Cel mai bun hosting de comerț electronic pentru Australia

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), avem o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web bună. Calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al magazinului dvs. online.

Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate doar pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă. gazda este vitală!

Aceștia sunt furnizorii noștri de găzduire de e-commerce pentru Australia, găzduire adevărată de calitate, fără a rupe banca.

Notă marginală: Numărul nostru 1 are o reducere temporară de 67% în funcție! Prinde-l cât durează!

Câteva dintre cele mai cunoscute mărci / site-uri care se leagă de conținutul nostru:

Ne cunoaștem lucrurile, un mic eșantion din numeroasele noastre mărturii:

Tom este pasionat și înțelege rapid nevoile clienților săi. Am apreciat cu adevărat disponibilitatea lui de a împărtăși cunoștințe și de a mă abilita în modul de utilizare a noului meu site web. Mulțumesc Tom!

Sally Mac
Tabele de conținut

MangoMatter a făcut atât de ușor să proiectăm site-ul nostru actual. Tom a fost implicat personal de la prima consultație până la finalizare și el este încă disponibil pentru orice modificări care ar putea fi necesare!

Demitrios Lecatsas
Păr proaspăt

Am ales Tom să proiectăm site-ul nostru web pentru că ne-a plăcut stilul altor site-uri web pe care el le proiectase. Întregul proces a fost fără stres. Tom a fost atât de util și niciuna dintre cererile noastre multiple nu a avut prea multe probleme. Tom este o plăcere să lucrez. Ne place site-ul web pe care ni l-a făcut, este atât de ușor de utilizat și pare fantastic.

Carl Olive
Arc!

Experiența noastră cu Mango Matter a fost fantastică! Tom este foarte ușor de lucrat, pozitiv, eficient și evident genial la ceea ce face. Foarte recomandat.

Lucy Reeves
Mijloace prin care

Am angajat Tom să dezvoltăm noul nostru site web al companiei și am fost încântați de rezultat. El a fost capabil nu numai să ne livreze sumarul, dar și să ofere câteva idei excelente la care nu ne-am fi gândit niciodată. Cel mai bine, Tom este generos cu timpul său și continuă să fie disponibil pentru a oferi sfaturi și sprijin.

Neil Mackenzie
Enventive

Ce experiență ușoară și lină a lucrat cu MangoMatter! Tom a înțeles exact ce am fost după noi și suntem extrem de impresionați de produsul final. Nu aș ezita să aleg din nou MangoMatter pe viitor.

Tyson King
Director / Soluții Plumbrite

Tom de la MangoMatter a fost extrem de util, profesional și de mare sprijin pentru crearea site-ului meu web, este o bogăție de cunoștințe și foarte eficient. Nu am nicio ezitare în a recomanda MangoMatter și am făcut deja acest lucru.

Michelle Watson
repar

Am făcut analiza, recenziile de găzduire web & comparații, astfel încât nu trebuie, rezultând o listă cu cele mai bune companii de găzduire web de comerț electronic pentru Australia. Tabelul de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu la nivel înalt – în opinia noastră – primele 5 gazde de comerț electronic, sortate după rating, în care sunt detaliate costul / lună, & cât spațiu pe disc oferă. De asemenea, am luat top 3 și le-am revizuit separat chiar sub tabel.

Cel mai bun web hosting pentru comerț electronic: Top 5 – mai 2020

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / lună. (cel mai ieftin disponibil) Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
siteground2 4,95 USD (reducere temporară de 67%, în scădere de la 14,95 USD) 10 GB
 • Ușor de folosit
 • Servere foarte rapide
 • Suport grozav!
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Recomandat oficial de WordPress = câștigător!
SiteGround Review
A2HostingLogo 3,92 USD USD (în jur de 5,22 USD) Nelimitat
 • Spațiu de disc nelimitat
 • Excelent cu WordPress
Examinare gazduire A2
Hostgator 2,75 USD USD (în jur de 3,70 USD) Nelimitat
 • Foarte ieftin
 • Spațiu de disc nelimitat! <- Totuși, serverele din SUA au un timp mai scăzut de încărcare.
 • Permite doar 1 site
Recenzie Hostgator
PanthurLogo AUD $ 5 10 GB
 • Mare performanță
 • Multa alegere.
Recenzie Panthur

