Yksityiskohtainen erittely verkkosivustojen kehittämiskustannuksista

verkkosivuston kehittäjäNykypäivänä melkein kaikki tarvitsevat verkkosivun. Jos olet yritys, tarvitset verkkosivuston yhteydenpitoasi asiakkaidesi kanssa. sillä ei ole väliä oletko yhtä suuri kuin Walmart tai oletko yrittäjä, joka perustaa oman pienen yrityksen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää verkkosivustoa yhteydenpitoon harrastuksesi faneihin tai esitellä harrastuksen sisältöä verkossa. Paljon enemmän käyttää omia verkkosivustojaan blogeina ja houkutella seurantaa, etenkin jos he ovat freelancereita tai jonkinlaisia ​​taiteilijoita.

Mutta monet ihmiset eivät tiedä täysin, mitä verkkosivuston rakentaminen tyhjästä vie tai maksaa. Vaikka henkilökohtaiset verkkosivustot ovat yleisempiä kuin koskaan, on vaikea nähdä kaikkia verkkosivustojen kehittämisen kustannuksia etukäteen prosessin todellisuuden monimutkaisuuden vuoksi.

Tässä oppaassa me syventämme verkkosivustojen kehittämisen kokonaiskustannuksia alusta loppuun ja tarjoamme yleisen arvion, joten tiedät mitä odottaa, kun päätät tehdä tai tilata oman digitaalisen tilan. Aloitetaan!

Mikä vaikuttaa verkkosivuston kehittämisen kustannuksiin?

On paljon tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka paljon verkkosivustosi maksaa kehittämiseen kokonaisuutena. Mutta on myös neljä henkilökohtaista näkökohtaa, jotka voivat tehdä verkkosivustosi kehittämisestä halvemman tai kalliimman.

rahasummat

On selvää, kuinka paljon rahaa sinulla on verkkosivustosi luomiseen ja käyttöön, mikä määrittelee työkalut, joita voit käyttää sen rakentamiseen, minkä tyyppisen verkkosivuston voit rakentaa ja millaisia ​​resursseja on käytettävissä. Lisää rahaa tarkoittaa, että voit rakentaa kalliimman verkkosivuston, jolla on mahdollisesti suurempi tuotto, ja vähemmän rahaa tarkoittaa, että olet rajoitettu työkaluihin sinulla on mahdollisuus koota kaikki yhteen.

Rahatekijän on tosiasiassa helpompi työskennellä useimmissa tilanteissa, koska se on joustavin. Voit aina ansaita enemmän rahaa tai lykätä verkkosivustosi rakentamista, kunnes sinulla on suurempi budjetti. Muut mahdollisesti vaikuttavat tekijät eivät ole läheskään yhtä joustavia.

Aika

aika verkkosivustojen kehittämiseenAika, joka sinun on rakennettava verkkosivustosi, vaikuttaa myös sen kokonaiskehityskustannuksiin. Pidemmät aikarajat antavat sinulle ylimääräistä aikaa varmistaa, että verkkosivusto on rakennettu oikein eikä siinä ole merkittäviä virheitä tai virheitä.

Lyhyemmät aikataulut voivat tarkoittaa sitä, että sinun on käytettävä ylimääräistä rahaa kalliisiin ohjeisiin tai työkaluihin tai että sinulla ei ole tarpeeksi aikaa debuging-verkkosivustosi oikein ja varmistaa, että se on nautinnollinen kokemus kävijöillesi.

Lisäksi mikä tahansa ulkopuolinen apu, jonka vuokraat verkkosivustosi luomiseen tai täyttämiseen, veloittaa todennäköisesti korkeamman maksun, jos olet ajankohtainen. Verkkosivuston kehittäjän palkkaaminen rakentaa verkkosivustosi kahdessa viikossa maksaa enemmän kuin se palkkaa heidät rakentamaan verkkosivustosi kahdessa kuukaudessa.

Yhdessä tapauksessa heidän täytyy joutua lykkäämään muita projekteja ja priorisoimaan omaasi, maksamaan heille tuloja muilta asiakkailta. Toisaalta heillä on paljon aikaa tasapainottaa verkkosivustosi muihin hankkeisiin ja voi veloittaa sinulta alhaisemman hinnan.

Tekninen osaaminen

Jos sinulla on teknistä tietotaitoa, voit rakentaa suuren osan taustan arkkitehtuurista tai laitteistosta verkkosivustollesi, voit säästää tuhansia dollareita sen sijaan, että ostaisit nämä itsensä puolet. Tekninen osaaminen maksaa aikaa ja mahdollisesti rahaa riippuen siitä, onko sinulla tutkinto verkkosivustojen rakentamisen aiheesta. Mutta se voisi välillisesti säästää rahaa verkkosivustoprojektissasi myöhemmin.

merkintä: Tunnetun verkkosivuston rakentajan valitseminen tekee kalliista prosessista huomattavasti halvemman kuin se olisi, kun palkattaisiin ammattisuunnittelija

Voit tietysti aina oppia rakentamaan monia sivustosi osa-alueita, vaikka et olisi jo tehnyt sitä. Tämä edellyttää, että sinulla on paljon aikaa käsissäsi ymmärtää sekä aiheen perusteet että monimutkaisuus, ennen kuin aloitat verkkosivustosi rakentamisen tosissaan. Kuten huomaat, kompromissi tapahtuu ajan myötä, jos haluat säästää rahaa omalla teknisellä osaamisellasi.

