Cele mai bune servicii de e-mail marketing în 2020: Top 10 comparații și recenzii

servicii de marketing prin e-mail

Nu este atât de dificil să găsești un serviciu de marketing prin email care să răspundă nevoilor și cerințelor tale.

Serviciile de marketing prin e-mail sunt, în mare parte, aceleași – funcționalități și prețuri. Aceasta include încercări gratuite, o gamă largă de șabloane de e-mail, integrări de social media și programare a e-mailurilor.

Când utilizați un software de marketing prin e-mail, veți putea automatiza fluxurile de lucru de marketing, urmăriți-vă statisticile, trimiteți e-mailuri mai bune și mai bune și puteți construi o relație mai profundă cu vizitatorii dvs..

Dar, atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun serviciu de e-mail marketing, a spune că aveți o mulțime de opțiuni ar fi o subestimare. De fapt, când ne-am făcut ultima dată cercetarea, am constatat că există peste 30 de servicii de e-mail marketing (atât gratuite, cât și plătite).

Iată o listă cu cele mai bune 10 servicii de e-mail marketing pentru întreprinderile mici, care ar trebui să vă ușureze decizia.

1. Contact constant

Constant Contact este cel mai bun serviciu de e-mail marketing pentru întreprinderile mici. Software-ul lor de automatizare prin e-mail vine cu o probă gratuită de 60 de zile și oferă utilizatorilor multiple opțiuni de personalizare și integrare, păstrându-l simplu și ușor de utilizat.

revizuire constantă de contact

Fondată în 1995, Constant Contact a devenit unul dintre cele mai mari servicii de e-mail marketing din lume. Aceștia continuă să își înainteze ofertele și să crească în spații noi pe care ceilalți furnizori nu le acoperă.

De exemplu, veți avea acces la un instrument de gestionare a evenimentelor și la un instrument inovativ de social media care vă permite să creați cupoane și descărcări pentru a partaja pe social media. Veți găsi, de asemenea, sute de integrări diferite, astfel încât să puteți integra orice alte aplicații și servicii pe care le utilizați în prezent.

Dincolo de caracteristicile unice de mai sus, veți obține, de asemenea, o gamă largă de șabloane specifice de nișă de utilizat și un tablou de bord care vă prezintă cele mai importante valori de e-mail..

Acestea oferă o mulțime de ghiduri și servicii utile, foarte utile pentru cei care nu au experiență de marketing prin e-mail. În plus, veți avea acces la asistența de chat live, e-mail și telefon.

Cu toate acestea, există un dezavantaj clar. Nu există instrumente de automatizare, iar pentru preț, îl plătiți, ar trebui să fie acolo.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

Constant Contact este o alegere excelentă pentru proprietarii de afaceri mici care au nevoie de un instrument care face mai mult decât doar e-mail marketing.

Cat costa?

Există două planuri de a alege. Fiecare dintre aceste planuri se descompun în niveluri de prețuri bazate pe o serie de contacte.

Plan de e-mail:

 • 0-500 abonați: 20 USD pe lună
 • 501-2 500 abonați: 45 USD pe lună
 • 2.501-5.000 de abonați: 65 USD pe lună
 • 5.001-10.000 de abonați: 95 USD pe lună

Planul Email Plus:

 • 0-500 abonați: 45 USD pe lună
 • 501-2 500 abonați: 70 USD pe lună
 • 2.501-5.000 de abonați: 95 USD pe lună

Pentru ambele tipuri de planuri, veți beneficia de o reducere de 10% dacă plătiți în prealabil 6 luni sau 15% dacă plătiți în prealabil 12 luni.

Există, de asemenea, un proces de 60 de zile fără riscuri (nu sunt necesare informații despre cardul de credit), astfel încât să puteți testa instrumentul pentru până la 100 de contacte. Veți găsi, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile. Obțineți o rambursare de 100% atâta timp cât ați încărcat persoane de contact în cadrul serviciului și ați trimis cel puțin un e-mail.

