10 cele mai bune alternative PayPal (actualizate pentru 2020)

PayPal este în vigoare din 1998. De atunci, într-adevăr nu a schimbat atât de mult …

De fapt, prin multe măsuri, s-a înrăutățit mult mai mult – mai scump, mai multe reglementări și același suport greu pentru clienți. S-ar putea să fie momentul să analizăm alternativele PayPal. ��

Nu spun că nu ar trebui să folosiți PayPal. Cu toate acestea, există o mulțime de probleme documentate cu utilizarea PayPal și nu dau greș în nimeni căutând o alternativă.

Când s-a lansat prima dată PayPal, a fost revoluționar. Nu este de mirare că jumătate dintre fondatorii PayPal sunt acum miliardari.

PayPal a câștigat cu adevărat tracțiune atunci când eBay a folosit-o pentru majoritatea tranzacțiilor sale. De-a lungul anilor, parcă toată lumea folosea PayPal pentru tranzacții online sigure.

Înaintați repede până în 2020 – există atât de multe alte opțiuni acum. Toate sunt companii de succes, dar funcționează similar cu PayPal. De ce le folosesc oamenii?

PayPal nu face totul perfect și o mulțime de alternative ocupă zone de nișă. Aceste alte companii au avut, de asemenea, ocazia să găsească o problemă cu PayPal și să o remedieze în propriul software.

Să aruncăm o privire asupra alternativelor PayPal disponibile în Canada. ����

Jos jos

Atunci când apar probleme cu PayPal sau dacă căutați o opțiune de plată diferită din mai multe motive, există multe alternative pentru a alege.

Cel mai bun software de plată global este Square.

Cea mai bună soluție de comerț electronic este Stripe.

Cea mai bună opțiune de plată personală este Venmo.

1. Pătrat – Cel mai bun software de plată în general

Când ieșiți la cumpărături sau când cumpărați o cafea la o cafenea locală, probabil ați plătit folosind ceva care arată așa:

Acesta este sistemul POS al Pătratului. Compania, începută de Jack Dorsey de renumele Twitter în 2009, a început prin a oferi un atașament de lungă durată pentru telefoanele oamenilor. Aceasta a permis oricui să accepte plățile cu cardul de credit.

Astăzi, Square alimentează multe magazine fizice și online.

Când începeți un magazin fizic, una dintre primele întrebări la care trebuie să vă răspundeți este modul în care veți accepta plățile cu cardul de credit. În trecut, să stabilesc totul pentru a face asta a fost un coșmar. Acum, tot ce îți trebuie este tehnologia POS pentru iPad și Square.

Taxele Square sunt comparabile cu PayPal. Fiecare tranzacție vă va costa 2,65% din tranzacție. Toate facturile plătite Square vor costa 2,9%, precum și o taxă de 0,30 USD. Pentru toate vânzările magazinelor online, serviciul va costa 3,4% și 0,15 USD pe tranzacție. Toate taxele sunt vizualizate cu ușurință și în sistemul lor.

2. Stripe – Cea mai bună soluție de comerț electronic

Stripe este cea mai bună companie din această listă. De obicei, nu aș spune așa ceva, deoarece este extrem de subiectiv. Tot ce trebuie să faci este să asculți fondatorii vorbesc despre povestea lor și să vezi ce fac astăzi pentru a înțelege că încearcă să facă lumea mai bună pentru oameni.

Compania a început să facă plățile de comerț electronic ușor și simplu pentru toți proprietarii de afaceri. Stripe este utilizat în toate cele mai populare soluții de eCommerce precum Shopify, WooCommerce, Wix și Squarespace.

Inițial, tot ce trebuia să faci este să arunci câteva linii de cod pe site-ul tău pentru a merge mai departe. Puteți face asta acum, dar pe toate platformele majore, puteți instala doar o aplicație sau un plugin.

Taxele pe bandă se situează la 2,9% și 0,30 USD pe tranzacție. Dacă construiți un magazin de comerț electronic decât Stripe este o alegere solidă.

3. Venmo – cea mai bună opțiune de plată personală

Venmo este opțiunea mea preferată personală de pe această listă. Când eram copil, credeam că transferurile de bani vor fi ușoare și futuriste. Am presupus întotdeauna până când am devenit adult, doar voi fi capabil să apuc de încheietura cuiva și să mă gândesc la câți bani am vrut să le dau.

Nu prea am ajuns acolo. Cu toate acestea, putem deschide Venmo pe telefoanele noastre și le putem trimite prietenilor 10 USD pentru pizza pe care tocmai au comandat-o pentru noi.

Am ajuns aproape într-o perioadă futuristă în care acest lucru va oferi cuiva bani:

Până atunci, vom folosi doar Venmo.

Venmo este liber să folosească cu contul dvs. bancar sau cardul de debit. Puteți plăti chiar și persoanele cu cardul dvs. de credit, dar veți suporta o taxă de 3%. Serviciul de plată oferă și propriul card, numit card Venmo, care oferă o serie întreagă de beneficii.

