Cele mai bune servicii de găzduire web pentru Pakistan

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire web (parțial pentru găzduirea clienților noștri și parțial pentru că avem o mulțime de proiecte laterale și le place să experimentăm ��), am avut o idee destul de bună despre ce definește un site gazdă excelent.

Am trecut prin toate conturile noastre, am analizat ce gazde web funcționează bine pentru Pakistan (folosind urmărirea live) și care nu sunt acestea (și de ce). Atunci am decis să construim această pagină masivă de comparație pentru a împărtăși ceea ce am găsit, să ne bucurăm!

Pentru referință rapidă, găsiți top 3 de mai jos!

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Server-uri la nivel mondialFeatureReviewsWe Website
Logo-ul Hostinger 0,99 USD USD (Vânzare uriașă de 90%)

 • Foarte ieftin
 • Configurare super ușoară
 • Suport receptiv
 • Performanță excelentă și viteză
 • Rețea globală de servere
 • Garanție de returnare de 30 de zile!

Recenzie Hostinger
siteground2 3,95 USD USD (reducere de 67% doar la prima factură)
 • Servere de Singapore + o rețea globală
 • Accesibil
 • Mare performanță
SiteGround Review
GreengeeksLogo 2,95 USD USD
 • Gazduire verde
 • Spațiu pe disc nelimitat
GreenGeeks Review

# footable_29032 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Despre recenziile noastre de gazduire

Când ne-am scris recenziile de găzduire web pentru Pakistan, am avut în vedere o mulțime de factori.

Acestea includ timpul de funcționare, opțiunile de asistență și timpul de răspuns, viteza, locațiile serverului, ușurința de utilizare, costul comparativ cu valoarea, spațiul de disc etc..

Cei mai importanți 2 factori pe care ne concentrăm sunt suportul speed și viteza ⚡.

Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă … acesta este motivul pentru care un web decent furnizorul de găzduire este vital!

După cum vedeți, calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs.!

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Cele mai bune Web Gazduire Pakistan – Recenzii 2020

Aici sunt cele mai bune 10 recenzii de găzduire web pentru Pakistan, detalierea costurilor, a opțiunilor de asistență și a spațiului pe disc:

1. Hostinger – Cel mai bun Gazduire Web În general

www.hostinger.com

Logo Hostinger

Preț: $ 0,99
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live

Hostinger oferă unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web, cu instalații wordpress cu 1 clic, panou de control personalizat și o asistență excelentă 24/7 pentru clienți. Pachetul lor premium este chiar mai ieftin decât gazduirea GoDaddy și este ideal pentru proprietarii de site-uri din Pakistan.

Serverele lor de date sunt localizate în întreaga lume, inclusiv în S.U.A., Singapore și în Europa. Acestea oferă spațiu de stocare SSD, care ar ajuta la încărcarea rapidă a site-ului dvs. din orice parte a lumii, inclusiv în Pakistan.

Tehnologia Hostinger

Hostinger are o varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv găzduire partajată, hosting WordPress, VPS și cloud hosting pentru site-uri web la scară largă, care necesită performanțe superioare de viteză. Planul unic de hosting de la Hostinger este ideal pentru începători, deoarece este ieftin, iar panoul de control este foarte ușor de utilizat. De asemenea, au o bază mare de cunoștințe pentru a-și ghida utilizatorii în timpul procesului. Puteți construi și începe să rulați site-ul dvs. foarte rapid.

De asemenea, au planuri de găzduire orientate către proprietarii de întreprinderi mici și site-uri web la scară largă. VPS și cloud hosting oferă spațiu de stocare mare, împreună cu plugin-uri de memorie în cache pentru a încărca site-ul web la viteză super sonică.

Hostinger garantează un timp de funcționare de 99,9% și, în conformitate cu monitorizarea utilizării noastre, acestea furnizează acest procent de 100%. În caz de probleme, puteți contacta direct echipa de asistență pentru clienți care este disponibilă 24 de ore pentru a vă rezolva problemele.

Având în vedere valoarea pe care o obțineți pentru doar 0,99 USD / lună, nu trebuie să vă uitați mai departe.