Începeți cu Constant Contact aici (încercare gratuită de 60 de zile)

2. SendInBlue

SendInBlue este o soluție puternică de e-mail marketing pentru cei cu buget redus, deoarece vine cu un plan gratuit (din păcate ușor limitat).

Recenzie SendInBlue

SendInBlue este o altă platformă tânără de marketing prin e-mail. Au fost inițial construite în scopul trimiterii de e-mailuri bazate pe tranzacții, dar acum au combinat puterea atât a campaniilor de email cât și a celor de la SMS într-o singură platformă unică.

În general, este foarte ușor de utilizat și are un plan gratuit generos, deoarece planurile se bazează pe numărul de e-mailuri trimise și nu pe numărul de contacte. Sunt incluse funcții tipice, cum ar fi gestionarea listelor, raportarea campaniilor și optimizarea machetei de e-mail.

Veți găsi și o varietate de integrări terțe.

Cu toate acestea, dacă doriți să accesați cele mai avansate funcții, va trebui să faceți upgrade la unul dintre cele mai avansate planuri.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

SendInBlue este excelent pentru întreprinderile sau persoanele fizice care trimit o tonă de e-mail. Întrucât prețul se bazează doar pe volumul e-mailului și nu pe dimensiunea listei de contacte.

Cat costa?

SendInBlue are un model unic de prețuri bazat pe volumul de e-mailuri.

Iată cum rezultă:

Plan gratuit limitat:

 • Trimiteți până la 300 de e-mailuri pe zi
 • Limita lunară de 9.000 de e-mailuri pe lună
 • Număr nelimitat de contacte

Plan limitat: 25 USD pe lună

 • Trimiteți până la 40.000 de e-mailuri pe lună
 • Nicio limită la numărul de e-mailuri zilnice
 • Număr nelimitat de contacte

Plan esențial: 39 USD pe lună

 • Trimiteți până la 60.000 de e-mailuri pe lună
 • Nici o limită de trimitere prin e-mail zilnic
 • Fără logo pe e-mailuri
 • Număr nelimitat de contacte

Plan premium: 66 USD pe lună

 • Trimiteți până la 120.000 pe lună
 • Nici o limită de trimitere prin e-mail zilnic
 • Acces la funcții avansate de automatizare
 • Număr nelimitat de contacte

În general, planurile sunt destul de flexibile. Nu există o garanție de returnare a banilor, dar planul pentru totdeauna gratuit ar trebui să vă spună suficient pentru a merge mai departe cu serviciul. Există, de asemenea, credite preplătite, astfel încât să puteți cumpăra un anumit volum de e-mailuri pe care să le trimiteți fără un angajament lunar.

Începeți cu SendInBlue aici

3. Răspuns GetResponse

GetResponse este mai mult decât o platformă de marketing online pentru marketing prin e-mail. Vine cu completări precum creatorul de pagini de destinație și soluția webinar.

Recenzie GetResponse

GetResponse are o bază de utilizator de peste 350.000 și acționează ca o platformă de marketing all-in-one.

Este echipat cu câteva caracteristici unice, cum ar fi posibilitatea de a crea pagini de destinație și webinarii. Luate de la sine nu este foarte util, dar combinarea acestora cu marketingul prin e-mail vă poate ajuta să creșteți lista de e-mailuri ca nebună.

Pentru a vă crea e-mailurile, veți utiliza un constructor intuitiv de drag and drop.

De asemenea, are toate funcțiile avansate la care vă așteptați, cum ar fi, segmentarea listelor, testarea A / B, răspunsurile automate și integrările software. Există chiar și o caracteristică interesantă, denumită Perfecționare perfectă, care va ajuta la prezicerea momentului perfect al zilei pentru a trimite mesaje pentru a crește tarifele deschise.

