Furnizori de găzduire cPanel pentru Australia

Așadar, căutați gazde web care funcționează cu cPanel (în locul unui sistem proprietar oribil), o alegere bună! cPanel este standardul în industria de gazduire web și cu un motiv întemeiat. Pentru a vă facilita cercetarea celor mai de top, am compilat o listă cu gazdele noastre web australiene preferate care oferă găzduire cPanel. Cu conturi de găzduire active cu peste 30 de companii, suntem destul de încrezători în alegerile noastre. se bucura!

Cel mai bun cPanel Hosting Australia: Top 5 noastre comparații – mai 2020

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesWe Website
siteground2 9.3 / 10 4,95 USD (reducere temporară de 67%, în scădere de la 14,95 USD) 10GB Puternic + Accesibil = Câștigă!
A2HostingLogo 9/10 3,92 USD USD (în jur de 5,22 USD) Nelimitat Spațiu de disc nelimitat!!!
PanthurLogo 8.7 / 10 AUD $ 5 1GB Performanță excelentă, multă alegere.
DigitalPacificLogo 8.5 / 10 4,90 USD 1GB Experiență, încredere.

În afară de tabloul de mai sus, am creat, de asemenea, un top 5 mai detaliat al celor mai buni furnizori de găzduire web cpanel pentru Australia. Le-am sortat folosind următoarele criterii: Ușor de utilizat, Accesibilitate și Performanță / Putere. 

Furnizori australieni de găzduire web cPanel: primele noastre 5 detaliate

1. Gazduire web SiteGround

SiteGround rămâne campionul nostru absolut. Când vine vorba de găzduire web, l-au perfecționat! Cu un timp de funcționare foarte fiabil, un suport rapid, recomandat oficial de către WordPress, configurare simplă și prețuri FOARTE competitive, nu puteți greși aici. Oh, + au o garanție de returnare a banilor de 30 de zile!

Planul lor cel mai ieftin începe doar 4,95 USD / lună (67% din prețul obișnuit)! 

siteground2

Ușurință în utilizare

90%

suportabilitate

84%

Performanță / putere

85%

2. A2 Gazduire web hosting

O secundă foarte apropiată din listă, sunt aproape la fel de bune ca SiteGround, deși nu sunt o gazdă oficială recomandată pentru WP (dar oricum este foarte rar și o distrug pe WP & fiecare alt CMS important).

Planul lor cel mai ieftin începe doar USD 3,92 USD / lună (în jur de 5,22 USD / lună).

a2hosting

Ușurință în utilizare

87%

suportabilitate

79%

Performanță / putere

80%

3. Gazduire web Panthur

Panthur este prima noastră adevărată gazdă Aussie, deși sunt mai scumpe decât SG și A2, performanțele serverelor lor sunt absolut de top. Există o putere serioasă de a juca aici, iar sprijinul lor este nespus de rapid!

Planul lor cel mai ieftin începe de la 5 dolari / lună (deși vă recomandăm să mergeți cu planul de afaceri al bronzului pentru acel echilibru valoric / cost perfect).

PanthurLogo

Ușurință în utilizare

85%

suportabilitate

80%

Performanță / putere

87%

4. Gazduire web digitala Pacific

Pacificul digital a fost în jurul pentru aaaages, și arată. Super fiabil, suport bun, binemeritat locul 4.

Planurile lor încep doar $ = 4,90 / mo.

digpacific

Ușurință în utilizare

80%

suportabilitate

85%

Performanță / putere

75%

cPanel Gazduire pentru Australia

Ce este cPanel?

cPanel este un panou de control de găzduire web folosit de începători pentru utilizatori avansați pentru a simplifica procesul de construire, proiectare și găzduire a unui site web. Acesta a fost dezvoltat în 1997, de către John Nick Koston, care este acum CEO al cPanel, Inc. În mare parte scris în Perl, cPanel a evoluat într-unul dintre cele mai cunoscute și mai fiabile panouri de control de găzduire web. S-a îmbunătățit semnificativ de-a lungul anilor, abordând nevoile consumatorilor și a devenit o resursă excelentă pentru oricine în procesul de construire sau reproiectare a site-ului web.

