Cel mai bun gazduitor de distribuitori pentru Australia

Deoarece majoritatea persoanelor care se află pe această pagină sunt proiectanți web în procesul de extindere a activității lor prin intermediul rețelelor de găzduire, vom veni în acest sens..

Deoarece noi suntem o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (+ avem o mulțime de proiecte laterale și dorim să experimentăm), am făcut deja cercetarea și am revizuit cele mai bune companii de găzduire pentru Australia.

Ne-am concentrat în principal pe gazdele web care oferă conturi de distribuitori care includ atât cPanel, cât și WHM (dar mai mult pe asta mai târziu).

PS: Numărul nostru 1 are o reducere destul de mare la rulare, apucați-l cât durează!

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Ne cunoaștem lucrurile, un mic eșantion din numeroasele noastre mărturii:

Tom este pasionat și înțelege rapid nevoile clienților săi. Am apreciat cu adevărat disponibilitatea lui de a împărtăși cunoștințe și de a mă abilita în modul de utilizare a noului meu site web. Mulțumesc Tom!

Sally Mac
Tabele de conținut

MangoMatter a făcut atât de ușor să proiectăm site-ul nostru actual. Tom a fost implicat personal de la prima consultație până la finalizare și el este încă disponibil pentru orice modificări care ar putea fi necesare!

Demitrios Lecatsas
Păr proaspăt

Am ales Tom să proiectăm site-ul nostru web pentru că ne-a plăcut stilul altor site-uri web pe care el le proiectase. Întregul proces a fost fără stres. Tom a fost atât de util și niciuna dintre cererile noastre multiple nu a avut prea multe probleme. Tom este o plăcere să lucrez. Ne place site-ul web pe care ni l-a făcut, este atât de ușor de utilizat și pare fantastic.

Carl Olive
Arc!

Experiența noastră cu Mango Matter a fost fantastică! Tom este foarte ușor de lucrat, pozitiv, eficient și evident genial la ceea ce face. Foarte recomandat.

Lucy Reeves
Mijloace prin care

Am angajat Tom să dezvoltăm noul nostru site web al companiei și am fost încântați de rezultat. El a fost capabil nu numai să ne livreze sumarul, dar și să ofere câteva idei excelente la care nu ne-am fi gândit niciodată. Cel mai bine, Tom este generos cu timpul său și continuă să fie disponibil pentru a oferi sfaturi și sprijin.

Neil Mackenzie
Enventive

Ce experiență ușoară și lină a lucrat cu MangoMatter! Tom a înțeles exact ce am fost după noi și suntem extrem de impresionați de produsul final. Nu aș ezita să aleg din nou MangoMatter pe viitor.

Tyson King
Director / Soluții Plumbrite

Tom de la MangoMatter a fost extrem de util, profesional și de mare sprijin pentru crearea site-ului meu web, este o bogăție de cunoștințe și foarte eficient. Nu am nicio ezitare în a recomanda MangoMatter și am făcut deja acest lucru.

Michelle Watson
repar

Notă marginală: Credem cu tărie că puteți obține opțiuni mai bune și mai accesibile dacă vă uitați la gazdele web deținute de SUA btw. Atâta timp cât au servere în sau în apropierea Australiei (de exemplu, Singapore <- depășesc o mulțime de gazde cu sediul în Australia), de obicei, sunt alegerea mai bună (cum ar fi minunatul nostru nr. 1, Găzduirea A2)!

