Cel mai bun gazduire WordPress din Marea Britanie revizuit!

Fiind o agenție digitală cu o mulțime de conturi de găzduire WordPress (avem o mulțime de proiecte secundare ��), avem o idee destul de decentă despre cine sunt cele mai importante servicii de găzduire WordPress pentru Marea Britanie.

Deși avem un tabel de comparație de găzduire la îndemână mai jos și am scris chiar și recenzii individuale de găzduire WordPress mai jos în pagină, nu știm că toată lumea are timp să citească toate acestea ….

12 cele mai bune servicii de gazduire WordPress din Marea Britanie sunteți:

 1. Hostinger – Cel mai bun Gazduire WordPress în general
 2. Kinsta – Cel mai bine gestionat gazdă WordPress
 3. SiteGround – Găzduire excelentă WordPress
 4. A2 Gazduire – Cel mai bun Gazduire WordPress pentru revenditori
 5. WP Engine – gazdă WordPress condusă de al doilea
 6. GreenGeeks – Cel mai bun gazduire ecologica
 7. eUKhost
 8. Internet pentru inimă
 9. HostGator
 10. Gazduire InMotion
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

De ce este importantă găzduirea WordPress solidă!

Calitatea furnizorului dvs. de hosting WP poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs..

Să luăm viteza site-ului de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările pe pagini scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 dintre vizitatori se vor abate pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă … acesta este motivul pentru care o gazdă WordPress decentă este vitală!

Câteva dintre mărcile care se leagă de conținutul nostru:

Prezentat pe site-uri

Tabelul de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu rapidă asupra principalelor noastre 3 gazde WordPress personale pentru Marea Britanie.

Mai jos în pagină intrăm în mai multe detalii cu un total de 12 recenzii de hosting WordPress. Vă recomandăm să rămâneți cu unul dintre primii noștri 3 pentru cea mai bună valoare!

Compania de găzduire WordPress Evaluare generalăPreț / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWit Website
Logo-ul Hostinger £ 0,80 (Vânzare uriașă pe un plan de 4 ani) 10 GB

 • Foarte accesibil
 • Configurare super ușoară
 • Performanță excelentă și viteză
 • Suport receptiv
 • Servere britanice + rețea globală = câștigător!

Recenzie Hostinger
Kinsta $ de 30 10 GB
 • Performanta ridicata
 • Serverul din Londra
 • utilizează platforma Google Cloud
 • CDN inclus
Kinsta Review
siteground2 2,95 GBP (în scădere de la 8,95 GBP, numai la prima factură) 10 GB
 • Foarte user-friendly
 • Centrul de date din Londra
 • Fulgerul repede
 • Suport deosebit
SiteGround Review

Cele mai bune 12 recenzii WordPress de găzduire pentru 2020

1. Hostinger – Cel mai bun Gazduire WordPress în general

Logo Hostinger

Site-ul: www.hostinger.co.uk
Preț:
£ 0,80
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live

Hostinger este gazda noastră preferată de WordPress în acest moment, valoarea pe care o obțineți pentru doar 0,80 GBP este foarte impresionantă!

În prezent cresc ca nebuni (peste 29 de milioane de utilizatori) și cu un motiv întemeiat! Planurile lor de găzduire WordPress oferă toate caracteristicile pe care majoritatea concurenților le oferă, dar Hostinger o face pentru o fracțiune din cost … fără a face compromisuri cu calitatea.

Dar ceea ce distinge cu adevărat Hostinger de restul, este procesul lor de bord pentru site-urile WordPress. Experiența utilizatorului de înregistrare, conectarea unui nume de domeniu, instalarea WordPress … este perfectă.

Este rapid, este foarte ușor și funcționează pur și simplu. Lucruri impresionante!

Când vine vorba de funcțiile de găzduire WordPress, acestea au toate clopotele și fluiere precum cel mai recent PHP, un plugin de memorie în cache creat pentru a îmbunătăți performanța, caracteristici de securitate foarte solide prin parteneriatul lor cu BitNinja, garantat 99,9% uptime, 24/7 clienți WordPress suport … și au o garanție de returnare a banilor de 30 de zile!

Și doar în cazul în care aveți nevoie, toate planurile vin cu integrarea Github (pentru dezvoltatorii / designerii mai tehnologici de acolo).

În ceea ce privește locațiile centrelor de date, acestea nu au doar una în Marea Britanie, dar și în Statele Unite, Olanda, Lituania, Singapore, Brazilia și Indonezia. Așadar, dacă piața dvs. țintă este într-o altă țară sau în străinătate, v-au acoperit.

