Cloudways Review – Gestionat Cloud Gazduiește o idee bună?

Serviciile web bazate pe cloud sunt înfricoșate în aceste zile. De fapt, aproape fiecare companie care furnizează găzduire are o formă de nor pe care să vă odihniți platforma.

Cu atât de multe opțiuni, cum separați binele de rău?

Răspunsul este simplu. Îl alegi pe cel care oferă un pic în plus, fără să te coste mult mai mult. Companii de genul Cloudways încearcă să furnizezi acest tip de valoare pentru servicii, oferindu-ți un alt tip de cloud gestionat, Call it Cloud +, dacă vrei.

Sigla Cloudways

Ce este Managed Cloud Hosting?

Calculul cloud gestionat preia unele dintre cele mai bune caracteristici ale platformelor bazate pe cloud, și anume disponibilitatea rețelei distribuite pe mai multe servere și adaugă un accent pe securitate și coerență.

Serverele Cloudways sunt sculptate mașini virtuale pentru a combina siguranța serverelor private locale cu comoditatea și economiile de costuri ale unui model public. Aceasta este o atmosferă ideală pentru ca dezvoltatorii să lucreze datorită securității și capacității de a crea servere care imită o varietate de geo-locații. Este excelent pentru testarea securității, vitezei și performanței din punct de vedere tehnic.

În general, platformele cloud gestionate vă oferă avantajul de:

Disponibilitate pe care puteți conta

Disponibilitatea consecventă se datorează modului în care aceste platforme sunt structurate printr-un sistem de rețele de spații de stocare (SAN) și servere pentru a asigura o protecție de reîncărcare care este fiabilă.

Automatizare

Failover și gestionarea resurselor sunt automatizate pentru a crea un echilibru între mașinile fizice și rețelele gestionate prin virtualizare. Asta inseamna dacă o gazdă se blochează, există și alte rețele virtuale care vor completa automat golul pentru a menține site-ul dvs. în funcțiune.

Securitatea retelei

Mediile serverelor cloud și rețelelor virtuale de zonă locală (VLAN) sunt protejate de protocoale precum Intrusion Detection System (IDS) / Intrusion Prevention System (IPS) și firewall-uri.

Platforma hibridă echilibrată

Deși nu este un model hibrid adevărat, platformele cloud gestionate sunt capabile să analizeze resursele între rețelele partajate, dedicate și serverele cloud care au reședința pe aceleași servere.

suportabilitate

Cu facturare pe utilizare și un model de gazduire rentabil, norii gestionați vă oferă avantajul unui cost mai mic, fără a sacrifica performanța și securitatea.

Scopul reviziei noastre Cloudways este de a vă oferi o evaluare cuprinzătoare a beneficiilor, caracteristicilor și performanțelor care face ca Cloudways să gestioneze o soluție excelentă pentru dezvoltatori și întreprinderi de toate dimensiunile și industriile..

Prezentare generală a Cloudways: de ce este diferit

Compania a fost fondată în 2011. Locația centralizată din Malta oferă mai multe avantaje. Rețeaua de servere plasează clienții la îndemână unul de celălalt, ceea ce stimulează viteza și accesul.

De asemenea, oferă un spațiu fertil pentru dezvoltarea aplicațiilor PHP, inclusiv aplicații containerizate, într-un mediu sigur. Ei pot face acest lucru prin menținerea unui model PaaS sigur (platformă ca serviciu), bogat în caracteristici și accesibil.

Chiar în afara liliacului, Cloudways vă oferă un proces gratuit de două săptămâni, astfel încât să puteți construi și testa site-ul dvs. web și funcții disponibile, cum ar fi asistentul inteligent CloudwaysBot, fără a investi un ban. Aveți opțiunea de a crea un nume de utilizator și o parolă sau de a vă conecta cu conturile dvs. LinkedIn, Github sau Google.

De acolo, va trebui să faceți flexibilitate pentru a alege dintr-o gamă largă de sisteme de gestionare a conținutului (CMS), inclusiv cele trei platforme de top, WordPress, Drupal și Joomla. Alții includ:

 • MediaWiki
 • Mooble
 • Pila PHP
 • Zahar CRM
 • PrestaShop
 • Magento

Selecția nu este limitată la CRM-ul dvs.. Puteți integra Cloudways în topul altor platforme bazate pe cloud cum ar fi Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Vultr și Digital Ocean. Veți avea chiar și posibilitatea de a alege serverele dintre numeroasele companii pe care le-a împrăștiat în țară.

