Beste e-mailmarketingservices

voordelen van e-mailmarketingIn het tijdperk van Instagram-, Snapchat- en Messenger-apps begint goede ole-e-mail archaïsch te worden …

Zozeer zelfs dat veel experts beweren dat “e-mail dood is!”. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

Volgens talloze onderzoeken is e-mailmarketing nog steeds effectiever in het betrekken en converteren van gebruikers dan welk bestaand socialemediakanaal dan ook.

Sommige onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat e-mailcampagnes dat zijn 7x effectiever bij het genereren van verkopen dan Twitter, Facebook en LinkedIn … gecombineerd.

Maar er is een probleem …

De meeste ondernemers hebben veel zorgen. Staat een e-mailmarketingcampagne bovenaan de lijst? De meeste eigenaren van kleine bedrijven hebben zoveel andere zorgen dat e-mailmarketing overweldigend lijkt.

Voer in: e-mailmarketingdiensten.

Wanneer je de juiste tools tot je beschikking hebt, e-mailmarketing is eigenlijk vrij eenvoudig. Om u te helpen bij het vinden van de juiste e-mailmarketingservice voor bedrijf – we hebben een lijst samengesteld met onze zeven favoriete providers die u zullen helpen om in een mum van tijd enorm winstgevende e-mailcampagnes uit te voeren.

Contents

TLDR;

Constant Contact is onze keuze voor de beste e-mailmarketingservice die momenteel op de markt is. Biedt geweldige geavanceerde functies, fantastische klantenondersteuning, GDPR-conforme privacybescherming en schaalbare prijzen – Constant Contact is een geweldige allround keuze.

Met een gratis proefperiode van 60 dagen is het logisch om met de software te beginnen om te zien of je het leuk vindt.

Als u dat niet doet, is deze markt gevuld met geweldige e-maildiensten en onze tweede actieve campagne heeft ook een gratis proefperiode om te proberen.

1. Constant contact

(Beste optie voor kleine bedrijven)

Belangrijkste specificaties
 • Geweldige klantenondersteuning
 • Lange gratis proefperiode
 • Economische prijzen

PROS

 Gratis proefperiode van 60 dagen
Geweldige klantenondersteuning
 Een overvloed aan geavanceerde functies
 Betaalbare prijzen die meegroeien met uw bedrijf

CONS

 Steile leercurve
Geen A / B-tests (dit is het grootste probleem met het platform)

Met een onverslaanbare gratis proefperiode van 60 dagen biedt Constant Contact enkele van de meest robuuste en intuïtieve e-mailmarketingservices in het vak.

Met livechat, e-mailondersteuning en telefoondienst gaat hun klantenondersteuning verder dan de industrienorm om ervoor te zorgen dat u over alle tools beschikt die u nodig hebt om te slagen met hun service (wat belangrijk is omdat de leercurve met e-mailmarketingsoftware kan behoorlijk steil zijn).

Naast hun uitstekende ondersteuning biedt Constant Contact een overvloed aan unieke functies, zoals de mogelijkheid om evenementen vanaf uw dashboard te plannen, downloadbare kortingsbonnen te maken en contacten naar uw database te uploaden met een breed scala aan methoden.

constant contact dashboard

Een kijkje in het Constant Contact-dashboard, tabblad geplande campagnes.

Al met al is het een uitstekende, gebruiksvriendelijke service die perfect is voor alle soorten eigenaren van kleine bedrijven.

Wie zou het moeten gebruiken?

Constant Contact is de beste e-mailmarketingsoftware voor eigenaren van kleine bedrijven die wat tijd nodig hebben om de software te leren. Eenmaal onder de knie, is het een krachtige e-mailmarketingtool die ook zal helpen bij een verscheidenheid aan andere taken.

Prijzen en functies

Deze software biedt hun diensten in lagen aan op basis van de grootte van uw e-maillijst. Er zijn ook twee opties binnen deze niveaus die hieronder worden beschreven.

Waarom kiezen voor de “Plus” -versie? Nou, als je een van de volgende extra functies nodig hebt: geautomatiseerde e-mail welkomstseries, geautomatiseerde e-mailgedragsreeksen, RSVP, onderwerpregel A / B-testen, dynamische inhoud, gebruikers, eventmarketing, enquêtes, polls, coupons, online donaties en nieuwe klantenoverleg.

