Ruututilakatsaus – haitat ja edut potentiaaliselle ostajalle (2020)

Olemme seuranneet viimeisen seitsemän kuukauden aikana Squarespace-palvelun yleistä suorituskykyä verkkoisäntänä. Olemme kokeilleet käyttöaikaa, latausaikaa, asiakastukea, palvelun ominaisuuksia ja paljon muuta. Alla on perusteellinen neliökatsauksemme, joka luottaa suuresti tietoihin.

Mikä on Ruututila?

Ruututilan katsausRuututilan kotisivu

Squarespace perustettiin toimitusjohtajan Anthony Casalenan asuntolan huoneeseen huhtikuussa 2003.

Nykyään se on paljon enemmän kuin asuntolan huoneoperaatio.

Yhtiön pääkonttori on Marylandissa, ja sillä on 827 työntekijää kolmella toimipaikallaan. Miljoonia verkkosivustoja ylläpidetään Squarespace-alustalla.

Vuonna 2017 Squarespace nimettiin HIRED: n ”New York-pohjaisen työnantajan brändiksi”.

Samana vuonna Fortune nimitti yrityksen yhdeksi vanhempien 50 parhaasta työpaikasta, ja se sijoittui listalla 26.

Brändin kotisivulla tuotemerkki väittää olevansa “maailman parhaan luottamuksen” luettelo useista merkittävistä asiakkaista, kuten Lyft ja Airwalk..

Mutta onko Squarespace todella kaikkea mitä se on murtunut? Selvittääksesi itsellemme, perustimme oman testisivustomme Squarespaceen kanssa toukokuussa 2018. Raaka-aineista kiinnostuneet katso julkinen Pingdom-sivu.

Valmis? Aloitetaan…

Hyödyt neliön käytöstä

Ruututilassa on paljon etuja, kuten vankka käyttöaika, tuki ja ominaisuudet. Tässä kaikki yksityiskohdat.

1. Vahva, 99,98% Uptime

Analyysimme Squarespace-palvelun käytettävyydestä viimeisen 12 kuukauden aikana oli keskimäärin 99,98%. Erittäin kunniallinen verrattuna moniin muihin verkkoisäntäihin.

Tammikuun, joulukuun, lokakuun, syyskuun, heinäkuun, kesäkuun ja huhtikuun ajan Squarespace-sivustollamme ei ollut ollenkaan mitään seisokkeja. Katso vain tuloksia itse.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika (2019-2020):

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,87%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%

Ruututila viimeisen 12 kuukauden tilastotiedotRuututilan keskimääräinen käytettävyys | Katso tilastot

2. Kattava asiakastuki

Squarespace tarjoaa laajan asiakastuen, täydellisenä haettavan tietokannan, yhteisöfoorumin ja webinaarien kanssa.

He tarjoavat myös live-chatia. Ennen käyttäjien yhdistämistä palveluagenttiin Squarespace ehdottaa automaattisesti tietokantaartikkeleita, jotka voivat auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

Ruututilan asiakastuki

Jos nämä ehdotukset eivät kutista mielikuvitusta, sinulla on mahdollisuus joko lähettää yritykselle sähköpostia tai keskustella asiamiehen kanssa (jos suorakeskustelu on avoinna).

sähköpostin ja live chat -vaihtoehto

Suorakeskusteluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 16–18 EST.

Testasimme live-chat-ominaisuuden nähdäksemme kuinka tehokkaat Squarespace-edustajat tarjoavat tukea. Tässä on kysymys, jonka lähetimme:

Asiakastukikeskustelut

Kaksi minuuttia myöhemmin meitä tervehtii vastaus, jossa todettiin, että kaikki muut neuvonantajat auttavat tällä hetkellä muita asiakkaita ja viestimme sijoitettiin jonon sijaintiin numero kolme.

jatkaa asiakastukikeskustelua

Kolme minuuttia myöhemmin saimme tämän viestin:

asiakastuen chat-viive

Neljäntoista minuutin kuluttua tavoittelustamme olimme lopulta yhteydessä edustajaan. Yhdistämisen jälkeen agentti oli erittäin osaava ja nopea reagoimaan.