Dacă întâmpinați probleme în utilizarea serviciului, există o bibliotecă de ghiduri aprofundate pentru care puteți să faceți o utilizare. Sau puteți lua legătura cu asistența prin e-mail, chat în direct și telefon.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

Acest serviciu este potrivit pentru întreprinderile de dimensiuni medii care doresc acces la o multitudine de opțiuni de marketing. Nu sunt necesare abilități existente, deoarece este foarte intuitiv, chiar implementând funcții mai avansate.

Cat costa?

Planul de bază:

 • Până la 1.000 de abonați: 15 USD pe lună
 • Până la 2.500 de abonați: 25 USD pe lună
 • Până la 5.000 de abonați: 45 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 65 USD pe lună

Plus planul:

 • Până la 1.000 de abonați: 49 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 75 USD pe lună

Plan profesional:

 • Până la 10.000 de abonați: 165 USD pe lună
 • Până la 25.000 de abonați: 255 USD pe lună

Planul de întreprindere:

 • Până la 100.000 de abonați: 1.199 USD pe lună

Dacă doriți să testați serviciul, există o probă gratuită de 30 de zile în care veți avea acces la toate funcțiile. Nu există nicio rambursare înapoi, deoarece este un serviciu de plată pe măsură ce mergi.

Dacă doriți să economisiți bani, plătiți timp de un an și beneficiați de 18% reducere sau plătiți doi ani și beneficiați de 30% reducere.

Începeți cu GetResponse aici

4. HubSpot (plan gratuit)

HubSpot este un furnizor de instrumente de marketing prin e-mail și CRM, care este livrat cu un pachet gratuit de caracteristici, împreună cu câteva planuri premium plătite.

Recenzie Hubspot

HubSpot oferă serviciul său de încredere pentru peste 70.000 de utilizatori, cu accent pe afacerile în creștere. Configurarea este destul de simplă, iar CRM HubSpot se conectează cu Gmail, G Suite și mai multe versiuni de Outlook cu ușurință.

În interior, veți primi un constructor de e-mailuri drag-and-drop pentru a personaliza machete, a adăuga CTA-uri, imagini și a regla conținutul. De asemenea, puteți utiliza conținut personalizat pentru a vă apropia de publicul dvs..

Veți găsi funcții avansate de marketing prin e-mail, cum ar fi instrumente de automatizare a e-mailurilor, segmentarea listelor, șabloane gata de utilizare, urmărirea e-mailurilor și analize extinse; toate incluse în versiunea gratuită.

Un dezavantaj semnificativ este lipsa testării A / B cu planurile gratuite și ieftine. De asemenea, planurile de nivel inferior includ doar o funcție de suport bazată pe forum. Cu toate acestea, au o mulțime de resurse pe care le puteți naviga și găsi răspunsurile de care aveți nevoie.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

HubSpot este excelent pentru întreprinderile mici și mijlocii care încep sau doresc să își extindă marketingul prin email. HubSpot oferă, de asemenea, opțiuni de upgrade flexibile în cazul în care nevoile cresc în timp.

Cat costa?

HubSpot are atât planuri de abonament gratuite, cât și plătite. Toate planurile includ o gamă largă de funcții CRM suplimentare care se extind cu planurile de nivel superior.

Plan gratuit: gratuit pentru totdeauna

 • Instrumente de e-mail gratuite și CRM
 • 2.000 de e-mailuri pe lună

Planul de pornire pentru Marketing Hub: începând de la 50 USD / lună

 • Limită de trimitere a e-mailului de contact 5X. (de ex. 1.000 de contacte = 5.000 de e-mailuri / lună
 • Include 1.000 de contacte
 • +50 USD / lună la 1.000 de contacte suplimentare

Marketing Hub Plan profesional: începând de la 800 USD / lună

 • Limită de trimitere prin e-mail a nivelului de contact 10X (adică 1.000 de contacte = 10.000 de e-mailuri / lună)
 • Include 1.000 de contacte
 • +50 USD / lună pentru 1.000 de contacte suplimentare

Folosiți calculatorul de preț al HubSpot pentru a obține o rată exactă în funcție de nevoile dvs..