De manier waarop de service daadwerkelijk wordt geprijsd, is gebaseerd op het aantal e-mailcontacten dat u heeft. Deze prijzen beginnen na uw gratis proefperiode en zijn gebaseerd op een maandelijks bedrag … dan is het waarschijnlijk de moeite waard. Constant Contact biedt 10% korting voor aankopen van 6 maanden en 15% korting voor aankopen van 12 maanden.

2. Actieve campagne

(Beste op logica gebaseerde e-mailmarketingtool)

Belangrijkste specificaties
 • Niet prijzig
 • Grote hoeveelheden functies
 • Professionele hulp

PROS

 Betaalbare prijzen
Overvloedige lijst met functies en integraties
 Datumgebaseerde campagnes
 Geweldige A / B-testtools
De meeste op logica gebaseerde acties

CONS

 14 dagen op proef (te kort)
 Geen (gratis) telefonische ondersteuning

Ondanks hun flauwe gratis proefperiode (slechts 14 dagen) heeft ActiveCampaign een aanzienlijk deel van de ESP-sector (e-mailserviceprovider) voor zichzelf uitgehaald door middel van uitgebreide marketingopties en een uitzonderlijk functierijk platform.

te veel e-mailsMet een overvloed aan opties voor split testen, timing en autoresponder, ActiveCampaign levert alles wat je nodig hebt (en nog wat) om effectieve en winstgevende e-mailcampagnes te maken. Hun service is speciaal afgestemd op ondernemers die op zoek zijn naar een-op-een ondersteuning en advies met betrekking tot de groei van hun e-mailbedrijf.

Hoewel ze geen telefonische ondersteuning bieden, kun je voor $ 65 30 minuten zitten met een van hun e-mailmarketingexperts om al je brandende vragen beantwoord te krijgen. Het maakt niet uit of je moeite hebt om hun service te begrijpen of gewoon wat advies wilt over het verbeteren van de CTR van je volgende campagne, ActiveCampaign heeft je gedekt.

(Opmerking: deze vergoeding wordt kwijtgescholden voor personen die een abonnement met een hoger niveau hebben gekocht).

Als je in de buurt van Chicago bent, kun je zelfs een persoonlijk gesprek opzetten met een van hun experts om hulp te krijgen bij het uitbreiden van de e-mailmarketingkant van uw bedrijf.

Bovendien, voor slechts $ 9 / maand voor 500 abonnees, ActiveCampaign is een van de meest betaalbare e-mailmarketingproviders in de branche – Vooral als je alle functies en ondersteuning bekijkt waartoe je toegang hebt. Als u klantgegevens wilt verzamelen en feedback wilt krijgen van uw abonnees (wat u zou moeten zijn), biedt ActiveCampaign ook een integratie met Survey Monkey die gratis is voor maximaal 250 abonnees.

Oh, en u kunt zelfs op datum gebaseerde e-mails verzenden, zodat u verkoopmeldingen vooraf kunt plannen of uw klanten een gelukkige verjaardag kunt wensen!

Al met al biedt ActiveCampaign een robuuste e-mailmarketingservice met een beginnersvriendelijke prijs en een overvloed aan ondersteuningsopties die elke bedrijfseigenaar zeker zal plezieren, ongeacht de grootte of behoeften van hun lijst.

Wie zou het moeten gebruiken?

ActiveCampaign is voor zakelijke gebruikers die specifieke e-mailmarketingbeslissingen willen nemen op basis van specifieke acties van hun klant. Disclaimer: deze software zal veel te veel zijn voor veel eigenaren van kleine bedrijven.

Er is een deel van ons dat gegevensgestuurde beslissingen zo specifiek mogelijk wil maken en als je een type A-persoonlijkheid bent, dan is dit jouw keuze.

Prijzen en functies

ActiveCampaign biedt vier niveaus van hun service en de prijs wordt bepaald door uw e-maillijst.

De vier niveaus zijn als volgt:

De prijsniveaus zijn gebaseerd op het aantal contacten dat u in uw e-maillijst heeft. De prijzen die volgen zijn maandelijkse tarieven indien jaarlijks betaald. Ze zijn een stuk hoger als je maandelijks betaalt. Als u een e-maillijst van meer dan 100.000 contacten heeft, moet u contact opnemen met het bedrijf om aangepaste prijzen in te stellen.

