Cel mai bun distribuitor gazduire din Marea Britanie

Deoarece majoritatea persoanelor care se află pe această pagină sunt proiectanți web în procesul de extindere a activității lor prin intermediul rețelelor de găzduire, vom veni în acest sens..

Deoarece noi suntem o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem o mulțime de proiecte laterale și ne place să experimentăm), am făcut deja cercetarea și am ales propriul top 5 dintre cele mai bune companii de găzduire pentru distribuitori pentru Regatul Unit.

Ne-am concentrat în principal pe gazdele web care oferă conturi de distribuitori care includ atât cPanel, cât și WHM (dar mai multe despre asta mai târziu).

Notă laterală: numărul nostru 1 are o reducere temporară destul de mare la rulare, apucați-o în timp ce durează!

Câteva dintre cele mai cunoscute mărci / site-uri care se leagă de conținutul nostru:

Ne cunoaștem lucrurile, un mic eșantion din numeroasele noastre mărturii:

Tom este pasionat și înțelege rapid nevoile clienților săi. Am apreciat cu adevărat disponibilitatea lui de a împărtăși cunoștințe și de a mă abilita în modul de utilizare a noului meu site. Mulțumesc Tom!

Sally Mac
Tabele de conținut

MangoMatter a făcut atât de ușor să proiectăm site-ul nostru actual. Tom a fost implicat personal de la prima consultație până la finalizare și el este încă disponibil pentru orice modificări care ar putea fi necesare!

Demitrios Lecatsas
Păr proaspăt

Am ales Tom să proiectăm site-ul nostru web pentru că ne-a plăcut stilul altor site-uri web pe care el le proiectase. Întregul proces a fost fără stres. Tom a fost atât de util și niciuna dintre cererile noastre multiple nu a avut prea multe probleme. Tom este o plăcere să lucrez. Ne place site-ul web pe care ni l-a făcut, este atât de ușor de utilizat și pare fantastic.

Carl Olive
Arc!

Experiența noastră cu Mango Matter a fost fantastică! Tom este foarte ușor de lucrat, pozitiv, eficient și evident genial la ceea ce face. Foarte recomandat.

Lucy Reeves
Mijloace prin care

Am angajat Tom să dezvoltăm noul nostru site web al companiei și am fost încântați de rezultat. El a fost capabil nu numai să ne livreze sumarul, dar și să ofere câteva idei excelente la care nu ne-am fi gândit niciodată. Cel mai bine, Tom este generos cu timpul său și continuă să fie disponibil pentru a oferi sfaturi și sprijin.

Neil Mackenzie
Enventive

Ce experiență ușoară și lină a lucrat cu MangoMatter! Tom a înțeles exact ce am fost după noi și suntem extrem de impresionați de produsul final. Nu aș ezita să aleg din nou MangoMatter pe viitor.

Tyson King
Director / Soluții Plumbrite

Tom de la MangoMatter a fost extrem de util, profesional și de mare sprijin pentru crearea site-ului meu web, este o bogăție de cunoștințe și foarte eficient. Nu am nicio ezitare în a recomanda MangoMatter și am făcut deja acest lucru.

Michelle Watson
repar

Am făcut analiza, revizuirile de găzduire a distribuitorilor & comparații, astfel încât nu trebuie, rezultând o listă cu cei mai buni furnizori de găzduire pentru furnizorii de servicii din Marea Britanie. Tabelul de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu utilă – în opinia noastră – primele 5 gazde ale distribuitorilor, sortate după evaluare, în detaliu cost / lună, & caracteristicile lor cele mai bune.

