Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας email για καναδικές επιχειρήσεις το 2020

Εντάξει, δεν θα νικήσουμε τον θάμνο. Όταν προσπαθείτε να αναπτύξετε τη λίστα των επιχειρήσεων και των συνδρομών σας, ένας μεγάλος πάροχος φιλοξενίας email είναι κρίσιμος για να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις δυνατότητες email σας.

Πολλά email στέλνονται διανυσματική εικόναΓεια, λατρεύουμε και όλες τις άλλες συνομιλίες στο γραφείο, αλλά τα τελευταία χρόνια, το email ήταν ο νούμερο ένα τρόπος επικοινωνίας και διανομής πολύτιμων πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, με σχεδόν 250 δισεκατομμύρια email αποστέλλονται κάθε μέρα.

… Και με περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια λογαριασμούς email σε όλο τον κόσμο (πάνω από το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού), έχει ξεπεράσει σχεδόν οποιοδήποτε άλλο εργαλείο επικοινωνίας που μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι υπάρχουν εκατοντάδες παρόχους φιλοξενίας email, με κάποιους να είναι αρκετά καλοί και άλλοι όχι τόσο καλοί στη φροντίδα των λογαριασμών email της επιχείρησής σας. Και παρόλο που δεν υπάρχει μια απλή λύση για όλα τα προγράμματα φιλοξενίας email σας, θα έχετε αρκετό χρόνο για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια έξυπνη απόφαση όταν τελειώσετε να διαβάζετε αυτό.

Πριν από την κατάδυση, θέλω να απαντήσω στην ερώτηση στο μυαλό όλων… Μπορώ απλώς να χρησιμοποιήσω έναν δωρεάν οικοδεσπότη email?

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας φιλοξενίας email μέσω ιστού για την προσωπική σας αλληλογραφία και τη συλλογή ψηφιακών κουπονιών (# 20% offbeotch).

Ωστόσο, αν θέλετε να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των διαδικτυακών επιχειρήσεων, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε μια πιο ισχυρή λύση που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα email που φιλοξενείται @ yourdomain.com αντί για τους πιο ερασιτέχνες @ gmail.com ή @ hotmail.com (Θεός φυλάξει).

Contents

Slow Down – Έχετε πολλές επιλογές

Τώρα, πριν εκνευριστείτε για τη φαινομενικά ατελείωτη ροή αναβαθμίσεων και των νέων αγορών που αναγκάζεστε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας και να κάνετε κάτι τέτοιο…

Απλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. ��

Δεν χρειάζεται να επενδύσετε ακόμη αλλο 10 $ – 20 $ / μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη σημαντική λειτουργία.

στην πραγματικότητα, αν ξέρετε τι κάνετε, μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email @ yourdomain.com ως μέρος της τυπικής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Για να σας βοηθήσουμε να παρακάμψετε τις εταιρίες απάτης και απάτης που επιδιώκουν να χωρίσετε εσάς και τα χρήματα που κερδίσατε, έχουμε δημιουργήσει μια γρήγορη λίστα με τις 3 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού και email του 2020 που θα σας δώσει δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς email @ yourdomain.com που επιθυμεί η καρδιά σας.

Ας το ακολουθήσουμε.

TL; DR παρακαλώ!

Βιάζομαι? Μην ανησυχείτε, σας έχουμε. Αν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική και θέλετε να προχωρήσουμε και να χύσουμε τα φασόλια, θα ισοπεδώσουμε μαζί σας.

Αν θέλετε να πάρετε το μεγαλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας, τότε θα θέλετε να πάτε SiteGround. Προσφέρουν μια προσιτή υπηρεσία φιλοξενίας με τους πιο αξιόπιστους χρόνους λειτουργίας, γρήγορους χρόνους φόρτωσης, απεριόριστους λογαριασμούς email και φανταστική υποστήριξη πελατών. Σοβαρά… Αγαπάμε αυτά τα παιδιά.

Δεν έχει πωληθεί ακόμη; Μην ανησυχείτε, έχουμε περισσότερα για εσάς. Συνέχισε να διαβάζεις.

