A2 Gazduire Recenzie: Este mai repede decât Bluehost și SiteGround? Să aflăm…

pagina de home hosting a2A2 Gazduire: gazdă web recomandată

A2 Gazduire este în jur din 2001 și a livrat unele dintre cele mai rapide viteze pe care le-am văzut în ultimele 24 de luni.

Asistența lor pentru clienți este eficientă, planurile de găzduire sunt prietenoase pentru dezvoltatori și au o garanție unică de returnare a banilor „oricând”.

Totuși, timpul treptat a scăzut în ultimele luni. Și ratele de reînnoire se ridică destul de agresiv după încheierea primei perioade de achiziție. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un serviciu de găzduire web rapid, la prețuri relativ ieftine (2,96 USD / lună), cu posibilitatea de a scala odată ce site-ul dvs. Web crește, A2 Hosting ar putea fi o opțiune foarte bună.

Iată o privire în profunzime a avantajelor vs. contra de la A2 Hosting, după ce v-ați înscris, a plătit și l-ați pus la încercare.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU: Cea mai rapidă gazdă web comună
VITEZĂ: 317ms (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME: 99,93% (media din februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE: Chat live 24/7
APPS: WordPress, Joomla, Drupal și Magento
CARACTERISTICI: Lățime de bandă și stocare nelimitată, SSL gratuit, oricând înapoi bani
PLANE DE ACASARE: Servere partajate, WordPress, VPS, distribuitori și distribuitori
TRANSFER SITE: Transfer unic de site gratuit
Pricing: Începând de la 2,96 USD / lună (se reînnoiește la 8,99 USD / lună)

Beneficiile utilizării găzduirii A2

A2 Gazduire este una dintre cele mai bune companii de găzduire sub radar despre care ar trebui să știți mai multe despre.

Viteza lor este excelentă, serviciul pentru clienți este prietenos, caracteristicile de securitate sunt abundente, politica de rambursare este liberală și chiar sunt conștiente de mediu..

Să parcurgem fiecare câte unul, astfel încât să poți vedea singur.

1. Cel mai rapid furnizor de gazduire partajat Am fost testate (317ms)

Veți vedea o temă recurentă atunci când accesați A2Hosting.com:

Viteză.

Vorbesc despre viteză pe pagina principală. Toate caracteristicile sunt concepute pentru a face site-ul dvs. „urlă rapid”. Și chiar numele fiecărui plan de preț este legat de viteză (cum ar fi „Swift” și „Turbo”).

Nu ar trebui să surprindă faptul că A2 Hosting este, de fapt, rapid. Sunt cel mai rapid furnizor de găzduire partajat pe care l-am testat și sunt cei mai rapizi de câțiva ani.

Acesta nu este un lucru minunat într-o lume în care timpii de încărcare a paginilor ar putea fi diferența dintre păstrarea unui vizitator a site-ului web sau pierderea lor în competiție.

A2 Timp mediu de încărcare:

2019-2020-statistici A2-Hosting-A2 Gazduire viteză medie 2019-2020 | Vezi statistici

2. prietenos & Asistență eficientă pentru clienți

A2 Gazduire oferă sute de articole în baza lor de cunoștințe dacă preferați să găsiți un răspuns rapid la punctul dvs. de lipire.

Dacă preferi să vorbești cu un om, ei oferă totul, de la chat la telefon și ajutor bazat pe bilete.

Am lansat chatul live. În mod ironic, asistența clienților A2 Hosting a avut o conexiune puțin lentă la sesiunea de chat live, care a durat aproximativ cinci minute pentru a continua.

Dar de acolo, totul a fost navigabil lin.

Exemplu de chat live de asistență pentru clienți A2

Julio a fost foarte prietenos, răspunzând la toate întrebările noastre în termen de 30 de secunde. Se părea că i se părește cu adevărat și nu avea nevoie să caute fiecare răspuns.

A fost o experiență bună în general.

