TSOHost Review: Miinukset ja plussat 12 kuukauden seurannan jälkeen.

TsoHost-arvosteluTsoHost-kotisivu

Tsohost perusti Paragon Internet Group vuonna 2003.

Nykyään he isännöivät yli 500 000 verkkosivustoa Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Toisin kuin eräät yritykset, jotka ovat saavuttaneet saman mittakaavan ja loppuunmyyneet, Tsohostia johtaa suurelta osin sama perustajaryhmä, joka on toiminut sitä perustamisestaan ​​lähtien lähes 14 vuotta.

Tsohost ei ehkä ole yksi suurimmista tai tunnetuimmista palveluntarjoajista. Mutta vakaa kasvu ja vakaa johtajuus osoittavat yritykselle, joka tietää mitä tekee.

Tämä arvostelu, jota olet lukenut, on ollut melkein vuoden ajan tekemässä.

Marraskuussa 2018 kirjauduimme heidän pilvipalvelusuunnitelmaansa ja olemme seuranneet tiiviisti suorituskykytilastoja, kuten käyttöaikaa ja sivun latausnopeutta siitä lähtien.

Tavoitteenamme on koota oikeudenmukainen, puolueeton arvostelu ja antaa Tsohostin tietojen puhua puolestaan ​​live-testisivustomme suorituskyvyn perusteella.

Katsotaanpa kuinka Tsohost on mennyt viime kuukausien aikana.

TsoHost-hosting-palvelun käytön etuja

Tsohost (yritys) on kasvanut tasaisesti ja pitänyt perustajaryhmänsä ennallaan. Tämä viittaa hyvin hoidettuun organisaatioon, jonka (pitäisi) toimittaa tärkeimmät näkökohdat, kuten käyttöaika ja nopeus.

1. Hienot ‘Bonus’ -suunnitelman ominaisuudet

TsoHost-hintasuunnitelmien vertailuTsoHost-hintasuunnitelmien vertailu

Kuten monet verkon parhaista isännistä, Tsohost sisältää yksinkertaisen asennuksen yhdellä napsautuksella suosikkisovelluksistasi, kuten WordPress, Drupal ja ZenCart. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla uusi sivusto muutamassa minuutissa, ja mahdollisesti voit myydä päivän loppuun mennessä.

Jokaisessa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. (Ja toisin kuin monet muut isännät, tämä rahat takaisin -takuu on todella paljon, ilman piilotettuja maksuja tai muita temppuja.)

Heidän suunnitelmissaan – jopa halvimmissa ja perussuunnitelmissa – on paljon lisäominaisuuksia, jotka eivät ole kovin yleisiä muiden isäntien kanssa. Esimerkiksi kaikki heidän suunnitelmansa tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ja verkkosivustojen siirron.

2. Läpinäkyvä hinnoittelu

Monilla hosting-palvelujen tarjoajilla on paljon myyntiä viime hetken uloskirjautumisessa. Kun valitset heidän valitut suunnitelmansa, siihen liittyy usein 2 tai 3 vuoden sitoutuminen korkeampien uusimishintojen kanssa.

Pidimme Tsohostin hinnoittelusuunnitelmista, koska löydät kaikki hinnasuunnitelmissa näkyvät ominaisuudet ja ne näyttävät sinulle myös erilaiset sitoumushinnat..

Näyttelyhinnat ovat 12 kuukauden ajan (noin 4 dollaria kuukaudessa aloitussuunnitelmasta) ja kuukausimaksun kohdalla hinnankorotuksen ollessa 1 dollari – noin 5 dollaria kuukaudessa.

3. Nopea, reagoiva tuki

Tsohost tarjoaa asiakaspalvelua kaikilla tärkeimmillä kanavilla. Kuten monet yritykset tänään, he nauttivat sekalaisista arvosteluista.

Arvostamme kuitenkin heidän nopeita vastausaikoja ja läpinäkyvää viestintää suurissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Twitterissä.

TsoHost sosiaalisen median tukiTsoHost Twitter -tuki

Olimme vaikuttuneita myös heidän live-chat-vaihtoehdoistaan. He yhdistyivät välittömästi, olivat reagoivia ja ammattitaitoisia sekä osoittivat vilpittömästi kiinnostusta tarpeisiimme. Yhdistimme myös lauantaina, mikä oli miellyttävä etu Tsohostin mukana.

Tsohost myös pidensi äskettäin puhelintukipalveluitaan muutaman kuukauden kuluttua kello 7.00–25.00 GMT. Se on sekä hyvää että huonoa, kuten näemme sekunnissa …

Miinukset TsoHost-hosting-palvelun käyttämiselle

Kaiken kaikkiaan Tsohostilla on paljon pidäviä asioita.