Planul lor cel mai ieftin de WordPress este doar 0,80 GBP (vânzare uriașă la) și permite 1 site, perfect pentru a începe.

Nu pot greși cu Hostinger!

Pro-uri

 • Foarte accesibil
 • Servere în Marea Britanie
 • Asistență expert WordPress
 • Experiență excelentă pentru utilizatori

Contra

 • N / A

2. Kinsta – Gazda WordPress cel mai bine gestionată

Logo-ul de găzduire WordPress Kinsta

Site-ul: kinsta.com
Preț:
$ de 30
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live, bilete

Kinsta se încadrează în categoria furnizorilor de găzduire WordPress complet gestionate. Aceasta înseamnă că aveți o echipă de oameni și aplicații personalizate, care monitorizează și ajustează constant setările acolo unde este necesar pentru a maximiza performanța site-ului dvs. WordPress.

Pentru a-și găzdui site-urile, folosesc platforma Google Cloud și au peste 15 locații ale centrelor de date din întreaga lume pentru a alege. Este foarte diferit de sistemele de găzduire partajate obișnuite, Kinsta oferă fiecărui site resursele serverului privat, astfel încât sunteți protejat complet de alte site-uri potențial problematice … deoarece site-ul dvs. este singurul „din casă”..

În plus, aveți caching la nivel de server, CDN integrat, SSL gratuit, restaurări de backup cu un singur clic, medii de plasare și multe altele.

Toate cele de mai sus sunt, de asemenea, motivul costului suplimentar … L-am recomanda pe Kinsta pentru site-uri mai mari, cu resurse mai mari, care se adresează unui public global, atunci costul suplimentar este complet justificat. Dacă doriți să găzduiți site-ul dvs. de afaceri de dimensiuni mici până la medii sau un blog sau orice altceva care nu este un magazin de comerț electronic, un site general cu un trafic foarte mare sau un forum general, SiteGround vă va oferi cea mai bună valoare.

Planurile lor încep de la 30 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: Limite bazate pe lucrătorii php, garanție de returnare a banilor de 30 de zile, SSL gratuit, CDN gratuit, securitate epică, analize de performanță, monitorizare uptime, detectare DDOS, etc..

Pro-uri

 • Platforma Google Cloud
 • Securitate super înaltă
 • Foarte experimentat
 • Migrații gratuite pe site
 • Super scalabil

Contra

 • Un pic mai costisitor

3. SiteGround – Găzduire excelentă WordPress

siteground2

Site-ul: www.siteground.com
Preț:
£ 2.95
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

SiteGround este o altă minunată gazdă WordPress. Planurile lor de specialitate WordPress sunt bine optimizate și sunt dotate cu funcții specifice WP. Au centre rapide de date din întreaga lume, inclusiv în Londra și, cel mai important, suportul este de primă clasă.

În ceea ce privește cateringul și adaptarea la WordPress, au făcut o treabă fenomenală cu un sistem personalizat de memorie în cache (numit SuperCacher), un plugin personalizat care face să adauge SSL și să caacheze o lucrare cu un singur clic, actualizări automate și multe altele.

În plus, acestea oferă chiar și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile … ceea ce le face un om fără creier!

Au 3 planuri de găzduire WordPress, cel mai accesibil plan al acestora începe doar £ 2.95 / lună (69% din prețul obișnuit)!

Caracteristici de găzduire WordPress: SSL gratuit, CDN gratuit, suport specializat WP, recomandat de WordPress, plugin personalizat pentru opțiuni de memorie cache și ssl, actualizări automate, migrare WP automatizată și multe altele.

Pro-uri

 • SSL + CDN gratuit
 • Servere la Londra
 • Asistență expert WordPress
 • Ușor de utilizat

Contra

 • Costurile de reînnoire sunt puțin mari

4. Gazduire A2 – Cel mai bun gazduire WordPress pentru revenditori

Logo A2 de găzduire

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț:
$ 3,92
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

A2 Gazduire are atât hostinguri comune, care acceptă WordPress, cât și planuri de găzduire WP gestionate pentru acea liniște sufletească suplimentară. Totuși, serverele lor sunt foarte bine optimizate pentru o gamă CMS, inclusiv WP, deci nu aveți nevoie de planul gestionat decât dacă doriți să aveți funcții suplimentare specifice WordPress (pe care le puteți găsi mai jos). De asemenea, au mai multe centre de date din întreaga lume (Amsterdam pentru Marea Britanie) și au un suport fantastic.

