Parhaat web-isännöintipalvelut Pakistanille

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon web-hosting-tilejä (osittain asiakkaidemme isännöinnissä ja osittain koska meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla ��), meillä on aika hyvä idea siitä, mikä määrittelee suuren verkkosivustoisäntä.

Kävimme läpi kaikki tilimme, analysoimme, mitkä web-palvelimet toimivat hyvin Pakistanille (käyttävät live-seurantaa) ja mitkä eivät (ja miksi). Sitten päätimme rakentaa tämän massiivisen vertailusivun jakaaksemme löytämämme, nauttia!

Pikaohjeet löydät alla olevista kolmesta parhaasta!

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.Serverit maailmanlaajuisestiOminaisuudetArvostelutVerkkosivusto
Hostinger-logo 0,99 USD (valtava 90% myynti)

 • Erittäin halpa
 • Erittäin helppo asennus
 • Responsiivinen tuki
 • Upea suorituskyky ja nopeus
 • Globaali palvelinverkko
 • 30 päivän rahat takaisin takuu!

Hostinger arvostelu
siteground2 USD 3,95 (67% alennus vain ensimmäisestä laskusta)
 • Singapore-palvelimet + globaali verkko
 • edullinen
 • Loistava suoritus
SiteGround arvostelu
GreengeeksLogo USD 2,95
 • Vihreä isäntä
 • Rajoittamaton levytila
GreenGeeks-arvostelu

# footable_29032 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Tietoja hosting-arvosteluistamme

Kirjoittaessamme Pakistanin web-hosting-arvosteluita otimme huomioon monia tekijöitä.

Näitä ovat käyttöaika, tukivaihtoehdot ja vasteaika, nopeus, palvelimen sijainnit, helppokäyttöisyys, hinta vs. arvo, levytila ​​jne..

Kaksi tärkeintä tekijää, joihin keskitymme, ovat tuki �� ja nopeus ⚡.

Otetaan esimerkiksi verkkosivuston nopeus. Tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … tästä syystä kunnollinen verkko hosting-palvelujen tarjoaja on elintärkeä!

Kuten huomaat, Web-palveluntarjoajasi laadulla voi olla valtava vaikutus sivustosi potentiaaliseen menestykseen!

Muutamia sivustoja, joissa olemme olleet esillä:

Esitelty sivustoilla

Paras Web-hosting Pakistan – 2020 arvostelut

Tässä ovat 10 parasta web-hosting-arviota Pakistanille, yksityiskohdat niiden kustannuksista, tukivaihtoehdoista ja levytilasta:

1. Hostinger – paras yleinen web-hosting

www.hostinger.com

Hostinger-logo

Hinta: $ 0.99
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat

Hostinger tarjoaa yhden parhaista web-hosting-palveluista yhden napsautuksen WordPress-asennuksilla, mukautetun rakenteen ohjauspaneelilla ja erinomaisella 24/7 asiakastuella. Heidän premium-paketti on jopa halvempi kuin GoDaddy-hosting ja sopii erinomaisesti Pakistanin verkkosivustojen omistajille.

Heidän tietopalvelimensa sijaitsevat maailmanlaajuisesti mukaan lukien Yhdysvallat, Singapore ja Eurooppa. Ne tarjoavat SSD-tallennustilan, joka auttaisi verkkosivustosi lataamista nopeasti mistä päin maailmaa tahansa, mukaan lukien Pakistan.

Hostinger-tekniikka

Hostingerillä on erilaisia ​​isännöintivaihtoehtoja, kuten jaettu hosting, WordPress-isännöinti, VPS ja pilvi-isäntä suuren mittakaavan verkkosivustoille, jotka vaativat huippunopeutta. Hostingerin yksi jaettu isännöintisuunnitelma on ihanteellinen aloittelijoille, koska se on halpa ja ohjauspaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen. Heillä on myös suuri tietämyspohja ohjaamaan käyttäjiään prosessin läpi. Voit luoda ja aloittaa verkkosivustosi käyttämisen erittäin nopeasti.

Heillä on myös pienyritysten omistajille ja laaja-alaisille verkkosivustoille suunnattuja hosting-suunnitelmia. VPS ja pilvipalvelu tarjoavat suuren tallennustilan sekä välimuistin laajennukset verkkosivuston lataamiseksi superäänen nopeudella.