Nu este ușor să găsești o gazdă web decentă, care este de fapt accesibilă și, dacă nu ești un expert Excel, poate obține un pic copleșitor comparând toate diferitele caracteristici de găzduire (cum ar fi lățimea de bandă, costuri, spațiu pe disc, capacitatea de utilizare, suport, recenzii etc. ). Pentru a vă păstra în minte, există de fapt furnizori de găzduire de comerț electronic acolo pentru Australia care nu percep prețuri de gazduire absurde, dar au totuși performanța de a rula aproape orice site de comerț electronic pe care îl doriți..

Am revizuit primele 3 locuri cu mai multe detalii mai jos. Pentru a sorta cele mai bune gazde web am utilizat următoarele criterii: Ușor de utilizat, Accesibilitate și Performanță / Putere. se bucura!

Tom D. S. – Editor

Comparație de găzduire web de comerț electronic: Topul nostru 3 detaliat

1. SiteGround

Aceasta este compania noastră de găzduire preferată de toate timpurile pentru comerțul electronic (și, în general, de fapt), sunt ieftine, au servere foarte puternice (Singapore pentru site-urile australiene) și, cel mai important, suportul este de top (ultima dată am verificat, timpul mediu de răspuns a fost de 10 minute, ceea ce este nebun bine).

SiteGround vine, de asemenea, foarte recomandat de WordPress (foarte puține companii de găzduire pot revendica acest lucru! Ei pot, desigur, să facă față oricărui CMS pe care îl arunci) Oh, + ei au o 30 de zile garanție înapoi!

Planurile SiteGrounds vin, de asemenea, cu o serie de caracteristici interesante, precum un sistem de securitate incredibil de eficient, backup-uri automatizate și SSL gratuit (foarte important pentru site-urile de comerț electronic)

Au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe doar AUD 4,95 USD / lună (temporar cu 67% din prețul obișnuit)! 

siteground2

  Câștigător – 9.6 / 10

Ușurință în utilizare

97%

suportabilitate

91%

Performanță / putere

95%

2. Gazduire A2

A2 Gazduirea este foarte asemănătoare cu SiteGround, atât în ​​ceea ce privește performanța, cât și funcțiile (doar un pic mai scumpe), de asemenea, au o varietate de servere destul de darnice rapide din întreaga lume (inclusiv Singapore pentru noi, Aussies). În ceea ce privește comerțul electronic, ne place, deoarece oferă servere cu turbo cu o viteză crescută și sunt destul de flexibile cu resursele serverului lor, ceea ce permite magazinelor de dimensiuni decente să funcționeze neted.

De asemenea, oferă 3 pachete de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar USD 3,92 USD / lună (inițial a fost 7,99 USD / lună).

Ușurință în utilizare

87%

suportabilitate

92%

Performanță / putere

93%

3. HostGator

HostGator este în afaceri de foarte mult timp, găzduiesc milioane de site-uri. În timp ce serverele lor sunt în SUA, ceea ce duce la timpuri de încărcare mai lente, le-am pus pe listă, deoarece sunt foarte ieftine. Și având în vedere valoarea pe care o obțineți pentru cost, este destul de impresionant.

Acestea fiind spuse, dacă aveți un plus de 1,5 USD / lună, aș merge cu SiteGround. Folosiți HostGator dacă bugetul dvs. este redus.

Acestea oferă totul, de la găzduire partajată de bază, până la găzduirea revânzătorilor și găzduire cloud.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 2,75 USD / lună

Ușurință în utilizare

86%

suportabilitate

90%

Performanță / putere

82%

e-commerce de cercetare australia

Gazduire web de comert electronic pentru Australia: detalii

Mai jos, vom intra în câteva dintre caracteristicile necesare ale magazinelor de comerț electronic, diferitele tipuri de găzduire din care puteți alege și care caracteristici specifice de găzduire web trebuie să vă uitați atunci când cercetați furnizorii de găzduire web (de asemenea, a făcut comparații pentru găzduire comerț electronic pentru Marea Britanie și găzduire comerț electronic pentru Canada). Acestea sunt aceleași lucruri pe care le analizăm la scrierea recenziilor noastre de găzduire web.