Pro-uri

 • Vitezele rapide de încărcare a site-ului web
 • Serviciu clienți 24 de ore
 • Foarte ieftin
 • Rețea globală de servere
 • Configurare ușoară

Contra

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up General Gazduire Web

www.siteground.com

Logo-ul SiteGround

Preț: 3,95 USD USD
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

SiteGround este o altă companie de găzduire foarte de renume, care are peste 2 milioane de domenii sub aspectul său. Este, de asemenea, unul dintre serviciile de găzduire recomandate oficial de WordPress.org.

Cel mai ieftin plan de găzduire (StartUp) al SiteGround, destinat începătorilor, începe de la 3,95 USD / lună (reînnoiește la 11,95 USD / lună). Planul oferă găzduirea unui site Web cu 10.000 de vizitatori și oferă, de asemenea, instalare gratuită WP, spațiu de 10 GB, CDN gratuit, SSL gratuit, e-mail gratuit și multe altele. Celelalte planuri (GrowBig și GoGeek) sunt potrivite pentru întreprinderile mici din Pakistan, cu opțiunea de a găzdui site-uri web nelimitate cu trafic de peste 25.000 de vizitatori / luni. Aceste planuri oferă, de asemenea, instrumente dev care sunt foarte utile pentru dezvoltarea web eficientă.

Caracteristica distinctivă a găzduirii SiteGround este rețeaua sa ultra-rapidă care este construită pe Google Cloud. Oferă viteză rapidă de încărcare pentru paginile web cu TTFB sub 200ms și o pagină standard optimizată de viteză se poate încărca cu ușurință sub 2s. Acest lucru este excelent pentru comerțul electronic și site-urile de afaceri, unde viteza paginii este factorul crucial în transformarea vizitatorilor în clienți. În plus, SiteGround oferă, de asemenea, integrare CDN pentru a oferi aceeași viteză fulger pentru utilizatorii care se conectează din întreaga lume.

SiteGround are o echipă de asistență pentru clienți 24/7 extrem de receptivă, care poate răspunde în 10 minute prin chat live, telefon și e-mail.

Pro-uri

 • Timp de încărcare rapidă pentru site-uri web
 • CDN pentru a optimiza viteza pentru utilizatorii de pe glob
 • O gamă bună de caracteristici de securitate și copii de rezervă zilnice
 • Panou de bord utilizator și panou de control

Contra

 • Costuri ridicate, chiar mai mari

3. Greengeeks – Cel mai bun gazduire web verde

www.greengeeks.com

Logo GreenGeeks

Preț: 2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks este o altă opțiune bună de servicii de găzduire. Aceasta este o companie de gazduire „ecologică” care cumpără energie regenerabilă certificată în valoare de 300% din consumul de energie al site-ului. Aceasta este cea mai bună companie de gazduire ecologică pe care o puteți găsi printre lista uriașă.

Chiar și cel mai ieftin plan de gazduire GreenGeeks vine încărcat cu funcții esențiale și bazate pe performanță pentru site-urile web. Puteți găzdui un site web pe planul de bază, cu stocare nelimitată, CDN gratuit și SSC gratuit Wildcard. Viteza site-ului este îmbunătățită de serverul lor web LiteSpeed, Power Cacher și de stocarea SSD Raid-10 modernă. Combinația asigură conectivitate rapidă și timpi de încărcare a paginilor chiar și pentru site-urile web la scară largă. Planurile GreenGeeks Pro și Premium oferă o performanță de viteză și mai mare și opțiunea de a găzdui site-uri web nelimitate.

Alte caracteristici de înaltă valoare pe care le primiți cu GreenGeeks Hosting includ un drag-n drop builder site, migrația gratuită a site-ului și conturi de e-mail. Oferă suport tehnic 24/7, ideal pentru clienții care au nevoie de atenție tehnică personală pentru problemele lor.

Pro-uri

 • Timp de încărcare rapidă
 • Mediu prietenos
 • O gamă largă de resurse nelimitate, inclusiv spațiu pe disc

Contra

 • Cost ridicat de reînnoire

4. Gazduire A2 – Cel mai bun gazduire pentru revanzatori

www.a2hosting.com

Logo A2 Gazduire

Preț: 3,92 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

A2 Gazduire găzduiește peste 500.000 de domenii și este mai popular pentru serviciile sale de găzduire partajate. Planul lor cel mai ieftin este livrat cu 1 site web, SSL gratuit, stocare SSD nelimitată, Cloudflare CDN, suport CMS, cPanel și site de stocare, care de obicei nu este disponibil în planurile de bază ale altor servicii de găzduire..