Toate planurile lor de găzduire partajate vin cu spațiu pe disc nelimitat, SSL gratuit, garanție de returnare a banilor în orice moment (ceea ce este destul de îngrijit) și migrații gratuite.

Oferă 3 pachete de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar 3,92 USD / lună (inițial a fost 7,99 USD / lună). Găzduirea WordPress administrată începe de la 12,97 USD.

Caracteristici de găzduire WordPress: SSL gratuit, CDN, SSH, punerea în scenă a site-ului, backup-uri ușoare pentru WP, cache LiteSpeed.

Pro-uri

 • Mare performanță
 • Bine pentru revânzători
 • Foarte accesibil

Contra

 • Nicio recomandare oficială a WordPress (de aceea SiteGround este mai mare în lista noastră)

5. WP Engine – Runner-up Host WordPress WordPress Managed

logo-ul motorului wp

Site-ul: wpengine.com
Preț:
 $ de 35
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

WP Engine este o gazdă WP administrată pe tot parcursul, de fapt, este singurul lucru pe care îl fac și îl fac bine! La fel ca câteva dintre celelalte gazde pe care le-am revizuit, au creat și un plugin de memorie în cache numit EverCache, ȘI au CDN pentru a reduce timpul de încărcare. Sunt una dintre cele mai rapide gazde WordPress din jur.

Prețul lor se bazează pe numărul de vizitatori lunari, mai degrabă decât pe spațiul pe disc. Planul de pornire vă ajunge în jurul valorii de o limită de 25k, apoi urcă de acolo.

Sprijinul lor 24 de ore din 7, în mod evident, este specializat în WordPress, permițându-le să rezolve orice problemă fără nicio atingere. De asemenea, au un proces de actualizare foarte impresionant, unde testează orice actualizare majoră WP mai întâi înainte de ao împinge live. Acestea oferă, de asemenea, dezvoltări, ambientare și medii de producție și freeSSL.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 35 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: Protecție DDOS, detecție de amenințări, dev / stadializare / mediu de producție, CDN global, memorie în cache.

Pro-uri

 • Suport deosebit
 • Foarte fiabil și cu experiență
 • Lider de piață pentru gazduire WP

Contra

 • Un pic mai scump

6. GreenGeeks – Cel mai bun gazduire verde

Logo GreenGeeks

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț:
$ 2,95
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks este una dintre acele companii care știu doar că o va face mare. În timp ce cârligul lor principal este cât de ecologic sunt (care sunt cu adevărat, punându-și consumul de energie înapoi de 3 ori în rețea). Performanța lor de găzduire WordPress este destul de impresionantă.

Oferă spațiu de disc nelimitat pe fiecare plan, au mai multe centre de date în Canada și SUA, SSL gratuit, migrație gratuită și multe altele. De asemenea, beneficiază de asistență 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile lor.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 2,95 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: Securitate îmbunătățită WordPress, migrare WP, integrare CDN, actualizări automate ale WP.

Pro-uri

 • Accesibil
 • Super verde
 • Bună securitate

Contra

 • Concurența are caracteristici WP mai robuste (dar au și un preț mai mare)

7. eUKhost

Logo eUKhost

Site-ul: www.eukhost.com
Preț:
£ 3,99
Spatiu pe disc: 5 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

eUKhost este o altă mare gazdă locală WordPress cu 4 centre de date din Marea Britanie. Toate planurile lor sunt livrate cu un domeniu gratuit, suport 24/7, backup-uri automatizate și prețuri blocate în cazul în care vor crește costurile în viitor..

De asemenea, oferă hosting WordPress optimizat, începând de la 5 GB spațiu pe disc și până la 5 site-uri din planul de bază. Planurile WP vin cu scanări automate de malware care vă scanează fișierele pentru malware, injecții de scripturi, atacuri de scripturi inter-site (XSS) și multe altele. De asemenea, au protecție DDOS, asistență pentru experți, un firewall excelent și ceea ce ei numesc Toolkit WordPress. Setul de instrumente include punerea în scenă, clonarea & sincronizare, întărire cu 1 clic, migrare ușoară WP, 1-clic WP autentificare și multe altele.

Planurile lor încep de la 3,99 lire sterline.

Caracteristici de găzduire WordPress: Set de instrumente WordPress, asistență specializată, memorie cache totală W3, gestionarea versiunilor WordPress, gestionarea pluginurilor, protecție DDOS, firewall WP.