Dacă vă gândiți să obțineți planul de pornire al HubSpot, veți avea opțiunea de a plăti anual și de a economisi -20% reducere din abonament.

Începeți cu HubSpot aici (plan gratuit)

5. ConvertKit

recenzie ascunsă

ConvertKit a fost fondată în 2013 de Nathan Barry. Ei vizează o secțiune a pieței numită afectiv „creatori”. Așadar, oamenilor le plac vloggerii, bloggerii, autorii, vedetele Instagram, creatorii de cursuri și multe altele.

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare este cât de ușor este să creezi fluxuri de lucru pentru automatizarea prin e-mail. Se bazează pe un constructor vizual, astfel încât să puteți vedea cum se vor difuza secvențele de e-mail.

Există, de asemenea, un editor de pagini de destinație încorporat, care este foarte util, puteți începe marketingul prin e-mail și nici nu aveți nevoie de un site web. Doar o sursă de trafic (cum ar fi canalul YouTube sau contul de social media).

Veți găsi în detaliu gestionarea, etichetarea și funcțiile avansate de segmentare a e-mailurilor.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail:

Acest instrument este cel mai bun pentru cei cărora nu le place să cheltuiască un pic mai mult (persoane fizice sau echipe mici) și caută să trimită e-mailuri cu text simplu.

Cat costa?

 • Abonați 0-1K: 29 USD pe lună
 • Abonați 1K-3K: 49 dolari pe lună
 • Abonați 3k-5k: 79 USD pe lună
 • 5k + abonați: prețuri personalizate

Indiferent de planurile pe care le alegeți, veți avea acces la aceleași funcții. Dacă doriți să încercați înainte de a cumpăra, există o probă gratuită de 14 zile care include toate funcțiile.

Există o politică de rambursare de 30 de zile dacă nu îți place serviciul. Rambursarea va dura de obicei 3-5 zile pentru a vă afișa din nou în cont.

6. MailChimp

MailChimp este un instrument simplu de utilizat e-mail pentru bloggeri și site-uri web mai mici, deoarece vine cu un plan gratuit.

revizuire mailchimp

MailChimp nu numai că are o mascotă drăguță pentru companie, dar este unul dintre cei mai importanți furnizori de marketing prin email, cu peste 1 miliard de e-mailuri trimise pe zi folosindu-și serviciul.

MailChimp este în continuă evoluție. Veți găsi funcții noi care apar tot timpul. Există chiar și integrare socială. Selecția șabloanelor este dimensionată decent și sunt foarte ușor de personalizat.

Veți găsi, de asemenea, funcții avansate de marketing prin e-mail, cum ar fi segmentarea contactelor, răspunsuri automate, integrări de servicii și aplicații, trimitere pe fusul orar, testare A / B și multe altele.

Echipa lor de asistență răspunde, de asemenea, prin chat live sau prin e-mail. În plus, există o varietate de resurse educaționale disponibile.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail:

Multa lume foloseste MailChimp doar pentru oferta gratuita. Dincolo de cele cu buget, MailChimp este excelent pentru bloggerii și proprietarii de afaceri care doresc un instrument ușor de utilizat, încărcat cu funcții avansate.

Cat costa?

Planul gratuit vă permite să aveți până la 2.000 de abonați și să trimiteți până la 10.000 de e-mailuri pe lună. După ce ați depășit aceste numere, veți dori să treceți la un plan esențial, Standard sau Premium.