Dar ce zici de detaliile acestui serviciu de cloud computing gestionat?

Acestea oferă prețuri foarte competitive începe de la doar 10 dolari pe lună, iar performanța lor este superioară. Cu această companie, nu există limite plasate în utilizarea procesorului și a resurselor de lățime de bandă, precum unele alte companii de găzduire. Asta înseamnă că puteți avea resursele dedicate de care aveți nevoie fără a vă ridica la un plan mai scump.

Preț față de performanță

Unul dintre primele criterii pentru alegerea unui serviciu bun de găzduire este valoarea în comparație cu prețul. Aceasta este de obicei măsurată ca raport dintre preț: performanță bazată pe livrabilitatea serviciilor la un preț specificat. Cu cât raportul este mai mic, cu atât este mai de dorit serviciul.

Uptime vs Downtime

Știți câtă diferență există între un timp de funcționare de 99.8 și 99.999 (5-9)? Deși aceste numere sunt doar fracții de o secundă una de alta, primul număr se referă la 18 ore de oprire pe an, iar celălalt doar nouă minute.

Multe gazde web promit un anumit nivel de funcționare, dar mulți nu reușesc să-l susțină cu garanții în scris prin includerea acestora în SLA-urile lor (acorduri de nivel de serviciu). Cloudways promite 99.999 la sută disponibilitate și a fost dovedit în testare. Un tester și-a dat ping-ul pe site-ul web cu un instrument de testare din mai multe locații la fiecare 15 minute timp de 30 de zile. În revizuirea valorilor lor la sfârșitul acestei perioade de timp, nu a existat nici un caz de oprire.

Viteza medie de încărcare

În test după test, Cloudways a putut analiza încărcările de pagină până la milisecunde. Doar pentru comparație, platformele de găzduire de top de obicei se încarcă pagini de ceas între una și 10 secunde. Este demn de remarcat faptul că pentru fiecare secundă suplimentară este nevoie de încărcarea site-ului, ratele de respingere vor crește cu până la 32 la sută. Aceasta nu va fi o problemă cu Cloudways, care are o durată medie de încărcare de aproximativ 616,5 milisecunde.

Ce face această platformă atât de rapidă? Tehnologie sub formă de apache, memcached, lac și Nginx stivuite.

Servere și locații server

Cloudways vine cu acces la rețeaua lor de livrare de conținut care creează șiîncheie mai multe copii ale paginilor dvs. web în rețeaua lor globală constând din 45 de puncte de prezență (PoP). De îndată ce o solicitare intră pe serverul lor, aceasta este transferată automat în cea mai apropiată locație geografică. Acesta este un alt factor care contribuie la viteza și fiabilitatea acestei platforme de găzduire. Integrarea cu CDN-ul lor costă 1 USD pentru 25 GB lățime de bandă. CSN este susținut de StackPath, care a fost anterior MaxCDN. Puteți utiliza, de asemenea, Cloudflare sau un alt CDN la alegere.

Compania are sediul în Malta și are servere în fiecare capitală europeană importantă, precum și orașe importante din SUA, Asia, Australia și două din America de Sud la Rio de Janeiro și San Paolo, Brazilia.

Capacitate de lățime de bandă

Cu Cloudways, este puțin probabil să vă confruntați cu probleme de lățime de bandă inadecvate. Atâta timp cât aveți un control bun asupra resurselor de care aveți nevoie, puteți obține lățime de bandă care rulează intervalul de la 1 – 12 terabyți.

Suport pentru clienți și bază de cunoștințe

Serviciul clienți este disponibil prin chat live 24/7/365. De asemenea, oferă bilete de asistență cu un răspuns rapid și o opțiune de a vorbi cu un tehnician live. Singurul dezavantaj este că trebuie solicitată interacțiunea om-om printr-un formular online pentru a programa un callback sau o sesiune Skype.

Ca orice companie care are încredere în nivelul lor de serviciu și receptivitate, Cloudways oferă o garanție de returnare a banilor. În efortul de a fi diferit, acesta nu respectă modelul tipic de 30 sau 60 de zile. De fapt, este atât de complicat, chiar și serviciul pentru clienți te va trimite la pagina lor de politici decât să încercați să vă explicați.