Care sunt diferențele dintre comerțul electronic și găzduirea web normală?

Există câteva diferențe între găzduirea de e-commerce și găzduirea web standard. Comerțul electronic este vizat în mod evident către magazinele online, care, în comparație cu construirea site-ului dvs. web obișnuit, necesită, de obicei, mai multă securitate, mai mult spațiu pe disc, mai multe baze de date, mai mult scalabilitate, etc..

Există mai multe caracteristici și funcții de care site-urile de e-commerce au nevoie de mai mult decât site-urile web normale.

 • SSL
 • Suport de baze de date pentru stocarea produselor (deși majoritatea site-urilor folosesc acum baze de date oricum)
 • Servicii de procesare a plăților (sau puteți parcurge PayPal, economisind timp și costuri în configurarea unui portal personalizat)
 • Software pentru coșul de cumpărături (aveți tone de acestea și necesită o postare separată, însă WordPress, de exemplu, are pluginul Woocommerce care poate transforma orice site WP într-un magazin online)
 • Securitate antiglonț

Acestea fiind spuse, majoritatea furnizorilor de web hosting de calitate au toate aceste încorporate în majoritatea ofertelor de găzduire, eliminând aproape nevoia de a căuta o gazdă specifică pentru comerțul electronic. Acest lucru înseamnă că majoritatea sfaturilor de mai jos despre aspectele pe care trebuie să le căutați, le puteți aplica și la căutarea dvs. pentru o gazdă web normală.

Lucruri de căutat atunci când căutați o gazdă de comerț electronic

Mai jos veți găsi câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când faceți cercetarea dvs., sunt aceleași lucruri pe care le analizăm atunci când facem o listă cu lista noastră de furnizori.

Tipuri de gazduire

Există destul de multe tipuri diferite de găzduire. Majoritatea oamenilor au nevoie de găzduire partajată, întrucât este cel mai accesibil și deja pot gestiona destul de mult trafic în funcție de gazda în sine. Apoi, de acolo, poți să te ridici la nivel către cloud, vps sau un server dedicat … toate acestea pot gestiona magazine mai mari și mai mult trafic, deși vin și cu un preț mai ridicat. Desigur, puteți începe doar cu găzduirea partajată și puteți trece mai târziu atunci când trebuie să faceți o scară.

Gazduire comună

Cel mai comun și mai ieftin tip de plan de găzduire partajată. Este împărțit între mai mult de un server, ceea ce înseamnă că proprietarii de afaceri trebuie să își partajeze resursele cu alții. Aceasta include distribuirea de date, memorie, spațiu pe disc, timp procesor etc. În funcție de dimensiunea afacerii dvs., acest lucru poate determina încetinirea site-ului dvs..

Pro-uri

 • Opțiunea cea mai scumpă
 • Ușor de folosit
 • Necesită cunoștințe tehnice minime

Contra

 • Mai multe site-uri pe server
 • Nu veți avea control complet asupra performanței site-ului dvs.

Gazduire în cloud

Acest tip de gazdă este oferit practic, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru utilizatorii experimentați în tehnologie. Clienții acestui serviciu îl pot utiliza atât cât au nevoie și plătesc doar pentru ceea ce folosesc. Aceasta este o opțiune rentabilă, mai ales că, spre deosebire de găzduirea normală, veți obține toate resursele și hardware-ul dvs. practic.

Pro-uri

 • Plătești doar pentru ceea ce folosești
 • Cost-eficiente

Contra

 • Necesită cunoștințe tehnice avansate

Gazda VPS

Un server privat virtual este adesea descris ca fiind terenul intermediar între o găzduire dedicată și partajată. Foarte diferit de găzduirea partajată, acest tip special de găzduire creează mai multe servere virtuale toate pe un singur server fizic. De obicei, există 2 tipuri de hosting VPS oferite de companii: VPS autogestionat și VPS gestionat.

