Examinare HostUpon

Rating general

Planul cel mai ieftin
2,95 USD / lună (în scădere de la 7,95 USD)

HostUpon este într-adevăr una dintre cele mai bune gazde web canadiene pe care le-am întâlnit, combinația de prețuri accesibile, spațiu pe disc nelimitat, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile și vânzări și asistență canadiene fac ca acestea să nu fie mai ușoare!

În general, ne uităm la următoarele 4 aspecte ale unei gazde web pentru a determina calitatea sa generală: Ușor de utilizat, Viteză (la nivel global), Suport și Uptime. HostUpon le unge pe toate, în special suport!

Motive pentru alegerea HostUpon

Să începem cu ceea ce considerăm cele mai bune caracteristici ale HostUpon, cele care le oferă imediat avantajul concurenței. Pentru majoritatea oamenilor care caută o gazdă web decentă, următorul rezumat rapid este suficient pentru a-i convinge că HostUpon este cel care trebuie.

 1. Servere în Canada: Cu un server super rapid în Toronto, dacă publicul țintă este în Canada, viteza nu va fi o problemă. Dacă se întâmplă să simți nevoia să se extindă, totuși, au și 3 servere în SUA.
 2. Suport bazat pe 24/7 Canada: În timp ce majoritatea companiilor își externalizează sprijinul în țări mai ieftine, HostUpon este una dintre puținele care mai au sprijinul lor în Canada, credem că acest lucru este un caz suficient pentru înscrierea la ele
 3. Nume de domeniu gratuit: Dacă vă înscrieți pentru găzduire, vă puteți înregistra numele de domeniu .ca sau .com gratuit!
 4. Garanție de returnare de 30 de zile: Nu ești fericit din niciun motiv? Nicio problemă, nu ai nimic de pierdut.
 5. Site-uri nelimitate: Chiar și planul lor de bază permite mai multe site-uri web în cazul în care vă simțiți ambițioși.

Este cu adevărat un dezbracător. În ceea ce privește costurile, au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe de la doar USD 2,95 USD / lună (în scădere de la 7,95 USD)!

HostU la găzduirea de cercetare

Revizuirea: găzduire accesibilă de înaltă calitate, cu suport canadian!

Intro + O scurtă istorie

HostUpon are sediul în Toronto, Canada. Fondat de Alfez Velji în 2007, el și-a propus să creeze o soluție de găzduire web bazată pe Canada pentru toate întreprinderile de dimensiuni și site-urile personale din întreaga lume.

Angajamentul lor constă atât în ​​viteza și securitatea serviciului de găzduire, cât și în cele mai mici prețuri posibile pentru a realiza acest lucru. HostUpon este în continuă evoluție, modernizare și inovare pentru a-și menține accesibilitatea, oferind în același timp cele mai bune servicii.

Această pasiune a dus la o gazdă web la prețuri accesibile, dar care se simte de înaltă performanță, multe dintre acestea au legătură cu echipa lor de suport canadian, nu externalizează și chiar a plătit pentru ei! Să trecem la unele dintre principalele beneficii ale găzduirii cu HostUpon.

Beneficiile HostUpon

A sustine

Asistența clienților HostUpon este una dintre cele mai bune din afaceri, într-adevăr. Personalul de asistență este situat în același loc în care datele au sediul central – Toronto. Nu numai că sunt acolo, dar sunt disponibile non-stop. Echipa lor de asistență pentru clienți este extrem de utilă, foarte pricepută în ceea ce fac și extrem de profesionistă în orice mod. Ei vizează cel mai scurt timp de așteptare posibil, oferind mai multe opțiuni de asistență diferite, inclusiv chat-ul live, un bilet de asistență sau asistență telefonică. Marea lor bază de date de tutoriale și informații utile vă poate reduce nevoia de asistență în primul rând, este foarte impresionant!

Proprietate privată-

Un alt avantaj al HostUpon este faptul că este o companie cu capital privat. A fi proprietate privată înseamnă că HostUpon nu este influențat de interesul unei părți externe. Proprietarii companiei lucrează la companie și, astfel, sunt capabili să își păstreze alinierea și obiectivele pentru a ajuta toți proprietarii site-ului.

Prețuri

Un lucru minunat despre HostUpon este multitudinea de planuri accesibile pe care le oferă. Deși prețurile lor se potrivesc cu majoritatea gazdelor bugetare (nu pot greși cu adevărat la 3,36 USD / lună), valoarea pe care o oferă le diferențiază. Caracteristicile incluse chiar și în cele mai de bază planuri fac ca dolarul dvs. să meargă mai departe. Cu alte companii, pentru a avea acces la caracteristici atractive precum un domeniu gratuit pe viață și adrese de e-mail nelimitate, ar trebui să cumpărați un pachet mai scump pentru a începe.

Uptime

HostUpon a păstrat o perioadă fantastică de funcționare de-a lungul anilor în care au alimentat site-uri. HostUpon oferă o garanție de uptime de 99,9% pentru fiecare pachet unic. Deși nu fac publicitate neapărat ce se întâmplă dacă scade sub acest număr, avem înțelegere. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un bilet despre această problemă pentru a primi o reducere la taxa pentru luna viitoare! Din fericire, nu sunt cunoscuți pentru multe întreruperi, astfel încât nevoia de acest lucru nu poate apărea niciodată. În general, clienții se plâng rar de o utilizare proastă a HostUpon.

Să trecem la o listă a funcțiilor noastre preferate (unele sunt oferite și de alte gazde, dar este încă o listă).

Caracteristici

Unele dintre cele mai mari caracteristici găsite în planurile de găzduire HostUpon includ:

 • Nume de domeniu gratuit pentru viață
 • Conturi de e-mail nelimitate și baza de date MySQL
 • Suport 24/7
 • Migrarea site-ului gratuit
 • Instalator pentru peste 360 ​​de scripturi
 • Constructor de site-uri gratuit
 • Serverele CA și SUA (ceea ce înseamnă că, chiar dacă doriți să le utilizați ca gazdă web pentru Brazilia, performanța ar fi în continuare foarte decentă)
 • Banii inapoi garantat
 • 99% garanție uptime
 • Controlul contului printr-un browser web
 • Servere de găzduire SSL
 • Interferență comună a gateway-ului
 • Acces la rădăcină și repornire
 • Servere de nume private
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Transfer de date nelimitat

Concluzie

HostUpon merită laudele, sunt locale, le pasă, sunt extrem de accesibile și au sprijin bazat pe Canada … Încercați-le, nu veți regreta! Gazdele web ca acestea fac din construirea unui site web un proces lin!

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2019-11-25Vizualizarea articolului gazdă Ratingul autorului 51star1star1star1star1starNumele produsului HostUponPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author