Companie de găzduire web Evaluare generalăPreț / lună.CaracteristiciDisk Spațiu # de conturiServer-uri la nivel mondialOptimizate pentru WordPressSite web
A2HostingLogo £ 10.16 (a fost 15,40 GBP) Garanție de întoarcere a banilor, servere SSL + gratuite din Amsterdam (viteză mare pentru site-urile din Marea Britanie) = la mintea cocosului! 30GB 40
logo-ul siteground-ului 11,25 GBP pentru 5 credite / conturi Performanță excelentă, instalare gratuită a unui clic SSL, acoperire globală – sistem bazat pe credit, ceea ce unora nu le place. 10 GB pe credit 5
Logo Greengeeks $ 19.95 Super verde, spațiu pe disc nelimitat, centru de date din Amsterdam Nelimitat 10
Logo-ul TSOhost £ 33.98 Companie locală, spațiu pe disc nelimitat Nelimitat 100
Logo-ul WP Engine 290 USD (N / A la fața locului pentru programul agenției) Suport expert WP, servere super-extrem de rapide, foarte rapide. Nelimitat 15

„Cu atât de multe companii de găzduire din care să aleagă, găsirea unuia decentă care se potrivește nevoilor tale poate necesita foarte mult timp, mai ales că toate par să ofere aceleași caracteristici la puncte de preț ușor diferite, lăsând majoritatea oamenilor să se întrebe unde se află diferența …

Așadar, în afară de prezentarea de mai sus a tabelului, am creat și un top 5 ușor mai detaliat de mai jos. Pentru a sorta cele mai bune gazde web am utilizat următoarele criterii: Asistență, Accesibilitate și Performanță / Putere. Bucurați-vă!“

Matthew Rogers
Editor gazduire

Cel mai bun gazduitor de distribuitori din Marea Britanie – Recenzii mai 2020

1. Gazduire A2

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț:
£ 10.16
Spatiu pe disc: 30GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo A2 Gazduire

A2 Gazduire este cu siguranță regele aici. Sunt o companie din SUA, dar au o varietate de servere rapide fulguratoare la nivel mondial, inclusiv în Amsterdam, ceea ce face ca viteza să nu fie o problemă pentru site-urile din Marea Britanie (chiar și o mulțime de concurență din Marea Britanie din apă)!

Adăugați la aceasta o garanție de returnare a banilor în orice moment, asistență 24/7/365 și migrații gratuite ale site-ului … este cu adevărat un „fără creier”!

Planurile lor încep de la doar 10,16 lire sterline / lună (a fost de 15,40 lire sterline) pentru 40 de conturi și 30 GB stocare!

2. SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț:
£ 11.25
Spatiu pe disc: 10 GB pe cont
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul SiteGround

SiteGround este unul dintre cele mai bune vedete atunci când vine vorba de WordPress, acestea sunt chiar recomandate oficial chiar de WordPress. Configurarea lor de găzduire oferă o găzduire foarte rapidă și fiabilă, iar noi îi iubim cu adevărat pentru găzduirea de site-uri individuale.

Planurile lor vin, de asemenea, cu o serie de caracteristici interesante precum un sistem de securitate incredibil de eficient, backup-uri automatizate și SSL gratuit (foarte important pentru site-urile de comerț electronic).

Costuri suplimentare, aici este A2 Gazduire este mai bună, SiteGround funcționează cu un sistem de credit în loc de numerar mai simplu pentru # de conturi / spațiu pe disc. Planurile lor încep de la minim 5 credite necesare = 5x 27 GBP / an – adică 11,25 GBP / lună

3. GreenGeeks

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț:
$ 19.95 / mo
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo GreenGeeks

GreenGeeks este una dintre companiile pe care doar știi că le face totul bine, au observat o creștere masivă de când au intrat în viață în 2008. Ceea ce ne place într-adevăr despre ele este faptul că își readuc consumul de energie de 3 ori în rețea. energia eoliană, destul de impresionantă!

În ceea ce privește găzduirea revânzătorilor, aceștia sunt foarte fiabili, au un centru de date rapid în Amsterdam și oferă spațiu de disc nelimitat pe planurile revânzătorului (deși rețineți că numărul dvs. de conturi este încă limitat).

Planul lor de vânzări cel mai ieftin începe de la 19,95 USD / lună pentru 10 conturi.

4. TSOhost

Site-ul: www.tsohost.com
Preț:
33,98 £ (+ 20% TVA)
Spatiu pe disc: Spațiu de disc nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul TSOhost

Cu peste un deceniu în experiența de găzduire, aceștia sunt unul dintre furnizorii de găzduire web din Marea Britanie.

