Cele mai bune servicii de găzduire web pentru Malaezia

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire web (parțial pentru găzduirea clienților noștri și parțial pentru că avem o mulțime de proiecte laterale și le place să experimentăm ��), am avut o idee destul de bună despre ce definește un site gazdă excelent.

Am trecut prin toate conturile noastre, am analizat ce gazde web funcționează bine pentru Malaezia (folosind urmărirea live) și care nu sunt acestea (și de ce). Atunci am decis să construim această pagină masivă de comparație pentru a împărtăși ceea ce am găsit, să ne bucurăm!

Pentru referință rapidă, găsiți top 3 de mai jos!

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Server-uri la nivel mondialFeatureReviewsWe Website
Logo-ul Hostinger RM2.99 (Vânzare uriașă)

 • Foarte ieftin
 • Configurare super ușoară
 • Suport receptiv
 • Performanță excelentă și viteză
 • Servere Singapore + rețea globală
 • Garanție de returnare de 30 de zile!

Recenzie Hostinger
siteground2 3,95 USD USD (reducere de 67% doar la prima factură)
 • Servere de Singapore + o rețea globală
 • Accesibil
 • Mare performanță
SiteGround Review
GreengeeksLogo 2,95 USD USD
 • Gazduire verde
 • Spațiu pe disc nelimitat
GreenGeeks Review

Despre recenziile noastre de gazduire

Când ne-am scris recenziile de găzduire web pentru Malaezia, am avut în vedere o mulțime de factori.

Acestea includ timpul de funcționare, opțiunile de asistență și timpul de răspuns, viteza, locațiile serverului, ușurința de utilizare, costul comparativ cu valoarea, spațiul de disc etc..

Cei mai importanți 2 factori pe care ne concentrăm sunt suportul speed și viteza ⚡.

Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate doar pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă … acesta este motivul pentru care un web decent furnizorul de găzduire este vital!

După cum vedeți, calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs.!

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Cele mai bune Web Gazduire Malaezia – Recenzii 2020

Aici sunt cele mai bune 10 recenzii de găzduire web pentru Malaezia, detalierea costurilor, a opțiunilor de asistență și a spațiului pe disc:

1. Hostinger Malaezia – Cel mai bun Gazduire Web În general

www.hostinger.my

Logo Hostinger

Preț: RM2.99
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live

Hostinger este cel mai bun serviciu de găzduire web disponibil pentru Malaezia … în mod serios, oferă o valoare nebună pentru un cost super-accesibil, procesul de configurare este foarte lin și fără probleme și au o garanție de 30 de zile înapoi.!

Au un centru de date puternic în Singapore, care folosește spațiu de stocare în stare solidă pentru performanțe maxime. Deoarece acest centru de date este aproape de Malaezia, viteza devine o problemă.

Tehnologia Hostinger

În ceea ce privește tipurile de găzduire, acestea au găzduire partajată (ceea ce are nevoie de majoritatea oamenilor), gazduire cloud, hosting WordPress și hosting VPS dacă aveți nevoie de multă putere. De asemenea, pot avea grijă de numele dvs. de domeniu dacă nu ați înregistrat încă unul.

Hostinger oferă, de asemenea, o garanție de uptime de 99,9% (și livrează). În cazul perioadei de oprire, vă puteți baza pe asistența clientului receptivă și localizată a Hostinger, care este disponibilă 24/7 prin chat live și bilete de asistență.

Analizând valoarea pe care o obțineți doar pentru RM2.99 / lună și calitatea pe care o livrează … este sincer un sincer!

Pro-uri

 • Vitezele rapide de încărcare a site-ului web
 • Suport deosebit
 • Foarte accesibil
 • Rețea globală de servere
 • Configurare super ușoară
 • Acces 24/7 la asistență profesională pentru clienți

Contra

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up General Gazduire Web

www.siteground.com

Logo-ul SiteGround

Preț: 3,95 USD USD
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

SiteGround este un serviciu de găzduire de renume cu centre de date de pe tot globul. Drept urmare, puteți oferi publicului dvs. țintă timp de încărcare rapidă a paginilor web, indiferent de locul în care se află în lume.

