Cel mai bun Magento Gazduire

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), ne-am făcut o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web excelentă. Aceștia sunt cei mai buni furnizori Magento de găzduire.

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesWe Website
siteground2 9.3 / 10 3,95 USD (reducere temporară de 67%) 10 GB Suport puternic, rapid, epic, + garanție de returnare a banilor de 30 de zile! = Câștigă!
Hostgator 8.7 / 10 $ 2,78 Nelimitat Spațiu de disc ieftin + nelimitat!
A2HostingLogo 8.5 / 10 3,92 USD (în scădere de la 7,99 USD) Nelimitat Spațiu de disc nelimitat!
in miscare 8.3 / 10 4,19 USD (40% reducere) Nelimitat Experimentat, de încredere, puțin mai scump.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Nelimitat Mare performanță & a sustine

Cele mai bune recenzii Magento Gazduire 2020

1. SiteGround

Logo-ul SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț: $ 3,95
Spatiu pe disc: 10 GB

Credem că cea mai bună găzduire Magento este Siteground, din câteva motive. Să începem cu planurile de găzduire, au 3 în acest moment.

Planul StartUp este excelent pentru principalii și cei cu un buget limitat. Acesta vine doar cu 1 site web și spațiu de stocare de 10 GB, dar puteți oricând să faceți upgrade la un plan superior atunci când trebuie.

Alegeți planul GrowBig dacă doriți să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web (acesta este și cel mai popular plan al Siteground-ului). Obțineți dublul spațiului de stocare (20 GB) decât planul Startup plus mai multe funcții.

GoGeek este planul final al SiteGround, deoarece vine cu cele mai multe caracteristici. Pentru unul, veți obține spațiu de stocare de 30 GB. Și, desigur, puteți găzdui, de asemenea, un număr nelimitat de site-uri atunci când primiți acest plan.

Rețineți că toate planurile de găzduire partajate SiteGrounds sunt integrate cu integrare Git integrată pentru un control ușor al versiunii Magento și o instalare gratuită Magento 2.

O altă dintre cele mai bune caracteristici ale SiteGround este asistența pentru clienți. Trebuie să o recunoști – vei avea nevoie din când în când de ajutor cu site-ul tău. Ei bine, cu SiteGround, sunteți garantat suport 24/7 prin chat live, asistență telefonică și e-mail. De asemenea, au o bază de date cu întrebări și răspunsuri pe care le puteți analiza atunci când rezolvați problemele.

Pro-uri

 • Serviciu excelent pentru clienți
 • Certificat SSL gratuit
 • Garanție fiabilă de funcționare de 99,99%

2. HostGator

Logo-ul HostGator

Site-ul: www.hostgator.com
Preț: $ 2,75
Spatiu pe disc: Nelimitat

HostGator este unul dintre cei mai populari furnizori de hosting de tip Shared. Au trei planuri din care poți alege (așa cum este enumerat mai jos). Rețineți că toate cele trei planuri HostGator vin cu spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate. Principala lor diferență este numărul de site-uri pe care le puteți găzdui și caracteristicile generale ale unui plan dat.

 • Hatchling – Acesta este considerat a fi planul inițial al HostGator. În afară de faptul că este foarte accesibil, vine și cu o caracteristică foarte limitată – puteți găzdui un singur site web atunci când mergeți pentru acest plan. Cu toate acestea, este încă bine pentru începători (și pentru cei care abia încep să-și desfășoare activitatea).
 • Baby – Planul Baby HostGator este probabil cel mai popular plan al lor. O mulțime de oameni apelează la acest plan special, deoarece poate găzdui un număr nelimitat de site-uri web. Deci, dacă decideți să dețineți mai multe site-uri în viitorul apropiat, știți că acest plan este mai mult decât potrivit pentru el.
 • Afaceri – Accesați planul de afaceri al HostGator dacă știți deja unde vă aflați. Acesta este, de asemenea, cel mai bun plan de a obține dacă intrați în comerț electronic.

