Beste e-postmarkedsføringstjenester

fordelene med e-postmarkedsføringI en periode med apper for Instagram, Snapchat og Messenger begynner god ‘ole e-post å føles arkaisk…

Så mye at mange forståsevenner har hevdet at “e-post er død!”. Dette kan ikke være lenger enn sannheten.

I følge utallige studier er markedsføring via e-post fremdeles mer effektiv til å engasjere og konvertere brukere enn noen eksisterende sosiale mediekanaler.

Noen studier har faktisk vist at e-postkampanjer er det 7X mer effektiv ved å generere salg enn Twitter, Facebook og LinkedIn… kombinert.

Men det er et problem …

De fleste bedriftseiere har mye å bekymre seg for. Er en e-postmarkedsføringskampanje øverst på listen? De fleste eiere av små bedrifter har så mange andre ting å bekymre seg for at e-postmarkedsføring virker overveldende.

Tast inn: e-postmarkedsføringstjenester.

Når du har de riktige verktøyene til disposisjon, e-postmarkedsføring er faktisk ganske enkel. For å hjelpe deg med å finne riktig e-postmarkedsføringstjeneste for virksomhet – vi har satt sammen en liste over våre syv favorittleverandører som hjelper deg med å gjennomføre vilt lønnsomme e-postkampanjer på kort tid.

Contents

TLDR;

Constant Contact er vårt valg for den beste e-postmarkedsføringstjenesten på markedet i dag. Tilbyr flotte avanserte funksjoner, fantastisk kundesupport, GDPR-kompatibel personvernbeskyttelse og skalerbare priser – Constant Contact er et godt valg.

Med en 60-dagers gratis prøveperiode er det fornuftig å starte med programvaren for å se om du liker den.

Hvis du ikke gjør det – dette markedet er fylt med gode e-posttjenester, og vår nyeste Active Campaign har en gratis prøveversjon å prøve.

1. Konstant kontakt

(Det beste alternativet for små bedrifter)

Viktige spesifikasjoner
 • Fantastisk kundesupport
 • Lang periode med gratis prøveperiode
 • Økonomiske priser

PROS

 60-dagers gratis prøveversjon
Stor kundestøtte
 En overflod av avanserte funksjoner
 Rimelige priser som skalerer med bedriften

ULEMPER

 Bratt læringskurve
Ingen A / B-testing (dette er det største problemet med plattformen)

Med en uslåelig gratis prøveperiode på 60 dager tilbyr Constant Contact noen av mest robuste og intuitive e-postmarkedsføringstjenester i virksomheten.

Med live chat, e-poststøtte og telefontjeneste går kundestøtten deres utover bransjestandarden for å sikre at du har alle verktøyene du trenger for å lykkes med tjenesten deres (noe som er viktig fordi læringskurven med programvare for e-postmarkedsføring kan vær ganske bratt).

I tillegg til den ypperlige støtten, tilbyr Constant Contact en mengde unike funksjoner som muligheten til å planlegge hendelser fra dashbordet ditt, lage nedlastbare kuponger og laste opp kontakter til databasen din med en lang rekke metoder.

konstant kontaktpanel

Et innvendig blikk på Constant Contact-oversikten, planlagte kampanjer-fanen.

Alt i alt er det en utmerket, brukervennlig tjeneste som er perfekt for små bedriftseiere av alle typer.

Hvem bør bruke den?

Constant Contact er den beste e-postmarkedsføringsprogramvaren for eiere av små bedrifter som trenger litt tid til å lære seg programvaren. Når den er mestret er det et kraftig e-postmarkedsføringsverktøy som også vil hjelpe med en rekke andre oppgaver.

Priser og funksjoner

Denne programvaren tilbyr sine tjenester i nivåer basert på størrelsen på e-postlisten din. Det er to alternativer i disse nivåene også som er beskrevet nedenfor.

Hvorfor velge “Plus” -versjonen? Vel, hvis du trenger noen av følgende ekstrafunksjoner: automatisert e-post velkomstserie, automatisert e-post atferdsserie, RSVP, emnelinje A / B-testing, dynamisk innhold, brukere, markedsføring av arrangementer, undersøkelser, avstemninger, kuponger, online donasjoner og nytt kundekonsultasjon.

