15 cei mai buni generatori de domenii pentru 2020 |

Alegerea unui nume de domeniu nu este ușoară. Vrei o adresă de site care să fie memorabilă și semnificativă, în timp ce descrii simultan despre ce este vorba despre brandul tău. Dar chiar și după ce ați obținut ceva atrăgător și demn de marca dvs., puteți constata că domeniul .com este deja luat. Asta nu te face decât să te întorci în planșă, ceea ce înseamnă mai multe dureri de cap.

Dar nu trebuie să ne ocupăm pentru totdeauna pentru a găsi un nume de domeniu excelent care este deja disponibil. Încercați unul dintre acești 15 generatori de domeniu, menționați într-o ordine specială și salvați-vă că trageți de păr.

Dacă nu aveți încă un nume de domeniu, le puteți găsi mai jos:

 • Domain.com (cost de domeniu: 9,99 USD pentru 1 an – folosiți cuponul „HOSTFACTS” pentru a beneficia de 20% reducere de la prima achiziție)
 • Găsiți alți registratori de domeniu aici.

15 cei mai buni generatori de nume de domeniu gratuite

# 1 HostPapa

Generator de nume de domeniu HostPapa

HostPapa este cunoscut mai ales pentru serviciile sale de găzduire web, dar ajută utilizatorii să găsească și să transfere nume de domeniu. Nu are un generator de nume de domeniu în sine, dar dacă căutați numele de domeniu sau cuvântul cheie dorit cu căutarea lor de domeniu, HostPapa vă va anunța dacă este disponibil și, de asemenea, vi se vor oferi sute de alternative (primar, țară -specifice, premium) nume de domeniu și diferite extensii din care să alegeți.

# 2 Namecheap

Generator de nume de domeniu NameCheap

Namecheap vă ajută să găsiți numele de domeniu al afacerii dvs. cu un generator numit Beast Mode. În primul rând, începe prin introducerea a până la 5000 de domenii sau cuvinte cheie. Apoi, selectați ce fel de TLD-uri doriți să includeți în căutarea dvs. Puteți adăuga preferințele dvs. pe categorii sau puteți selecta toate TLD-urile disponibile. Modul Beast are de asemenea multe filtre pentru a restrânge rezultatele căutării dvs., cum ar fi:

 • Gama de prețuri
 • Utilizați hack-ul domeniului
 • Aruncați ultima vocală
 • Pluralizează substantivele
 • Afișați domenii premium
 • Ascunde domenii indisponibile

Generatorul Namecheap vă permite, de asemenea, să adăugați prefixe / sufixe care să sugereze alternative la domeniile deja înregistrate sau la costuri ridicate. În general, generatorul Namecheap este un instrument excelent pentru a găsi un nume de domeniu potrivit pentru afacerea dvs..

# 3 Căutare domeniu înclinat

generator de domeniu slab

Începeți cu un singur cuvânt cheie, apoi căutați opțiunile de domeniu în Căutare de domenii slabe. Rezultatele căutării dvs. vor arăta sute, dacă nu chiar mii, de idei de nume de domeniu. Toate rezultatele sunt disponibile pentru domenii .com. Cu acest instrument, puteți, de asemenea:

 • Filtrează alfabetic, pe lungime sau după popularitate
 • Salvați numele dvs. de domeniu preferat
 • Urmăriți istoricul căutării
 • Partajează rezultatele căutării
 • Căutați instantaneu propriile idei pentru a vedea dacă sunt disponibile

Dacă aveți o idee despre cuvintele cheie pe care doriți să le utilizați, dar aveți nevoie de câteva idei noi pentru un domeniu complet, acesta este instrumentul pe care îl puteți utiliza. Ori de câte ori încercăm să venim cu idei de nume de domeniu, Lean Domain Search este primul site vizitat.

# 4 Bust un nume

generați un generator de nume de domeniu

Bust a Name are numeroase instrumente de filtrare pentru a vă ajuta să găsiți un nume de domeniu de calitate care să răspundă nevoilor dvs. specifice. Începeți prin filtrarea cuvintelor cheie, apoi alegeți opțiuni cum ar fi „începe” sau „se termină” cu cuvântul cheie. Apoi, filtrați cât de firesc doriți să arate domeniile și alegeți limita dvs. de caractere. Puteți alege, de asemenea, să afișați domeniile luate, precum și să filtrați prin extensii, cum ar fi .com, .net și .org. În partea de jos a paginii, veți vedea, de asemenea, sugestii pentru cuvinte cheie similare de încercat.

