Parhaat verkkotunnusten generaattorit

verkkotunnusgeneraattorivektoriTulossa oikea verkkotunnus voi olla pieni haaste, koska et voi vain pyörittää verkkotunnuksen omaisuuden pyörää varmistaaksesi verkkotunnuksen saatavuuden … ?

Verkkotunnuksesi nimi on muistettava helposti (ja tarkoittaa tosiasiallisesti jotain) samalla kun kuvataan myös mitä tuotemerkki tekee tai myy.

Valitettavasti jopa silloin, kun yritysomistajat keksivät tarttuvan nimen, joka heijastaa heidän tuotemerkkiään, täydellinen verkkotunnus saattaa olla jo käytössä, joka lähettää sinut takaisin piirustuspöydälle. Hauskana projektina alkanut voi nopeasti muuttua jotain turhauttavaa ja stressaavaa.

?Onneksi käytettävissä on työkaluja, joiden avulla voit valita paras verkkotunnus. Nämä työkalut lyhentävät nimen valitsemiseen kuluvaa aikaa, ja ne auttavat luomaan verkkotunnuksen, jota ei ole jo käytetty.

Eikö sinulla ole vielä verkkotunnusta? Ota yksi täältä halvalla:

 • HostGator.com (verkkotunnuksen hinta: 0,01 dollaria vuodessa)
 • Bluehost.com (verkkotunnuksen hinta: ILMAINEN yhden vuoden ajan)
 • Löydä lisää verkkotunnusten rekisteröijiä täältä.

Kaikista hienoista verkkotunnusgeneraattorit Internetissä nämä ovat suosikkimme:

1. Lean Domain -haku

leandomainsearch-logoLean Domain Search auttaa sinua valitsemaan verkkotunnuksen kirjoittamalla yhden tuotteisiin tai palveluihin liittyvän avainsanan. Kun syötät valitsemasi avainsanan, voit etsiä käytettävissä olevia verkkotunnusvaihtoehtoja.

Tulokset palautuvat .com-osoitteina.

Lisäksi pystyt:

 • Suodata haku pituuden, suosion tai aakkosjärjestyksen perusteella
 • Tallenna nimet, joista pidät parhaiten
 • Seuraa hakuhistoriaasi
 • Jaa tuloksia muiden ihmisten kanssa
 • Etsi heti tiettyjä nimiä nähdäksesi, onko niitä saatavana

Tämä hakutyökalu on paras käytettävissä oleva, jos sinulla on mielessä joitain avainsanoja, jotka haluat sisällyttää, mutta etsit uusia ideoita täydestä verkkotunnuksesta.

2. Rinta nimi

bustaname-logoBust a Name tarjoaa erilaisia ​​suodatustyökaluja, joiden avulla on helppo löytää paras tarpeitasi vastaava nimi.

Voit aloittaa haun suodattamalla avainsanat ja valitsemalla sitten vaihtoehdot, kuten ”alkaa” tai ”päättyy” avainsanalla. Tämän jälkeen voit suodattaa tuloksia edelleen määrittämällä kuinka luonnollista haluat verkkotunnuksen olevan ja onko merkkirajoitusta vai ei.

On myös mahdollista näyttää jo otetut verkkotunnukset ja suodattaa nimet .com-, .org- ja .net-nimien perusteella. Sivusto tarjoaa myös muita avainsanaehdotuksia.

Tämä on loistava verkkotunnusgeneraattori, jos sinulla ei vielä ole avainsanaa mielessä. Voit valita ”Tee satunnainen verkkotunnus”, joka auttaa sinua luomaan ideoita. Voit tallentaa avainsanoja myös myöhemmin, jos et ole vielä valmis ostamaan tai voit linkittää suoraan verkkotunnuksen rekisteröijiin, kuten GoDaddy ja Namecheap, jos olet valmis ostamaan.

Viimeinkin tällä sivustolla voit myös etsiä tietystä verkkotunnuksesta, jos haluat nähdä, onko jo valitsemasi nimi käytettävissä.