Måten tjenesten faktisk blir priset på er basert på hvor mange e-postkontakter du har. Disse prisene starter etter din gratis prøveperiode og er basert på en månedlig kostnad … da er det sannsynligvis verdt det. Constant Contact tilbyr 10% rabatt for 6 måneders kjøp og 15% avslag på 12 måneders kjøp.

2. Aktiv kampanje

(Det beste logikkbaserte verktøy for e-postmarkedsføring)

Viktige spesifikasjoner
 • Ikke kostbar
 • Store mengder funksjoner
 • Profesjonell assistanse

PROS

 Rimelig prising
Rikelig liste over funksjoner og integrasjoner
 Datobaserte kampanjer
 Flotte A / B-testverktøy
De fleste logikkbaserte handlinger

ULEMPER

 14-dagers prøveversjon (for kort)
 Ingen (gratis) via telefonstøtte

Til tross for deres glatte gratis prøveperiode (bare 14 dager) har ActiveCampaign skåret ut en betydelig del av ESP (e-posttjenesteleverandøren) for seg selv gjennom sine omfattende markedsføringsalternativer og eksepsjonelt funksjonsrike plattform.

altfor mange-postMed en overflod av delte alternativer for testing, timing og autosvarer, ActiveCampaign leverer alt du trenger (og deretter noen) for å lage effektive og lønnsomme e-postkampanjer. Tjenesten deres er spesielt tilpasset bedriftseiere som leter etter en-til-en-støtte og rådgivning knyttet til veksten av e-postvirksomheten.

Selv om de ikke tilbyr via telefonstøtte, kan du for $ 65 sette deg ned i 30 minutter med en av deres e-postmarkedsføringseksperter for å få svar på alle de brennende spørsmålene dine. Det har ikke noe å si om du sliter med å forstå tjenesten deres eller bare vil ha noen råd for å forbedre CTR for neste kampanje. ActiveCampaign har du dekket.

(Merk: Denne avgiften fravikes for personer som har kjøpt et høyere nivåabonnement).

Hvis du er i Chicago-området, kan du til og med sette opp et personlig møte med en av ekspertene deres for å få hjelp med å utvide e-postmarkedsføringssiden av virksomheten din.

Videre til bare $ 9 / month for 500 abonnenter, ActiveCampaign er en av de rimeligste leverandørene av e-postmarkedsføring i bransjen – Spesielt når du vurderer alle funksjonene og støtten du har tilgang til. Hvis du skal samle inn kundedata og få tilbakemeldinger fra abonnentene dine (som du burde være), tilbyr ActiveCampaign også en integrasjon med Survey Monkey som er gratis opptil 250 abonnenter.

Åh, og du kan til og med sende ut datobaserte e-postmeldinger slik at du kan planlegge salgsvarsler eller ønske kundene dine gratulerer med dagen!

Alt i alt tilbyr ActiveCampaign en robust e-postmarkedsføringstjeneste med et nybegynnervennlig prispunkt og en overflod av støttealternativer som garantert vil glede enhver bedriftseier, uavhengig av størrelse og behov på listen deres.

Hvem bør bruke den?

ActiveCampaign er for forretningsbrukere som ønsker å ta bestemte e-postmarkedsføringsbeslutninger basert på spesifikke handlinger fra kunden. Ansvarsfraskrivelse: Denne programvaren vil være for mye for mange små bedriftseiere.

Det er en del av oss som ønsker at datadrevne beslutninger skal være så spesifikke som mulig, og hvis du er en type A-personlighet, vil dette være ditt valg.

Priser og funksjoner

ActiveCampaign tilbyr fire nivåer av tjenesten deres, og prisene bestemmes av e-postlisten din.

De fire lagene er som følger:

Prisnivået er basert på mengden kontakter du har i e-postlisten din. Prisene som følger er månedlige priser hvis de betales årlig. De er ganske mye høyere hvis du betaler månedlig. Hvis du har en e-postliste over 100 000 kontakter, må du kontakte selskapet for å sette opp tilpassede priser.

