Cel mai bun WordPress Gazduire pentru Canada

Fiind o agenție digitală cu o mulțime de conturi de găzduire active (avem o mulțime de proiecte laterale și le place să experimentăm cu diferite gazde), avem o idee destul de bună despre ce definește o gazdă WordPress bună. Calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial.

Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate doar pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă. gazda este vitală!

Acestea sunt principalele noastre companii de găzduire WordPress pentru Canada, găzduire WP de calitate adevărată care nu te percepe în lume.

Notă marginală: Numărul nostru 1 are o reducere temporară în funcție, apucați una cât durează!

Câteva dintre mărcile / site-urile care se leagă de conținutul nostru:

Prezentat pe site-uri

Ne cunoaștem lucrurile, un mic eșantion din numeroasele noastre mărturii:

Tom este pasionat și înțelege rapid nevoile clienților săi. Am apreciat cu adevărat disponibilitatea lui de a împărtăși cunoștințe și de a mă abilita în modul de utilizare a noului meu site web. Mulțumesc Tom!

Sally Mac
Tabele de conținut

MangoMatter a făcut atât de ușor să proiectăm site-ul nostru actual. Tom a fost implicat personal de la prima consultație până la finalizare și el este încă disponibil pentru orice modificări care ar putea fi necesare!

Demitrios Lecatsas
Păr proaspăt

Am ales Tom să proiectăm site-ul nostru web pentru că ne-a plăcut stilul altor site-uri web pe care el le proiectase. Întregul proces a fost fără stres. Tom a fost atât de util și niciuna dintre cererile noastre multiple nu a avut prea multe probleme. Tom este o plăcere să lucrez. Ne place site-ul web pe care ni l-a făcut, este atât de ușor de utilizat și pare fantastic.

Carl Olive
Arc!

Experiența noastră cu Mango Matter a fost fantastică! Tom este foarte ușor de lucrat, pozitiv, eficient și evident genial la ceea ce face. Foarte recomandat.

Lucy Reeves
Mijloace prin care

Am angajat Tom să dezvoltăm noul nostru site web al companiei și am fost încântați de rezultat. El a fost capabil nu numai să ne livreze sumarul, dar și să ofere câteva idei excelente la care nu ne-am fi gândit niciodată. Cel mai bine, Tom este generos cu timpul său și continuă să fie disponibil pentru a oferi sfaturi și sprijin.

Neil Mackenzie
Enventive

Ce experiență ușoară și lină a lucrat cu MangoMatter! Tom a înțeles exact ce am fost după noi și suntem extrem de impresionați de produsul final. Nu aș ezita să aleg din nou MangoMatter pe viitor.

Tyson King
Director / Soluții Plumbrite

Tom de la MangoMatter a fost extrem de util, profesional și de mare sprijin pentru crearea site-ului meu web, este o bogăție de cunoștințe și foarte eficient. Nu am nicio ezitare în a recomanda MangoMatter și am făcut deja acest lucru.

Michelle Watson
repar

„Obținem că găsirea unei gazde WordPress decente poate fi un pic dificilă, cu toate diferitele caracteristici, tipuri de găzduire și (uneori vagi) structuri de prețuri care oferă furnizori de găzduire.

Așadar, pentru a vă ușura căutarea și a economisi ceva timp, am analizat și evaluat gazdele cu care lucrăm (sau am lucrat), rezultând cele mai bune 10 gazde WordPress ale noastre. Încercăm să îl menținem actualizat pe măsură ce funcțiile de găzduire și prețurile se schimbă. Dacă găsiți o greșeală, nu ezitați să ne contactați. “

Matthew RogersMatthew Rogers
Editor gazduire

Cel mai bun WordPress Gazduire Canada – Recenzii mai 2020

1. WHC.ca

Site-ul: whc.ca
Preț:
3,89 USD (CAD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Cu centre de date de pe coasta de est și de vest, acestea sunt accesul la găzduirea locală WordPress. WHC este în jur din 2003 și sunt incredibil de fiabile.

Pe lângă găzduire și domenii, WHC oferă planuri de marketing SEO și e-mail pe care le puteți încerca cu încercări gratuite.

Oferă asistență bilingvă (!!) 24/7 prin e-mail, telefon și chat & includeți spațiu nelimitat pe disc. + În realitate se taxează în CAD, da!

