Suosituin pienyritysten hosting 2020

Vaikka päivä ei todennäköisesti koskaan tule, kun ostamme kaikkea verkosta (bensiini ja koiranpennut saattavat osoittautua erityisen ongelmallisiksi), ei voida kiistää, että verkkokauppa on luonut merkittäviä muutoksia ostoskäytäntöihimme.

Nyt näyttää siltä, ​​että jokaisella ja serkkullaan Fredillä on verkkokauppa. Ehkä sinäkin teet. Jos niin, enemmän valtaa sinulle.

Oletko tyytyväinen yrityksesi Web-isäntään?

Sinun tulisi olla aivan yhtä varovainen valitsemalla verkkosivustollesi isäntä kuin valitset sijainnin tiili-ja-lisää-myymälää varten. Verkkosivustosi on myymäläsi. Vahvan online-läsnäolon kehittäminen ja ylläpitäminen – ja napata pala jatkuvasti kasvavasta piirarasta – vaatii luotettavan, hyvämaineisen hosting-ratkaisun.

Tekijöillä, kuten käyttöaika ja sivun latausnopeus, on merkitystä potentiaalisille asiakkaille. Yksi huono kokemus huonosti toimivasta verkkosivustosta, eikä he todennäköisesti tule takaisin.

Jatka lukemista nähdäksesi, mitkä näistä palveluista ovat paras web-hosting pienyrityksille Kanadassa vuonna 2020.

Kuinka käyttää tätä opasta

Tiedämme, että kaikki pienyritykset eivät ole samoja. Joten siksi olemmekin valitsi parhaan isännän jokaiselle yritykselle. Tällä tavalla voit löytää isännän, joka toimii tarkasti tarkoituksiin. Toivottavasti se auttaa!

Parhaat isännöintipalvelut pienille yrityksille

1. Kinsta

Paras premium-vaihtoehto vakavalle isännöinnille

Kinsta-logo

Alkaen 30 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,95%
Keskimääräinen latausaika 475ms

Speed ​​pakko-arkkitehtuuri
Korkean tietoturvan verkko
Seuraavan sukupolven infrastruktuuri
Google Cloud Platform
Ilmaiset sivuston siirrot
Uptime tarkistaa joka toinen minuutti
Koko päivittäinen varmuuskopio
Liikennevirtavalmius
Hack-takuu
24/7 asiakastuki
20 globaalia tietokeskusta

PLUSSAT

Paras isäntä, jota pienyritykset voivat ostaa

HAITTOJA

Se maksaa sinulle

Kinsta kuuluu premium-luokkaan isännöintiin, se on pohjimmiltaan Lamborghini-isännöinti pienille yrityksille. Tämä tarkoittaa Kinstan käyttöä, sinun on käytettävä vähän enemmän rahaa kuin muihin isännöintiratkaisuihin. Aiotteko muuttaa verkkosivustosi liikennekoneeksi vai oletko kiinnostunut hallitummasta ratkaisusta, joka hoitaa tehtävät, jotka sinun olisi tehtävä itse muuten? Jos näin on, Kinsta on paras käytettävissä oleva valinta pienyritysten isännöintiin.

Useimmat pienyritysten isännöintipalvelut kilpailevat pohjaan hinnoittelun suhteen. Siinä ei ole mitään vikaa, koska se tuottaa paljon arvoa sinulle, isännöivälle kuluttajalle. Vuonna 2013 ryhmä kehittäjiä päätti kuitenkin, että heillä oli tarpeeksi toimialaa sellaisenaan, ja aikoi luoda parhaan premium-palvelumahdollisuuden. Tämä palvelu tarjoaa uskomattoman tuen, ilmaisen siirron, ilmaisen CDN: n ja edistyneet kojetaulut.