Πώς εξετάσαμε αυτούς τους οικοδεσπότες

Αν είστε ένας από αυτούς τους «ειδικούς» ανθρώπους που αισθάνονται υποχρεωμένοι να συντάξουν ένα χρωματικό κωδικοποιητικό 32 σελίδων για την έρευνα οποιασδήποτε αγοράς άνω των 50 $ (χωρίς κρίση, ήμασταν εκεί), τότε μπορείτε να κατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα μας για να μάθετε για το δικό μας σχόλια φιλοξενίας ιστοσελίδων επεξεργασία με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Η συνοπτική έκδοση, ωστόσο, είναι ότι διευθύνουμε μια ομάδα ανάπτυξης που δημιουργεί και συντηρεί ιστότοπους πελατών (900 από αυτούς σε αυτό το σημείο) για πάνω από μια δεκαετία.

Με την τεράστια διάρκεια των έργων που έχουμε χειριστεί, είμαστε πρόθυμοι να έχουμε μοναδικά δεδομένα χρόνου λειτουργίας και χρόνου φόρτωσης (δεν διατίθενται στο ευρύ κοινό) που πάει πίσω περισσότερο από 10 χρόνια.

Οι μαθηματικές ιδιοφυΐες στην ομάδα μας ήταν αρκετά καλοί για να συγκεντρώσουν μερικά γραφήματα και στατιστική ανάλυση για εμάς, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τα ανεπεξέργαστα δεδομένα που χρειάζεστε για να προσδιορίσετε οριστικά ποια υπηρεσία φιλοξενίας email είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα Web + Email Host

Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού που εγγυάται 12+ μήνες ενοχλητικά τεχνικά ζητήματα πελατών, ανύπαρκτες ώρες λειτουργίας, και εξυπηρέτηση πελατών που είναι τόσο απαίσια ότι είσαι κυριολεκτικά στον πειρασμό να βάλεις τα μαλλιά σου σε απογοήτευση… Τότε θα θέλεις να πάμε για τον φθηνότερο δυνατό web / email host.

Αλλά θα υποθέσουμε ότι σας αρέσουν αυτές οι γευστικές κλειδαριές και έτσι, σήμερα, θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποια κριτήρια πρέπει να εστιάσετε κατά τη σύγκριση πιθανών υπηρεσιών email και web hosting.

Δηλαδή, θα πρέπει να αναζητήσετε email / web host με:

  • Δωρεάν απεριόριστοι λογαριασμοί email
  • Παράδοση email Imap και Pop3
  • Γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστες ώρες λειτουργίας
  • Υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών

Μην ανησυχείτε… Κάθε οικοδεσπότης που πρόκειται να προτείνουμε, πληροί αυτά τα κριτήρια με ιπτάμενα χρώματα.

Δωρεάν απεριόριστοι λογαριασμοί email

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που σας χρεώνουν υπερβολική τιμή για κάθε μεμονωμένο λογαριασμό email (ναι, σας κοιτάζουμε GoDaddy).

Ωρες ωρες άνω των 5 $ / λογαριασμό ανά μήνα. Πρόκειται για μια καθαρή απόσπαση και, εάν δείτε μια εταιρεία να διαφημίζει «Φτηνούς λογαριασμούς email», τότε θα πρέπει να τρέξετε για τους λόφους.

Οποιαδήποτε υπηρεσία φιλοξενίας ιστού / email αξίζει το άλας τους θα σας προσφέρει απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email (ή τουλάχιστον 25+) εντελώς δωρεάν ως μέρος του τυπικού πακέτου φιλοξενίας σας.

Imap & Παράδοση email Pop3

Αν και αυτό είναι μια τυπική λειτουργία στους περισσότερους κεντρικούς υπολογιστές email. Μερικοί από τους φτηνούς οικοδεσπότες εκεί έξω θα χρησιμοποιούν ξεπερασμένα πρότυπα παράδοσης email που ανοίγουν εσάς και την εσωτερική αλληλογραφία σας έως και χιλιάδες πιθανούς κινδύνους ασφαλείας.

Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και βεβαιωθείτε ότι αυτό Οποιοσδήποτε οικοδεσπότης επιλέγετε προσφέρει παράδοση email Imap και Pop3. Αυτά τα πρότυπα ασφαλείας θα διασφαλίσουν ότι τα προσωπικά σας email θα παραμείνουν, καλά… ιδιωτικά και θα αποτρέψει την πτώση των πληροφοριών σας σε λάθος χέρια (δηλαδή ανταγωνιστές και χάκερ).

