Cel mai bun card de credit de călătorie Canada

destinația calatoriei

Care este cel mai bun mod de a petrece iarna în Canada?

Prin îndepărtarea de ea.

Îndreptarea către o destinație tropicală precum Cuba sau Mexic este un test de timp trecut pentru vacanța canadiană. ��

Peninsula Riu Peninsula Cancun rezervată prin Air Miles �� ��

Numele meu este Gary și în ultimii 4 ani cred că am aplicat și folosit fiecare card de credit canadian acolo. Am avut experiențe grozave și altele rele.

De asemenea, am reușit să călătoresc în peste 20 de țări folosind puncte acumulate prin diferite carduri. În timp ce scriu, de obicei, despre lucruri geeky, cum ar fi găzduire web, servicii și mici instrumente biz în acest ghid, voi împărtăși cu voi alegerile mele de card de top și voi explica unele dintre beneficiile pentru fiecare.

Principalul lucru care trebuie să țineți cont de majoritatea cărților de călătorie este că există o mulțime de printuri fine. Ofertele pot părea aceleași pe hârtie, dar după ce începeți să cheltuiți, veți constata că taxele și tarifele anulează practic reducerile sau recompensele pe care le veți obține..

Cum am făcut alegerile mele de top

Modul în care am structurat acest ghid este destul de simplu. Am ales cele mai bune piese pentru fiecare categorie de cărți de călătorie. Am carduri pentru saloanele hotelului, dacă asta este lucrul tău, cel mai bun cash return sau Air Miles.

Marea diferență între ghidul / recomandările mele și ceea ce veți obține pe site-urile financiare mai mari este că am încercat aceste cărți. Unele dintre opțiunile de pe site-uri mai mari au recompense teribile pentru înregistrări, dar bonusuri mari pentru promotorii produsului.

⚠️ Dacă sunteți în căutarea unei defalcări rapide și murdare a acestui lucru, o să fiu sincer dacă puteți obține cumva un card de credit american ca canadian, aș sugera acest lucru. În medie, cardurile americane oferă 1.5-2X puncte de înscriere bonus ca programe canadiene. Puteți mulțumi capitalismului și o economie financiară competitivă pentru asta. Canada nu este la fel. 

Acestea fiind spuse, cea mai bună alegere a mea este Card Aeroplan TD (vizitați site-ul lor aici) Aeroplan are cele mai mari puncte de înscriere în afara porții, program de recompensă 2X pentru cumpărăturile online prin cei peste 2000 de parteneri, asigurare de călătorie + acces gratuit la lounge.

Oricum, destul de plâng. Să intrăm în ghid! ��

Dacă cineva are sugestii suplimentare, vă rugăm să accesați formularul de contact din partea de sus și anunțați-mă. De obicei, revizuiesc această postare o dată sau de două ori pe an, în funcție de cărțile pe care le încerc.

Înțelegerea cărților de credit de călătorie

Multe cărți de călătorie vă permit să acumulați puncte și kilometri pe articolele de cheltuieli de zi cu zi, ceea ce face posibil să acumulați un număr mare de recompense chiar dacă nu se întâmplă să zburați frecvent.

Abundența de carduri de călătorie și numeroasa varietate a programelor lor de recompense lasă atât de mulți clienți în întuneric. Pentru a vă ușura decizia, vom analiza cele mai bune cărți de credit din șapte categorii largi de recompense de călătorie. Aceste categorii sunt puncte de călătorie, kilometri aerieni, încasări înapoi la achiziții în valută, recompense hotel, bonusuri de înscriere, saloane aeroport, pliante frecvente și câștigătorul general.

Acest ghid este conceput pentru a servi ca o resursă valoroasă atunci când trebuie să alegeți un card de credit cu recompense de călătorie. Pentru a vă oferi beneficiul celor mai buni din tablă, cărțile pe care le-am ales sunt jucătorii de top din categoria lor.

Sfat pentru călători: Ai pierdut vreodată geanta în timp ce călătorești? Știați că alegerea cardului potrivit vă permite să obțineți 500-1000 USD pentru fiecare zi de bagaje întârziate. De asemenea, puteți obține bani înapoi pentru zboruri întârziate sau alte șuruburi de la aeroport.