Useimmat isännöintipalvelut käyttävät Amazon Web Services -palvelua infrastruktuurinaan, mutta Kinsta päätti, että se ei ollut tarpeeksi hyvä, ja päätti käyttää sen sijaan Google Cloud Network -palvelua. Sen avulla saat paljon paremman suorituskyvyn ja voit valita tarkalleen, mitä tietokeskusta haluat käyttää.

Ainoa negatiivinen asia, jonka voimme rehellisesti huomauttaa Kinsan kanssa, on palvelun hinnoittelu, se on yksiselitteisesti kalliimpaa kuin kilpailijansa. Sille on syytä, sinun on haarnistettava muutama ylimääräinen luoneja ja tooneja, jotta pääset eroon kielteisistä asioista, jotka liittyvät kuluttajien isännöintipalvelun käyttöön..

Yli 5 dollarin kuukaudessa isännöintipalveluilla on jokaisella ainutlaatuinen kipupiste, joka sinun on käsiteltävä. Jos ansaitset budjettia, nuo kipupisteet saattavat olla sen arvoisia, jotta voidaan varmistaa, että saat WordPress-verkkosivustosi käyttöösi mahdollisimman pian. Jos sinulla on rahaa kuluttaa Kinstaan, niin näet, että kipupisteet katoavat silmien edestä, kun saat parhaan isännöintiturvallisuuden, nopeimmat nopeudet, eniten käyttöaikaa ja parhaat ominaisuudet.

2. HostPapa

PARAS YLEINEN HOSTING hinta, nopeus, käyttöaika ja asiakastuki (2,95 dollaria / kuukausi)

hostpapa -logoAlkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,95%
Keskimääräinen latausaika 475ms

Syvät alennukset Kanadan lukijoiden isännöintiin (yleensä 13,95 dollaria muualla)
ILMAINEN verkkotunnus
ILMAINEN verkkotunnuksen siirto
24/7 tuki
99,95% käyttöaika
Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
Rajoittamaton SSD-tallennustila ja mittaamaton kaistanleveys

PLUSSAT

Ominaisuuspaketit isännöintipalvelut, joissa on joukko ilmaisia ​​ja integraatioita, jotka tekevät elämästä paljon helpompaa.

HAITTOJA

Hieman kallis ilman alennusta

Lähes puolet heidän normaalin liiketoiminnan hosting-pakettien hinnasta ja ilmaisista päivityksistä, jotka ovat muuten vähän kalliita. Heidän tarjoamansa alennus tekee premium-valinnasta, kuten HostPapa, yhtä edullisen kuin jotkut halvimmista suunnitelmista.

Suorittaessasi pienyritystäsi sinä Älä halua käyttää enemmän rahaa kuin sinun täytyy. Yleensä on vaikea löytää oikeaa palvelua oikealta hintaluokalta. Jos olet lukenut tätä ja etsit yritysverkkomajoitusta, niin se ei ole.

HostPapa on helposti suosikki verkkoisäntämme – ja se ei ole vain siksi, että he ovat kanadalainen yritys. Käytämme HostPapaa useimmissa asiakassivustoissamme ja kaikissa omistamme. Sen lisäksi, että olemme pettyneitä mihinkään kriteereihimme ja olemme huomaamatta suurimmassa osassa kriteerejä, HostPapa on logistisesti paras Kanadan valinta.

Siitä asti kun HostPapa rakastaa Kanadaa yhtä paljon kuin me, he tarjoavat valtavia alennuksia kaikille lukijoillemme.

Käytä tätä linkkiänuoli osoittaa hostpapa-alennuslinkkiä hostingcanada.org-lukijoille– hakea alennusta uusista yritysten isännöintipaketeista, tai kirjaudu täällä saada se heti.

Yrityksesi verkkosivusto latautuu hieman nopeammin kuin se olisi, jos sitä ylläpidettäisiin muissa suosituissa verkkoisäntäkoneissa, koska HostPapan palvelimet sijaitsevat koko Kanadassa. Niiden pääkonttori on myös Kanadassa (kaupungissa: Burlington, ON).