De ce toată lumea îl folosește?

Răspunsul simplu la această întrebare este că cPanel a fost dezvoltat de o echipă de dezvoltatori extrem de educați, ceea ce îl face ușor de utilizat și accesibil pentru toate nivelurile de expertiză. Judecând după avantajele cPanel, nu este de mirare că acest panou de control de găzduire web are o cerere mare. cPanel depășește așteptările, care constă dintr-o gamă extinsă de funcții fantastice care simplifică crearea sau re-proiectarea unui site web. Este de încredere, are o echipă fantastică de suport și oferă migrare gratuită. cPanel este resursa ideală de utilizat și este foarte frecventă pentru furnizorii de găzduire web cum ar fi SiteGround, indiferent de tipul de găzduire, poate fi utilizată pentru găzduire partajată, găzduire dedicată, până la hosting pentru revânzători și hosting WordPress (rețineți că, de obicei, furnizorii de găzduire WordPress, mai bine gestionați, utilizează de obicei propriul back-end, mai degrabă decât cPanel).

Panoul de control cPanel permite administratorului să controleze toate porțiunile site-ului lor din panoul de control în sine. Nu este necesar să utilizați software suplimentar pentru a efectua sarcini, cum ar fi încărcarea fișierelor. cPanel încarcă fișiere, face backup pentru site-ul dvs. web, conectează numele de domeniu la găzduirea dvs., configurează e-mail pentru site-ul dvs. și multe altele. Datorită calității ridicate a acestei gazde, cPanel oferă utilizatorului un control complet asupra site-ului său web, păstrându-l în același timp simplu, ușor de utilizat și ușor de întreținut. cPanel face, de asemenea, foarte simplu să transferați toate datele contului într-o altă gazdă compatibilă cPanel. Alte panouri nu oferă opțiunea de migrare gratuită, determinându-i să piardă conținutul site-ului, baze de date, căsuțe poștale și preferințe. Cu cPanel, gazdele pot fi, de asemenea, transferate către alte gazde cPanel compatibile într-un mod rapid, eficient, cu un risc foarte scăzut de pierdere a datelor.

O altă caracteristică excelentă pe care o are cPanel este capacitatea de a permite utilizatorilor să personalizeze interfața lustruită de către compania de găzduire web. Utilizatorii pot personaliza interfața pentru a se potrivi nevoilor lor și pentru a o face mai plăcută din punct de vedere estetic. Mulți furnizori de găzduire oferă un cPanel proprietarilor de site-uri web, permițându-le să își gestioneze site-urile web dintr-o interfață bazată pe web (interacțiunea dintre un utilizator și software care rulează pe un server Web).

Încrezător în produsele și serviciile lor, cPanel, Inc., oferă o încercare gratuită de 15 zile pentru toți consumatorii interesați. Proba gratuită include acces complet la toate caracteristicile cPanel și îi va ajuta pe utilizatori să stabilească dacă cPanel este potrivit pentru ele și nevoile lor. Un membru al echipei cPanel va avea grijă de instalare, complet gratuit și e-mailurile vor fi trimise la e-mail în fișierul care notifică utilizatorul atunci când procesul său gratuit urmează să se încheie. Actualizări despre promoțiile și reducerile viitoare vor fi, de asemenea, trimise utilizatorului pentru a-i ajuta să obțină maximum de bani.

De ce nu folosiți panouri de control personalizate?

Există multe opțiuni ale panoului de control disponibile pentru utilizatori. Pot varia în funcție de interfață și funcții oferite, dar ceea ce le face mai distincte este accesibilitatea pe care o aduc. Un dezavantaj al panourilor de control personalizate include nivelul de dificultate implicat în utilizarea acestora. Panourile de control personalizate pot lipsi de caracteristici specifice, ceea ce le face un panou de control nereușit sau nesigur. Este posibil să nu fie prietenoase, bine proiectate, eficiente sau să nu ofere migrație gratuită, ceea ce determină pierderea unei cantități semnificative de date atunci când încercați să o transferați către o gazdă diferită. Panourile de control personalizate nu sunt rele, atât timp cât sunt resurse, ușor de utilizat și bine dezvoltate. Deși este o problemă de preferință personală, cPanel este bine stabilit și are o interfață solid construită, cu funcții excelente, care vor permite utilizatorilor să creeze site-uri web într-o manieră ușoară și sigură.

cPanel Întrebări frecvente

Ce este cPanel?

cPanel este un panou de control de găzduire web folosit de utilizatori începători, intermediari sau avansați pentru a simplifica procesul de construire, proiectare și găzduire a unui site web.