Metodologia noastră

Metodologia mea a fost simplă și detaliată. Am luat în considerare factorii importanți, precum gama de categorii de bonusuri, ofertele de bun venit disponibile, avantajele de asigurare de călătorie, flexibilitatea programelor de loialitate, renunțările la taxe anuale și multe altele. Am calculat puncte de recompensă în funcție de cheltuielile personale sau de afaceri.

Pentru a face acest lucru, am combinat diferite aspecte ale cheltuielilor lunare și cumpărăturilor pentru articole precum alimente, plăți de factură, gaze, divertisment, călătorii, mâncare la restaurant, farmacie ș.a..

Mai jos este un rezumat al celor mai bune cărți de călătorie din Canada. Acesta este un simplu instantaneu, dar detaliile fiecărui card sunt mai jos.

NOTE NOTĂ IMPORTANTĂ – Aceste carduri schimbă frecvent ratele, deci dacă vedeți ceva aici care nu este exact același lucru pe care site-ul web ține cont de companiile care vor oferi tarife și oferte diferite în funcție de locația IP de la care accesați site-ul. Fac tot posibilul pentru a menține acest lucru cât mai actualizat. ��

Cel mai bun card de credit pentru punctele de călătorie

1. Cel mai bun card de credit de călătorie – TD Aeroplan (bonus de înregistrare 40K)

 • Câștigător: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Taxa anuală: 120 USD, dar vine cu rabat pentru primul an. (Deci … 0 comision de $ 0)
 • Eligibilitatea la venituri: dețineți 60.000 USD în venituri personale sau 100.000 USD venituri anuale gospodărești combinate.
 • O parte din avantajele sale: un bonus de bun venit de 40.000 de mile Aeroplan

Există atât de multe oferte bune în categoria recompense de călătorie cu carduri de credit, așa că a fost dificil să alegeți una. Însă, după o analiză riguroasă, am decis în cele din urmă că pe piața canadiană, coroana celei mai bune carduri de recompense generale de călătorie aparține TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Fotografie de Chris Lawton pe Unsplash

În prezent, este cel mai popular program de recompense din Canada. Datorită popularității sale, canadienii se străduiesc în permanență să strângă puncte Aeroplan oricum ar putea. Deținătorii de carduri pot câștiga kilometri pe care îi pot răscumpăra către hoteluri, zboruri, închirieri auto, pachete de vacanță, mărfuri asortate și bilete pentru evenimente..

cel mai bun aspect este că deținătorii de carduri își pot câștiga de două ori punctele achiziționând articole la partenerii afiliați Aeroplan. Prin urmare, dacă sunteți membru al comunității Aeroplan de 5 milioane, merită să primiți un card Aeroplan.

Pentru a ilustra de ce acest card este considerat cel mai bun în rasa, iată un rezumat al câtorva dintre beneficiile sale:

 • Rulează covorul roșu oferind un bonus extraordinar de bun venit de 40.000 de mile Aeroplan.
 • Include un pachet cuprinzător de asigurări de călătorie.
 • Oferă check prioritar și îmbarcare atunci când călătorești pe AirCanada.com cu recompense de zbor Aeroplan.
 • Titularilor de carduri li se acordă un permis gratuit pentru oaspeți în fiecare an în salonul Air Canada Maple Leaf.
 • Dublul kilometrilor câștigați din achizițiile efectuate de la partenerii Aeroplan participanți și comercianții de retail online, prin intermediul Aeroplan eStore.
 • Oferă 1,5 puncte pentru fiecare 1 dolar cheltuit pe gaz, alimente, produse farmaceutice și achiziții făcute la AirCanada.com
 • Pentru alte achiziții, este un punct pentru fiecare 1 USD cheltuit.
 • Atâta timp cât sunteți deținător de card de credit TD Aeroplan, Mile Aeroplan nu vor expira.
 • Vedeți lista uriașă de parteneri Aeroplan aici. câți mile aeroplan câștig într-un zbor
Câte mile aeroplan voi câștiga la un zbor?

Alegerea noastră pentru cel mai bun card de recompense de călătorie vine cu multe avantaje. Este dotat cu mai multe caracteristici care îl fac să iasă în evidență din pachet, de exemplu, bonusul de bun venit irezistibil de 40.000 de mile Aeroplan. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, această recompensă este aproximativ comparabilă cu 2 zboruri premium cu distanță scurtă și dus-întors cu economie premium.