Suunnittelutaidot

web-suunnittelutaidotVoit myös säästää rahaa tai maksaa enemmän rahaa omasta suunnittelutaitostasi riippuen. Jos sinulla ei ole suunnitteluominaisuudet, jotka tekevät verkkosivustostasi houkuttelevan ja visuaalisesti tehokas kävijöillesi, sinun täytyy palkata joku, joka tekee, nostamalla verkkosivustosi kokonaisbudjettia.

Päinvastainen on myös totta; Voit säästää rahaa, jos teet kaikki sisustuselementit itse, vaikka tämä maksaa sinulle lisäaikaa.

Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen kokonaisen kehittämisen kustannusten laskeminen yhdeksi numeroksi on turhautumista. Muuttujia on liian paljon huomioon ottamiseksi, jotka voivat vaikuttaa loppukustannuksiin. Joten jaotellaan jokainen verkkosivustojen kehityshankkeen kappale ja keksitään kunkin yleiset kustannukset.

Suunnittelu

suunnitteluprosessiVerkkosivustosi suunnitteluvaihe ei välttämättä maksa sinulle yhtä dollaria. Mutta se maksaa sinulle ajoissa, ja mitä kauemmin vietät verkkosivustosi suunnitteluun, sitä enemmän aikaa sinun täytyy viettää projektiin kokonaisuutena tai sitä enemmän rahaa sinun on käytettävä korvaamaan menetetty aika.

Etuna viettäessäsi runsaasti aikaa verkkosivustosi suunnitteluun on, että joudut todennäköisemmin törmäämään ongelmiin myöhemmin tiellä tai suunnitteluvaikeuksiin.

Sivustosi huolellinen suunnittelu ylhäältä alas on aina suositeltavaa, jos aiot vuokrata ulkopuolista apua. Voit antaa yksityiskohtaisia ​​ohjeita työntekijöillesi minimoimalla mahdollisuuden, että he rakentavat jotain, joka ei toimi tarpeitasi.

Lisäksi, verkkosivustosi perusteellinen suunnittelu antaa sinulle budjetoida tarkasti verkkosivuston kokonaiskehityskustannukset. Se on kuin erityyppisten talojen rakentaminen; halvemmat talot ovat yleensä pienempiä, eikä niissä ole yhtä monta huonetta tai mukavuuksia, kun taas suurempien kotejen, joissa on enemmän molemmat, on välttämättä enemmän.

Tarvitset myös suunnitelman sivustollesi odottamasi vierailijoiden kokonaismäärästä, koska tämä vaikuttaa palvelintilan ja resurssien määrään, jota tarvitset sivuston luotettavaan isännöintiin..

Kaiken kaikkiaan, vaikka verkkosivustosi suunnitteluvaihe ei maksa sinulle rahaa, älä säästä aikakustannuksia. Se on kiistatta tärkein osa koko prosessia.

Kokonaiskustannukset: 0 dollaria, mutta huomattava aika.

Design

Seuraava verkkosivustojen kehitysvaihe on suunnittelu. Tässä vaiheessa valitset elementit, jotka muodostavat verkkosivustosi todellisen sisustuksen, sen ulkoasun ja käytön vierailijoillesi. On paljon näkökohtia, jotka voivat vaikuttaa loppukuluihin.

Koko

Ensinnäkin useimmat suurempien verkkosivustojen kustannukset maksavat enemmän sekä palvelinresurssien että useiden sivujen suunnittelulle ja varmistamiseksi, että ne toimivat asianmukaisesti toisiinsa lisäaikaa, vaikka useat sivut ovat pääosin kopioita. Pienemmät verkkosivustot ovat sekä nopeampia että halvempia tehdä monissa tapauksissa, vaikka sivukustannukset voivat vaihdella suuresti riippuen kyseisten sivujen sisustuselementeistä ja niiden yleisestä toiminnallisuudesta.

Esimerkiksi viiden sivun perusblogi voi maksaa vain 1000 dollaria, kun taas monimutkaisempi 12 sivun sivusto voi maksaa sinulle useita tuhansia dollareita.

Tyyppi

verkkokaupan liiketoimintaLuomasi verkkosivusto tyyppi sanelee välttämättä ominaisuustyypit ja toiminnot, jotka sinun on sisällytettävä sivuston arkkitehtuuriin, jotta voit palvella vierailijoita tai tarpeita. Esimerkiksi sähköisen kaupan verkkosivustot tarvitsevat ostosivuja, digitaalisia ostoskärryjä ja lisäsuojaa asiakkaillesi.