3. MailChimp

(Beste e-mailmarketingsoftware voor beginners)

Belangrijkste specificaties
 • Heel economisch
 • Gratis proefperiode
 • Grote hoeveelheden functies

PROS

 Gratis gebruik van hun dienst tot 2000 abonnees
Intuïtief en gebruiksvriendelijk
 Tal van geweldige functies voor betalende klanten

CONS

 Geen autoresponder of segmentatie voor gratis klanten
Geen ondersteuning voor live-oproepen

e-commerce-en-e-mail-optiesGeen budget? Geen probleem!

In tegenstelling tot veel andere e-mailserviceproviders biedt MailChimp niet alleen een gratis proefperiode, ze bieden hun service ook aan volledig gratis voor individuen met e-maillijsten onder de 2000 abonnees die minder dan 12.000 e-mails per maand moeten verzenden (6 unieke e-mails in totaal als ze naar uw hele lijst worden verzonden).

Als je eenmaal bent afgestudeerd boven het 2.000 abonneeniveau, biedt MailChimp ook een overvloed aan fantastische betaalde pakketten (waarvan de prijs afhankelijk is van het aantal abonnees dat je hebt).

MailChimp biedt ook livechat en e-mailondersteuning voor hun klanten (maar geen telefonische ondersteuning) en is een robuust en veelzijdig platform dat ideaal is voor bedrijven in alle niches en van elke omvang. Mailchimp heeft ook een aantal heel eenvoudig te gebruiken integraties voor door WordPress gehoste sites.

Wie zou het moeten gebruiken?

MailChimp is voor degenen onder ons die iets zo eenvoudig mogelijk willen. De software is fantastisch voor ondernemers met kleine e-maillijsten met een beperkt budget die iets gebruiksvriendelijks willen.

Prijzen en functies

De prijs voor MailChimp is iets gecompliceerder dan de eerste twee beoordeelde opties. Ze hebben een handige prijscalculator om te berekenen hoeveel u elke maand op hun website zou moeten betalen.

De prijs wordt berekend op basis van drie abonnementen en hoe groot uw e-maillijst is. Er zijn drie verschillende soorten plannen die verschillende voordelen bieden. Met het gratis abonnement kunt u maximaal 2000 abonnees hebben.

Met Pro- en Grow-abonnementen worden beide maandelijks in rekening gebracht. Dit zijn dezelfde maandelijkse kosten met een extra abonnement van $ 199 voor het Pro-abonnement. Als u na 5000 gebruikers met 200-500 abonnees stijgt, stijgt de prijs met ongeveer $ 5 tot $ 10 dollar per sprong.

4. Automizy

(Beste SMB-optie)

Belangrijkste specificaties
 • Voor bedrijven van elke omvang
 • Zeer toegankelijke gebruikersinterface
 • Vriendelijke klantenservice
 • Gebruiksvriendelijke Automation Builder

PROS

 Een verscheidenheid aan e-mailindelingen
 Onderwerpregel-testfunctie
 Gratis demo’s

CONS

 Geen bestemmingspagina’s voor leadgeneratie
Beperkte e-mailsjablonen

Ongeacht de inhoud van de e-mail, bedrijven worstelen vaak met degenen op hun lijsten die de inhoud daadwerkelijk openen. Automizy is een e-mailmarketingsoftware die gebruikers helpt de open tarieven voor hun e-mails te verhogen.

Deze software biedt een verscheidenheid aan e-mailmarketingtools en handige functies die zijn bedoeld om u te helpen uw e-mailinhoud voor meer ogen te krijgen. Zelfs als de meeste mensen behoorlijk drukke inboxen hebben, is het bewezen dat Automizy de open rates met meer dan 33% verhoogt.

Via hun automatische functie voor het opnieuw verzenden van e-mail, zal Automizy e-mails die niet zijn geopend opnieuw verzenden, waardoor uw inhoud nog een kans krijgt om te worden gezien. De service neemt ook nota van de toon en het gedrag van de e-mail en zorgt ervoor dat deze op het juiste moment wordt verzonden, waardoor deze de beste kans heeft om te worden geopend.

Wie zou het moeten gebruiken?

Automizy is perfect voor diegenen die net beginnen met e-mailmarketing of die hun huidige campagnes willen automatiseren en versterken. Het is een uiterst eenvoudige e-mailmarketingtool die zowel een gebruiksvriendelijk systeem als een responsieve en behulpzame klantenservice biedt.

Prijzen en functies

Zoals hierboven vermeld, omvatten de hoogtepunten van de functies een systeem dat automatisch e-mails opnieuw verzendt naar degenen die niet zijn geopend, evenals een e-mailsegmentatie om lasergerichte e-mails naar uw abonnees te sturen.