Au tot ce ai nevoie … centre de date masive din Slough, 24/7/365 suport 24 de ore din 24, și hosting de nor de înaltă performanță & Soluții „hibride”… dacă vrei să mergi la nivel local, acestea sunt tipurile cu care să te duci!

Planul lor de reseller de bază poate găzdui până la 100 de domenii și are un spațiu nelimitat pe disc, ceea ce este destul de impresionant.

Cel mai bun plan al acestora începe de la 33,98 GBP (+ 20% TVA)

5. Motor WP

Site-ul: wpengine.com
Preț:
 N / A
Spatiu pe disc: N / A
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul WP Engine

WP Engine a fost standardul pentru gazduirea WP gestionată de înaltă calitate de foarte mult timp, de aceea le menționăm pe listă. Nu doresc să încep să enumerez toate funcțiile care vin cu serviciile lor, deoarece vom fi aici o vreme … dar include în mare parte tot ce vă puteți gândi, de la SSL-uri până la setări rapide ale serverului, CDN, asistență expert WP, pentru o mare securitate, actualizări automate și multe altele.

Acestea fiind spuse, ceea ce îi reține cu siguranță pentru revânzători este prețul lor … nu există unul. Trebuie să aplicați pentru programul agenției lor pentru a obține informațiile.

Dacă verificați prețurile obișnuite în afara programului agenției, este de 290 USD / lună pentru 15 site-uri, ceea ce este foarte scump, dar, din nou, sunt foarte foarte bune la ceea ce fac.

Cercetători care găzduiesc cercetători

Gazduire pentru distribuitori din Marea Britanie: săpați mai adânc

Ce este gazduirea revânzătorilor?

Atunci când o companie, furnizorul de găzduire, decide să-și închirieze lățimea de bandă și spațiul pe hard disk unei alte afaceri mai mici, care apoi continuă să închirieze acel spațiu unei afaceri mai mici ale unei terțe părți, aceasta este hostingul web pentru distribuitori. În esență, oferă clienților dvs. gazduire ca și cum sunteți singură compania de găzduire a site-ului.

Aceasta este o practică foarte obișnuită în Marea Britanie pentru designeri și dezvoltatori de site-uri care caută să se identifice cu servicii suplimentare, cum ar fi găzduirea web din Marea Britanie, precum și cu antreprenorii care aspiră să-și creeze propriile companii de găzduire web.

ps: am creat, de asemenea, un top de 3 revânzări pentru Australia și SUA comparație de găzduire a revânzătorilor.

Lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cercetați găzduirea distribuitorilor:

Cost

Unul dintre aspectele mai alunecoase ale activității și planului dvs. este de a afla cât de mult puteți cheltui pentru el (și nu, nu există nici o găzduire web gratuită disponibilă pentru revânzători). Când începeți prima dată, poate părea cel mai bun curs de acțiune pentru a căuta pur și simplu cel mai ieftin plan – aceasta nu este neapărat opțiunea dvs. ideală. Fiecare are propriile nevoi individuale, deci cel mai bun plan pentru dvs. va depinde de mai mulți factori diferiți, de exemplu, cât spațiu pe server doriți să vindeți și cât plănuiți să plătiți clienți care încep.

Când rezolvați acest lucru, în general este recomandat să oferiți clienților mai mari în jur de 10 Gb de spațiu, clienților mijlocii în jurul valorii de 3Gb, iar celor mai mici au nevoie într-adevăr în jur de 1Gb. Din fericire, spațiul tinde să fie o problemă mai mare decât limitările de lățime de bandă.