Voit maksaa neljä laajaa verkkosivustokategoriaa

 • Informaatio, pieni yritys tai blogi: nämä verkkosivustot ovat pienimpiä ja palvelevat yleensä niche-tarkoituksia yksilöille tai pienille vierailijaryhmille tai asiakkaille. Ne alkavat tyypillisesti olla kolmelta sivulta 16 sivulle niiden käytöstä riippuen. Voit odottaa, että tämäntyyppiset sivustot johtavat sinulle muutamia tuhansia dollareita, jos haluat niiden olevan suurelta osin itsenäisesti suunnitellut urakoitsijan tai viraston suunnittelemilla.
 • yritys-: nämä verkkosivustot on tarkoitettu yritykselle, ja ne voivat sisältää jopa 25 – 75 sivua yrityksen koosta ja toimitetuista tiedoista riippuen. Ne käyvät yleensä välillä 10 000–40 000 dollaria monimutkaisuudesta riippuen.
 • Verkkokaupan: verkkokauppasivustot tai verkkokaupat, joilla voi olla satoja tai tuhansia tuotteita, mikä edellyttää useiden ostosivujen, asiakaspalvelusivujen, ostoskorien ja muun kehittämistä. Ne voivat maksaa muutamasta tuhansasta dollarista 50 000 dollariin koosta riippuen. Suuri osa kustannuksista johtuu kehitysvaatimuksista tehdä verkkosivustosta ensisijaisesti turvallinen verkkokauppa.
 • Tietokantapohjainen sivusto / verkkosivusto-sovellus: nämä sivustot ovat tietolähteitä, joista muut sivustot ja yksittäiset käyttäjät hyötyvät. Sellaisenaan he tarvitsevat hyviä palvelinresursseja ja tietoturvaa, koska niitä käytetään ensisijaisesti tietojen keräämiseen, keräämiseen, järjestämiseen ja jakamiseen muille käyttäjille. Ne voivat maksaa helposti kymmeniä tuhansia dollareita.

tiedotusvälineet

Mikä tahansa verkkosivusto, joka sisältää multimedian, kuten videot, chat-toiminnot tai interaktiiviset diaesitykset, on kalliimpaa kuin verkkosivustot, joissa ei ole tällaisia ​​rajapintoja. Kokonaiskustannukset voivat vaihdella dramaattisesti. Jotkut multimediatoiminnot ovat kokonsa vuoksi vain muutama sata dollaria, kun taas toiset voivat suorittaa jopa 10 000 dollaria, varsinkin jos tarvitset uuden multimedialaatikon jokaiselle sivulle.

Kokonaiskustannukset: 300–15 000 dollaria

rakentaminen

Suunnitellut verkkosivustosi kaikki näkökohdat voit siirtyä prosessin rakennusvaiheeseen. Tässä vaiheessa joudut käyttämään rahaa verkkosivustosi rakentamiseen sekä etu- että takaosassa sekä suunnittelemaan tehokkaita käyttöliittymiä..

UI rakentaminen

Sinun on suunniteltava ja rakennettava käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, sekä yleinen teema, joka vie ihmiset sivustoosi ja kiinnittää heidän huomionsa, joten he eivät lähde heti. Käyttöliittymien rakentaminen on yhtä tärkeää kuin muut rakennustyön elementit; siihen sisältyy yksityiskohtainen tutkimus kohdeyleisöllesi sekä kilpailijoiden perusteellinen analyysi, jotta et rakenna jotain, joka on suora kopio toisesta sivustosta. Sen sijaan haluat ottaa kilpailijoidesi vahvuudet ja tehdä niistä omat.

Sitten sinun on keksittävä käyttöliittymäsi “kehys” ja yleinen prototyyppi ja näytettävä se muutamille ihmisille, jotta tiedät, pitäisikö sinun jatkaa. Käyttöliittymän kokonaisvaltainen muotoilu voi johtaa 500 – usean tuhannen dollarin suuruiseen summaan riippuen kehittäjällesi tai agentuurillesi varatusta ajasta.

Käyttöliittymän kehitys

käyttöliittymän web-kehitysKäyttöliittymän jälkeen sinun on rakennettava verkkosivustosi käyttöliittymä. Verkkosivusi etuosa on kaikki mitä kävijä voi nähdä ja olla vuorovaikutuksessa, minkä vuoksi se tulee käyttöliittymän jälkeen. Se sisältää kaiken kuvista ja multimediasta kohdistintyyliin rekisteröintipainikkeisiin kirjautumiskenttiin ja prosesseihin.

Haluat rakentaa jotain, joka on sekä reagoiva että käyttäjäystävällinen, samoin kuin jotain, joka on silmälle miellyttävä. Tämä vähän rakennus voi maksaa sinulle helposti useita tuhansia dollareita, jos sinulla ei ole taitoja tai aikaa tehdä se itse.

Taustakehitys

Sen jälkeen kun käyttöliittymä on tietysti taustakehitys. Tähän sisältyy kaikkien ohjelmistojen ja muun koodin kirjoittaminen, jotka ovat tarpeen sivustosi toiminnan varmistamiseksi. Kun joku lisää kirjautumistietonsa, sinulla on oltava tausta-verkkosivustoarkkitehtuuri paikoillaan varmistaaksesi, että prosessi sujuu hyvin. Tähän sisältyy myös verkkosivustosi integroiminen kolmansien osapuolien palveluihin ja tietojenkäsittelytyökaluihin.

Sellaisena se on yksi rakennusvaiheen monimutkaisimmista osista ja voi maksaa sinulle yli 3000–15 000 dollaria.

ominaisuudet

Sivustoosi lisättävät ominaisuudet vaikuttavat välttämättä sivuston kokonaiskustannuksiin. Interaktiivinen media on yksi tärkeimmistä ja kiinnostavimmista ominaisuuksista, joita voit tarjota sivustollesi, ja monet yritykset sisällytetään oletusvaihtoehtoon, koska se on niin hyvä pitämään ihmisiä sivustolla pidempään.

