Cele mai bune servicii de gazduire web pentru Singapore

Ca agenție digitală, cunoaștem destul de bine industria de găzduire web (deoarece găzduim atât clienții noștri cât și proiectele personale ��). Am făcut analiza, recenziile de găzduire web și comparațiile pentru Singapore.

Cel mai bun gazduire web pentru Singapore:

 1. Hostinger – Cel mai bun Gazduire Web În general
 2. SiteGround – Runner-up Gazduire Web generală
 3. Gazduire A2 – Gazda de cel mai bun distribuitor
 4. Vodien – Gazdă web locală de încredere
 5. GreenGeeks – Cea mai mare gazdă web verde
 6. CloudWays – Cel mai bun hosting cloud din Singapore
 7. Bluehost – gazdă web de bună valoare
 8. WP Engine – gazdă WordPress bine gestionată

Găzduirea web fiabilă este importantă!

Calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs..

Să luăm viteza site-ului  De exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările pe pagini scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 dintre vizitatori se vor abate pentru fiecare secundă pe care site-ul dvs. încă se încarcă … acesta este motivul pentru care un furnizor decent de găzduire web este vital!

Alegerea unui serviciu de găzduire de site-uri pentru site-ul dvs. din Singapore este din fericire foarte ușoară, deoarece mulți jucători mari au centre de date în Singapore. Pe lângă tabelul de mai jos, trecem mai detaliat cu recenzii individuale de găzduire a site-urilor web.

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWit Website
Logo-ul Hostinger 2,89 USD USD (Reducere de 74%) 20 GB

 • Foarte accesibil
 • Configurare super ușoară
 • Performanță excelentă și viteză
 • Servere de Singapore
 • Suport receptiv
 • Garanție de returnare de 30 de zile!

Recenzie Hostinger
siteground2 3,95 USD USD (reducere doar la prima factură) 10 GB
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Mare performanță
 • Servitorii din Singapore
 • Instalare rapida & foarte user-friendly
SiteGround Review
A2HostingLogo 3,92 USD Nelimitat
 • Excelent cu WordPress
 • Spațiu de disc nelimitat!
Examinare gazduire A2

Cel mai bun gazduire web din Singapore 2020

Aici sunt cele mai bune 8 recenzii de găzduire web pentru Singapore, clasificate în funcție de spațiul pe disc, costul și asistența:

1. Hostinger – Cel mai bun Gazduire Web În general

Logo Hostinger

Hostinger oferă cea mai bună valoare absolută când vine vorba de găzduire. Cantitatea de caracteristici, suport și performanță pentru care obțineți doar 2,89 USD / lună este într-adevăr impresionant, motiv pentru care sunt numărul 1 pe listă.

Notă: De asemenea, au un plan de pornire la 0,99 USD / lună, care permite 1 site și 10 GB spațiu pe disc.

Hostinger a început în 2004 și are acum 25+ milioane de utilizatori și cu un motiv întemeiat, deoarece reușesc constant să ofere găzduire de calitate la un cost mai mic comparativ cu concurența.

Au un centru de date chiar aici, în Singapore, ceea ce face ca viteza site-ului să nu fie o problemă (cu siguranță, deoarece folosesc SSD-uri și chiar are un plugin personalizat creat în cache pentru site-urile WordPress).

Și doar în cazul în care piața dvs. țintă este în altă parte, au și servere în Statele Unite, Regatul Unit, Olanda, Lituania, Brazilia și Indonezia.

În ceea ce privește asistența, ei oferă 24/7/365 chat live. Sunt foarte receptivi și de ajutor.

Totuși, ceea ce le diferențiază de concurență este procesul lor de bord. Configurarea unui site web este impecabilă, fiecare etapă curgând fără probleme la următorul, ceea ce este fantastic pentru persoanele non-tech.

Au 3 planuri de găzduire partajate, cel mai popular plan fiind doar USD 2,89 USD / lună (Reducere de 74%).

Oh, și au, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, o categorie sigură de neînțeles din cartea noastră!

Pro-uri

 • Foarte ușor de configurat
 • Mare performanță
 • Super accesibil
 • Server rapid în rețeaua globală Singapore +

Contra

 • N / A

website: www.hostinger.com
Preț: 2,89 USD (USD)
Spatiu pe disc: 20 GB
A sustine: Chat live
La nivel global: da

2. SiteGround – Runner-up General Gazduire Web

Logo-ul SiteGround

SiteGround este un alt gazdă excelent pentru site-uri web, sunt încă destul de accesibile, au servere puternice (de asemenea, în Singapore) și, cel mai important, suportul este de prim rang..