Hostinger takaa käytettävyyden 99,9% ja käyttövalvontamme mukaan he toimittavat tämän 100%. Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakastukeen, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ongelmien ratkaisemiseksi.

Kun tarkastellaan arvoa, jonka saat vain 0,99 dollaria kuukaudessa, sinun ei tarvitse etsiä enää.

Plussat

 • Nopea verkkosivustojen latausnopeus
 • 24 tunnin asiakastuki
 • Erittäin halpa
 • Globaali palvelinverkko
 • Helppo asennus

Haittoja

 • N / A

2. SiteGround – Toiseksi suurin web-hosting

www.siteground.com

SiteGround-logo

Hinta: USD 3,95
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround on toinen erittäin hyvämaineinen hosting-yritys, jolla on yli 2 miljoonaa verkkotunnusta. Se on myös yksi WordPress.orgin virallisesti suosittelemista isännöintipalveluista.

Aloittelijoille tarkoitetun SiteGroundin halvin hosting-suunnitelma (StartUp) alkaa hinnasta 3,95 dollaria / kuukausi (uusitaan 11,95 dollaria / kuukausi). Suunnitelmassa on isäntä 1 verkkosivustolle, jolla on 10 000 kävijää. Se tarjoaa myös ilmaisen WP-asennuksen, 10 Gt tilaa, ilmaisen CDN: n, ilmaisen SSL: n, ilmaisen sähköpostin ja paljon muuta. Muut suunnitelmat (GrowBig ja GoGeek) soveltuvat Pakistanin pienyrityksille, joilla on mahdollisuus isännöidä rajoittamattomia verkkosivustoja, joiden liikenne on yli 25 000 kävijää / kuukausi. Nämä suunnitelmat tarjoavat myös dev-työkaluja, jotka ovat erittäin käteviä tehokkaalle web-kehitykselle.

SiteGround-isännöinnin erityispiirre on sen erittäin nopea verkko, joka on rakennettu Google Cloudiin. Se tarjoaa nopean latausnopeuden verkkosivuille, joissa TTFB on alle 200 ms, ja vakionopeudelle optimoitu sivu voi helposti ladata alle 2 sekunnissa. Tämä sopii erinomaisesti verkkokauppaan ja yrityssivustoihin, joissa sivunopeus on kriittinen tekijä kävijöiden muuntamisessa asiakkaiksi. Sen lisäksi SiteGround tarjoaa myös CDN-integraation tarjoamaan saman salamanopeuden käyttäjille, jotka muodostavat yhteyden ympäri maailmaa.

SiteGroundilla on erittäin reagoiva ympäri vuorokauden toimiva asiakastukitiimi, joka voi vastata 10 minuutin sisällä live-chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Plussat

 • Nopea latausaika verkkosivustoille
 • CDN optimoi nopeuden käyttäjille ympäri maailmaa
 • Hyvä valikoima turvaominaisuuksia ja päivittäisiä varmuuskopioita
 • Käyttäjän Firendly-kojelauta ja ohjauspaneeli

Haittoja

 • Korkeat kustannukset, jopa korkeammat uusimiskustannukset

3. Greengeeks – paras vihreä web-hosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Hinta: 2,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks on toinen hyvä isännöintipalveluvaihtoehto. Tämä on ”vihreä” hosting-yritys, joka ostaa uusiutuvan energian sertifikaatin, jonka arvo on 300% verkkosivuston energiankulutuksesta. Tämä on paras ympäristöystävällinen hosting-yritys, jonka voit löytää valtavan luettelon joukosta.

Jopa halvimpaan GreenGeeks-hosting-suunnitelmaan sisältyy tärkeitä ja suorituskykyyn perustuvia ominaisuuksia verkkosivustoille. Voit isännöidä yhtä verkkosivustoa perussuunnitelmassa rajoittamattoman tallennustilan, ilmaisen CDN: n ja ilmaisen jokerimerkkijärjestelmän SSL: n avulla. Sivustojen nopeutta parantavat heidän LiteSpeed-verkkopalvelin, Power Cacher ja moderni Raid-10 SSD -tallennustila. Yhdistelmä tarjoaa nopeat yhteydet ja sivujen latausajat jopa suurille verkkosivustoille. GreenGeeks Pro- ja Premium-suunnitelmat tarjoavat entistä nopeamman suorituskyvyn ja mahdollisuuden isännöidä rajoittamattomia verkkosivustoja.