Interaktiivinen media voi olla pieni videopeli, visuaali, jonka avulla kävijät voivat napsauttaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, tai jopa interaktiiviset chat-järjestelmät. Vuorovaikutteinen media on kuitenkin erittäin aikaa ja resursseja vaativaa, joten se voi helposti maksaa jopa 10 000 dollaria.

Haluat todennäköisesti myös sijoittaa sisällönhallintajärjestelmään, jos et kirjoita ennalta suunnitellulle alustalle, kuten WordPress. Sisällönhallintajärjestelmien avulla voit ja ryhmäsi lisätä tai muokata sivustosi jo olemassa olevia tietoja ilman, että sinun täytyy muuttaa koodia. Tämä voi myös aiheuttaa useita tuhansia dollareita.

Lisäksi jokaisella verkkosivustolle lisäämälläsi sivulla on projektisi kokonaiskustannukset. Ei ole harvinaista, että sivu maksaa itsestään 100 dollaria tai enemmän sen sisällöstä riippuen, joka sen täyttää.

Mainitsimme verkkokaupan aiemmin, mutta jälleen kerran, kun lisäät tämän toiminnallisuuden sivustoosi, se nostaa yleistä kysyntähintaa. Verkkokaupan ominaisuuksiin kuuluvat maksujenkäsittelyjärjestelmät, ostoskärryt, maksutavat, tuotesivut ja myös tarkistussivut, joille asiakkaat voivat jättää palautetta. Saatat tarvita paljon verkkokauppasisältöä sen perusteella, kuinka monta tuotetta haluat myydä tai näyttää. Sellaisena sähköisen kaupankäynnin ominaisuus voi nousta vähintään 20 000 dollariin yrityksen koosta riippuen.

Viimeinkin, monet verkkosivustot käyttävät myös tietokantojen integrointityökaluja tai -palveluita. Lyhyesti sanottuna, nämä keräävät vierailijoihisi tai asiakkaisiisi keräämäsi tiedot ja sijoittavat ne yhdeksi resurssiksi, jonka sinä tai muut ryhmäsi tai yrityksesi ihmiset voivat hakea. Se on välttämätön ominaisuus monille yrityksille ja vakaville verkkomerkkeille, joten useimmat yritykset lisäävät lopulta useita tuhansia dollareita kokonaiskustannuksiinsa, jotta ne voivat turvata tietokannan integroinnin.

Verkkosivun rakentajan käyttäminen

wix vs wordpress -logoUuden verkkosivun rakentamisessa on kaksi ensisijaista vaihtoehtoa: voit käyttää verkkosivustojen rakentajaa, kuten WordPress tai Wix, ja rakentaa sivustosi heidän ennalta suunniteltujen elementtien ja laitteiden avulla, tai voit keksiä itsesi tai toisen kehittämän mukautetun sivuston. tämän alan asiantuntija tai ryhmä.

Verkkosivun rakentajan käyttäminen on ylivoimaisesti halvempi vaihtoehto, ja pääsy verkkosivuston rakennustyökaluun sisältyy usein moniin web-hosting-paketteihin.

Verkkosivun rakentajien avulla voit ”Vedä ja pudota” verkkosivun eri elementit, kuten valintaikkunat tai sisältöruudut, paikalleen käyttämällä esivalmistelujärjestelmää tai ripustusjärjestelmää. Periaatteessa ne tekevät verkkosivustollesi kehyksen ja antavat sinun täyttää sisällön tai säätää erilaisia ​​widgettejä tai sisältöruutuja haluamallasi tavalla.

Se on suhteellisen intuitiivinen ja voi maksaa sinulle vain yhteensä pari sataa dollaria. Saatat joutua maksamaan muutama lisämaksu aiheiden tai medialisäysten perusteella; jokainen verkkosivustojen rakentaja on hienovaraisesti erilainen, ja jotkut ovat varmasti parempia kuin toiset.

merkintä: On olemassa laadukkaita ilmaisia ​​verkkosivustojen rakentajia, mutta premium-sivustot ovat useimmiten hyödyllisempiä

Muokatun sivuston käyttäminen / Kehittäjän tekemät

Vaihtoehtoisesti kehittäjän tai web-suunnittelutoimiston tekemän mukautetun sivuston rakentaminen on paljon kalliimpaa.

Freelance-web-kehittäjät löytyvät suhteellisen helposti monien freelance-palkkaavien verkkosivustojen ja sisältöverkkojen ansiosta. Freelancerit ovat riippumattomia urakoitsijoita, jotka rakentavat verkkosivustosi sen jälkeen kun heille on annettu työpaikkaehdotus, ja heidän palveluistaan ​​vaatima määrä voi vaihdella villisti. Ei ole harvinaista, että freelancereita veloitetaan useita tuhansia dollareita täydellisen verkkosivuston rakentamisesta tyhjästä, jopa korkeammilla hinnoilla, jos heidän on myös suunniteltava ja suunniteltava verkkosivusto.

Yleensä on parempi idea maksaa kalliimmista freelancereista, joilla on paljon erilaisia ​​töitä vyönsä alla tai portfoliossa, kuin on halpa vuokrata ja vuokrata edullinen freelancer, joka ei tiedä mitä he tekevät.