Planul lor cel mai ieftin începe doar CAD 3,89 / lună (în scădere de la 5,99 USD).

Pro:

 • Servere HQ + în Canada
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Viteze mari!
 • Suport bilingv 24/7

2. SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț:
3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul SiteGround

SiteGround este un mamut în scena globală a WordPress, sunt una dintre puținele gazde care sunt recomandate oficial pentru WordPress, de către WordPress. Cu toate că serverele lor sunt de primă clasă (și la nivel global), din Canada nu au niciunul din păcate (deși puteți folosi doar un CDN precum CloudFlare pentru a rezolva această problemă). Ceea ce ne place într-adevăr despre ele sunt sistemele lor personalizate construite în jurul vitezei și securității. Pentru viteză, au chiar și un plugin WordPress personalizat numit SuperCacher pentru a maximiza performanța.

Back-end-ul lor este destul de ușor de utilizat și au o mulțime de opțiuni de asistență dacă ai nevoie de ajutor pe parcurs (cum ar fi o bază de cunoștințe, tutoriale, chat în direct, telefon și suport pentru bilete).

De asemenea, vin recomandate pentru WordPress, de către WordPress (ceea ce este destul de rar! Ei, desigur, pot aborda orice CMS pe care îl aruncați).

SiteGround are 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan începând de la 3,95 USD / lună (67% din prețul obișnuit)!

Pro:

 • SSL gratuit
 • Recomandat de WordPress
 • Servere performante
 • Ușor scalabil

3. GreenGeeks

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț:
2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo GreenGeeks

GreenGeeks este un alt câștigător al cărților noastre. Nu numai că performanța lor este foarte bună în Canada, deoarece au un centru de date aici. De asemenea, sunt foarte ecologici, întrucât își readuc consumul de energie de 3 ori în rețea prin intermediul energiei eoliene!

De asemenea, oferă suport 24/7, spațiu pe disc nelimitat și chiar au planuri de găzduire specifice WordPress. De asemenea, ne plac foarte mult toate programele gratuite care vin cu fiecare pachet, cum ar fi un nume de domeniu gratuit, migrația site-ului, certificate SSL și multe altele.

În ceea ce privește viteza, în afară de centrele de date globale, folosesc SSD-uri în combinație cu LiteSpeed ​​și tehnologia personalizată numită PowerCacher pentru a maximiza performanța, este destul de impresionant.

Adăugați la aceasta o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit.

Planul lor cel mai ieftin începe doar 2,95 USD / lună (în scădere de la 9,95 USD).

Pro:

 • Super verde!
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Suport 24/7

4. HostUpon

Site-ul: hostupon.ca
Preț:
2,96 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul HostUpon

HostUpon este cât se poate de canadian, cu un centru de date bine optimizat din Toronto, vânzări locale + asistență, angajamentul lor pentru satisfacția clienților este impresionant.

De asemenea, au planuri de găzduire specifice WordPress, cu spațiu pe disc nelimitat, transferuri gratuite de WordPress de la gazdele vechi, un nume de domeniu gratuit și suport WP 24/7. Doar în cazul în care piața dvs. țintă este în SUA, au și 3 servere acolo.

Oferă 3 pachete de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar 2,96 USD / lună (a fost 7,95 USD / lună).

Pro:

 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Echipa de asistență și vânzări bazată pe Canada
 • Numele de domeniu gratuit

5. Motor WP

Site-ul: wpengine.com
Preț:
35 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul WP Engine

WP Engine este liderul pieței atunci când vine vorba de găzduirea WordPress gestionată (nu trebuie confundat cu hostingul comun care acceptă WordPress, despre care am vorbit până acum). Gazdele gestionate sunt de obicei mai costisitoare, deoarece – așa cum sugerează și numele – gestionează mult mai mult decât doar găzduirea site-ului. Totul din stiva lor de server este optimizat doar pentru WordPress și doar pentru WordPress.

Sprijinul lor 24 de ore din 7, în mod evident, este specializat în WordPress, permițându-le să rezolve orice problemă fără nicio atingere. În plus, ele au grijă și de actualizările de bază ale WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji. Și atunci când este o actualizare majoră, ei testează de fapt site-ul mai întâi înainte de actualizare pentru a fi siguri că nu se rupe nimic, un serviciu de prim rang. De asemenea, au detectare în timp real a amenințărilor în timp real, blochează în mod activ atacurile DDOS și chiar îți vor repara site-ul gratuit, dacă va fi hacked …

Toate cele de mai sus nu justifică decât prețul! Interesat în liniște sufletească și poate economisi bugetul?