Pro-uri

 • Constructor de site-uri gratuit
 • Toate planurile sunt livrate cu stocare și lățime de bandă nelimitate
 • CPanel ușor de utilizat

Contra

 • Va trebui să cumpărați un nume de domeniu, deoarece nu este inclus în niciun pachet
 • Planul lor cel mai ieftin poate găzdui doar un site web
 • O mulțime de servicii preselectate la înregistrare (debifează doar cele de care nu ai nevoie)

3. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț: $ 3,92
Spatiu pe disc: Nelimitat

Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire comun, luați în considerare să verificați Găzduirea A2, deoarece oferă trei opțiuni pentru care puteți alege:

 • Lite plan – Accesați planul Lite dacă intenționați să creați doar un site web. Acest plan vine deja cu stocare nelimitată și lățime de bandă nelimitată. Prin urmare, puteți crea un site foarte mare doar cu acest plan.
 • Planul Swift – Planul Swift de A2 Gazduire vine cu toate caracteristicile planului Lite și multe altele. Prin urmare, veți obține, de asemenea, o stocare și o lățime de bandă nelimitate, plus un număr nelimitat de site-uri web. Inutil să spun, este de asemenea mult mai rapid decât planul Lite.
 • Plan Turbo – Planul lor Turbo este cel mai rapid plan de gazduire A2. Veți obține, de asemenea, toate funcțiile incluse în planul Swift plus multe altele. Așadar, da, puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web cu acest plan și puteți obține stocare și lățime de bandă nelimitate.

Rețineți că A2 Hosting oferă clienților săi garanție de înapoiere de 30 de zile, așa că nu există cu adevărat nimic de teamă. Puteți cumpăra oricare dintre planurile lor de găzduire cu liniște sufletească, că dacă nu sunteți mulțumit de acesta, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Pro-uri

 • Opțiuni de plată flexibile (1, 12, 24, 36 de luni)
 • Migrare gratuită
 • Asistență bună pentru clienți (live chat, telefon, ticketing etc.)

Contra

 • Dacă anulați planul dvs., va trebui să trimiteți o solicitare de anulare cu 15 zile înainte de data reînnoirii (dacă nu, veți fi în continuare taxat și nu veți fi eligibil pentru o rambursare)
 • Ratele de reînnoire sunt foarte mari
 • Migrarea lor gratuită este bună doar pentru un singur site web

4. Gazduire InMotion

Logo InMotion Hosting

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț: $ = 6,39
Spatiu pe disc: Nelimitat

Cu InMotion Hosting, vi se oferă trei opțiuni atunci când alegeți un plan de găzduire partajat:

 • Planul de lansare – Acesta este cel mai ieftin plan de găzduire al InMotion. Este livrat cu 1 domeniu gratuit, 2 site-uri web și spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată.
 • Plan de energie – De obicei, întreprinderile în creștere merg pentru acest plan, deoarece puteți găzdui până la 6 site-uri web. Ca și planul Lansare, veți obține, de asemenea, 1 domeniu gratuit, precum și spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată.
 • Plan Pro – Dacă intenționați să creați o mulțime de site-uri web (mai mult de 6), atunci aceasta ar fi o opțiune bună pentru dvs., deoarece puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web cu acesta. Desigur, veți obține, de asemenea, un domeniu gratuit, spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată.

Rețineți că planurile de găzduire la prețuri ridicate au întotdeauna mai multe caracteristici și sunt mai rapide decât cele cu prețuri mai mici.

Când luați în considerare InMotion Hosting pentru serviciile dvs. de găzduire web, știți că le oferă clienților o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru este aproape echivalent cu încercarea gratuită a planurilor lor (timp de 30 de zile).

Toate planurile de găzduire InMotion sunt livrate și cu copii de rezervă gratuite de date. Cu toate acestea, aceasta are o limită de până la 10 GB doar. Când această limită este depășită, copia de rezervă a site-ului dvs. va eșua – așadar, va trebui să faceți o copie de siguranță manuală a site-ului dvs. (au un instrument gratuit pentru aceasta).