Plan gratuit: este gratuit pentru totdeauna

 • Trimiteți până la 10.000 de e-mailuri pe lună
 • Creșteți lista până la 2.000 de abonați
 • Asistență prin e-mail inclusă timp de 30 de zile

Planul esențial: planurile încep de la 9,99 USD pe lună

 • Până la 5.000 de abonați: 49,99 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 74,99 USD pe lună
 • Până la 25.000 de abonați: 189 USD pe lună
 • Până la 50.000 de abonați: 259 USD pe lună

Planul standard: Planurile încep de la 14,99 USD pe lună

 • Până la 5.000 de abonați: 74,99 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 99 USD pe lună

Plan premium: Planurile încep de la 299 USD pe lună

 • Până la 20.000 de abonați: 399 USD pe lună
 • Până la 50.000 de abonați: 599 USD pe lună

Pentru a determina rata lunară și pentru a vedea caracteristicile planurilor premium, utilizați calculatorul de prețuri din partea de jos a paginii de prețuri.

Deoarece planul gratuit este atât de extins, nu veți găsi nicio rambursare sau garanție de restituire a banilor. Singura modalitate de a primi o rambursare se datorează unei erori tehnice din partea MailChimp sau contul dvs. a fost încheiat fără cauză.

7. picurare

Drip este un furnizor de marketing de e-mail relativ nou. Demograficul principal este bloggerii, marketerii și proprietarii de site-uri de comerț electronic.

revizuire prin picurare

Nu numai că acest instrument este foarte prietenos pentru începători, ci sunt instrumente inteligente de automatizare a marketingului care depășesc cu adevărat ceea ce mai există pe piață.

Dacă sunteți proprietarul unui magazin de comerț electronic sau vindeți mai multe produse digitale diferite, atunci Drip este o alegere solidă. Veți putea construi o înțelegere profundă a intenției clienților și a comportamentului de cumpărare, cu posibilitatea de a urmări valori precum:

De exemplu, dacă rulați un magazin de comerț electronic, veți putea crea mesaje care se bazează pe valori cum ar fi:

 • Întoarcerea vizitatorilor împotriva vizitatorilor noi
 • Vizitatorii care și-au abandonat coșul
 • Oamenii care au făcut clic pe un link de e-mail împotriva celor care nu au făcut-o

Dar, nu se oprește acolo, veți găsi, de asemenea, integrări pentru WordPress, WooCommerce și aveți posibilitatea de a trimite mesaje text, integrare publicitară Facebook și multe altele.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail:

Practic, dacă vindeți o mulțime de produse (digitale sau fizice) și doriți să creați secvențe complexe de marketing fără a vă scoate părul, atunci acest instrument poate fi pentru dvs..

Cat costa?

Plan de pornire: gratuit pentru totdeauna

 • Până la 100 de abonați
 • Trimiteri de email nelimitate

Planul de bază: 49 dolari pe lună

 • Până la 2.500 de abonați
 • Trimiteri de email nelimitate

Plan Pro: 122 USD pe lună

 • Până la 5.000 de abonați
 • Trimiteri de email nelimitate

Planul de întreprindere: Obțineți o ofertă personalizată

 • Orice dincolo de 5.000 de abonați

Drip oferă un plan foarte mic pentru totdeauna, împreună cu un proces gratuit de două săptămâni pentru nivelurile de membru Basic și Pro. Dacă alegeți să continuați serviciul după cele două săptămâni, cardul dvs. va fi încasat. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile de la începerea serviciului, dar este la latitudinea Drip dacă veți primi o rambursare completă.

8. AWeber

Aweber este un instrument incredibil de popular, care este de aproximativ 18 ani și ar putea chiar a inventat autoresponderul de e-mail în sine.

Recenzie AWeber

Caracteristicile sunt cam cele așteptate de la un serviciu de marketing prin e-mail de înaltă calitate. Veți avea acces la un constructor de e-mailuri drag and drop, la o selecție vastă de șabloane pre-proiectate, precum și la o mulțime de integrări pentru a vă conecta la restul stivei dvs. de marketing..

Puteți crea secvențe de e-mail automatizate care se bazează pe declanșatoare și crea secvențe de urmărire prin e-mail. Cu toate acestea, veți avea acces la date cu privire la ratele deschise, rate de livrare și veți avea posibilitatea de a testa A / B sunteți e-mailurile..

În plus, puteți crea cu ușurință și rapid formulare de înscriere prin e-mail pentru a fi încorporate pe site-ul dvs. web.