3. MailChimp

(Beste programvare for markedsføring via e-post)

Viktige spesifikasjoner
 • Veldig økonomisk
 • Gratis prøveperiode
 • Store mengder funksjoner

PROS

 Gratis bruk av tjenesten deres opptil 2000 abonnenter
Intuitiv og enkel å bruke
 Mange gode funksjoner for betalende kunder

ULEMPER

 Ingen autosvarer eller segmentering for gratis kunder
Ingen støtte for live samtale

E-handel-og-e-alternativerIkke noe budsjett? Ikke noe problem!

I motsetning til mange andre e-posttjenesteleverandører, tilbyr MailChimp ikke bare en gratis prøveperiode, de tilbyr tjenesten deres helt gratis for personer med e-postlister under 2000 abonnenter som trenger å sende færre enn 12 000 e-poster i måneden (6 unike e-poster totalt hvis du sender til hele listen).

Når du har gått utover det 2.000 abonnentnivået, tilbyr MailChimp og overflod av fantastiske betalte pakker også (prisen avhenger av antall abonnenter du har).

MailChimp tilbyr også live chat og e-poststøtte for kundene sine (men ingen ringesupport) og er en robust og funksjonsrik plattform som er ideell for bedrifter i alle nisjer og i alle størrelser. Mailchimp har også noen veldig enkle å bruke integrasjoner for WordPress-vert nettsteder.

Hvem bør bruke den?

MailChimp er for de av oss som vil ha noe så enkelt som mulig. Programvaren er fantastisk for bedriftseiere med små e-postlister som lever på et budsjett som vil ha noe enkelt å bruke.

Priser og funksjoner

Prising for MailChimp er litt mer komplisert enn de to første gjennomgitte alternativene. De har en fin priskalkulator for å beregne hvor mye du vil bli belastet hver måned på nettstedet deres.

Prisene beregnes ut fra tre planer og hvor stor e-postlisten din er. Det er tre forskjellige typer planer som tilbyr forskjellige fordeler. Gratisplanen lar deg bare ha opptil 2000 abonnenter.

Med Pro og Grow Plans kommer begge med en månedlig kostnad. Det er de samme månedlige kostnadene med et ekstra $ 199-abonnement for Pro-planen. Når du går opp 200-500 abonnenter etter 5000 brukere, går prisen opp rundt $ 5 til $ 10 dollar per hopp.

4. Automizy

(Beste SMB-alternativ)

Viktige spesifikasjoner
 • For bedrifter i alle størrelser
 • Veldig tilnærmelig brukergrensesnitt
 • Vennlig kundeservice
 • Brukervennlig automatiseringsbygger

PROS

 En rekke e-postformater bygger
 Fagfelttesterfunksjon
 Gratis demoer

ULEMPER

 Ingen destinasjonssider for leadgenerering
Begrensede e-postmaler

Uansett innhold i e-posten, sliter bedrifter ofte med de på listene deres som faktisk åpner innholdet. Automizy er en e-postmarkedsføringsprogramvare som hjelper brukere med å øke åpne priser for e-postene sine.

Denne programvaren inneholder en rekke markedsføringsverktøy for e-post så vel som nyttige funksjoner som er ment å hjelpe deg med å få e-postinnholdet foran flere øyne. Selv når de fleste har ganske overfylte innbokser, har Automizy vist seg å øke åpne priser med mer enn 33%.

Gjennom sin automatiske sendingsfunksjon for e-post, sender Automizy e-postmeldinger som ikke er åpnet, og gir innholdet ditt en ny sjanse til å bli sett. Tjenesten vil også legge merke til tonen og oppførselen til e-posten, og sørge for at den er sendt til rett tid, og gi den den beste sjansen til å bli åpnet.

Hvem bør bruke den?

Automizy er perfekt for de som bare begynner med e-postmarkedsføring eller ønsker å automatisere og styrke sine nåværende kampanjer. Det er et ekstremt enkelt e-postmarkedsføringsverktøy som gir et brukervennlig system samt responsiv og nyttig kundeservice.

Priser og funksjoner

Som nevnt over inkluderer høydepunktene i funksjonene et system som automatisk sender e-post på nytt til de som ikke åpnet så vel som en e-postsegmentering for å sende lasermålrettige e-poster til abonnentene dine.

Derimot. den beste funksjonen er Subject Line Tester, som hjelper til med å score faglinjene dine før du sender den. Å ha riktig emnelinje er en enorm faktor for å fange kundens øye og få dem til å åpne opp innholdet ditt.