Serverele A2 Gazduire sunt optimizate pentru site-urile WordPress și oferă timp de încărcare rapidă. Auto-optimizează site-ul web cu capacități de cache și de compresie pentru a obține cele mai bune performanțe. A2 are caracteristici unice pe care alți furnizori de găzduire nu le oferă la același interval de preț. Include cache din partea serverului, zona de stadializare și plugin-uri de optimizare a vitezei pentru WordPress. A2 ar putea fi serviciul dvs. de goto hosting dacă sunteți blogger nou și căutați un furnizor de servicii de preț mediu și de încredere.

A2 Gazduire are avantaje și caracteristici suplimentare pentru planurile lor superioare. Oferă spor de performanță 20X cu serverele lor Turbo alimentate de APC / OPcache & Turbo Cache. Serverele Turbo gestionează conexiunile mai eficient și mai rapid. Iar viteza de încărcare rapidă contribuie semnificativ la SEO și experiența utilizatorului.

A2 Gazduire are, de asemenea, o echipă de asistență pentru clienți 24 de ore pe care o puteți accesa prin chat live sau telefon. Există însă o perioadă de așteptare cu funcția de chat live, care poate fi frustrantă.

Pro-uri

 • Timpurile rapide de încărcare a paginii web
 • Procent procent ridicat
 • Integrare CloudFlare CDN
 • O gamă cuprinzătoare de resurse nelimitate

Contra

 • Asistența live chat poate fi îmbunătățită

5. Inspediu – Gazduire Web Locala

www.inspedium.com

logo-ul inspedium

Preț: Rs. 128 / luna
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, bilete

Inspedium este un serviciu de găzduire din Pakistan cu sediul central în Karachi. Acestea oferă o varietate de planuri, inclusiv găzduire partajată, de afaceri și revânzători. Inspedium are o clientelă impresionantă și găzduiește unele dintre site-urile de top precum Geo.tv, Arydigital.tv etc..

Inspedium are caracteristici impresionante în planul său de bază de găzduire, care include Unlimited Strotage, Transfer nelimitat de date, SSL gratuit, CDN gratuit pentru 1 site-ul web. De asemenea, au server web litespeed pentru conectare rapidă și încărcare de pagini. Planurile de găzduire sunt, de asemenea, ieftine începând de la Rs. 128 / lună, iar prețul este clar stabilit și nu există nicio taxă ascunsă care ar putea apărea brusc pe factură.

Opțiunile de plată a facturilor sunt, de asemenea, mai ușoare prin EasyPaisa și Jazz Cash. Dacă nu aveți facilitatea cardului de credit, puteți utiliza cu ușurință opțiunile locale de plată.

Pro-uri

 • Se încarcă rapid pagina web
 • Cpanel
 • Prețuri accesibile

Contra

 • Poate să nu fie potrivit pentru a ajunge la un public internațional

6. Kinsta – Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

kinsta.com

logo kinsta

Preț: 30 USD (USD)
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live, bilete

Kinsta este serviciul de găzduire WordPress gestionat premium, creat de rețeaua premium Google Cloud. Gazduirea pe serverul Google Cloud face ca Kinsta să fie diferită de serviciile tradiționale de găzduire partajate și dedicate. Găzduirea în cloud utilizează spațiul serverului virtual care are capacitatea de a se extinde și de a fi mai flexibil pentru a oferi viteze de încărcare rapide și, de asemenea, gestiona vârfurile de trafic foarte eficient.

Kinsta are peste 20 de locații pe server pentru a alege, iar cea mai apropiată de Pakistan este Mumbai, care poate oferi viteză rapidă fulgerului vizitatorilor tăi. În ceea ce privește viteza, Kinsta este mai presus de concurenții săi. Acesta poate oferi vizitatorilor un timp de răspuns de sub 50ms. Puteți utiliza, de asemenea, capacitățile CDN pentru a îmbunătăți timpul de încărcare și mai semnificativ.

Timpul de utilizare este de asemenea foarte impresionant la 99,9%, deși au atins un nivel de utilizare de 100% pentru anul trecut. Kinsta asigură acest lucru prin monitorizare continuă și verificări uptime în fiecare minut și corectează rapid codurile de răspuns la erori în 30 de minute. În plus, este o gazdă de vis pentru dezvoltatori cu instrumente precum accesul SSH, Git și WP-CLI pe toate planurile lor de la Starter la Enterprise.