Dacă nu aveți în minte un cuvânt cheie, încercați butonul „Faceți un domeniu aleatoriu” pentru a stârni idei sau a scoate un nume disponibil. Dacă găsiți un domeniu care vă place, salvați-l pentru mai târziu sau achiziționați-l prin link-uri către registratori de domenii precum GoDaddy și Namecheap. De asemenea, puteți rula o căutare de domeniu pe site, dacă numele pe care îl aveți în minte este disponibil.

# 5 Generator de nume comercial

Generator de nume de afaceri ShopifyDeși numele instrumentului sugerează că este doar pentru generarea numelor de afaceri, Generatorul de nume de afaceri al Shopify livrează de fapt idei de nume de domeniu disponibile. Începeți prin a alege un cuvânt cheie pe care doriți să îl includă domeniul dvs. și veți primi sute de sugestii. Deși site-ul te încurajează să creezi un magazin Shopify folosind numele de domeniu propus, poți merge în altă parte pentru a cumpăra adresa web. Sugestiile folosesc extensia .com.

# 6 Nume

Generator de domeniu Nameboy

Nameboy vă ajută să găsiți nume de domeniu disponibile pe baza cuvintelor cheie pe care le alegeți. Introduceți până la două cuvinte cheie și Nameboy va livra instantaneu o listă de nume de domeniu sugerate. Graficele lor fac ușor să stabilească ce extensii sunt luate și pe care le poți bloca. De exemplu, chiar dacă hostingfacts.com este luat, alți utilizatori pot achiziționa în continuare HostingFacts.net.

Puteți vedea, de asemenea, care nume de domeniu sunt disponibile pentru revânzare, precum și să permiteți sugestii criptate sau cu rime cuvinte cheie. Acest instrument funcționează bine dacă aveți deja o idee despre ce cuvinte cheie doriți să utilizați, dar căutați sugestii cu privire la diferite variante ale acestuia.

# 7 NameStall

generator de nume de domeniu namestall

NameStall oferă o varietate de instrumente care vă pot ajuta în căutarea domeniului dvs. Începeți cu instrumentul lor generator de nume de domeniu, care vă va ajuta să căutați după cuvinte cheie și alte filtre, inclusiv:

 • Fragmente din discurs
 • Cuvinte cheie populare
 • Cuvinte de bază în engleză
 • Categorii de industrie

Puteți alege, de asemenea, dacă doriți cuvântul cheie la începutul sau la sfârșitul domeniului dvs. sau dacă doriți o cratime în adresa dvs. web. În cele din urmă, alegeți extensiile pe care doriți să le filtrați. Veți primi o listă de opțiuni care sunt luate și nu sunt încă înregistrate. Faceți clic pe linkul „înregistrați” lângă cel pe care doriți să îl alegeți.

NameStall dispune, de asemenea, de un instrument de sugestie de nume de domeniu similar, precum și de un instrument de căutare a domeniului instant, de listă de nume de domeniu de marcă și de instrumente de căutare cu cuvinte cheie cu plată mare.

# 8 Domeniul puzzle-ului

domainpuzzlerDomain Puzzler este un instrument simplu cu multe opțiuni. Începeți cu versiunea „ușoară” și introduceți cuvintele cheie ideale, alegeți extensiile de domeniu și căutați idei. Lucrul cel mai interesant despre acest generator de nume de domeniu este că puteți include numeroase cuvinte cheie, spre deosebire de unul sau două ca celelalte instrumente din această listă, și va combina cuvintele dvs. cheie în diferite variații. Adăugați rezultate pe lista dvs. de preferințe sau încercați o căutare mai avansată. De asemenea, puteți utiliza instrumentul pentru a compara rangul de pagini cu diferite nume de domeniu.

# 9 Nume Mesh

NameMesh

Nume Mesh funcționează bine atunci când aveți în minte mai multe cuvinte cheie. Alegeți 2-3 cuvinte cheie și introduceți-le în caseta de căutare. Apoi, generează-ți lista! Instrumentul va furniza idei bazate pe categorii precum:

 • Uzual
 • Nou
 • Mic de statura
 • asemănător
 • SEO

După ce căutați cuvintele cheie, puteți filtra rezultatele în funcție de extensia domeniului, domeniile neînregistrate și lungimea maximă. Nume Mesh vă va sugera și alte căutări de cuvinte cheie.