Automizys prissystem er basert på antall aktive abonnenter i e-postlisten din. Som det vises nedenfor, belastes du bare i henhold til abonnentlisten. Uansett beløp, vil hver bruker ha tilgang til alle tilgjengelige funksjoner, inkludert den komplette kundeserviceopplevelsen.

5. HubSpot

(Beste bedriftsalternativ)

Viktige spesifikasjoner
 • Totalt bra programvare
 • En rekke funksjoner
 • Meget god kundeservice

PROS

Prisbelønnet kundestøtte
Intuitive verktøy som gir mening
Har alt du noen gang kan ønske deg i en markedsføringsprogramvare

ULEMPER

 Dyrt på skala
Mange andre ting som skjer utenom e-postmarkedsføring

HubSpot er et annet dyr i e-postmarkedsføringsverdenen. Hvis du aldri har jobbet i e-postmarkedsføringsprogramvare, kan du finne denne kompliserte. Det er en grunn til dette – du kan gjøre mer i HubSpot enn i andre programmer. Når selskapet vokser, kan du gjøre stort sett hva du vil i HubSpot. Det tar bare en stund å finne ut fordi det er så mye du kan gjøre. Heldigvis, hvis du vet hva du vil gjøre, kan du bare spørre kundestøtteteamet.

HubSpot er ikke bare en e-postmarkedsføringsplattform. Når du bruker e-postmarkedsføringstjenesten, begynner du å bruke HubSpot Marketing Hub. Dette er hjem til over 50 000 brukere i 100 land, og tjenestene spenner fra gratis til $ 800 per måned til tusenvis av tusenvis av dollar. Det kommer an på hva du vil gjøre.

Akkurat som alle andre e-postmarkedsføringstjenester kan du opprette e-postmeldinger med merkevarer som ser bra ut med en dra-og-slipp-byggherre. Hvis det er alt du trenger, kan det være lurt å se andre steder fordi HubSpot tilbyr så mye mer. Noen ganger kan dette være overveldende, mens andre ganger kan det være fantastisk.

HubSpot e-postmarkedsføring er fast i premiumdelen av e-postmarkedsføringstjenester. Selve e-postmarkedsføringstjenesten er $ 200 per måned, og kostnadene per e-post for en liste er svimlende. Imidlertid får du mange ekstremt sofistikerte funksjoner.

Hubspot e-postmarkedsføring administrere dashbordet

Når du sammenligner HubSpots enorme tilgjengelighet av markedsføringsfunksjoner med de andre e-postmarkedsføringstjenestene, er det virkelig ingen konkurranse. HubSpot har mest. Saken er at de andre tjenestene på denne listen er rene markedsføringstjenester via e-post, mens HubSpot er en generell markedsføringsprogramvare. Mange av den andre programvaren kan tilby lignende verdi for mindre penger i form av strengt e-postmarkedsføring.

Det aspektet av HubSpot som virkelig skiller seg ut fra konkurransen foruten alle de andre markedsføringskanalene som er tilgjengelige, er sofistikering av arbeidsflytfunksjonen. Dette er hva HubSpot kaller automatiseringsfunksjonen sin, og du kan stort sett gjøre hva du vil med den. Det er ganske enkelt å bruke også.

Det er her verdiøkningen av å bruke en alt-i-ett-markedsføringstjeneste kommer inn. Du kan kombinere arbeidsflytene for e-postmarkedsføring med alle andre arbeidsflyter i HubSpot-økosystemet. Vil du kombinere en traff på e-postmarkedsføringsatferd med en salgskampanje? Det er absolutt mulig.

HubSpot er et av de kraftigste markedsføringssystemene på markedet i dag, og er verdt det hvis du har et enormt markedsføringsbudsjett.

Hvem bør bruke den?

HubSpot er en fantastisk allround marketing-tjeneste. Som en helhet er det ærlig nok den beste generelle markedsføringstjenesten. HubSpot-brukere er ment for selskaper som er klare til å skalere, med penger i hånden. HubSpot er for seriøse selskaper som vil automatisere og ta full kontroll over markedsføringsøkosystemet.