Este cPanel liber?

Nu, vi se cere să aveți o licență cPanel. Deși cPanel nu este gratuit, cPanel, Inc. oferă un proces gratuit de 15 zile, astfel încât să îl poți experimenta singur și să stabilești dacă este potrivit pentru tine. De asemenea, aceștia oferă licențe speciale cu discount pentru organizațiile nonprofit și instituțiile de învățământ. În cazul planurilor de găzduire partajate, este posibil să nu fiți nevoiți să plătiți suplimentar pentru aceasta, dar pentru VPS și pentru planurile dedicate de server, vi se poate solicita să acoperiți costul licenței dvs..

Ce poți face cu cPanel?

Avantajele și utilizările cPanel variază de la încărcarea fișierelor, copie de rezervă a site-ului dvs. web, conectarea numelor de domeniu la găzduirea dvs., configurarea e-mailurilor pentru site-ul dvs. și multe altele. cPanel este un panou de control de încredere, format dintr-o echipă de asistență uimitoare, care este acolo pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă conduce prin procesul de construire a site-ului dvs..

Este ușor de utilizat cPanel?

Da, cPanel este foarte user-friendly. Este construit cu o interfață ușor de navigat, care permite utilizatorului să o personalizeze pentru a se potrivi stilului și nevoilor lor. De asemenea, are ajutor integrat pentru a vă împiedica să faceți orice nu ar trebui să faceți.

Cum diferă cPanel de alte gazde?

cPanel este de aproximativ 15 ani și este unul dintre cele mai cunoscute panouri de control. Acesta diferă de alte gazde, oferind funcții de încredere pentru utilizator, de încredere, precum și migrație gratuită, în timp ce alte gazde pot fi dificil de utilizat, fiabile și nu asigură migrație gratuită. cPanel este resursa ideală pentru a utiliza atunci când proiectați un site web pentru prima dată și este, de asemenea, utilizat frecvent în rândul furnizorilor de găzduire web deja existenți.

Cum se compară cPanel cu Plesk?

În timp ce atât cPanel cât și Plesk fac practic același lucru, totul este o problemă de preferință personală, mai ales că ambele panouri de control arată foarte diferit. O altă diferență între cele două include că Plesk este disponibil pentru Windows și Linux, în timp ce cPanel este bazat pe Linux. De asemenea, nu puteți exporta conținut de la Plesk în cPanel sau invers.

Cum se compară cPanel cu DirectAdmin?

DirectAdmin este un panou de control pentru serverele Linux. Deși cPanel este mai comun și mai cunoscut, DirectAdmin este mai ușor și mai puțin costisitor decât cPanel. În ultimă instanță, DirectAdmin îi lipsește multe dintre caracteristicile și instrumentele din cPanel.

De ce este cPanel atât de popular?

cPanel are o cerere foarte mare, deoarece este ușor de utilizat, simplu, de încredere și oferă migrare gratuită. A fost dezvoltat de o echipă de dezvoltatori extrem de educați, ceea ce îl face accesibil la toate nivelurile de expertiză.

Există dezavantaje în utilizarea cPanel?

Deși este o problemă de preferință, unii administratori consideră cPanel ca element de bază să facă tot ceea ce vor să facă. Pe lângă aceasta, cel mai mare dezavantaj este că cPanel nu este compatibil cu conturile de găzduire Windows.

Cine dezvoltă și deține software-ul cPanel?

Software-ul cPanel a fost dezvoltat în 1997 de John Nick Koston, care este acum CEO al cPanel, Inc. Această companie are sediul în Houston, Texas și este deținută în mod privat.

Ce este Perl?

Perl este limba în care este format cPanel. Este un limbaj de programare extrem de capabil, cu peste 29 de ani de dezvoltare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author