Για πολλές μικρές επιχειρήσεις, η δυνατότητα παράδοσης email είναι ζήτημα επιβίωσης. Αφού εγγραφείτε για έναν κεντρικό υπολογιστή email και εξασφαλίσετε το email της εταιρείας σας, σας συνιστούμε να το ενσωματώσετε σε μια αποκλειστική υπηρεσία μάρκετινγκ email. Υπηρεσίες όπως οι Constant Contact, MailChimp, Aweber και ActiveCampaign αυξάνουν δραστικά τη δυνατότητα παράδοσης email, έτσι ώστε τα μηνύματά σας να φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα..

Γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστες ώρες λειτουργίας

Δεν έχει σημασία αν έχετε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email και υπερβολικό χώρο αποθήκευσης, εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι αρκετά μεγάλος στο διαδίκτυο, ώστε οι χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενό σας και να βρουν πραγματικά λόγο να σας στείλουν email!

Στον κόσμο της φιλοξενίας ιστού, δεν υπάρχει αριθμός “Δωρεάν μπόνους” ή “Έξτρα μάρκετινγκ” που μπορούν να αντισταθμίσουν τις κακές ώρες λειτουργίας και τις αργές ταχύτητες. Θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι κάθε οικοδεσπότης που επιλέγετε διαθέτει χρόνος λειτουργίας τουλάχιστον 99,5% και ταχύτητες φόρτωσης γρηγορότερες από 1.200 Ms.

Υποστήριξη πελατών υψηλής ποιότητας

Μου αρέσει να σπάσω τη φούσκα σου εδώ, αλλά αν αποφασίσεις να πηδήξεις στον κόσμο της δημιουργίας και της συντήρησης του δικού σου ιστότοπου, τότε είσαι μετάβαση να χρειαστεί υποστήριξη πελατών κάποια στιγμή. Είναι αναπόφευκτο να αντιμετωπίζει όλους τους webmaster.

Και όταν συμβεί τελικά (εμπιστευτείτε μας, θα), θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε προσφέρει πλήρως προσβάσιμη και πολύ αποτελεσματική υποστήριξη πελατών για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να λειτουργείτε το συντομότερο δυνατό.

Αναζητήστε εταιρείες που προσφέρουν Ζωντανή συνομιλία 24/7 ή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά μέσω φόρουμ reddit και web hosting για να εκτιμήσετε την κοινή γνώμη σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας.

Με όλα αυτά εκτός λειτουργίας, ας δούμε τις 3 κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας email του 2018!

1. Ζοχό

Μια συνεχώς εξελισσόμενη και βελτιωμένη υπηρεσία, μια συνδρομή Zoho είναι μια επένδυση που θα αποφέρει μερίσματα.

Κόστος: 1,00 $ / μήνα για Lite 4,00 $ / μήνα για Premium
Υποστήριξη: 24/7 Ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνικό κέντρο

Ο Zoho είναι ο ξεκάθαρος νικητής μας εδώ. Αλήθεια, ακόμη και αν όλα τα χαρακτηριστικά και οι επεκτάσεις της ήταν μέτρια, θα εξακολουθούσε να κερδίζει μόνο τον όγκο και τη δυνατότητα εφαρμογής. Αλλά ευτυχώς, κάθε πτυχή αυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας email είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά σε τιμή ευκαιρίας.

Η Zoho έχει τη λύση σχεδόν σε οποιοδήποτε πρόβλημα φιλοξενίας email που θα μπορούσατε να έχετε ποτέ, και αυτό εννοώ κυριολεκτικά. Είτε πρόκειται για μια από τις ατελείωτα προσαρμοσμένες εφαρμογές τους είτε για απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλες γνωστές υπηρεσίες (dropbox κ.λπ.), το Zoho θα σας καλύψει.

Δωρεάν υπηρεσία εισαγωγής

Το Zoho είναι μια φανταστική υπηρεσία, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας email εκεί έξω για να εξετάσει μια εταιρεία, οπότε γιατί να βγάλετε τα μετρητά για αυτό?

Εκεί έρχεται η δωρεάν υπηρεσία. Μια συνοπτική έκδοση του Zoho είναι διαθέσιμη δωρεάν επ ‘αόριστον. Σας δίνει όσο χρόνο χρειάζεστε για να αγοράσετε την πλήρη έκδοση.

Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για 5 χρήστες, επομένως για μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, απαιτείται ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι ακόμα κι αν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, το Zoho Forever Free θα σας ζητούσε να σιελιώσετε για την προοπτική του προϊόντος επί πληρωμή.

Αεροστεγή ασφάλεια

Με κορυφαία ασφάλεια ως στάνταρ και επιπλέον πρωτόκολλα κρυπτογράφησης S-MIME με το πρόγραμμα Premium, τα email σας είναι σίγουρα ασφαλή με το Zoho.