Au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe doar 3,95 USD / lună (67% din prețul obișnuit)! 

În ceea ce privește asistența, SiteGround are unul dintre cele mai bune sisteme de asistență pentru găzduire web, iar toate opțiunile lor de asistență sunt oferite 24/7. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta serviciul pentru clienți prin telefon, chat live sau e-mail (sistem de ticketing).

Veți primi răspunsuri instantanee cu opțiunile lor de telefon și chat, în timp ce răspunsul la e-mail este de obicei primit în termen de 10 minute de la trimiterea unui bilet.

Când vine vorba de viteză, deoarece au un centru de date în Singapore (doar unul dintre numeroasele lor centre de date), puteți fi sigur că audiența locală va găsi timpii dvs. de încărcare a site-ului într-adevăr rapid, cu siguranță, deoarece folosesc SSD-uri.

Pentru site-urile WordPress, au chiar și un plugin personalizat numit SuperCacher pentru a optimiza și mai mult viteza de încărcare a site-ului dvs. web, este foarte impresionant

Trebuie doar să activați această opțiune în panoul de control – este foarte simplu de făcut (și nu uitați, puteți cere întotdeauna ajutor echipei de asistență).

Așadar, indiferent dacă căutați găzduire de afaceri, doriți să configurați un blog personal sau chiar un magazin de comerț electronic, SiteGround nu vă va da jos!

Pro-uri

 • Accesibil
 • Foarte user-friendly
 • Configurare solidă de securitate
 • Mare performanță

Contra

 • N / A

Site-ul: www.siteground.com
Preț: $ 3,95 (USD)
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: da

3. Gazduire A2 – gazdă cu cel mai bun distribuitor

Logo A2 Gazduire

Găzduirea A2 este la fel cu SiteGround, de asemenea, au o varietate de servere rapide fulguratoare la nivel mondial (bineînțeles, inclusiv Singapore) + au un suport deosebit. Deși nu au recomandarea oficială a WordPress, performanța lor cu site-urile WP este uimitoare. + Spațiu nelimitat pe disc!!

De asemenea, oferă 3 planuri de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar 3,92 USD / lună (inițial a fost 7,99 USD / lună).

A2 Gazduire are o colecție extinsă de articole și tutoriale de auto-ajutor pe baza de cunoștințe a site-ului lor oficial. Cu toate acestea, dacă doriți să vorbiți cu cineva, echipa de asistență a clienților este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta.

Aveți opțiunea de a trimite un bilet pentru produsul, facturarea și multe altele. Puteți obține, de asemenea, asistență instantaneu apelându-le la telefon sau deschizând o căsuță de chat live.

Știți doar că va exista întotdeauna cineva de la A2 Hosting care vă va ajuta cu orice în orice moment al zilei.

Dispunerea de servere în țară va asigura viteza site-ului dvs. în rândul utilizatorilor din Singapore. Rețineți, de asemenea, că au centre de date la nivel mondial – ceea ce face ca site-ul dvs. să fie accesibil (cu mare viteză) în toată lumea.

Găzduirea A2 este construită cu viteză folosind SSD. Și cum probabil vă puteți spune deja, planurile lor de găzduire (Lite, Swift, Turbo) vin cu viteze diferite. Prin urmare, dacă viteza este de cea mai mare importanță pentru dvs., puteți merge pentru planurile lor mai scumpe, care includ funcția Turbo, care vă oferă mai multe resurse și are mai puțini utilizatori pe server.

Pro-uri

 • Servere la nivel mondial
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • În orice moment, garanție de returnare a banilor

Contra

 • N / A

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț: 3,92 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: da

4. Vodien – gazdă web locală de încredere

Logo Vodien

Vodien este o companie cu sediul în Singapore, care este în jur de ceva timp și acum arată! Asistență excelentă 24/7, back-up-uri automate săptămânale, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile … Dacă doriți să mergeți la nivel local, Vodien este un „fără creier”.

Acestea oferă totul, de la hostingul comun de bază, până la cloud hosting, servere dedicate și chiar găzduire WordPress administrată. Un binemeritat loc 2 în lista noastră.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 10 USD / lună.