HostPapa on myös ollut tarpeeksi ystävällinen tarjotaksemme lukijoillemme kaiken heidän tärkeät ominaisuudet ilmaiseksi, mukaan lukien heidän 30 päivän takuu, ilmainen verkkosivustojen rakentaja, ilmainen SSL, ilmainen yhden-yhden-koulutus, ja ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintiyhteensä 50 dollarin arvo.

HostPapalla on myös erinomainen asiakastuki ympäri vuorokauden. Jos tarvitset apua, se on pohjimmiltaan kuin toisen työntekijän avaaminen tyhjästä, jotta voit ratkaista yrityksesi tarpeet. Se on virtuaalinen jumalallinen, kun miljoona muuta asiaa on meneillään.

HostPapa tarjoaa myös yhden napsautuksen asennuksen, jonka avulla voit asentaa WordPressin helposti. Siinä on myös ilmainen SSL-ominaisuus Salatkoon joten jos käsittelet maksuja, kaikki on turvassa.

Pienyrityksen omistajana isäntä HostPapalla on aivan yhtä helppoa kuin mikä tahansa muu hosting-palvelu, jota nyt käytät. Jos olet uusi online-liiketoiminnan ja web-isännöinnin maailmassa, HostPapa on niin käyttäjäystävällinen kuin saa. Voit nopeasti käynnistää blogin tai yrityksen verkkosivuston – noudata vain HostPapa-arviointimme ohjeita.

3. SiteGround

Suuri käyttöajat ja latausajat + 24/7 asiakastuki 3,95 dollaria / kuukausi

Siteground-logoAlkaen 3,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,95%
Keskimääräinen latausaika 475ms

ILMAINEN sivustonsiirto tai uusi asennus yhden napsautuksen asennuksella
ILMAINEN automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi, CDN, sähköposti, SSL
24/7 tuki; ei odotusaikaa puhelimessa tai chatissa
Suosittelee WordPress parhaaksi isäntänä
99,9% käyttöaika

PLUSSAT

 Mukana olevat hyvät varmuuskopiot ainutlaatuisilla parannuksilla, jotka nopeuttavat verkkosivustoasi huomattavasti ja vaativat vähemmän resursseja.

HAITTOJA

Satunnaiset suunnitelmarajoitukset muihin yrityksiin sisältyy ilmaiseksi.

Hyvä verkkoisäntä on rahaa pankissa, ja juuri se SiteGround pyrkii olemaan. ympäri mahtavaa esiintyjää hosting-alalla helppokäyttöisellä ominaisuusjoukolla, joka yhdistyy erinomaiseen käytettävyyteen ja luotettavuuteen varmistaaksesi, että vietät enemmän aikaa yrityksesi kasvattamiseen ja vähemmän aikaa teknisiin yksityiskohtiin.

Missä SiteGround poikkeaa liiketoimintafilosofian valtavirrasta omistautumalla perusteellisiin ohjelmistokoodauksiin, jotka eivät ole riippuvaisia ​​jonkun toisen työstä.

Tarvitsetko räätälöityä ratkaisua, joka ei ole tarkka jäljennös siitä, mitä muut yritykset massoivat ulos? SiteGround saattaa olla paras valinta. Ja epäonnistuneesti asiat eivät mennä täydellisesti, odota maailmanluokan asiakaspalvelu ja tekninen tuki.

4. iPage

Edullisin pienyritysten isännöinti

IPage-logo

Helppo asennus ja luotettavuus vuodesta 1998
Mukana ILMAINEN verkkotunnuksen ja Googlen markkinointihyvitys
Rajoittamaton levy, kaistanleveys ja sähköpostit
ILMAINEN sivuston rakentaja ja ostoskori
75% alennus tänään (oli 8,99 dollaria / kuukausi)

PLUSSAT

 Tarjoaa täydellisen suojausohjelman ja lupaa vastata tukipuheluihin alle kahdessa minuutissa.