Pro-uri

 • 30 de zile garanție înapoi
 • Suport pentru aplicații open source (de exemplu, WordPress, Drupal etc.)
 • Suport bun pentru clienți

Contra

 • Copia de rezervă a datelor este limitată la 10 GB
 • Pericol de oprire în timpul migrării unui site
 • Există rapoarte de eșecuri masive de e-mail

5. DreamHost

Logo-ul DreamHost

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț: $ 2,95
Spatiu pe disc: Nelimitat

Veți găsi planurile de găzduire partajate de DreamHost necomplicate, deoarece există doar două opțiuni din care puteți alege (a se vedea mai jos):

Planul de pornire – Dacă aveți nevoie doar de un site web, planul de pornire al DreamHost poate furniza toate nevoile dvs. Vedeți, de asemenea, vine cu spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Unele dintre lucrurile suplimentare pe care le veți obține gratuit includ domeniu gratuit și certificat SSL gratuit.

Plan nelimitat – Acum, dacă intenționați să creați mai multe site-uri web, planul nelimitat al DreamHost ar fi o opțiune mai bună. Pe lângă faptul că vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web, acesta oferă și stocare și lățime de bandă nelimitate. De asemenea, la fel ca planul Starter, vine și cu avantaje suplimentare, cum ar fi un domeniu gratuit, SSL gratuit și multe altele. Este, într-adevăr, mai puternic decât planul Starter, pentru a spune cel mai puțin (bine, de aceea este și mai scump).

Dacă vă preocupă metodele de plată, știți că DreamHost acceptă carduri de credit, PayPal, cecuri și ordine de bani. De asemenea, au o garanție de înapoiere de 97 de zile (dar aceasta nu se aplică pentru verificarea plăților și a ordinelor de bani).

Pro-uri

 • O mulțime de opțiuni de plată
 • Garanție generoasă de returnare a banilor (97 de zile)

Contra

 • Procesul de înscriere este prea lung și un pic complicat
 • Transferul site-ului nu este gratuit
 • Email-ul are o limita de 2 GB

Gazduire Magento: Cum să găsești cel mai bun!

Care este cel mai bun pachet de căutat într-o gazdă Magento? Ei bine, există o mulțime de funcții de căutat pentru a vă asigura că site-ul dvs. web va funcționa întotdeauna fără probleme și este ușor de gestionat. Suntem aici pentru a vă informa despre ce să căutați și multe altele. Veți afla, de asemenea, despre terminologia utilizată în aceste setări pentru a înțelege mai bine întregul scenariu.

Locația serverului

harta locației serveruluiLocația serverului este importantă pentru a asigura încărcarea rapidă a paginilor dvs. web. Pentru a spune simplu, vă sfătuim să mergeți pentru un serviciu de găzduire Magento care are servere localizate în (sau în apropierea) locației dvs. Așadar, să zicem că locuiți în America – ar fi înțelept să alegeți o Companie de găzduire cu servere din țara respectivă. Același lucru este valabil și pentru Canada, în acest caz, ați căuta o gazdă de site web în Canada. Și pentru Australia, ați căuta un serviciu de găzduire web în Australia.

Ei bine, din moment ce utilizatorii pot fi localizați în întreaga lume, există o altă opțiune la care puteți merge – și se numește CDN (Rețea de distribuție de conținut). Practic funcționează ca un server proxy între vizitatorii site-ului dvs. și gazda Magento – pentru a permite încărcarea rapidă a paginilor, chiar dacă locațiile serverului sunt departe de utilizatorii finali.

Acum vedeți cât de importante sunt locațiile serverului, nu? Din fericire, o mulțime de gazde Magento includ acum un serviciu CDN numit CloudFlare. Este foarte ușor de configurat și, de obicei, vine gratuit cu pachete de găzduire. Așadar, nu uitați atunci când căutați un furnizor de hosting.

Server Uptime

Timpul de funcționare al serverului este o altă caracteristică importantă, pentru că întruchipează fiabilitatea companiei gazduitoare. Vă sugerăm să alegeți o gazdă Magento care să poată livra aproximativ 99,9% uptime – orice sub acest procent nu este atât de bun, deoarece timpul de oprire (chiar și pentru câteva minute) poate duce la pierderi..