Priser og funksjoner

Priser på HubSpot kan være litt forvirrende fordi tjenesten ikke bare er markedsføring via e-post. Marketing Hub har forskjellige prisnivåer for funksjoner sammen med en prisøkning for størrelsen på e-postlisten din. Det er også en bratt liste over funksjoner du kan legge til for en pris som å legge til ekstra brukere. Alle priser nedenfor er månedlig.

6. MailerLite

(Mest rett frem)

Viktige spesifikasjoner
 • Grunnleggende funksjoner i alle planer
 • Veldig brukervennlig
 • Sideeditor inkludert

PROS

 Gratis bruk av tjenesten frem til 1000 abonnenter
Ekstremt brukervennlig og grei
 Landingssideredaktør
 Flere avanserte funksjoner i gratisplanen

ULEMPER

 Mangler avanserte funksjoner annen programvare har
Ingen telefonstøtte

E-handel-og-e-alternativerÅ unngå forvirring og mental slitasje er et undervurdert aspekt av suksess i entreprenørskap. Mange vellykkede gründere vet bare hva de skal fokusere på, og er et hovedtema i massive gründertips for å lykkes. Å bruke MailerLite velger å fokusere på de viktige aspektene ved e-postmarkedsføring.

MailerLite inkluderer en gratis plan opptil 1 000 brukere med semi-begrensede funksjoner. Heldigvis er funksjonene de inkluderer noen av de mer nyttige funksjonene. Det er enkelt å hoppe i e-postmarkedsføring med MailerLite, siden du kan teste den ut så lenge du vil med en mindre e-postliste.

Et aspekt som må tas hensyn til i all e-postmarkedsføringsprogramvare er muligheten til å lage destinasjonssider. MailerLite har en av de beste redigeringene for destinasjonssider vi har sett på at det er enkelt og enkelt å bruke.

Hvem bør bruke den?

Den typen person som bør bruke MailerLite, er noen som ser på de fleste e-postmarkedsføringsprogramvare og er som “Woah, for mye ting skjer!”

MailerLite er en e-postmarkedsføringsprogramvare designet for å fjerne kompleksiteten ved å opprette og sende profesjonelle e-postkampanjer. Det er ideelt for eiere av små bedrifter, bloggere, forfattere, artister, mompreneurs og gründere som vil ha alle fordelene med et stort e-postverktøy uten all annen støy i bakgrunnen.

Dette er ikke for den typen personer som ønsker enorm omfattende rapportering eller kompleks automatisering. Hvis du nettopp begynner eller eier en liten bedrift, er det ikke realistisk å finne tid til å lage kampanjer basert på enorme datamengder eller intens automatisering.

Priser og funksjoner

Noe av det beste med MailerLite er at det tilbyr en omfattende “Forever Free” -plan hvis du har under 1 000 abonnenter. Denne planen inneholder avanserte funksjoner som automatiseringsarbeidsflyter, innebygde e-postundersøkelser, segmentering, tagging, destinasjonssider, popup-vinduer og skjemaer.

mailerlite bildeoptimaliseringsverktøy

Alle planene deres kommer med 24/7 kundestøtte med 100% virkelige mennesker som svarer deg. Den ene gratisfunksjonen som virkelig skiller seg ut er A / B-testing. Du må vanligvis begynne å betale for å bruke det i de fleste tjenester.

MailerLite ble designet for å tilby en e-postmarkedsføringstjeneste som gir brukerne nøyaktig det de trenger for å lykkes. Det betyr at den ikke tilbyr sprø og avanserte funksjoner som andre mailere tilbyr. MailerLite tilbyr imidlertid fortsatt et bredt utvalg av ekstremt nyttige funksjoner og verktøy.

mailerlite automatiseringsfunksjon

Kategori Funksjoner
Lag kampanjer Dra og slipp redigerer, rik tekstredigerer, tilpasset HTML-editor, nyhetsbrevmaler, e-handelskampanjer
Utvid abonnentlisten din Landingssider, popup-vinduer, innebygde skjemaer, abonnentstyring
Gi den rette meldingen E-post-automatisering, tagging, personalisering, segmentering, popup-popups
Optimaliser kampanjer A / B-delt testing, levering av tidssone, automatisk sendt på nytt, RSS-kampanjer
Spor resultatene Kampanjerapporter, undersøkelser, klikk kart, åpnes etter sted
Koble Integrasjoner, utvikler API
Mer Brukertillatelser, iPad-abonnementsapp, premium support, dedikert IP, tilpasset destinasjonsside design, tilpasset e-postmal

MailerLite holder prisstrukturen enkel. Det er en annen programvare som du betaler i henhold til antall abonnenter på listen din. Prisstrukturen skaleres på en måte som gir mening uten å ha rare hopp i mengder.