Echter. de beste functie is de Subject Line Tester, waarmee u uw onderwerpregels kunt scoren voordat u deze verzendt. Het hebben van de juiste onderwerpregel is een enorme factor om de aandacht van uw klant te trekken en ervoor te zorgen dat uw inhoud wordt geopend.

Het prijssysteem van Automizy is gebaseerd op het aantal actieve abonnees in uw e-maillijst. Zoals hieronder te zien is, worden alleen kosten in rekening gebracht volgens de abonneelijst. Ongeacht het bedrag, elke gebruiker heeft toegang tot alle beschikbare functies, inclusief de volledige klantenservice.

5. HubSpot

(Beste Enterprise-optie)

Belangrijkste specificaties
 • Over het algemeen geweldige software
 • Een reeks functies
 • Zeer goede klantenservice

PROS

Bekroonde klantenondersteuning
Intuïtieve tools die logisch zijn
Heeft alles wat je ooit zou willen in een marketingsoftware

CONS

 Duur op schaal
Naast e-mailmarketing gebeurt er nog veel meer

HubSpot is een ander dier in de e-mailmarketingwereld. Als u nog nooit in e-mailmarketingsoftware hebt gewerkt, vindt u deze misschien ingewikkeld. Daar is een reden voor: u kunt meer doen in HubSpot dan in andere programma’s. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u in HubSpot vrijwel alles doen wat u wilt. Het duurt maar een tijdje om erachter te komen, want er is zoveel dat je kunt doen. Gelukkig, als je weet wat je wilt doen, kun je het gewoon vragen aan het klantenserviceteam.

HubSpot is niet alleen een e-mailmarketingplatform. Wanneer u de e-mailmarketingservice gebruikt, begint u de HubSpot Marketing Hub te gebruiken. Dit is de thuisbasis van meer dan 50.000 gebruikers in 100 landen en de services variëren van gratis tot $ 800 per maand tot duizenden en duizenden dollars. Het hangt allemaal af van wat je wilt doen.

Net als elke andere e-mailmarketingservice, kunt u merk-e-mails maken die er geweldig uitzien met een drag-and-drop-builder. Als dat alles is wat je nodig hebt, wil je misschien ergens anders zoeken omdat HubSpot zoveel meer biedt. Soms kan dit overweldigend zijn, terwijl het op andere momenten echt geweldig kan zijn.

HubSpot e-mailmarketing staat stevig in het premiumgedeelte van e-mailmarketingservices. De e-mailmarketingservice zelf is $ 200 per maand en de kosten per e-mail van een lijst zijn enorm. U ontvangt echter tal van uiterst geavanceerde functies.

Hubspot Email Marketing dashboard beheren

Bij het vergelijken van de enorme beschikbaarheid van marketingfuncties van HubSpot met de andere e-mailmarketingservices, is het echt geen wedstrijd. HubSpot heeft het meeste. Het punt is dat de andere services op deze lijst pure e-mailmarketingservices zijn, terwijl HubSpot een algemene marketingsoftware is. Veel van de andere software biedt vergelijkbare waarde voor minder geld in termen van strikt e-mailmarketing.

Het aspect van HubSpot dat zich echt onderscheidt van de concurrentie naast alle andere beschikbare marketingkanalen, is de verfijning van de workflowfunctie. Dit is wat HubSpot de automatiseringsfunctie noemt en je kunt er vrijwel alles mee doen. Het is ook vrij eenvoudig te gebruiken.

Dit is waar de toegevoegde waarde van het gebruik van een alles-in-één marketingservice van pas komt. U kunt de e-mailmarketingworkflows combineren met elke andere workflow in uw HubSpot-ecosysteem. Wilt u een trechter voor e-mailmarketinggedrag combineren met een verkoopcampagne? Dat is zeker mogelijk.

HubSpot is een van de krachtigste marketingsystemen die momenteel op de markt zijn en is het waard als je een enorm marketingbudget hebt.

Wie zou het moeten gebruiken?

HubSpot is een fantastische allround marketingservice. Over het geheel genomen is het waarschijnlijk de beste algemene marketingservice. HubSpot-gebruikers zijn bedoeld voor bedrijven die klaar zijn om te schalen, met geld in de hand. HubSpot is voor serieuze bedrijven die hun marketingecosysteem willen automatiseren en volledige controle willen nemen.