Vodien are o echipă dedicată de asistență pentru clienți, pe care vă puteți baza 24/7. Sunt cunoscuți în mare parte pentru profesionalismul lor în tratarea problemelor și a răspunsurilor prompte.

În cazul în care întâmpinați o problemă cu găzduirea lor, le puteți contacta prin telefon (numărul de telefon fix din Singapore), chat și e-mail. Mulți oameni spun că timpul de răspuns al serviciului de e-mail nu este chiar atât de grozav, dar veți primi un răspuns în 24 de ore.

Acum, dacă studiați și descoperiți lucrurile de unul singur, veți fi bucuroși să știți că au și o Bază de cunoștințe plină de articole pe site-ul lor oficial. Lucrurile lor sunt chiar utile dacă încercați să aflați ceva sau să rezolvați o problemă.

Având în vedere că Vodien își are sediul în Singapore, nu veți avea probleme în deservirea vizitatorilor din Singapore. Timpii lor de încărcare și viteza paginilor sunt cu siguranță decente.

Vodien face cu siguranță o opțiune bună pentru o companie de hosting din Singapore.

Pro-uri

 • Ușor de folosit
 • Performanță bună
 • Varietate de opțiuni de găzduire

Contra

 • Putin cam scump

Site-ul: www.vodien.com
Preț: $ de 10
Spatiu pe disc: 5 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: Nu

5. GreenGeeks – Cea mai mare gazdă web verde

Logo GreenGeeks

GreenGeeks este una dintre acele companii despre care știi doar că va continua să crească, iar faptul că vor returna 300% din energia pe care o folosesc în rețea este doar un bonus epic. Suportul lor este, de asemenea, foarte impresionant, îl oferă 24 de ore din 24 și au opțiuni pentru telefon, bilete de asistență și suport pentru chat live.

În plus, serverele în sine sunt echipate cu SSD, PHP7 și PowerCacher pentru a obține viteza maximă posibilă pentru site-urile dvs. web. Aceștia oferă chiar o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 2,95 USD / lună.

GreenGeeks este în vigoare de mai bine de 10 ani și serviciul lor pentru clienți și-a menținut o reputație bună până în zilele noastre.

Așa cum am menționat anterior, telefonul, chat-ul live și asistența de e-mail pot fi accesate 24/7 – deci nu veți fi lăsat niciodată pe cont propriu atunci când întâmpinați probleme cu site-ul dvs..

De asemenea, vă recomandăm să consultați articolele din baza lor de cunoștințe, deoarece veți găsi o mulțime de materiale utile acolo. Puteți merge acolo în scopuri informaționale sau pentru rezolvarea problemelor atunci când aveți impresia că vă imaginați lucrurile.

Desigur, nu există nimic de genul să știi că există ajutor uman disponibil atunci când este nevoie (și te poți baza pe acestea pentru asta).

Deși GreenGeeks nu are servere în Singapore, așa cum am observat în recenzia noastră GreenGeeks, serverele lor din SUA și Europa vă pot livra conținutul dvs. vizitatorilor locali cu mare viteză.

Dacă doriți, puteți opta, de asemenea, pentru a activa serviciul CDN inclus (CloudFlare). Acest lucru vă va asigura că site-ul dvs. va fi întotdeauna în viteză perfectă, nu numai în Singapore, ci și în întreaga lume.

Și doar în cazul în care aveți nevoie de acestea, acestea pot oferi, de asemenea, înregistrarea domeniului pentru că configurați un site web nou.

Pro-uri

 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Super ecologic
 • Mare performanță

Contra

 • Nu există servere în Singapore

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț: 2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: da

6. Cloudways

Sigla Cloudways

Cloudways duce hostingul cloud la nivelul următor!

Cu peste 25 de centre de date (de asemenea, în Singapore), găzduire bazată pe SSD, o zonă de punere în scenă, performanțe epice prin serverele Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr și KYUP … acești tipi redefinesc industria de hosting cloud.

Planul lor de găzduire cel mai ieftin începe de la doar 7 USD / lună.

Cu CloudWays, puteți fi întotdeauna sigur că există un ajutor disponibil pentru dvs. 24 de ore din 24 de ore – și de la o echipă de experți.

Dacă doriți, puteți accesa site-ul lor oficial și accesa baza de cunoștințe. Este plin de articole, ghiduri, tutoriale și întrebări frecvente care vă vor ajuta cu siguranță dacă cercetați ceva. Problemele obișnuite pot fi, de obicei, rezolvate prin articolele lor de auto-ajutor de acolo.