Pro-uri

 • Accesibil
 • Gazdă locală din Marea Britanie
 • Bună securitate

Contra

 • 5 GB nu este atât de mult spațiu pe disc

8. Internetul inimii

Logo Internet Heart

Site-ul: www.heartinternet.uk
Preț:
£ 9,49
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Internet Heart este cunoscut pentru a da înapoi comunității, deoarece sponsorizează diverse evenimente și conferințe. Ca gazduire WordPress, sunt, de asemenea, destul de solide. Cu suport specializat WP intern, lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, migrație gratuită și o configurație super rapidă, sunt o alegere bună.

Acestea fiind spuse, prețul este ceva mai mare decât concurența și rețineți că nu au centre de date în afara Marii Britanii … așa că va trebui să aveți un CDN pentru a ajunge la o audiență americană, de exemplu..

Planurile lor încep de la 9,49 lire sterline / lună

Caracteristici de găzduire WordPress: Suport specializat, migrare WP, spațiu nelimitat pe disc.

Pro-uri

 • Serviciu de găzduire local
 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra

 • Scump

9. HostGator

Logo-ul Hostgator

Site-ul: www.hostgator.com
Preț:
 $ 5,95
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

În timp ce HostGator este un veteran în industria de găzduire, planurile lor WordPress sunt de fapt destul de noi și performanțe mult mai bune în comparație cu planurile lor de gazduire web partajate foarte ieftine. Gazduirea lor WP utilizează arhitectura cloud care permite funcții de scalare cu 1 clic. De asemenea, oferă backup-uri auto și restaurări cu un singur clic, migrații gratuite și securitate avansată din nou atacuri specifice WP.

Cu toate acestea, nu au niciun server în Marea Britanie, așa că, din nou, veți avea nevoie de un CDN pentru a obține timpi de încărcare decente în alte țări.

Planurile lor de găzduire WordPress încep de la 5,95 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: SSL gratuit, găzduire în cloud, asistență de specialitate, confidențialitate domeniu, eliminare automată de malware.

Pro-uri

 • Sprijin expert WP
 • scalabilă
 • Accesibil

Contra

 • Fără CDN gratuit

10. Gazduire InMotion

Logo InMotion Hosting

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț:
$ 7,26
Spatiu pe disc: 40 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

InMotion Gazduire este cunoscut pentru soluțiile lor de afaceri și serviciile de găzduire web de înaltă calitate. Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că oferă și soluții WordPress. Sunt ceva mai scumpe, dar oferă performanțe deosebite!

Să începem cu securitatea, deoarece este un subiect destul de important. InMotion oferă protecție DDOS, protecție împotriva hackurilor și un firewall personalizat, ceea ce este suficient pentru chiar și cele mai agresive atacuri. În ceea ce privește alte funcții, toate planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 90 de zile, mediu de configurare, constructor de pagini drag-n-drop și multe altele.

De asemenea, au o echipă excelentă de asistență în cazul în care îți încurci site-ul și ai nevoie de asistență. Cu toate acestea, nu au niciun server în Marea Britanie, ceea ce este un pic de vânat.

Planurile lor încep de la 7,26 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: Actualizări gestionate, securitate avansată, mediu de stadializare, WordPress preinstalat, domeniu gratuit, drag and drop builder de pagini.

Pro-uri

 • Numele de domeniu gratuit
 • De încredere
 • 90 de zile garantate înapoi de bani
 • Bună securitate

Contra

 • Serverele americane ar putea încetini performanța

11. Bluehost

Logo-ul Bluehost

Site-ul: www.bluehost.com
Preț:
$ 19.99
Spatiu pe disc: 30 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Bluehost este cunoscut mai ales pentru pachetul lor de găzduire partajat de 3,95 dolari ieftin, dar oferă și hosting WordPress pe serverele lor VPS. Prețul este ceva mai mare, dar creșterea performanței este vizibilă. Planurile lor WP includ SSL gratuit, SiteLock Security, Advanced CDN și SiteLock WAF.

Planul lor de bază este bun pentru până la 100 de milioane de vizite / lună, ceea ce este absurd de mare (dacă știți să construiți un site de genul acesta, să ne loviți de noi).

Pentru Marea Britanie, probabil că nu este o alegere grozavă, deoarece nu au servere în țară. De asemenea, reputația lor a fost un pic mai mare în ultimii ani, deoarece au fost cumpărați de EIG, iar suportul / calitatea generală au coborât … se recuperează acum, dar va dura ceva timp până vor putea reveni la gloria lor anterioară.

