Arvixe – oferă securitate solidă

Căutarea unui serviciu de găzduire este una descurajantă. Dacă aș fi scoate date, fiabilitate, caracteristici, costuri și toate celelalte lucruri pe care ar trebui să le privească de fapt atunci când decid să aleagă un serviciu pe care să-l folosească – aș baza decizia mea doar pe nume.

Arvixe_LogoTotul folosesc servicii cu nume interesante. Luați Arvixe de exemplu. Ce nume mișto. Este franceză? Este vietnamez? Cine poate spune. Probabil site-ul Arvixe, dar rămâneți cu mine aici.

Presupun că Arvixe este un cuvânt francez și pronunț „ar-veex” – DAR – este mult mai amuzant să spui ar-vikes.

Spune-o cu mine – Arvixe.

Cat de distractiv! Pare un topor mitic de luptă pe care îl folosești pentru a ucide greminii răi care atacă satul tău de pescuit pașnic.

lui Let vezi dacă numele lor mișto rămâne la maxim când vine vorba de găzduire web.

TLDR;

Arvixe nu este singura opțiune care oferă securitate la nivel înalt, dar dacă o valorificați în găzduirea dvs. web, atunci acest serviciu ar trebui să fie în conversație. Prețul ridicat și timpul de încărcare mai mic decât stelar sunt îngrijorări, însă funcțiile avansate de codare ar putea face acest lucru irelevant pentru dvs..

Abordarea noastră analitică

Recenziile noastre despre furnizorii de găzduire se bazează pe numere tari, compilate pe parcursul a numeroase luni de testare cu propriile noastre proiecte web de probe.

Cu Arvixe, am efectuat o serie de teste de la centrele de date din Canada, S.U.A. și Europa pentru a determina nivelul mediu de performanță. Cu aceste informații, le putem compara cu alți furnizori de cloud și putem oferi recomandări.

Stiinta grea

Atunci când testăm performanțele unui furnizor de găzduire web, este important să se răspândească geografic, deoarece locațiile diferite au viteze de rețea locale diferite.

În evaluarea Arvixe, am efectuat teste din mai multe orașe canadiene majore pentru a vă oferi o impresie generală bună despre ce să vă așteptați de la centrul de date. Iată numerele simple:

 • Montreal

  Optime – 98,9%
  Durata sarcinii – 2,612Ms

 • Toronto

  Optime – 98,7%
  Durata sarcinii – 2,532Ms

 • Vancouver

  Optime – 98,8%
  Durata sarcinii – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Optime – 97,9%
  Durata sarcinii – 2,758Ms

Ce înseamnă uptime?
 • Optime – un procent pentru a indica timpul general în care furnizorul de găzduire este online și funcționează normal.
 • 98,9% din Montreal de la Montreal – serviciile iPage au funcționat anormal timp de 1,1% la sută din timp pentru utilizatorii din Montreal. Matematica echivalează cu în jur 96 de ore de oprire pe parcursul unui an.
 • Ce înseamnă asta pentru disponibilitate – O fracțiune dintr-un punct procentual poate face o diferență semnificativă în disponibilitatea site-ului dvs.
 • Optimes bune – Considerăm uptime valori de peste 98% pentru a fi puternice.
Ce înseamnă timpul de încărcare?
 • Timp de încărcare – Măsurători reale ale vitezei.
 • Unitate de măsură – Timpurile furnizate mai sus sunt măsurate în milisecunde și acoperă lungimea unei cereri complete și a unui răspuns la un server web cloud.
 • Cum este testat acest lucru – Numerele compilate reprezintă o medie de peste câteva luni de testare cu platforma iPage cu diverse browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și Microsoft Internet Explorer.
 • Alte variabile – Utilizatorii finali ai site-ului dvs. web pot părea unele variații în timpii de răspuns din cauza unei varietăți de factori, inclusiv viteza rețelei locale, comportamentul browserului și traficul serverului.
 • Timpuri de încărcare bune – Timpii de încărcare, în medie, de 2.000 milisecunde sau mai puțin sunt considerați a fi cu performanțe ridicate.

semnificația timpului de încărcare

Furnizorii de găzduire cu timpi mai mici de răspuns sunt riscanți de utilizat, deoarece cititorii și clientul dvs. s-ar putea enerva cu întârzierile și pot alege să răsfoiască pe alte site-uri.

Vizionarea profundă a cercetării noastre vă va arăta că furnizorii de hosting sunt peste tot pe hartă.

Rezultatele testării Arvixe au fost peste medie în timpul funcționării și sub medie în timpul încărcării. Pentru a compara cu alți furnizori de hosting, nu ezitați să consultați pagina noastră de cercetare.