Pe lângă faptul că este destul de profitabil, acest pachet oferă potențialul de a câștiga kilometri Aeroplan cu fiecare dolar cheltuit. Fiecare. Dolar. A petrecut. Raportul dintre kilometri câștigați și dolari cheltuiți este următorul: 1,5 mile Aeroplan pentru fiecare 1 dolar pe gaz, alimente, magazin farmaceutic și pe AirCanada.com; apoi asigură 1 mile aeroplan pentru fiecare dolar cheltuit pentru orice altceva.

Acesta este motivul pentru care câștigă locul nostru de top ca fiind cel mai bun card de credit global disponibil, cu mâna în jos.

Cum să răscumpărați mile aeroplan?

Procesul de răscumpărare pentru acest card se bazează pe ceea ce încercați să răscumpărați. Pentru chestii precum mărfuri sau bilete pentru evenimente, procesul este la fel de simplu ca efectuarea de achiziții prin intermediul magazinului online online. Mai mult decât atât, cumpărăturile de la magazinele partenere Aeroplan câștigă deținătorilor de carduri duble recompense, permițându-le să crească rapid și cu ușurință mile Aeroplan.

Alte avantaje și avantaje exclusive includ un serviciu de concierge 24 de ore și 24 de ore.

Gratuit epic ar putea juca unii ca peste bord în descrierea de asigurare de călătorie și auto, dar s-ar putea să nu fie prea departe. Are o acoperire medicală de asigurare de călătorie de până la 1 milion de dolari pentru primele 21 de zile pentru deținătorii de carduri sub 65 de ani. De asemenea, include și alte tipuri de asigurări de călătorie relevante, cum ar fi bagajele întârziate / pierdute, călătoria / anularea, întârzierea zborului / călătoria și asigurarea de închirieri auto.

În cele din urmă, vă permite accesul la toate aceste avantaje avantajoase la o taxă anuală modestă de 0 USD (după rabat).

One Last Thing – Asigurarea Aeroplan

Așa cum am menționat în sfatul de mai sus, Aeroplan are câteva stimulente minunate pentru a încuraja clienții să rezerve zboruri și vacanțe, care include asigurarea de anulare, bani dacă valiza se pierde și o mulțime de alte stimulente mai mici..

Sfat pentru cel mai bun Per ansamblu: Căutați programe cu parteneri și acorduri care vă permit să transferați puncte. Prin urmare, dacă sunteți scurt, să spunem, 500 de puncte pentru o ședere gratuită la un hotel, puteți totuși scoate puncte din suplimentul pe care îl aveți în programul companiei aeriene. Sugestie indiciu … cardul de mai jos face asta. ��

2. Cel mai bun pentru puncte de călătorie – Scotiabank American Express

 • Câștigător: Scotiabank Gold American Express® Card
 • Taxa anuală: 120 USD
 • Venituri eligibile: Faceți un venit minim de 12.000 USD.
 • O parte din avantajele sale: Oportunitate de a câștiga cât mai mult de 30.000 de puncte recompense Scotia în primul an.

Există atât de multe produse pentru cărți de credit disponibile, iar abundența face dificilă decizia care este cea mai bună carte de credit. Deși s-ar putea să restricționeze la ce vă puteți cheltui punctele, majoritatea oferă totuși posibilitatea de a transfera puncte între programe.

Cardul Scotiabank Gold American Express® Card excelează într-un factor important care obligă deținătorii de carduri să selecteze un anumit card de călătorie. Raportul puncte-dolar reprezintă suma în dolari care valorează punctele.

Trei niveluri sunt oferite de cardul american American Express® de la Scotiabank în programul lor de puncte Scotia Rewards. Fiecare sumă de bani folosită în unitățile eligibile, cum ar fi magazinele alimentare, restaurantele, băuturile și magazinele de fast-food vă vor câștiga o incredibilă 5 puncte de recompense Scotia.

Bonus de înscriere excelent + 25.000 de puncte de recompensă

Această carte de recompensă de călătorie le permite utilizatorilor să obțină rapid și convenabil până la 300 de dolari în puncte bonus recompense Scotia, chiar și în primul an. În primele trei luni de la deschiderea unui cont, dacă cheltuiți 1.000 de dolari pentru cumpărături zilnice eligibile, veți câștiga automat 25.000 de puncte de recompense Scotia.

