Millors serveis d’allotjament web per al Canadà

Hem fet les proves, ressenyes d’allotjament web canadencs i comparacions. Hem fet servir els següents factors per puntuar els allotjaments web: facilitat d’ús, assistència i velocitat.

Basat en la nostra investigació, els 15 millors serveis d’allotjament web canadenc són:

 1. HostPapa: el millor amfitrió web general
 2. WHC.ca: el millor host amb suport local
 3. GreenGeeks – Amfitrió de llocs web més verds
 4. HostUpon: amfitrió web del millor distribuïdor
 5. WP Engine: el millor amfitrió de WordPress gestionat
 6. HostGator: amfitrió web de gran valor
 7. InMotion Hosting: el millor allotjament web per empreses
 8. Cloudways: el millor allotjament de núvols
 9. Dreamhost: allotjament web per a grans empreses
 10. Bluehost: amfitrió amb experiència sòlida
 11. Hosting dinàmic
 12. Cirrus Hosting
 13. SiteGround
 14. EstableHost
 15. Lloc 5

Contents

L’allotjament web sòlid és important!

investigant els amfitrions web canadencs

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (ens agrada experimentar i tenir molts projectes laterals), diria que tenim una bona idea del que defineix un gran host web.

La qualitat del proveïdor d’allotjament web canadenc pot tenir un impacte enorme en l’èxit potencial del vostre lloc web.

Prenguem per exemple la velocitat del lloc web, sabíeu que un retard d’1 segon significa que les visualitzacions de les pàgines disminueixen un 11%, això significa que més d’1 / 10 de visitants només es desviaran per segon el vostre lloc encara es carrega … és per això que una web digna l’amfitrió és vital!

Tant de bo la taula de comparació i les ressenyes a continuació us ajudin a prendre una decisió informada sobre quin host web aneu.

Empresa d’allotjament web Valoració general Preu / mes. (sobre un pla de tres anys) Espai de discFiguracions de revisió Lloc web
Logotip de HostPapa CAD 2,95 $ (baixa des de 8,99 dòlars / mes – Descompte especial de MangoMatter) 100 GB
 • Servidors HQ + al Canadà
 • Molt assequible!
 • Càrrecs en CAD!
 • Moltes opcions d’assistència
 • Gran actuació
 • Garantia de devolució de 30 dies
Revisió HostPapa
WHCLogo CAD 3,89 dòlars (baixa des de 5,99 dòlars) Il·limitat
 • Servidors HQ + al Canadà
 • Molt assequible (càrrecs en CAD)
 • Espai de disc il limitat
 • Un rendiment increïble
 • Inclou còpies de seguretat diàries
 • Suport bilingüe 24/7
Revisió de WHC.ca
GreengeeksLogo 2,95 USD (baixa des de 9,95 dòlars) Il·limitat
 • Hosting súper verd
 • Configuració ràpida i senzilla
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Servidors al Canadà i a tot el món
Revisió de GreenGeeks
HostuponLogo 2,95 USD (baixa des de 7,95 dòlars) Il·limitat
 • Espai de disc il limitat!
 • Suport i vendes canadencs
 • Servidors al Canadà i als Estats Units
 • Preu bloquejat!
Revisió Hostupon
wpengine 35 dòlars USD 10 GB
 • S’ha perfeccionat hosting WordPress (si teniu el pressupost)
WP Engine Review

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: centre; }

Millor allotjament web Canadà 2020

Aquí estan les 15 millors ressenyes d’allotjament web al Canadà, detallant el seu cost, les opcions d’assistència i l’espai del disc:

1. HostPapa: el millor amfitrió web en general

Lloc web: www.hostpapa.ca
Preu:
2,95 dòlars
Espai de disc: 100 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de HostPapa

HostPapa es va llançar com un dels primers amfitrions verds al voltant i l’han mantingut al dia, compensant tot el consum d’energia amb fonts d’energia ecològiques i ecològiques. Amb el seu quarter social a Canadà, servidors a Toronto i preus reals en CAD en lloc de USD, són una elecció perfecta i molt fiable com a proveïdor canadenc d’allotjament web!

També ofereixen moltes coses gratuïtes, com ara la migració gratuïta del vostre host antic si es necessita, un nom de domini gratuït, SSL gratuït per a seguretat, etc. + ofereixen una garantia de devolució de 30 dies si no esteu contents …

Sincerament, si aneu locals, aquests nois són la veritable opció!

Assistència

Proporcionen una gran quantitat d’opcions de suport. Aquests inclouen assistència telefònica, correu electrònic, xat en directe, base de coneixement, tutorials de vídeo, seminaris web setmanals, pàgina d’estat de la xarxa i una sessió gratuïta d’entrenament de vídeo únic, és molt impressionant i útil.!

Velocitat

Com s’ha esmentat anteriorment, disposen d’un servidor ràpid al Canadà, però si heu de dirigir a altres països, Cloudflare CDN es proporciona de forma gratuïta en tots els plans. Això significa que les dades del vostre lloc web s’emmagatzemen en memòria cau a diverses ubicacions del món i s’asseguren velocitats de lloc web ràpides per als visitants molt allunyats del vostre centre de dades principal. També es proporcionen unitats de estat sòlid millorades que garanteixen velocitats de càrrega de llocs web més ràpides en comparació amb les unitats de disc tradicionals.

El seu pla d’allotjament web més car, Business Pro, s’inclouen increments addicionals del rendiment, com ara servidors premium coets ràpids, més assignació de recursos per compte i menys comptes per servidor..

Pros:

 • Super assequible
 • Migració de llocs web gratuïta
 • SSL gratuït
 • Servidors al Canadà
 • Càrrecs en CAD!

Amb el nostre descompte especial a MangoMatter, el seu pla més barat comença només 2,95 USD / mes (inferior a 8,99 $ / mes)

2. WHC.ca: el millor host amb suport local

Lloc web: whc.ca
Preu:
3,89 USD (CAD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de WHC

Amb seu a Mont-real, el servei d’allotjament web Canadà (WHC) ha estat fort des del 2003. Són allotjament per dins i per fora i la seva experiència realment ho demostra (servei MOLT fiable). Són un dels pocs proveïdors canadencs amb servidors tant a l’est & Costes oest amb l’objectiu d’oferir una velocitat més ràpida.

A més dels serveis de hosting i dominis, WHC ofereix plans de màrqueting de SEO i correu electrònic que podeu provar amb proves gratuïtes. També ens ha agradat molt els seus plans de servidors en núvol … ofereix un rendiment de servidor gairebé dedicat a un preu molt més assequible.

Ofereixen suport bilingüe (!!) 24 hores al dia per correu electrònic, telèfon i xat & incloure espai de disc il·limitat. + Realment cobren en CAD, sí!

El seu pla més barat comença només CAD 3,89 / mes (inferior a 5,99 dòlars).

Assistència

WHC ofereix diverses opcions d’assistència: xat en directe 24 hores, suport telefònic i servei d’atenció en línia. El suport està disponible en francès i anglès!

