Cel mai bine gestionat WP Gazduire

Ca agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), știm găzduirea în interior. Una dintre cele mai solicitate comparații este pentru furnizorii de găzduire WordPress gestionați, așa că am rotunjit & ne-a revizuit preferatele. se bucura!

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire: Topul nostru 5 – Mai 2020

Companie gazduitoare WordPress Evaluare generalăPreț / lună. (cel mai ieftin disponibil) Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
Kinsta USD 30 USD 3GB SSL și CDN gratuite, folosind platforma Google Cloud Citeste mai mult
wpengine USD 29 USD 10GB Un lider de piață în hostingul WordPress! (dacă aveți bugetul) Citeste mai mult
pressidium 21 USD 5GB SSL gratuit, migrație gratuită, foarte scalabil = acesta este în creștere rapidă. Citeste mai mult
volant USD 15 USD 5GB SSL gratuit + ușor scalabil (funcții suplimentare pentru designeri / agenții web)! Citeste mai mult
siteground2 3,95 USD (reducere de 67%) 10GB Puternic, rapid, recomandat oficial de WordPress! + Foarte accesibil = Câștigă! Citeste mai mult

Nu este ușor să găsești o gazdă WordPress decentă, care este de fapt semi-accesibilă și, dacă nu ești un expert Excel, poate obține un pic copleșitor comparând toate diferitele caracteristici de găzduire (precum lățimea de bandă, costuri, spațiu pe disc, capacitate de utilizare, asistență, recenzii, etc).

În general, gazdele WordPress gestionate sunt cu siguranță mai scumpe decât gazdele partajate obișnuite (cu excepția site-ului SiteGround), dar nivelul de asistență și performanță obținut în schimb este destul de minunat! 

Următoarele 5 sunt preferatele noastre personale. Am folosit următoarele criterii pentru a sorta gazdele WP de top gestionate: Ușor de utilizat, Accesibilitate și Performanță / Putere. se bucura!

Matthew Rogers
Editor gazduire

Comparație de gazduire WP gestionată: Top 5 nostru detaliat

1. SiteGround

Aceasta este compania noastră de găzduire preferată de toate timpurile, sunt ieftine, au servere foarte puternice (peste tot în lume) și, cel mai important, suportul este de top..

În ceea ce privește funcțiile WordPress, planul lor GrowBig vine cu SuperCacher – sistemul de memorie în cache al site-ului SiteGround care grăbește masiv performanțele oricărui site WordPress. De asemenea, au auto-actualizatoare WP, SSL gratuite, migrații gratuite WordPress etc..

SiteGround vine, de asemenea, foarte recomandat de WordPress (foarte puține companii de găzduire pot revendica acest lucru!), acesta este un absolut fără creier! Oh, + au o garanție de returnare de 30 de zile!

Au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe doar 3,95 USD / lună (67% din prețul obișnuit)! 

siteground2

  Câștigător – 9.6 / 10

Ușurință în utilizare

95%

suportabilitate

92%

Performanță / putere

90%

2. Volanta

Flywheel este – după părerea noastră – cea mai bună alegere pentru agenții și distribuitori web! Trebuie să consultați setul de caracteristici de pe site-ul lor, dar iată câteva dintre elementele noastre favorite.

Ei se concentrează puternic pe îmbunătățirea fluxului de lucru cu clienții dvs. de găzduire, astfel încât includ lucruri precum Blueprints (Pachetează teme comune și plugin-uri ca seturi de început pentru proiecte viitoare.), Staging (Modificări la site-uri) & testează înainte de a împinge modificările în direct), clonarea site-ului, transferul facturării către clienții tăi, colaborarea fără distribuirea parolelor și multe altele.

Acestea oferă o varietate de pachete de găzduire pentru persoane și agenții, planul lor cel mai ieftin începe doar $ 14 / mo

Ușurință în utilizare

95%

suportabilitate

85%

Performanță / putere

93%

3. Pressidium

Nu este atât de cunoscut, dar foarte foarte bun! Acest site chiar rulează acum de fapt pe Pressidium. Deși sunt mai scumpe decât unii dintre ceilalți, ei compensează cu setările serverului nebun.