Cu toate acestea, Scotiabank Gold a crescut recent taxa anuală percepută pe card de la 99 USD la 120 dolari. Această creștere notabilă ar putea diminua apelul cardului. În ciuda acestei creșteri, prețul este în continuare judicios în comparație cu taxele similare percepute de alte carduri de călătorie.

Cu toate acestea, vă oferă în continuare avantaje mari, cum ar fi absența comisioanelor de tranzacții externe, cu acces Amex Front Of Line® și asigurare de călătorie completă.

Puncte flexibile transferabile

O altă caracteristică impresionantă pe care o manifestă acest card este flexibilitatea programului său de răscumpărare. Procesul este ușor și simplificat – tot ceea ce este necesar este să vă conectați la sistem și apoi să continuați să selectați opțiunea „Aplicați puncte în călătorie”. Puteți utiliza ulterior punctele de recompense Scotia pe care le-ați acumulat pentru a compensa orice costuri legate de călătorie percepute pe cardul dvs. de credit. Acestea pot acoperi lucruri precum zboruri, hoteluri, mașini de închiriat etc..

Confortul este un suflu de aer curat: nu te încărcă cu restricții nefavorabile sau perioade negre. Acestea sunt unele dintre motivele pentru care cardul Scotia Gold American Express® este clasificat frecvent ca fiind cel mai bun card de credit de călătorie din Canada.

3. Cel mai bun pentru Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Câștigător: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Taxa anuală: 120 USD, deși este renunțare la primul an.
 • Venituri eligibile: 80.000 USD în venituri anuale sau 150.000 USD pentru o gospodărie.
 • O parte din avantajele sale: 3000 AIR MILES bonus de bun venit.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® este pur și simplu una dintre cele mai bune modalități de a câștiga recompense în Canada. Programul său Air Miles transformă cumpărăturile zilnice pentru alimente și gaze în beneficii precum bilete gratuite pentru evenimente, șederi la hotel, zboruri, închirieri de mașini și chiar electronice.

Un bonus generos și o rată de câștig ridicată sunt doar câteva dintre lucrurile care fac emoționantă cartea de călătorie BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®. Vă oferă 1.000 de kilometri de aer imediat după prima achiziție și, de parcă, nu ar fi suficient vă oferă încă 2.000 de mile de aer odată ce încarcați până la 3.000 de dolari pe cardul dvs. de credit în primele trei luni de membru.

Mai mult, cardurile câștigă o rată de AIR MILE pentru fiecare achiziție de 10 USD este cea mai mare rată de rentabilitate pentru un card de credit AIR MILES. Experiențele aeroportului Mastercard, cuprinzând două pase anuale gratuite, sunt oferite prin programul de lounge aeroport LoungeKey.

De asemenea, deținătorii de carduri se califică pentru 15% din zborurile AIR MILES din America de Nord, cu condiția ca zborurile să fie rezervate folosind AIR MILES. Vine cu un pachet cuprinzător de asigurări de călătorie care cuprinde o asigurare medicală de călătorie cuprinsă pe 15 zile pe călătorie.

⚠️ Sincer să fiu, nu sunt un fan foarte mare al acestei cărți. În ceea ce privește suma companiei, BMO își scoate în mod clar clienții de pe cardurile de credit. Cred că este un bonus destul de ușor. Dacă puncte de recompensă + beneficii este ceea ce ai după ce acest card lipsește cu siguranță. ⚠️

4. Cel mai bun numerar înapoi la cumpărăturile în valută străină – Roger’s wireless

 • Câștigător: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Taxa anuală: 0 USD
 • Eligibilitatea veniturilor: deține un venit personal în valoare de 80.000 USD sau 150.000 USD în venituri anuale gospodărești combinate.
 • O parte din avantajele sale: primiți 4% cashback la toate achizițiile în valută.

Cash, se spune, este rege. De asemenea, în ceea ce privește recompensele, cardurile de credit cu cashback vă permit să returnați un procent minuscul din suma cheltuită în achiziții. Cu toate acestea, Rogers ™ World Elite Mastercard® parcurge kilometrul suplimentar făcând cheltuielile dvs. de călătorie în valută străină să acumuleze numerar ca nicio altă carte.

Fotografie de pina messina pe Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® și-a câștigat primul loc, permițând posesorilor de carduri să câștige un rambursare uriașă de 4% la toate achizițiile permise efectuate în valută. Dar înainte să fii prea agitat cu emoție, Amintiți-vă că vine cu o taxă de 2,5% pentru tranzacții externe. Totuși, acest lucru este compensat de un cashback masiv de 4%, lăsând un câștig net substanțial de 1,5% cashback.