Velocitat

WHC opera centres de dades a Vancouver i Mont-real. El centre de dades es triarà automàticament en funció de la vostra ubicació. Si teniu un negoci canadenc, tenir el vostre lloc web allotjat al Canadà és ideal per a la velocitat i per als requisits de privadesa.

Utilitzen servidors amb unitats d’estat sòlid (SSD) que, segons l’empresa, són 7 vegades més ràpides que les unitats mecàniques tradicionals. També inclouen l’acceleració de llocs web gratuïta mitjançant la tecnologia LiteSpeed, que realment fa volar els vostres llocs de WordPress!

WHC assigna el 100% dels recursos d’un nucli de CPU al vostre compte d’allotjament PRO, a 1 GB de memòria (RAM) i a 5 MB / s d’E / S. El CDN gratuït de Cloudflare s’inclou també amb tots els plans.

Pros:

 • Servidors HQ + al Canadà
 • Molt assequible! (càrrecs en CAD)
 • Espai de disc il limitat
 • Un rendiment increïble!
 • Suport bilingüe 24/7
 • Inclou còpies de seguretat diàries

3. GreenGeeks – Amfitrió de llocs web més verds

Lloc web: www.greengeeks.com
Preu:
2,95 USD (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de GreenGeeks

Han estat en funcionament des del “08” i des de llavors han aconseguit ser tan eficients energèticament que tornaran a posar el consum d’energia tres vegades a la xarxa mitjançant l’energia eòlica, que és força sorprenent!

Com a empresa d’allotjament web, GreenGeeks és extremadament fiable, tenen potents servidors no només al Canadà, sinó a tot el món. També ofereixen espai il·limitat en disc fins i tot en el seu pla més bàsic.

Han compartit plans d’allotjament, plans de distribuïdors i allotjament de WordPress. El seu suport està disponible el 24/07/365 i molt atès. El que realment ens ha agradat de GreenGeeks és la llista predeterminada de funcions gratuïtes que obté amb cada pla d’allotjament. Tot, des d’un nom de domini gratuït, SSL gratuït, migració de llocs web gratuïta, integració CDN gratuïta, fins a l’emmagatzematge SSD super ràpid i un sistema de seguretat impressionant per mantenir tot el funcionament!

Afegiu a això una garantia de devolució de 30 dies si no esteu satisfets.

El seu pla més barat comença només 2,95 USD / mes (inferior a 9,95 dòlars).

Assistència

L’empresa ofereix diverses opcions d’assistència: Base de coneixement, xat en directe, assistència telefònica i enviament de correu electrònic / entrada. El xat en viu està disponible el 24/07/365. Mentre que l’assistència telefònica està disponible de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00, EST i diumenge a diumenge, de 9.00 a 20.00, EST.

Velocitat

GreenGeeks us ofereix diversos centres de dades que us permetran definir una ubicació més propera al vostre mercat objectiu. Tenen centres de dades a Toronto, CA, Amsterdam, NL, Chicago, Estats Units i Phoenix, EUA.

També utilitzen unitats d’estat sòlid (SSD) per a velocitats de càrrega de pàgines més ràpides en contraposició a les unitats de disc dur dures tradicionals. Els servidors web optimitzats de LiteSpeed ​​s’utilitzen per a velocitats de càrrega més ràpides. En comparació amb NGINX i Apache, LiteSpeed ​​és de 2 a 5 vegades més ràpid. Per obtenir més potència quant a velocitats de càrrega de pàgines, GreenGeeks va implementar una tecnologia de caché propietat anomenada PowerCacher. Aquesta característica exclusiva us proporciona temps de càrrega ràpids d’aplicacions per millorar l’experiència de l’usuari.

Pros:

 • Super verd!
 • Espai de disc il limitat
 • Assistència 24/7
 • Una gran seguretat
 • Fàcilment escalable

4. HostUpon: amfitrió web del millor distribuïdor

Lloc web: hostupon.ca
Preu:
2,95 USD (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de HostUpon

El que fixa HostUpon a part de la competència és definitivament el seu compromís amb comptar amb vendes i suport local canadencs. Com us podeu imaginar, realment fa la diferència.

Tenen plans d’allotjament per l’habitual allotjament compartit (que és el que la majoria necessita), allotjament de WordPress per a una solució més gestionada, VPS i servidors dedicats. Els seus fundadors porten a la indústria des del 1998, així que coneixen prou bé el joc d’allotjament i ho demostra. Els seus servidors utilitzen unitats SSD, MariaDB per al rendiment MySQL, i LiteSpeed ​​amb LSCache, que realment maximitza el rendiment per a les instal·lacions de WordPress.

Ens encanta molt la seva configuració i distribuïdor de distribuïdors, complet amb panell de control WHM i preus molt competitius. També inclou un servei de migració gratuït i l’opció de configurar servidors de noms personalitzats!

Afegiu-hi un centre de dades molt ràpid a Toronto (+ 3 als Estats Units), espai de disc il·limitat, preus fixats (de manera que sempre pagareu el mateix, fins i tot si els preus del lloc pugen) i, ​​finalment, supera la major part de la competència al preu … estàs en bones mans!

Ofereixen 3 paquets d’allotjament, el seu pla més barat comença només 2,95 USD / mes (era de 7,95 USD / mes).

Assistència

HostUpon ofereix diverses opcions per obtenir assistència. S’inclouen Base de coneixement, estat de la xarxa, enviament d’entrades, xat en línia en línia i assistència telefònica. Les xat en directe, l’assistència telefònica i els enviaments d’entrades estan disponibles les 24 hores del dia.

Velocitat

Els reforços de rendiment estan disponibles en els seus plans més cars. El 80% de recursos de CPU s’utilitzen al pla Business Unlimited i s’utilitza una CPU 100% completa al Pla Unlimited Premium. El pla més barat té assignat el 40% dels recursos d’un nucli de CPU (que és suficient per a la majoria de negocis o blocs de mida petita o mitjana).

La memòria garantida (RAM) és a 512 MB. I / O de disc garantit és de 512KB / s.

Pros:

 • Espai de disc il limitat
 • Equip de vendes i suport basat al Canadà
 • Els preus estan bloquejats
 • Servidors al Canadà i als Estats Units
 • Nom de domini gratuït

5. Motor WP: amfitrió de WordPress més ben gestionat

Lloc web: wpengine.com
Preu:
35 $ ​​(USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip del motor WP

Si realment esteu buscant allotjament de WordPress gestionat de gran qualitat per a Canadà, WP Engine és el que necessiteu. Són líders del mercat a l’hora d’acollir llocs de WordPress, i amb una bona raó (encara que són una mica costosos). Tenen un sistema de memòria cau integrat a la seva mida per servir pàgines super-ràpides (anomenades EverCache) i, juntament amb el seu CDN, són l’empresa de hosting WordPress més ràpida al voltant!