3. „HackScan” gratuit vă păstrează site-ul în siguranță

Online, viteza și securitatea nu merg întotdeauna bine împreună. Acest lucru se datorează faptului că scanarea suplimentară, firewall-urile sau straturile de criptare pot adesea încetini utilizatorii.

A2 Hosting a reușit să fie fulgerător, fără a lăsa mingea în siguranță.

Serverele lor sunt protejate de „HackScan”, un serviciu de monitorizare 24/7, care scanează programe malware și alte atacuri de zi cu zi.

Cea mai bună modalitate de a vă păstra site-ul în siguranță este prin prevenirea problemelor înainte de apariția acestora.

Centrele de date ale acestora pot fi, de asemenea, scalabile, ceea ce înseamnă că sunteți protejat dacă izbucnește un atac de refuz de serviciu (DDoS). Aceste atacuri încearcă să vă inunde serverele cu trafic și să vă bată site-ul offline. Deci A2 are spatele pentru a face față creșterilor bruște și neașteptate.

4. Migrații gratuite ale site-urilor (1 – 25 în funcție de plan)

A2 Hosting vă va muta personal site-ul web existent pe serverele lor fără costuri suplimentare la toate planurile.

Tot ce trebuie să faceți este să vă adresați departamentului de asistență pentru clienți cu datele de acreditare ale contului dvs. cPanel, iar restul va fi îngrijit.

Singura captură este numărul de site-uri, în funcție de planul pe care l-ați cumpărat. Termenii lor precizează totul în detaliu.

Clienții de găzduire partajate pe planurile Lite, Swift și Turbo vor primi un singur site mutat gratuit. Dar dacă achiziționați distribuitorul de hosting, dedicat sau gestionat VPS, veți obține 25 de migrații gratuite.

Din nou, aceasta presupune că puteți oferi accesul cPanel la site-urile dvs. existente. În caz contrar, A2 ar putea lua o taxă mică pentru munca suplimentară.

5. Sisteme de gestionare a conținutului (CMS), Builders de site-uri și Instrumente prietenoase pentru dezvoltatori

A2 Gazduire funcționează perfect cu toate sistemele majore de gestionare a conținutului. Puteți instala un site WordPress, OpenCart, Drupal, Joomla sau Magento doar cu câteva clicuri. Nu este nevoie de un dezvoltator care să te ajute.

Acestea au câteva funcții speciale pentru aceste site-uri, cum ar fi pluginul WordPress A2 optimizat, care va veni cu planurile Turbo de a menține rapid site-ul dvs..

Plugin de optimizare A2

A2 Gazduire are, de asemenea, propriul său constructor de site-uri, numit în mod corespunzător SiteBuilder. Acestea sunt ideale dacă căutați ceva mai ușor de utilizat pentru a personaliza site-ul dvs. singur, fără a fi nevoie de Google o singură etichetă HTML. Rețineți că prețurile și planurile sunt puțin diferite pentru SiteBuilder A2 (decât planurile normale de găzduire partajate).

Planurile A2 Gazduire sunt compatibile cu un cont CDN Cloudflare pentru a repeta după mine, a menține rapid site-ul dvs. (încărcând imagini și alte fișiere mari separate de serverul dvs.).

Dacă sunteți un webmaster sau o agenție care dorește să găzduiască zeci de site-uri sub un singur acoperiș, A2 Gazduire vine cu instrumente prietenoase pentru dezvoltatori. Puteți obține acces la nivel de administrator pe servere, backup-uri de rebobinare a serverului gratuit și versiuni multiple de la toate, de la PHP la MySQL, PostgreSQL, Python, etc..

6. Garanție de returnare a banilor oricând

Găzduirea A2 obișnuia să aibă garanția standard de returnare a banilor pentru 30 de zile, la fel ca majoritatea celorlalte gazde pe care le-am analizat.

Știi burghiul cu acestea. Probleme sau probleme în primele 30 de zile și puteți obține o rambursare completă. Fara intrebari.

Cu toate acestea, A2 Hosting a modificat puțin această politică în ultimii ani. Iar clienții sunt cei care beneficiază.

