Cel mai bun distribuitor de găzduire

Deoarece majoritatea persoanelor care se află pe această pagină sunt proiectanți web în procesul de extindere a activității lor prin intermediul rețelelor de găzduire, vom veni în acest sens..

Deoarece noi suntem o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem o mulțime de proiecte laterale și ne place să experimentăm), am făcut deja cercetarea și am ales propriul top 5 dintre cele mai bune companii de găzduire pentru distribuitori pentru SUA (și nu numai).

Ne-am concentrat în principal pe gazdele web care oferă conturi de distribuitori care includ atât cPanel, cât și WHM (dar mai mult pe asta mai târziu).

Notă laterală: numărul nostru 1 are o reducere temporară destul de mare la rulare, apucați-o în timp ce durează!

Am făcut analiza, recenziile de găzduire a distribuitorilor & comparații, astfel încât nu trebuie, ceea ce duce la o listă cu cei mai buni furnizori de găzduire pentru SUA. Tabelul de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu utilă – în opinia noastră – primele 5 gazde ale distribuitorilor, sortate după evaluare, în detaliu cost / lună, & caracteristicile lor cele mai bune.

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.FeatureSpace Space # de conturi Site Web
Logo InMotion 13,99 USD (50% reducere) Conturi nelimitate, 80 GB Spațiu pe disc, IP dedicat, Software gratuit de facturare! 80GB Nelimitat
A2HostingLogo $ 13.19 Oricând Garanția de înapoiere a banilor, servere SSL + gratuite la nivel mondial. 30GB 40
logo-ul siteground-ului 17,5 USD pentru 5 credite / conturi Performanță excelentă, instalare gratuită a unui clic SSL, acoperire globală – sistem bazat pe credit, ceea ce unora nu le place. 10 GB pe credit 5
Logo Greengeeks $ 19.95 Super verde, spațiu pe disc nelimitat, centru de date din Amsterdam Nelimitat 10
Logo-ul WP Engine 290 USD (N / A la fața locului pentru programul agenției) Suport expert WP, servere super-extrem de rapide, foarte rapide. Nelimitat 15

„Cu atât de multe companii de găzduire din care să aleagă, găsirea unuia decentă care se potrivește nevoilor tale poate necesita foarte mult timp, mai ales că toate par să ofere aceleași caracteristici la puncte de preț ușor diferite, lăsând majoritatea oamenilor să se întrebe unde se află diferența …

Așadar, în afară de prezentarea de mai sus a tabelului, am creat și un top 5 ușor mai detaliat de mai jos. Pentru a sorta cele mai bune gazde web am utilizat următoarele criterii: Asistență, Accesibilitate și Performanță / Putere. Bucurați-vă!“

Matthew Rogers
Editor gazduire

Cel mai bun distribuitor gazduit SUA – Recenzii mai 2020

1. Gazduire InMotion

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț:
$ = = 13,99
Spatiu pe disc: 80GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Beneficiați de o garanție de restituire a banilor de 90 de zile, mai mult spațiu pe disc decât majoritatea celorlalte gazde de distribuitori și conturi nelimitate chiar și pentru cel mai de bază plan de revânzare … InMotion știe cum să își comercializeze serviciile de revânzare. De obicei, sunt cunoscuți pentru planurile lor de găzduire concentrate pe afaceri, dar în spatele costurilor ridicate ale pachetelor normale de găzduire web, găsim o ofertă surprinzător de accesibilă de servicii de revânzare.

Toate planurile includ un domeniu gratuit, conturi nelimitate, malware & Protecție DDoS pentru securitate maximă, software gratuit de facturare, copii de rezervă și multe altele. Combinați toate acestea cu o reducere de 50% pe care le rulează în acest moment și chiar merită locul 1!

Planul lor cel mai ieftin de revânzare începe doar 13,99 USD (50% reducere) 

2. Gazduire A2

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț:
$ 13.19
Spatiu pe disc: 30GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo A2 Gazduire

A2 Gazduire este o altă gazdă care știe ce fac atunci când vine vorba de găzduirea revânzătorilor. În timp ce oferă mai puțin pentru un preț similar, oferă și servere super rapide în alte țări din întreaga lume, oferind clienților dvs. o abordare globală, dacă este nevoie. Ceea ce ne place cu adevărat despre A2 în comparație cu InMotion este dedicația lor de a face platforma cât mai optimizată WordPress. WP rulează super lin pe serverele lor.

Combinați asta cu o garanție de returnare a banilor în orice moment, iar ei vor obține cu ușurință locul # 2.

Planurile de găzduire ale distribuitorilor lor încep de la doar 13,19 USD pentru 40 de conturi și 30 GB de stocare.

3. SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț:
£ 11.25
Spatiu pe disc: 10 GB pe cont
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul SiteGround

În timp ce SiteGround este cunoscut pentru performanțele lor epice cu WordPress (acestea sunt, până la urmă, recomandate chiar de WordPress, ceea ce este foarte impresionant), pentru planurile de distribuitori preferăm InMotion sau A2. Nu este că performanța lor nu este minunată, pentru că așa este. La fel cu suportul și orice altceva vă așteptați de la o gazdă web minunată precum SG.