3. Shopify-yrityksen nimigeneraattori

shopify -yrityksen logoShopify-yrityksen nimigeneraattori auttaa sinua löytämään käytettävissä olevia verkkotunnuksia, vaikka et käytä sitä yrityksissä.

Aloitat haku valitsemalla avainsanan, joka liittyy aiheeseen, jota haluat kattaa tai liittyy yritystuotteisiisi tai -palveluihisi. Kirjoita se sivuston hakuominaisuuteen, ja se tuottaa satoja potentiaalisia verkkotunnuksia koskevia ehdotuksia.

Sivusto kannustaa sinua luomaan Shopify-kaupan valitsemallasi verkkotunnuksella, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä. Voit mennä muualle ostamaan verkko-osoitteen.

Kaikki ehdotukset palautetaan .com-laajennuksen avulla.

4. Nimipoika

nimipojan logoNameboy on hyvä työkalu käytettävissä olevien verkkotunnusten löytämiseen valitsemiesi avainsanojen perusteella. Voit kirjoittaa korkeintaan kaksi avainsanaa tallennettuun hakuun ja sivusto palauttaa ehdotettujen nimien luettelon heti.

Ne tarjoavat kaavion, jonka avulla on helpompi selvittää, mitkä laajennukset ovat jo käytössä ja mitkä ovat saatavilla. Esimerkiksi verkkotunnus donuts.com saatetaan ottaa, mutta donuts.net tai donuts.org saattaa olla saatavana.

On myös mahdollista nähdä, mitkä verkkotunnukset ovat saatavilla jälleenmyynniksi, vaikka ne olisi jo otettu. Joskus yritykset ja yksityishenkilöt verkkotunnusten perusteella ajattelevat käyttävänsä niitä tulevaisuudessa, mutta päättävät sitten myydä ne.

Tämä on loistava verkkotunnusgeneraattori, jos sinulla on jo muutamia avainsanoja mielessä, mutta et ole varma, kuinka muutat ne verkkotunnukseksi.

5. NameStall

nimeä logoNameStall sisältää useita erilaisia ​​työkaluja, jotka helpottavat verkkotunnuksen etsimistä. Voit aloittaa haun heidän nimien luontityökalullaan, jonka avulla haku on mahdollista:

 • Puheen osat
 • Suositut avainsanat
 • Toimialaluokat
 • Englannin perussanat

Työkalun avulla voit määrittää, haluatko avainsanasi olevan verkkotunnuksesi lopussa tai alussa vai haluatko lisätä tavuviivan verkko-osoitteeseen. On myös mahdollista suodattaa laajennuksen perusteella.

Työkalu palauttaa käytettävissä olevat tulokset sekä nimet, jotka on otettu, mutta joita ei ole vielä rekisteröity.

Voit käyttää NameStall-sovellusta myös verkkotunnuksen luomiseen ja hakuun siitä, onko mielessäsi nimeä saatavilla. On myös mahdollista etsiä korkeasti makstavia avainsanoja.

6. Verkkotunnuksen pulmapeli

Domain Puzzler -logoDomain Puzzler on yksi yksinkertaisimmista työkaluista verkkotunnusten tuottajien luettelossa.

Lisäät ihanteelliset avainsanasi, valitset verkkotunnuksen laajennuksen ja etsit sitten nimiideoita. Pidämme tästä, koska pystyt sisällyttämään useita erilaisia ​​avainsanoja vain yhden tai kahden sijasta, kuten toistaiseksi luetelluissa ehdotuksissa. Työkalu yhdistää antamasi avainsanat erilaisiksi yhdistelmiksi auttamaan sinua kehittämään täydellisen nimen.

Voit lisätä haluamasi nimet suosikkilistaan.

Tämä työkalu sisältää myös tarkennetun hakuvaihtoehdon. On myös mahdollista verrata eri verkkotunnusten sivutasoa, joten tiedät onko nimesi SEO-ystävällinen.

7. Nimi Mesh

Nimi Mesh-logoNimiverkko on toinen työkalu, jonka avulla voit tehdä hakuja useammalla kuin yhdellä tai kahdella avainsanalla, ja se on loistava vaihtoehto, jos mielessäsi on useita avainsanoja. Kirjoita 2–3 hakukenttään ja luo luettelo.