Planurile lor de găzduire încep de la 19,99 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: CDN, firewall-ul WAF de SiteLock, securitate avansată, vizite mari / limită lună.

Pro-uri

 • Securitate decentă
 • CDN inclus

Contra

 • Reputația stâncoasă

12. Dreamhost

Logo-ul DreamHost

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț:
$ 7,95
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

DreamHost este cunoscut pentru soluțiile lor de găzduire de înaltă calitate. Și planurile lor de găzduire WordPress nu sunt diferite, sunt recomandate și de WordPress (la fel ca SiteGround), care în sine este foarte impresionant.

Planul lor de bază vine cu o uimitoare garanție de returnare a banilor de 97 de zile, SSL gratuit, confidențialitate gratuită pentru whois și asistență expert 24/7 WordPress. Acestea au de fapt două tipuri de planuri de găzduire WordPress, unul se află pe găzduire partajată, celelalte sunt pe servere cloud (numite DreamPress), care oferă o creștere considerabilă a performanței. Cu siguranță, acestea sunt un pas față de planul de bază și oferă o serie de funcții WP suplimentare, cum ar fi memorarea cache-ului la nivel de server și actualizări instantanee..

Cu toate acestea, nu există servere în Marea Britanie …

Planurile lor încep de la 7,95 USD / lună.

Caracteristici de găzduire WordPress: Actualizări automate, WAF, WP preconfigurate, SSL gratuit, confidențialitate domeniului.

Pro-uri

 • SSL gratuit
 • Garanție înapoi de 97 de zile

Contra

 • Nu există servere din Marea Britanie

Gazduire WordPress din Marea Britanie: Cum să o alegi pe cea mai bună?

Persoane și întreprinderi deopotrivă au descoperit ușurința și frumusețea de a folosi WordPress pentru site-urile și blogurile lor. Versatilitatea și calitatea sa au făcut-o ideală, fie pentru persoanele care doresc doar să își păstreze propriul blog și să-și îmbunătățească brandul personal, fie pentru întreprinderile de talie medie care fac comerț electronic..

Dacă sunteți o persoană fizică sau o companie care dorește să vă creeze propriul site web, în ​​prezent, puteți fi copleșit de toate opțiunile de acolo și este posibil să nu înțelegeți diferența dintre un instrument de design web (sau CMS) și un gazdă a unui site web. Este destul de important să nu numai să înțelegeți diferența, dar să știți ce să căutați într-o gazdă bună, deoarece o găzduire web slabă poate anula cea mai rapidă pagină de site-uri web.

Aici, vom trece în revistă WordPress în sine și hostingul WordPress, în final, cu scopul de a vă ajuta să găsiți cea mai bună web hosting pentru WP. De asemenea, am făcut aceste comparații WP pentru alte țări, cum ar fi WordPress care găzduiește Australia și WordPress care găzduiește Canada.

lucrul cu WordPress

Ce este WordPress?

Logo WordPressÎn primul rând, dacă sunteți cu adevărat nou în sistemele de gestionare a conținutului, ar fi benefic să explicați ce este WordPress.

WordPress este un software open source (gratuit) de sistem de gestionare a conținutului (CMS) pe care îl puteți utiliza pentru a crea site-uri web. Pur și simplu declarat – este un instrument care vă ajută să vă faceți propriul site sau blog.

Indiferent de tehnologie geek sau nu, este unul dintre cele mai bune CMS-uri pe care ai putea să le folosești pentru a-ți crea site-ul. Se știe că este cel mai ușor de utilizat, ceea ce îl face perfect pentru începători, dar are, de asemenea, puterea și flexibilitatea de a servi pe cineva care este mai experimentat în tehnologie și / sau care are o afacere mai complicată de a rula prin site-ul web.

Dacă doriți să porniți un site web sau blog, nu puteți greși cu adevărat alegând să folosiți WordPress. Se presupune că cel mai utilizat CMS de acolo, cu peste 60.000 de milioane de site-uri web. De asemenea, este alegerea a peste 25% din primele zece milioane de site-uri web existente în prezent.

Dar, așa cum am arătat mai sus, doar alegerea CMS-ului și crearea unui site web atractiv și eficient nu sunt suficiente. Trebuie să alegeți și modul în care doriți să găzduiți site-ul dvs. web. Această decizie trebuie educată, deoarece o alegere proastă de găzduire ar putea face ca site-ul dvs. frumos să funcționeze prost și să provoace probleme.