Voit myös vuokrata verkkosivujen suunnittelutoimiston. Nämä ovat ammattimaisia ​​verkkosivustojen rakennusyrityksiä, jotka toimivat samalla tavalla kuin freelancerit; annat heille ehdotuksen ja he työskentelevät kanssasi selvittääksesi yksityiskohdat ja rakentaaksesi verkkosivustosi, kun olet tyytyväinen. Niiden käytön etuna freelanceriin nähden näkyy aika ja yksityiskohta. Koska he johtavat useiden kymmenien tai satojen ihmisten ryhmää, ne voivat hoitaa suurempia ja monimutkaisempia verkkosivustoja paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin yksin työskentelevä freelanceri..

Haittana on, että ne ovat paljon kalliimpia. Monet ylemmän tason web-suunnittelutoimistot veloittavat kymmeniä tuhansia tai satoja tuhansia dollareita verkkosivuston rakentamiseksi tyhjästä.

Viimeinen vaihtoehto on tietysti kehittää verkkosivustosi itse käyttämättä verkkosivustojen rakentajaa. Tämä on teoriassa täysin ilmainen, mutta sinun on silti maksettava palvelimen isännöinnistä ja muista osista. Se maksaa myös melko paljon aikaa, eikä se välttämättä ole vaivan arvoista, jos sinulla ei ole taitoja ja asiantuntemusta erinomaisen verkkosivuston luomiseen.

Kokonaiskustannukset: Enintään 10 000 dollaria käytetyn työntekijän ja toteutettujen ominaisuuksien mukaan.

Isännöinti / muut kustannukset

Kun sinulla on oma verkkosivusto, sinulla on joko oltava omat palvelimet, jotka muodostavat yhteyden Internetiin, tai yleisemmin käyttävät web-hosting-palvelua. Tämän avulla muut Internet-käyttäjät pääsevät verkkosivustollesi tallentamalla tietoja palvelimille, jotka ovat jatkuvasti yhteydessä verkkoon.

Isännöintipalvelu

sivujen ylläpitoMaksat web-hosting-palveluista vuokraamalla pääasiassa palvelintilaa kuukausittain tai vuosittain. Verkkosivustosi isäntäpalvelun tyyppi ja laatu voivat vaikuttaa moniin asioihin, mukaan lukien:

 • palvelinresursseja, kuten tallennustilaa tai kaistanleveyttä
 • latausajat vierailijoillesi; paremmat hosting-palvelut mahdollistavat reagoivamman sivun lataamisen
 • widgetit tai lisäosat, jotka lisäävät tai laajentavat sivustosi toimintoja

Kaiken kaikkiaan web-hosting-palveluntarjoajasi on tärkeä tekijä verkkosivustosi pyrkimysten yleisen menestyksen ja laadun kannalta. Verkkosivuston isännöinti voi maksaa välillä 20– useita tuhansia dollareita vuodessa palvelinresurssien tarpeiden perusteella. Voimme hajottaa useita perustyyppejä web-hosting-palveluita:

Jaettu hosting

Tämä on alkeellisin tyyppi web-hosting, ja sen avulla voit vuokrata tilaa, jonka jaat muiden palvelimien kanssa. Et saa tonnia kaistanleveyttä palvelinresursseille, mutta niiden tilauspaketit ovat yleensä erittäin edullisia, ja niihin sisältyy usein verkkosivustojen rakentajia tai muita etuja.

Niistä ovat parhaita hosting-paketteja pienille blogeille tai muille verkkosivustoille, joiden ei tarvitse tarjota korkeatasoista suorituskykyä tuhansille kävijöille koko ajan. Jaetut isännöintipalvelut maksavat 20–300 dollaria vuodessa

WordPress-hosting

Näet usein nimitetyn WordPress-isäntän. tämä on sama asia kuin jaettu isäntä, mutta WordPress on esiasennettu. Nämä hosting-paketit sisältävät usein ylimääräisiä etuja tai ominaisuuksia erityisesti WordPress-käyttäjille, ja ne maksavat suunnilleen saman hinnan kuin jaetut hosting-suunnitelmat.

VPS-hosting-ca

VPS-hosting (virtuaalinen yksityinen palvelin)

Tämäntyyppinen isännöinti antaa sinun jakaa palvelintilaa muiden asiakkaiden kanssa, mutta antaa sinulle ylimääräisiä resursseja kyseisestä palvelimesta ohjelmiston taikuuden takia – palvelin jaetaan “virtuaalisiksi” palvelimiksi jokaiselle käyttäjälle.

Se on pohjimmiltaan hyvä keskitie oman palvelimen omistamisen ja kustannusten pitämisen välillä, kuten jaetun isännöintipalvelun välillä. Nämä paketit voivat maksaa 200–700 dollaria vuodessa.

Dedicated hosting

Laadukas omistettu palvelinmajoitus on kallein kaikista vaihtoehdoista, mutta se antaa verkkosivustollesi tai yrityksellesi oman palvelimen ja kaikki sen mukana tulevat resurssit. Sellaisenaan nämä ovat ainoa todellinen vaihtoehto suurille verkkoyrityksille tai multimedia-verkkosivustoille, jotka saivat tuhansia kävijöitä päivässä. Dedikoidut palvelimet voivat maksaa 1000–25 000 dollaria vuodessa.

verkkotunnuksen

Verkkosivuston ylläpidon lisäksi sinun on harkittava verkkotunnuksesi verrattain pienempiä maksuja. Lyhyesti sanottuna verkkotunnuksesi on verkkosivustosi online-identiteetti, joka on erityinen sinulle ja vain tuotemerkillesi. Verkkotunnuksesi pysyy ainutlaatuisena, vaikka muilla verkkosivustoilla voi olla samanlaisia ​​nimiä kuin sinun.