Certificate SSL

În aceste zile, securitatea site-ului este foarte importantă și faptul că un certificat SSL este cel mai bun mod de a avea asta și de a arăta vizitatorilor site-ului dvs. că pot avea încredere pe site-ul dvs. SSL (Secure Sockets Layer) permite criptarea datelor între serverul gazdă și utilizatorii finali (astfel încât să le protejeze informațiile personale).

Când un site web are un certificat SSL, URL-ul site-ului său va include o „s”. Deci, în loc să vedeți doar http://www.website.com, veți vedea https://www.website.com. Din ce în ce mai mulți utilizatori sunt acum conștienți de importanța de a vedea „s” pe site-urile pe care le vizitează – așadar, asigurați-vă că și dvs. are una.

În alegerea unui furnizor de hosting Magento, vă încurajăm să obțineți unul care poartă această caracteristică. O mulțime de companii au serviciul de criptare Let (pentru certificate SSL gratuite) și îl puteți activa pur și simplu în cPanel.

Viteză

După cum am menționat mai sus, locația serverului și CDN sunt importante pentru asigurarea vitezei site-ului. Vă puteți asigura în plus că site-ul dvs. web se încarcă întotdeauna rapid, căutând funcții suplimentare pe gazda Magento.

Dacă furnizorul dvs. de găzduire oferă resurse suplimentare pentru procesor, acest lucru va contribui cu siguranță la viteza site-ului dvs. Puteți găsi chiar și furnizori de hosting care asigură scripturi personalizate, în special pentru site-urile Magento (acesta este un alt rapel de viteză).

Spatiu pe disc

Deși este important, aveți nevoie de mult spațiu de stocare doar dacă folosiți un site de comerț electronic (acest lucru necesită mult spațiu). Cu toate acestea, blogurile și companiile standard se pot descurca foarte bine cu doar 1 GB de spațiu pe disc.

Ceea ce este important este că sunteți la curent cu aceste lucruri, deoarece unele companii de găzduire oferă planuri ieftine cu spațiu nelimitat doar pentru a atrage oamenii să le cumpere. Din nou, deși spațiile mari pe disc sunt bune, acestea nu sunt singura indicație a unui serviciu bun de găzduire. De fapt, astfel de caracteristici pot fi de obicei indicative ale altor deficiențe din partea gazdei web.

Prin urmare, în alegerea unui hosting bun Magento pentru site-ul dvs., uitați-vă la toate caracteristicile enumerate în acest articol (nu doar pe spațiul pe disc).

Lățime de bandă și transfer de date

Atât lățimea de bandă, cât și transferul de date sunt caracteristici importante într-un furnizor de hosting. Lățimea de bandă reprezintă rata transferului de date într-o anumită rețea, în timp ce transferul de date poate fi văzut ca fluxul de informații pe site-ul dvs..

Dacă intenționați să aveți multe descărcări pe site-ul Magento (de ex. Muzică, filme etc.), lățimea de bandă și transferul de date sunt unele dintre cele mai importante necesități ale voastre. Dacă acesta este cazul, a merge la o companie de găzduire care oferă o lățime de bandă nelimitată sau mare și transfer de date ar fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

Relații Clienți

Vă recomandăm insistent să mergeți pentru o companie de găzduire Magento care oferă asistență 24/7. Credeți-ne când vă spunem că veți avea nevoie de el mai devreme sau mai târziu. Cele care beneficiază de asistență de chat și telefon live sunt cele mai bune – veți primi întotdeauna soluții rapide și minimiza pierderile.

Magento: Detalii

Drupal care găzduiește cercetarea

Magento este o platformă preferată de e-commerce. De la asistență pentru tranzacții sigure la interfețe ușor de utilizat, Magento facilitează construirea și proiectarea de site-uri web adaptate pentru comerțul electronic.

Ce este Magento?

Magento este o platformă open-source care este special concepută cu e-commerce în minte. Este scris în PHP. În prezent, există trei platforme Magento distincte: Community Edition, Enterprise și Enterprise Cloud Edition.