Deci, pe această notă …

Ce este WordPress Gazduire?

În primul rând, ce nu înțelegem prin WordPress Gazduire: WordPress.com oferă utilizatorilor de găzduire gratuită pe site-urile WordPress extrem de simpliste. Acest lucru nu este recomandat, deoarece nu oferă caracteristicile sau expertiza de care aveți nevoie pentru a avea un site web profesionist care oferă un serviciu excelent și o prezență puternică pe web. Așa că, dacă nu cumva sunteți doar bloguri pentru lovituri și chicote, nu folosiți wordpress.com pentru găzduire.

Ceea ce înțelegem prin găzduire WordPress este destul de simplu: înseamnă că îți găsești propriul serviciu de găzduire și îi vei face să găzduiască site-ul tău WordPress pentru tine. Într-adevăr, toate serviciile de găzduire sunt capabile să găzduiască un site web WordPress, deci nu veți găsi neapărat servicii de găzduire care să spună că găzduiesc doar WordPress sau servicii care spun că nu au capabilitățile pentru WordPress.

Cu toate acestea, în timp ce toate serviciile pot găzdui aproape un site WordPress, unele sunt cu siguranță mai bune la acesta decât altele. Atunci când căutați un serviciu de găzduire, merită cu siguranță timpul și efortul dvs. pentru a găsi unul dintre acestea, deoarece vor avea asistență specifică WordPress care poate face cu adevărat diferența. Acestea pot oferi orice, de la o instalare super ușoară la suport tehnic specific WordPress, instrumente, etc. Dar mai multe despre asta mai târziu.

O notă finală despre ce este găzduirea WordPress: în timp ce puteți obține găzduire pentru WordPress pe servere partajate, dedicate și / sau VPS (nu uitați și de cele mai scumpe găzduire WordPress gestionate), pentru scopurile noastre actuale, vom rămâne la discutarea aspectelor și avantajelor unor bune servicii de hosting partajate pentru WordPress.

Găzduirea în comun este cea mai frecventă pentru oamenii care folosesc WordPress, iar ceva la fel de complex și costisitor ca un server dedicat sau chiar serverele VPS sunt cele mai relevante pentru cei cu corporații mari. Gazduirea partajată înseamnă pur și simplu că partajați un server cu alte site-uri web, ceea ce va reduce costurile.

Un serviciu bun de găzduire va ști să limitezi numărul de site-uri de pe un server, astfel încât să nu experimentezi consecințe negative pentru utilizarea unui server comun.

De ce ai nevoie de gazduire WordPress?

Așadar, de ce, dacă toate serviciile de găzduire sunt capabile să găzduiască un WordPress, este important să găsești un serviciu specializat în WordPress sau să fie mai „prietenos”? Câteva dintre motivele pentru care am fost deja înțelese mai sus, dar vom descrie pe ele un pic mai mult.

Fără a sări prea mult înainte și a discuta despre caracteristicile cheie pe care să le cauți, în general, WordPress hosting înseamnă o gazdă care va face instalarea WordPress extrem de ușoară sau care o va face pentru tine atunci când achiziționezi serviciile lor. De asemenea, fac transferul site-ului dvs. WordPress de la o gazdă la cealaltă mult mai ușor printr-o tranziție mai plăcută și mai perfectă.

În plus, panoul de control pe care îl obțineți va include mai probabil instrumente și metode pentru îmbunătățirea vitezei și funcționalității site-ului dvs. WordPress, dacă gazda se prezintă ca gazdă WordPress. În sfârșit, veți avea mult mai multe șanse să aveți asistență tehnică, care sunt experți bine versați în gestionarea specifică a platformei WordPress, ceea ce vă garantăm că veți fi recunoscători pentru prima dată când va trebui să le solicitați (și se va întâmpla).

Deci, de ce să găsiți un serviciu de găzduire WordPress? Pentru a face experiența mult mai ușoară, mai plăcută și mai puțin confuză. Desigur, acest lucru va însemna, de asemenea, că site-ul dvs. este mai rapid și funcționează mai bine decât altfel, ceea ce va aduce bineînțeles numai pentru afacerea dvs..

Pro-uri & Contra de gazduire WordPress partajată

Atunci când cântăriți opțiunile pentru tipul de gazdă care urmează, doriți, desigur, să știți care sunt avantajele și contra. După cum am menționat mai sus, am decis să ne concentrăm pe găzduirea partajată pentru WordPress aici, dar există cu siguranță o varietate de alte tipuri.