A2 oferă acum o garanție de returnare a banilor „oricând”.

Veți mai primi o rambursare completă în primele 30 de zile. Dar ce se întâmplă dacă plătiți timp de trei ani pentru a obține cea mai bună ofertă (mai multe despre asta mai târziu) și nu sunteți nemulțumit după primul an?

Puteți totuși să solicitați o rambursare și să primiți o sumă proporțională înapoi pentru timpul rămas (deci în ultimii doi ani ai tranzacției dvs.).

Există totuși câteva avertismente.

Prima este că orice solicitare de rambursare trecută în primele 120 de zile va fi emisă prin PayPal. La fel ca alte gazde, serviciile „suplimentare”, cum ar fi înregistrările de domeniu, taxele de configurare sau de migrare, nu sunt rambursabile.

Totuși, va trebui să păstrați orice lucru care nu este rambursat, cum ar fi numele dvs. de domeniu.

7. Gazduire Web Verde

Orașul natal A2 Hosting, Ann Arbor, Michigan, este cunoscut sub numele de „Tree Town”. Potrivit site-ului, aceștia au 50.000 de copaci și 150 de parcuri.

a2 opțiuni de găzduire verde
A2 simte deci o obligație morală de a ajuta la protejarea planetei de încălzirea globală.

Au făcut parteneriat cu Carbonfund.org pentru a ajuta la susținerea energiilor regenerabile și reîmpădurire. De asemenea, au o inițiativă de găzduire ecologică „FutureServe” pentru a compensa emisiile de pe serverele lor.

Acesta nu ar trebui să fie factorul decisiv pentru a vă înscrie la o gazdă web. Dar să știi compania cu care lucrezi cu grijă de mediu este un avantaj în plus.

8. Timp de utilizare de 99,93%

Cele mai rapide perioade de încărcare a paginilor din lume nu pot compensa un site care este offline constant.

Poate suna evident, dar este un punct critic. Timpul de funcționare al A2 Gazduire a fost extraordinar atunci când ne-am înscris pentru prima dată în 2015. Dar în ultimele 24 de luni, am observat o ușoară scădere a performanței..

Cu toate acestea, au reușit totuși să obțină un rezultat standard de 99,93%.

Ultima durată medie de utilizare de 12 luni pentru găzduirea A2:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,85%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99.70%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99.83%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,94%

a2-hosting-performanță-24 luniSite-ul de testare live: hostingfacts-a2.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

Contra folosind găzduirea A2

A2 Hosting are o mulțime de avantaje pentru asta.

Cu toate acestea, viteza rapidă și asistența prietenoasă nu pot compensa totul.

Iată în detaliu fiecare dintre aceste probleme:

1. Rata de reînnoire ridicată (și termen de 15 zile)

A2 Gazduire oferă o ușoară pauză de preț la planurile pe termen lung. Așadar, avansarea timp de trei ani va scăpa de câțiva dolari din prețul lunar, care se poate adăuga pe parcursul a 36 de luni.

A2 îndulcește afacerea pentru clienții noi, cu prețuri introductive speciale, care reduc practic prețul total la jumătate.

A2 Gazduire Prețuri introductive

Problema este că, atunci când termenul inițial expiră, reînnoirea automată va începe la prețul „regulat” (aproape dublu față de ceea ce ați plătit pentru prima dată).

Majoritatea gazdelor web atrag aceeași cascadă într-o formă sau alta. Ei știu dacă sunteți mulțumit de serviciul în general, probabil va fi o durere imensă să vă mutați din nou site-ul înainte de creșterea prețului..

Totuși, aici este partea care nu stă bine.

În conformitate cu termenii lor, trebuie să trimiteți o cerere de anulare scrisă „cu 15 zile înainte de începerea termenului de reînnoire” prin portalul clienților lor sau prin e-mail la [email protected]

Ce se întâmplă dacă vă lipsește această fereastră de 15 zile? Veți fi la dispoziție pentru a plăti următorul plan de reînnoire, care se va reînnoi automat și nu sunteți eligibil să primiți nicio rambursare.