Este modul în care prețul planurilor lor de găzduire a revânzătorilor, SiteGround funcționează cu un sistem de credit în loc de numerar mai simplu pentru # de conturi / spațiu pe disc (ceea ce poate deveni un pic confuz, preferăm cu siguranță celălalt sistem). Planurile lor încep de la minim 5 credite necesare = 5x 42 USD / an – adică 17,5 USD / lună

4. GreenGeeks

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț:
$ 19.95 / mo
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo GreenGeeks

GreenGeeks nu este cu siguranță cel mai ieftin, dar vin cu centre de date globale cu performanță uimitoare și revin 300% din energia consumată în rețea! De asemenea, sunt foarte scalabile, vă oferă o licență WHMCS pentru gestionarea facturării, au câteva caracteristici de securitate excelente și oferă migrații gratuite dacă aveți nevoie.

Planul lor de vânzări cel mai ieftin începe de la 19,95 USD / lună pentru 10 conturi.

5. Motor WP

Site-ul: wpengine.com
Preț:
 N / A
Spatiu pe disc: N / A
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul WP Engine

WP Engine a fost standardul pentru gazduirea WP gestionată de înaltă calitate de foarte mult timp, de aceea le menționăm pe listă. Nu voi începe să enumerez toate funcțiile care vin cu serviciile lor, deoarece vom fi aici o vreme … dar include în mare parte tot ce vă puteți gândi, de la SSL-uri până la configurații rapide ale serverului, CDN, expert WP, pentru o mare securitate, actualizări automate și multe altele.

Acestea fiind spuse, ceea ce îi reține cu siguranță pentru revânzători este prețul lor … nu există unul. Trebuie să aplicați pentru programul agenției lor pentru a obține informațiile pentru planurile de găzduire ale revânzătorilor.

Dacă verificați prețurile obișnuite în afara programului agenției, este de 290 USD / lună pentru 15 site-uri, ceea ce este foarte scump, dar, din nou, sunt foarte foarte bune la ceea ce fac.

Reseller din SUA care găzduiește cercetători

SUA Gazduire Reseller: săpați mai adânc

Ce trebuie să căutați atunci când cercetați gazduirea distribuitorilor din S.U.A..

Acum mai mult decât oricând, este o idee fantastică să lansăm afaceri online. Întreprinderile americane pot beneficia în mod special de 95% dintre americanii care au făcut cumpărături online în timpul vieții, jumătate dintre ei preferând să cumpere pe Internet.

O metodă nouă și populară de a profita din comerțul electronic și noile webmasteri, în general, devine o gazdă a distribuitorilor. Când deveniți gazdă pentru revânzători, revindeți spațiu de găzduire către companii, agenții web, noi webmasteri, etc..

Alegerea celui mai bun distribuitor de găzduire pentru afacerea dvs. va fi fie un proces lin, care duce la venituri, fie o durere de cap masivă și pierderi de profituri din cauza dificultăților tehnice și a unui suport necorespunzător.

Este important să cercetăm mai multe opțiuni pentru gazdele web care oferă planuri accesibile, astfel încât să alegeți un plan care să fie de încredere. Dacă mergeți cu prima opțiune pe care o găsiți, este posibil să vă bazați pentru un serviciu care nu este cel mai bun pentru afacerea dvs..

Pentru a ști ce face o gazdă excelentă pentru revânzători, ar trebui să știți ce caracteristică oferă un serviciu excelent. Acestea sunt câteva aspecte de care trebuie să aveți grijă atunci când cercetați gazdele revânzătorilor din Statele Unite și sfaturi despre cum să știți dacă primiți cel mai bun serviciu. Btw, am creat, de asemenea, comparații pentru găzduirea distribuitorilor din Australia și găzduirea revânzătorilor din Marea Britanie.

Ce este gazduirea revânzătorilor?

Pentru cei care nu sunt încă siguri cu privire la ce este gazduirea revânzătorilor, poate fi un pic confuz dacă nu sunteți clar despre relația de afaceri exactă. Acesta este un serviciu furnizat de gazdele web americane, către persoane fizice, companii și organizații.

Începe prin a cumpăra spațiu web de la un server mai mare și a vinde acel spațiu către întreprinderile care doresc un site web proiectat (de la sine sau o agenție web) și gestionat de către gazda revânzătorului. Gazdele revânzătorilor vor proiecta adesea pagina web sau site-ul companiei pentru acestea, vor furniza informații actualizate în pagini și vor trata serviciul pentru clienți. Cu toate acestea, aceste detalii se bazează pe ceea ce oferă serviciul principal de gazdă gazdelor revânzător cu care lucrează.

Gazduirea revânzătorilor este o modalitate perfectă pentru dezvoltatorii de site-uri de a-și extinde practicile, de a-și extinde rețeaua și de a-și crește veniturile.