7. Aweber

(Beste kundestøtte)

Viktige spesifikasjoner
 • Gratis prøveperiode
 • Stor kundeservice
 • Stor programvare for nybegynnere

PROS

 30 dagers gratis prøveperiode
A / B-test tilgjengelig (yay!)
 Kundesupport med full service
 Omfattende database som hjelper deg i gang og feilsøke potensielle problemer.

ULEMPER

 Du må kontakte selskapet for å få et tilbud på tjenester som overstiger 25 000 abonnenter (virkelig folkens?)
Pricier enn noen av de mer robuste konkurrentene.

Med AWeber, vil du få de første 30 dagene gratis hvoretter du betaler minimum $ 19 i måneden (for en liste med opptil 500 abonnenter).

Hvor AWeber virkelig skiller seg fra konkurransen, er det med sin kundesupport med full service gir deg tilgang til en erfaren supportpersonell på telefon hver dag hele året (for ikke å snakke om chat / e-poststøtte for mindre presserende saker).

I motsetning til konstant kontakt, Aweber tilbyr A / B-testing til alle kunder slik at du enkelt kan bestemme effektiviteten til de forskjellige kampanjene dine, og de tilbyr responsive e-postmaler slik at e-postene dine vil se (og fungere) vakkert uansett hvilken enhet publikum bruker for å se dem.

eksempel på testing av dashbord

AWeber gjør A / B-test enkelt, selv for uerfarne markedsførere.

Selv om dashbordet er ganske intuitivt og enkelt å bruke, er tjenesten kommer med en bratt læringskurve og kan føles overveldende for nybegynner markedsfører. Heldigvis, med en enorm database og overflod av opplæringsprogrammer, webinarer og gratis opplæringsmoduler, kan hvem som helst mestre nyansene til Aweber på relativt kort tid.

Mitt viktigste poeng med AWeber er det de koster a mye mer enn mange av konkurrentene og hvis du har et stort e-post publikum (over 25 000 abonnenter), må du kontakte selskapet direkte for å få et tilbud på tjenestene deres.

Når det er sagt, er Aweber fremdeles en utmerket tjeneste som tilbyr en mengde funksjoner og et utall metoder for å optimalisere markedsføringen og gjøre e-postlisten din til en kontantutskriftsmaskin.

Hvem bør bruke den?

Aweber er en flott e-postmarkedsføringstjeneste. Alle som kan like alternativene ovenfor, vil kanskje foretrekke Aweber fordi de har bygget en god service gjennom og gjennom. De skiller seg ikke ut som de beste på noe annet enn kundestøtte, men de er flinke til alle aspekter av e-postmarkedsføring.

Priser og funksjoner

Denne prisingsmodellen er ikke den billigste, men er den klart mest enkle. Min store kvalm med hele denne bransjen er hvordan prisingen gjøres. Hvorfor må det være så forvirrende? Aweber løste det. De har en type plan og den eskalerer etter abonnentlistestørrelse.

Dette er hva du får: ubegrenset e-post, automatisering, segmentering, analyser, kundeløsninger, registreringsskjemaer, integrasjoner, image hosting, 6000+ bilder, 700+ maler og utdanningsressurser.

Prisene kan sees nedenfor til deres månedlige pris. De tilbyr også rabatter for kvartalsvis og årlig prissetting.

8. GetResponse

(Det mest intuitive alternativet)

Viktige spesifikasjoner
 • Gratis 30 dagers prøveversjon
 • Utmerket kundesupport
 • Intuitive funksjoner

PROS

A / B-testing for å optimalisere kampanjens effektivitet
 Rikelig opplæring og ressurser som hjelper deg i gang
 Timerfunksjon for å optimalisere CTR og åpner

ULEMPER

 Ingen verktøy for styring av arrangementer

Som med komedie, er timing alt når det gjelder gjennomføring av markedsføringskampanjer via e-post. Med den gjennomsnittlige kontormedarbeideren som mottar mer enn 120 e-poster hver dag, er det enkelt for markedsføringsmeldingene dine å gå seg vill i kaoset i abonnentens innbokser – Hvis du ikke sender dem ut til rett tid.