Caracteristicile includ scalarea automată (de ex. Vârfurile de trafic nu sunt o problemă, arhitectura scalează în consecință), backup-uri în afara site-ului (iubiți-l pe acesta), site-uri de plasare, actualizări automate, echilibrare dinamică a încărcării, memorie în cache foarte agresivă, CDN minunat, lista continua & pe. Serios, dacă aveți bugetul, înscrieți-vă!

Planul lor cel mai ieftin începe de la 21 USD / lună

Ușurință în utilizare

95%

suportabilitate

80%

Performanță / putere

93%

4. Motor WP

WP Engine este încă liderul actual al pieței atunci când vine vorba de gazde wp administrate mainstream și cu un motiv întemeiat. Au un sistem de memorie cache construit personalizat pentru a servi pagini super-rapide (numite EverCache), iar în combinație cu CDN-ul lor, sunt una dintre cele mai rapide companii de găzduire WP din jurul!

Au toate elementele de bază cum ar fi actualizări automate, asistență specializată 24/7 WP, punere în scenă etc … dar au și detectarea în timp real a amenințărilor, blochează în mod activ atacurile DDOS și chiar îți vor repara site-ul gratuit dacă se piratează … destul de îngrijit.

Toate cele de mai sus nu justifică decât prețul! Interesat în liniște sufletească și poate economisi bugetul?

Planul lor cel mai ieftin începe de la 29 USD / lună

Ușurință în utilizare

95%

suportabilitate

75%

Performanță / putere

93%

5. Kinsta

Kinsta și-a reînnoit recent planurile, au toate caracteristicile pe care le are fiecare altă gazdă WP și oferă ssl gratuit și un CDN gratuit prin KeyCDN!

Planul lor cel mai ieftin începe de la 30 USD / lună

Ușurință în utilizare

92%

suportabilitate

75%

Performanță / putere

95%

Gazduit WordPress găzduit: detaliile

Popularitatea în creștere a WordPress a dus la creșterea specializării WordPress. Mulți furnizori diferiți de gazdă de pe web au ales recent să se concentreze pe WordPress. Aceasta înseamnă că acești furnizori au conceput cele mai optime platforme pentru site-urile WordPress. Aceste platforme vă ajută să gestionați mai multe aspecte și funcții tehnice ale WordPress, astfel încât să vă puteți ridica o sarcină de pe placă. Acestea fac crearea site-ului dvs. o adiere!

Backup-urile zilnice, actualizările WordPress, scalabilitatea și securitatea sunt toate funcționalitățile acoperite de furnizorii de găzduire WordPress gestionați. În timp ce acționează ca un concierge pentru nitty-gritty tehnic, sunteți mai liber să continuați ceea ce faceți cel mai bine; partajarea și crearea de conținut fantastic. În funcție de compania (de regulă cu sediul în SUA), acestea pot oferi, de asemenea, opțiuni pentru găzduire partajată, găzduire dedicată, găzduire cloud și, eventual, chiar găzduire pentru revânzători.

Gazdele gestionate sunt de asemenea concepute pentru a face față timpului și vitezei site-ului. Multe dintre aceste companii profită de memorie cache la nivel de server și dețin un CDN pentru ușurință. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă bazați pe pluginurile cache. Platforme ca acestea le permit celor care au prea puțin timp sau nu au o pregătire tehnică să-și gestioneze în continuare site-ul așa cum doresc, fără griji.

De ce ai nevoie de Gazduire WordPress Gestionată?

Rularea unui site sau a unui blog WordPress implicat activ, nu este o muncă ușoară. Are timp și necesită multă atenție. Este o încărcătură suficientă pentru a gestiona rețelele de socializare, designul site-ului, conținutul și marketingul, încercând să preiați aspectele tehnice ale rulării unui site pot fi pur și simplu prea mult. Este posibil să fi început deja să vă faceți griji, deoarece site-ul dvs. a început să acopere mai mult trafic.