Deținătorii de carduri obțin 2% cashback pentru produsele și serviciile Rogers, în timp ce obțin un cashback de 1,75% la toate celelalte. De asemenea, au dreptul să obțină un card suplimentar gratuit, ceea ce le permite să câștige și mai mulți bani înapoi în fiecare an.

Cu aplicația Mastercard® Pay combinată cu aplicația Rewards ™, puteți aplica imediat recompense de returnare la achizițiile permise de cel puțin 20 USD pe care le-ați făcut în ultimele 90 de zile folosind cardul dvs. de credit.

Sfat pentru întreprinderi îndrăgite înapoi – Deși 1,5% este destul de rău, dacă sunteți un singur fondator al unei afaceri, puteți efectua toate cheltuielile ulterioare ale afacerii prin card și puteți obține o rentabilitate plăcută la cheltuielile publicitare ale clienților sau la alte cheltuieli. Acest lucru se aplică numai dacă efectuați 1-2 milioane pe an cu cheltuieli de afaceri.

5. Cel mai bun bonus de înscriere – pașaportul Scotiabank infinit (35k punct)

 • Câștigător: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card
 • Taxa anuală: 139 USD
 • Eligibilitate la venituri: dețineți 60.000 USD în venituri personale sau 100.000 USD în venituri anuale gospodărești combinate sau cel puțin 250.000 USD în active administrate.
 • O parte din avantajele sale: oferă până la 35.000 de puncte bonus recompensă doar în primul an

Indiferent dacă preferați cardurile care oferă bonusuri de bun venit substanțiale, oferiți cele mai mari rate de câștig sau doriți în schimb cele care sunt un însoțitor de călătorie de încredere, cardul Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * v-a acoperit.

Un bonus substanțial de înscriere este unul dintre modurile încercate și adevărate de care companiile de carduri de credit se folosesc pentru a reține proprietarii de carduri și ar trebui să profitați de această strategie pentru a oferi recompenselor dvs. de călătorie un impuls major. Cu toate acestea, dintre toate strategiile utilizate pentru a atrage deținătorii de carduri să se înscrie la programele de recompensare a călătoriilor, pașaportul Scotiabank pare să fi stăpânit Sfântul Graal.

După ce v-ați înscris, Scotiabank va lansa covorul de bun venit, permițându-vă să câștigați doar în primul an până la 35.000 puncte de recompense Scotia. Aceste puncte de recompensă se traduc în aproximativ 350 de dolari pentru a călători singuri.

Așa funcționează metodologia câștigului: primele 3 luni în calitate de deținător de carduri oferă posibilitatea de a câștiga până la 25.000 de puncte bonus Scotia Rewards cu suma inițială de 1.000 de dolari în achizițiile de zi cu zi..

Câștigă 10.000 de puncte suplimentare

În plus, toți deținătorii de carduri au voie câștiga anual 10.000 puncte bonus după ce cheltuiesc minimum 40.000 USD la cumpărături eligibile, zilnice, în fiecare an. Alte beneficii includ capacitatea de a câștiga 2 puncte de recompensă Scotia pentru fiecare dolar cheltuit în mese culinare eligibile, magazine alimentare, articole de divertisment și achiziții de tranzit zilnic, cum ar fi autobuze, jetoane de metrou și taxiuri.

Cardul Visa Infinite * Scotiabank Passport ™ a fost, de asemenea, conceput cu accent pe călători. Prin urmare, cardul Visa Infinite * Scotiabank Passport ™ oferă un bagaj de călătorie mic sau deloc, ceea ce îl face un partener de călătorie demn, cu admirabila sa politică de percepere a zero comisioane de tranzacție străină.

Din această lipsă de taxe, călătorii economisesc bani de fiecare dată când își folosesc cardul. Indiferent dacă sunt acasă sau în străinătate, deținătorii de carduri nu înregistrează nicio marjă de schimb valutar cu achizițiile efectuate în valută. Avantajele legate de călătorie includ asigurări de călătorie, șase pase gratuite gratuite ale aeroportului, precum și un bonus de înscriere în valoare de 250 USD.

Acest card este ideal pentru persoanele care doresc o carte pe care o pot folosi atât la nivel local cât și în străinătate, fără griji sau probleme. Mai mult, Scotiabank este un card Visa, deci este acceptat în general oriunde în lume.