El seu suport 24 hores / 24, òbviament, està especialitzat en WordPress, la qual cosa permet solucionar qualsevol problema sense embuts. A més, també tenen cura de les actualitzacions bàsiques de WordPress, de manera que no us haureu de preocupar. I quan és una actualització important, realment proven de lloc el lloc abans d’actualitzar-se per assegurar-se que no es trenca res, servei de primera qualitat. També tenen una detecció en amenaça en temps real en directe, bloquegen activament els atacs de DDOS i, fins i tot, arreglaran el vostre lloc de forma gratuïta si es pirata …

Totes les qüestions anteriors justifiquen el preu Interessat en tranquil·litat i que pot estalviar el pressupost?

El seu pla més barat comença a USD $ 35 / mes.

Assistència

WPEngine proporciona un Centre de recursos, documentació, centre de solucions, estat del sistema, xat en viu, enviament de tiquets i assistència telefònica per obtenir l’ajuda que necessiteu. Segons la companyia, el seu equip de suport està disponible el 24/07/365.

Les revisions del sistema d’atenció al client de WPEngine es van barrejar. Segons aquestes ressenyes, els representants coneixen els aspectes detallats del seu paquet d’allotjament sobretot quan es tracta de WordPress. Van poder respondre a les preguntes complicades que els van llançar. D’altra banda, algunes ressenyes van afirmar que van trigar una mitjana aproximada de 3 dies a obtenir una resposta i que no van poder solucionar determinats problemes..

Velocitat

Els centres de dades estan disponibles a Estats Units, Canadà, Regne Unit, Austràlia, Alemanya, Irlanda, Taiwan, Bèlgica i Japó. Pel costat brillant, si el vostre mercat objectiu es troba al Canadà, definitivament podeu oferir-los una velocitat de càrrega de llocs web més ràpida a causa de la proximitat amb els seus servidors.

La integració de CDN gratuïta s’inclou per atendre una base de clients a tot el món.

Pros:

 • Experts WP
 • Servidors d’alt rendiment
 • Suport altament especialitzat
 • Totalment gestionat

Contres:

 • Car

6. HostGator: amfitrió web de gran valor

Lloc web: www.hostgator.com
Preu:
 2,75 USD (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de HostGator

HostGator, igual que Bluehost i moltes altres hosts web, és propietat d’EIG, un gegant d’allotjament web que compra altres empreses d’allotjament web. Normalment, això significa una disminució de l’eficiència del suport, disminució de la velocitat i alguns altres problemes. HostGator sembla haver superat la majoria d’aquests i ha trobat un molt bon equilibri de valor en relació amb el cost.

A part dels plans d’allotjament, també ofereixen serveis de disseny de pàgines fotogràfiques, SEO i disseny web, que poden resultar útils si no trobeu una agència digital local que us ajudi amb el vostre màrqueting en línia.

Hostgator té plans d’allotjament compartit, allotjament en núvol, allotjament de WordPress, hosting de distribuïdors, VPS, servidor dedicat, allotjament de Windows i allotjament d’aplicacions.

Dit això, pel mateix cost que podríeu anar amb Web Hosting Canada, obtenir servidors al Canadà i un gran suport … així que a menys que vulgueu allotjar-vos amb HostGator, hi ha millors opcions.

Assistència

El suport es proporciona de diverses maneres, com ara a través d’un portal de suport, tutorials de vídeo, telèfon, xat en viu i enviament de tiquets. Totes aquestes opcions d’assistència estan disponibles les 24 hores del dia. Les revisions sobre el sistema d’assistència d’HostGator es van barrejar. Molta gent es va complaure amb el seu personal de suport. Tot i que a algunes persones també li va entonir el fet que els representants eren incompetents amb els productes i serveis de la companyia.

Velocitat

HostGator no ofereix gaire opcions a la velocitat. Ells no tenen centres de dades ubicats al Canadà, cosa que suposa un percentatge si la vostra audiència es troba a la ubicació. Els servidors es troben a Provo, Utah i Houston, Texas.

També tenen instal·lada mod_cloudflare als seus servidors compartits i revendedors. Una vegada més, aquesta xarxa de distribució de contingut (CDN) emmagatzema les vostres dades com a memòria cau en diverses ubicacions per accedir ràpidament des de llocs allunyats del centre de dades principal.

Pros:

 • Barat
 • Bon saldo cost / valor

Contres:

 • No hi ha servidors al Canadà
 • Serveis de menor qualitat en general

7. Hosting InMotion: el millor allotjament web per empreses

Lloc web: www.inmotionhosting.com
Preu:
6,39 $ (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de InMotion Hosting

InMotion Hosting és un altre veterà aquí, però se centren principalment en solucions i serveis de hosting empresarial, per tant, el cost més elevat. Estan força bé, però no tenen cap centre de dades al Canadà … combinar-ho amb el cost més elevat, i no hi ha gaires motius..

Tenen 5 tipus d’allotjament en oferta: allotjament compartit, allotjament de WordPress, VPS, servidors dedicats i allotjament de distribuïdors. A part d’aquests, també ofereixen serveis de disseny web en cas que ho necessiteu … i donen suport a les CMS més populars i plataformes de comerç electrònic, + moodle (sistema de gestió de plataformes d’aprenentatge / cursos).

El que ens agrada d’ells és la seva forma de retornar a la comunitat. Ofereixen descomptes del 50% per als estudiants i els seus centres de dades són força ecològics.

Assistència

L’assistència 24/7 Premier està disponible per a tots els plans d’allotjament i es realitza mitjançant telèfon, correu electrònic i xat en directe. Tutorials en línia i una Q basada en la comunitat&A també està disponible. Les revisions són sobretot positives quan es tracta del seu sistema d’atenció al client. Els seus clients van declarar que disposen de temps de resposta ràpida i que els seus representants tenen coneixement a l’hora de resoldre problemes tant fàcils com complexos.

Velocitat

Els SSD s’utilitzen amb els seus processos únics que fan que el vostre lloc web es carregui més ràpidament que no pas l’ús d’accionaments mecànics tradicionals. Tenen zones de velocitat màxima a les costes dels est i de l’oest dels Estats Units (no a Canadà). Es troben específicament a Los Angeles, Califòrnia i Herndon, Virginia.

Tot i que l’amplada de banda i l’ample de banda són il·limitats, no es divulga la CPU, la RAM i altres factors que puguin afectar el rendiment del vostre lloc web. És possible que tingueu una amplada de banda il·limitada, però si arribeu al límit de memòria i CPU, potser no podreu allotjar tots els espectadors que intentin accedir al vostre lloc web..

Pros:

 • Serveis de gran qualitat
 • Un munt d’opcions
 • Bon suport per a aplicacions / CMS

Contres:

 • Car
 • No hi ha servidors al Canadà

8. Cloudways: el millor allotjament de núvols

Lloc web: www.cloudways.com
Preu:
10 $ (USD)
Espai de disc: 25 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de Cloudways

Cloudways és una bestia diferent, utilitza servidors bruts d’altres companyies i permet desplegar, gestionar i supervisar aplicacions i llocs web d’alt rendiment en aquests servidors, tallant el lloc habitual d’allotjament web mitjà. Si encara és poc tecnològic, això pot estalviar molts diners.

Les funcions inclouen ssl gratuït, migració gratuïta del lloc i la possibilitat d’instal·lar tantes aplicacions com vulgueu.