Sigla MagentoEdiția comunitară— Această platformă este open-source, ceea ce înseamnă că este disponibilă gratuit pentru descărcare, utilizare și partajare. Trebuie menționat că aceasta este o platformă completă, mai degrabă decât o versiune de încercare gratuită, dar limitată. Fișierele de bază pot fi modificate cu plugin-uri. Numeroasele capacități disponibile prin ediția comunității sunt discutate în detaliu mai jos. Nu există nicio găzduire inclusă în Ediția Comunității, așa că pentru cea mai bună găzduire pentru Magento, consultați recomandările noastre.

Întreprinderea— Această platformă a fost dezvoltată pe baza ediției comunitare, dar pentru că are mai multe caracteristici și funcționalități, precum și taxe anuale de întreținere, Enterprise nu este gratuită. Enterprise este ideal pentru întreprinderile mai mari care vor necesita asistență tehnică continuă, pe lângă servicii profesionale pentru instalare, utilizare și depanare. De asemenea, Enterprise nu vine cu o soluție de găzduire.

Enterprise Cloud Edition (ECE)—Primărită în 2016, platforma ECE utilizează tehnologia cloud pentru o experiență de dezvoltare și gestionare a site-urilor mai robustă. De la funcționalități complet personalizabile la scalabilitate, funcții de securitate îmbunătățite, găzduire și infrastructură gestionată, platforma ECE este optimă pentru întreprinderile globale și site-urile web cu cantități masive de conținut și volum mare de trafic. Unii o consideră cea mai bună găzduire Magento.

Soluția Premium pentru comerț electronic

Potrivirea Magento pentru comerțul electronic este evidentă din asocierea sa cu unii dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul din întreaga lume. Compania a fost cumpărată de eBay în 2011, înainte de a deveni o companie independentă în 2015. Marii retaileri și mărci globale – precum Coca-Cola, Nestle, Burger King și BevMo – folosesc platforma pentru nevoile lor de comerț electronic..

Repere ale celor mai bune caracteristici ale Magento Community Edition

Fiind o platformă completă de comerț electronic, Magento oferă întreprinderilor toate caracteristicile necesare pentru a avea succes în lumea comerțului electronic.

Pagini de produs

Numeroase caracteristici pot fi incluse pe paginile de produse pentru cea mai bună comercializare și afișare a produselor:

 • Galerie de imagini pentru mai multe imagini ale unui produs
 • Zoom imagine
 • Opțiuni pentru produs (de ex. Culori, dimensiuni)
 • Afișaj din stoc / disponibilitate
 • Prețuri egale
 • Produse similare grupate
 • Opțiunea Adăugați la lista dorințelor
 • Partajează prin social media, SMS, e-mail

Funcționalități de navigare

Navigarea catalogului de pe platforma Magento este capabilă să organizeze gradele ridicate de organizare, astfel încât clienții pot identifica cu ușurință categoriile pe care doresc să le cumpere și să găsească produsele pe care le caută fără a pune problema să culege prin informații inutile..

 • Categorii de navigație stratificate
 • Filtre pentru preț, relevanță, dată etc.
 • Comparații de produse
 • Sugestie automată pentru căutarea catalogului
 • Navigare legată, pesmet (astfel încât clienții pot reveni la paginile vizualizate anterior)
 • Proiecte și șabloane adaptate pentru anumite produse sau categorii

De la checkout la plată până la transport

Dintr-o interfață ușor de utilizat pentru efectuarea de plăți rapide și simple, pentru securizarea metodelor de plată și urmărirea comenzilor în timp real, platforma Magento oferă o experiență de checkout simplă.

 • Verificarea și efectuarea plății
 • Articole salvate în coșurile de cumpărături
 • Finalizați contul sau continuați ca invitat
 • Expediați articole pentru mai multe adrese
 • Mesaje pentru cadouri (pentru comenzi întregi sau produse individuale)
 • Estimări pentru tarife și taxe de transport
 • Detalii de facturare și factură
 • Opțiuni forfetare sau transport gratuit
 • Taxe de expediere în funcție de mărime, greutate și cantitate
 • Opțiuni de plată cu mai multe gateway-uri, inclusiv PayPal
 • Opțiunea de a accepta ordine de bani, cecuri sau OP
 • Opțiunea de a-mi „factura mai târziu”
 • Număr de confirmare a comenzii și urmărire

