Cum să evitați eliminarea de către un furnizor de gazduire web

Alegerea unei soluții de găzduire este dificilă în cele mai bune momente și confuză și agravantă în cel mai rău caz.

Există multe tipuri de servicii, scheme de preț diferite, multe decizii de luat, mulți factori implicați. Pentru a înrăutăți lucrurile, există câteva probleme despre care poate nici nu știi!

În acest articol, vom încerca să vă prezentăm câteva dintre punctele mai subtile ale alegerii unei gazde pentru a vă asigura că nu sunteți îndepărtat..

Indiferent dacă căutați o gazdă pentru un blog sau un site WordPress, aceste 8 puncte vă vor ajuta să evitați probleme mai târziu.

# 1 Utilizați gazde bine cunoscute și reputabile

Cele mai bune gazde pe hostingfacts.comCele mai bune gazde pe hostingfacts.com

Acest lucru ar trebui să meargă înainte de orice altceva. Site-urile respectabile au, de asemenea, capcanele și, chiar dacă au unele trucuri urâte în mâneci, obiectivul lor nu este de fapt să te smulg direct. Aceștia pot juca unele trucuri cu taxe de reînnoire sau structuri de servicii, dar la sfârșitul zilei, de fapt vor să vă ofere un serviciu bun.

Companiile necunoscute, în special întreprinderile mici locale, pot căuta rapid și vor juca pre-vânzări frumoase și vor uita de tine odată ce vor avea banii tăi. Aceasta nu este întotdeauna așa, dar este ceva de care trebuie să știți.

Din fericire, am făcut toate cercetările pentru dvs. Doar mergeți mai departe și verificați această pagină de recenzii de găzduire web. Am sortat majoritatea furnizorilor de găzduire în funcție de viteză, funcționare & relații Clienți.

Să descoperiți dacă o gazdă locală merită timpul dvs. este ceva mai dificil. Încercați să găsiți unii clienți și întrebați-i cum se simt despre serviciu. Întotdeauna plătește să găsești clienți mai mici. Gazdele acordă întotdeauna o atenție deosebită clienților lor mari, astfel încât, bineînțeles, vor beneficia de servicii bune. Dacă toate celelalte nu reușesc, testați-le serviciul timp de o lună și vedeți ce este pentru voi.

# 2 Înțeleg prețul și taxele de reînnoire

Creșterea prețurilor pentru reînnoirea chat-urilor livePrețurile generale au crescut. Într-adevăr?

Uneori, prețul poate fi non-intuitiv, pentru a spune cel mai puțin. Unele companii vă oferă o reducere de preț care pare a fi prețul final. Ei au grijă să utilizeze un tip mic pentru a indica faptul că acest preț este valabil numai până la data reînnoirii.

Dacă plătiți în avans pentru o lună, primiți doar reducerea pentru o lună. Dacă plătiți timp de 3 ani, este valabil 3 ani. După data reînnoirii, vi se plătește prețul complet.

# 3 Nu există nicio chestie de genul „NELIMITAT”

A spune că ai nelimitat de orice este cel puțin un mesaj greșit. În primul rând, nu puteți avea lățime de bandă sau stocare nelimitată, deoarece acest lucru înseamnă că compania vă va permite – și va fi capabilă să stocați o sută de trilioane de teraflopuri și să transmiteți toate acestea pe Marte. Și tot nu este nelimitat.

Ce înseamnă cu adevărat gazdele aici este faptul că vă oferă cea mai mare lățime de bandă și spațiu de stocare pe care hardware-ul dvs. este capabil să îl gestioneze. Termenul nu este modificat, ceea ce înseamnă că nu vă vor măsura modul de utilizare sau îl vor limita artificial.

Aceasta nu înseamnă că puteți transmite toate datele dorite pe internet. Dacă aveți un server dedicat cu un port de 10Mbps, puteți transmite 10 Megabyte pe secundă. Asta pare mult, dar este în continuare limitat. Se traduce la aproximativ 24 TB pe lună. Dacă afacerea dvs. distribuie videoclipuri de 4k de înaltă calitate, este posibil să rămâneți suficient de curând. De asemenea, vă puteți confrunta cu blocaje semnificative dacă primiți creșteri de trafic care ar utiliza mai mult de 10 Megabyte pe secundă.

Acesta este un adevăr universal, nu există nicio cale în jurul său. Dacă aveți un server dedicat, va trebui să vă extindeți, care vă va costa bani. Dacă sunteți pe un plan cloud, probabil că plătiți GB sau TB, în timp ce sunteți do aveți un plan nelimitat în sensul liber al lucrării, îl veți plăti corespunzător.

# 4 Feriți-vă de taxele așa-numite „Configurare”

taxe de configurare gazdă web15 USD pentru o „configurare”? Ce au stabilit de fapt?

Mai important, aveți grijă la taxele de instalare necorespunzătoare. Dacă primiți un server dedicat, este de înțeles dacă există un cost de configurare asociat. Este posibil ca cineva să fi accesat fizic și să adauge componente hardware pe care le-ați comandat dacă utilizați un serviciu gestionat, va trebui să configureze software-ul și să îndeplinească alte alte sarcini.