Si busqueu específicament aquest tipus d’allotjament en núvol, Cloudways és el camí a seguir, la flexibilitat que ofereixen supera els proveïdors d’allotjament compartit cada dia. I són molt fàcils d’escalar ja que el vostre lloc necessita més recursos del servidor.

Entre els seus socis s’inclouen Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch i la plataforma Google Cloud.

Assistència

Cloudways us ofereix diverses opcions de suport, incloses les bases de coneixement, la presentació d’entrades, el xat en directe, la pàgina d’estat de la plataforma i els formularis d’emplenament en línia. A través dels formularis d’ompliment, podeu sol·licitar una trucada, consultar les vendes i fer-vos soci.

Les seves ressenyes són excel·lents. La majoria de les ressenyes van declarar que el seu sistema d’atenció al client era molt ràpid i ràpid. Els representants saben què fer per solucionar els problemes fàcils i complicats. En general, els clients es mostraven satisfets amb el servei d’atenció al client.

Velocitat

Amb el seu pla més barat, es proporciona 1 GB de memòria (RAM). Els servidors es basen en unitats d’estat sòlid per a velocitats de càrrega més ràpides en comparació amb les unitats mecàniques tradicionals. Els servidors també estan preparats per PHP 7. PHP 7 és l’elecció dels desenvolupadors web en l’actualitat donant un rendiment superior i més ràpid de llocs web i aplicacions en comparació amb PHP 5.6. CloudwaysCDN també permet obtenir velocitats de càrrega de llocs web més ràpides a tot el món com a dades en la memòria cau en diverses ubicacions del món.

Tenen piles optimitzades amb memòria cau avançada com Memcached, Carnish i Redis per obtenir respostes més ràpides. Les velocitats d’allotjament ràpides per a WordPress i Magento també estan disponibles a causa de la memòria cau Breeze i la memòria cau de la pàgina completa, respectivament. Actualment, actualment tenen 60 centres de dades a tot el món que podeu triar. Més important encara, compten amb un centre de dades a Toronto, Canadà, que permet localitzar el mercat objectiu canadenc i donar-los velocitats de càrrega ràpides..

Pros:

 • Super escalable
 • Hosting al núvol assequible
 • Proveïdors de núvol diversos

Contres:

 • Més car que l’allotjament compartit
 • Es requereixen més coneixements tècnics

9. Dreamhost: servei d’allotjament web per a grans empreses

Lloc web: www.dreamhost.com
Preu:
7,95 $ (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de DreamHost

Dreamhost té una reputació molt bona i amb una bona raó. Tots els productes d’allotjament són sòlids, el seu suport puntual i el seu servidor agradable i ràpid. Tampoc descarreguen el suport que sempre és una gran victòria en el nostre llibre. La facilitat d’ús és una altra cosa coneguda per Dreamhost, ja que són els que construeixen un tauler de control personalitzat per als seus clients … és molt fàcil d’utilitzar.

Quant a solucions d’allotjament, ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress, hosting al núvol, VPS i hosting dedicat. També tenen un creador de llocs web pràctic per estalviar-vos costos en la contractació d’un dissenyador web, segons com siguin les necessitats bàsiques del vostre disseny..

L’únic desavantatge seria la manca de centres de dades al Canadà i el cost… que heu de pagar prèviament durant 3 anys si voleu la tarifa més barata. No és ideal.

Assistència

DreamHost posa a la seva disposició diverses opcions d’assistència mitjançant una base de coneixement, un fòrum, una pàgina d’estat del sistema, xat en línia en línia, assistència per correu electrònic i enviament de tiquets. Els tres últims modes de suport estan disponibles les 24 hores del dia. De moment no disposen d’atenció telefònica.

Les opinions sobre el seu sistema d’atenció al client són sorprenents. Van obtenir comentaris positius amb els seus representants útils i experimentats. Es triga menys d’un minut a arribar a un representant per parlar-te al xat en directe. I no ho és. També van poder proporcionar enllaços útils per ajudar a resoldre el problema.

Velocitat

DreamHost utilitza unitats d’estat sòlid (SSD) en contraposició a les unitats mecàniques tradicionals. Si feu servir el primer, el vostre lloc web es carrega més ràpidament en comparació amb el segon. Els centres de dades no estan disponibles al Canadà. Es troben a Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Irvine, Califòrnia i Los Angeles, Califòrnia.

L’empresa no ofereix molt a l’hora d’accelerar el vostre lloc web. Heu de fer el manual ajustant-vos per aconseguir que el vostre lloc web es carregui més ràpidament.

Pros:

 • Bona reputació
 • Serveis de qualitat
 • Suport intern

Contres:

 • Més car
 • No hi ha servidors al Canadà

10. Bluehost: amfitrió amb experiència sòlida

Lloc web: www.bluehost.com
Preu:
3,95 USD (USD)
Espai de disc: 50 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de Bluehost

Bluehost és un altre host web de propietat EIG. Sens dubte, van passar per alguns anys per un estat molt dur, però sembla que estan treballant molt per netejar la seva imatge i allotjar productes. En general, són prou fiables i sens dubte tenen l’experiència per demostrar que al món són una força a la qual tenir en compte. Allotgen molts llocs, haurem de tornar a avaluar-los aviat per veure si podem afegir-los a la nostra llista.

Ofereixen una garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet amb els seus serveis. Pel que fa a plans d’allotjament, ofereixen allotjament compartit, allotjament en núvol, hosting dedicat, hosting de WordPress i VPS. No hi ha servidors al Canadà.

Assistència

BlueHost us ofereix una base de coneixement, tutorials de vídeo, xat en directe, presentació de tiquets i assistència telefònica. Estan disponibles les 24 hores del dia. Les ressenyes sobre el servei d’atenció al client de BlueHost van ser majoritàriament negatives. Es triga molt a resoldre problemes fins i tot a problemes senzills. Són dolorosament lents a l’hora de respondre a les preguntes i sembla que els representants d’atenció al client es subcontracten a altres països que parlen anglès com a segona llengua.

Velocitat

No es divulga el rendiment (inclosa la velocitat) del seu pla d’allotjament compartit més barat. Només estableix que l’esmentat pla té un rendiment “estàndard”. Segons el seu representant de suport, Standard Performance significa que se li proporciona 25 GB de RAM i el lloc web es carregarà en 2-3 segons.

Després d’investigar sobre la seva base de coneixement, podeu tenir més CPU, memòria i recursos per 25,99 USD al mes. Tanmateix, el seu paquet Pro està etiquetat com a “Alt rendiment” en el qual té un 80% menys de comptes per servidor que li permeten utilitzar més recursos per compte. Amb aquest paquet s’incrementa la velocitat i la potència degut a menys usuaris. Els centres de dades es troben a Utah, Estats Units. Malauradament, no hi ha centres de dades al Canadà.