Διαθέτουν όλα τα φίλτρα ηλεκτρονικού ψαρέματος και ανεπιθύμητου περιεχομένου που θα περιμένατε από μια ποιοτική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το πρόσθετο μπόνους μιας πολιτικής απορρήτου άνω του μέσου όρου. Όλα αυτά συνδυάζουν για να κάνουν την ασφάλειά τους σκληρή και ολοκληρωμένη.

Σχετίζεται με: Πώς να αποκαλύψετε ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος μέσω του Web Analytics

Μια πληθώρα επεκτάσεων

Θα μπορούσα κυριολεκτικά να γράψω χίλιες λέξεις συν σε όλες τις εξειδικευμένες δυνατότητες της υπηρεσίας email Zoho, αλλά θα προσπαθήσω να συνοψίσω.

Είναι σαφές ότι με τον ατελείωτο πλήθος επεκτάσεων του Zoho, προσπαθούν να είναι η μόνη υπηρεσία φιλοξενίας email που θα χρειαστείτε ποτέ (και αν μας ρωτήσετε, είναι). Στην απίθανη κατάσταση δεν μπορεί να βρει μια συγκεκριμένη επέκταση, ακόμη και το βασικό πρόγραμμα Mail Lite έχει μια ολοκληρωμένη σουίτα ανάπτυξης επέκτασης. που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε την υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο χρειάζεστε.

Είτε θέλετε να το χρησιμοποιείτε εν κινήσει στις ενσωματωμένες εφαρμογές iOS και Android για κινητά του Zoho, να δημιουργήσετε προηγμένη δρομολόγηση email ή να ρυθμίσετε ψευδώνυμα τομέα (για να αναφέρουμε μόνο μερικές λειτουργίες), δεν θα είστε περιορισμένοι. Υπάρχουν πολύ λίγα που δεν μπορείτε να κάνετε με το Zoho.

Ένα Εργαλείο Συνεργασίας

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι η κορυφαία παγκόσμια μορφή πληροφοριών, αλλά είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κάνουν να τρέχει για τα χρήματά του.

Το Zoho συνθέτει τις καλύτερες πτυχές και των δύο, δημιουργώντας ένα απρόσκοπτο σύστημα εσωτερικής επικοινωνίας.

Η λειτουργία Ροές σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες ανακοινώσεις σε στυλ κοινωνικών μέσων, επιτρέποντας στους συναδέλφους σας να αρέσουν, να σχολιάσουν και να μοιραστούν με ευκολία.

Αυτό το πρόσθετο επίπεδο επικοινωνίας καθιστά το Zoho μία από τις πιο καινοτόμες και διαισθητικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω, δίνοντάς της μια αναμφισβήτητη ανταγωνιστική θέση.

2. SiteGround

Καλύτερη συνολική φιλοξενία για EMAIL / PRICE / SPEED / UPTIME + Μπόνους και υποστήριξη πελατών (3,95 $ / μήνα)

Χρόνος φόρτωσης: 475 χιλ
Λειτουργία: 99,95%
Κόστος: 3,95 $ / μήνα
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του SiteGround (και εδώ και αρκετό καιρό). Κατά τη διάρκεια των 7+ ετών που χρησιμοποιήσαμε το SiteGround τόσο για τους δικούς μας ιστότοπους όσο και για τους πελάτες μας, την απόδοση, την υποστήριξη και η ποιότητα των υπηρεσιών που λάβαμε ήταν αξιοσημείωτη. Είναι μια από τις λίγες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν «απλώς ρυθμίζουν και ξεχνούν» την υποδομή φιλοξενίας τους.

Ενημερώνουν τακτικά (και αντικαθιστούν εντελώς) τους διακομιστές του κέντρου δεδομένων τους και δεσμεύονται να βελτιώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους για να παρέχουν την καλύτερη φιλοξενία στον πλανήτη. Ενώ δεν είναι χωρίς τα ελαττώματα τους, είναι μακριά και μακριά ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού και email έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ.

99,95% ώρα λειτουργίας & Μεγάλες ταχύτητες φόρτωσης

Για αρχάριους, τα πιο βασικά πακέτα φιλοξενίας ιστού και email του SiteGround είναι απίστευτα αξιόπιστα. Με ισχυρό χρόνο λειτουργίας 99,95% τους τελευταίους 12 μήνες, το SiteGround παρέχει το είδος της αξιοπιστίας που συνήθως προορίζεται για περισσότερους πελάτες VPS και Dedicated Hosting. Εμπιστευτείτε μας, με το SiteGround, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για εκτεταμένες περιόδους διακοπής λειτουργίας ή ανεξήγητα σφάλματα διακομιστή.