Conturile clientilor

Clienții își pot gestiona cu ușurință conturile, comenzile, opțiunile de plată și multe altele cu funcționalitățile contului Magento:

 • Recenzii și istoricul etichetării produselor
 • Verificarea stării comenzii
 • Istoricul achizițiilor
 • Managementul abonamentelor
 • Lista de dorințe cu note
 • Adresa de livrare și facturare implicită
 • Sloturi de adrese nelimitate pentru navă și facturare
 • Opțiunea de achiziție din nou

Oferiți un serviciu excepțional pentru clienți

Oferirea și punerea în aplicare a clienților fiabili și profesioniști pentru clienți este ușoară cu caracteristicile Magento pentru clienți:

 • Formular de contact și comentariu simplu
 • Comandați editare și urmărirea admins
 • Resetați parola sau amintiți-vă numele de utilizator atât pentru utilizatori, cât și pentru admin
 • E-mailuri de confirmare automată

Gestionarea comenzilor

Platforma Magento este concepută pentru a facilita gestionarea comenzilor pentru admin și reprezentanți ai serviciilor pentru clienți. Capabilitățile de gestionare a comenzilor includ:

 • Creați, editați și vizualizați comenzile pentru admins
 • Asistență la cumpărături și comandă la call-center
 • Transport și etichetare integrat cu expeditori importanți, inclusiv FedEx, UPS, USPS și DHL
 • Notificări privind confirmările comenzii și urmărirea prin RSS sau e-mail

Gestionarea cataloagelor

Cu cea mai bună platformă de găzduire Magento, dezvoltatorii și administratorii site-ului vor constata că organizarea, afișarea și gestionarea cataloagelor a fost perfectată pentru o știință:

 • Configurarea produselor pe grupe și variații
 • Produse descărcabile (de ex. MP3-uri, cărți electronice)
 • Eșantioane sau extrase
 • Atributele produsului (pentru căutarea, navigarea sau conectarea produselor)
 • Intervale de preț separate și variabile în funcție de grup (de exemplu, deținători de cont față de oaspeți, vânzare cu amănuntul sau en-gros)
 • Reguli de tarifare cu setări pentru condiții și condiții de serviciu
 • Actualizări pentru loturi sau grupuri de produse
 • Gruparea produselor după atribute personalizate sau produse din același grup
 • Gestionarea stocurilor cu instrumente precum alertele RSS
 • Filigran auto generat
 • Redimensionarea automată a imaginilor (miniaturi, pagini de afișare a produselor etc.)
 • Căutați sugestii și / sau corecții
 • Etichete și recenzii generate de utilizator

Managementul site-ului web și al conținutului

De la teme și șabloane complet personalizabile la privilegii administrative, Magento pune puterea în mâinile dvs. pentru gestionarea backend-ului site-ului web și a interfeței de utilizator.

 • Privilegiile de administrare personalizate și diverse conturi de utilizator admin
 • O autentificare pentru a vă conecta la mai multe site-uri
 • Personalizați teme și șabloane
 • Sistem proprietar de gestionare a conținutului (CMS) pentru capacități extinse de proiectare, aspect și prezentare a conținutului
 • Importul și exportul de date în loturi (pentru gestionarea comenzilor, conturilor, produselor etc.)
 • Localizare încorporată la scară globală (inclusiv mai multe suporturi lingvistice, conversie valutară)
 • Calcule fiscale localizate pentru diverse zone și tipuri de clienți (de exemplu, oaspete versus titularul contului)
 • Funcționalități anti-robot și / sau spam cu CAPTCHA
 • Aplicații de servicii API pentru integrarea componentelor software terțe

Proiectat pentru optimizarea motorului de căutare

Designul platformei Magento este optimizat pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO), astfel încât motoarele de căutare se pot agăța cu ușurință prin site-ul web de conținut și asigurați-vă că clienții văd paginile dvs. de conținut.