Dar, toate aceste caracteristici premium vin la un preț ridicat de 30 USD / lună pe cel mai de bază plan pentru un site web cu 20.000 de vizitatori. Deși nu este accesibil pentru întreprinderile mici, dar poate fi ideal pentru site-urile de comerț electronic pe scară largă. Deoarece Kinsta este optimizat pentru site-urile WordPress Woocommerce și ar putea gestiona cu ușurință încărcarea site-urilor cu o mulțime de pluginuri.

Pro-uri

 • Una dintre cele mai bune gazde web WordPress
 • Se încarcă rapid pagina web
 • Uptime 100% din 2018
 • Suport util și receptiv
 • Kinsta folosește rețeaua premium Google Cloud

Contra

 • Scump

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Logo-ul HostPapa

Preț: 3,95 USD USD
Spatiu pe disc: 100 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

HostPapa se vinde ca soluție de găzduire pentru întreprinderile mici. Are planuri și caracteristici ieftine de găzduire, cum ar fi instalarea WordPress cu 1 clic, constructorul de bază al site-ului, lățimea de bandă neschimbată etc..

HostPapa oferă 3 tipuri de planuri de găzduire: Starter, cont Business și cont Business Pro. Cel mai ieftin începe de la 3,95 USD / lună, dar are angajament de 3 ani. Planul de afaceri oferă o varietate de caracteristici care includ spațiu web, lățime de bandă, domenii și e-mailuri. Puteți primi un certificat SSL și actualizări automate numai dacă faceți upgrade la contul Business Pro.

Asistența clienților HostPapa este disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Funcția de chat în direct nu este foarte prietenoasă și făcând clic pe aceasta, se deschide o nouă filă, unde trebuie să vă conectați din nou la contul dvs. HostPapa.

Pro-uri

 • Viteză bună de încărcare web
 • Gama de planuri de găzduire cu diferite caracteristici
 • Asistență CMS precum WordPress și altele
 • 24 ore de asistență pentru clienți

Contra

 • Prețurile nu sunt simple și costisitoare pentru planurile de 1 an

8. BlueHost – Web Host bun pentru începători

www.bluehost.com

Logo-ul Bluehost

Preț: 3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Bluehost este una dintre cele mai de renume companii de găzduire web, cu peste 3M domenii găzduite. Este unul dintre serviciile de găzduire ieftine care oferă planuri de prețuri accesibile, fără taxe ascunse și înregistrare gratuită a domeniului pentru primul an. Aceste caracteristici îl fac o găzduire ideală pentru noile site-uri web.

Bluehost are centre de date din întreaga lume, inclusiv Europa, SUA și Asia, ceea ce înseamnă că puteți oferi vizitatorilor dvs. timp de încărcare rapidă și experiență optimă a utilizatorului. Puteți utiliza această gazdă web pentru o varietate de soluții de găzduire, incluzând găzduire partajată, cloud hosting, VPS, hosting WooCommerce și hosting WordPress.

Există trei planuri de a alege, Basic, Plus și Prime. Planul de bază vine cu găzduire pentru 1 site-ul web și cu caracteristici precum cPanel, stocare de 50 GB, instalații CMS cu un singur clic, emailuri nelimitate, SSL gratuit, etc. Planurile de nivel superior oferă găzduire pentru un număr nelimitat de site-uri web cu stocare nelimitată..

Un lucru de remarcat este faptul că Bluehost nu include migrația gratuită a site-urilor web, care este o caracteristică care ar putea avea nevoie de proprietarii de site-uri web. Însă, cu o mulțime de instrumente disponibile online pentru migrarea site-ului web, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă.

Pro-uri

 • Conectivitate rapidă și încărcare de pagini web
 • Suport receptiv și util
 • Recomandat de WordPress
 • O gamă largă de servicii de găzduire disponibile

Contra

 • Creșterea prețurilor de reînnoire
 • Nicio migrare gratuită a site-ului

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logo-ul Dreamhost

Preț: 2,59 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

DreamHost este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii de găzduire web din industrie și găzduiește peste 1,5 milioane de site-uri web în peste 100 de țări. Este o opțiune viabilă pentru proprietarii de site-uri web cu buget limitat. Serverele web Dreamhost sunt localizate în principal în Statele Unite, dar conectivitatea rapidă și viteza de încărcare a paginilor web nu ar fi o problemă în Pakistan.