Companie de găzduire web Evaluare generalăPreț / lună.CaracteristiciDisk Spațiu # de conturiServer-uri la nivel mondialOptimizate pentru WordPressSite web
A2HostingLogo 9,80 USD (a fost 19,99 USD)
 • Oricare Garanție de înapoiere a banilor!
 • SSL gratuit
 • Servere în Singapore (viteză mare pentru site-urile Aussie)
 • Super accesibil
30GB 40
siteground2 14,95 USD
 • Mare performanță
 • Instalare gratuită cu 1 clic pe SSL
 • La nivel global
 • Conturi nelimitate
 • Totuși, costurile mari de înnoire costă la 39,95 USD
30 GB Nelimitat
Panthur AUD 30 USD
 • Companie locală
 • Servere locale
 • deși nu există centre globale de date.
20GB 10

Cel mai bun distribuitor care găzduiește Australia 2020: recenzii

1. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire

website

www.a2hosting.com

Preț

9,80 USD / lună pentru 40 de conturi

Spatiu pe disc

30 GB

A sustine

Telefon, Live Chat, Bilete

Viteză

8.5 / 10

La nivel global

da

A2 Gazduire este cu siguranță regele aici. Sunt o companie din SUA, dar au servere rapide fulguratoare în Singapore, ceea ce face ca viteza să nu fie o problemă pentru site-urile Aussie (chiar aruncă o mare parte din concurența din Aussie din apă)!

În calitate de revânzător, beneficiați de siguranță, asistență prioritară, protecție DDOS și integrare ușoară Cloudflare.

Adăugați la aceasta o garanție de restituire a banilor, suport 24/7/365 și migrații gratuite ale site-ului … Acestea sunt cele mai bune perioade!

Planurile lor încep doar 9,80 USD / lună (a fost 19,99 USD) pentru 40 de conturi și 30 GB stocare!

Pro-uri

 • 4 servere din întreaga lume
 • Suport receptiv
 • 40 de conturi!!
 • Oricând garanție de returnare a banilor

Contra

 • Costuri în USD

2. SiteGround

Logo-ul SiteGround

website

www.siteground.com

Preț

14,95 USD pentru conturi nelimitate

Spatiu pe disc

30 GB

A sustine

Telefon, Live Chat, Bilete

Viteză

9/10

La nivel global

da

Deși nu se află din punct de vedere tehnic în Australia, au un centru de date nemaipomenit în Singapore.

SiteGround este, de asemenea, singura gazdă oficială recomandată de WordPress din listă, ceea ce înseamnă că sunt recomandați de WordPress, de către WordPress (destul de impresionant! – Desigur, pot aborda orice site & CMS ca un șef)

Acesta este locul în care A2 Gazduire este mai bună, în timp ce Siteground vă oferă conturi nelimitate, contul părinte are doar atât de multe resurse de server pentru a merge, astfel încât mai multe conturi pe care le puneți acolo, cu atât mai lent vor fi toate site-urile … deși în acest moment , nu știm care este limita exactă în care ați observat această încetinire.

Costurile de reînnoire sunt, de asemenea, destul de mari. Acestea fiind spuse, însă, sunt cunoscuți pentru găzduire de înaltă calitate și suport deosebit.

Pro-uri

 • Securitate solidă
 • Mai multe centre de date
 • Recomandat de WordPress
 • Sistem de cache în interior

Contra

 • Costuri mari de reînnoire

3. Panthur

Logo Panthur

website

www.panthur.com.au

Preț

AUD 30 USD / lună pentru 10 conturi

Spatiu pe disc

20 GB

A sustine

Telefon, bilete

Viteză

8/10

La nivel global

Nu

Panthur este o companie locală (-ish, întrucât compania lor mamă are sediul în SUA), care este excelent pentru clienții Aussie, dar sunt cu siguranță un pic mai scumpe decât A2, de exemplu. Acestea fiind spuse, performanța este spot-on, iar suportul este destul de sensibil.

Ei oferă 4 pachete din care să alegeți.

Planurile lor încep de la 30 USD / lună pentru 20 gb de spațiu.