Niiden käytettävyys ja nopeus ovat molemmat vakaa. Heidän halvimmissakin suunnitelmissa on hienoja ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja yhden napsautuksen asennukset.

Ja vaikka heidän asiakastuensa eivät olekaan täydellisiä, ne ainakin reagoivat nopeasti yrittääkseen ratkaista kaikki avoinna olevat kysymykset.

Kuitenkin heidän palvelussaan on joitain haittoja, jotka sinun tulisi olla tietoinen.

1. 99,45% Uptime – Huonompi kuin teollisuuden keskiarvo

Uptime on kiistatta tärkein kriteeri, josta hosting-yritys vastaa.

Syynä on, että pienikinkin seisokkeja – kuten 99% – voi lisätä siihen, että sivustosi on offline-tilassa melkein koko päivän kuukaudessa.

Tsohost on lähettänyt heikot käyttöajanjaksot ajanjaksona, jolloin olemme seuranneet niitä.

Viimeisen 12 kuukauden seuranta: käyttöaika

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,85%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,83%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,63%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,69%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 98,33%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,61%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,45%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,91%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,60%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 98,28%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,28%

TsoHost viimeisen 12 kuukauden tilastotTsoHost keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

Heidän keskimääräinen käyttöaika on alle alan keskiarvon.

Aivan liian monta seisokkia ja paljon seisokkeja tarkoittaa liikenteen menettämistä ja mahdollisesti paljon menetettyjä tuloja.

Sinun olisi paljon parempi yhteistyössä joidenkin muiden palveluntarjoajien kanssa (mukaan lukien valinta # 1, HostGatorin hallinnoima WordPress-suunnitelma).

2. Sivun lataaminen on hitaampaa kuin kilpailu

Toinen tärkeä päätöksentekomenettely, jota sinun tulisi käyttää arvioitaessa uutta hosting-yritystä, on nopeus.

Syy? Kolme neljäsosaa verkkosivustosi liikenteestä poistuu, jos sivujen lataaminen vie yli viisi sekuntia.

Viimeisen 12 kuukauden seuranta: LOAD TIME

TsoHost viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotTsoHost keskimääräinen nopeus | Katso tilastot

Olemme erittäin huolissamme ensimmäisistä kuukausista, kun aloimme seurata niitä. 2 sekunnin latausajalla se tarkoittaa, että melkein puolet liikenteestä poistuu sivustolta ja vierailee jonkun muun kanssa, jolla on paljon parempi latausaika, ainakin alle 1 s.

Viime kuukausina he ovat kuitenkin osoittaneet parantuneita lastausaikoja, joten on toivoa, että he parantavat nopeuttaan edelleen.

Toistaiseksi he eivät ole riittävän hyviä keskimääräisellä 813 ms: lla saadakseen peukalon ylös meiltä.

3. UK-pohjaiset palvelimet

Se ei välttämättä ole huono asia. Jos sivustosi on kuitenkin tarkoitettu pääasiassa Yhdysvaltain markkinoille ja asiakaskunnalle, suosittelemme paremmin palvelimiasi, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, ei ulkomailla..

Merentakaiset palvelimet hidastavat sivustosi usein, koska tiedonsiirto vie kauemmin.

4. Tiukat maksuehdot

Pitkät ja kauhistuttavan tylsät palvelun ehdot ovat yleensä mihin kaikki ruumiit haudataan.

Ja Tsohostin ehdot eivät olleet poikkeus.

Ensinnäkin on heidän tiukat ehdot, jotka koskevat kuinka ja milloin uusinnat maksetaan.

Tässä on ongelma: kuinka usein saat uuden luotto- tai maksukortin koko vuoden ajan, vain jotta vanha yhdistetään edelleen moniin online-tileihin (kuten isännöintipalveluntarjoajiin)?

Jos viivästyneitä laskuja ei hoideta muutamassa päivässä, Tsohost keskeyttää tilisi automaattisesti (mikä tarkoittaa, että sivustosi menee). Joten pidä tarkkana näitä muistutusviestejä!

Kun muut heidän kauttaan ostetut tuotteet, kuten verkkotunnus, vanhenevat (jälleen, valitettavasti, yleinen, kun he yrittävät käyttää korttia vanhalla numerolla, ja maksua ei käytetä läpi – vaikka luulet vain tekevän), kyseinen tuote vanhenee heti seuraavana päivänä.

Kun olet suorittanut maksun oikein, sinun on silti ilmoitettava heille sähköpostitse saadaksesi verkkotunnuksesi tai sivustosi takaisin verkkoon seuraavan 24 tunnin sisällä. Joten saatat katsoa tahattomasti pitkää seisokkeja, jos jotain yleistä, kuten korttitietosi muuttuvat, tapahtuu ja maksu ei käy läpi.