Heldigvis, GetResponse tilbyr en unik timingfunksjon som gjør alt det tunge løftet for deg og hjelpe deg med å bestemme nøyaktig når du skal sende e-post til listen din for å generere den høyeste åpne, klikk gjennom og konverteringsfrekvensen.

getresponse intelligens dashbord

Mitt GetResponse instrumentpanel kommer med alle slags “etterretnings-” og rapporteringsfunksjoner, og forteller meg det beste tidspunktet på dagen å sende e-post.

Som med de andre selskapene som er nevnt på denne listen, tilbyr GetResponse en 30-dagers gratis prøveperiode til nye kunder, og premiumplaner starter på bare $ 15 for 1000 abonnenter. Bedriften tilbyr omfattende og effektiv kundestøtte via e-post, chat og via telefonstøtte, og har bygget et omdømme i bransjen som en av de enkleste og mest nybegynnervennlige tjenestene på markedet.

Den primære ulempen med GetResponse er det de har ikke noen slags verktøy for styring av arrangementer. Så hvis du driver en tradisjonell mur- og mørtelvirksomhet, trenger du en annen e-postprogramvare for å håndtere det aspektet av virksomheten din.

Utenom dette ene lille problemet tilbyr GetResponse et utmerket sett med verktøy som fungerer i enhver bransje og som tilfredsstiller både nybegynnere og veteranmarkedsførere.

Hvem bør bruke den?

Hvis du leter etter en e-postmarkedsføringsprogramvare som bare er fornuftig når du bruker den, kan du bruke GetResponse. Jeg fant ut at jeg fant ut funksjonene litt raskere på GetResponse.

Priser og funksjoner

En annen prisstruktur som er overalt, tilbys av GetResponse. Prisene er konkurransedyktige, og de tilbyr fire forskjellige funksjoner.

Prisene er basert på hvert nivå og er koblet til mengden abonnenter du har.

9. SendinBlue

(Best for små budsjetter med enorme lister)

Viktige spesifikasjoner
 • Gratis plan
 • integrasjoner
 • Forhåndsbetalte e-postkreditter

PROS

 Enkel prismodell
 Kostnadsbesparende for store e-postlister

ULEMPER

 Hvis du sender mange e-postmeldinger, er dette ikke den rette tjenesten for deg

e-hosting-tjenesteSendinBlue er et Frankrike-basert e-postmarkedsføringsselskap grunnlagt i 2012. Som en nyere aktør i programvarebransjen for e-postmarkedsføring har de skåret ut et hyggelig kundegrunnlag på 50 000 brukere.

De differensierte seg virkelig med hvordan prisstrukturen deres er. I stedet for å basere prisen av størrelsen på e-postlisten deres, bestemte de seg for å basere den på funksjoner og mengden e-postmeldinger du vil sende en måned.

Med et solid gratis alternativ som ikke utløper – å prøve ut SendinBlue er enkelt og smertefritt.

De tilbyr også en rekke integrasjoner med andre programvare. De avanserte funksjonene som er låst opp i høyere prisnivåer er fine og kommer med en bratt rabatt sammenlignet med andre tjenester hvis du har en massiv abonnentliste.

Hvem bør bruke den?

Hvis jeg hadde 100 000 abonnenter på e-postlisten min, men jeg ikke vil betale tusenvis av tusenvis av dollar i året, ville jeg brukt SendInBlue.

Priser og funksjoner

Jeg elsker SendInBlue prisstruktur. Det inkluderer ikke engang listestørrelse, og gratisplanen deres går langt. Sjekk ut de fem forskjellige nivåene og deres månedlige priser:

10. ConvertKit

(Enkleste arbeidsflyt for automatisering)

Viktige spesifikasjoner
 • Intuitiv byggmester
 • Avanserte funksjoner
 • Landingssideeditor

PROS

 Enkel automatisering arbeidsflyt
Visual Builder
 Avanserte verktøy

ULEMPER

 Pricier enn konkurrenter
 Visual Builder er ikke så flott som andre

e-hosting-vektorConvertKit har en smart markedsføringstaktikk. De tok i utgangspunktet det fantastiske konseptet med e-postmarkedsføringsprogramvare og fikk det til å fungere spesielt for skaperne. Det fungerer fantastisk for mennesker som er påvirkere på forskjellige sosiale medieplattformer og ikke har et nettsted.