Desigur, sprijinul uman este disponibil și. Au un sistem de ticketing, chat live și asistență telefonică.

Sunteți garantat încărcarea rapidă a site-urilor și a paginilor cu CloudWays, deoarece acestea vor intra în cloud hosting. Cu grupurile lor de servere găsite în locații cheie din întreaga lume, publicul dvs. din Singapore va putea cu siguranță să vă acceseze site-ul rapid. Este, de asemenea, pentru publicul dvs. mondial, desigur.

Pe lângă viteza mare, rețineți că găzduirea în cloud este, de asemenea, foarte fiabilă în ceea ce privește timpul de funcționare. Motivul pentru aceasta este că sistemul lor poate obține întotdeauna resurse din grupuri de servere disponibile atunci când este nevoie.

Pro-uri

 • Extrem de scalabil
 • Lumina repede
 • Centre de date din Singapore

Contra

 • Curba de învățare un pic mai greu

Site-ul: www.cloudways.com
Preț: 10 USD (USD)
Spatiu pe disc: 25 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: da

7. Bluehost

Logo-ul Bluehost

Bluehost era regele gazdelor odată, împreună cu HostGator. Amândouă au fost dobândite de EIG, suportul și calitatea au coborât repede! Numai în ultimii 2 ani au trecut de la asta. Cu un suport mai bun, servicii de găzduire decente și performanță, acum le putem recomanda din nou. Oferă găzduire partajată, hosting cloud, hosting WP, VPS și hosting dedicat.

În ceea ce privește asistența, acestea au totul de la o bază de cunoștințe mare, bilete de asistență, chat în direct, asistență telefonică și tutoriale video. Cu toate acestea, nu au niciun server în Singapore, așa că va trebui să activați CloudFlare dacă doriți viteze decente.

Planurile lor încep de la 3,95 USD, ceea ce este la fel cu majoritatea altor companii de hosting.

Bluehost este în jur de mult timp și au o echipă de asistență pentru clienți bine pregătită. Experiența ta va fi mai mult sau mai puțin plăcută atunci când ceri ajutorul sau asistența lor.

Serviciul lor pentru clienți este, de asemenea, disponibil 24 de ore din 24, astfel încât să vă ia deja o încărcătură (nu există nimic de genul ajutorului disponibil și liniștea sufletească atunci când aveți de-a face cu probleme de găzduire).

Au activat telefonul, chat-ul live și sistemul de ticketing. De asemenea, au un centru de ajutor pe site-ul lor oficial, care conține o mulțime de articole de ajutor.

Serverele Bluehost sunt toate localizate în SUA. Dacă doriți cu adevărat o viteză decentă, vă recomandăm să activați funcția CDN integrată (și să utilizați CloudFlare, partenerul CDN).

Cu CloudFlare activat, site-ul dvs. va putea accesa un grup de servere localizate strategic în întreaga lume. Vizitatorii site-ului dvs. se vor bucura apoi de pagini cu încărcare rapidă, indiferent dacă sunt în Singapore sau în alte părți ale lumii.

Pro-uri

 • Mult spațiu pe disc
 • O mulțime de opțiuni de asistență

Contra

 • Doar serverele din SUA
 • Recenzii mixte

Site-ul: www.bluehost.com
Preț: 3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: da

8. Motor WP

logo wpengine

Dacă de fapt căutați un serviciu de găzduire WordPress de înaltă calitate pentru Singapore, WP Engine este ceea ce aveți nevoie! Acestea sunt liderul pieței când vine vorba de găzduirea site-urilor WordPress și cu un motiv întemeiat (deși sunt cam scumpe). Au un sistem de memorie cache construit personalizat pentru a servi pagini super-rapide (numite EverCache), iar în combinație cu CDN-ul lor, sunt cea mai rapidă companie de găzduire WordPress din jurul!

Sprijinul lor 24 de ore din 7, în mod evident, este specializat în WordPress, permițându-le să rezolve orice problemă fără nicio atingere. În plus, ele au grijă și de actualizările de bază ale WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji. Și atunci când este o actualizare majoră, ei testează de fapt site-ul înainte de actualizare pentru a fi siguri că nu se rupe nimic, un serviciu de top. De asemenea, au detectare în timp real a amenințărilor în timp real, blochează în mod activ atacurile DDOS și chiar îți vor repara site-ul gratuit, dacă va fi hacked …

Toate cele de mai sus nu justifică decât prețul! Interesat de liniștea sufletească și poate economisi bugetul?