Dacă utilizați orice alt tip de serviciu, o taxă de configurare nu este într-adevăr justificabilă, cu excepția cazului în care solicitați companiei să migreze site-ul dvs..

Înregistrarea domeniului # 5 Nu pe numele tău

Este ceva de care vinovați o mulțime de gazde. Este foarte convenabil să apucați un nume de domeniu prin intermediul gazdei dvs., deoarece totul este automatizat. Tastați un nume de domeniu, plătiți bani și boom, aveți un domeniu.

Cu toate acestea, numele de domeniu este deținut legal de gazdă, nu de tine, cel puțin în toate cazurile pe care le-am văzut. Aceasta se pretează la tot felul de probleme. Imaginați-vă că aveți o companie cu performanțe bune cu un magazin excelent de comerț electronic și nu dețineți din punct de vedere tehnic site-ul.

În practică, acest lucru nu provoacă atât de multe probleme pe cât ați crede. Din câte știm, gazdele o fac în mare parte pentru că este mai ușor pentru ambele părți și, de asemenea, le este mai ușor să închidă conturi care încalcă legea prin furtul de conținut sau servirea conținutului ilegal.

Acestea fiind spuse, credem că cea mai sigură și mai profesionistă opțiune este să folosiți un registrator și să înregistrați singur domeniul dvs., în nume propriu. Este o chestiune simplă să îndrepți domenii către o gazdă și, astfel, deții totul despre compania și site-ul tău!

# 6 Asigurați-vă că vă puteți recupera banii înapoi (dacă este nevoie)

Banii înapoi 30 de zileÎn mod obișnuit nu ne solicităm banii înapoi, dar alegerea unei gazde poate fi destul de dificilă, iar abilitatea de a testa unul dintre ele câteva zile și apoi să spunem că nu vă mulțumesc este un mare ajutor. Am discutat cu un proprietar reputat al gazdei care ne-a asigurat că au o garanție de returnare a banilor, în timp ce în funcție de propriile lor condiții, nu.

Nu ne îndoim că au intenții bune și acționează cu bună credință, dar contradicția dovezilor nu este ceea ce ne place să vedem când vorbim despre un plan de peste 350 USD.

Unele gazde vă pot oferi gratuit o lună sau câteva zile dacă întrebați frumos, discutați cu asistența pentru clienți, vă vor putea indica în direcția corectă. Dacă am fi fost voi, totuși, am alege o gazdă web care să fie garantată cu cel puțin 30 de zile înapoi. Consultați lista celor mai buni furnizori de hosting care oferă mai mult de 30 de zile înapoi.

# 7 Asigurați-vă că veți obține ceea ce plătiți

Aceasta este o problemă pe care am văzut-o în căutarea de găzduire WordPress gestionată. Acest tip de găzduire vă va permite să instalați doar site-uri WordPress, dar întreaga premisă este că totul, de la hardware la cache-ul serverului este optimizat la WordPress.

Unele gazde oferă hosting dedicat WordPress / Joomla, dar ceea ce este cu adevărat este doar reambalarea serviciilor partajate cu „site-ul” înlocuit în mod corespunzător cu „WordPress” sau „Joomla”..

Un cadou mort este un preț (evitați furnizorii de găzduire ieftin). Cea mai ieftină găzduire WordPress gestionată corespunzător începe în jur de 28 $ – 30 $. Acestea pot fi încă medii partajate, dar sunt reglate la WP.

# 8 Protecția DDOS gazdă este probabil că nu este completă

Unele gazde se laudă cu un anumit nivel de protecție DDOS. Deși acest lucru în sine poate fi adevărat, nu credem că o gazdă vă va putea proteja, mai ales dacă aveți un cont la nivel de 29 $ – 300 USD. Există o singură modalitate de a vă proteja împotriva unui atac DDOS: a imens rețea și ne referim uriaș!

Este nevoie de resurse considerabile pentru a-l elimina și nu merită să protejați un site de 29 USD / lună. Dacă credeți că DDOS este o amenințare serioasă pentru dvs., ar trebui să investiți în ceva Cloudfare care are șanse mai mari de a vă proteja.

Concluzie

Există trei lucruri de făcut atunci când alegeți o gazdă: asigurați-vă că mergeți cu unul de încredere, folosiți bunul simț și faceți cercetarea. Primul va merge mult până la asigurarea unui site stabil. Bunul simț este util atunci când vă confruntați cu termeni precum resurse nelimitate sau termeni prostii care servesc doar pentru a vă orbi în alegerea unei gazde.

Cercetarea este utilă pentru identificarea propriilor nevoi și pentru a afla ce servicii fac. Cunoașterea este întotdeauna cea mai bună apărare împotriva tăierii!

Dacă aveți nevoie de lectură suplimentară, iată o informație pe care am pus-o la dispoziție: 10 lucruri care fac ca găzduirea web să fie bună

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author