Deci, întrebarea devine, sunt ratele și caracteristicile lor suficient de bune pentru a le face în continuare o alegere interesantă pentru găzduirea blogului tău?

Aspecte de bani – prețuri Arvixe

Bine – am decis că vindeți axe de luptă. Nu trebuie să numiți niciunul dintre Arvixe, deoarece puteți utiliza un serviciu de găzduire numit Arvixe. Ar putea deveni confuz.

În aceste zile, este posibil să derulați un proiect web cu un buget mic – axele de luptă nu sunt ieftine, dar trebuie să fiți sigur că veți obține performanță bună și suport din partea furnizorului tău de găzduire.

Este important să utilizați un furnizor de hosting care este foarte clar în practicile sale de facturare și care nu are comisioane ascunse. Acestea fiind spuse, iată o privire asupra planurilor și prețurilor Arvixe:

planuri de prețuri arvixe

Pe site-ul lor web, Arvixe își împarte ofertele în două planuri, deși configurarea este puțin mai confuză decât asta.

În primul rând, ei obligă clienții să aleagă între mediile Linux și Windows. Este excelent pentru persoanele cu cunoștințe tehnice profunde, care știu că vor platforma pe care și-o doresc, dar pentru cei mai noi la dezvoltarea site-urilor web, poate fi confuz.

Majoritatea clienților canadieni se vor descurca mai bine cu opțiunea Linux, mai ales că prețurile pentru aceste planuri sunt mai ieftine. De acolo, puteți alege între opțiunile Personal Class sau Personal Class Pro.

Notă marginală: Oferă alte versiuni, cum ar fi clasa de afaceri, clasa revânzătorilor, clasa VPS și clasa dedicată. Fiecare versiune vine cu opțiuni standard și pro. Vom merge lipiti de Clasa personala deoarece majoritatea utilizatorilor vor opta pentru această opțiune.

Singura semnificație între cele două planuri este că Clasa personală vă limitează la șase legături de domeniu, în timp ce opțiunea Personal Class Pro vă va permite să utilizați domenii nelimitate din centrul de date Arvixe.

Rețineți că facturile cu Arvixe vor crește rapid pe măsură ce adăugați mai multe funcții. De exemplu, folosirea WordPress cu Arvixe va costa de obicei 7 $ în plus pe lună.

Pentru a bloca cele mai bune rate de plată ale Arvixe, va trebui să vă abonați la un plan de doi ani care nu poate fi anulat.

Nu există rate introductive speciale de care să profităm cu Arvixe, spre deosebire de alte servicii de hosting pe care le-am analizat.

Caracteristici

Pentru a atrage mai mulți clienți pe platforma lor, Arvixe se mândrește cu o serie de funcții suplimentare care sunt incluse în planurile lor de găzduire. Imaginea de mai jos surprinde câteva dintre cele mai importante.

arvixe homepage

Pe site-ul lor web, Arvixe face multe lucruri despre instrumentul de construire a site-urilor web, care este disponibil pentru toți clienții săi, indiferent dacă aleg planul Clasa personală sau clasa personală Pro.

Instrumentul ajută noii utilizatori să-și proiecteze site-ul web folosind o interfață drag-and-drop. Pare o soluție excelentă, dar am găsit-o întârziată și buggy în comparație cu Wix și alți producători de site-uri de top.

Asta nu înseamnă că Arvixe nu este o opțiune viabilă, însă în ceea ce privește constructorii de site-uri, ar putea fi o idee mai bună să te uiți în altă parte.

Arvixe oferă, de asemenea, câteva funcții diferite pentru gestionarea e-mailului. Planurile de abonare includ spațiul căsuței poștale, astfel încât să puteți conecta domeniul dvs. la poștele primite și la ieșire. În plus, vă puteți configura cu diferite instrumente de marketing prin e-mail. Acest lucru poate fi util, deoarece vă extindeți compania web și doriți să începeți publicitatea prin e-mail.

Un lucru important de urmărit cu Arvixe este modul în care gestionează SSL, protocolul care criptează transmisiile între browsere web și servere. O mulțime de furnizori de găzduire includ un certificat SSL cu pachetele lor sau altfel vă va ajuta să configurați unul gratuit prin intermediul Criptării. Dar Arvixe nu face nici una, nici vă va percepe de fapt 25,00 USD pe an pentru a vă asigura site-ul.

De asemenea, vă taxează pentru „asistență prioritară” pentru 20 de dolari pe lună. Nu sunt un fan al acestei practici, deoarece sprijinul ar trebui să fie o prioritate inclusă în majoritatea serviciilor de găzduire. Singura dată când are sens să plătești mai mult pentru sprijin este la nivel de întreprindere.