Colectarea banilor în contul dvs. bancar este de asemenea gratuită, iar banii vor ajunge acolo într-o zi. Dacă doriți un transfer instant, vi se va percepe o taxă de 1% la minimum 0,25 USD și maxim 10 USD.

Uneori, aplicația poate fi încărcată lent, doar pentru că serverele lor sunt lovite cu mii de tranzacții în fiecare secundă.

4. Skrill – Transferuri internaționale de bani

Această industrie este plină de nume interesante, dar Skrill câștigă competiția pentru nume. Pare că ceva ar trebui să bată căpitanul Marvel.

Skrill acționează ca un portofel digital care vă permite să trimiteți și să primiți bani. Trimiterea de bani pe plan internațional a fost întotdeauna o problemă, dar pe Skrill, puteți face acest lucru pentru 1,9%. Skrill simplifică acest lucru, având nevoie doar de o adresă de e-mail.

Skrill face și alte lucruri, cum ar fi oferirea unui avans. Ceea ce face cel mai bine Skrill este transferul internațional de bani.

5. Zelle – Transferuri bancare simple

Zelle este destul de asemănător cu Venmo. Au mers pe piață cu totul altfel. Venmo a mers după consumatorul final și Zelle a mers după bănci. Ambele au fost strategii bune și au dat rezultate.

În funcție de banca pe care o folosești (majoritatea băncilor oferă acest lucru), tot ce trebuie să faci este să sari în aplicația pe care o folosești pentru serviciile bancare mobile. Apoi alege doar o persoană care să plătească pe baza numărului de telefon sau a adresei de e-mail. Apoi trimiteți suma de bani pe care doriți să o trimiteți.

Banii vor intra direct în contul lor bancar din contul dvs. bancar. La fel ca Venmo, nu există taxe pentru utilizarea Zelle decât dacă utilizați un card de credit, caz în care va fi o taxă de 3%.

6. Google Pay – Opțiune securizată pentru plată mobilă

Google Pay este cea mai sigură metodă de plată mobilă.

Nu trebuie decât să glisați ecranul de blocare a telefonului pe un terminal de plată care îl acceptă.

Modul în care Google Pay asigură totul este folosind un proces de tokenizare. Îți ia cardul de credit sau debit și creează un jeton pentru a-l reprezenta. Acest lucru face imposibilă pentru nimeni să vă fure informațiile despre card.

Cardul dvs. este încă încasat în modul în care ar fi încasat în mod normal, dar este făcut într-un mod sigur.

7. WePay – plăți integrate pentru platforme

WePay a fost creat pentru a fi un PayPal mai bun. Practic, dorește să permită oamenilor să accepte plățile online, fără să creeze nimic în afară de un cont WePay pentru a o face.

Funcționează extrem de similar cu PayPal, dar și-a concentrat abordarea în a fi fără probleme.

WePay simplifică taxele de tranzacție. Fie percepe 3,5% din prețul total, fie minimum 0,50 USD pe tranzacție.

Serviciul a devenit o alegere populară pentru multe non-profituri, în special non-profituri începătoare. De asemenea, a crescut o reputație stelară pentru serviciul pentru clienți.

8. Amazon Pay – Folosiți metode existente

Amazon Pay este cea mai simplă opțiune de plată. Tot ceea ce face este să vă economisiți timpul necesar pentru a introduce un card de credit. Vă permite doar să utilizați o opțiune pe care ați folosit-o deja pe Amazon. Deoarece probabil că utilizați deja Amazon, utilizarea Amazon Pay are un sens.

Din punct de vedere al lucrurilor, dacă sunteți deja un comerciant Amazon și deschideți propriul dvs. magazin de comerț electronic, acceptarea plăților prin Amazon Pay vă permite să păstrați ușor toate tranzacțiile într-un singur loc..

Amazon Pay oferă, de asemenea, securitate suplimentară, întrucât nu vă împărtășește informațiile complete cu nimeni de la care cumpărați bunuri.

9. Plăți Shopify – cea mai bună opțiune Shopify

Dacă dețineți un magazin Shopify, plățile Shopify facilitează colectarea plăților de la clienți. Dacă clienții dvs. au cumpărat pe un alt site web Shopify, probabil că vor avea deja informațiile lor stocate și gata de plecare.

Shopify a creat Payify Payments ca alternativă la utilizarea procesatorilor de plăți terți dacă ați creat un magazin pe platforma de comerț electronic.

Taxele pentru plățile Shopify sunt exact aceleași cu Stripe, cu excepția cazului în care faceți upgrade la un cont Shopify avansat.

10. Bitcoin sau alt Crypto – opțiune privată

La mijlocul lunii decembrie 2017, toată lumea credea că Bitcoin va prelua lumea monedei. Toată lumea ar plăti fără a transmite informații financiare sensibile sau un cont bancar.