Diferența dintre cele două este că autogestionată oferă utilizatorilor completă peste server, în timp ce nu este gestionat. Compania de găzduire se va ocupa de cele mai multe lucruri tehnice, iar proprietarii de afaceri se pot concentra în principal pe afacerile lor. Administrat este mai scump.

Pro-uri

 • Nu trebuie să vă împărtășiți cu alții
 • Mai puternic decât găzduirea partajată
 • Performanță mai bună

Contra

 • Cost mai mare

Gazduire dedicată

Exact cum sună, o gazdă dedicată este un server creat special pentru un singur site web. Este cea mai puternică selecție a gazdelor furnizate mai sus, deoarece nu va trebui să partajați resurse cu alte persoane care vă oferă un server complet funcțional..

Pro-uri

 • Clienții au control complet asupra serverului
 • Performanță remarcabilă

Contra

 • Scump
 • Mai multă responsabilitate

WordPress

Există o mulțime de opțiuni de găzduire web de comerț electronic pentru WordPress, printr-unul dintre numeroasele sale plugin-uri (cum ar fi Woocommerce despre care am menționat anterior). Aceasta înseamnă că aproape fiecare gazdă care acceptă WordPress, poate găzdui un site de comerț electronic, făcând căutarea unei gazde de e-commerce considerabil mai ușoară

Locația și viteza serverului

Trebuie să căutați un server de mare viteză într-o zonă din apropiere. Dacă locuiți în Australia, doriți un furnizor de găzduire web în apropierea sau cel puțin aproape de Australia. Acest lucru vă va oferi timp de încărcare mai rapid și nu veți avea întârzieri ca și cum ar fi dacă furnizorul dvs. de găzduire se află într-o altă țară, Singapore este cu siguranță ok, și în multe cazuri chiar mai rapid decât găzduirea în Australia.

A sustine

O echipă puternică și atentă de asistență pentru clienți este necesară atunci când căutați un furnizor de hosting de încredere. Dacă ceva nu funcționează așa cum trebuie sau aveți o problemă, doriți o echipă de experți care să vă poată ajuta în orice moment al zilei. Majoritatea furnizorilor oferă chat în direct, asistență telefonică și disponibilitate 24/7.

Spatiu pe disc

Cu cât mai mult stocare pe serverul dvs. cu atât mai multe fișiere / produse puteți încărca. Nu veți avea nevoie de mai mult de câteva GB spațiu pe disc pentru mici site-uri de comerț electronic, cu toate acestea, pentru cele mai mari, aveți nevoie de un plan de găzduire fiabil, cu spațiu mai mare pe disc și capacități de stocare.

Ce este SSL și de ce este important pentru comerțul electronic?

Utilizarea unui certificat SSL (Secure Sockets Layer) este o modalitate bună de a vă asigura site-ul. Aceasta devine o cerință și nu o opțiune pentru toate site-urile web. Site-urile care nu sunt SSL vor fi marcate de motoarele de căutare precum Google ca fiind nesigure. Prin urmare, este foarte important pentru o afacere de comerț electronic.

SSL este utilizat pentru a stabili legături criptate între gazdele web și clienți. În consecință, permite transmiterea informațiilor personale în siguranță.

Uptime

Pentru a vă asigura că magazinul dvs. online funcționează fără probleme și este întotdeauna disponibil consumatorilor, aveți nevoie de cel puțin un timp de funcționare de 99% împreună cu o lățime de bandă generoasă. Doriți ca compania dvs. de găzduire web să ofere un server stabil, cu funcționare maximă a serverului.

Lansarea unui site de comerț electronic poate fi puțin costisitoare, luând în considerare costurile de design web, împreună cu taxele de găzduire web. Nu există nicio modalitate de a evita aceste taxe, mai ales dacă doriți ca site-ul dvs. să aibă succes.

Și asta este, poate părea copleșitor să acoperi toate punctele, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru cei mai buni furnizori de găzduire web de comerț electronic pentru Australia, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author