Deci, care sunt avantajele și contra în special ale găzduirii WordPress partajate?

Pro-uri                                                                            

 • Foarte accesibil / ieftin
 • Perfect pentru întreprinderile mici și mijlocii
 • Perfect pentru cei nou creați și gestionați un site web
 • O gazdă comună nu se limitează doar la WordPress
 • Pluginuri nelimitate
 • Instalare și personalizare super ușoară cu cPanel

Contra

 • Un server partajat înseamnă distribuirea resurselor cu alte site-uri web de pe serverul respectiv
 • Dacă alte site-uri web de pe server blochează toate resursele, ar putea încetini site-ul dvs.
 • Este posibil să aveți asistență tehnologică mai puțin specializată (cu toate acestea, așa cum am arătat mai sus, dacă căutați corect, aceasta nu ar trebui să fie o problemă)

Toate acestea au spus, dacă știți cum să căutați și să identificați o gazdă de calitate, atunci chiar și un plan de găzduire partajat poate fi lipsit de unele dintre contrarele enumerate mai sus.

cercetarea furnizorilor de hosting WP

Deci, cum identificați cel mai bun WordPress hosting din Marea Britanie? Bine…

Caracteristici de găzduire WordPress de revizuit

Dacă insistați să așteptați să găsiți un serviciu de găzduire cu următoarele caracteristici cheie, atunci ar trebui să vă orientați spre o experiență foarte satisfăcătoare cu un serviciu de hosting comun pentru WordPress.

Deși trebuie să ne amintim că veți obține ceea ce plătiți, de asemenea, dorim să vă încurajăm că puteți găsi în continuare găzduire de calitate cu aceste funcții, fără a rupe banca. În această notă, aici sunt caracteristicile pe care trebuie să le analizezi pentru a găsi gazda potrivită:

Opțiunea WordPress cu un singur clic sau preinstalare

Cele mai bune servicii de găzduire WordPress vor avea absolut fie instalarea unui singur clic a WordPress disponibilă prin cPanel, fie va oferi preinstalarea WordPress atunci când achiziționați serviciile lor, unii chiar au o bibliotecă existentă de teme WordPress de afaceri, teme WP imobiliare, WordPress teme pentru fotografi și multe altele.

Există prea multe servicii excelente de găzduire care oferă această opțiune, așa că nu ar trebui să vă mulțumiți cu nimic mai puțin decât instalarea cu un singur clic. Vă va facilita procesul mai ușor și înseamnă că sunteți aproape gata să începeți să faceți site-ul dvs. web imediat după achiziționarea serviciului.

Relații Clienți

opțiuni de asistențăAdesea prea ușor de trecut cu vederea, dar de o importanță vitală este suportul pentru clienți. Mai ales dacă este prima dată când faci un site web, vei avea nevoie de sprijin. Chiar dacă nu este prima dată, deoarece erorile și timpul de dezactivare ar putea însemna clienți (și, prin urmare, venituri) pierdute, nu doriți să vă lăsați să vă dați seama..

Serviciile bune de găzduire vor oferi suport 24/7, adesea prin mai multe căi, cum ar fi chat-ul online, precum și asistență telefonică. Nu vă mulțumiți cu nimic mai puțin. De asemenea, veți dori, desigur, să găsiți un serviciu de găzduire care menționează că oferă expertiză specifică WordPress. Consultați recenziile serviciilor pe care le luați în considerare pentru a vă asigura că clienții lor pot atesta calitatea asistenței clienților.

Locația serverului

Este important pentru viteza și calitatea site-ului dvs. web ca serverul dvs. gazdă să fie situat undeva în apropierea locației dvs. Nu ne referim în același oraș sau chiar în Marea Britanie, neapărat, dar trebuie să fie în această parte a lumii și, mai aproape, cu atât mai bine va funcționa site-ul dvs. WordPress. Așadar, evitați serviciile de găzduire care se află peste ocean, cum ar fi Statele Unite, de exemplu.

Cu toate acestea, o problemă este că ai putea găsi un serviciu de găzduire care are mai multe centre de date în toată țara și / sau pe glob. În acest caz, verificați pentru a vă asigura că puteți alege centrul de date cel mai aproape de dvs..