Planul lor cel mai ieftin începe de la USD $ 35 / luna.

Pro:

 • Servere performante
 • Suport deosebit de specializat
 • Performanta ridicata

Contra:

 • Scump

6. HostGator

Site-ul: www.hostgator.com
Preț:
5,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul HostGator

HostGator este foarte vechi, un veteran în spațiul de găzduire, dețin de fapt o companie numită EIG, care deține, de asemenea, o mulțime de alte mărci de hosting, cum ar fi BlueHost. Sunt în regulă dacă locuiești în SUA, probabil că nu este foarte potrivit dacă locuiești în Canada, dar ai putea să-ți faci treaba dacă vrei să le faci (poate folosind ceva CDN precum CloudFlare).

Au planuri de găzduire specifice WP, care permit vizitatorilor de 100k pe cel mai ieftin plan. Aceste pachete sunt complet optimizate pentru WordPress și face o diferență. Unul dintre aspectele pozitive ale HostGator este varietatea lor în opțiunile de asistență, dețin totul, de la obișnuitele live chat, bilete de telefon și asistență, la tutoriale video și o bază de cunoștințe..

Pro:

 • Ieftin
 • Sold bun / valoare

Contra:

 • Nu există servere în Canada
 • În general, servicii de calitate inferioară

7. Gazduire InMotion

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț:
7,26 USD (USD)
Spatiu pe disc: 40 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo InMotion Hosting

InMotion Hosting este cunoscut pentru soluțiile de găzduire de afaceri, acestea sunt un pas peste gazda web obișnuită din punct de vedere al suportului și al calității. De asemenea, au planuri de găzduire specifice WordPress, care sunt ceva mai scumpe, dar oferă 40 GB și până la 20k vizitatori lunar.

Cu toate acestea, la fel ca HostGator, nu au servere în Canada, așa că dacă doriți să folosiți planurile lor, vă recomandăm cu siguranță să activați un CDN pentru a maximiza viteza din Canada. În acest fel, în afară de opțiunile obișnuite de asistență, au și o secțiune de tip forum bazată pe comunitate, unde membrii își pot răspunde la întrebările altora. Sprijinul a fost întotdeauna unul dintre costumele lor puternice, așa că probabil nu veți avea nevoie de el.

Pro:

 • Servicii de înaltă calitate
 • Suport deosebit

Contra:

 • Nu există servere în Canada

8. Cloudways

Site-ul: www.cloudways.com
Preț:
10 USD (USD)
Spatiu pe disc: 25 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Sigla Cloudways

Cloudways, așa cum sugerează și numele, se referă la hostingul cloud. Ei folosesc centrele de date ale altor furnizori și vă permit să implementați și să gestionați aplicații pe acestea. Printre partenerii lor se numără Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch și Google Cloud Platform.

Deși nu este specific WordPress, CloudWays oferă câteva caracteristici exclusive WP, cum ar fi un plugin personalizat de memorie în cache și stive de server foarte bine optimizate. Unul dintre partenerii lor are, de asemenea, un server în Canada, deci viteza nu va fi o problemă.

Lucrul nemaipomenit despre Cloudways este scalabilitatea lor, este foarte perfect. Ei fac lucrurile un pic diferit în comparație cu furnizorul dvs. de găzduire obișnuit, așa că există o mică curbă de învățare acolo … dar merită. De asemenea, sprijinul lor este de prim rang și este foarte receptiv.

Pro:

 • Super scalabil
 • Mai mulți furnizori

Contra:

 • Un pic mai scump

9. Dreamhost

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț:
2,59 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul DreamHost

DreamHost ar fi o altă opțiune excelentă dacă locuiești în SUA (dar, din nou, poți activa un CDN și le poți folosi în continuare dacă vrei). Sunt în vârstă de vârstă și au o mare reputație, atât pentru calitatea serviciilor, cât și pentru sprijinul lor (pe care nu îl externalizează).