Pro-uri

 • Gazda web locală
 • Performanță bună
 • 3 centre de date din Australia

Contra

 • Nu există servere de peste mări
 • Un pic scump

4. GreenGeeks

Logo GreenGeeks

website

www.greengeeks.com

Preț

19,95 USD / lună pentru 10 conturi

Spatiu pe disc

Nelimitat

A sustine

Telefon, Live Chat, Bilete

Viteză

8/10

La nivel global

da

GreenGeeks este cu siguranță o altă gazdă de luat în considerare pentru nevoile revânzătorului. Deși nu au servere în Australia sau în apropiere, o integrare rapidă CloudFlare ar trebui să rezolve această problemă. Există 3 motive pentru care ne plac, primul este angajamentul lor față de mediu. Ei pun înapoi 300% din energia pe care o folosesc în rețea. Apoi, este prețul, este foarte accesibil, chiar și în USD, și vine cu spațiu de disc nelimitat! Și, în sfârșit, ne place modul în care și-au construit personalizat sistemele de securitate pentru a menține serverele super curate.

De asemenea, beneficiază de asistență 24/7, care este destul de receptivă și oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor.

Cel mai ieftin plan de revânzători începe de la 19,95 USD / lună pentru 10 conturi.

Pro-uri

 • Eco-friendly
 • Ieftin
 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra

 • Nu există servere lângă Australia (încă)

5. Cloudways

Sigla Cloudways

website

www.cloudways.com

Preț

USD 10 USD

Spatiu pe disc

25 GB

A sustine

Telefon, Live Chat, Bilete

Viteză

9/10

La nivel global

da

Cloudways, așa cum sugerează și numele, se referă la găzduire în cloud, folosind serverele altor furnizori și vă permit să implementați, să gestionați și să monitorizați aplicațiile și site-urile web pe aceste servere, tăind obișnuitul web hosting mediu. Cu furnizori precum Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS și multe altele … performanța nu este niciodată o problemă. Și pentru că este cloud hosting, scalabilitatea este punctul central. Cloudways poate fi folosit pentru a gestiona site-uri masive, cu forumuri și magazine imense de comerț electronic.

Configurarea și interfața de utilizare este diferită și are o curbă de învățare mai abruptă în comparație cu furnizorii dvs. de găzduire obișnuiți, dar dacă sunteți dispus să învățați, merită! Au chiar propriul CDN pentru a maximiza timpii de încărcare din întreaga lume.

Prețurile sunt dificil de explicat, verificați site-ul lor ��

Pro-uri

 • Servere puternice
 • Extrem de scalabil

Contra

 • Mai multe pentru tehnologii

Reseller care găzduiește harta Australiei

Cum să alegeți cel mai bun hosting pentru distribuitori pentru nevoile dvs.?

Alegerea planului de găzduire a revânzătorului australian potrivit pentru afacerea dvs. vă va oferi navigație liniară și venituri pasive prin servere excelente & sprijin sau … dureri de cap & profituri pierdute din cauza asistenței proaste, a perioadelor de oprire frecventă, a serverelor hacked, etc. Puteți alege o companie din top 5 pentru liniște sufletească instantanee sau puteți începe să cercetați diferitele gazde web care oferă cele mai ieftine planuri de revânzări din Australia (de asemenea, a făcut o comparație de găzduire a revânzătorilor din Marea Britanie și lista de găzduire a distribuitorilor din SUA, în cazul în care aveți nevoie). În cazul în care parcurgeți acest traseu, acestea sunt specificațiile de care aveți grijă atunci când alegeți o gazdă, bucurați-vă! Acesta este același proces pe care l-am folosit în review-ul nostru SiteGround, de exemplu.

Cost: planuri de revânzări de găzduire web

Determinarea cât puteți cheltui pentru găzduirea revânzătorilor este de obicei partea cea mai complicată, cei mai mulți dintre voi căutați probabil un plan de găzduire a vânzătorilor destul de ieftin dacă tocmai începeți (nu primiți niciodată vreun plan de găzduire de site-uri web ieftin pentru a vă găzdui clienții, va trebui să-i mutați mai târziu atunci când veți primi un cont de revânzător decent – și nu, nu veți găsi cu siguranță găzduire web decentă pentru client gazdă). Depinde de o varietate de factori, de la cantitatea de clienți începători, la cât plănuiești să încarci / client și cât spațiu vrei să aloci / client. Va trebui să rezolvați asta mai întâi! Este la îndemână să stabiliți diferite planuri pentru clienți diferiți, cu cei mici care au 1 gb de spațiu, cei medii 3 GB și clienții mari poate chiar 10 GB. Din fericire, limitările de lățime de bandă sunt de obicei o problemă mai mică decât spațiul, ceea ce ne conduce în următorul punct.