Pros:

 • Experimentats
 • Preus competitius
 • Decent pels llocs de WordPress

Contres:

 • Reputació rocosa
 • No hi ha servidors al Canadà

11. Hosting dinàmic

Lloc web: www.dynamichosting.ca
Preu:
3,95 USD (CAD)
Espai de disc: 5 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de l'allotjament dinàmic

Porten a la indústria des del 1999 i ara funcionen amb un 100% d’energies renovables, saben allotjar-se per dins i es nota en la qualitat dels seus serveis.!

Si bé el seu lloc promou principalment allotjament de WordPress gestionat d’alta qualitat (que inclou CloudFlare PRO de forma gratuïta, molt impressionant), també ofereixen allotjament compartit a un preu realment assequible. El que més ens agrada d’ells són les funcions que inclouen fins i tot el seu pla més bàsic.

Inclouen SSL gratuïts, còpies de seguretat automatitzades i exploracions automatitzades de programari maliciós per evitar embats. També ofereixen migracions gratuïtes, de manera que no haureu de preocupar-vos de pagar a algú per traslladar el vostre lloc al seu allotjament.

Assistència

L’empresa ofereix diverses opcions de suport. S’inclouen xat en directe, base de coneixement, entrades d’assistència i centre de trucades gratuïtes les 24 hores del dia. Obteniu un seguiment en una hora (o menys) amb els tiquets d’assistència. El servei d’assistència telefònica no té períodes d’espera que us facin cridar. La majoria de les revisions avalen aquesta garantia per part de l’empresa esmentada, donant-los una excel·lent valoració sobre comentaris. Segons els clients, tenen la millor relació qualitat-preu i l’assistència es va lliurar ràpidament.

Velocitat

Quan es tracta de velocitat i rendiment, Dynamic Hosting ofereix una varietat de funcions. Utilitzen unitats d’estat sòlid més ràpides que les unitats mecàniques tradicionals. També són PHP 7 Ready i implementen HTTP / 2. Tots dos equivalen a una velocitat de càrrega més ràpida del lloc web.

Cloudflare CDN es proporciona gratuïtament i està integrat al tauler de control de l’allotjament. Si ets al Canadà, es beneficiaran dels seus centres de dades ubicats a Halifax i Calgary.

Pros:

 • Proveïdor de hosting de WordPress gestionat excel·lent
 • Moltes funcions gratuïtes
 • Servidors al Canadà

Contres:

 • Per al hosting compartit, hi ha millors opcions.

12. Hosting de Cirrus

Lloc web: www.cirrushosting.com
Preu:
3 dòlars
Espai de disc: 50 GB
Suport: Telèfon, Entrades

Logotip de Cirrus Tech

Són assequibles, ofereixen molt espai en disc i disposen de servidors a Toronto. Van començar el 1999 i, per tant, tenen l’experiència necessària per gestionar una empresa d’allotjament web digna. Ara tenen més de 15.000 llocs i ofereixen totes les funcions bàsiques, com ara instal·ladors gratuïts SSL i 1 clic de WordPress. També ofereixen un nom de domini gratuït per anar amb el vostre hosting, molt útil per a les persones que vulguin tenir-ho tot en un sol lloc.

A part dels habituals hosting compartit, allotjament WP, hosting al núvol i servidors dedicats, també ofereixen allotjament de Sharepoint, que no veiem sovint. Cirrus també ofereix un servei de disseny web per si ho necessita.

Assistència

Cirrus us ofereix diverses opcions per obtenir l’ajuda que necessiteu: enviament d’entrades, base de coneixement, assistència telefònica i xat en línia en línia. Les dues últimes opcions d’assistència estan disponibles les 24 hores del dia. El seu servei d’assistència va obtenir revisions mixtes. Alguns clients estaven molt satisfets amb el seu servei i van declarar que van respondre molt ràpidament. D’altres, però, no estaven satisfets amb els seus representants de suport, dient que fins i tot els va trigar més de 3 dies a respondre als bitllets d’assistència.

Velocitat

Voleu cercar centres de dades al Canadà per atendre el públic del país? Cirrus Hosting utilitza 3 centres de dades a la zona de Toronto. Tot i que tenen centres de dades al Canadà, no utilitzen moltes funcions per augmentar la velocitat del lloc web. PHP 7 és compatible, el que significa velocitats de càrrega més ràpides per al vostre lloc web en comparació amb PHP 5.6. Els servidors CDN, els servidors LiteSpeed ​​de Cloudflare i altres funcions de memòria cau no estan inclosos en els seus paquets d’allotjament compartits.

Pros:

 • Experimentats
 • Molt assequible
 • Servidors al Canadà

Contres:

 • Al preu més barat, heu de pagar 3 anys alhora

13. SiteGround

Lloc web: www.siteground.com
Preu:
3,95 USD (USD)
Espai de disc: 10 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Logotip de SiteGround

Aquesta és una de les nostres companyies d’allotjament preferides en tot moment als Estats Units, tenen servidors poderosos arreu del món (tot i que no hi ha cap país al Canadà) i un suport més avantguardista. SiteGround és un dels amfitrions de més ràpid creixement, i amb una bona raó. El seu enfocament en seguretat, suport i facilitat d’ús és força impressionant. Fins i tot van desenvolupar sistemes de seguretat interns per controlar i actuar contínuament sobre possibles problemes de seguretat.

També vénen recomanats per a WordPress, per WordPress (cosa que és força rara! Per descomptat, poden fer front a qualsevol CMS que els hi posis).

SiteGround té 3 plans d’allotjament i comença el seu pla més assequible 3,95 USD / mes (un 67% de descompte en el preu habitual)!

Assistència

SiteGround ofereix diverses opcions d’assistència, incloses la base de coneixement, els tutorials, el xat en directe, el telèfon i l’assistència de tiquets. Segons la companyia, el servei telefònic i el xat en directe us ajudaran a obtenir respostes instantànies mentre que les entrades duraran 10 minuts.

Les ressenyes dels clients sobre el seu sistema d’assistència van ser sorprenentment positives. La majoria de clients van declarar que els representants eren molt educats i servicials. Van obtenir una gran valoració entre els revisors de clients en línia. Presa per SiteGround!

Velocitat

SiteGround ofereix moltes opcions. Proporcionen SSDs per obtenir velocitats de càrrega web més ràpides en comparació amb les unitats tradicionals. També tenen un complement de memòria cau integrat anomenat SuperCacher per obtenir velocitats de càrrega encara més ràpides.

Els centres de dades de la companyia es troben als EUA, Regne Unit, NL i SG. Tot i que no hi ha centres de dades al Canadà, SiteGround ho compensa amb la integració lliure de Cloudflare.

Pros:

 • SSL gratuït
 • Recomanat per WordPress
 • Servidors d’alt rendiment
 • Fàcilment escalable

14. EstableHost

Lloc web: www.stablehost.com
Preu:
3,50 USD (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Entrades

Logotip de StableHost

Stable és un amfitrió decent i global, però no hi ha servidors al Canadà. Ofereixen les mateixes funcions que la majoria d’altres amfitrions, a excepció de la seva tecnologia d’allotjament en cluster … augmenta el rendiment general i l’escalabilitat, amb menys temps d’inactivitat..