Planul lor cel mai ieftin începe de la 35 USD / lună.

Deoarece WP Engine este special conceput pentru site-urile WordPress, puteți fi sigur că echipa lor de asistență pentru clienți este formată din experți / tehnicieni WordPress. Acest lucru este cu siguranță important pentru dvs., deoarece nu ați dori nimic mai puțin pentru o găzduire destul de scumpă.

Serviciul lor pentru clienți merită totuși, deoarece puteți lua legătura cu ei 24 de ore din 24. Trebuie doar să fiți conectat în contul dvs. pentru a vă putea verifica detaliile și pentru a vă oferi asistența necesară.

Lucrul plăcut despre serviciul clienților WP Engine este că aceștia răspund rapid, profesioniști și de încredere. Vei avea întotdeauna liniște sufletească cu o astfel de configurare pe furnizorul de hosting.

De asemenea, au o colecție largă de articole utile în Garajul de asistență. Puteți găsi soluții la probleme comune în această secțiune a site-ului lor web.

WP Engine este construit pentru a trata site-urile WordPress cu ușurință – și viteza este una dintre cele mai bune caracteristici ale acestora.

Pe lângă tehnologia EverCache, care face ca găzduirea lor să fie rapidă (chiar și pentru utilizatorii din Singapore), puteți activa funcția CDN. În acest fel, vă expediați conținutul dvs. pe serverele cloud situate în diferite părți ale lumii pentru a vă face conținutul disponibil (cu viteză mare) pentru utilizatorii din întreaga lume.

Sincer, când vine vorba de găzduire de afaceri de calitate, este greu să găsești pe cineva mai bun … dacă îți poți permite.

Pro-uri

 • Mare performanță
 • Suport 24/7
 • Bună securitate

Contra

 • Scump

Site-ul: www.wpengine.com
Preț: 35 USD (USD)
Spatiu pe disc: 25k limita de vizitatori
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete
La nivel global: da

Cum să găsești cea mai bună gazdă a site-ului din Singapore

Singapore găzduire web buc

Oricare ar fi obiectivul dvs. pentru site-ul dvs. din Singapore, și în ciuda faptului că așteptați să atragă sau nu un public numeros – va trebui să obțineți orice site pe care îl dezvoltați în direct pe web (btw, am scris un ghid destul de decent despre cum să creezi un site web care să te ajute). Și când va veni acest moment, va trebui să alegeți între diferitele opțiuni de găzduire a site-urilor web disponibile pentru a selecta gazda adecvată nevoilor dvs.. Selectarea celor mai bune gazduire web în Singapore este esențială pentru succesul și funcționalitatea site-ului dvs. web. Dacă doriți ca site-ul dvs. să funcționeze optim și să ofere cea mai bună experiență de utilizator posibilă pentru toți vizitatorii site-ului dvs., este bine să vă luați timpul să înțelegeți diferența dintre diferitele opțiuni de găzduire web disponibile și să faceți apelul corect.

Tipuri de Site Web Gazduire pentru Singapore

Gazduire comună

Gazduirea partajată este una dintre metodele de găzduire mai ieftine din jur și este ideală pentru proiecte mai mici și site-uri web care nu necesită o mulțime de resurse pentru a avea succes sau oferă o experiență exemplară utilizatorului. Site-urile mai mici nu tind să genereze mult trafic sau au nevoie de multă lățime de bandă sau spațiu de stocare, așa că, deși găzduirea partajată vine cu dezavantajele și limitările sale, este ceva care nu ar trebui să ajungă să fie o problemă pentru site-uri de genul acesta. Cu toate acestea, pentru site-urile web care doresc să genereze volume mari de utilizatori, este înțelept să luăm în considerare și alte opțiuni de găzduire web mai potrivite.

grafic de hosting distribuit

Acestea fiind spuse, varietatea de opțiuni de găzduire pe care majoritatea companiilor le oferă este impresionantă. De la opțiuni precum găzduire PHP, găzduire Linux sau Windows, Java, etc … la instalatori utili pentru CMS-uri precum WordPress Joomla, Drupal și multe altele.