Au mai multe planuri specifice WordPress, de la planuri de găzduire partajate la planuri WP gestionate pe care le numesc DreamPress. Ambele tipuri funcționează, dar DreamPress ia tortul cu câteva funcții suplimentare WP. Planul lor de bază WordPress include spațiu de disc nelimitat, găzduire SSD și chiar o garanție de returnare a banilor de 97 de zile.

Pro:

 • Servicii de calitate
 • Sprijin intern

Contra:

 • Nu există servere în Canada

10. Bluehost

Site-ul: www.bluehost.com
Preț:
3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul Bluehost

În timp ce BlueHost nu a avut o evoluție excelentă de când EIG le-a cumpărat, acestea s-au răscumpărat încet cu o mai bună asistență și cu planuri decente pentru WordPress, care oferă performanță sporită.

Planurile lor WP includ actualizări automate WordPress, un mediu util de organizare și instalarea instantanee a WordPress când vă înscrieți la unul dintre planurile lor. De asemenea, oferă asistență 24/7, cu o varietate de opțiuni. Și au o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor

Pro:

 • Prețuri competitive
 • Decent pentru site-urile WordPress

Contra:

 • Nu există servere în Canada

Cum să găsești o gazdă WordPress bună

Telefon canadian de găzduire web

Când abia începeți și poate căutați să construiți un site web de la zero, o mulțime de oameni caută o gazdă web canadiană ieftină și care își face treaba, totuși nu este prea complicată încât să o poată gestiona fără ajutor suplimentar. Dacă nu intenționați să porniți o aplicație sau o platformă web foarte personalizată și complexă, ci mai degrabă site-ul dvs. de afaceri obișnuit, blogul, magazinul de comerț electronic, etc. În ceea ce privește CMS-urile, WordPress este calea de urmat.

Este simplu să porniți și să îl utilizați gratuit, deși este posibil ca o mulțime de oameni să nu știe dacă site-ul web pe care încearcă să-l construiască, garantează utilizarea Managed WordPress Hosting (genul scump) sau hostingul general mai comun care acceptă WordPress (ceea ce recomandăm de obicei). Așadar, în acest articol, ne propunem să explicăm WordPress și WordPress Gazduire și să arătăm ce să caute în cele mai bune gazde WordPress pe care Canada le are de oferit. Acestea fiind spuse, dacă sunteți într-o altă țară, avem, de asemenea, următoarele comparații de gazduire WP. cele mai bune WordPress găzduiește Australia și cel mai bun gazduire WordPress din Marea Britanie.

WordPress explicat

WordPress este un CMS (momentan alimentând peste 25% din întregul internet) pe care îl puteți instala pe majoritatea gazdelor web. Majoritatea gazdelor WordPress oferă instalarea software-ului cu 1 clic. Și ca majoritatea software-ului open-source, WordPress este gratuit pentru populația generală, da. În general, este platforma de construire a site-urilor pentru site-uri de afaceri mici și mijlocii, bloguri, magazine de comerț electronic și chiar forumuri, deoarece este atât de ușor de utilizat și de creat / proiectat site-uri web cu.

Ce este WordPress Gazduire?

WordPress Gazduire este un termen folosit pentru a descrie orice furnizor de găzduire web care acceptă WordPress. Diferite gazde web pot oferi diferite tipuri de găzduire, desigur, de la partajat, la un vps, hosting dedicat și hosting cloud. Totul depinde de nivelul de expertiză și de nevoile specifice pe care persoana le are în ceea ce privește amenajarea site-ului.

Atunci când optezi pentru o gazdă WordPress, cel mai des utilizat este hostingul partajat (sau gazduirea WordPress ieftină :)). Acest tip de găzduire permite diferitelor site-uri web să partajeze un singur server, ceea ce reduce costurile considerabil. Deși există unele dezavantaje la acest tip de găzduire, acesta este încă în majoritate când vine vorba de modul în care utilizatorii WordPress își stochează informațiile site-ului.

Gazduire WordPress ieftin – pro și contra

Pro:

 • Ușor de instalat și ușor de utilizat
 • Ieftin
 • Multe gazde oferă domenii nelimitate, e-mailuri, trafic de site și stocare
 • Mai personalizabil

Contra:

 • S-ar putea să existe un plafon al nelimitatelor funcții de gazduire WordPress
 • Resursele sunt partajate cu alte site-uri web
 • Alte site-uri de pe server pot încetini site-ul

Funcții de căutat în gazdele WordPress canadiene

crearea site-urilor webAcum că am înțeles, ce este WordPress și cum funcționează, putem vedea exact ce face ca unele gazde WordPress să se distingă de celelalte.