Ca proprietar al unei afaceri, nu ai decât două opțiuni atunci când vine vorba de a ține pasul cu un site în creștere. Fie căutați o soluție autocontrolată, fie angajați un alt membru al echipei pentru a gestiona aspectele tehnice pentru dvs. În timp ce căutați soluții, este posibil ca cercetarea dvs. să vă fi dus la găzduirea administrată Acest tip de găzduire web vine de obicei recomandat, deoarece îngrijirea suplimentară elimină o mulțime de dureri de cap potențiale în ceea ce privește copiile de rezervă, actualizări și securitate.

În prezent, majoritatea acestor companii de găzduire de site-uri web sunt disponibile la prețuri destul de accesibile, deși pot varia în funcție de caracteristicile, îngrijirea și resursele de server brute pe care le obține fiecare site. Acest lucru este la fel pentru o mână angajată, iar acești experți vor costa întotdeauna mai mult decât media dvs. gazdă web. Dacă costul este una dintre prioritățile dvs. principale, poate doriți să luați în considerare un cont de găzduire partajat în loc de găzduit gestionat.

Ca mulți alții, probabil că ați avut deja în vedere toate cele de mai sus și v-ați adresat o mulțime de întrebări următoare chiar am nevoie de asta? De ce unele site-uri sunt atât de scumpe, în timp ce altele sunt atât de ieftine? Merită cumva să vă înscrieți? Aceste platforme sunt soluții bune pentru noii proprietari sau persoane care gestionează deja întreprinderi mari sau mijlocii. Odată ce site-ul tău începe să acopere mai mult trafic, poate fi greu să ții pasul.

Dacă aveți probleme pentru a decide dacă aveți nevoie de acest serviciu, vă rugăm să consultați și să folosiți cercetările noastre ample despre beneficiile și dezavantajele gazduirii WordPress, precum și la ce vă puteți aștepta de la o gazdă WordPress bună.

Avantajele și contra de găzduire WordPress gestionate

Deși găzduirea administrată pare o afacere perfectă, aceasta nu este destinată tuturor. Ele diferă între companii, dar la un nivel foarte de bază, o gazdă ar trebui să ofere ușurință de utilizare, putere, accesibilitate și performanță. Ideea principală din spatele găzduirii administrate este că proprietarul site-ului web se poate concentra pe marketing și crearea de conținut, mai degrabă decât pe alte aspecte care consumă timp. Este o idee bună să vă familiarizați cu diferențele de pachete pe care le oferă fiecare dintre aceste gazde.

Beneficii

Viteză incredibilă

Viteza site-ului web joacă un rol important în succesul și clasamentul site-urilor. Dacă viteza dvs. este lentă, puteți face multe lucruri diferite pentru a ajuta la îmbunătățirea vitezei, cum ar fi implementarea unui plugin de memorie în cache sau utilizarea unei rețele de livrare pentru conținut precum MaxCDN. Chiar și reducerea dimensiunilor fișierului de imagine este o opțiune viabilă. Dar pentru cei care nu au timp să efectueze aceste modificări, gazdele WP gestionate au grijă de toate optimizarea vitezei pentru dvs., ceea ce este foarte util dacă folosiți teme grele precum o temă WordPress imobiliară sau o temă WP. pentru fotografii care stochează o mulțime de fotografii.

Activează memoria cache direct la nivelul serverului, astfel încât nu trebuie să depindeți de alte plugin-uri de la terțe părți pentru a memora în cache. Serverele lor sunt de asemenea configurate special pentru WordPress. Acest lucru permite site-ului dvs. să țină pasul cu funcționalitatea indiferent de cât de nebun devine traficul. Deci, indiferent dacă traficul dvs. provine din New York, Houston sau Chicago, viteza de încărcare va fi o problemă.