Este gratuit și abonamentul Priority Premier Pass șase vizite gratuite în saloanele aeroportului anual.

6. Best Hotel Rewards – Best Western Mastercard

 • Câștigător: Best Western Mastercard®
 • Taxa anuală: 0 USD
 • Eligibilitate la venituri: nu necesită nicio eligibilitate pentru venituri minime.
 • Unele dintre avantajele sale: un bonus de bun venit de 20.000 Best Western Mastercard®

Cazarea la hotel pe care o alegeți depinde de factori precum accesibilitatea, preferințele personale și alegerea. Cu alte cuvinte, aceasta nu este o propunere de dimensiuni unice. Best Western Mastercard® urmărește această filozofie și își face răsplata cât mai flexibilă.

Acestea le permit posesorilor de carduri să-și răscumpere recompensele în cât mai mult de 100 de hoteluri Best Western din întreaga lume, pe articole precum șederi la hotel, carduri cadou, mese și multe altele. Prin urmare, atunci când canadienii trebuie să călătorească local sau în străinătate, Best Western Mastercard® este adesea o alegere practică și sensibilă.

După ce faceți prima achiziție eligibilă, bonusul pentru semnarea a 20.000 de puncte Best Western Rewards® este suficient pentru a vă oferi un sejur absolut gratuit de o noapte. Abundența de hoteluri și o varietate de opțiuni facilitează deținătorii de carduri să colecteze aceste puncte.

În plus față de flexibilitatea sa, este disponibilă fără o taxă anuală. Disponibilitatea a numeroase hoteluri Best Western din toată lumea face convenabil pentru un deținător de carduri să găsească un hotel care să se potrivească gustului și bugetului lor. De asemenea, ușurează valorificarea punctelor pentru a achiziționa șederi de hotel gratuite.

7. Cele mai bune saloane de aeroport – platoul din Scotiabank

 • Câștigător: Scotiabank Platinum American Express® Card
 • Taxa anuală: 399 USD
 • Venituri eligibile: Faceți un venit minim de 12.000 USD.
 • Unele dintre avantajele sale: 30.000 de puncte Scotia Rewards cu prima achiziție eligibilă.

Îmi place să stau la aeroport – a spus absolut nimeni. Din fericire pentru călătorii asediați de pretutindeni, companiile de carduri de credit își aduc în sfârșit frustrarea și au adăugat o comoditate tot mai căutată. Accesul la saloanele aeroportului din întreaga lume este un avantaj popular de călătorie pe care Cardul Scotia Bank Platinum American Express® l-a profitat în avantajul și spre deliciul deținătorilor de carduri.

Scotiabank Platinum are un membru Priority Pass gratuit, care este însoțit de o incredibilă zece vizite gratuite în salon în fiecare an. Deoarece majoritatea oamenilor nu călătoresc frecvent în fiecare an, aceste vizite gratuite în sală sunt adecvate pentru majoritatea deținătorilor de carduri.

Asigurarea de călătorie, împreună cu 30.000 de puncte bonus recompensă Scotia imediat după achiziția inițială, ar trebui să îi acorde o considerație demnă. De asemenea, 4 puncte de recompense Scotia pe fiecare dolar cheltuit pentru magazinele alimentare, benzinării, divertisment și cumpărăturile de luat masa, nu trebuie luate ușor.

Cu toate acestea, are o taxă anuală destul de mare de 399 USD.

rezumat

Recompensarea persoanelor cu puncte sau mile pentru a face cumpărături zilnice este modul în care companiile de carduri de credit încurajează clienții să-și folosească cardurile. O carte de credit cu recompense de călătorie oferă beneficiarilor imense beneficiarului de card cu zboruri, cazare la hotel și servicii de transport.

Unele recompense sunt mai sofisticate și oferă avantaje premium, cum ar fi accesul la saloanele aeroportului și la asigurarea de călătorie completă la pachetul lor. Cardurile de călătorie sunt un element indispensabil pentru călători, deoarece sunt convenabile, rapide și ajută la economisirea de bani la cheltuielile legate de călătorie.

Sper că acest ghid a fost util! Vă rugăm să nu ezitați să îmi trimiteți un mesaj dacă aveți sfaturi și trucuri pe care doriți să le adăugați pe această pagină!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author