Asiakastuen chat-agentti

Hän oli myös erittäin perusteellinen ja kysyi teknisiä kysymyksiä, jotka auttoivat häntä ymmärtämään paremmin tilannettamme.

Squarespace-asiakastukikeskustelut

Keskustelun lopussa hän lähti useilla resursseilla ja ohjeilla, jotka ratkaisivat ongelmamme.

asiakastuki chat-ohjeet

Ja hän jopa heitti ylimääräisen kärjen tai kaksi, mikä oli mielestämme melko huomattavaa. Se teki lähes viidentoista minuutin odotusajan vaivan arvoiseksi.

asiakastuen chat-ehdotukset

Ei nopeasti missään osassa. Panimme sen melkein alla olevien haittojen alle pelkästään tästä syystä. Amanda oli kuitenkin niin hyödyllistä, kun hän muodosti yhteyden, että poistumme ammattilaisena nyt.

3. Ilmainen (uusi) verkkotunnus vuosiostoilla

Squarespace tarjoaa ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen ostamalla vuosisuunnitelman. Niin kauan kuin maksat heidän palveluistaan ​​vuosittain, äskettäin rekisteröity verkkotunnus ei maksa sinulle mitään.

Mutta jos verkkosivustosi on jo ylläpidetty muualla, Squarespace veloittaa sinulta maksun sen siirtämisestä yli. Tai ainakin maksaa korkeimman tason verkkotunnuksesta (TLD).

Täältä löydät Squarespace-sivuston sanoman verkkotunnusten siirroista:

“Hinnoittelu perustuu TLD: hen, 20 dollarista 70 dollariin. Siirtosi suorittamiseksi maksat yhden vuoden verkkotunnuksen rekisteröinnistä. Itse siirrosta ei veloiteta mitään lisämaksua. Pidät rekisteröinnissä jäljellä olevan ajan sen ylimääräisen vuoden päällä, jonka rekisteröidyt kauttamme. “

4. Ilmainen WHOIS-tietosuoja ja SSL

Aina kun verkkotunnus rekisteröidään, sinun on annettava henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kaikki nämä tiedot ovat täysin julkisia yksinkertaisella WHOIS-haulla. Se on vain yksi tapa, jolla markkinoijat tai roskapostittajat löytävät henkilökohtaiset tietosi.

WHOIS-tietosuoja suojaa verkkotunnuksen omistajan tietoja korvaamalla nämä henkilöt välityspalvelun tiedoilla, jotka peittävät todellisen verkkotunnuksen omistajan identiteetin.

Tämä ominaisuus on täysin ilmainen, kun rekisteröit verkkotunnuksen Squarespace-tilillä.

Niin on myös SSL-sertifikaatti, joka tarkoittaa Secure Sockets Layer -suojausta. Tämä tarkoittaa, että sivustosi alkaa suojatulla “https: //” eikä suojaamattomalla “http: //”, joten kaikki vierailijat saavat helposti siitä, että verkkosivustosi voi luottaa.

5. Nykyaikaiset mallit, sisäänrakennettu mobiili versio ja verkkokaupan vaihtoehdot

Ruututila ei ole sinänsä vain hosting-yritys.

Se on täysimittainen verkkosivustojen rakentaja.

Squarespace-palvelussa on valittavana tonnia kauniisti suunniteltuja verkkosivustojen malleja. Koodausta tai HTML: ää ei tarvita.

Ruututilan mallit

Voit jopa asentaa useita malleja yhdelle sivustolle ja ajaa useita malleja samanaikaisesti.

Jokainen malli on täysin muokattavissa. Voit valita tyyliisi parhaiten sopivat fontit, värit ja sivumääritykset.

Paras osa? Jokainen malli sisältää automaattisesti mobiiliversion, joka vastaa sivustosi yleistä suunnittelua, joten sisältösi näyttää hyvältä riippumatta laitteesta, jota kävijät käyttävät.