Muita arvokkaita ominaisuuksia, joita saat GreenGeeks Hosting -sovelluksella, ovat vedä-pudota sivustonmuodostaja, ilmainen verkkosivustojen siirto ja sähköpostitilit. Ne tarjoavat 24/7 teknisen tuen, joka on ihanteellinen asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista teknistä huomiota ongelmiinsa.

Plussat

 • Nopea latausaika
 • Ympäristöystävällinen
 • Laaja valikoima rajattomia resursseja, mukaan lukien levytilaa

Haittoja

 • Korkeat uusimiskustannukset

4. A2-hosting – paras hosting jälleenmyyjille

www.a2hosting.com

A2-hosting-logo

Hinta: 3,92 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

A2-hosting isännöi yli 500 000 verkkotunnusta ja on suositumpi jaetun isännöintipalvelunsa ansiosta. Heidän halvimpaan suunnitelmaansa kuuluu 1 verkkosivusto, ilmainen SSL, rajoittamaton SSD-tallennustila, Cloudflare CDN, CMS-tuki, cPanel ja lavasivusto, jota ei yleensä ole saatavana muiden isännöintipalveluiden perussuunnitelmissa..

A2-hosting-palvelimet on optimoitu WordPress-verkkosivustoihin ja tarjoavat nopean latausajan. Se optimoi verkkosivuston automaattisesti välimuisti- ja pakkausominaisuuksilla parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. A2: lla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita muut palveluntarjoajat eivät tarjoa samassa hintaluokassa. Se sisältää palvelinpuolen välimuistin, latausalueen ja nopeuden optimoinnin laajennukset WordPressille. A2 voi olla goto-hosting-palvelusi, jos olet uusi bloggaaja ja etsit keskisuurten ja luotettavien palveluntarjoajien palveluita.

A2-isännöinnissä on ylimääräisiä etuja ja ominaisuuksia korkeamman tason suunnitelmiinsa. Se tarjoaa 20X: n suorituskyvyn parannuksen APC / OPcachen käyttämien Turbo-palvelimien kanssa & Turbo-välimuisti. Turbo-palvelimet käsittelevät yhteyksiä tehokkaammin ja nopeammin. Ja nopea lastausnopeus vaikuttaa merkittävästi hakukoneoptimointiin ja käyttökokemukseen.

A2 Hosting -palvelussa on myös 24 tunnin asiakastukitiimi, johon pääset live-chatin tai puhelimen kautta. Live chat -ominaisuuden kanssa on kuitenkin odotusaika, mikä voi olla turhauttavaa.

Plussat

 • Nopeat verkkosivun latausajat
 • Korkea käytettävyysprosentti
 • CloudFlare CDN -integraatio
 • Kattava valikoima rajattomia resursseja

Haittoja

 • Live chat-tukea voidaan parantaa

5. Inspedium – Paikallinen web-hosting

www.inspedium.com

inspedium-logo

Hinta: Rs. 128 / kk
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, liput

Inspedium on Pakistanissa toimiva isännöintipalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Karachissa. Ne tarjoavat erilaisia ​​suunnitelmia, kuten jaetun, yritys- ja jälleenmyyjä-isännöinnin. Inspediumilla on vaikuttava asiakaskunta ja he isännöivät joitain suosituimmista verkkosivustoista, kuten Geo.tv, Arydigital.tv jne..

Inspediumin perustason isännöintisuunnitelmassa on vaikuttavia ominaisuuksia, joihin sisältyy Rajoittamaton Strotage, Rajoittamaton Tiedonsiirto, Ilmainen SSL, Ilmainen CDN yhdelle verkkosivustolle. Heillä on myös litespeed-web-palvelin nopeaa yhteyden muodostamista ja sivujen lataamista varten. Hosting-suunnitelmat ovat myös halpoja alkaen Rs. 128 / kk ja hinnoittelu on selvästi asetettu, eikä laskussa yhtäkkiä näkyviä piilomaksuja ole.

Niiden isännöimät laskutusmahdollisuudet ovat myös helpompia EasyPaisa- ja Jazz Cash -sovellusten kautta. Jos sinulla ei ole luottokorttia, voit käyttää paikallisia maksutapoja helposti.