Prijzen en functies

HubSpot-prijzen kunnen een beetje verwarrend zijn omdat de service niet alleen e-mailmarketing is. De Marketing Hub biedt verschillende prijsniveaus voor functies en een prijsverhoging voor de grootte van uw e-maillijst. Er is ook een steile lijst met functies die u kunt toevoegen tegen een vergoeding, zoals het toevoegen van extra gebruikers. Alle onderstaande prijzen zijn maandelijks.

6. MailerLite

(Meest rechttoe rechtaan)

Belangrijkste specificaties
 • Basisfuncties in alle abonnementen
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Pagina-editor inbegrepen

PROS

 Gratis gebruik van de dienst tot 1.000 abonnees
Uiterst gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd
 Bestemmingspagina-editor
 Meerdere geavanceerde functies in het gratis abonnement

CONS

 Ontbrekende geavanceerde functies die andere software heeft
Geen telefonische ondersteuning

e-commerce-en-e-mail-optiesHet vermijden van verwarring en mentale slijtage is een onderschat aspect van succes in ondernemerschap. Veel succesvolle ondernemers weten gewoon waar ze op moeten letten en is een belangrijk thema in massale ondernemers tips voor succes. MailerLite gebruiken is ervoor kiezen om u te concentreren op de belangrijke aspecten van e-mailmarketing.

MailerLite bevat een gratis abonnement voor maximaal 1.000 gebruikers met semi-beperkte functies. Gelukkig zijn de functies die ze bevatten enkele van de handigere. E-mailmarketing starten met MailerLite is eenvoudig, omdat u het zo lang kunt uitproberen als u wilt met een kleinere e-maillijst.

Een aspect waar in alle e-mailmarketingsoftware op moet worden gelet, is de mogelijkheid om bestemmingspagina’s te maken. MailerLite heeft een van de beste landingspagina-editors we hebben gezien dat het eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.

Wie zou het moeten gebruiken?

Het type persoon dat MailerLite moet gebruiken, is iemand die naar de meeste e-mailmarketingsoftware kijkt en zegt: “Woah, er gebeurt te veel!”

MailerLite is e-mailmarketingsoftware die is ontworpen om de complexiteit van het maken en verzenden van professionele e-mailcampagnes weg te nemen. Het is ideaal voor eigenaren van kleine bedrijven, bloggers, auteurs, artiesten, mompreneurs en ondernemers die alle voordelen van een grote e-mailtool willen zonder al het andere lawaai op de achtergrond.

Dit is niet voor het type persoon dat enorme uitgebreide rapportage of complexe automatisering wil. Als u net begint of een klein bedrijf heeft, is het sowieso niet realistisch om tijd te vinden om campagnes te maken op basis van enorme hoeveelheden gegevens of intensieve automatisering.

Prijzen en functies

Een van de beste dingen van MailerLite is dat het een uitgebreid “Forever Free” -plan biedt als je minder dan 1.000 abonnees hebt. Dit plan bevat geavanceerde functies zoals automatiseringsworkflows, ingesloten e-mailonderzoeken, segmentering, tagging, bestemmingspagina’s, pop-ups en formulieren.

mailerlite tool voor beeldoptimalisatie

Al hun plannen worden geleverd met 24/7 klantenondersteuning waarbij 100% echte mensen op u reageren. De enige gratis functie die echt opvalt, is hun A / B-test. U moet meestal betalen om dat in de meeste services te gebruiken.

MailerLite is ontworpen om een ​​e-mailmarketingservice aan te bieden die gebruikers precies biedt wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. Dat betekent dat het geen gekke en geavanceerde functies biedt die andere mailers wel bieden. MailerLite biedt echter nog steeds een breed scala aan uiterst nuttige functies en tools.

mailerlite automatiseringsfunctie

Categorie Kenmerken
Maak campagnes Drag-and-drop-editor, rich text-editor, aangepaste HTML-editor, nieuwsbriefsjablonen, e-commercecampagnes
Breid uw abonneelijst uit Landingspagina’s, pop-ups, ingesloten formulieren, abonneebeheer
Breng de juiste boodschap over E-mailautomatisering, tagging, personalisatie, segmentering, promotie-pop-ups
Optimaliseer campagnes A / B split testen, levering van tijdzones, automatisch opnieuw verzenden, RSS-campagnes
Houd uw resultaten bij Campagnerapporten, enquêtes, klikkaarten, opent op locatie
Aansluiten Integraties, ontwikkelaar-API
Meer Gebruikersrechten, iPad abonneren app, premium ondersteuning, speciale IP, aangepaste bestemmingspagina ontwerp, aangepaste e-mailsjabloon

MailerLite houdt de prijsstructuur eenvoudig. Het is een andere software waarvoor u betaalt op basis van het aantal abonnees op uw lijst. De prijsstructuur schaalt op een manier die logisch is zonder rare sprongen in hoeveelheden.