Tenen moltes opcions d’allotjament: hosting compartit, allotjament de WordPress, VPS, revendedor, hosting d’empreses, hosting il·limitat. StableHost també té un creador de llocs adequat per aconseguir que el vostre lloc web funcioni i funcioni el més ràpidament possible, té uns excel·lents dissenys i un creador fàcil d’arrossegar..

Una bona elecció si voleu orientar-vos a un mercat basat en Estats Units.

Assistència

StableHost proporciona assistència telefònica, xat en línia en línia, base de coneixement, preguntes freqüents i pàgina d’estat del sistema, per obtenir l’ajuda que necessiteu. El seu equip tècnic està disponible les 24 hores del dia. D’altra banda, els seus equips de vendes i facturació estan disponibles els 7 dies de la setmana de 9 a 17 hores (MST). Quan es tracta de ressenyes, van obtenir sentiments barrejats. Alguns van declarar que el seu servei era molt deficient. Tot i que altres estaven contents amb les seves ofertes i el seu equip de suport.

Velocitat

Quan es tracta de velocitat, el pla més barat us ofereix 1 nucli complet de CPU. Com més gran sigui el nombre de nuclis de CPU, més ràpid serà el lloc web. Han personalitzat versions de LiteSpeed, PHP i MySQL, que fan que el vostre lloc web es faci ràpida, independentment del nombre de visitants. Les unitats d’estat sòlid s’utilitzen per augmentar la velocitat del vostre lloc web en comparació amb les que utilitzen unitats mecàniques tradicionals. No tenen servidors al Canadà. Tot i que tenen múltiples ubicacions en centres de dades a Phoenix i Chicago, EUA, Amsterdam, Països Baixos, Singapur i Suècia, Estocolm.

Pros:

 • Serveis de gran qualitat
 • Constructor de llocs genial
 • Tecnologia d’allotjament en clúster per augmentar el rendiment

Contres:

 • No hi ha servidors al Canadà

15. Lloc5

Lloc web: www.site5.com
Preu:
6,95 $ (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Xat en directe

Logotip del lloc 5

Site5 també ofereix un servei digne, però tenint en compte el preu, la proposta de valor no hi és realment, ja que hi ha millors host allà més assequibles. A més, el seu principal servidor es troba als EUA, de manera que no seria fantàstic per als llocs canadencs.

Tenen migració gratuïta al lloc, còpies de seguretat de recuperació i una garantia de devolució de 45 dies. Les seves opcions d’allotjament inclouen allotjament compartit, hosting de distribuïdors i un VPS completament gestionat.

Assistència

Site5 Hosting ofereix diverses opcions d’assistència. Aquests inclouen Knowledge Base, Q&Una plataforma, assistència per correu electrònic i xat en directe. El cert és que no tenen atenció telefònica. Tanmateix, el suport per correu electrònic i el xat en línia estan disponibles les 24 hores del dia. Malauradament, la majoria de les ressenyes sobre atenció al client van ser negatives. Només triguen uns minuts a arribar a un representant, però triguen uns 5 a 10 minuts a respondre a les preguntes. Alguns fins i tot van declarar que eren necessàries múltiples sessions de suport només per resoldre un problema senzill.

Velocitat

Site5 té múltiples ubicacions en centres de dades a Europa (Regne Unit, Països Baixos, França i Romania), Amèrica del Nord (EUA i Canadà), Amèrica del Sud (Sau Paolo, Brasil i Joao Pessoa) i Àsia (Xina i Singapur). És bo si el vostre mercat objectiu és al Canadà, perquè tenen un centre de dades en aquesta ubicació.

Quan es tracta de recursos, la companyia va dir que subministren més de prou CPU i RAM per complaure el client “mitjà” d’allotjament web. Els clients veuen un alt nivell de rendiment ja que eviten que no se superin els serveis de qualsevol persona. Els servidors de CDN, LiteSpeed ​​o MariaDB gratuïts de Cloudflare i altres funcions de memòria cau no es fan publicitat al lloc web.

Pros:

 • Allotjament de qualitat
 • Espai de disc il limitat
 • Garantia de devolució de 45 dies

Contres:

 • Molt car
 • No hi ha servidors al Canadà

Web Hosting Canada Revisions: per què ho fem

Com a agència digital, rebem un munt de preguntes relacionades amb allotjament web. La gent vol saber quin amfitrió web és millor per als seus objectius específics (pot ser un lloc de negocis normal, fotògraf, petit blogger, etc.) o on trobar una comparació digna que revisi els millors proveïdors d’allotjament web del Canadà. La majoria tenen problemes per identificar quins amfitrions web valen la pena guanyar diners, cosa que proporciona el màxim profit per al seu valor. Així que per estalviar-nos una mica de temps contestant aquestes preguntes una vegada i una altra, vam decidir posar un bon tros de temps a crear un recurs que proporcioni moltes de les respostes que la gent busca … i així va néixer aquesta guia.!

Telèfon d'allotjament web canadenc

Els millors serveis d’allotjament web per a Canadà: la investigació

Tant si esteu en procés de redissenyar una web, tornar a completar la marca, o simplement intentant impulsar un nou lloc en directe, inevitablement us trobareu amb uns quants bloquejadors. Obtenir el vostre lloc web i funcionar tal com voleu pot ser increïblement gratificant, però hi haureu de fer molta feina per arribar-hi. A més de dissenyar i crear el vostre lloc web (mitjançant un CMS personalitzat o un comú com WordPress), també haureu de decidir on i com voleu allotjar-lo.

recerca d'allotjament web

El que suposa aquesta decisió és triar entre les diferents empreses d’allotjament web (barates) & tipus d’allotjament disponibles per allotjar un lloc al Canadà. Hi ha molts paquets d’allotjament diferents que us permeten triar, però per triar el que millor us sigui de benefici, el vostre lloc web (ja sigui un bloc, un lloc de comerç electrònic o un lloc comercial general) i els seus usuaris, haureu d’entendre les diferències entre els diferents tipus d’allotjament que podeu trobar durant la cerca. Per ajudar-vos en aquesta cerca èpica, us presentem els diferents tipus d’allotjament que hi ha a continuació i quines funcions heu de mirar.

Tipus d’allotjament web al Canadà

Hosting compartit

L’allotjament compartit és un dels tipus d’allotjament web més populars per a llocs web i projectes de mida més petita, ja que es classifica com a allotjament web barat. Alguns projectes més petits inclouen empreses locals, blocs, llocs web personals i molt més. Es tracta de llocs web que no tenen la intenció de veure quantitats de trànsit molt elevades i, per tant, no han de ser capaços de suportar aquests volums. La forma en què funciona aquest tipus d’allotjament web barat és mitjançant un proveïdor que ofereix espai al mateix servidor a diversos usuaris diferents. Això presenta moltes limitacions, però les limitacions no afecten la majoria de llocs web més petits, de manera que es converteix en una elecció excel·lent per a aquest tipus d’esforços. Un altre avantatge d’aquest tipus d’allotjament web és el preu més baix per al comprador. A més, la majoria dels amfitrions barats ofereixen plans assequibles tant per al Linux Linux & Allotjament de Windows (i els llenguatges de programació més comuns com MySQL, Java, PHP, etc.). La majoria dels proveïdors d’allotjament compartit també ofereixen instal·ladors d’un clic per a WordPress, Joomla, Drupal i altres CMS. Sens dubte aquest és el millor allotjament web per a petites empreses.