Plussat

 • Nopea verkkosivun lataus
 • cpanel
 • Edullinen hinnoittelu

Haittoja

 • Voi olla sopimaton tavoittamaan kansainvälinen yleisö

6. Kinsta – parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting

kinsta.com

kinsta-logo

Hinta: 30 dollaria (USD)
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat, liput

Kinsta on premium-hallintainen WordPress-isännöintipalvelu, jota ylläpitää Google Cloud premium -verkko. Google Cloud -palvelimen isännöinti tekee Kinsta eroon perinteisistä jaetuista ja omistautuvista isännöintipalveluista. Pilvipalvelu hyödyntää virtuaalipalvelintilaa, joka pystyy mitoittamaan ja olemaan joustavampi tarjoamaan nopeita lastausnopeuksia ja käsittelemään liikennepiikit myös erittäin tehokkaasti.

Kinsta tarjoaa yli 20 palvelinpaikkaa, joista valita ja lähin Pakistanista on Mumbai, joka voi tarjota salamannopea vierailijoillesi. Nopeuden suhteen Kinsta on kilpailijoidensa yläpuolella. Se voi tarjota vierailijoille alle 50 ms: n palvelinvastausajan. Voit myös hyödyntää CDN-ominaisuuksia parantaaksesi latausaikoja entisestään.

Käyntiaika on myös erittäin vaikuttava (99,9%), vaikka viimeisen vuoden käyttöaika on saavuttanut 100%. Kinsta varmistaa tämän jatkuvalla seurannalla ja käytettävyyden tarkistuksilla joka minuutti ja korjaa virhevastauskoodit nopeasti alle 30 minuutissa. Lisäksi se on unelmaisäntä kehittäjille, joilla on työkaluja, kuten SSH-käyttö, Git ja WP-CLI, kaikissa suunnitelmissaan Starterista yrityksiin.

Mutta kaikki nämä premium-ominaisuudet tulevat mojovaan hintaan 30 dollaria / kk perustason suunnitelmasta yhdelle verkkosivustolle, jolla on 20 000 kävijää. Vaikka se ei ole edullinen pienille yrityksille, mutta voisi olla ihanteellinen suurille sähköisen kaupan sivustoille. Koska Kinsta on optimoitu Woocommerce WordPress -sivustoihin ja voisi helposti hallita sivustojen kuormitusta monilla plugineilla.

Plussat

 • Yksi parhaimmista WordPress-web-koneista
 • Nopea verkkosivun lataus
 • 100% käyttöaika vuodesta 2018 lähtien
 • Hyödyllinen ja reagoiva tuki
 • Kinsta käyttää Google Cloud premium -verkkoa

Haittoja

 • Kallis

7. HostPapa

www.hostpapa.com

HostPapa-logo

Hinta: USD 3,95
Levytila: 100 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

HostPapa myy itsensä hosting-ratkaisuna pienille yrityksille. Sillä on halpoja isännöintisuunnitelmia ja ominaisuuksia, kuten 1-napsautuksen WordPress-asennus, sivuston perusrakentaja, Unmedred-kaistanleveys jne..

HostPapa tarjoaa 3 erilaista hosting-suunnitelmaa: Starter-, Business-tilin ja Business Pro -tilin. Halvin alkaa hinnasta 3,95 dollaria / kuukausi, mutta sillä on 3 vuoden sitoutuminen. Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten verkkotilaa, kaistanleveyttä, verkkotunnuksia ja sähköposteja. Saat SSL-varmenteen ja automaattiset päivitykset vain, jos päivität Business Pro -tilille.

HostPapan asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden suorana chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Live-chat-toiminto ei ole kovin käyttäjäystävällinen, ja napsauttamalla sitä avataan uusi välilehti, jossa sinun on kirjauduttava uudelleen HostPapa-tiliisi..