Gazduire VPS

VPS Gazduire, care reprezintă un serviciu de găzduire de server privat virtual, este o soluție excelentă dacă căutați să vă așezați undeva la mijloc între găzduire partajată și găzduire dedicată serverului. Gazduirea VPS seamănă foarte mult cu găzduirea partajată, deoarece serverul este încă partajat între mai mulți utilizatori, pe care furnizorul îi vinde, dar în acest caz, spațiul pe care îl utilizați este complet separat de restul utilizatorilor de o partiție, deci activitatea dvs. , spațiul de stocare și utilizarea lățimii de bandă nu sunt complet afectate de acțiunile lor. Perfect pentru site-urile mici și mijlocii, găzduirea VPS este o opțiune accesibilă pentru dezvoltatorii web care caută o soluție de găzduire web în Singapore.

Gazduire server dedicat

Gazduirea dedicată a serverului este exact cum suna – un tip de gazduire web în care utilizatorul dispune de tot spațiul serverului. Acest lucru este cu adevărat necesar doar pentru proiecte mult mai mari, cum ar fi site-uri mari de comerț electronic și forumuri masive. Astfel de proiecte necesită o soluție de gazduire web performantă, iar găzduirea dedicată a serverului se potrivește perfect facturii în aceste scenarii. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care vă așteptați ca site-ul dvs. web să atragă sute sau chiar mii de utilizatori pe zi, puterea crescută pusă la dispoziție de către serverul de hosting dedicat nu este necesară.

Gazduire în cloud

Gazduirea în cloud este favorită când vine vorba de opțiunile de găzduire web, datorită versatilității și fiabilității sale. Găzduirea în cloud, în schimb, se bazează pe mai multe mașini în loc de doar una, cum ar fi găzduirea partajată, hostingul dedicat și hostingul VPS. Cu mai multe mașini utilizate, acest lucru înseamnă că, dacă unul coboară, mai există alte locuri pentru a prelua jocul și a se asigura că site-ul web continuă să funcționeze așa cum se presupune și că datele sunt stocate în siguranță.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorilor este un tip comun de găzduire web pentru care dezvoltatorii web cumpără în vrac pentru a vinde la rândul lor clienții pentru care proiectează site-uri web. Acest lucru este mult mai ușor pentru dezvoltatorul web decât ca clientul lor să aleagă un tip de gazduire web și un furnizor în sine, deoarece îi oferă dezvoltatorului mult mai multă libertate pentru a putea lucra pe site și pentru a se asigura că funcționează corect pentru a proteja experiența ideală a utilizatorului. În plus, este o metodă mult mai bună pentru dezvoltatorii web să poată avea un control sporit asupra site-urilor web care sunt prezentate în portofoliile lor. Dacă aveți un designer web care administrează site-ul dvs. web, acestea ar putea avea un pachet de găzduire pentru distribuitori care să vă ofere, care va facilita procesul mult mai ușor, deoarece dezvoltatorul dvs. web va ști exact ce resurse va avea nevoie pentru a funcționa fără probleme..

Gazduit WordPress găzduit

Destul de auto-explicativ, este găzduitor, dar axat pe WordPress, cu servere complet optimizate WP & a sustine. Accesăm mai multe detalii pe pagina noastră de găzduire WP gestionată.

Singapore Web Hosting: Caracteristici de cercetare.

După ce te-ai hotărât asupra tipului potrivit de găzduire web care este potrivit pentru tine, ești la jumătatea drumului până la a-ți oferi site-ul web live pe web. Următorul pas pentru lansarea site-ului dvs. web este să vă hotărâți asupra furnizorului potrivit de găzduire web din Singapore care va oferi site-ului dvs. cele mai bune șanse de succes. Când vine vorba de selectarea furnizorului de găzduire web în care puteți avea încredere cu site-ul dvs. web, iată câteva calități pe care ar trebui să le priviți (acestea sunt aceleași calificative pe care le utilizăm pentru celelalte liste de top de hosting, cum ar fi Australia hosting, UK hosting, Irlanda hosting, hosting canadian , cel mai bun găzduire în India, cel mai bun găzduire de site-uri (la nivel global), site-ul web de hebergement în Franța, Cel mai bun găzduire de site-uri pentru Malaezia & Găzduire NZ):

Locația serverului

Locația serverului va avea un impact semnificativ asupra timpilor de încărcare cu experiența vizitatorilor site-ului dvs. web.

harta locației serverului

Din acest motiv, locația serverelor pe care le oferă furnizorul dvs. de găzduire web va fi un lucru important de analizat – verificați și cât de puternice sunt acele servere, deoarece este mai bine să aveți un server puternic un pic mai departe decât unul aproape de acesta. Nu este adecvat nevoilor dvs. (atât SiteGround, cât și A2 Hosting au servere în Singapore, dar pentru a vedea cum diferă în ceea ce privește performanța, verificați compararea noastră A2 Hosting și SiteGround).