Voit jopa luoda verkkokaupan Squarespace-palvelun avulla, johon voit lisätä tuoteluetteloita, hyödykkeitä ja hallita tuotteitasi ja muistuttaa asiakkaita ostoskoriinsa jäävistä tuotteista..

Esimerkki neliötilan verkkokaupasta

Verkkokaupan kaikki ominaisuudet tulevat kuitenkin lisähintaan, mistä puhun myöhemmin lisää.

1. Keskimääräistä paremmat nopeudet (733 ms)

Testasimme myös Squarespace-sivun latausaikoja 12 kuukauden tarkistusprosessimme aikana.

Huomasimme, että niiden nopeudet olivat hiukan nopeampia kuin teollisuuden keskimääräinen keskimääräinen nopeus 890 ms, ja niiden kellonopeus oli keskimäärin 733 ms.

Ruututilan keskimääräinen nopeus:

Ruututilan 2019-2020 tilastotRuututilan keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

Miinukset neliön käytön kanssa

Jokaisella ruusulla on piikkinsä. Ja jokaisella verkkoisäntäkoneella on putoamisensa.

Huolimatta kaikista hämmästyttävistä asioista Squarespace-alueella, on muutamia punaisia ​​lippuja, jotka on ajateltava ennen kuin ase hyppää tämän web-isännän kanssa.

1. Ei palautuksia kuukausisuunnitelmiin

Useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat 30 päivän rahojen palautustakuun. Ja useimmat eivät ole kysymyksiä.

Squarespace tarjoaa palautuksia, mutta tilauksesi on peruutettava 14 päivän kuluessa ostosta.

Ja tämä pätee vain vuosisuunnitelmiin!

Yhtiö ei tarjoa lainkaan hyvityksiä kuukausittaisiin suunnitelmiin. He eivät myöskään tarjoa palautuksia uusimismaksuista.

Verkkotunnusten palautuksista tulee entistä tahmeampia. Squarespace tarjoaa palautuksia vain niille, jotka peruuttavat verkkotunnukset viiden päivän kuluessa tai rekisteröinnin.

Tämän ajanjakson jälkeen olet periaatteessa ruuvattu. Jos rekisteröit tai siirrät .co.uk-verkkotunnuksen, viiden päivän lisäaikaa tai hyvitystä ei ole käytettävissä.

2. Kallis, teollisuusstandardin mukainen hinnoittelu manipulointi

Ruututilan hinnoittelu on vähän harhaanjohtava, kuten useimmat muutkin markkinoilla olevat web-isännät.

Ne kelavat käyttäjiä alhaisella kuukausihinnalla, vain 12 dollaria kuukaudessa henkilökohtaisen verkkosivustosuunnitelman perusteella. Mutta tämä korko on vuotuinen suunnitelma, joka asettaa sinulle takaisin 144 dollaria vuodessa.

Jos todella haluat kuukausittaisen suunnitelman, sinun on kerättävä 16 dollaria kuukaudessa, joka on 192 dollaria vuodessa.

Ruututilan verkkosivuston hinnoittelu

Sama pätee liiketoimintasuunnitelmaan. Sen luettelo on 18 dollaria kuukaudessa (216 dollaria vuodessa), mutta se on vuosisuunnitelma. Kuukausittainen vaihtoehto on oikeastaan ​​26 dollaria kuukaudessa tai 312 dollaria vuodessa.

Verkkokaupan ominaisuuksien hinnoittelu on asetettu täsmälleen samalla tavalla.

Verkkokaupan perussuunnitelma on 26 dollaria kuukaudessa, josta laskutetaan vuosittain, tai 312 dollaria. Todellinen kuukausittainen kuukausi on 30 dollaria kuukaudessa tai 360 dollaria vuodessa.

Advanced-verkkokauppasuunnitelma on 40 dollaria kuukaudessa, josta laskutetaan vuosittain, tai 480 dollaria. Todellinen kuukausikorko? 46 dollaria kuukaudessa tai 552 dollaria vuodessa.