Securitate

Oamenii noi care se ocupă de administrarea site-ului uită adesea că trebuie să-și protejeze bunurile. În această zi și vârstă, securitatea este totul. Dacă vă descurcați singur pe site și nu aveți experiență de securitate, site-ul dvs. și informațiile dvs. pot fi vulnerabile la atacuri. Site-urile WordPress sunt adesea vizate de hackeri și roboți (din cauza câte site-uri folosesc platforma). Aceste pericole pot apărea sub orice formă, cum ar fi malware, viruși și încercări de hacking.

Acest pericol te afectează ca proprietar, dar îi afectează și pe vizitatorii site-ului tău. Aceste atacuri pot duce la un sistem sau site complet compromis. Un mare beneficiu de a lucra cu o gazdă WordPress înseamnă că sunteți protejat de aceste posibilități. Sunteți chiar protejat de atacurile de refuz de serviciu sau DDoS. Aceste site-uri vă asigură că aveți un nivel incredibil de strâns de securitate, care rămâne activ și implicat, scanând activ site-ul dvs. pentru fișierele modificate zilnic..

Actualizari automate

Încercarea de a ține pasul cu marketingul și administrarea poate fi o corvoadă. Atunci când nu utilizați o gazdă gestionată, sunteți responsabil pentru actualizarea site-ului dvs. Actualizările sunt esențiale pentru menținerea unui site rapid și pentru a păstra totul în siguranță. Gazdele web administrate v-au acoperit, actualizează toate pluginurile principale și WordPress în sine, ori de câte ori este lansată o nouă versiune (stabilă).

În afară de aceasta, gazda WordPress își actualizează automat fișierele principale la cea mai recentă versiune. Acest lucru este incredibil de benefic, deoarece timpul de așteptare este înlăturat. Fișierele sunt actualizate în momentul exact al lansării. Acest lucru ajută la eliminarea unei actualizări a terților și a eventualelor costuri suplimentare.

Fără opriri

Gazdele administrate au, de obicei, o infrastructură mai bună în cazul în care un server din SUA scade (backup servește pur și simplu la preluare), ceea ce înseamnă că sunt promovați o durată de utilizare de 99,9%..

Suport tehnic

A merge singur este o experiență înfiorătoare când lucrurile merg prost. Dacă îți administrezi singur site-ul și site-ul scade, durează prea mult timp pentru a proteja sau începe să funcționeze defectuos în alte moduri, ești singura resursă pe care o ai. Cel puțin, site-ul dvs. poate suferi timp de dezactivare, poate pierde informații sau chiar pierde clasamentul din cauza problemelor. Vizitatorii site-ului se așteaptă la un anumit nivel de calitate atunci când navighează. Au mai puține șanse să se întoarcă dacă întâmpină dificultăți tehnice.

Un beneficiu al colaborării cu o gazdă WordPress gestionată este suportul tehnic încorporat care vine cu majoritatea pachetelor (cu gazde finale superioare care oferă personal de asistență din SUA). De multe ori lucrează non-stop, 24 de ore din 24, astfel încât orice problemă poate fi rezolvată rapid și abil. La toate întrebările cu privire la dezvoltare, modificări, viteză sau actualizări se pot răspunde la fel de bine ca la probleme.

Copii de rezervă zilnice

La fel ca actualizările, copiile de rezervă pot fi la fel de consumatoare de timp. Încercarea de a ține pasul cu fiecare aspect tehnic este un joc provocator, iar backup-urile sunt cruciale pentru a asigura evitarea unei pierderi complete a site-ului. Ca și copierea de rezervă a unui telefon, copiile de rezervă se asigură că, dacă se întâmplă ceva, există un punct de plecare decent pentru a face backup.