7. Aweber

(Beste klantenondersteuning)

Belangrijkste specificaties
 • Gratis proefperiode
 • Geweldige klantenservice
 • Geweldige software voor beginners

PROS

 30 dagen gratis uitproberen
A / B-testen beschikbaar (Yay!)
 Full-service klantenondersteuning
 Uitgebreide database om u op weg te helpen en mogelijke problemen op te lossen.

CONS

 Je moet contact opnemen met het bedrijf om een ​​offerte te krijgen voor diensten boven de 25.000 abonnees (echt jongens?)
Duurder dan sommige van hun meer robuuste concurrenten.

Met AWeber doe je dat krijg je eerste 30 dagen gratis daarna betaal je minimaal $ 19 per maand (voor een lijst met maximaal 500 abonnees).

Waar AWeber zich echt onderscheidt van de concurrentie is dat met zijn full service klantenondersteuning geeft u elke dag van het jaar toegang tot ervaren ondersteunend personeel (om nog maar te zwijgen van de chat / e-mailondersteuning voor minder urgente zaken).

In tegenstelling tot Constant Contact, Aweber biedt A / B-testen aan alle klanten zodat u eenvoudig de effectiviteit van uw verschillende campagnes kunt bepalen en ze bieden responsieve e-mailsjablonen zodat uw e-mails er prachtig uitzien (en functioneren), ongeacht het apparaat dat uw publiek gebruikt om ze te bekijken.

aweber ab testend dashboard voorbeeld

AWeber maakt A / B-testen eenvoudig, zelfs voor onervaren marketeers.

Hoewel het dashboard redelijk intuïtief en gebruiksvriendelijk is, is de service komt met een steile leercurve en kan overweldigend aanvoelen voor de beginnende marketeer. Gelukkig, met een enorme database en een overvloed aan tutorials, webinars en gratis trainingsmodules, kan iedereen de nuances van Aweber in relatief korte tijd onder de knie krijgen.

Mijn belangrijkste twistpunt met AWeber is dat ze kosten een veel meer dan veel van hun concurrenten en als u een groot e-mailpubliek heeft (meer dan 25.000 abonnees), moet u rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf om een ​​offerte voor hun diensten te krijgen.

Dat gezegd hebbende, Aweber is nog steeds een uitstekende service die een overvloed aan functies en een groot aantal methoden biedt om uw marketing te optimaliseren en uw e-maillijst in een gelddrukmachine te veranderen.

Wie zou het moeten gebruiken?

Aweber is een geweldige e-mailmarketingservice. Iedereen die de bovenstaande opties misschien leuk vindt, geeft misschien de voorkeur aan Aweber omdat ze door en door een geweldige service hebben opgebouwd. Ze onderscheiden zich niet als de beste in iets anders dan klantenondersteuning, maar ze zijn goed in elk aspect van e-mailmarketing.

Prijzen en functies

Dit prijsmodel is niet het goedkoopste, maar verreweg het meest eenvoudig. Mijn grote probleem met deze hele branche is hoe prijzen worden gedaan. Waarom moet het zo verwarrend zijn? Aweber loste dat op. Ze hebben één type plan en het escaleert naar grootte van de abonneelijst.

Dit is wat u krijgt: onbeperkte e-mails, automatisering, segmentering, analyse, klantoplossingen, aanmeldingsformulieren, integraties, beeldhosting, meer dan 6.000 stockfoto’s, meer dan 700 sjablonen en educatieve bronnen.

Prijzen zijn hieronder te zien tegen hun maandelijkse tarief. Ze bieden ook kortingen voor driemaandelijkse en jaarlijkse prijzen.