Acest lucru nu s-a întâmplat exact, dar oamenii plătesc cu Bitcoin de ceva vreme acum.

Procesul poate fi confuz pentru unii oameni și nu este cea mai stabilă modalitate de a efectua plăți, deoarece prețul Bitcoin sau alte criptomonede variază în fiecare zi..

Va trebui să cumpărați criptocurrency de la un schimb, cum ar fi Coinbase.

Următorul pas este să folosiți un portofel de cheltuieli, astfel încât să puteți achiziționa ceva cu BitPay.

În continuare, trimiteți plata pe care doriți să o efectuați. Nu furnizează nicio informație personală și este relativ instantaneu.

Singurele taxe implicate sunt cele de pe bursele de unde achiziționați criptomoneda și taxa unui miner. Taxa unui miner acționează ca o taxă de tranzacție și acoperă orice cheltuială de rețea de trimitere a Bitcoin. Taxele sunt de obicei sub un dolar.

Probleme cu PayPal

Întrucât această listă întreagă are rolul de a prezenta alternative la PayPal, să trecem de ce oamenii nu mai doresc să folosească PayPal. Heck, există chiar și site-uri web care s-au angajat pe deplin la transferul PayPal.

Acționează ca o bancă, dar nu este una

PayPal este chiar acolo unde vrea. Are libertatea de a acționa ca o bancă, dar nu are reglementări precum o bancă corespunzătoare.

Oferă toate serviciile unei bănci, inclusiv carduri de credit și debit, toate în timp ce nu oferă aceeași protecție pe care o va oferi o bancă. Acestea fac milioane de tranzacții ale clienților lor și dețin sume imense de bani.

Nu este necesar să vă ajutăm în același mod în care este o bancă. Băncile trebuie să mențină securitatea și să aibă servicii solide pentru clienți și rezoluție.

Contul brusc îngheață

Aceste probleme sunt bine documentate pe internet. PayPal va îngheța conturile de nicăieri.

Bine, s-ar putea să vă gândiți: „Trebuie să declanșeze ceva.”

Gresit. Se întâmplă complet la întâmplare.

„Ei bine, o voi dezlega.”

Mult noroc!

Procesul de decongelare a contului dvs. este un proces complet de verificare a identității care durează pentru totdeauna. Acest lucru poate fi neplăcut frustrant atunci când trebuie să procesați plățile pentru afacerea dvs. sau să plătiți un furnizor.

Serviciu Clienți Necorespunzătoare

Dacă vă place să citiți despre oamenii care sunt supărați, doar Google, „Povești de servicii pentru clienți PayPal”.

Sunt cu adevărat răi.

Serviciul clienți la PayPal este cunoscut pentru faptul că este mai puțin decât tehnologiile de timp și de așteptare sunt o reclamație comună. Un cont de primă mână pe LinkedIn arată o situație care s-a repetat de nenumărate ori.

Taxe mari

Taxele sunt mari la PayPal. Fiecare tranzacție primește 0,30 USD și apoi 2,9% din total. Acea sumă se poate adăuga cu adevărat. O mulțime de taxe alternative sunt mult mai mici.

escrocherii

Dacă în ultimii ani ați încercat să vindeți ceva pe Craigslist, veți fi inundați de mesaje de la oameni cu o gramatică slabă care încearcă să vă înșele din tot ceea ce vindeți.

Toți aceștia folosesc PayPal pentru a face acest lucru. Serviciul are chiar o pagină dedicată avertizării oamenilor împotriva înșelătoriei.

Împachetându-l

PayPal funcționează în continuare pentru o bucată imensă a populației. Ei sunt în continuare lider în tranzacțiile online.

Există întotdeauna motive pentru a căuta alternative într-o industrie, iar aceasta nu este diferită. De-a lungul anilor, s-au dezvoltat multe alternative pentru a oferi soluții pentru procesarea plăților. Testarea câtorva dintre ele nu este niciodată o idee proastă.

Alternative Paypal – Întrebări frecvente

Există alternative PayPal?

Da, există nenumărate alternative PayPal. Unele dintre cele mai populare sunt Stripe, Venmo și Square.

Ce pot folosi în loc de PayPal?

Depinde pentru ce utilizați în prezent PayPal. Pentru plățile personale, Venmo este o alegere excelentă. Pentru tranzacțiile de afaceri, Square poate fi utilizat. Pentru procesarea cu plată strict a comerțului electronic, Stripe este cea mai bună alegere.

Cine este cel mai mare concurent PayPal?

În prezent, Square este cel mai mare concurent PayPal.

Pot folosi PayPal în Canada?

Da, poti.

Care sunt taxele PayPal pentru primirea banilor?

Taxa pentru fiecare tranzacție este de 0,30 USD USD și 2,9% din tranzacție.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author