Această gazdă oferă trei planuri de găzduire, StartUp, GrowBig și GoGeek. Aceste planuri sunt relativ accesibile și toate oferă caracteristici de mare valoare. Resursele și funcțiile pe care le primiți cu toate cele trei programe includ trafic neschimbat, instalare gratuită WordPress și actualizări automate, certificat SSL gratuit, backupuri zilnice și baze de date nelimitate..

Toate cele trei planuri includ și o funcție gratuită CloudFare CDN, pe care o puteți activa pentru a îmbunătăți și mai mult viteza site-urilor dvs. Cu planul Start-up, puteți înregistra un singur site web, dar cu programele de nivel superior, puteți înregistra site-uri web nelimitate.

SiteGround are o echipă de asistență extrem de receptivă, care este disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Acesta din urmă primește de obicei un răspuns în termen de zece minute.

Pro-uri

 • Timpuri rapide de încărcare a paginilor web
 • Potrivit pentru vizarea publicului oriunde în lume
 • Planuri de găzduire accesibile și de mare valoare
 • O gamă cuprinzătoare de caracteristici de securitate
 • O echipă de asistență receptivă, ușor de accesat

Contra

 • Costuri ridicate, chiar mai mari

3. Greengeeks – Cel mai bun gazduire web verde

www.greengeeks.com

Logo GreenGeeks

Preț: 2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks este o altă opțiune viabilă de găzduire în Malaezia. Una dintre caracteristicile lor diferențiante este aceea că cumpără certificate de energie regenerabilă în valoare de 300% din consumul lor de energie. Compania exportă apoi această energie către rețea pentru a compensa utilizarea acesteia.

În ceea ce privește performanța site-ului, oferta GreenGeek este similară cu cele ale liderilor din industrie. Compania are mai multe centre de date, tablouri de stocare RAID-10 bazate pe SSD și integrare CDN gratuită. În consecință, puteți oferi publicului țintă viteze de încărcare rapide și o experiență excepțională a utilizatorilor oriunde în lume.

Alte caracteristici gratuite, dar cu valoare ridicată, pe care le primiți cu GreenGeeks Hosting includ un constructor de site-uri drag ‘n drop, migrarea site-ului către un domeniu nou și conturi de e-mail. De asemenea, obțineți spațiu web nelimitat SSD, transfer de date, baze de date MySQL și domenii.

Asistența oferită de GreenGeeks include asistență tehnică 24/7 și asistență prin chat live, telefon și bilete de e-mail. Suportul de mai sus și dincolo este ideal pentru clienții care au nevoie de atenție tehnică personală pentru problemele lor.

Pro-uri

 • Serviciu sigur și sigur de găzduire web
 • Suport tehnic 24/7
 • 300% compensate cu energie regenerabilă
 • Viteze mari de încărcare a site-ului web
 • O gamă largă de resurse nelimitate, inclusiv spațiu pe disc

Contra

 • Niciun centru de date din Singapore

4. Gazduire A2 – Cel mai bun gazduire pentru revanzatori

www.a2hosting.com

Logo A2 Gazduire

Preț: 3,92 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

A2 Hosting este un serviciu de găzduire la prețuri accesibile, care oferă o gamă cuprinzătoare de beneficii și funcții. Serviciile oferite de această gazdă includ hostingul partajat, opțiunile planului de revânzători și opțiunile VPS.

Acest serviciu este ideal pentru proprietarii de site-uri malaeziene care vizează audiențe în sud-estul Asiei, datorită puternicelor centre de date ale gazdei din Singapore. Această gazdă și utilizarea sa de stocare SSD și CloudFare CDN fac viteze de încărcare rapide, ceea ce contribuie semnificativ la clasamentul paginilor rezultatelor motorului de căutare și la experiența utilizatorului.