Fiți avertizați că întreprinderile se așteaptă la un serviciu profesional de la gazde: au multă încredere în managementul și funcționalitatea site-urilor lor, așa că depinde de dvs. să vă asigurați că gazda principală pe care o alegeți este de calitate. În caz contrar, veți pierde mulți bani din cauza încrederii. Este important să evaluați ce oferă mai multe potențiale gazde pe baza câtorva componente importante.

Cost

Va fi dificil să calculați cât de mult vă puteți permite financiar să cheltuiți pentru un serviciu de gazduire revânzător. Nu știți cine sunt viitorii dvs. clienți sau cât spațiu vor solicita să plătească, precum și câți clienți veți avea. Indiferent, veți dori un plan accesibil, care să funcționeze în mod corect și profesional. Va trebui să calculați un buget aproximativ și să estimați cât spațiu doriți să alocați pentru fiecare client și să alegeți un plan care vă permite să ajustați în consecință.

În funcție de fiecare client, ar trebui să fiți în măsură să setați planuri diferite în funcție de nevoile acestora. Un client ar putea avea 1 gb de spațiu, un alt 3 gb, sau chiar 10 gb. Deși poate fi dificil să pregătești spațiu pentru clienți, nu uita că poți oricând să ajustezi sau să oferi mai multe planuri.

Chiar și în America, nu vă așteptați niciodată să găsiți un serviciu gratuit de găzduire web. Ar trebui să evitați chiar și planuri incredibil de ieftine, deoarece sunt probabil prea bune pentru a fi adevărate și sunt foarte predispuse la prăbușire.

Lățime de bandă / spațiu disc

Verificați întotdeauna dublu lățimea de bandă și limitele de spațiu pe disc, deoarece vor determina cât de mari pot obține site-urile dvs. de clienți și câte date au voie să utilizeze lunar.

cPanel / WHM Disponibil

În Statele Unite, cPanel este standardul industriei pentru găzduirea de site-uri web. Oferă interfețe grafice și instrumente de automatizare sub forma unui panou de control care face posibilă gazdelor și clienților lor să-și gestioneze ușor site-urile. Din cauza cPanel, nu este necesar să înțelegeți software-ul computerizat și codificarea complicată pentru a fi o gazdă pentru revânzători.

WHM (Web Host Manager) este un sistem care permite utilizatorilor să își gestioneze cu ușurință conturile cPanel pentru toți clienții. Ei merg mână în mână și veți oferi un serviciu mult mai ușor și discernibil clienților dacă planul dvs. este menținut de WHM și cPanel. Veți putea să configurați pachete și planuri, să vizualizați statistici și să găzduiți mai multe conturi de upgrade / downgrade. Este rar că nici companiile de găzduire a revânzătorilor mai ieftine nu ar avea WHM, dar niciodată nu doare să verifice dublu.

Locații server

Acesta este unul dintre cele mai importante și neglijate elemente din această listă! Asigurați-vă întotdeauna că serverul dvs. este de fapt în Statele Unite. Este ușor să presupunem că, deoarece putem accesa pagini web la nivel global pe care le putem găzdui de oriunde. Dacă decideți să vă extindeți piața în străinătate, CloudFlare va reduce întârzierile.

Uptime

Asigurați-vă că orice revendicare vă este vândută de un server, cum ar fi 99% uptime, pentru a putea face backup la punctul de vânzare. Citiți recenziile, dacă este posibil, pentru a vedea dacă alții au avut întârzieri înainte de a investi.

Relații Clienți

Este esențial ca serverul dvs. să permită o comunicare completă între clienți cu asistență 24/7 și chat live. Clienții își vor întrerupe planurile dacă cred că pot obține un sistem de asistență mai bun în altă parte și că orice problemă cu site-ul va fi ajustată prompt.

Numărul de conturi permise

Aceasta este o amintire importantă când priviți lățimea de bandă și opțiunile de spațiu ale unui server. Stabilește cât de multe afaceri poți lua și veniturile potențiale. Vrei să te asiguri că nu ai prea multe conturi disponibile, în caz contrar, ceea ce va compromite capacitatea și lățimea de bandă a tuturor. Încercați să mențineți echilibrul în afacerea dvs., astfel încât nimeni să nu se simtă scurt.

Alte caracteristici / specificații tehnice

Alte aspecte de luat în considerare sunt optimizarea vitezei (Oferă stocare SSD sau LiteSpeed?), RAM (Memoria de acces aleatoriu de 1 GB este suficientă), Discul IO (aproximativ 2mb), backup-uri zilnice, certificate SSL (ar trebui să fie gratuite), nelimitat lățime de bandă și procesor (Câte nuclee sunt disponibile?).

De asemenea, vă va avantaja să instalați aplicații de script de instalare cu 1 clic, cum ar fi WordPress sau Joomla, care sunt standard cu cPanel.

Dacă sunteți copleșit de tot ce trebuie să luați în considerare, amintiți-vă că cercetarea dvs. va plăti atunci când veți putea face un venit suplimentar ca gazdă pentru distribuitori!

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author