Plussat

 • Hyvä web-latausnopeus
 • Eri ominaisuuksilla varustetun isännöintisuunnitelman valikoima
 • CMS-tuki kuten WordPress ja muut
 • 24 tuntia asiakastukea

Haittoja

 • Hinnoittelu ei ole suoraviivaista ja kallista yhden vuoden suunnitelmiin

8. BlueHost – Hyvä Web-isäntä aloittelijoille

www.bluehost.com

Bluehost -logo

Hinta: 3,95 dollaria (USD)
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Bluehost on yksi arvostetuimmista verkkopalveluyrityksistä. Ylläpitäjänä on yli 3 miljoonaa verkkotunnusta. Se on yksi halvoista isännöintipalveluista, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​hinnasuunnitelmia ilman piilotettuja maksuja ja ilmaista verkkotunnuksen rekisteröintiä ensimmäisenä vuonna. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen isännöinnin uusille verkkosivustoille.

Bluehostilla on tietokeskuksia ympäri maailmaa, mukaan lukien Eurooppa, Yhdysvallat ja Aasia, mikä tarkoittaa, että voit tarjota kävijöillesi nopeat latausajat ja optimaalisen käyttökokemuksen. Voit käyttää tätä web-isäntä erilaisiin hosting-ratkaisuihin, kuten jaettuun isännöintiin, pilvipalveluihin, VPS: ään, WooCommerce-isännöintiin ja WordPress-isännöintiin.

Valittavana on kolme suunnitelmaa: Basic, Plus ja Prime. Perussuunnitelmaan kuuluu yhden verkkosivuston isännöinti ja ominaisuudet, kuten cPanel, 50 Gt tallennustila, yhden napsautuksen CMS-asennukset, rajoittamaton sähköposti, ilmainen SSL jne. Korkeamman tason suunnitelmat tarjoavat isäntä rajoittamattomalle määrälle verkkosivustoja, joilla on rajoittamaton tallennustila.

Yksi huomionarvoista on se, että Bluehost ei sisällä ilmaista verkkosivustojen siirtymistä, mikä on ominaisuus, jota nykyiset verkkosivustojen omistajat voivat tarvita. Koska verkkosivustojen siirtämiseen on saatavilla runsaasti verkossa olevia työkaluja, tämän ei pitäisi olla ongelma.

Plussat

 • Nopea liitettävyys ja verkkosivujen lataaminen
 • Reagoiva ja hyödyllinen tuki
 • Suosittelee WordPress
 • Laaja valikoima isännöintipalveluita

Haittoja

 • Uusimishinnat nousevat
 • Ei ilmaista sivuston siirtymistä

9. Unelmahost

www.dreamhost.com

Dreamhost-logo

Hinta: 2,59 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

DreamHost on yksi alan vanhimmista verkkopalveluntarjoajista ja ylläpitää yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa yli 100 maassa. Se on toimiva vaihtoehto pienille verkkosivustojen omistajille, joiden budjetit ovat rajoitetut. Dreamhost-verkkopalvelimet sijaitsevat pääasiassa Yhdysvalloissa, mutta sillä on nopea yhteys ja verkkosivujen latausnopeus ei olisi ongelma Pakistanissa.

Dreamhost tarjoaa erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikille aloittelijoista pienyritysten omistajiin, sähköisen kaupan verkkosivustoihin jne. Ne tarjoavat jaettua hosting-palvelua, hallittua WordPress-hosting-palvelua, VPS-palvelua, Dedicated Server -majoitusta ja Cloud Hosting -palvelua. Heillä on oma tekniikka ja se on erittäin luotettava isäntäyritys pitämään verkkosivustosi terveellisenä ja suojattuna haittaohjelmilta ja viruksilta.

DreamHost-aloituspaketti sisältää ylläpidon yhdelle verkkosivustolle rajattomasti kaistaleveyttä ja levytilaa, ilmaisen SSL: n ja yhden napsautuksen WordPressin ja muut CMS-asennukset, mukaan lukien Wix ja Weebly. DreamHostin suunnitelmat ovat suhteellisen edullisia, eivätkä ne korota uusimismaksujaan kuten useimmat muut isännät. Aloituspaketti on halvin Hostingerin jälkeen (2,59 dollaria / kuukausi – 3 vuoden suunnitelma, 3,95 dollaria / kuukausi – 1 vuoden suunnitelma) kaikkien tässä lueteltujen isännöintipalveluntarjoajien joukosta, jos sisällytät uusimiskustannukset.

Dreamhostilla on erittäin ihailtava asiakastuki. Heidän tukitiiminsä on asiantunteva ja käsittelee asiat erittäin ammattitaitoisesti. Voit ratkaista ongelmasi 24 tunnin sisällä lipun nostamisesta.