Toinen mahdollinen haittapuoli on, että kaikkien vastaanotettujen maksujen on oltava Ison-Britannian punta. Tämä tarkoittaa, että olet kiinnostunut mahdollisista valuuttakurssimaksuista.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, he varaavat oikeuden muuttaa tai mukauttaa hinnoittelua milloin tahansa. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka seuraava uusimiskausi ei maksa sinulle nyt enemmän, se ei tarkoita, että lähitulevaisuudessa niin tapahtuu.

5. Rajoitettu puhelintuki

Pieni lopullinen kritiikki.

Kyllä, on hienoa, että Tsohost-puhelintukea on laajennettu klo 7.00–25.00 GMT.

Jos sijait Yhdysvalloissa (tai muualla muualla kuin Isossa-Britanniassa ja Länsi-Euroopassa), se saattaa aiheuttaa muutamia ongelmia.

Entä esimerkiksi jos istut Kaliforniassa klo 17.30 ja sivustossasi on ongelmia? Harmi, koska keskiyön GMT on klo 17.00 PST, mikä tarkoittaa, että et voi tavoittaa ketään puhelimessa vielä kuusi tai seitsemän tuntia.

Se yhdistettynä siihen, että olet kiinnostunut valuuttakursseista, saattaa tehdä siitä, että on vaikeaa käsitellä ulkopuolella, jos asut Ison-Britannian ulkopuolella.

TsoHost hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

TsoHost tarjoaa neljä erilaista jaettua hosting-suunnitelmaa. Kaikki hinnat ovat sitoutuneet 12 kuukauteen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää.

Tässä on mitä sisältyy jokaiseen:

 • talous: Tämä suunnitelma on 3,99 puntaa kuukaudessa, ja se tarjoaa sinulle 100 Gt tilaa tallennustilaa rajoittamattomalla kaistanleveydellä ja 100 x 200 Mt postilaatikoilla, Salatko SSL-tuki + ilmainen verkkotunnus.
 • Deluxe: Tämä suunnitelma maksaa 5,99 puntaa kuukaudessa, rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton kaistanleveys, 500 x 1 Gt postilaatikoita, Salatko SSL-tuki, ilmainen standardi SSL + ilmainen verkkotunnus
 • Perimmäinen: Tämä suunnitelma maksaa 8,99 puntaa kuukaudessa, toimittamalla rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton kaistaleveys, rajoittamaton x 10 Gt postilaatikot, Salatko SSL-tuki, ilmainen standardi SSL, 2 verkkokaupan siirtoa + ilmainen verkkotunnuksen nimi.
 • Maksimi: Tämä suunnitelma maksaa 14,99 puntaa kuukaudessa, ja se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, RAJOITTAMA kaistanleveyden, Salatkoon SSL-tuki + ilmainen verkkotunnus, 3 verkkokaupan siirtoa.

TsoHost hinnasuunnitelmaTsoHost hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Helppo ilmoittautuminen: Rekisteröintiprosessi on suhteellisen nopea ja kivuton
 • maksutavat: Voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Ei verkkotunnuksia joissain suunnitelmissa. Ole varovainen uusimisen suhteen.
 • upsells: Matkalla on muutama myyntimyynti.
 • Tilin aktivointi: Yleensä välitön voi tietyissä tapauksissa kestää jopa päivän.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Erittäin helppo, yhden napsautuksen asennusprosessi käytettävissä olevista suosituimmista sovelluksista.

Suosittelemmeko Tsohostia?

Valitettavasti ei.

Pidämme heidän suhteellisen edullisista suunnitelmistaan, jotka tarjoavat upeita ominaisuuksia. Arvostamme myös sitä, että heidän hinnoittelu on avointa ja rehellistä verkkosivustollaan, vaikka se sisältyy tiukkoihin ehtoihin. Hinnat kuitenkin esitetään ilman arvonlisäveroa, jonka maasi määrittää laskutustiedot.

Heidän käyttöaika ja liian keskimääräinen nopeus eivät ole meihin vaikuttuneita.

Olemme tyytyväisiä heidän tukeensa. Kuitenkin, kun muut tärkeät ominaisuudet ovat niin huonoja, sinun pitäisi oikeasti kirjautua jonkun muun kanssa.

Sinun olisi parempi olla tekemisissä joidenkin parhaiden isännöintipalveluntarjoajiemme kanssa.

Onko sinulla kokemusta TsoHost? Jos näin on, haluaisimme kuulla alla olevan avoimen ja rehellisen arvion – positiivisesta tai negatiivisesta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author