Alte caracteristici pe care le oferă planurile A2 Hosting includ migrația gratuită a site-ului, garanții de returnare a banilor oricând și o interfață intuitivă de conectare a utilizatorului pentru client. În plus, A2 Gazduire oferă, de asemenea, o garanție de uptime de 99,9%, care este mult mai mare decât media. Acest procent ridicat de utilizare este de asemenea baza pentru fiabilitatea acestui serviciu.

A2 Gazduire are o echipă de asistență capabilă, la care puteți accesa 24/7 prin chat sau telefon live. De asemenea, puteți trimite un bilet dacă aveți o problemă cu serviciul. Există însă o perioadă de așteptare cu funcția de chat live, care poate fi frustrantă.

Pro-uri

 • Timpurile rapide de încărcare a paginii web
 • Procent procent ridicat
 • O interfață intuitivă de conectare a clientului
 • Stocare SSD cu funcția CloudFare CDN
 • O gamă cuprinzătoare de resurse nelimitate

Contra

 • Asistența live chat poate fi îmbunătățită

5. Shinjiru – Gazduire Web Locala

shinjiru.com.my

Logo Shinjiru

Preț: RM192.36 / an
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Shinjiru este un furnizor de servicii de gazduire bazat pe Malaezia, care oferă o gamă largă de soluții și funcții accesibile pentru proprietarii de site-uri web care vizează publicul local. Serviciile de găzduire pe care Shinjiru le oferă include servicii de găzduire partajată, VPS și soluții dedicate de găzduire pentru utilizatorii serioși cu privire la securitatea site-ului.

Shinjiru este, de asemenea, un registrator de domeniu certificat. Oferă găzduire prin e-mail și oferă servicii gratuite de migrare a site-urilor. Compania are un serviciu puternic în Malaezia și oferă o garanție de uptime de 99,9% pentru o liniște sufletească suplimentară. Viteza de încărcare a Shinjiru este la fel cu furnizorii de servicii de hosting mai proeminente, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru site-urile locale.

Această gazdă oferă și o gamă largă de caracteristici de securitate, inclusiv o rețea cuprinzătoare anti-DDoS de protecție împotriva atacurilor și monitorizare 27/7. Serverele companiei prezintă, de asemenea, defecțiuni integrate și sisteme de securitate high-end.

Dacă întâmpinați o problemă cu găzduirea site-ului dvs., puteți contacta echipa de asistență profesională a lui Shinjiru, care este disponibilă 24/7 prin chat live, e-mail sau telefon.

Pro-uri

 • Caracteristici excelente de securitate, inclusiv protecție împotriva atacurilor anti-DDoS
 • 99,9% garanție uptime
 • Prețuri accesibile cu oferte de mare valoare
 • Migrare site gratuit și înregistrare domeniu

Contra

 • Poate să nu fie potrivit pentru a ajunge la un public internațional

6. Kinsta – Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

kinsta.com

logo kinsta

Preț: 30 USD (USD)
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live, bilete

Kinsta este o gazdă web WordPress administrată care oferă o gamă cuprinzătoare de instrumente de gestionare a WordPress și o interfață intuitivă și simplă. Rețeaua premium Google Cloud asigură toate soluțiile de găzduire ale lui Kinsta, ceea ce o face opțiunea ideală pentru proprietarii de site-uri WordPress.

Avantajul cel mai important al acestui serviciu este timpul de încărcare rapidă, datorită locațiilor serverului, care includ Singapore. De asemenea, puteți activa CDN sau tehnologiile de memorie în cache pentru a reduce și mai mult timpul de încărcare a site-ului dvs..

Kinsta oferă, de asemenea, o garanție de disponibilitate de 99,9%, astfel încât să fiți sigur de perioadele de oprire minime. Cu toate acestea, Kinsta a avut o rată de funcționare de 100% din decembrie 2018, care este rezultatul infrastructurii sale de cloud hosting.