Baza lor de cunoștințe este extinsă, cu o mulțime de tutoriale și sfaturi pentru a rezolva o serie de probleme de găzduire. Există, de asemenea, un blog destul de activ, care este plin de articole și vă puteți abona pentru a primi articole și actualizări livrate direct în căsuța de e-mail. Te poți angaja chiar cu compania și cu comunitatea extinsă pe toate platformele majore de socializare.

Caracteristici unice

Caracteristicile sunt un alt loc în care această platformă strălucește cu adevărat. Ar fi nevoie de o întreagă nuvelă pentru a expune toate virtuțile Cloudways, prin urmare, vă vom oferi punctele culminante și vă vom anunța unde iese în evidență alte soluții de găzduire cloud.

Deși este posibil să nu rămână unic mult timp, modelul lor de servicii PaaS este o inovație. Primul lucru pe care trebuie să-l menționăm este instalare simplă cu un clic și glisorul care vă permite să vă configurați sistemul alegând un număr estimat de vizualizări de pagină pe care speri să le obțineți. Apoi, sistemul recomandă o dimensiune a serverului și alte resurse pentru a răspunde nevoilor dvs. anticipate. De asemenea, puteți configura manual pentru un grad mai mare de personalizare.

Apoi, sunteți gata să instalați site-ul dvs. WordPress sau alt CMS. Veți obține o singură bonus de migrare gratuită a platformei.

Dar nu asta face tot din Cloudways o platformă unică. Seturile lor de caracteristici sunt construite în jurul comerțului electronic, cu o colecție specială de instrumente pentru dezvoltatori.

scalabilitate

Unul dintre cele mai bune lucruri despre hostingul cloud este nivelul de scalabilitate. De cand tu plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reducerea resurselor de plată pentru mai mult decât aveți nevoie „doar în caz”.

Dacă utilizați AWS sau Google Cloud, puteți să-l implementați pentru a-ți scala CPU și RAM pentru a răspunde cerințelor dvs. Veți avea, de asemenea, două discuri de stocare, unul pentru aplicații și altul pentru baza de date. Aceasta oferă și securitate suplimentară.

Legate de: Gestionarea bazelor de date WordPress Utilizând phpMyAdmin

Securitate

Pe lângă suportul pentru plugin-uri de securitate WP, Cloudways oferă câteva funcții proprii. Acestea includ:

 • Firewall-uri care restricționează accesul portului
 • Conectări SSH și SFTP pentru a preveni atacurile de forță brută
 • Securitatea bazei de date prin lista de adresă IP favorizată
 • Izolarea aplicației pentru a menține lansarea aplicațiilor separat chiar și pe același server
 • Certificate SSL folosind Let’s Encrypt
 • Managementul rolurilor utilizatorului pentru a susține un protocol de acces cel puțin privilegiat
 • Securitate sistem de operare și patch-urim care poate fi configurat pentru a instala automat prin Debian
 • Cloudways Bug Bounty pentru pasionații de siguranță întreprinzători, în parteneriat cu BugCrowd
 • Autentificare cu doi factori pentru controlul accesului suplimentar
 • Conformitatea GDPR
 • Criptare end-to-end
Backup și restaurare

Copiile de rezervă sunt efectuate automat în mod implicit, iar funcția de restaurare este funcțională cu un singur clic. Administratorii pot configura, de asemenea, manual copii de rezervă pentru a rula programul preferat.

Monitorizarea

Vei dormi mai ușor știind că primești monitorizare în timp real 24 de ore și alerte. Cloudways vă oferă, de asemenea, integrare nouă Relic pentru a rezolva problemele de performanță și CloudwaysBot pentru a vă anunța despre probleme.

Integrări și integrări

Când aveți nevoie de funcționalitate suplimentară, Cloudways oferă o serie de suplimente și integrări. Lista include:

 • Cloudways API
 • Canale CloudwaysBot
 • Migrarea aplicațiilor
 • Adăugare SMTP
 • Backspace Adăugare prin e-mail
 • DNS Made Easy Add-on
 • Complementele compatibile cu Cloudways
CloudwaysBot

Această caracteristică unică este ca și când ai un asistent de bord. Poate să răspundă la întrebări, să facă o recomandare, să vă ofere sfaturi pe măsură ce lucrați sau să trimiteți alerte prin Slack, HipChat sau prin e-mail. Puteți personaliza tipul de notificări, iar dezvoltatorii pot interacționa cu CloudwaysBot prin API-uri personalizate.