Προσφορά Ταχύτητες φόρτωσης 475 Ms (κατά μέσο όρο) Το SiteGround είναι επίσης ο ταχύτερος οικοδεσπότης ιστού / email που έχουμε ελέγξει ποτέ και θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε ποτέ έναν δυνητικό πελάτη ή πελάτη από έναν καθυστερημένο ιστότοπο ξανά.

Δωρεάν απεριόριστοι λογαριασμοί email & Μεγάλες θυρίδες

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας SiteGround είναι στάνταρ εξοπλισμένα με απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email και μεγάλο μέγεθος γραμματοκιβωτίου.

Ακόμη και το πρόγραμμα “Εκκίνηση” προσφέρει μέγεθος εισερχομένων 2.000 Mb και έως 400 αποστολές email ανά ώρα.

Απίστευτα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Επιπρόσθετα με εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας, γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης και απεριόριστοι λογαριασμοί email, Το SiteGround προσφέρει επίσης στους πελάτες του πρόσβαση σε πληθώρα δυνατοτήτων ασφαλείας που θα διατηρούν τα email σας και τον ιστότοπό σας ασφαλή από αδιάκριτα μάτια και χάκερ.

Όλοι οι νέοι πελάτες έχουν πρόσβαση σε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, παράδοση email Imap και Pop3, καθώς και δωρεάν CDN. Όχι πολύ άσχημα για την τιμή του πακέτου τσιγάρων (ω, και το SiteGround δεν θα σας δώσει ούτε καρκίνο του πνεύμονα … έτσι υπάρχει.)

3. Hostgator

Εξαιρετικά προσιτή υπηρεσία με εξαιρετικές δυνατότητες και ώρες λειτουργίας

Χρόνος φόρτωσης: 601 χιλ
Λειτουργία: 99,4%
Κόστος: 2,99 $ / μήνα
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Παρά το γελοίο ηχητικό τους όνομα (εννοώ να έχω παιδιά… τι κοινό έχουν οι αλιγάτορες με τη φιλοξενία και το email;), η Hostgator προσφέρει μερικά από τα καλύτερα πακέτα φιλοξενίας email και web στην επιχείρηση σε τιμή που είναι σχεδόν ανίκητη.

Ενώ οι ώρες λειτουργίας και οι ταχύτητες φόρτωσής τους δεν είναι αρκετά ισοδύναμες με το SiteGround, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας τους κοστίζουν σχεδόν τίποτα, στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να πάει στραβά με αυτόν τον εξαιρετικά υψηλής ποιότητας (αν είναι ομοίως ανόητο).

Υπέροχο χρόνο λειτουργίας & Φορτίστε ταχύτητες

Με μόνο 2,99 $ / μήνα, το Hostgator προσφέρει ώρες λειτουργίας που είναι μόνο 0,01% χαμηλότερα από το SiteGround με λιγότερο από 75% του κόστους. Με εξίσου εντυπωσιακοί χρόνοι φόρτωσης (601 Ms) Το Hostgator είναι, μακράν, ο πιο προσιτός οικοδεσπότης email στην αγορά για την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Απεριόριστοι λογαριασμοί email με εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας

Ανεξάρτητα από το επίπεδο ή το μήκος του πακέτου φιλοξενίας που επιλέγετε να αγοράσετε, το Hostgator προσφέρει πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email που όλοι είναι εξοπλισμένοι με παράδοση Pop3 και SMTP (απλό πρωτόκολλο μεταφοράς αλληλογραφίας) και το πρόσθετο μπόνους της δυνατότητας Spamassassin του Hostgator ( για να αποτρέψετε εσάς και τους υπαλλήλους σας από το να μπλοκάρετε με τους Σαουδάραβους πρίγκιπες ζητώντας ένα «μικρό δάνειο 7.000 $»)

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Όπως προτείνουμε σε όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας, Το Hostgator προσφέρει 24/7 ζωντανή συνομιλία ή μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία των λογαριασμών του ιστότοπού σας και του email σας ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας.