Ruututilan verkkokaupan hinnoittelu

Tulos? Jos haluat alennetun hinnan, sinun on sitouduttava Squarespaceen vähintään yhdeksi vuodeksi.

Ruututilan hinnoittelu, isännöintisuunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on nopea yleiskatsaus Squarespace-palvelun tarjoamiin isännöintisuunnitelmiin.

Ruututilan hinnoitteluRuututilan vuotuiset hinnasuunnitelmat

Henkilökohtainen verkkosivustojen hosting-suunnitelma sisältää seuraavat ominaisuudet 12 dollarilla kuukaudessa vuodessa suunnitelman kanssa:

 • Rajoittamaton määrä sivuja, gallerioita ja blogeja
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila
 • 2 avustajaa
 • Mobiililaitteille optimoitu verkkosivusto
 • Verkkosivun tiedot
 • Ilmainen mukautettu verkkotunnus (vuosisuunnitelman kanssa)
 • SSL-tietoturva ja WHOIS-tietosuoja
 • 24/7 asiakastuki

18 dollaria kuukaudessa liiketoimintasuunnitelma sisältää:

 • Ammattimainen sähköposti Googlelta
 • 100 dollarin Google Ads -luotto
 • Mainostavat ponnahdusikkunat
 • Täysin integroitu verkkokauppa
 • Myy rajoittamattomia tuotteita, hyväksy rajoittamattomia lahjoituksia
 • 3% transaktiomaksu
 • Mobiili tietopalkki
 • CSS: n ja JavaScriptin räätälöinti
 • Ensiluokkaiset lohkot / integrointi
 • Ilmoituspalkki

Jos aiot isännöidä verkkokauppasivustoa Squarespacessa, mutta haluat avata hienoja ominaisuuksia, kuten nolla transaktiomaksu, verkkotunnuksen kassat ja hylätyn ostoskorin automaattisen palautuksen, sinun on kirjauduttava yhdelle kalliimmista verkkokaupan tileistä..

 • Ilmainen verkkotunnus? Vuotuisella suunnitelmalla.
 • Helppo ilmoittautuminen: Helppo rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Diners Club
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Palautuksia ei ole saatavana kuukausisuunnitelmissa tai uusimismaksuissa. Olemassa olevan verkkotunnuksen siirtäminen on 20–70 dollaria.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • Tilin aktivointi: Nopea tilin aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: Kojelauta.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Yhden napsautuksen asennus useimmille CMS: ille ja suosituille sovelluksille. Squarespacessa on tietokantaartikkeleita, joissa selitetään, kuinka asennetaan eniten tuetut integraatiot.

Suosittelemmeko ruututilaa?

Ruututila on täynnä ominaisuuksia, ja ne ovat jättiläinen web-hosting-maailmassa.

Ne tarjoavat paljon hienostuneita ominaisuuksia, mukaan lukien intuitiivinen verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa modernit mallit ja verkkokaupan vaihtoehdot. Jokainen malli on optimoitu myös mobiililaitteille.

Uptime on vahva 99,98%, ja asiakastuki on erittäin asiantuntevaa. (Vaikkakin hieman hidas.)

Sivun latausnopeus oli hieman yli hyväksyttävän keskiarvon (890 ms) 733 ms: lla.

Vuotuisen suunnitelman kirjaajat saavat ilmaisen verkkotunnuksen, ja WHOIS-tietosuoja ja SSL sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin.

Niiden palautuspolitiikka on kuitenkin hieman hankala ja pettymys, ja hinnoittelu on harhaanjohtavaa.

Sinun on sitouduttava heihin vuodeksi, jos haluat saada alhaisimman hinnan, valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta.

Jos olet kiinnostunut näkemään, mitkä palveluntarjoajat sijoittuvat neliön yläpuolelle, katso meidän huipputekniset isännät täällä.

Tai jos haluat katsoa nopeasti muiden verkkosivustojen rakentajien menestystä olemme kattaneet sen myös.

Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta Squarespace-palvelusta? Jätä alla läpinäkyvä, todistusvoimainen arvostelu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author