În plus, cu controale regulate de funcționare și monitorizare continuă, echipa lui Kinsta poate reacționa imediat la codurile de răspuns la erori. Dacă Kinsta nu reușește să rezolve problema în termen de treizeci de minute, vă vor credita contul.

Puteți contacta echipa de asistență a lui Kinsta prin intermediul widget-ului interfon, chat-ul live și biletele de asistență. Asistența lor pentru clienți este foarte receptivă și vă puteți aștepta la un răspuns în cinci minute după ce i-ați contactat.

Pro-uri

 • Una dintre cele mai bune gazde web WordPress
 • Se încarcă rapid pagina web
 • Uptime 100% din 2018
 • Suport util și receptiv
 • Kinsta folosește rețeaua premium Google Cloud

Contra

 • Scump

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Logo-ul HostPapa

Preț: 3,95 USD USD
Spatiu pe disc: 100 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

HostPapa oferă servicii esențiale de găzduire, cu un accent special pe practicile de afaceri durabile și găzduirea ecologică. Această gazdă are trei planuri disponibile pentru a alege, un cont Starter bazat pe cPanel, un cont Business și un cont Business Pro.

Planul Starter oferă multe caracteristici, inclusiv lățimea de bandă neschimbată, un domeniu gratuit și migrația gratuită a site-ului. De asemenea, veți avea acces la instalarea WordPress cu 1 clic și Let’s Encrypt SSL, un constructor de site-uri de bază cu o limită de trei pagini.

Planul de afaceri oferă o gamă largă de resurse nelimitate care includ spațiu web, lățime de bandă, domenii și e-mailuri. Puteți primi un certificat SSL și actualizări automate numai dacă faceți upgrade la contul Business Pro.

Asistența clienților HostPapa este disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Asistența telefonică este disponibilă în 17 țări, inclusiv Malaezia. Cu toate acestea, funcția de chat live nu funcționează bine și făcând clic pe aceasta, se deschide o nouă filă, unde trebuie să vă conectați din nou la contul dvs. HostPapa.

Pro-uri

 • Vitezele decente de încărcare a site-ului web
 • Procent procent ridicat de 99,9%
 • O gamă variată de soluții de găzduire disponibile
 • 1-Faceți clic pe caracteristicile de instalare WordPress
 • Asistența clienților este disponibilă 24/7

Contra

 • Planurile sunt relativ scumpe
 • Funcția de chat live poate fi îmbunătățită

8. BlueHost – Web Host bun pentru începători

www.bluehost.com

Logo-ul Bluehost

Preț: 3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Bluehost este unul dintre cei mai proeminenți furnizori de servicii de găzduire web din lume și este compania pe care WordPress o recomandă pentru sistemul lor de gestionare a conținutului. Această companie oferă prețuri accesibile, fără taxe ascunse și un domeniu gratuit pentru primul an după înregistrare.

Bluehost are centre de date în Singapore și Japonia, ceea ce înseamnă că puteți oferi utilizatorilor din această parte a lumii timp de încărcare rapidă și experiență optimă a utilizatorului. Puteți utiliza această gazdă pentru o gamă largă de soluții de găzduire, incluzând găzduire partajată, cloud hosting, Virtual Private Server, hosting WooCommerce și hosting WordPress.

Există trei planuri de a alege, Basic, Plus și Prime. Planul de bază include doar găzduirea pentru un site, un domeniu și 25 de subdomenii. Cu planurile de nivel superior, veți primi găzduire pentru un număr nelimitat de site-uri web cu lățime de bandă și spațiu web nelimitat.

De asemenea, puteți înregistra un număr nelimitat de conturi de e-mail. Aceste planuri nu includ migrația gratuită a site-urilor web, care este o caracteristică care ar putea avea nevoie de proprietarii de site-uri web.