Dacă vă confundați prin comercializarea jargonului, nu vă faceți griji, există o bibliotecă de resurse destul de utilă care vă poate ajuta la fiecare pas. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct, împreună cu asistența telefonică disponibilă de la 8:00 la 8:00 PM la 8:00 până la 8 PM EST și weekend-urile 9-5 EST.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

Aweber oferă un serviciu solid pe tot parcursul, este cel mai bine pentru echipele mici care doresc să-și eficientizeze eforturile de marketing prin e-mail.

Cat costa?

 • 0-500 de abonați: 19 USD pe lună
 • 501-2 500 abonați: 29 USD pe lună
 • 2.501-5.000 de abonați: 49 dolari pe lună
 • 5.001-10.000 de abonați: 69 USD pe lună
 • 10.001-25.000 de abonați: 149 USD pe lună
 • 25,001+ abonați: Obțineți o ofertă personalizată

Dacă doriți să încercați înainte de a cumpăra, există o probă gratuită de 30 de zile care vă oferă acces la fiecare caracteristică. Dincolo de opțiunile de plată lunară, puteți plăti trimestrial pentru a economisi 14% sau pentru a plăti anual pentru a economisi 14,9%. Nu există nicio politică de rambursare, dar cu o lungă încercare gratuită, ar trebui să știți dacă acest instrument este potrivit sau nu.

9. Keap

Keap (anterior Infusionsoft) este un furnizor de email marketing foarte robust. Acest instrument integral de marketing combină CRM, marketing prin email și multe altele. Veți putea crea profiluri de clienți complete care vă vor ajuta să creați campanii de marketing mai direcționate.

Recapitulare Keap

Cu acest instrument, marketingul prin email este doar o parte din setul de caracteristici generale. De exemplu, tabloul de bord va prezenta date bazate pe campaniile dvs. de e-mail, informațiile despre vânzări și istoricul financiar al clienților.

InfusionSoft (Keap) a fost unul dintre primii furnizori de marketing prin e-mail care a creat un constructor de automatizare drag-and-drop. Stabiliți doar un obiectiv pe care doriți să-l atingeți, apoi creați o secvență de automatizare care să îndeplinească acel obiectiv.

În plus, există instrumente avansate de segmentare și etichetare a abonaților.

Deși acest instrument aduce marketingul CRM și e-mailul, există încă o caracteristică pe care nu o are. Încercări divizate. Fără această caracteristică, este foarte dificil să testați diferite campanii pentru a îmbunătăți ratele deschise și vânzările generale.

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

Întreprinderile de dimensiuni medii care doresc să utilizeze un instrument unic pentru CRM și marketingul prin email și, desigur, au un buget mai mare pentru a cheltui.

Cat costa?

Keap oferă trei planuri:

 • Keap Crește de la 49 USD pe lună: potrivit pentru întreprinderile mai mici, include 500 de contacte, 1 utilizator și vine cu proces gratuit
 • Keap Pro de la 99 USD pe lună: potrivit pentru întreprinderile în creștere, include 500 de contacte, 1 utilizator și vine cu proces gratuit
 • Infuzionsoft de la 199 USD pe lună: potrivit pentru întreprinderile consacrate și a inclus 2500 de contacte și 1 utilizator

Rețineți că, dacă doriți să adăugați contacte, va costa în plus. De exemplu, 1.000 de contacte suplimentare vă vor costa 30 USD pe lună și 5.000 de contacte în plus 130 USD pe lună.