Alte caracteristici demne de menționat (mai multe pot fi văzute pe pagina lor de prețuri) sunt prezentate mai jos:

Privind caracteristicile Arvixe, se relevă că această găzduire web este comercializată la persoane care nu sunt începători. Codificarea este o prioritate ridicată pe pagina cu funcții.

Pozitive

Începătorii nu vor găsi prea multe elemente pozitive cu Arvixe. Acestea fiind spuse – utilizatorii avansați vor găsi câteva lucruri care să le placă în legătură cu serviciul.

Caracteristici avansate

Pe lângă voucherele gratuite – dacă vă referiți la graficul de mai sus, Arvixe oferă o mulțime de funcții care vizează o piață mai avansată.

Chiar și modul în care este stabilită prețul, este simplu să vedem că le pasă de utilizatorii mai avansați, în special în planurile cu niveluri superioare.

Cu accentul pe caracteristicile de dezvoltare, posibilitatea de a implementa coduri diferite este în mod clar un factor important atunci când decideți să utilizați Arvixe.

Securitate

Acesta este aspectul meu preferat de Arvixe de departe. Măsurile de securitate luate gratuit cu Arvixe sunt mai presus de alți furnizori de hosting.

Răspunsul specializat la atacul DDoS este nemaipomenit, văzând cum sunt cele mai comune forme de atacuri pe site-urile web de zi cu zi.

Acestea oferă, de asemenea, intrare / ieșire securizată, monitorizare a rețelei, firewall, detectarea forței brute și actualizări de securitate pe timp de noapte.

În plus, toate acestea asigura copii de zi cu zi care este o valoare adăugată nebună.

negativele

Dacă securitatea este prioritatea dvs. numărul 1, aceste aspecte negative ar putea să nu conteze deloc pentru dvs..

Nu este prietenos pentru începători

Dacă aș începe doar, nu aș atinge Arvixe. Tot ce este vorba despre ofertele lui Arvixe este excesiv de complicat. Cineva care are multe cunoștințe anterioare nu va fi confundat, dar este totuși ușor de utilizat – trebuie să simplifice.

Timp de încărcare mai lent decât media

Așa cum am menționat anterior – timpul de încărcare este super duper important. Da. Super duper.

Utilizarea unui serviciu mai lent decât alte servicii sau sub medie nu are atât de mult sens. Dacă un client sau un vizitator al site-ului web așteaptă prea mult timp să se încarce o pagină web, va părăsi site-ul. Cât timp aștepți să se încarce o pagină web?

Baza de cunoștințe și asistență pentru clienți

Serviciu clienți - săracDin păcate, Arvixe mă lasă jos când vine vorba de baza lor de cunoștințe. Nu este ca și cum nu ar avea o mulțime de subiecte – doar că subiectele pe care le acoperă nu sunt atât de relevante.

Subiectele relevante pe care le acoperă nu sunt explicate detaliat sau pas cu pas de cele mai multe ori. Aceștia oferă posibilitatea de a-ți revizui articolele bazelor de cunoștințe, iar recenziile nu sunt destul de frumoase.

Arvixe taxează și el mai mulți bani pentru sprijinul prioritar care este doar banane pentru mine. Ca canadian, mă aștept la un anumit nivel de sprijin inclus în prețul pe care îl plătesc. Asistența lor de bază este destul de lentă și nu-i aducă multă încredere în sprijinul lor prioritar disponibil.

Preț

Arvixe a ratat nota respectivă atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor pe această piață. Majoritatea serviciilor de găzduire oferă rate introductive extraordinare care vă permit să utilizați produsul relativ fără riscuri.

Arvixe este exact ca – „Nah, verificați prețul complet.”

Nu este nimic în neregulă, dar pentru a concura cu alte opțiuni, serviciul trebuie să merite.

Rezumându-l

Arvixe nu este o opțiune proastă dacă acordați prioritate funcțiilor de codare și securitate avansate mai presus de orice altceva. V-aș recomanda să consultați lista noastră cu cei mai buni furnizori de găzduire din Canada, pentru că dacă sunteți începător sau valorizați alte aspecte ale găzduirii împreună cu securitatea, există o mulțime de servicii disponibile.

FAQ

Cine deține Arvixe?

Endurance International Group (cunoscut sub numele de EIG) deține Arvixe. Dețin și alte companii de găzduire web, cum ar fi BlueHost, HostGator și iPage.

Pot folosi gazduire Linux pe Windows?

Da, înseamnă doar că serverul pe care îl utilizați este rulat pe Linux. Cele mai multe situații apelează la utilizarea de găzduire Linux.

Referințe și credite de imagine:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author