HAITTOJA

Asiakkailta on ollut huhuja, että iPage kärsii toisinaan hitaista verkkosivustoista ja liikaa seisokkeista – todennäköisesti liian monen jaetun palvelimen tuote.

Haluat tietysti ilmaisen isännöinnin. Me kaikki haluamme ilmainen isäntä.

… Mutta mitä sinun on ymmärrettävä, on se, että täysin ilmainen verkkoisäntä joko lopettaa toimintansa huomenna tai nikkeli ja himoaa sinut kuolemaan myyntien avulla. Mitä sinun pitäisi sen sijaan etsiä, on erittäin edullinen isäntä, joka on pienen sijoituksen arvoinen – näin on iPagella, joka maksaa alle 2 dollaria / kk.

Mitä voit odottaa vaatimattomalta kululta? Entä a ilmainen verkkotunnus, verkkosivustojen rakentaja, verkkokaupan vaihtoehdot, ja tekninen tuki tarvittaessa?

Sekä verkko-aloittelijat että veteraanit löytävät paljon rakastettavaa arvosta, jota iPage tuo pöytään. Vaikka verkkoisäntien luokittelu on toisinaan turhauttavaa omenoista appelsiineihin -prosessia, yksi asia on selvä. iPages on yksi parhaat budjettivaihtoehdot löytyy.

5. Wix

Edullisin pienyritysten isännöinti

wix-logo

Mitään koodausta ei tarvinnut täydelliseen hienostuneeseen vetämällä ja pudottamalla sivustojen rakennustyökaluun
Paljon korkealaatuisia malleja
Kukoistava sovellusmarkkina parantaa verkkosivustojen toimintoja
Verkkokauppa on kuollut yksinkertainen
Luo verkkosivusto kirjaimellisesti ilman kustannuksia

PLUSSAT

 Ehkä halvin tapa saada laadukas online-läsnäolo – nopeasti.

HAITTOJA

Jotkut uskovat, että suljettu SEO-ekosysteemi ei ole Googlen suosikki. Tarjoaa vain 14 päivän palautusajan.

Wix-alusta on edistynyt nopeasti lyhyessä ajassa …

Jos et ole tarkistanut niitä jonkin aikaa, odota löytäväsi hienostunut sivustojen rakentaja, jonka avulla kokemattomienkin kehittäjien on helppo koontaa ja tarkkaan sijoittaa kuvia, tekstiä, videoita ja muuta. Mikä parasta, kaikki pysyy oikeassa paikassa, kun laitat sen – ja muuten – mainitsimmeko sen sinun ei tarvitse koskettaa yhtäkään koodinpätkää?

Olipa päätavoitteesi yksinkertainen blogisivusto tai täysin toimiva verkkokauppa, Wix voi viedä sinut sinne. Kuten todella ilmainen web-isäntä, se ei todennäköisesti ole yllättävää, että perussuunnitelma tulee mainosten mukana, mutta voit päivittää niiden poistamisen hinnalla 10 dollaria / kk ja joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodessa.

Wix on myös loistava valinta jokaiselle, joka etsii paras verkkosivustojen rakentaja, ja se on henkilökohtainen suosikkimme jälkeen testataan ja arvioidaan sitä yli 14 kuukauden ajan.

6. InMotion-hosting

Edullisin pienyritysten isännöinti

InMotion-logo

ILMAINEN verkkotunnus, sivustonsiirto, WordPress asennettu
Rajoittamaton WordPress-sivusto yhdellä tilillä
Rajoittamaton kaistanleveys, ILMAINEN varmuuskopiointi, SSL
Helppo velho Google-sovellusten integrointiin
SPAM Turvallinen sähköpostisuojaus

PLUSSAT

 Olemmeko maininneet sen tarpeeksi? WordPress on esiasennettu. Erinomainen uusien asiakkaiden onboard-prosessi.

