemplu: 192.168.2.10). Din fericire pentru noi, numele lor de dominio sunt inventate pentru susținerea adreselor de IP și pentru a face foarte ușoară navigarea pe web. Adăugați un exemplu: 192.168.2.10 puteți deveni Google.com, cât este de fantastic. Ciò înseamnă că este clar și numele său de domeniu achiziționat, numele său este într-o realitate o mască pentru fiecare indicator IP IPostante.

Che cosa sono i registrar e i registri?

I registrar dei nomi di dominio sono società a cui è consentire pentru a gestiona rezervarea numelor de dominio Internet and assegnare indirizzi IP a tali nomi di dominio. I registrator devono essere accreditati da un registru de dominiu al primului nivel generic (gTLD) sau a unui registru de domeniu al primului nivel (ccTLD) al codului de țară. Sunt înregistrați firme de nivel înalt, care devonoază delegări pentru vânzarea registrelor de domini. Oricare o dată în care un nume de dominiu vine la un client, registratorul nu trebuie să notifice registrul de rezerve la dominio.

Molti host are anche rivenditori of registrar of names of dominio, înseamnă că este posibil să fie înregistrați pe site-ul web hosting și să achiziționeze un nume de domeniu din aceeași companie, să redea foarte ușor configurarea site-ului dvs. web.

Acest lucru este totul pentru această guida, spero di esserti status / a d’aiuto!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author