De lar deg sette opp destinasjonssider for å fange folks e-postadresser og hoppe rett inn på e-postmarkedsføring. De tilbyr også noen av de beste abonnentstyringene og e-postsegmenteringsfunksjonene.

Hvem bør bruke den?

Folk som er skapere på YouTube eller et annet medium og ikke har et nettsted for å komme i gang.

Priser og funksjoner

Det aspektet jeg liker mest med ConvertKit er at alle funksjonene er tilgjengelige. De eneste nivåene de har er basert på abonnenter. Over 5000 abonnenter lar deg også bruke concierge-migrasjon.

Funksjonene som er inkludert i ConvertKit er: visuelle automatiseringer, ubegrensede tilpassbare skjemaer, ubegrenset e-post sender, abonnenttagging, rapportering, integrasjoner, API og e-post og chat support.

Disse prisene er per måned basert på å betale månedlig. De gir deg to måneder gratis hvis du betaler årlig.

Noen få avsluttende tanker

E-postmarkedsføring har utviklet seg enormt det siste halve tiåret og har raskt blitt en av de viktigste inntektsdriverne i alle bransjer.

Til tross for noen rop til det motsatte, er e-post langt fra død og er, i henhold til all statistikk og ekspertspådommer, faktisk få trekkraft som markedsføringsmodalitet, noe som gjør det viktigere enn noen gang før at du har de riktige systemene på plass for å sikre at du ikke legger igjen penger på bordet.

Men som med det meste knyttet til virksomhet, er det bare halve kampen å ha de riktige verktøyene. Ta deg tid til å utdanne deg om bransjens beste praksis og “veksthack” og ikke overse de rike treningsmodulene og informasjonen som de fleste ESP-er gir.

Med litt markedsføringskunnskap og et av verktøyene vi har delt i denne guiden, vil du komme til løpene på kort tid og vil kunne forvandle e-postlisten din fra en vaniljedatabase til en mager, mener, profittproduserende maskin.

Viktig notat: Hvis du sender MYE e-post, kan du unngå å bruke billige webverter. De legger ofte for mange andre nettsteder på den samme serveren, noe som kan skade leveransen av e-post og utløse spam- og phishing-filtre.

Hvis masse-e-post er en del av virksomheten din, bør du investere i en kvalitetsleverandør av webhoteller. Sjekk ut webhotellomtalene og analysene som er publisert på hjemmesiden vår for å se de beste alternativene.

I slekt: Avdekke nettfiskingsnettsteder gjennom Web Analytics

Spørsmål og svar

Spørsmål: Hvordan starter jeg et e-postmarkedsføringsselskap?

EN: Det første trinnet ditt er å finne en leverandør av e-postmarkedsføringsprogramvare. Vår favorittanbefaling er konstant kontakt, men det er mange andre alternativer som MailChimp og Active Campaign.

Spørsmål: Hvordan kan jeg markedsføre e-post gratis?

EN: Nesten hver programvareleverandør for e-postmarkedsføring tilbyr gratis forsøk. Den lengste gratis prøveversjonen vi har funnet er 60 dager fra Constant Contact.

Q: Hva er den beste programvaren for masse e-post?

EN: Hver markedsføringsprogramvare via e-post gir unike fordeler og fordeler. Constant Contact er en favorittprogramvare for e-postmarkedsføring.

Spørsmål: Hvilken autosvar er best?

EN: Hver autosvarer jeg har brukt fungerer bra på noen av de største programvarene for e-postmarkedsføring. Den mest logikkbaserte er Active Campaign, og den enkleste å bruke er MailChimp.

Hvilken e-postmarkedsføringstjeneste bruker du for øyeblikket? Hvilken er din favoritt? Har du brukt noen av tjenestene på denne listen? Gi oss beskjed om dine tanker og tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor!

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author