Tämän hyödyn saamiseksi sinun on ostettava verkkotunnus ja rekisteröitävä se vuosittain. Verkkotunnuksen ylläpitäminen on tärkeää, jotta Internetissä säilyy vakaa tuotemerkki ja luotettavuus sekä kävijöiden että Googlen kanssa; se sijoittaa omilla verkkotunnuksillaan olevat verkkosivut kilpailukykyisemmin, joten siitä tulee pakollinen ominaisuus vakaville verkkoyrityksille tai verkkosivustoille, jotka haluavat kasvaa.

Se myös on suuri rooli verkkomainonnassa. Verkkotunnuksesi määrittää, mihin kävijät ohjataan, kun he napsauttavat mainostasi. Yksittäisen verkkotunnuksen turvaamatta jättäminen tarkoittaa, että he voivat mennä jonnekin muualle, tuhlaavat mainontadollareja.

Voit ostaa ja rekisteröidä verkkotunnuksen monilta samoilta hosting-yrityksiltä, ​​jotka tarjoavat yllä kuvattuja hosting-palveluita. Verkkotunnukset maksavat välillä 1–15 dollaria nimen suosion tai käyttämäsi palvelun mukaan.

Related: Kuinka ostaa verkkotunnusta

SSL

SSL tai Suojattu pistorasiakerros, Sertifiointi on yksi verkkosivustojen palapelin tärkeimmistä palasista. SSL-sertifikaatti suojaa verkkosivustoasi ja kävijöitä suojaamalla heidän arkaluontoisia tietojaan. Se on tällainen yleinen ja niittymäinen turvatoimenpide, joka näkyy jopa verkkosivustosi URL-osoitteessa, eli jokainen sivustosi pysäyttämä kävijä voi nähdä, onko WordPress-sivustosi suojattu.

Tämä on myös tärkeää, koska GDPR asetti äskettäin useita rajoituksia verkkosivustoille, jotka harjoittavat kansainvälistä kauppaa, mutta jotka eivät ryhdy tehokkaisiin toimenpiteisiin käyttäjiensä tietojen suojaamiseksi. Sinulla on käytännössä oltava SSL-sertifikaatti, jos haluat tehdä liiketoimintaa asiakkaiden kanssa EU: ssa ja nykypäivän ulkopuolella. Verkkokaupan verkkosivustojen omistajien on harkittava SSL-sertifiointikustannuksia liiketoiminnan välttämättömyydeksi.

Vaikka et ole verkkokauppasivuston omistaja, saat hyötyä korkeammasta turvallisuudesta, jota tällainen sertifiointi tuo.

SSL-varmenteet voivat tulla web-hosting-yrityksiltä tai muilta myyjiltä tai palveluilta; on myös mahdollista saada ilmainen SSL-varmenne, vaikka maksetut SSL-varmenteet ovat yleensä parempia yleisen turvallisuuden kannalta, kuten edistyneet salausmallit. SSL-varmenteet voivat maksaa siten 0 dollaria tai jopa 1 000 dollaria vuodessa, jos suuret sivustot, joilla on suuremmat turvallisuustarpeet, takaavat korkeammat kustannukset.

merkintä: Jos turvallisuus on tärkein huolenaihe (niin kuin sen pitäisi olla), korkealaatuiset tietoturvalaajennukset helpottavat elämääsi

Kokonaiskustannukset: noin 100 dollaria kuukaudessa, jopa 1 000 dollaria dollaria kuukaudessa.

SEO / Sisältö

Jopa verkkosivuston rakentamisen jälkeen siitä ei ole paljon hyötyä kenellekään, ellet täytä sitä sisällöllä ja tee sisältöä optimoiduksi hakukoneiden kävijöille. Tässä SEO tai hakukoneoptimointi tulee peliin.

Kirjallinen sisältö

Kun täytät sivustosi sisällöllä, kustannukset siitä voivat vaihdella tarvitsemasi sisällön määrän sekä sisällön laadun ja tyypin mukaan.

Esimerkiksi useimmissa verkkosivustoissa on joko omistajiensa kirjoittajien kirjoittamaa sisältöä tai ammattimaisten freelance-copywritereiden kirjoittamaa sisältöä. Oman sisällön kirjoittaminen on selvästi ilmaista, mutta se voi viedä huomattavasti aikaa, etenkin kun harkitset tutkimusta, muotoilua ja muokkaamista.

Kääntöpuolelta löytyy ammattimaisia ​​copywritereitä joko freelance-ominaisuudessa tai osana erillistä copywriter-virastoa. Freelancerilta toimitettu tekstikirjoitus voi olla joko erittäin halpaa tai paljon kalliimpaa laadusta riippuen.

Tynnyrihintojen alaosassa maksettu freelance-copywriting on todennäköisesti täytetty kirjoitusvirheillä tai virheillä. Samaan aikaan ylimmän tason freelance-copywriteerit veloittavat enemmän jokaisesta luomansa sisällön sivusta, mutta yleensä mukana on lisätty linkkejä, hakukoneoptimointi ja älykkäät avainsanojen nauhoitukset koko sisältöön. Kaikki tämä voi tehdä kyseisestä sisällöstä houkuttelevamman Google-haun sijoitusalgoritmeille ja tehokkaamman vetämään verkkosivustosi kävijöitä.