Αφού υποβάλαμε δεκάδες εσκεμμένα σύγχυση και κάπως γελοία (συγγνώμη και πάλι Diane!), Υποστηρίζουμε την ευκολία και την ταχύτητα με την οποία μας βοήθησαν οι εκπρόσωποί τους.

4. Α2 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Μεγάλη αξία για την τιμή που πληρώνετε

Χρόνος φόρτωσης: 601 χιλ
Λειτουργία: 99,1%
Κόστος: 3,92 $ / μήνα
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Το A2 Hosting, η τελική υπηρεσία στη λίστα μας, είναι εξοπλισμένο με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες και προσφέρει στους πελάτες του πρόσβαση σε γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση που αποτελεί απόλυτη συμφωνία για την τιμή που πληρώνετε.

Σε αντίθεση με το SiteGround και το HostGator, το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας τους – A2 lite στα 3,92 $ / μήνα – σας δίνει μόνο πρόσβαση σε 25 λογαριασμούς email (bummer). Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική απόδοση και την αφθονία των πρόσθετων δυνατοτήτων, δυσκολεύουμε να το κρατήσουμε ενάντια σε αυτά.

25 λογαριασμοί email με μεγάλα πρότυπα ασφαλείας

Παρόλο που ήμασταν λίγο απογοητευμένοι που το A2 προσφέρει μόνο 25 λογαριασμούς email στο πακέτο φιλοξενίας Lite (απεριόριστο σε όλους τους άλλους), τους εντυπωσιακή απόδοση και πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών κάτι περισσότερο από το να αντισταθμίσει αυτή τη μικρή παράβαση.

Όχι μόνο έχετε πρόσβαση στις παραδοσιακές επιλογές παράδοσης Imap και Pop3, αλλά το A2 Hosting σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το Imap SSL και το Pop3 SSL για περαιτέρω κρυπτογράφηση των μηνυμάτων σας και να παρέχετε σε εσάς και τον οργανισμό σας απόλυτη σιγουριά.

Υπέροχο χρόνο λειτουργίας & Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης

Αν και δεν ταιριάζουν αρκετά με το SiteGround όσον αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία, η διαφορά είναι ονομαστική για την τιμή που πληρώνετε. Με 99,91% χρόνοι λειτουργίας και εκπληκτικά γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης 625 Ms, Το A2 θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα παραμείνει λειτουργικός και θα παρέχει γρήγορα το περιεχόμενο που χρειάζονται οι πελάτες εγκαίρως, κάθε φορά.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Πριν από κάθε κριτική που δημοσιεύουμε, φροντίζουμε πάντα να βάζουμε την ομάδα υποστήριξης πελατών στους ρυθμούς τους, υποβάλλοντας ενοχλητικά μια σειρά ολοένα και πιο τεχνικών και περίπλοκων εισιτηρίων.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, Η υποστήριξη πελατών της A2 24/7 ανταποκρίνεται ιδιαίτερα και άσχημα αποτελεσματική. Ανεξάρτητα από το πόσο λαβυρινά τα αιτήματά μας, το προσωπικό υποστήριξής τους το χειρίστηκε γρήγορα, ευγενικά και με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Εξαιρετικές δυνατότητες ασφάλειας ιστότοπου και δωρεάν SSL

Δεδομένου ότι (ελπίζουμε) να ανεβάσετε την υπηρεσία φιλοξενίας email σας πάνω από την τυπική φιλοξενία ιστότοπων, θα χαρείτε να ακούσετε ότι το A2 Hosting, όπως το SiteGround, έρχεται γεμάτο με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και προσφορές ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι όλα εκτός από «απόδειξη χάκερ».

Προσφέροντας δωρεάν πιστοποιητικό SSL σε όλους τους νέους πελάτες, καθώς και δωρεάν Cloudflare CDN, New Relic Server Monitoring και πολλά άλλα, μπορείτε να είστε ξεκούραστοι γνωρίζοντας ότι το A2 καλύπτει εσάς και τον ιστότοπό σας.

Τελικές σκέψεις για τη φιλοξενία μέσω email

Είτε ψάχνετε για έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το πιο πρόσφατο ιστολόγιό σας ή δεκάδες νέους εταιρικούς λογαριασμούς για την επική εκκίνηση που ξεκινάτε με τους φίλους σας, οι τρεις υπηρεσίες που εξετάσαμε σε αυτόν τον σύντομο οδηγό δεν θα απογοητεύσουν.

Ενημερώστε μας ποια επιλέγετε στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια, ανησυχίες ή σχόλια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

  • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author