Lățime de bandă / spațiu pe disc

Cantități adecvate de lățime de bandă sunt destul de frecvent întâlnite în companiile de găzduire din Marea Britanie, motiv pentru care trebuie să urmăriți spațiul pe disc. Acesta va fi un factor decisiv major atunci când determinați numărul de clienți pe care îi poate gestiona planul dvs. de găzduire a distribuitorilor (cu siguranță dacă găzduiți o mulțime de site-uri de comerț electronic), deși numărul de conturi permise este de asemenea important.

cPanel / WHM Disponibil

cPanel este un panou de control care este standardul de bază al industriei, iar cu Web Host Manager (WHM), utilizatorii sunt capabili să gestioneze conturile cPanel și să creeze altele noi atunci când trebuie. Acesta este motivul pentru care este important ca gazdele revânzătorilor din Marea Britanie să aibă WHM – cu aceasta, acestea sunt capabile să stabilească limitări, să configureze pachete, să vizualizeze statistici de utilizare, să actualizeze sau să actualizeze conturi și multe altele. Cu cât este mai ușor să se folosească sistemul de administrare a contului, cu atât va fi mai simplă munca generală. Chiar și planurile de bază ar trebui să includă acest lucru.

Locații server

Fiecare informație de pe internet este găzduită fizic într-o locație undeva. În general, cel mai bine este să vă păstrați locația serverului în aceeași țară cu clienții pe care îi aveți – dacă sunt în Marea Britanie, căutați un server în țară. Există planuri mai ieftine disponibile în străinătate, iar acestea pot fi uneori opțiuni foarte viabile; cu toate acestea, ceva ce trebuie să țineți cont de aceste planuri de valoare este că calitatea asistenței pentru clienți poate fi mult mai mică decât ați spera.

Uptime

Perioada de timp pe care un server rămâne online și funcționează este uptime. Dacă timpul de funcționare este prea încărcat, oricine vizitează site-ul va părăsi imediat pagina și va găsi un concurent al cărui site funcționează mai eficient. Când faceți cumpărături pentru un plan și găsiți altele care oferă 99,9% timp de funcționare, trebuie doar să faceți câteva cercetări suplimentare pentru a vă asigura că rapoartele lor sunt corecte, deoarece aceasta nu este o categorie pe care doriți să o ignorați.

Relații Clienți

Asistența clienților de înaltă calitate este foarte importantă în această industrie, deoarece, fără a eșua, ceva va merge întotdeauna greșit atunci când vă așteptați cel mai puțin. Fie că este vorba despre un episod surpriză de reducere a timpului sau de o problemă de lățime de bandă, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să nu puteți accesa asistența pentru clienți, deoarece nu oferă asistență 24/7 sau, mai rău, se ocupă de asistența pentru clienți care de fapt nu este deloc util.

Unul dintre domeniile pe care doriți să le verificați pentru un nivel bun de servicii pentru clienți este suportul pentru chat și telefon în direct 24 de ore din 24. Dacă decideți cea mai ieftină companie de găzduire acolo, evident, nivelul de asistență va lipsi destul de mult.

Numărul de conturi permise

Numărul de clienți pe care sunteți capabili să vă configurați este un alt factor important în selectarea unui plan de găzduire. Mult timp, aceasta depinde parțial de spațiul pe care îl aveți, deoarece trebuie să îl împărțiți între clienți și să vă asigurați că au suficient spațiu pentru a rula site-urile respective. De exemplu, ați putea investi într-un plan care oferă mai mulți clienți, dar mai puțin spațiu pentru fiecare client, cum ar fi unul cu maximum 25 de conturi cu un număr total de 50 Gb, ceea ce ar oferi fiecărui client 2 GB.

Găsirea unui echilibru plăcut între numărul de conturi și alocarea spațiului poate fi dificilă, dar odată ce vă dați seama care este obiectivul dvs., este simplu să treceți la pasul următor..

Alte caracteristici

Alte câteva caracteristici pentru a fi atent pentru a include:

  • RAM – cel puțin 500mb, dar este recomandat 1 Gb
  • Discul IO – un număr bun de căutat este de 2mb pe secundă
  • CPU – de câte nuclee ai nevoie și de câte are?
  • Viteza serverului – cât de rapid este, SSD sau LiteSpeed?
  • Backups zilnice – cruciale pentru securitate

Este foarte util să fii capabil să instalezi WordPress și Joomla, deși acestea ar trebui să vină deja cu pachetul Cpanel. Dacă limitele bugetare nu reprezintă o problemă pentru dvs., un VPS puternic poate fi incredibil de util pentru securitatea serverului dvs. O altă caracteristică scumpă, care merită dacă aveți bani de cheltuit este investiția într-un server dedicat.

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author