Cu alte cuvinte, aceștia au bancare pe tine uitând să îți oprești contul înainte de a fi prea târziu.

2. Restricții la cel mai ieftin plan

Prețul introductiv pentru cea mai ieftină opțiune de găzduire partajată A2 Hosting („Lite”) este în prezent de 2,96 USD / lună (51% din prețul obișnuit). Acesta nu este cel mai mic preț pe care l-am văzut, dar este destul de bun.

Dar, atunci când începi să compari acel punct de preț cu ceea ce obții (în comparație cu concurența), apar anumite probleme.

Acest plan vă oferă doar un singur site web, cu spațiu de stocare nelimitat, SSL gratuit, migrația site-ului și Garanție de returnare a banilor în orice moment..

Nu veți obține o mulțime de avantaje extraordinare care vă ajută să faceți A2 o alegere bună, cum ar fi serverele Turbo care furnizează „până la 20 de ori mai rapid încărcarea paginilor”, backwind-ul serverului sau chiar backup-uri în afara site-ului..

Aceeași problemă se aplică planului lor de constructor de site-uri web. Cea mai ieftină opțiune care are un preț similar în jur de ~ 4 USD / lună vă oferă doar o singură pagină – nu suficient pentru a crea un site web real.

Prețuri de găzduire A2, planuri de găzduire & Idei sumare

A2 Gazduire prețuri și planuri

A2 Gazduire are trei niveluri de preț pentru găzduire partajată:

 • Planul lite: Acest plan începe de la 2,96 USD pe lună. Este dotat cu suficient pentru un site web, cinci baze de date, spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, un SSL gratuit, plus acces la controlul cPanel
 • Plan rapid: Acest plan începe de la 3,70 USD pe lună. Suporta site-uri web nelimitate, baze de date, stocare, transferuri, certificat SSL, cPanel și migrare pe un singur site.
 • Plan turbo: Acest plan începe de la 7,03 USD pe lună. Vine cu totul din planul Swift, plus Turbo (viteze 20X) și A2 Site Accelerator.

Nu uitați, dacă utilizați cuponul „HOSTINGFACTS” în ultima pagină de checkout, veți putea să-l obțineți mai ieftin.

 • Ușor de înregistrare: Înscriere în trei pași. Nu prea dificil.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal, cec sau ordin de plată, transfer bancar, Skrill și PayULatam.
 • Taxe și clauze ascunse: Ratele de reînnoire sunt mai mari decât perioada introductivă. Trebuie să anulați cu 15 zile înainte de perioada de reînnoire; altfel, veți fi taxat automat. Achizițiile de nume de domeniu nu sunt rambursabile. O singură migrare a site-ului este gratuită pe planurile lor de găzduire partajate.
 • upsells: Foarte puține urări.
 • activare cont: Activare instantanee.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Opțiunea de a instala WordPress și alte CMS-uri populare sunt disponibile la final.

Recomandăm Gazduire A2?

Da facem.

A2 Gazduire a furnizat în mod constant cel mai bun nivel de viteză în ultimii câțiva ani. Asistența lor pentru clienți este prietenoasă și utilă. Toate planurile partajate vin cu un certificat SSL gratuit și o migrare gratuită. De asemenea, timpul lor de funcționare nu este prea rău.

Și dacă vă confruntați cu probleme în orice moment, în timp ce sunteți client, puteți solicita o rambursare la soldul proporțional al timpului neutilizat.

Singurul dezavantaj este că ratele de reînnoire sunt mari (iar termenii stricți nu sunt mari).

În plus, dacă plătiți pentru cel mai scump plan comun de a găzdui site-uri web nelimitate („Turbo”), vă vor oferi totuși un singur site gratuit de migrare.

Aceste detalii finale ar putea să nu funcționeze pentru unii oameni. Deci, deși A2 este destul de bun, nici nu este cel mai bun pe care l-am văzut.

P.S. Ai mai folosit A2 Hosting înainte? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author