Cel mai bun hosting VPS pentru Australia

Înainte de a intra în top 3 pentru categoria de găzduire VPS, asigurați-vă că știți ce doriți, deoarece gazduirea VPS vine într-o mulțime de varietăți (cu siguranță nu este același lucru cu pachetele obișnuite de găzduire web).

Principalele sunt Autoadministrat (sunteți un techie și îl puteți configura singur) și gestionate (altcineva are grijă de tot ce este tehnic). Apoi, în ceea ce privește infrastructura, puteți merge cu computere fizice … sau preferința mea, cloud vps hosting, care folosește o rețea de servere pentru a-ți crea contul, astfel poți scala în sus sau în jos în orice moment și aproape instantaneu.

Numărul nostru 1 este specializat în VPS cloud, numărul 2 și # 3 sunt VPS-uri tradiționale.

Cel mai bun VPS pentru Australia: Top 3 noastre comparații – mai 2020

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț inițial / mo.Disk SpaceStarter Plan Gestionat complet? Analiză de propoziții (doar 5 primele) RecenziiSite web
siteground2 $ 80 la 40 GB DA Fulger rapid, CDN gratuit (acoperire globală), recomandat oficial de WordPress, garanție de înapoiere de 30 de zile = Câștig! SiteGround Review
Crucial $ 29.90 25 GB NU (gestionat de la 249,90 USD / lună) Servere australiene, barebone foarte accesibile! Recenzie crucială
Digital Pacific $ 24.92 25 GB NU (gestionat de la 58,25 USD / lună) Multa alegere! Revizuirea digitală a Pacificului

# 1 SiteGround

SiteGround utilizează un VPS Cloud de înaltă calitate pentru a vă oferi cele mai bune performanțe posibile. Cu SSD-uri peste tot, funcționalități auto-scalabile, gestionate integral, CDN gratuit incluse … este un imho fără creier!

Și, în afară de cele 4 planuri fixe, vă permit chiar să vă creați propriul plan de găzduire. Ei dau cu adevărat concurența din apă!

siteground2

Ușurință în utilizare

90%

suportabilitate

90%

Performanță / putere

85%

# 2 Crucial

Crucial este una dintre acele companii de găzduire cu o reputație foarte bună și cu un motiv întemeiat.

Cu serverele bazate pe Aussies, asistență 24 de ore (24/7, tot anul) și infrastructură care poate gestiona aproape orice aruncați la el, nu puteți greși!

Acești tipi sunt minunați dacă sunteți acel techie care dorește controlul deplin!

CrucialLogo

Ușurință în utilizare

85%

suportabilitate

70%

Performanță / putere

85%

# 3 Pacific Digital

Digital Pacific este una dintre primele companii care a început să ofere servicii de găzduire în Australia.

Singurul lucru care îi diferențiază de ceilalți din listă este cantitatea de pachete / servere vps pe care le au la dispoziție. Au 4 opțiuni atât pentru VPS-urile autogestionate, cât și pentru cele gestionate. Serviciile gestionate sunt, de asemenea, mult mai accesibile decât numărul 2 al nostru.

digpacific

Ușurință în utilizare

85%

suportabilitate

85%

Performanță / putere

70%

Grafic de gazduire VPS Australia

Servere VPS: o recapitulare rapidă

Ce este un VPS?

Un pas deasupra găzduirii partajate și doar un pas sub găzduirea dedicată a serverului. Gazduirea VPS (server privat virtual) este soluția comună pentru site-urile web care au depășit un serviciu de găzduire partajat.

Pentru a înțelege mai bine serverele private virtuale, imaginați-vă un cartier închis. În timp ce toată lumea din cartier trăiește într-o mai mare intimitate decât cele dintr-un complex de apartamente mare (găzduire partajată), ei locuiesc în continuare printre cei din interiorul cartierului. Oamenii dintr-un cartier închis cheltuiesc mai mulți bani, dar au, de asemenea, mai multe opțiuni de proiectare în ceea ce privește casa lor. Deși nu au la fel de multe opțiuni ca cineva care locuiește într-un conac rural (gazduire dedicată serverului), locuirea într-un cartier închis este luxoasă și în mare parte privată.

Site-urile de pe un server privat virtual beneficiază de mai multă confidențialitate și control creativ decât cele de pe o gazdă partajată. În loc să trebuiască să partajeze spațiu și lățime de bandă cu fiecare site de pe server, VPS găzduiește site-uri web separate în spații mai mici cunoscute sub numele de containere. Aceste containere oferă mult mai multă confidențialitate și spațiu decât ceea ce este oferit de un serviciu de găzduire partajat. Deși gazduirea VPS este un pas deasupra găzduirii partajate în ceea ce privește caracteristicile, acest lucru este valabil și în ceea ce privește prețul.

De ce ai nevoie de acest tip de găzduire?

În timp ce găzduirea partajată este, de obicei, prima (și uneori ultima) opțiune pentru noii dezvoltatori web, mulți oameni câștigă rapid experiență și își dezvoltă site-urile prin capacitățile gazdei. În timp ce multe site-uri de găzduire partajate oferă spațiu „nelimitat”, aceasta este doar o predicție și nu un fapt. Nicio cantitate de spațiu pe server nu este cu adevărat nelimitată, astfel încât serviciile de găzduire partajate prevăd că paginile potențiale ale clienților rămân sub spațiul alocat pe server. Dacă dezvoltați un site de succes, care atrage trafic web intens, este probabil ca o gazdă comună să fie în cele din urmă nevoită să vă scoată. Deși acest lucru poate părea nefericit, este un semn că site-ul dvs. web este atractiv și corespunde potențialului proiectat.