Există o mulțime de companii de găzduire WordPress disponibile pe web. Multe dintre ele oferă funcții de care aveți nevoie și care aveți nevoie, unele de care nu aveți nevoie și altele care ar putea afecta site-ul dvs. Web și modul în care îl puteți construi.

Este important să restrângeți lista la câteva funcții importante, astfel încât să fie ușor de identificat ce gazde sunt bune și care gazde nu merită să vă petreceți timpul. Iată, așadar, câteva dintre funcțiile pe care doriți să le căutați în cele mai bune gazde WordPress:

Gazduire domeniu

În general, atunci când alegeți o gazdă WordPress doriți să găsiți unul care să poată înregistra și nume de domeniu. În felul acesta, domeniul tău de hosting + este alături de aceeași companie, facilitează mult mai mult sprijinul.

Gazduire pe blog

Multe dintre persoanele care se uită în gazdele WordPress, gravitează spre acesta pentru funcțiile blogului lor, așa că se înțelege că cele mai bune gazde WordPress vor avea funcții care facilitează descărcarea și începerea de a utiliza WordPress fără întârziere.

Deci, furnizorii de găzduire web ar trebui să aibă într-adevăr o opțiune de instalare cu 1 clic pentru WordPress.

Conturi de e-mail

Cu un domeniu personalizat, apare nevoia unui e-mail personal. Cele mai importante gazde de e-mail WordPress vor permite o cantitate nelimitată de conturi de e-mail, astfel încât tu și întreaga echipă să vă angajați în comunicare folosind nume de domeniu personalizate.

Puteți configura aceste conturi de e-mail prin panoul de control al computerului dvs. și puteți să le conectați la aplicații de afaceri.

Lățime de bandă și spațiu pe disc

O altă caracteristică pe care trebuie să o căutați în gazda dvs. WordPress este caracteristicile nelimitate, precum e-mail, spațiu de stocare, domenii, lățime de bandă și așa mai departe. Deși unele gazde se laudă cu aceste funcții nelimitate, poate exista un plafon al acestor funcții care ar putea afecta modul în care funcționează site-ul dvs..

Deci, cele mai de încredere gazde vă vor avertiza atunci când vă atingeți limitele și deschideți un dialog cu privire la opțiunile de scalare. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește termenii de stocare pentru site-ul dvs. web și lățimea de bandă, care pot fi utilizate destul de ușor, cu excepția cazului în care înțelegeți opțiunile și limitele dvs..

Securitate Gazduire WordPress

Sertificative SSLCând creați un site web, doriți să fie sigur, de aceea doriți o gazdă care vă poate oferi liniștea sufletească la care speri când lansați site-ul dvs. web, astfel încât să știți că nimeni nu vă poate modifica conținutul sau vă poate afecta site-ul în orice fel fără permisiunea dvs..

Așadar, veți dori o gazdă care oferă unele titluri generale, cum ar fi actualizări software, monitorizare, certificate SSL gratuit, protecție DDoS, printre alte tactici de securitate de bază. Dar cel puțin o gazdă ar trebui să poată menține software-ul WordPress actualizat.

Viteza de gazduire

Cele mai rapide companii de găzduire WordPress folosesc un CDN (precum cele care oferă găzduire WordPress gestionată), care permite livrarea conținutului de pe site-ul dvs. web către computerul vizitatorilor site-ului de pe cel mai apropiat server până la locația lor.

Aceasta duce la timpuri de încărcare mai scurte și creează o experiență globală mai bună pentru vizitatori. Este o caracteristică extrem de importantă, mai ales dacă executați un site web de comerț electronic.

Îți va împiedica clienții potențiali să nu lase frustrări și poate chiar să crească veniturile.

Locația serverului

Deși locația serverului este importantă, nu este la fel de importantă pe cât era. Dacă utilizați un CDN precum CloudFlare, locația centrului dvs. de date nu trebuie să fie un factor important. Cu toate acestea, este încă ideal să aveți un centru de date în Canada dacă este locul unde se află piața dvs. țintă.