Plussat

 • Ei uusimismaksua tai piilotettuja maksuja
 • Edullinen hosting-suunnitelmat
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja levytila
 • Tukee erilaisia ​​CMS-järjestelmiä
 • Paras asiakastuki

Haittoja

 • Uptime keskimääräinen prosenttiosuus on vähän matala

10. CreativeOn – Paikallinen web-hosting

www.creativeon.com

creativeon-logo

Hinta: Rs. 2650 / vuosi kunnolliselle suunnitelmalle
Levytila: 1 Gt
Tuki: Puhelin, liput

CreativeOn on paikallinen web-hosting-yritys, jonka kotipaikka on Lahore, Pakistan. Sillä on halvat jaetut hosting-suunnitelmat ja se palvelee myös pienyrityksiä. Se isännöi joidenkin Pakistanin tärkeimpien tuotemerkkien, kuten City 42, Servis, Master Paints, verkkosivustoja.

CreativeOn tarjoaa erilaisia ​​hosting-ratkaisuja: Budget, WordPress, Business, VPS ja myös Dedicated Server. Budjettisuunnitelman ominaisuudet ovat jonkin verran rajoitetut, sillä vain 1 Gt levytilaa ja 10 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa. Korkeatasoinen WordPress-suunnitelma sisältää rajoittamattoman levytilan ja 120 Gt kuukausittaista kaistanleveyttä.

CreativeOn Hosting -palvelun turvaominaisuudet ovat rajoitetut, eivätkä ne sisällä SSL-varmenteita tai SiteLock-ratkaisuja. Sinun on ostettava SSL-varmenne erikseen. Voit kuitenkin käyttää muita ominaisuuksia, kuten sähköpostitilin määritystä ja usein varmuuskopioita.

CreativeOn on hyvä edullinen vaihtoehto, jos haluat työskennellä erityisesti Pakistanissa sijaitsevan hosting-yrityksen kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa isännöintilaskusi paikallisella pankkitilisiirrolla tai EasyPaisa tai Jazzcash kautta. CreativeOnilla on myös oma asiakastukisivu ja voit helposti nostaa lippuja kyselyihisi.

Plussat

 • halpa verkkosivustojen ylläpito Pakistanissa
 • Hyvä valikoima hosting-suunnitelmia
 • Hyvä verkkosivuston latausnopeus

Haittoja

 • Rajoitetut ominaisuudet
 • Pieni kaistaleveys ja levytila
 • Rajoitetut suojausominaisuudet

Kuinka löytää paras verkkoisäntä Pakistanista

Kysy itseltäsi, mikä on verkkosivustosi tarkoitus? Onko se verkkokauppasivusto, jolla on päivittäisiä tapahtumia vai onko aikakauslehti, uutinen tai säännöllinen blogi. Kaupallisen verkkosivuston isäntäyrityksellä tulisi olla laajat suojausominaisuudet käyttäjien arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi. Laajamittaisen uutis- tai aikakauslehden tulisi pyrkiä isäntäpalveluun, jolla on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys, koska se tuottaa paljon sisältöä ja houkuttelee suurta liikennettä.

On olemassa useita tekijöitä, jotka sinun on pidettävä mielessä ennen hosting-palvelun valitsemista. Jäljempänä tarkastellaan joitain näistä näkökohdista valitessaan web-majoitusta Pakistanissa.

Palvelimen sijainti

Verkkosivuston latausnopeuteen vaikuttaa isäntä-web-palvelimen sijainti. Ihannetapauksessa isäntäpalvelimen tulisi olla mahdollisimman lähellä kohdeyleisösi sijaintia.

palvelimen sijaintikartta

Valitettavasti Pakistanissa ei ole kiitettävää hosting-yritystä, jolla olisi isännöintipalvelimia. Joten jos nopeus on erittäin kriittinen tekijä verkkosivustollesi, sinun tulisi valita isäntäyritys, jonka palvelimet sijaitsevat Euroopassa tai Aasiassa, koska tämä on lähinnä Pakistania.