Cu o gazdă WordPress administrată, nu va trebui să ridicați niciodată un deget pentru a vă face griji. Găzduiește zilnic site-uri de rezervă, astfel încât toate datele să fie în întregime și întotdeauna în siguranță. Cu gazde cu adevărat bune, există adesea o setare pentru a restabili cu ușurință site-ul dvs. WordPress pe backup-ul unei zile anterioare, ceea ce îl face incredibil de ușor de utilizat.

Instrumente de dezvoltare sau „dev”

După ce ați creat un site, împingerea acestuia la cea mai înaltă calitate și funcționalitate posibilă este obiectivul pentru majoritatea proprietarilor de site-uri. Cele mai gândite și bine planificate site-uri pentru conținut ușor de utilizat și direcționat sunt cele mai bune. Este ușor să aduceți site-ul dvs. la acest nivel de succes cu instrumentele de dezvoltare potrivite.

Instrumentele de dezvoltare sunt esențiale pentru construirea și perfecționarea site-ului. Aceste instrumente vă ajută să vă proiectați și să depanați site-ul. Debugging-ul este un aspect important al rulării unui site deoarece, dacă vizitatorii dvs. experimentează sclipici, este mai puțin probabil să se întoarcă sau să aibă încredere în site-ul dvs. Cu o gazdă WordPress, toate instrumentele vă stau la îndemână pentru o ușurință de acces.

Instrumente de înscenare

Acest instrument, precum instrumentele de dezvoltare, vă ajută să vă testați site-ul mai întâi înainte de a încărca conținut live. Instrumentele de înscenare vă ajută să evitați o încărcare încărcată, deoarece puteți vedea cum evoluează noile dezvoltări, design sau funcționalități în viața reală. De fiecare dată când doriți să încercați un plugin, o temă sau un design nou, puteți da cu ușurință înainte de al pune în piatră.

Instrumentele de înscenare sunt utile și pentru a face schimbări rapide și ușoare. Aceste funcționalități oferă, de asemenea, ștergere sigură și vă ajută să evitați orice încărcare accidentală. Toate acestea sunt în favoarea îmbunătățirii clasamentului și a traficului pentru site-ul dvs..

Dezavantaje

Prețuri  

Costul furnizorilor de găzduire web administrată variază cu siguranță foarte mult, de la SiteGround cu sediul scăzut în SUA, până la Kinsta la 100 USD / lună

Unele companii de găzduire pot face cu adevărat o lovitură de aproximativ 80 $ – 120 $ / lună. Acesta poate fi un dezavantaj de lucru pentru a lucra cu o gazdă. Cu toate acestea, alegerea se reduce întotdeauna la nevoile dvs. în mod specific. Este posibil să merite pe deplin investiția.

limite

Chiar dacă gazdele WordPress sunt considerate nelimitate, există unele restricții privind utilizarea pluginului. Majoritatea gazdelor nu permit pluginuri care consumă o mulțime de resurse. Acestea sunt plugin-uri precum W3 Total Cache sau WP Super Cache. Aceasta este considerată o problemă pentru mulți utilizatori care preferă să utilizeze aceste plugin-uri.

Diferențe de interfață

Un alt lucru de care aveți grijă sunt problemele care pot apărea la comutarea tipurilor de gazdă.

Uneori, atunci când se trece de la găzduirea administrată la găzduirea partajată sau invers, unele portaluri de utilizatori nu funcționează la fel. Vizitatorii și proprietarii de site-uri pot considera atât o provocare dificilă, cât și o nedorită. 

Funcții de verificat atunci când căutați cea mai bine gestionată gazdă WordPress

Gazduirea web aduce multe decizii importante. Există o mulțime de factori de luat în considerare atunci când reamenajarea site-ului sau crearea unuia pentru prima dată. A-l pune în funcțiune înseamnă a lua în considerare fiecare responsabilitate tehnică și a nu lăsa nicio piatră neîntreruptă. După ce v-ați dat seama complet ce doriți să includă site-ul dvs., precum și metoda dvs. de găzduire web, trebuie să restrângeți furnizorul potrivit. Acestea ar trebui să fie companii în care puteți avea încredere în întregime în site-ul dvs. și în starea sa de bine. Iată câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a lua o decizie finală:

Locația serverului

Locațiile serverului fizic pot influența direct timpul de încărcare a site-urilor dvs. Dacă serverul este în SUA, și la fel sunteți și vizitatorii dvs., este probabil ca aceștia să poată accesa mai rapid site-ul. Când serverul este foarte departe, vizitatorii pot întâmpina dificultăți la încărcare, ceea ce poate duce la scăderea clasamentului și implicarea. Asigurați-vă că compania cu care vă conectați are servere plasate în mod rezonabil (de exemplu, alegeți cel mai apropiat de piața dvs. țintă) și, în mod ideal, un CDN, care rezolvă această problemă distribuind site-ul dvs. printr-o rețea de noduri globale de pe care o copie site-ul poate fi servit.

Limitări de stocare

Gazdele site-ului web încearcă uneori să te încorce în spațiu de stocare mai mic decât cel promis. Spațiul este relevant pentru găzduirea site-ului dvs. web, dacă nu există suficient spațiu, site-ul nu va fi găzduit în mod corespunzător. Asigurați-vă că verificați dacă spațiul de stocare alocat funcționează cu site-ul dvs. web în planul ales înainte de a vă angaja.

Extensia suportului

Chiar dacă furnizorul ales de dvs. se poate lăuda cu asistența tehnică pentru clienți din SUA, este posibil să aibă ore sau cerințe restrictive. În unele cazuri, este nevoie de taxe suplimentare pentru accesarea asistenței. Cei mai bine gestionați furnizori de găzduire WordPress au asistență 24/7, astfel încât să puteți accesa asistența în orice moment. Asigurați-vă că aveți grijă la furnizorii care au ajutor în permanență.

Investește astăzi în Gazduire WordPress Gestionată!

Puteți face singur cercetarea folosind criteriile de mai sus sau puteți economisi timp și puteți alege unul dintre !

Fundația și evoluția găzduirii WordPress gestionate

La sfârșitul anilor 2000 și la începutul anului 2010, economia era în plină evoluție, WordPress era pe punctul de a deveni o superputere a internetului, iar companiile încercau să-și dea seama cum să stea pe clienți și să continue creșterea veniturilor. . Apoi, în 2009, managerul WordPress a reușit să apară pe scena și a creat o porție de un miliard de dolari dintr-o industrie de 10-15 miliarde de dolari. Pentru a găzdui mulțimea de plugin-uri necesare, uneori copleșitoare, necesare WordPress, companiile de găzduire au început să folosească codul pentru a automatiza actualizările, să asigure securitatea site-ului și să eficientizeze caracteristicile back-end ale întreținerii site-ului web. Nu a trecut mult timp înainte ca o mulțime de furnizori de găzduire să ofere propriul tip de sistem de administrare WordPress cu propriile caracteristici și prețuri unice.

Noul serviciu de găzduire WordPress gestionat a obținut un preț mai mare decât vechiul plan standard de găzduire partajată. De la început, toate companiile de găzduire ar fi trebuit să ofere un set standard de caracteristici: viteză crescută către site-uri web, securitate non-stop, extindere lățime de bandă pentru site-uri web de trafic mai mare, asistență pentru clienți și actualizări zilnice. Însă, deoarece aceste servicii erau o duzină de zeci, au apărut o serie de companii de pisici pentru copii și a fost greu pentru clienți să stabilească care marcă este cea mai bună. Companiile de găzduire trebuiau să înceapă să includă funcții, servicii și nișe care le distingeau unic de altele.