Kopiointiyrityksillä on kirjoittajaryhmiä, jotka työskentelevät yhdessä verkkosivustojen sisällön suhteen. Tämä tekee niistä paljon paremman valinnan, jos joudut täyttämään suuremman verkkosivuston kymmenillä sivuilla paljon lyhyemmässä ajassa.

Kaiken kaikkiaan ammattimainen copywriting joko freelancerilta tai copywriter-agentuurilta maksaa sinulle välillä 20–500 dollaria sivua kohden sisällön tyypin ja määrän perusteella. Muista ottaa tämä huomioon laskettaessa verkkosivustosi lopullisia kustannuksia.

Muu sisältö

Lisäksi, jos sinun on tehtävä videoita, musiikkia tai muuta sisältöä verkkosivustollesi, sinun on myös otettava nämä kustannukset huomioon. Videon tekemisestä aiheutuvat kustannukset ovat pääosin lukemattomia, koska videon luomiseen lukemattomat tekijät.

SEO

HakukoneoptimointiHakukoneiden optimointi edellyttää sisällön keksimistä, joka käyttää älykkäästi etsittyjä avainsanoja ilman, että se tulee robotiksi; tätä käytäntöä kutsutaan usein ”avainsanan täyte”.

Sisällön kirjoittaminen kiinnostavalla tavalla ja linkkien linkittäminen sekä omille sivuillesi ja tuotteisiisi että muihin verkkosivustoihin, joiden kanssa muodostat vierailijaverkoston, voi auttaa verkkosivustosi näyttämään houkuttelevammalta Google-hakutulosalgoritmeille ja auttamaan sinua saamaan kävijöitä tällä tavalla.

Hakukoneiden optimointi laajentaa myös sivujen sijoittelua ja verkkosivustojen kehittämistä. Sellaisenaan on copywritereitä tai muita verkkosivustojen kehittäjiä, joilla on hakukoneoptimointitaitoja, ja he saattavat veloittaa näiden käyttämisestä verkkosivustollasi. Esimerkiksi kuvan optimointi tai tiedostojen pakkaus.

Tämä voi maksaa missä tahansa välillä 700 dollaria useisiin tuhansiin dollareihin kuukaudessa; se on kalliimpaa, jos lisäät jatkuvasti uutta sisältöä ja haluat pysyä osuvana, ja halvempaa, jos et päivitä sivustoasi niin usein.

Tietysti voit tehdä hakukoneesi optimoinnin itse. Mutta muista, että tämä voi viedä huomattavasti aikaa, varsinkin jos teet niin oman kopion kirjoittamisen yhteydessä.

Kokonaiskustannukset: 100 dollaria sivua kohti – enintään 500 dollaria sivua kohden, kun otetaan huomioon sisältö, SEO, linkitys jne.

Markkinointi

Kun sivustosi on valmis ja täynnä se sisällöllä, kertoimet ovat hyvät, että sinun täytyy viettää jonkin aikaa sivustosi markkinoinnissa, jotta saat tarpeeksi kävijöitä kommentoimaan Google-hakualgoritmeja ja siirtämään sivustosi etusivulle. . Tähän sisältyy sisältömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja sähköpostimarkkinointi.

Sisämarkkinointi

sisältömarkkinointi

Mainosta blogiviestejäsi tai muuta sisältöäsi suoraan kohdeyleisöllesi linkittämällä linkkejä vastaaviin sivustoihin tai mainostamalla sisältöäsi muilla keinoilla, kuten bannerimainoksilla.

Voit vuokrata sisältömarkkinointipalvelun tai käyttää omia mainosdollariasi saadaksesi sivustosi sanan laajempaan Internetiin useita tuhansia dollareita kuukaudessa, jopa 10000 dollaria, jos sinulla on todella suuri sivusto, jolla on tonnia sisältöä.

Sosiaalisen median markkinointi

Sekä yksinkertaisempia että edullisempia; se tarkoittaa joko henkilön palkkaamista tekemään markkinointia sinulle tai itse tekemistä.

Joko niin, sinä tai sosiaalisen median markkinoija vietät aikaa sellaisilla alustoilla, kuten Facebook, Twitter, ja keskustelevat entistä paremmin seuraajien kanssa ja saavat uusia seuraajia ohjaamaan sivustosi vierailuja ja luomaan korkeampia muuntokursseja. Jos päätät palkata jonkun tekemään tämän puolestasi, sosiaalisen median markkinointi voi maksaa useita satoja jopa 2000 dollaria kuukaudessa.

Sähköposti markkinointi

Halvin vaihtoehto, vaikkakin se vaatii usein, että verkkosivustollasi on uutiskirje tai sähköpostiluettelo. Sähköpostimarkkinoinnissa lähetät viikoittain tai kuukausittain uutiskirjeen tai sähköpostin, joka esittelee uutta sisältöäsi tai sivustosi mainostamista. Tämä voi aiheuttaa sinulle vain muutaman dollarin kuukaudessa, jopa 1000 dollaria kuukaudessa, jos jatkat todella massiivista sähköpostimarkkinointikampanjaa.