Dreamhost are o varietate de opțiuni de găzduire care se potrivesc tuturor, de la începători până la proprietari de afaceri mici, site-uri web de comerț electronic etc. Ofera găzduire partajată, hosting wordpress gestionat, VPS, Hosting Server Dedicated și Cloud Hosting. Au o tehnologie internă și este o companie de găzduire foarte fiabilă pentru a vă păstra site-ul dvs. în stare bună de sănătate și pentru a fi protejat de malware și virus.

Pachetul de pornire DreamHost include găzduirea pentru 1 site-ul web cu lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, SSL gratuit și wordpress cu 1 clic și alte instalații CMS, inclusiv Wix și Weebly. Planurile DreamHost sunt relativ accesibile și nu își cresc taxele de reînnoire ca majoritatea celorlalte gazde. Pachetul de început este cel mai ieftin după Hostinger (2,59 USD / lună – 3 ani plan, 3,95 USD / lună – 1 an plan) dintre toți furnizorii de găzduire enumerați aici, dacă includeți costurile reînnoirilor.

Dreamhost are un suport clienți foarte recomandabil. Echipa lor de asistență este expertă în tehnologie și abordează problemele foarte profesional. Problemele dvs. vor fi rezolvate în termen de 24 de ore de la ridicarea biletului.

Pro-uri

 • Fără taxe de reînnoire sau taxe ascunse
 • Planuri de gazduire accesibile
 • Lățime de bandă și spațiu disc nelimitat
 • Suportă varietatea de SMC
 • Cel mai bun suport pentru clienți

Contra

 • Procentul mediu uptime este puțin scăzut

10. CreativeOn – Gazduire Web Locala

www.creativeon.com

logo creativeon

Preț: Rs. 2650 / an pentru un plan decent
Spatiu pe disc: 1 GB
A sustine: Telefon, bilete

CreativeOn este compania locală de găzduire web cu sediul în Lahore, Pakistan. Are planuri ieftine de găzduire partajate și se potrivește și micilor afaceri. Acesta găzduiește site-urile web ale unora dintre cele mai importante mărci ale Pakistanului, cum ar fi City 42, Servis, Master Paint, etc.

CreativeOn oferă o varietate de soluții de găzduire: Buget, WordPress, Business, VPS și, de asemenea, server dedicat. Caracteristicile planului bugetar sunt oarecum limitate, cu doar 1 GB spațiu pe disc și 10 GB lățime de bandă pe lună. Planul WordPress de înalt nivel include spațiu pe disc nelimitat și 120 GB lățime de bandă lunară.

Funcțiile de securitate oferite de CreativeOn Hosting sunt limitate și nu includ certificate SSL sau soluții SiteLock. Trebuie să cumpărați certificatul SSL separat. Cu toate acestea, veți avea acces la alte funcții, cum ar fi configurarea contului de e-mail și backup-uri frecvente.

CreativeOn este o opțiune bună la costuri reduse dacă doriți să lucrați cu o companie de găzduire localizată special în Pakistan. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a plăti facturile de găzduire prin transfer bancar local sau prin EasyPaisa sau Jazzcash. CreativeOn are și o pagină dedicată de asistență pentru clienți și puteți ridica cu ușurință bilete pentru întrebările dvs..

Pro-uri

 • găzduire de site-uri web ieftine în Pakistan
 • O gamă bună de planuri de găzduire
 • Viteză bună de încărcare a site-ului

Contra

 • Caracteristici limitate
 • Lățime redusă de bandă și spațiu pe disc
 • Funcții de securitate limitate

Cum să găsești cea mai bună gazdă web din Pakistan

Întrebați-vă care este scopul site-ului dvs. web? Este un site de e-commerce cu tranzacții zilnice sau este o revistă, știri sau blog obișnuit. Compania de găzduire a unui site web tranzacțional ar trebui să aibă funcții de securitate extinse pentru a proteja informațiile sensibile ale utilizatorilor. O știre la scară largă sau un site de reviste ar trebui să vizeze serviciul de găzduire cu o stocare și o lățime de bandă nelimitată, deoarece va produce o mulțime de conținut și va atrage trafic mare..

Există o serie de factori de care trebuie să țineți cont înainte de a selecta un serviciu de găzduire. Mai jos, analizăm câteva dintre aceste considerente atunci când selectăm gazduirea web în Pakistan.