După dezvoltarea unui site care este prea mare pentru o gazdă partajată, următorul pas logic este achiziționarea serviciului unei gazde VPS. Site-urile de găzduire VPS oferă mai mult spațiu, lățime de bandă și confidențialitate decât este permis cu o gazdă partajată standard. Aceste servicii sunt, de asemenea, mai scumpe decât o gazdă partajată, de aceea este important să stabiliți o metodă consistentă de susținere a spațiului dvs. web. Dacă doriți să creșteți în mod dramatic rolul site-ului dvs. pe web, găzduirea VPS este esențială. Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți de fapt în Australia, avem liste de top de găzduire web în următoarele țări: Regatul Unit, Irlanda, Canada, NZ, & Singapur

Pro-uri

  • Accesibil: În timp ce găzduirea VPS costă mult mai mult decât găzduirea partajată, vi se oferă mai mult spațiu, lățime de bandă și control creativ, toate acestea fiind esențiale pentru succesul unui site web. Dacă produceți un site web cu interes comercial, considerați găzduirea VPS ca o investiție pentru profiturile viitoare. În ciuda faptului că un VPS este mai scump decât gazduirea partajată, ambele servicii sunt reduse de prețul găzduirii dedicate serverului.
  • Fiabilitate: Având în vedere prețul asociat cu gazduirea VPS, clienții se pot aștepta la un anumit sentiment de fiabilitate. Multe site-uri de găzduire partajate au fost acuzate de vânzare sau de a vinde mai mult spațiu de server clienților decât este disponibil, majoritatea gazdelor web gratuite fac același lucru. Această practică face ca multe site-uri web să fie șterse aleatoriu sau, chiar mai rău, să producă o defecțiune completă a serverului. Vânzarea excesivă este un fenomen extrem de rar în domeniul găzduirii VPS.
  • Control total: Gazdele VPS oferă clienților posibilitatea de a rula un sistem de operare virtual, pe lângă mai multe aplicații de proiectare (sau panouri de control, cum ar fi cPanel). Cu acest tip de software, clienții au în esență un control creativ complet asupra site-urilor.

Contra

  • Cunostinte tehnice: Deși este posibil să fi proiectat un site, care a trecut de capabilitățile de găzduire partajată, există încă o șansă foarte puțin cunoscută în ceea ce privește proiectarea web generală. Deoarece multe site-uri începătoare se bazează pe instalații HTML sau WordPress simple, utilizatorii nu trebuie să fie complet tehnologi pentru a efectua operațiuni de bază. În cazul în care treceți la o gazdă VPS, al cărei software oferă un control creativ complet, puteți păși într-o zonă în care nu aveți cunoștințe prealabile. Lipsa de design pe platformele VPS poate face ca site-urile să pară ieftine sau incomplete, în ciuda plății considerabile mai mult pentru aceste platforme.
  • Salt de preț: În timp ce găzduirea VPS este în mod clar o afacere mai bună decât găzduirea partajată din punct de vedere al funcțiilor, creșterea prețurilor poate fi adesea mult mai mare pentru designerii web cu un buget. Deoarece taxele de găzduire web în fiecare lună, unii designeri web se consideră că plătesc pentru o gazdă VPS înainte ca site-ul lor să fie cu adevărat gata pentru aceste platforme. Acest lucru poate duce la epuizarea bugetelor înainte ca site-ul respectiv să fie funcțional sau profitabil.
  • Întreținere: În timp ce găzduirea VPS oferă mai multe funcții și confidențialitate, acest lucru nu vine fără problema ocazională. Site-urile VPS necesită o întreținere mai regulată din partea designerului web, o sarcină care, evident, necesită o cantitate considerabilă de cunoștințe tehnice. Dacă nu aveți aceste cunoștințe tehnice, s-ar putea să vă descoperiți sume mari de bani pentru reparația site-ului terților.

Întrebări frecvente VPS

Care este sensul de „virtual” în termenul de server public virtual?

Având în vedere software-ul avansat prezent în gazduirea VPS, companiile pot crea computere virtuale și le pot rula în mașini fizice. Aceste computere virtuale găzduiesc un grup de site-uri web, fiecare beneficiind de un sistem de operare cu drepturi depline (de obicei Linux), mai multe aplicații de proiectare și un server eficient.

Nu este același lucru ca și găzduirea partajată?

Nu. În găzduire partajată (tipul de găzduire a site-urilor ieftine), toate site-urile web partajează o singură mașină (fizică sau virtuală). În găzduirea VPS, un site web este atribuit unei mașini virtuale. În cadrul găzduirii partajate, clienții sunt descurajați să creeze site-uri care atrag traficul web greu și să utilizeze cantități mari de lățime de bandă. În găzduirea VPS, puteți produce site-uri mult mai mari care nu vor dispărea brusc din spațiul serverului.

Este un server privat virtual mai bun pentru optimizarea motoarelor de căutare?

Da, dar nu direct. Google, Bing și alte motoare de căutare au prioritate pe site-urile care au timp de încărcare relativ rapid. Dacă aveți un site pe o gazdă comună sau un server gresit, site-ul dvs. va cădea în optimizarea motorului de căutare din cauza perioadelor lungi de încărcare. Site-urile unei gazde VPS nu concurează pentru lățimea de bandă, ceea ce înseamnă că se vor încărca mai repede și vor urca în clasamentele Google..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author