Hosting VPS

Aquest tipus d’allotjament us dóna accés a un servidor privat virtual. L’allotjament VPS té molt en comú amb l’allotjament compartit, però té menys limitacions i més llibertat quan es tracta del seu espai de servidor. El punt mig perfecte entre l’allotjament compartit barat i l’allotjament costós de servidors dedicat, l’allotjament VPS us ofereix una part d’un espai del servidor separat de la resta de l’espai del servidor que altres usuaris faran servir, de manera que podeu utilitzar l’espai del servidor sense afectar llocs web d’altres usuaris. Una solució d’allotjament web assequible que proporciona més flexibilitat que l’allotjament compartit, l’allotjament VPS és una opció popular per a allotjament web al Canadà i normalment també s’utilitza per allotjar servidors de jocs (excel·lent per a hosting Minecraft).

Servidor dedicat d’allotjament

Tens un lloc web més gran per a què vols trobar una solució d’allotjament web? Si és així, l’allotjament dedicat al servidor pot ser l’opció ideal per a vosaltres. Permet als usuaris accedir a un servidor complet a si mateix, es tracta d’una opció d’allotjament web més sovint escollida per llocs web molt més grans que emmagatzemen molta informació i generen molta quantitat de trànsit. Llocs web com els directoris de béns immobles, els grans llocs de comerç electrònic i molt més, poden fer que l’usuari d’un pla dedicat d’allotjament de servidors pugui fer funcionar el seu lloc web i proporcionar als seus usuaris la experiència més suau del seu lloc web d’alt rendiment..

Hosting al núvol

El hosting de núvols ha guanyat notablement popularitat en els darrers anys per la seva flexibilitat i versatilitat. L’allotjament en núvol facilita als usuaris ampliar o baixar les capacitats del seu lloc web i la disponibilitat dels recursos que reben. Com que és ideal per a llocs web grans i petits, i perquè també és un mètode d’allotjament web molt més segur ja que es basa en diverses màquines en lloc de només una, el cloud hosting ofereix molts beneficis als seus usuaris..

Hosting per a distribuïdors

Allotjament de distribuïdors es refereix a un tipus d’allotjament web en el qual un desenvolupador web compra una quantitat important d’espai del servidor per revendre als seus clients per als quals desenvolupen llocs web. És ideal per a clients que tinguin un desenvolupador web que tingui cura del seu lloc web, ja que permet que el desenvolupador tingui més control per poder assegurar que el lloc web funciona com cal. Si col·laboreu amb un desenvolupador web, mireu si tenien en compte una solució d’allotjament web per al lloc que creaven per a vosaltres, com ara l’allotjament de distribuïdors.

Allotjament Web Canadà: Com trobar el millor servei?

Quan es tracta d’allotjament web al Canadà, hi ha molts tipus d’allotjament web que podeu triar abans que pugueu funcionar el vostre lloc web. Tot i això, lamentablement no és l’última decisió que haureu de prendre. Un cop hàgiu determinat el tipus d’allotjament web que s’adapti a les vostres necessitats, haureu de comparar funcions específiques. Btw també hem fet aquesta investigació per a proveïdors australians d’allotjament web, allotjament web de Nova Zelanda, allotjament web a Singapur, allotjament web del Regne Unit, allotjament web barat a l’Índia, allotjament web superior (en general), & fins i tot allotjament web Irlanda.

trobar un amfitrió web canadenc

Quan compareu molts proveïdors d’allotjament web que us podeu registrar en línia, hi ha alguns dels factors que voldreu tenir en compte:

Ubicació del servidor

mapa d’ubicació del servidorHo creieu o no, la ubicació física del servidor influeix en els temps de càrrega del vostre lloc web. Com més a prop del servidor es trobi geogràficament els usuaris que intenten accedir al vostre lloc web, més ràpid podran utilitzar-lo. Tanmateix, si el servidor més proper a vosaltres o als usuaris que espereu que intenteu accedir al vostre lloc web és un benefici significatiu, el millor és trobar el més proper que tingui una quantitat raonable de recursos i fiabilitat..

En resum, sempre que el servidor estigui a prop o a Canadà (i és un servidor decent), estareu bé! Realment no importa si busqueu serveis específics per a ciutats com ara allotjament web a Toronto, Montréal o Vancouver … la diferència de velocitat serà insignificant..

Emmagatzematge

L’últim que voleu és registrar-vos a un proveïdor d’allotjament web i esbrinar que no us ofereix l’espai d’emmagatzematge que requereix el vostre lloc web, això és especialment cert si voleu executar un lloc de comerç electrònic. Consulteu l’espai d’emmagatzematge que un proveïdor ofereix amb el pla al qual voleu registrar-vos abans de comprometre’s a res, per assegurar-vos que s’ajusti a les necessitats del vostre lloc..

Horaris

És important que el vostre lloc web sigui accessible als usuaris en totes les hores del dia i de la nit, i això és el que pagueu al capdavall. Per aconseguir-ho, els proveïdors web s’esforcen per oferir les millors estadístiques de temps de funcionament possibles. Vam començar a fer un seguiment tant de l’horari global com dels temps de resposta dels principals proveïdors d’allotjament de la nostra pàgina d’estat de l’amfitrió. Consulteu alguns testimonis de clients sobre el proveïdor que considereu per trobar l’experiència real que els altres han aconseguit dels seus serveis tenint en compte el temps de funcionament..

Velocitat

A part de la ubicació real del servidor, la forma en què els amfitrions web configuren els servidors també té un impacte massiu en les velocitats de càrrega.

proves de velocitat del lloc web

Els factors que afecten el rendiment i la velocitat generals són els recursos de CPU assignats i la memòria de cada compte, quants llocs web permet un host per servidor, com es veu la seva pila de servidors en relació amb PHP (PHP 7+ és imprescindible en aquests dies). memòria cau i molt més (consulteu la nostra comparació de SiteGround vs HostGator per obtenir un exemple de la quantitat de temps de càrrega que poden diferir quan teniu una configuració adequada del servidor). La terminologia pot ser una mica massa tècnica, però els principals aspectes a buscar seria l’assignació de recursos de CPU i memòria + dominis permesos per servidor.

Tenir un lloc ràpid també és important per a propòsits de SEO, ja que Google ha dit que és un dels seus factors de classificació!

CDN (Xarxa de lliurament de contingut)

CDN

Un CDN és una xarxa massiva de servidors de tot el món que porten una versió en memòria cau del vostre lloc web, el principal motiu per tenir un CDN adjunt al vostre lloc és maximitzar les velocitats de càrrega, independentment d’on vinguin els visitants. Per exemple: Si un visitant de França vol navegar pel lloc, el servidor o node més proper a aquesta ubicació servirà al lloc web en lloc que el servidor del Canadà faci tota la feina. Altres avantatges de tenir un CDN inclouen la protecció contra atacs de DDOS i la reducció de la càrrega de recursos dels servidors d’origen.