Câțiva dintre marii furnizori de hosting WP gestionat:

Pagely este adevăratul inițiator al găzduirii WordPress gestionate. Au scris cod automat care va actualiza automat pluginurile WordPress și va funcționa în cadrul nucleului WordPress. De asemenea, au creat cadrul pentru protejarea site-urilor web împotriva atacurilor cibernetice și au modelat setările pentru a crește viteza site-ului. Astăzi, Pagely se străduiește să își îmbunătățească securitatea pe linia creșterii WordPress. Se străduiesc să-și consolideze serviciile, să rămână la curent cu gusturile piețelor mainstream și să servească companii de ultimă generație. Până în prezent, Pagely a colaborat cu companii mari precum Disney și Facebook. Scopul lor este să rămână mereu concentrat pe client.

WP Engine este apreciat ca una dintre cele mai bune gazde de administrare WordPress, datorită serviciilor excelente pentru clienți, vitezei rapide de încărcare, facilităților de rezervă și a cache-ului și a ușurinței lor pentru utilizatori pentru dezvoltatorii web. Serviciile WP Engine pot gestiona o cantitate mare de trafic către un site web, iar accentul lor variază de la îngrijirea nevoilor proprietarilor de site-uri personale până la întreprinderi. Prețul lor de pornire este pe partea mai puțin costisitoare la 29 de dolari pe lună, dar oferă mult mai mult decât o platformă de găzduire partajată.

Deși este o opțiune populară și este adesea grupată cu alte companii de găzduire WordPress administrate, SiteGround nu este de fapt același lucru. Este cunoscută din punct de vedere tehnic ca o companie de gazduire partajată de înaltă calitate. De la început, au oferit viteză și performanță bună, backup-uri de memorie în cache, acces CDN, un cPanel complet și gestionare prin e-mail. Singura problemă pe care ei nu o oferă este securitatea puternică atunci când vine vorba de site-ul dvs. web. Deci, dacă riscați să fiți hacked, va trebui să vă adresați unui terț pentru a vă asigura cu siguranță site-ul. Prețurile site-ului SiteGround încep de la 3,95 USD pe lună și rămân sub 20 USD pe lună pentru o cantitate bună de spațiu de stocare și suport puternic pentru site-urile web cu trafic ridicat.

Flywheel și-a colțat nișa pieței, vizând designeri web și dezvoltatori web cu pachete de găzduire a revânzătorilor. Unele dintre caracteristicile pe care le includ în mod special pentru aceasta sunt: ​​colaborarea simplă, astfel încât diferite persoane își pot configura propriul nume de utilizator și parola pentru proiecte specifice, planul care le permite clienților să creeze mai multe site-uri WordPress cu teme, pluginuri și setări specifice și client. transferurile permit dezvoltatorilor și designerilor Flywheel să creeze site-uri web gratuite pentru a le oferi propriilor clienți. Tarifele Flywheel variază de la 15 USD pe lună la 250 USD și pot acoperi până la 600000 de vizitatori lunari pentru cel mai mare plan.

Kinsta este o nouă platformă de management WordPress, fondată în 2013. Serviciile lor de specialitate se adresează întreprinderilor și se bazează pe Google Cloud pentru viteza și scalabilitatea site-ului. Ele oferă celelalte standarde de funcții WordPress gestionate; cum ar fi serviciul excelent pentru clienți, garanția de securitate și suportul pentru rețea CDN. Kinsta este extrem de apreciat, deoarece vine cu o infrastructură completă de back-end WordPress, care vă lasă liber să vă ocupați de designul și senzația site-ului dvs. web. Prețurile lor încep de la 100 USD pe lună și cu fiecare plan crește cu 100 USD.

Găzduirea WordPress gestionată a parcurs un drum lung de când a izbucnit în industria 2009. Fiecare companie și-a făcut munca pentru a se asigura că amprenta lor pe scena de găzduire este unică. Caracteristicile pe care le oferă fiecare companie sunt proiectate să rezoneze cu diferite industrii și gustul clienților. Știind de unde provin aceste companii, cum au evoluat pentru a se potrivi cu influența în continuă creștere și în continuă schimbare a WordPress și ofertele unice în care sunt specializate vă vor ajuta să determinați cel mai bun program de găzduire pentru nevoile dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author