Dezvoltatorii pot administrează-și echipele printr-o consolă de administrator, unde pot atribui roluri și acorda permisiuni și puteți configura acces special pentru membrii temporari ai echipei, precum consultanți și specialiști în securitate.

Deși sunteți restricționat de accesul root, puteți efectua stadializare și testare sau puteți obține acces la linia de comandă prin SSH.

Attn: Dezvoltatori

Dacă vă dezvoltați în PHP, veți fi bucuros să rețineți că Cloudways oferă posibilitatea de a alege între a lucra cu PHP7 sau a alege dintre mai multe cadre. Facilitarea operațiunilor de script se realizează prin RESTfulAPI furnizat. Există chiar și un loc de joacă API pentru testarea scripturilor.

Singurele contra-uri pe care le-am putea găsi cu adevărat cu această platformă sunt că este este dificil să obțineți asistența pentru telefon la telefon și conturile nu includ adrese de e-mail sau o opțiune pentru înregistrarea domeniului. Puteți obține adrese de e-mail, dar vă va costa puțin. De asemenea, veți primi asistență limitată dacă vă dezvoltați într-o limbă precum Ruby, Python sau JS și nu aveți acces root.

Tipuri de servicii și planuri de prețuri

Pe lângă un proces gratuit de 14 zile, Oferte Cloudways până la 11 niveluri de servicii. Ratele pot părea mai puțin decât competitive la prima vedere, dar ar trebui să țineți cont de faptul că gestionarea platformei este inclusă în acest preț.

Compania lucrează pe un model pay-to-go, și include câteva bunătăți precum migrație gratuită și certificate SSL, instalare nelimitată de aplicații și asistență expertă 24/7 cu fiecare plan. Serviciile sunt taxate o dată pe oră, în timp ce platforma ca serviciu este facturată lunar. Puteți plăti prin cardul de credit sau PayPal.

Planuri de prețuri de top Cloudways

Principalele patru niveluri de servicii sunt:

Serviciu DO1GB pentru 10 USD pe lună / 0,0139 USD pe oră, care include 1 GB RAM, un procesor single core, 25 GB stocare și 1 TB de lățime de bandă
DO2GB pentru 22 USD pe lună / 0,0306 USD pe oră care include 2 GB RAM, un nucleu, 50 GB stocare și 2 TB lățime de bandă
DO4GB (cel mai preferat) la 42 USD lunar / 0,0583 USD pe oră, cu 4 GB RAM, dual core, 80 GB stocare și 4 TB lățime de bandă
DO8GB la 80 USD pe lună / 0,1111 USD pe oră, care vine cu 8 GB RAM, procesor quad-core, 150 GB stocare și 5 TB lățime de bandă

Platformele se extind la trei noi niveluri, DO96, 128 și 192 GB, care îți cresc capacitățile la o memorie minunată de 192 GB RAM, un procesor de 32 de nuclee, 3840 GB de stocare și 12 TB de lățime de bandă pentru 1.035 USD pe lună / 1.4375 USD pe oră.

Gânduri finale

Misiunea declarată a Cloudways este de a „împuternici oamenii, astfel încât să-și poată înainta visele înainte”. Sperăm că această revizuire Cloudways a putut răspunde la orice întrebare cu privire la această opțiune de găzduire.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire flexibile la prețuri accesibile pentru site-ul dvs. de comerț electronic sau activitățile de construire web. Din perspectiva noastră, Cloudways vă oferă tot ce este mai bun din acest tip de platformă de găzduire, cu niște bunătăți în plus aruncate pentru o măsură bună.

Întrebări frecvente: Găzduire cloud gestionată

Dacă sunteți în căutarea a doar câteva informații, vă rugăm să primiți întrebări frecvente despre găzduirea administrată de Cloudways.

Î: Unde se bazează Cloudways?

A: Compania are sediul la Springvale, strada Pope Pius XII, Mosta MST2653, din Malta. Acest lucru oferă avantajul unei locații centralizate, care este accesibilă din Europa, SUA și alte centre comerciale lucrative globale.

Î: Ce este gestionat WordPress hosting?

A: Serviciul de găzduire care se ocupă de multe dintre specificul de a rula un site web WordPress pentru tine. Asta înseamnă că au grijă de întreținere și sarcini de rezervă / restaurare. Deoarece majoritatea sunt platforme de găzduire cloud, nu va trebui să vă preocupați la fel de mult cu securitatea, timpul de funcționare și scalabilitatea,.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author