8. GetResponse

(Meest intuïtieve optie)

Belangrijkste specificaties
 • Gratis proefperiode van 30 dagen
 • Uitstekende klantenservice
 • Intuïtieve functies

PROS

A / B-tests om de efficiëntie van campagnes te optimaliseren
 Overvloedige tutorials en bronnen om u op weg te helpen
 Timerfunctie om CTR’s en openingen te optimaliseren

CONS

 Geen tools voor evenementbeheer

Net als bij komedie is de timing dat ook alles als het gaat om het succesvol uitvoeren van uw e-mailmarketingcampagnes. Aangezien de gemiddelde kantoormedewerker elke dag meer dan 120 e-mails ontvangt, kunnen uw marketingberichten gemakkelijk verdwalen in de chaos van de inbox van uw abonnee – als u ze niet op het juiste moment verstuurt.

Gelukkig, GetResponse biedt een unieke timingfunctie die al het zware werk voor u doet en helpen je bepalen precies wanneer u e-mails naar uw lijst moet sturen om de hoogste open-, doorklik- en conversieratio te genereren.

getresponse-inlichtingendashboard

Mijn GetResponse-dashboard wordt geleverd met allerlei ‘intelligentie’- en rapportagefuncties, die me het beste moment van de dag vertellen om e-mails te verzenden.

Net als bij de andere bedrijven die op deze lijst worden genoemd, biedt GetResponse een gratis proefperiode van 30 dagen aan nieuwe klanten en beginnen premium-abonnementen vanaf $ 15 voor 1.000 abonnees. Het bedrijf biedt uitgebreide en effectieve klantenondersteuning via e-mail, chat en telefonische ondersteuning, en heeft in de branche een reputatie opgebouwd als een van de gemakkelijkste en meest beginnersvriendelijke services op de markt.

Het belangrijkste nadeel van GetResponse is dat ze hebben geen tools voor evenementbeheer. Dus als u een traditionele fysieke onderneming runt, heeft u andere e-mailsoftware nodig om dat aspect van uw bedrijf af te handelen.

Buiten dit ene kleine probleem biedt GetResponse een uitstekende set tools die in elke branche werken en geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren e-mailmarketeers.

Wie zou het moeten gebruiken?

Als u op zoek bent naar e-mailmarketingsoftware die gewoon logisch is als u deze gebruikt, gebruik dan GetResponse. Ik merkte dat ik de functies een beetje sneller uitvond op GetResponse.

Prijzen en functies

Een andere prijsstructuur die overal aanwezig is, wordt aangeboden door GetResponse. De prijsstelling is concurrerend en ze bieden vier verschillende niveaus van functies.

De prijs is gebaseerd op elk niveau en hangt af van het aantal abonnees dat u heeft.

9. SendinBlue

(Beste voor kleine budgetten met enorme lijsten)

Belangrijkste specificaties
 • Gratis abonnement
 • Integraties
 • Vooruitbetaalde e-mailcredits

PROS

 Eenvoudig prijsmodel
 Kostenbesparend voor grote e-maillijsten

CONS

 Als u veel e-mails verzendt, is dit niet de juiste service voor u

e-mail-hostingserviceSendinBlue is een in Frankrijk gevestigd e-mailmarketingbedrijf dat in 2012 is opgericht. Als nieuwere speler in de e-mailmarketingsoftware-industrie hebben ze een aardig klantenbestand van 50.000 gebruikers opgebouwd.

Ze hebben zich echt onderscheiden door de manier waarop hun prijsstructuur is. In plaats van de prijs te baseren op de grootte van uw e-maillijst, besloten ze deze te baseren op functies en het aantal e-mails dat u een maand wilt verzenden.

Met een solide gratis optie die niet verloopt – SendinBlue uitproberen is gemakkelijk en pijnloos.

Ze bieden ook een aantal integraties met andere software. De geavanceerde functies die zijn ontgrendeld in hogere prijsniveaus zijn leuk en hebben een hoge korting in vergelijking met andere services als je een enorme abonneelijst hebt.

Wie zou het moeten gebruiken?

Als ik 100.000 abonnees op mijn e-maillijst had, maar ik geen duizenden en duizenden dollars per jaar wil betalen, zou ik SendInBlue gebruiken.

Prijzen en functies

Ik ben dol op de prijsstructuur van SendInBlue. Het bevat niet eens de lijstgrootte en hun gratis abonnement gaat ver. Bekijk de vijf verschillende niveaus en hun maandelijkse prijzen:

10. ConvertKit

(Eenvoudigste automatiseringswerkstromen)

Belangrijkste specificaties
 • Intuïtieve bouwer
 • Geavanceerde functies
 • Bestemmingspagina-editor

PROS

 Eenvoudige automatiseringsworkflows
Visual Builder
 Geavanceerd gereedschap

CONS

 Duurder dan concurrenten
 De Visual Builder is niet zo geweldig als andere

email-hosting-vectorConvertKit heeft een slimme marketingtactiek. Ze namen in feite het fantastische concept van e-mailmarketingsoftware en zorgden ervoor dat het specifiek voor makers werkte. Het werkt fantastisch voor mensen die beïnvloeders zijn op verschillende socialemediaplatforms en geen website hebben.