Server Uptime

Există momente în care un server va trece de timp. Aceasta este doar natura tehnologiei. Cu toate acestea, ceea ce doriți să evitați este o gazdă care are un timp scăzut al serverului, deoarece vizitatorii site-ului dvs. pot avea dificultăți în interacțiune cu site-ul dvs. atunci când nu este acolo.

Deci, ceea ce doriți să căutați într-o gazdă WordPress, este unul cu o durată de utilizare de 99,9%, astfel încât șansele ca orice vizitator de site să găsească site-ul dvs. să fie redus.

Relații Clienți

opțiuni de asistențăAcesta nu este un lucru care se află în fruntea listei atunci când alegeți o gazdă, dar ar putea însemna toată diferența dacă nu sunteți priceput în construirea site-ului web și dacă întâmpinați o problemă cu site-ul dvs. web.

Puteți contacta pe cineva despre aceasta ar putea să vă ajute să înțelegeți ce se întâmplă cu serverul pe care se bazează site-ul dvs. web sau să vă ajute să rezolvați o problemă care apare la sfârșitul dvs..

Backup-uri de sistem

Deoarece serverele pot să se prăbușească și se întâmplă accidente, este important să știți dacă gazda dvs. este în măsură să faceți backup pentru e-mail, baza de date și site-ul web. Pentru că, dacă tragedia se lovește, veți putea să vă faceți site-ul înapoi și să funcționeze mai devreme, dacă apare cel mai rău.

Deci, doriți să verificați dacă gazda dvs. are copii de rezervă automate lunare, săptămânale sau zilnice.

întrebări frecvente

Care găzduire este cea mai potrivită pentru WordPress Linux sau Windows?

Deși este posibil din punct de vedere tehnic să rulați WordPress pe gazduirea Windows, nu l-am recomanda. Cel mai bun mediu de găzduire pentru rularea WordPress este cu siguranță Linux, iar marea majoritate a instalațiilor WordPress funcționează pe gazduire Linux (și este mult mai ieftin în comparație cu găzduirea Windows).

Pot construi un site WordPress fără găzduire?

Da, poți folosi WordPress.com pentru a-ți construi site-ul, ei au grijă de găzduire pentru tine. Și chiar o puteți face gratuit, deși vine cu restricții în ceea ce privește designul și brandingul (cum ar fi nici o adresă URL profesionistă, ați avea un url de subdomeniu ca al dvs.iteite.wordpress.com). Cu toate acestea, planurile lor plătite oferă mai multă flexibilitate. Un alt mod de a construi un site WordPress fără găzduire este să îl găzduiești de fapt pe propriul computer folosind WAMP, dar asta necesită un ghid mai aprofundat.

Pot folosi WordPress gratuit?

În timp ce WordPress în sine este de fapt gratuit, ar trebui să plătiți în continuare pentru un nume de domeniu și găzduire. Dacă doriți să construiți gratuit un site WordPress, ar trebui să utilizați WordPress.com (să nu vă confundați cu WordPress.org, care este versiunea completă a WP pe care să o utilizați cu serviciile de găzduire terțe), care are gratuit plan.

Care este cea mai rapidă găzduire WordPress?

În opinia noastră, cele mai rapide servicii de găzduire WordPress sunt de obicei furnizorii de găzduire WordPress gestionați precum Kinsta sau Pressidium. Sunt super rapide și se concentrează doar pe găzduirea site-urilor WordPress, dar vin cu costuri mai mari.

Cât costă găzduirea unui site web WordPress?

Cât va costa găzduirea dvs. pentru găzduirea unui site WordPress va depinde de nevoile dvs. sau mai precis de nevoile site-urilor dvs. Web. Dacă doriți să găzduiți un site web sau un blog pentru întreprinderi mici, puteți merge cu găzduire comună, care în medie costă în jur de 5 USD / lună. Dacă aveți nevoie să găzduiți un site sau un forum de comerț electronic, ar putea fi necesar să vă uitați la un furnizor de hosting de WordPress gestionat, care începe în jur de 30 USD USD / lună.

WordPress este ușor de utilizat pentru un începător?

WordPress este foarte ușor de utilizat ca începător. Peste 30% din internet este alimentat de WordPress și cu un motiv întemeiat. Este unul dintre cele mai ușoare instrumente de construire a site-urilor web și are o comunitate masivă care te va ajuta să ieși în caz că rămâi blocat. Există, de asemenea, o mulțime de tutoriale disponibile online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author