HAITTOJA

Paras hinnoittelu on maksettava vuodesta etukäteen.

Blogit ovat edelleen yksi suosituimmista verkkosivustojen iteraatioista, ja näiden viestintävälineiden ylläpito on missä InMotion erottuu.

Vaikka verkkokaupat ovat hienoja, ne jäävät usein valitettavasti lyhyeksi rakentaa verkkosivustosi ja henkilökohtainen tuotemerkki. Suurin osa blogeista ei tarvitse raskaita hosting-palveluita, mutta niiden tulisi sisältää tarpeeksi ominaisuuksia varmistaaksesi, että näytät ammattimaiselta.

Selvittääksesi ominaisuusluetteloon nähdäksesi kuinka vakava InMotion on bloggaamisessa. WordPress tulee valmiiksi asennettuna, mikä on pisteet kotona, mikä on yksi askel vähemmän kuin kaikki muut urheilevat yhden napsautuksen asennusta. Sanoisin vain, että jos kyseessä on etsimäsi WordPress-blogi, tämä yritys antaa sinulle yhden pronto-version.

7. Nestemäinen verkko

Dedicated Server pienyrityksille

liquidweb-logo

ILMAINEN saapuva kaistanleveys; käyttöjärjestelmän valinta
Automaattiset siirrot, varmuuskopiot, 24/7-luotainvalvonta
Mukautetut kokoonpanot SSD-levyillä; välitön varaus
Load Balancer, Storm Block, Object Storage -lisäosat
Tällä hetkellä hinta on 96,75 dollaria / kuukausi (yleensä 129 dollaria)

PLUSSAT

 Taattu 100% käyttöaika.

HAITTOJA

Yrityksen nopea kasvu näyttää venyttäneen teknisen tuen henkilöstöä hiukan, mikä johti siihen, että jotkut saatettiin töihin ennen riittävän koulutuksen saamista.

Lopulta verkkosivustosi resurssivaatimukset (liikenne) saattavat kasvaa jopa VPS-isäntänä ja vaatia päivitystä oma palvelin.

Kuten saatat odottaa, tämäntyyppiset isäntäasetukset tulevat vielä korkeampaan hintaan kuin paras VPS-isäntä, mutta voit levätä helposti yöllä tietäen, että olet tehnyt omalta osaltasi parhaan mahdollisen infrastruktuurin tarjoamiseksi verkkosivustollesi.

Hallittuun omistettuun isännöintiin liittyen emme epäröi ehdottaa sinun katsoa asiaa Nestemäinen verkko. Nämä kaverit ja miehet ylläpitävät kolmea Yhdysvaltoihin perustuvaa tietokeskusta, työllistävät yli 50 kehittäjää ja tarjoavat kolmella tasolla isännöintisuunnitelmat – täysin, ydin- tai itsehallinnoidut..

Kun teet yhteistyötä Liquid Web -palvelun kanssa erillisen palvelimen kanssa, tiedät saavasi huippuluokan laitteisto, ohjelmisto ja niin paljon tai vähän teknistä tukea kuin tarvitset.

Pohjaviiva

Onnittelut lukijoille, jotka pääsivät artikkelin loppuun, ja kiitoksia luettelossamme oleville web-isäntille!

Riippumatta siitä, missä olette liiketoiminnan kasvusyklissä, täällä on ainakin yksi isäntä, jonka tulisi sopia tarpeisiisi. Online-menestyksen salaisuus on skaalautuvuus.

Ehkä enemmän kuin mitään muuta tarvitset verkkoisäntää, joka voi helposti sopeutua lisääntyneeseen resurssien ja ominaisuuksien tarpeeseen.

Jos pitisit meitä ja kutisivat meitä, kunnes tunnustimme, sanoisimme sen SiteGround saatat vain olla paras web-isäntä käsittelemään yritystä missä tahansa kasvun vaiheessa, aloittelijoista kovettuneisiin yrityslavoihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author