Dacă doriți să testați software-ul, există o probă de 14 zile fără riscuri, fără informații despre cardul de credit. Cu toate acestea, nu există rambursări disponibile pentru abonamentele recurente și toate anulările trebuie inițiate în termen de 10 zile de la următorul ciclu de facturare.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign se facturează ca fiind o singură platformă de marketing. Este un obiectiv general, care vă ajută să trimiteți mai puține e-mailuri, dar să obțineți rezultate mai bune.

revizuire activcampaign

Dacă doriți să creați pâlnii bazate pe logică, veți fi greu să găsiți un instrument mai bun. Cea mai mare parte a automatizării dvs. va fi creată folosind logica if / apoi corespunzătoare comportamentului abonatului. Iată câteva moduri diferite de a-ți eficientiza eforturile de marketing cu acest instrument:

 • Segmentarea utilizatorilor în funcție de acțiuni, comportament, locație și date sociale
 • Trimiteți mesaje SMS către persoanele de contact
 • Atingeți utilizatorii din mers cu integrare SMS
 • Punerea la punct și contactarea, astfel încât să știți cine să acorde prioritate.

Deoarece Active Campaign funcționează mai mult ca o platformă de marketing all-in-one, există o mulțime de instrumente și funcții disponibile, și ar putea fi un pic copleșitor să le stăpânești pe toate. Din fericire, există ghiduri detaliate care vă vor arăta cum să beneficiați la maxim de servicii. De asemenea, puteți lua legătura cu asistența prin e-mail sau chat live.

Crearea campaniilor de e-mail este destul de simplă cu editorul de șabloane. Puteți crea chiar și formulare de înregistrare prietenoase pe mobil pentru a fi încorporate pe site-ul dvs..

Cine ar trebui să utilizeze acest software de marketing prin e-mail?

Această soluție este cea mai potrivită pentru utilizatorii care cer și necesită instrumente complexe de automatizare, împreună cu funcții avansate de CRM.

Cat costa?

Plan limitat:

 • Până la 500 de abonați: 15 USD pe lună
 • Până la 1.000 de abonați: 29 USD pe lună
 • Până la 2.500 de abonați: 49 dolari pe lună
 • Până la 5.000 de abonați: 89 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 139 USD pe lună

Plus planul:

 • Până la 1.000 de abonați: 70 USD pe lună
 • Până la 2.500 de abonați: 125 USD pe lună
 • Până la 5.000 de abonați: 169 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 249 USD pe lună
 • Până la 25.000 de abonați: 399 USD pe lună
 • Până la 50.000+ abonați: Obțineți o ofertă personalizată

Plan profesional:

 • Până la 2.500 de abonați: 159 USD pe lună
 • Până la 5.000 de abonați: 239 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 349 USD pe lună

Planul de întreprindere:

 • Până la 2.500 de abonați: 279 USD pe lună
 • Până la 5.000 de abonați: 449 USD pe lună
 • Până la 10.000 de abonați: 499 USD pe lună

Dacă plătiți anual, veți primi reduceri largi la nivel de serviciu. Există, de asemenea, o probă gratuită de 14 zile care vă permite să testați serviciul pentru până la 100 de contacte și 100 de e-mailuri trimise. Cu toate acestea, sunt îndelungate cu intervalul de timp și s-ar putea să obțineți o extensie. Deoarece nu există rambursări, veți dori cu siguranță să încercați software-ul înainte de a cumpăra.

Cuvinte finale

Majoritatea furnizorilor de marketing prin e-mail oferă servicii similare. Când va veni momentul să alegeți cel mai bun software de marketing prin e-mail pentru afacerea dvs., veți dori să țineți cont de nevoile dvs. de buget și marketing.

Dacă doriți ceva scalabil și ușor de început, înscrieți-vă cu proba de contact constant Constant Contact.

Permiteți listei de mai sus să vă ajute să luați decizia corectă pentru afacerea dvs. Și nu uitați, nu ați fost niciodată blocat într-un serviciu de e-mail marketing. Majoritatea furnizorilor vă permit să exportați și să importați clienții dvs. și să treceți la un furnizor diferit, dacă apare nevoia.

Important este să alegeți un furnizor și să începeți! Cu cât aștepți mai mult, cu atât mai mulți bani rămâneți pe masă.

Acum peste tine! Care este serviciul dvs. preferat de marketing prin e-mail?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author