Tulokset lajitellaan luokkiin, kuten:

 • SEO
 • samankaltainen
 • Uusi
 • yhteinen
 • Lyhyt

Avainsanahaun jälkeen voit suodattaa tulokset laajennuksen, enimmäispituuden ja sen perusteella, onko verkkotunnus vielä rekisteröity. Name Mesh pystyy myös ehdottamaan muita avainsanoja, jotka kannattaa harkita.

8. Verkkotunnukset Bot

Domains Bot -logoDomains Bot voi auttaa sinua etsimään nimeä ja selvittämään, onko se jo käytössä. Aloitat haun avainsanalla, joka palauttaa luettelon ehdotetuista nimistä kyseisen avainsanan, yhdistettyjen avainsanojen ja muiden vastaavien avainsanojen perusteella.

Voit myös etsiä verkkotunnuksen, jonka haluat selvittää, onko se käytettävissä, ja jos se on, voit ostaa ja rekisteröidä sen seuraamalla linkkiä. Tämä sivusto ehdottaa myös samanlaisia ​​verkkotunnuksia ja antaa sinun suodattaa laajennuksen ja kielen perusteella. Voit myös lisätä omat etuliitteet, liitteet ja synonyymit.

9. Panabee

Panabee-logoPanabee antaa sinun etsiä verkkotunnusta, luoda uuden nimen ja luoda yrityksen nimen.

Sen avulla voit aloittaa haun enintään kahdella avainsanalla ja antaa ehdotuksia näiden avainsanojen perusteella. Jos valitsemasi verkkotunnus otetaan, voit käydä GoDaddyssä nähdäksesi muita mahdollisesti käytettävissä olevia laajennuksia.

Panabee pystyy myös tarjoamaan ehdotuksia aiheeseen liittyvien hakutermien perusteella ja näyttää sinulle, onko ihanteellinen verkkotunnuksesi käytössä sosiaalisessa mediassa – jotain monet yritysomistajat eivät harkitse, ennen kuin on liian myöhäistä.

10. Nimi-asema

nimiaseman logoName Station tarjoaa ilmaisen tilin, joka voi linkittää sähköpostiisi tai Facebook-tiliisi. Kun olet rekisteröitynyt, pystyt

 • Luo verkkotunnuksia
 • Tarkista, onko nimi saatavissa
 • Osallistu julkisiin nimikilpailuihin
 • Tutustu avainsanaehdotuksiin

Nimiasema antaa sinun suodattaa tulokset laajennuksen, nimen pituuden tai monien muiden asetusten perusteella. Jos olet kadonnut avainsanaideoiden takia, se auttaa sinua tuottamaan joitain kirjoittamalla toimialaasi. Sivusto on esitelty SEOMozilla, TechCrunchilla, Mashablella ja muilla hyvämaineisilla yrityksillä, joten he ovat tunnettuja ja kannattaa tutustua.

11. Mahdotonta!

Mahdottomuus! logoMahdottomuus käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa verkkotunnusten luomiseen. Aloitat avainsanalla ja valitset sitten adjektiivit, substantiivit ja verbit, jotka voidaan lisätä avainsanasi alkuun tai loppuun. Sitten päätät, haluatko nelin, viiden tai kuuden kirjaimen vaihtoehdon vai haluatko sallia minkä tahansa sekoittamisen avainsanasi kanssa.

Tämä sivusto on hienoa hauskojen ideoiden tuottamiseen. Jos jokin nimistä on mielesi mukaan, voit ostaa sen GoDaddyltä tai Namecheapilta tarjoaman linkin kautta.

12. Välitön verkkotunnushaku

Pikatoimialuehaun logoHakutyökalu on hieno, jos sinulla on jo tietty verkkotunnus mielessä.

Kirjoita se sivustoon ja saat selville, onko se jo käytössä. Jos sitä ei ole saatavana, sivusto ehdottaa samanlaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla. Se myös ilmoittaa, onko alkuperäinen nimesi huutokaupassa.