Käyttöaste

Uptime on ajan mittaus, jonka ajan palvelinkeskukset ovat toiminnassa. Yleensä 99,9%: n käyttöaika tarkoittaa, että verkkosivustosi on elossa suurimman osan ajasta ympäri vuoden, ja pariton kuukauden aikana voi olla 1-2 minuutin seisokkeja. Mitä suurempi käyttöaikaprosentti on, sitä luotettavampi on isännöintipalvelu.

Käytettävissä oleva prosenttiosuus, 99,94%, voi vaikuttaa korkealta, mutta se ei ole ihanteellinen verkkosivustoille, joilla on korkea liikennemäärä. Valitse isännöintipalvelut, joiden käyttöaikaprosentti on vähintään 99,8%. Voit tarkistaa live-seurannan kojetaulun täältä kaikkien parhaiden hosting-yritysten joukosta, joita parhaillaan seuraamme.

Levytila

Levytilaominaisuus osoittaa niiden tietojen määrän, jotka voit tallentaa isäntäpalvelimelle. Tiedot ovat yleensä tekstin, kuvien ja videoiden muodossa. On parasta valita isäntäpalvelu, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, jos sinulla on sisältörikas verkkosivusto. Etsi myös säilytystekniikkaa, jota hosting-yritys käyttää. Tällä hetkellä paras tekniikka on SSD, joka tarjoaa nopean yhteyden ja latausnopeuden.

Kaistanleveys ja tiedonsiirto

Kaistanleveys tarkoittaa nopeutta, jolla data siirretään käyttäjille. Tiedonsiirto on käyttäjille siirretyn tiedon määrä. Yleensä isäntäsuunnitelmat rajoittavat siirretyn tiedon määrää. Voit käyttää halvan perustason hosting-suunnitelmaa tiedonsiirtorajoilla, jos olet aloittelija etkä houkuttele paljon liikennettä verkkosivustollesi varhaisessa vaiheessa. Verkkosivustosi kasvaessa voit aina siirtyä korkeatasoisiin suunnitelmiin rajoittamattomalla tiedonsiirrolla.

Nopeus

Verkkosivuston latausnopeus on kriittinen asia, joka tulisi ottaa huomioon valittaessa isäntäyritystä. Palvelinpalvelimet ja niiden sijainnit ovat tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat verkkosivustosi nopeuteen. Mittaukset, kuten Time To First Byte (TTFB), antavat hyvän osoituksen siitä, kuinka nopea isäntäpalvelimen yhteys on. Ihanteellinen TTFB on alle 200 ms.

Palvelimen nopeus

Harkitse nopeutta vakavana näkökohtana, jos olet verkkokauppa tai tuotemerkki, koska hidas verkkosivusto vaikuttaa myös brändin uskottavuuteen ja aiheuttaa heikkoa sitoutumista.

Tuki

Hyvällä hosting-yrityksellä on aina hyvä asiakastuki, joka on helppo tavoittaa ja pystyy ratkaisemaan verkkosivustoon liittyvät ongelmat 24 tunnin sisällä. Useimmat hosting-yritykset tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea live-chatin, tukilippujen, sähköpostin tai puhelimen kautta. Parasta on välttää isäntäyritystä, jolla ei ole hyvää tukihenkilöstöä paikallaan.

turvallisuus

Yleensä verkkosivustot ovat alttiita tietoturvaongelmille muodorikkomuksissa, DDOS-hyökkäyksissä, haittaohjelmissa ja hakkeroinnissa. Hyvällä verkkopalvelupalvelulla on ominaisuuksia, joihin sisältyy haittaohjelmien tarkistus ja automaattiset päivitykset turvallisuusongelmien estämiseksi.

SSL-varmenteet

SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatti on tavanomainen tietoturvatekniikka, joka tarjoaa salatun yhteyden verkkosivustosi ja kävijöiden välille. Hakukoneet, kuten Google, suosivat SSL-varmenteita käyttäviä verkkosivustoja ja sijoittavat ne korkeammalle tasolle tarjotakseen käyttäjilleen turvallisia ja luotettavia verkkosivustoja.

SSL-sertifikaatit

Useimpiin hosting-suunnitelmiin sisältyy ilmainen SSL-varmenne, joka on ihanteellinen, jos budjetti on rajoitettu. Let’s Encrypt on yksi niistä yrityksistä, joka on tehnyt yhteistyötä monien hosting-yritysten kanssa ja jakaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author