Pro-uri

 • Timpuri rapide de încărcare a site-ului web
 • O gamă cuprinzătoare de resurse nelimitate
 • Suport receptiv și util
 • Recomandat de WordPress
 • O gamă largă de servicii de găzduire disponibile

Contra

 • Creșterea prețurilor de reînnoire
 • Nicio migrare gratuită a site-ului

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logo-ul Dreamhost

Preț: 7,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

DreamHost este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii de găzduire web din industrie și o opțiune viabilă pentru micii proprietari de site-uri web cu bugete restrânse. Această gazdă are mai multe servere în mai multe locații care fac posibilă viteza de încărcare rapidă.

DreamHost are un procent mediu de funcționare de 99,4%. Acest procent nu este rău în comparație cu cel al furnizorilor de servicii inferioare pe piață, dar există gazde web care mențin constant procente de uptime de 100%.

Unul dintre avantajele pachetelor DreamHost este că acestea includ lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc. De asemenea, puteți utiliza acest serviciu de găzduire cu creatorul de site-uri DreamHost, precum și produse precum Wix și Weebly.

Alte funcții pe care le primiți cu acest serviciu includ un instalator cu 1 clic, un domeniu gratuit, protecție gratuită a confidențialității, securitate SSL gratuită, configurare WordPress și copii de rezervă automate. Planurile DreamHost sunt relativ accesibile și nu își cresc taxele de reînnoire ca majoritatea celorlalte gazde.

Pro-uri

 • O gamă largă de caracteristici de înaltă valoare disponibile
 • Nu se aplică nicio majorare a taxelor de reînnoire
 • Planurile sunt relativ accesibile
 • Lățime de bandă și spațiu disc nelimitat
 • Funcționează bine cu mai mulți producători de site-uri

Contra

 • Nu prezintă cPanel
 • Trebuie să plătiți pentru migrațiile site-ului web
 • Procentul mediu uptime este prea mic

10. Sempoi – Gazduire Web Locala

sempoihosting.com

Logo Sempoi

Preț: RM500,00 / an pentru un plan decent
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, bilete

Sempoi Hosting este o companie de hosting din Malaezia care oferă o gamă largă de soluții de găzduire fiabile și resurse nelimitate. Recent, Sempoi Hosting și-a modernizat centrele de date pentru a include serverele Web LiteSpeed ​​și utilizarea SSD-urilor și a bazelor de date MariaDB. Rezultatul este timp de încărcare rapidă a site-ului și o experiență optimă pentru utilizatori pentru publicul din Malaezia.

Sempoi Hosting oferă trei soluții de găzduire, Flexible, eXtra și SupereXtra. Caracteristicile planului flexibil sunt oarecum limitate, cu doar 150 MB spațiu pe disc și 10 GB lățime de bandă pe lună. Planul SupereXtra include 10 GB spațiu pe disc și 100 GB lățime de bandă lunară.

Funcțiile de securitate pe care le primiți cu Sempoi Hosting sunt limitate și nu includ certificate SSL sau soluții SiteLock. Cu toate acestea, veți avea acces la resurse nelimitate care includ conturi de e-mail, MySQL, domenii suplimentare, parcări pe domenii și conturi FTP.

Sempoi Hosting poate părea o opțiune viabilă din cauza prețurilor scăzute, dar serviciul de găzduire oferă doar un singur ciclu de facturare anual. În plus, asistența nu este disponibilă 24/7 și nu puteți contacta asistența prin chat live.

Pro-uri

 • Câteva resurse nelimitate
 • O gamă largă de soluții de găzduire
 • O încărcare relativ rapidă a unui site web

Contra

 • Caracteristici limitate
 • Lățime redusă de bandă și spațiu pe disc
 • Funcții de securitate limitate

Cum să găsești cea mai bună gazdă web pentru Malaezia

Când selectați cea mai bună gazdă web pentru site-ul dvs. din Malaysia, trebuie să înțelegeți obiectivele propriului dvs. site. De exemplu, dacă doriți să utilizați site-ul dvs. pentru tranzacții și schimbul de informații sensibile, aveți nevoie de o gazdă care oferă soluții de securitate extinse.

În plus, doriți ca paginile dvs. web să se încarce rapid, iar site-ul dvs. ar trebui să poată gestiona volumele mari de trafic cu ușurință.