Molts hostes web han d’optar per integrar-se perfectament amb CloudFlare, que ofereix un CDN gratuït. Sens dubte, alguna cosa val la pena revisar.

Certificats SSL

SSL significa Secure Socket Layer, és la “s” a https, també visible a través del cadenat de la majoria de navegadors moderns, mostrant que el lloc que aneu visitant és segur. Els certificats SSL s’utilitzen per xifrar la transferència de dades entre el vostre lloc i els visitants. En el moment d’escriure això, tenir un certificat SSL és un requisit absolut per a tots els llocs web (no només les botigues de comerç electrònic). Fa que els navegadors tinguin confiança en el vostre lloc, fent que sigui més probable que adquireixi alguna cosa si aquest és l’objectiu del vostre lloc. Un bon host web canadenc hauria d’oferir certificats SSL gratuïts. De fet, quan veiem un proveïdor d’allotjament que cobra diners per un certificat SSL bàsic, la seva puntuació general fa una immersió massiva. Hi ha diferents tipus de certificats SSL, com ara Validació estesa (EV SSL), Organització validada (OV SSL) i Domini Validat (DV SSL). DV SSL és la versió bàsica.

Assistència

El suport és un element essencial de qualsevol servei, tant si es tracta d’allotjament web com si no. Tot i això, l’allotjament web és quelcom que pot resultar extremadament complicat si no teniu una bona experiència i experiència en aquesta àrea, cosa que fa que el suport sigui encara més essencial. Sempre heu d’assegurar-vos que qualsevol proveïdor que us registreu ofereix assistència de xat i de telèfon en directe als clients, i fins i tot voldríeu estar atent durant el servei d’atenció 24 hores al dia per obtenir assistència sempre que ho necessiteu..

Còpies de seguretat

Voleu assegurar-vos que la informació que guardeu emmagatzemada al vostre lloc web sigui sempre segura i segura. Per tant, les còpies de seguretat són importants.

web allotja còpies de seguretat

La majoria dels proveïdors web faran una còpia de seguretat de la vostra informació i la emmagatzemaran per tant, per la qual cosa és recomanable mirar quantes vegades ho fan i com es fa per recuperar les vostres dades si es planteja la necessitat. A més, comproveu quant costaria tornar a desplegar una versió anterior del vostre lloc, de vegades és gratuïta, de vegades no.

Ample de banda

L’ample de banda del vostre lloc web tindrà molt a veure amb el seu funcionament. Tant si el vostre lloc web és petit o gran, voleu assegurar-vos que té accés als recursos que necessita per proporcionar la millor experiència possible a l’usuari. Consulteu l’amplada de banda del lloc web amb el proveïdor que considereu per assegurar-vos que sigui adequat.

Nombre de dominis / llocs permesos

Consulteu quants dominis el proveïdor que esteu considerant us permetran allotjar-vos a l’espai del servidor que esteu pagant. Tant si voleu allotjar més d’un lloc web com si no, sempre és bo tenir la llibertat de fer-ho en cas de decidir-ho en el futur.

I és cert, pot semblar aclaparador abastar tots els punts, però fer-ne un sol cop. Potser fins i tot crear un full de càlcul i registrar totes les especificacions per a les millors empreses d’allotjament web canadencs, així que tindreu una visió fàcil.

O

Millor allotjament de dominis al Canadà

Abans d’introduir-nos en això, deixem clar, mentre que molta gent busca i demana els millors serveis d’allotjament de dominis, l’allotjament de dominis no és realment una cosa. El terme és una combinació de “nom de domini” i “allotjament web”. El que significa la majoria de la gent amb l’allotjament de dominis, generalment, és la configuració d’un lloc web i l’URL o el nom de domini.

Ja que ja hem revisat les nostres seleccions dels millors serveis d’allotjament web per a Canadà, parlarem sobre els millors registradors de domini d’ara endavant.

Què és un nom de domini?

Els noms de domini són els àlies alfanumèrics utilitzats per accedir a llocs web. Sense noms de domini, l’accés a llocs web només seria possible escrivint les seves adreces IP a la barra del navegador (exemple: 192.168.2.10). Per sort per a nosaltres, es van inventar noms de domini per substituir les adreces IP i fer que sigui molt més fàcil navegar per Internet. Així, per exemple: el 192.168.2.10 podria convertir-se en Google.com. Això significa que qualsevol que sigui el nom de domini que compreu, el nom és realment una màscara per a l’adreça IP subjacent.

Què són els registradors de dominis i els registres?

Els registradors de noms de domini són empreses a les quals se’ls permet gestionar la reserva de noms de domini d’internet i assignar adreces IP a aquests noms de domini. Els registradors han d’estar acreditats per un registre genèric de domini superior (gTLD) o un registre de domini de primer nivell (ccTLD) de codi de país. Els registres són empreses de primer nivell que han de delegar les vendes de registres de dominis. Sempre que un nom de domini es ven a un client, el registrador ha de notificar al registre per reservar el domini (i un munt es ven cada dia, només cal consultar el recurs d’estadístiques d’ús d’internet que hem creat per a alguns números insansos)..

Registradors de noms de domini

Molts amfitrions també són venedors de registradors de noms de domini, cosa que significa que pots registrar-te per a allotjament web i agafar un nom de domini a la mateixa empresa, cosa que facilita la configuració del teu lloc web..

Creació del lloc web: apunteu el vostre nom de domini al vostre servei d’allotjament web canadenc

Un cop heu adquirit un nom de domini i us heu registrat en un paquet d’allotjament web (potser fins i tot ja teniu instal·lat WordPress o qualsevol altre CMS al servidor), el següent pas és indicar el vostre nom de domini al vostre host web i començar a crear el vostre lloc web..

Si heu comprat el nom de domini i l’allotjament web del mateix proveïdor, ho haurien fet automàticament i haureu d’anar bé. HostPapa, per exemple, pot fer-ho.

Si heu comprat el vostre nom de domini d’un registre de noms de domini separat com Namecheap, haureu d’iniciar la sessió al vostre compte i buscar els DNS o els servidors de noms. Els servidors de noms són servidors propietat del vostre amfitrió web i s’utilitzen per gestionar els noms de domini associats als clients dels allotjaments web.

actualització de servidors de noms

Com actualitzar els servidors de nom:

 1. Cerqueu els servidors de noms del vostre host web (exemple: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Podeu demanar-ho al vostre amfitrió o, de vegades, els podeu trobar al costat quan inicieu la sessió al vostre cPanel.
 2. Copieu els servidors de noms
 3. Inicieu la sessió al vostre compte de registre i aneu a la configuració del DNS o del servidor de noms
 4. Enganxeu els servidors de nom als camps del servidor de nom i feu clic a “actualització”, o a “fet” (o a “guardar”)
 5. Espereu unes hores, comproveu l’URL del vostre lloc i el lloc hauria d’estar en directe (si heu instal·lat un CMS com WordPress).

I aquesta és la guia, esperem que us ajudi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author