# 10 Domenii Bot

generator de domeniibot

Domenii Bot este atât un instrument de sugestie de domeniu, cât și un instrument de căutare a domeniului. Începeți să căutați un cuvânt cheie și veți găsi idei disponibile pe baza acestui cuvânt cheie, cuvinte cheie combinate sau cuvinte cheie similare. În caz contrar, căutați numele de domeniu pe care îl doriți. Dacă este disponibil, puteți achiziționa prin link-uri către diverși registratori de domeniu. Veți vedea și sugestii cu privire la nume de domeniu similare. Filtrați după extensie și limbă sau adăugați-vă propriile sinonime, prefixe sau sufixe.

# 11 Panabee

generator de domenii panabee

Panabee este un instrument de căutare a numelor de domeniu, generator de nume de afaceri și generator de nume de domeniu. Începeți cu două cuvinte cheie și căutați sugestii de nume de domeniu. Dacă numele de domeniu pe care îl doriți este accesat, puteți vizita GoDaddy, unde puteți vedea alte extensii disponibile ale domeniului.

Dacă nu vă place ceea ce vedeți, Panabee va furniza termeni corelați pe care îi puteți căuta. Pe lângă afișarea numelor de domeniu disponibile, Panabee vă arată și dacă numele dvs. de domeniu ideal este utilizat ca nume de utilizator de social media.

# 12 Denumire stație

NameStation

Începeți cu Name Station prin înscrierea la un cont gratuit, pe care îl puteți face utilizând e-mailul sau contul de Facebook. Cu acest instrument, veți avea acces la:

 • Generatoare de nume de domeniu
 • Verificator de disponibilitate instantanee
 • Concursuri de nume publice
 • Sugestii de cuvinte cheie

Filtru bazat pe extensie, lungimea numelui și multe altele. Dacă nu aveți idei de cuvinte cheie, încercați să căutați idei de către industria dvs. Site-ul se laudă că a fost văzut pe TechCrunch, Mashable, SEOMoz și altele, așa că merită să consultați.

# 13 Căutare de domenii instantanee

Căutare instantanee pe domenii

Căutarea de domeniu instant este un instrument care funcționează bine dacă aveți deja un nume de domeniu în minte. Începeți să introduceți ideea dvs. și acest instrument vă va spune dacă a fost luat sau nu. Dacă este, vor sugera alternative disponibile în prezent. De asemenea, vă vor anunța care sunt cele scoase la licitație. Puteți cumpăra prin link-uri pe site-ul care vă va duce direct la GoDaddy pentru a finaliza achiziția. Dacă domeniul este luat, puteți urmări link-uri fie pentru a căuta cine deține site-ul, fie pentru a angaja un agent pentru a vă ajuta să faceți o ofertă pe acel domeniu.

# 14 Vreau numele meu

IWantMyName

Vreau că numele meu este similar cu căutarea instantanee a domeniului, deoarece funcționează cel mai bine dacă aveți deja un nume în minte. Introdu adresa pe care o dorești și Vreau numele meu să-ți anunțe dacă este vorba despre apucături. Dacă nu, acestea vă vor arăta opțiuni alternative și prețurile acestora. Puteți filtra, de asemenea, ascunzând domenii indisponibile.

# 15 Geekuri webhosting

generator de nume pentru geekuri webhosting

Webhosting Geeks este un instrument generator de nume care vă ajută să găsiți un nume unic pentru afacerea dvs. Puteți adăuga mai multe cuvinte cheie în bara de căutare și adăugați filtre pentru rezultate mai specifice. De exemplu, puteți alege unde va fi plasat numele companiei dvs. – la început, la mijloc sau la sfârșitul domeniului. De asemenea, puteți seta o limită a lungimii domeniului (5-30 litere). Webhosting Geeks vă oferă o opțiune de a căuta din nume de domeniu .com, .net, .org, .us, .ca, .au și .co.uk.

Cu aceste 15 generatoare de nume de domeniu la îndemână, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi un nume de domeniu disponibil care să descrie bine afacerea dvs. Ceva ce ne-a lipsit? Lasă un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author