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. web îndeplinește aceste cerințe, trebuie să țineți cont de mai mulți factori. Mai jos, analizăm câteva dintre cele mai importante considerente atunci când selectăm cele mai bune gazduire web.

Locația serverului

Locația serverului serviciului de găzduire este unul dintre factorii care determină viteza site-ului. În mod ideal, gazda pe care o selectați ar trebui să aibă un server care este aproape de publicul țintă.

harta locației serveruluiDe exemplu, dacă vizați publicul din Malaezia, gazda dvs. ar trebui să aibă un server în Singapore sau Malaezia. Pentru audiențe globale, selectați o gazdă cu centre de date la nivel mondial.

Uptime

Optime se referă la timpul în care centrele de date ale serviciului dvs. de găzduire sunt operaționale și are o măsurare procentuală. Cu cât este mai mare acest procent, cu atât serviciul de găzduire este mai fiabil.

Un procent uptime de 99,94% poate părea ridicat, dar este prea scăzut dacă site-ul dvs. are volume de trafic mari. Atenție la serviciile de găzduire cu procente de uptime de cel puțin 99,8%. Puteți consulta aici tabloul de bord de urmărire live cu toate gazdele pe care le urmărim în prezent.

Spatiu pe disc

Spațiul pe disc indică câte date puteți stoca pe site-ul dvs. sub formă de text, imagini și videoclipuri. Dacă aveți un site web bogat în conținut, căutați planuri de găzduire care să ofere spațiu de stocare nelimitat. În plus, selectați o platformă de găzduire care utilizează unități SSD (SSD), deoarece contribuie și la viteza site-ului.

Lățime de bandă și transfer de date

Lățimea de bandă este un alt factor care afectează viteza de încărcare a site-ului și experiența utilizatorului. Dacă aveți o lățime de bandă limitată, este posibil ca site-ul dvs. să nu funcționeze fără probleme. De asemenea, este posibil să pierdeți clasamentul Google, iar timpurile de încărcare lente vă pot frustra vizitatorii. Planurile care oferă lățime de bandă nelimitată sunt cea mai bună opțiune pentru site-uri web mari.

Viteză

Locațiile serverului, lățimea de bandă și spațiul de stocare sunt factori de găzduire care afectează viteza site-ului. Google dorește să le arate utilizatorilor săi cele mai bune rezultate pentru întrebările lor, iar dacă site-ul dvs. este lent, motorul de căutare va muta site-ul în jos în clasament pentru a asigura o experiență optimă a utilizatorului.

Viteza serverului

Site-urile web lente pot afecta, de asemenea, credibilitatea mărcii tale.

A sustine

Când ceva nu merge bine cu găzduirea site-ului dvs. web, aveți nevoie de acces imediat la un membru al echipei capabile al gazdei. Majoritatea serviciilor de găzduire oferă acces echipelor lor de asistență prin chat live, telefon, e-mail sau prin utilizarea biletelor de asistență. Dacă serviciile de asistență ale unei gazde lipsesc, nu vă înscrieți la serviciile sale.

Securitate

Toate site-urile web sunt sensibile la probleme de securitate și la încălcări ale datelor, în special din partea hoților cibernetici care doresc acces la informații sensibile. Dacă un client al tău este victima unei încălcări de date, acesta poate dăuna fidelității și rentabilității clientului tău. Furnizorii de servicii de găzduire web oferă funcții de securitate care includ scanarea malware și actualizări automate pentru a preveni problemele de securitate.

Certificate SSL

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) oferă site-ului dvs. autentificare și permite o conexiune criptată. Motoarele de căutare precum Google clasifică site-urile web cu certificate SSL mai mari în încercarea lor de a maximiza valoarea pe care o oferă.

Sertificative SSL

Majoritatea planurilor gratuite includ un certificat SSL, care este ideal dacă aveți un buget limitat. Let’s Encrypt este principala companie care eliberează certificate de bază SSL și parteneri cu companii de găzduire web.

About the author