Viteză

Viteza serveruluiViteza (sau lipsa acestuia) va juca un rol uriaș în satisfacția utilizatorilor dvs. cu site-ul și poate avea impact asupra performanței site-ului dvs. și, prin urmare, a veniturilor pe care le faceți. Deci, viteza este evident importantă. Multe servicii de găzduire oferă lucruri precum SSD-urile (discuri de stare solidă) și / sau CDN (rețea de livrare de conținut), care pot îmbunătăți semnificativ viteza de încărcare, gratuit. Merită să căutați un serviciu care să le ofere.

Server Uptime

Nu există niciun motiv să vă acordați un serviciu de găzduire cu o înregistrare de funcționare a serverului mai mică de 99,9%. Toate cele mai bune pot oferi acest lucru, în timp ce sunt încă incredibil de economice. Cel mai bun mod de a verifica cu adevărat istoricul lor este prin Google să caute statisticile companiilor; nu luați doar cuvântul pentru asta.

Lățime de bandă & Transfer de date

Multe servicii de găzduire vor pretinde că oferă lățime de bandă sau stocare nelimitată. Deși acest lucru este atractiv, ar putea însemna că își supraîncărcă serverele, deci calitatea și viteza pot fi slabe. Într-adevăr, 2 Gb ar trebui să fie suficiente pentru majoritatea, iar majoritatea serverelor vor putea oferi mai mult decât v-ați dori. Din nou, acest lucru ar fi un lucru bun să vă concentrați atunci când citiți recenziile clienților. În plus, dacă intenționați să aveți o mulțime de descărcări de site pentru vizitatorii site-ului dvs. (mp3, pdf, etc), este important să aveți o atenție și asupra limitelor de transfer de date..

Înregistrări gratuite de domenii + domenii suplimentare

Toate serviciile bune de găzduire vă vor oferi gratuit un domeniu ca parte a pachetului dvs., deci cu siguranță nu vă mulțumiți cu mai puțin. În plus, deși probabil nu veți avea nevoie de el pe măsură ce începeți afacerea online sau site-ul web, în ​​viitor veți dori mai multe domenii și site-uri. Este bine să verificați pentru a vedea dacă aveți voie să aveți mai multe site-uri WordPress pe cont. Mulți oferă domenii multiple și chiar nelimitate.

Copiile de rezervă

Backup-urile sunt extrem de importante și vă vor salva multă durere de inimă (nimeni nu vrea să piardă efortul de ore întregi). Verificați dacă serviciul oferă copii de rezervă automate și cât de des (zilnic, săptămânal, lunar, etc.).

Securitate

În cele din urmă, indiferent dacă bloggingul sau rularea unui magazin online, doriți un site WordPress securizat. Pentru a vă asigura, căutați servicii care promit actualizări software frecvente și care pot oferi chiar și monitorizare de securitate 24/7. Unele gazde includ niveluri intense de securitate, în timp ce altele vă permit să alegeți niveluri diferite.

SAU

FAQ

Care găzduire este cea mai potrivită pentru WordPress, Linux sau Windows?

Vă recomandăm găzduirea Linux pentru a rula WordPress, pentru marea majoritate a cazurilor. În timp ce puteți rula WordPress pe gazduire Windows, găzduirea Windows este mai scumpă în general.

Pot folosi WordPress fără găzduire?

Tehnic nu, WordPress trebuie să fie găzduit undeva, dar dacă nu doriți să vă configurați propriul hosting, sau să vă înscrieți la un furnizor de hosting, puteți accesa wordpress.com și puteți începe cu un cont gratuit. În acest fel, puteți utiliza WordPress gratuit, fără să vă faceți griji în legătură cu găzduirea acestuia, ei fac totul pentru voi.

WordPress are găzduire gratuită?

Da, WordPress are găzduire gratuită dacă utilizați WordPress.com (nu trebuie confundat cu versiunea wordpress.org pentru care trebuie să vă găsiți propria gazdă și să o instalați). Dacă vă înscrieți pentru un cont gratuit cu wordpress.com, puteți utiliza o versiune limitată de wordpress pe un subdomeniu.

Care este diferența dintre WordPress.com și WordPress.org?

Diferența majoră dintre WordPress.com și WordPress.org este cea care găzduiește site-ul. Dacă utilizați wordpress.org, trebuie să descărcați și să instalați WordPress pe gazda wordpress la alegere. Dacă utilizați wordpress.com, acestea găzduiesc instalarea pentru dvs. și chiar puteți face totul gratuit, deși versiunea WP cu care lucrați este limitată când vine vorba de design și funcții..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author