Kokonaiskustannukset: 300–1000 dollaria tuhansina dollareina markkinoinnin kattavuudesta riippuen.

ylläpito

verkkosivujen ylläpitoSivustosi rakentaminen ja sen täyttäminen laadukkaalla sisällöllä on vain osa taistelua. Sinun on myös ylläpidettävä verkkosivustosi pitkällä aikavälillä, mikä tarkoittaa niiden toiminnan ylläpitämistä ja kävijöiden pitämistä onnelliseksi välttäen samalla mahdollisimman paljon seisokkeja.

Muista, että jos verkkosivustosi laskee, se on arvokasta aikaa, jolloin saatat saada kävijöitä ja saada tuloksen!

Hyvä uutinen on se verkkosivuston ylläpito on yksi alhaisemmista kustannuksista verrattuna kaikkiin muihin tekijöihin, jotka liittyvät sivuston kehittämiseen. Verkkosivun ylläpito voi ulottua:

 • hankkia uusia palvelinresursseja liikenteen kasvaessa
 • palvelimien vaihtaminen suuremman kapasiteetin palvelimille, jos verkkosivustosi kasvaa onnistuneesti
 • suorittaa säännöllisiä virheenkorjaus- tai tietoturvapäivityksiä
 • varmuuskopiointi verkkosivustollesi, jos palvelin kaatuu
 • kiireisen työn tai asiakasvalitusten käsittely

Kaiken kaikkiaan, sinä tai tiimisi voi odottaa maksavan useita satoja dollareita jopa 1500 dollariin vuodessa kaikista verkkosivustosi ylläpitotarpeista. Huomaa, että yleiset ylläpitokustannukset voivat nousta dramaattisesti, jos joudut vaihtamaan isännöintipalveluntarjoajien palvelimia nopeasti tai hätätilanteessa tai jos palvelimet tai verkkosivustosi tarvitsevat välittömiä korjauksia tietoverkkohyökkäyksen vuoksi.

Kustannukset voivat olla jopa korkeammat, jos hakkeri onnistuu saamaan arkaluonteisia käyttäjätietoja ja aiheuttaa vakavia vaurioita sivustollesi, mikä vaatii jälleenrakentamista.

Kokonaiskustannukset: 200 – 1500 dollaria vuodessa verkkosivuston koosta, palvelintarpeista jne. Riippuen.

Yhteenveto

Kuten näette, verkkosivuston rakentamisesta ja ylläpidosta aiheutuvien kustannusten kaventaminen on uskomattoman monimutkaista. Se riippuu lukemattomasta määrästä tekijöitä, mukaan lukien:

 • henkilökohtainen taitotasosi
 • tyyppinen verkkosivusto, jonka haluat luoda
 • määrä sisältöä, jonka haluat laittaa verkkosivustolle
 • sivustolle tarvittavat palvelinresurssit
 • kuinka monta kävijää sivusto saa
 • kuinka paljon ylläpitoa sivusto vaatii

Esimerkiksi, jos verkkosivustosi ei tule olemaan niin suuri, voit päästä eroon huippuluokan halvalla isännöinnillä ja vähentää kustannuksia huomattavasti. Tätä varten on usein fiksumpaa laskea keskimääräiset verkkosivustosi kustannukset koon ja tyypin perusteella. Olemme tehneet erittelyn sinulle alla.

Pienyrityksen verkkosivusto / blogi

 • Odottaa maksavansa alun perin vähintään 500–10 000 dollaria. Tähän sisältyy kirjanpito joidenkin asioiden tekemisestä itse alhaisemman arvion perusteella.
 • Odottaa, että se maksaa 200–1000 dollaria vuodessa vuotuisista ylläpitokuluista.

Verkkokauppasivusto

 • Odotettaisiin maksaa jopa 3000 dollaria myymälöistä, joissa on noin 100 tuotetta, ja enintään 20 000–30 000 dollaria myymälöistä, joissa on yli 500–1000 tuotetta.
 • Odottaa, että se maksaa 5000–20 000 dollaria vuotuisista ylläpitokuluista.

Yritysten / suurten yritysten verkkosivusto

 • Odottaa maksavan 10 000–40 000 dollaria korkealaatuisista sivustoista liiketoiminnan ja muuntokurssien vauhdittamiseksi, mukaan lukien markkinointi korkeammassa päässä.
 • Odottaa, että se maksaa 2000–20 000 dollaria vuotuisista ylläpitokuluista.

Tietokantaohjattu verkkosivusto

 • Odotettaisiin maksaa 5000–50 000 dollaria alustavasta rakennuksesta ja tietojen keruusta / keruusta.
 • Odottaa, että se maksaa 10 000–60 000 dollaria vuotuisista ylläpitokuluista, mukaan lukien ylimääräiset tietoturva- ja palvelinhuoltopalvelut käyttäjien tietojen suojaamiseksi.

Viime kädessä verkkosivustosi kustannukset riippuvat suuresti palkkaamasi avustyypistä, verkkosivustollesi haluamastasi laadusta ja siitä, kuinka paljon aikaa olet valmis uppoutumaan suunnitteluun, suunnitteluun ja koodaukseen.

Voit aina alentaa hintaa tekemällä enemmän työtä omalla ponnistelulla tai etsimällä hyviä tarjouksia esimerkiksi isännöintipalveluista tai verkkosivujen rakennustyökalulla. Käytä yllä mainittuja määriä yleisinä ohjeina ja alueina pikemminkin kuin kovia ja nopeita sääntöjä, etenkin koska verkkokehitysala muuttuu jatkuvasti.

Kiitos lukemisesta ja onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author