Kun olet löytänyt oikean nimen tai päätät tehdä tarjouksen jo käytetystä nimestä, voit luoda linkin suoraan GoDaddy-sovellukseen pikatoimialuehaun kautta tehdäksesi ostoksesi tai tarjouksen. Voit myös etsiä kenen omistaa sivuston, jos se on käytössä, ja selvittää kuinka tehdä tarjous ostaa se jos haluat.

13. Haluan nimeni

Haluan nimeni logonHaluan Nimeni tarjoaa ominaisuuksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Domain Search. Se toimii parhaiten niille, joilla on jo verkkotunnus mielessä.

Anna verkkotunnuksen osoite, jota toivot käyttävän, ja sivusto ilmoittaa sinulle, jos se on käytettävissä. Toisinaan, kun haluamasi verkkotunnus on jo otettu, haluan nimeni antaa sinulle vaihtoehtoja ja niiden kustannukset. On myös mahdollista suodattaa piilottamalla verkkotunnukset, joita ei ole saatavana, joten voit tutustua potentiaalisten nimien luetteloon saamatta toivojasi asialle, jota et voi käyttää.

14. Dot-o-Mator

Dot-o-Mator -logoJos et tiedä, mistä aloittaa verkkotunnuksen luomisessa, Dot-o-Mator on upea työkalu.

Kaksi luokkaa antaa sinun valita verkkotunnuksesi alun ja lopun. Sitten sivusto palauttaa pitkän luettelon satunnaisvaihtoehdoista. Sen avulla voit myös kirjoittaa omia sanoja, jotka liittyvät aiheeseesi.

Jos löydät tuloksista jotain, joka kiinnostaa kiinnostuksesi, voit lisätä ne Scratchboxiin, joka auttaa sinua seuraamaan suosikkisi nimiäsi. Sivusto tarjoaa myös Web 2.0 -nimigeneraattorin, joka auttaa sinua luomaan satunnaisia ​​yritys- ja verkkotunnuksia ilman, että kirjoitat edes avainsanoja.

Tämä sivusto antaa sinulle paljon tietoa ja voi olla vaikeaa pilkottaa pitkää nimiluetteloa, mutta se on hyvä paikka aloittaa, jos haluat luoda uusia ideoita.

15. Cool nimi Ideat

cool nimi ideoita logoCool Name Ideas sisältää yrityksen nimen, joka luo työkalun, joka voi myös kertoa, onko niihin liittyviä verkkotunnuksia saatavilla. Tämä työkalu on ainutlaatuinen, koska sen avulla voit suodattaa tuloksia yrityksen koon tai asiakaskunnan perusteella. Tämän avulla on helpompaa löytää loistavia yritysnimiä, jotka houkuttelevat jo yleisöä.

Sivustossa on lisäasetuksia, joiden avulla voit valita nimellesi merkin pituuden ja valitsemiesi avainsanojen sijainnin. Voit nähdä, onko verkkotunnus käytettävissä, ja voit tarkistaa Twitteristä, onko nimi käytetty jonkun käsittelemänä.

16. DomainWheel

DomainWheel-logoDomainWheel on uusin luetteloomme työkaluista. Se on yksi luettelon parhaista vaihtoehdoista yksinkertaisen suunnittelunsa vuoksi. Siinä on myös tehokas hakutyökalu, joka voi ehdottaa ostettavia verkkotunnuksia.

Saat tuloksia sinulle +15-ylin verkkotunnuksen laajennuksilla, mukaan lukien .com, .net, .org, .info ja .biz). On myös mahdollista etsiä uusia, alkuperäisiä nimiä. Jos yrität valita nimeä, työkalu tarjoaa luettelon rymysiehdotuksista ja avainsanoista, joiden oletetaan tekevän sivustostasi houkuttelevan hakukoneille ja ihmisille.

Olemme tarjonneet täällä selvästi yli tusina verkkotunnusten generaattoria, jotka toivottavasti auttavat sinua luomaan yrityksellesi sopivan nimen, joka on myös ostettava.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author