Lățime de bandă / Limitări de spațiu

În timp ce majoritatea companiilor de găzduire oferă multă lățime de bandă cu care să se joace, spațiul este de obicei cel care trebuie să fie atent, deoarece, în afară de numărul de conturi permise, acesta va fi cel care va decide câți clienți puteți pune pe distribuitorul dvs. de găzduire plan.

Gazduire Cpanel / WHM in Australia

Mă asigur întotdeauna că gazdele mele de reseller australiene au WHM. După cum știți probabil, Cpanel este în mare parte standardul industriei din panourile de control. WHM (Web Host Manager) este un sistem de administrare a contului care vă permite să creați & gestionați conturile individuale Cpanel pentru clienții dvs. Puteți configura pachete, seta limitări, vizualiza statisticile de utilizare, actualizarea conturilor / actualizarea în vrac a conturilor și multe altele. Asigurați-vă că cine ați ales utilizează WHM, face ca gestionarea conturilor clientului să fie super ușoară. (Chiar și companiile de găzduire ieftine pentru revânzători ar trebui să aibă WHM).

Locația serverului

Dacă clienții dvs. au sediul în Australia, asigurați-vă că serverul este de fapt aproape, sau în Australia, nu ne răsturnați acest lucru (același lucru este valabil și pentru alte publicuri țintă, desigur, am făcut de fapt un web hosting pentru top 3 pentru următoarele țări: Noua Zeelandă, Regatul Unit, Canada, Irlanda, & Singapore). Dacă se întâmplă să obțineți un client în străinătate, puteți utiliza CloudFlare pentru a reduce eventualele întârzieri.

Uptime

Destul de simplu, dacă aceștia solicită 99,9% uptime, asigurați-vă că o pot face backup, fiecare gazdă web din top 5 face o treabă excelentă.

Relații Clienți

Inevitabil, veți avea probleme, astfel încât să aveți un sprijin decent la sfârșitul dvs. este o necesitate! Chiar nu vrei să-i ții pe clienți în așteptare doar pentru că revânzătorul pe care l-ai ales nu are asistență 24/7. Așa că uitați-vă la opțiunile lor și asigurați-vă că au asistență telefonică, chat live & Suport 24/7. Evident, dacă mergeți cu cea mai ieftină companie de găzduire pentru revânzători pe care o puteți găsi, suportul va lipsi.

Numărul de conturi

Destul de important să țineți cont, câți clienți puteți configura? Dacă adăugați numerele, cât spațiu ar obține fiecare client? Ar fi mai bine dacă planul de revânzare ar permite mai mulți clienți, deoarece puteți scăpa oferind mai puțin spațiu / client? De exemplu, dacă planul permite spațiu de 50 Gb și maximum 25 de conturi, fiecare client primește 2 GB. Ne-am asigurat că fiecare gazdă web din topul nostru 3 are un echilibru frumos de spațiu permis față de numărul de conturi.

Alte caracteristici / specificații tehnologice

Alte puncte la care ar trebui să aruncăm o privire sunt RAM (1 gb este destul de bun, minim 500mb), Disco IO (2mb / s este bun), viteza serverului (SSD? LiteSpeed?), CPU (câte nuclee), backup-uri zilnice etc. De asemenea, ceea ce este util este posibilitatea de a instala WordPress, Joomla etc., cu scripturi de instalare cu 1 clic, dar acestea ar trebui să vină standard cu Cpanel. Și dacă aveți o mulțime de bani, căutați un VPS puternic sau un server dedicat și mai puternic!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author