 • Harta site integrată în XML
 • URL-uri clar și setări URL personalizabile
 • Meta-date în HTML de conținut, produse, categorii
 • Pagina de trenduri și căutări populare
 • API pentru conținut Google

Analiza și raportarea datelor

Pe lângă faptul că ușurează clienții să-ți găsească site-ul prin soluții SEO, compatibilitatea Magento cu analiza Google face mai ușor să afli ce tipuri de clienți vizionează anumite pagini sau produse, să identifice tendințele în comportamentul clienților și să evalueze ce duce la succes rate de clic.

 • Compatibil și ușor de integrat cu analizele Google
 • Raportare în profunzime și defalcarea datelor
 • Raportarea cu privire la toate aspectele activității clienților și a performanței site-ului web, inclusiv abandonul coșului, produsele cele mai populare, articolele vizionate frecvent, cuvintele cheie și termenii cei mai căutați, inventar, venituri, facturi, rambursări, cupoane etc..

Promovări și strategii de marketing

Ca platformă de comerț electronic, Magento vine la pachet cu numeroase strategii de marketing cu mai multe niveluri, care stimulează implicarea clienților și îmbunătățesc vizibilitatea online a site-ului din mai multe unghiuri.

 • Articole similare afișate pe fiecare pagină de produs
 • Sugestii promoționale pentru articole cumpărate frecvent împreună
 • Cumpărături de clienți Upsell (de exemplu, „clienții care au cumpărat acest lucru au cumpărat și ei …”)
 • Anunțuri de articole noi
 • Reduceri personalizate, cupoane și prețuri speciale
 • Reduceri pentru achiziții în vrac
 • Pagini de destinație pentru categorii
 • Afișarea produselor vizualizate recent
 • Sondaje și sondaje (de exemplu, satisfacția clienților)
 • Abonamente prin e-mail și buletine informative
 • Liste de urări și mementouri
 • Partajează cu o caracteristică de prieten

Caracteristici ale Enterprise Edition

Ediția Magento Enterprise oferă toate aceleași caracteristici ca ediția comunitară și multe altele. Deși Enterprise nu are avantajul de a fi o platformă gratuită, open-source, oferă asistență tehnică și caracteristici suplimentare de marketing care lipsesc din Ediția comunitară. Enterprise Edition este alegerea preferată a întreprinderilor pe scară largă care necesită asistență tehnică, precum și ajutor la instalare și utilizare. Printre principalele caracteristici care disting Enterprise de ediția comunitară se numără

 • Marketing direcționat bazat pe grupuri de clienți (grupuri bazate pe demografie, activități de cumpărături etc.)
 • Memento-uri de e-mail cu coșul abandonat
 • Vânzări de ofertă limitată
 • Opțiuni pregătite pentru cadouri (inclusiv registre, ambalare cadouri, note personalizate)
 • Programele de fidelizare și recompensare a clienților
 • Credite pentru magazin
 • Rămâneți setările cookie-urilor autentificate (viabile pe parcursul mai multor sesiuni, astfel încât clienții să nu fie nevoiți să se autentifice de fiecare dată)

Cerințe de sistem

Deoarece atât Comunitatea, cât și Enterprise Editions nu au planuri de găzduire, este mai bine să alegeți un plan de găzduire care s-a dovedit deja compatibil cu platformele Magento. Platformele Magento funcționează pe stivele LAMP, care sunt o colecție de componente ale serverului web care lucrează împreună. Stiva LAMP este formată din Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ și PHP 5.4+. De asemenea, este posibil să utilizați un Nginx1.7x pentru un server web.

Întrebări frecvente

Care sunt capacitățile opțiunii open source Magento (Community Edition)?

Ediția comunitară este gratuită pentru utilizare, dar asta nu înseamnă că este o versiune limitată și probă. Ediția comunitară este o platformă complet dezvoltată.

Ce este mai bine, ediția comunitară sau Enterprise?

Asta depinde de ceea ce vă așteptați de la platformă. Ediția comunitară este gratuită, deci din punct de vedere al bugetului, este cea mai bună găzduire Magento, deoarece este încărcată și cu funcții extinse de comerț electronic. Ediția Enterprise este mai bună în ceea ce privește furnizarea de suport tehnic și are mai multe funcționalități care sunt orientate pentru a sprijini afaceri la scară mai mare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author