Depozitare

Aceasta este o problemă cu care probabil nu veți face legătura cu un site web mai mic, dar dacă dezvoltați un site mediu până la un mare, cu siguranță veți dori să analizați cât de mult spațiu de stocare veți avea cu pachetul pe care îl căutați cu orice web găzduire furnizor Singapore. Ultimul lucru pe care l-ați dori este să vă înscrieți la un serviciu și să aflați că acesta nu vă oferă resursele de care aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să aibă succes..

Uptime

Nu are rost să aveți un site web live pe web dacă nu este niciodată disponibil pentru experiența utilizatorilor dvs. Furnizorul de găzduire web cu care vă înregistrați ar trebui să ofere un timp maxim de funcționare, astfel încât site-ul dvs. să fie accesibil la toate orele zilei. Am început să urmărim atât timpul de funcționare general, cât și timpul de răspuns pentru cele mai mari companii de găzduire web pe pagina noastră de stare de găzduire. Citiți câteva mărturii ale clienților pentru a vă face o idee despre experiența lor cu uptime cu furnizorul respectiv.

Securitate

Dacă aveți măsuri de securitate decente în vigoare vă va salva multe probleme pe drum. În mod implicit, ar trebui să verificați dacă gazda web oferă certificate SSL gratuite (https), deoarece în zilele noastre este foarte obligatoriu, chiar și pentru site-urile care nu au niciun tip de procesare a cardului de credit pe site. De asemenea, Google vrea să vadă site-urile care au un certificat SSL instalat și le va clasifica mai sus în rezultatele căutării sale.

Sertificative SSL

Unele gazde web percep taxele SSL și are sens pentru cele mai complexe (există 3 tipuri: validare extinsă (EV), validare organizare (OV) și certificate de validare domeniu (DV) SSL), dar cele de bază ar trebui cu siguranță să fie liber. Și dacă nu, nu, puteți obține unul gratuit pe letsencrypt.org.

A sustine

Găzduirea unui site web nu este ușoară și poate deveni rapid complicată dacă nu știți ce faceți. Chiar și unii utilizatori experimentați pot deveni din când în când confuzați cu anumite aspecte ale sistemului. Acesta este motivul pentru care este bine să vă asigurați că furnizorul care găzduiește site-ul dvs. Web oferă un sprijin adecvat; la un minim, acestea ar trebui să aibă asistență de chat și telefon live.

Copiile de rezervă

Nu doriți să pierdeți nicio informație valoroasă în cazul unei tragedii. Asigurați-vă că lucrați cu un furnizor care face o copie de siguranță a informațiilor de pe site-ul dvs. web, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a pierde nimic important. Este, de asemenea, inteligent să căutați metodele lor de regăsire dacă pierdeți informațiile de pe site-ul dvs. Să ai un serviciu de backup zilnic este ideal, dar chiar și săptămânal ar trebui să fie ok.

Lățime de bandă

Lățimea de bandă este un aspect esențial al performanței site-ului dvs. web și, dacă nu aveți acces la lățimea de bandă, aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme, experiența utilizatorului de pe site-ul dvs. va suferi. Verificați lățimea de bandă care vi se va aloca cu orice furnizor înainte de a vă înscrie cu aceștia pentru a evita orice experiență negativă.

Număr de domenii / site-uri permise

Este întotdeauna bine să găsiți un furnizor în Singapore, care vă va permite să găzduiți mai multe domenii pe spațiul serverului pe care îl achiziționați de la ei. Nu știți niciodată câte site-uri web veți ajunge să doriți să găzduiți, așa că uitați-vă la câte domenii va oferi furnizorul pe care îl considerați înainte de a vă înscrie cu acestea.

Concluzie

Și asta este, ar putea părea copleșitor să acoperi toate punctele și cercetarea singură, dar faceți doar un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru cei mai buni furnizori de găzduire web din Singapore, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author