Locația serverului

Viteza de încărcare a site-ului web este realizată de locația serverului web de găzduire. În mod ideal, serverul de găzduire ar trebui să fie cât mai aproape de locația dvs. publică țintă.

harta locației serverului

Din păcate, nu există o companie de găzduire lăudabilă cu servere de hosting situate în Pakistan. Deci, dacă viteza este un factor foarte critic pentru site-ul dvs. web, ar trebui să alegeți compania de găzduire cu servere din Europa sau Asia, deoarece aceasta este cea mai apropiată de Pakistan.

Uptime

Optime este măsurarea timpului în care centrele de date de găzduire sunt operaționale. De obicei, un timp de funcționare de 99,9% înseamnă că site-ul dvs. web va fi viu pentru majoritatea perioadei pe parcursul anului și ar putea fi timp de întrerupere de 1-2 minute într-o lună ciudată. Cu cât este mai mare procentul de utilizare, cu atât mai fiabil este serviciul de găzduire.

Un procent uptime de 99,94% poate părea ridicat, dar nu este ideal pentru site-urile web cu volum mare de trafic. Alegeți serviciile de găzduire cu procente de uptime de cel puțin 99,8%. Puteți consulta aici tabloul de bord de urmărire în direct pentru toate companiile de hosting de top pe care le urmărim în prezent.

Spatiu pe disc

Funcția de spațiu pe disc indică o mulțime de date pe care le puteți stoca pe serverul de găzduire. Datele sunt de obicei sub formă de text, imagini și videoclipuri. Cel mai bine este să alegeți serviciul de găzduire care să ofere stocare nelimitată de date dacă aveți un site web bogat în conținut. De asemenea, căutați tehnologia de stocare pe care o folosește compania de găzduire. În prezent, cea mai bună tehnologie este SSD care asigură conectivitate rapidă și viteze de încărcare.

Lățime de bandă și transfer de date

Lățimea de bandă se referă la viteza cu care datele sunt transferate utilizatorilor. Întrucât transferul de date este cantitatea de date transferate utilizatorilor. De obicei, planurile de bază de găzduire pun limite la cantitatea de date transferate. Puteți merge cu un plan de bază de găzduire ieftin, cu limită de transfer de date, dacă sunteți începători și nu veți atrage mult trafic către site-ul dvs. Web în primele etape. Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, puteți oricând să treceți la planuri de nivel înalt, cu transferuri de date nelimitate.

Viteză

Viteza de încărcare a site-urilor web este o critică care ar trebui să fie luată în considerare atunci când alegeți o companie de găzduire. Serverele de găzduire și locațiile lor sunt factorii de bază care afectează viteza site-ului. Măsurătorile precum Time To First Byte (TTFB) oferă o indicație bună despre cât de rapidă este conectivitatea serverului de găzduire. TTFB ideal este sub 200ms.

Viteza serverului

Consideră Speed ​​o considerație serioasă dacă ești comerț electronic sau un brand, deoarece site-ul web cu viteză scăzută afectează și credibilitatea mărcii și determină implicarea scăzută.

A sustine

O companie bună de găzduire are întotdeauna un sprijin bun pentru clienți în loc ușor de accesat și sunt capabili să rezolve problemele site-ului în termen de 24 de ore. Majoritatea companiilor de găzduire oferă suport 24/7 prin chat live, bilete de asistență, e-mail sau telefon. Cel mai bine este să evitați compania de găzduire care nu are personal de asistență bun.

Securitate

În general, site-urile web sunt susceptibile la probleme de securitate sub formă de încălcări ale datelor, atacuri DDOS, malware și hacking. Un serviciu bun de găzduire web are funcții în loc, care includ scanarea malware și actualizări automate pentru a preveni problemele de securitate.

Certificate SSL

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnologie de securitate standard care oferă o conexiune criptată între site-ul dvs. web și vizitatori. Motoarele de căutare precum Google preferă site-urile web cu certificate SSL și le clasează mai sus pentru a le oferi utilizatorilor lor site-uri web sigure și de încredere.

Sertificative SSL

Majoritatea planurilor de găzduire includ un certificat SSL gratuit, care este ideal dacă aveți un buget limitat. Let’s Encrypt este una dintre companiile care s-a asociat cu multe companii de găzduire și a eliberat certificate SSL gratuite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author