Hiermee kunt u bestemmingspagina’s instellen om de e-mailadressen van mensen vast te leggen en direct naar e-mailmarketing te springen. Ze bieden ook enkele van de beste functies voor abonneebeheer en e-mailsegmentatie.

Wie zou het moeten gebruiken?

Mensen die videomakers zijn op YouTube of een ander medium en die geen website hebben om aan de slag te gaan.

Prijzen en functies

Het aspect dat ik het leukst vind aan ConvertKit is dat alle functies beschikbaar zijn. De enige niveaus die ze hebben, zijn gebaseerd op abonnees. Met meer dan 5.000 abonnees kunt u ook conciërgemigratie gebruiken.

De functies van ConvertKit zijn: visuele automatiseringen, onbeperkte aanpasbare formulieren, onbeperkte e-mailverzendingen, taggen van abonnees, rapportage, integraties, API en ondersteuning voor e-mail en chat.

Deze prijzen zijn per maand op basis van maandelijks betalen. Ze geven je twee maanden gratis als je jaarlijks betaalt.

Een paar afsluitende gedachten

E-mailmarketing is het afgelopen half jaar enorm geëvolueerd en is snel een van de belangrijkste inkomstenfactoren in elke branche geworden.

Ondanks wat tegenstellingen, is e-mail verre van dood en volgens alle statistieken en deskundige voorspellingen eigenlijk winnen tractie als marketingmodaliteit, waardoor het belangrijker dan ooit is dat u over de juiste systemen beschikt om ervoor te zorgen dat u geen geld op tafel legt.

Maar zoals bij de meeste zaken die met zaken te maken hebben, is het hebben van de juiste tools slechts het halve werk. Neem de tijd om uzelf te informeren over de beste praktijken en ‘growth hacks’ in de branche en vergeet de overvloedige trainingsmodules en informatie die de meeste ESP’s bieden niet over het hoofd.

Met een beetje marketingkennis en een van de tools die we in deze gids hebben gedeeld, ben je in een mum van tijd op weg naar de races en kun je je e-maillijst transformeren van een vanille-database naar een lean, gemiddelde winstgevende machine.

Belangrijke notitie: als u VEEL e-mail verzendt, vermijd dan het gebruik van goedkope webhosts. Ze plaatsen vaak te veel andere sites op dezelfde server, wat de afleverbaarheid van e-mail kan schaden en spam- en phishingfilters kan activeren.

Als massa-e-mail deel uitmaakt van uw bedrijf, investeer dan in een hoogwaardige webhostingprovider. Bekijk de beoordelingen en analyses van webhosting die op onze homepage zijn gepubliceerd om de beste opties te zien.

Verwant: Ontdek phishingwebsites via webanalyse

FAQs

V: Hoe start ik een e-mailmarketingbedrijf?

EEN: Uw eerste stap is het vinden van een leverancier van e-mailmarketingsoftware. Onze favoriete aanbeveling is Constant Contact, maar er zijn tal van andere opties zoals MailChimp en Active Campaign.

V: Hoe kan ik gratis e-mailmarketing doen??

EEN: Bijna elke leverancier van e-mailmarketingsoftware biedt gratis proefversies. De langste gratis proefperiode die we hebben gevonden, is 60 dagen na Constant Contact.

Vraag: Wat is de beste massa-e-mailsoftware?

EEN: Elke e-mailmarketingsoftware biedt unieke voordelen en voordelen. Onze favoriete allround software voor e-mailmarketing is Constant Contact.

Vraag: Welke autoresponder is het beste?

EEN: Elke autoresponder die ik heb gebruikt, werkt uitstekend op alle grote e-mailmarketingsoftware. De meest logische is Active Campaign en het gemakkelijkst te gebruiken is MailChimp.

Welke e-mailmarketingservice gebruikt u momenteel? Welke is jouw favoriet? Heeft u een van de services in deze lijst gebruikt? Laat ons uw mening en feedback weten in de onderstaande opmerkingen!

Dit vind je misschien ook leuk:

 • Beste Website Builder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author