Parhaat sähköpostimarkkinointipalvelut vuonna 2020: 10 parasta vertailua ja arvostelut

sähköpostimarkkinointipalvelut

Tarpeitasi ja vaatimuksiasi täyttävän sähköpostimarkkinointipalvelun löytäminen ei ole niin vaikeaa.

Sähköpostimarkkinointipalvelut ovat pääosin samoja – ominaisuudet ja hintatasoiset. Tähän sisältyy ilmaisia ​​kokeiluja, laaja valikoima sähköpostimalleja, sosiaalisen median integraatioita ja sähköpostien ajoittamista.

Kun käytät sähköpostimarkkinointiohjelmistoa, pystyt automatisoimaan markkinoinnin työnkulut, seuraamaan tilastosi, lähettämään enemmän ja parempia sähköposteja ja luomaan syvemmän suhteen vierailijoihisi.

Mutta kun kyse on parhaan sähköpostimarkkinointipalvelun valinnasta, sanominen, että sinulla on paljon vaihtoehtoja, olisi liian vähäinen. Itse asiassa viimeksi tutkiessamme havaitsimme, että siellä on yli 30 sähköpostimarkkinointipalvelua (sekä ilmaisia ​​että maksettuja).

Tässä on luettelo kymmenestä parhaasta pienyritysten sähköpostimarkkinointipalvelusta, joiden pitäisi tehdä päätöksestäsi paljon helpompaa.

1. Jatkuva yhteyshenkilö

Jatkuva yhteys on paras sähköpostimarkkinointipalvelu pienille yrityksille. Heidän sähköpostiautomaatio-ohjelmistonsa mukana on 60 päivän ilmainen kokeiluversio, joka tarjoaa käyttäjille useita mukauttamis- ja integrointivaihtoehtoja pitäen sen yksinkertaisena ja käyttäjäystävällisenä.

jatkuva yhteydenotto

Vuonna 1995 perustettu Constant Contact on kasvanut yhdeksi suurimmista sähköpostimarkkinointipalveluista maailmassa. He jatkavat tarjoustensa kehittämistä ja kasvavat uusiksi tiloiksi, joita muut tarjoajat eivät kata.

Saat esimerkiksi pääsyn tapahtumien hallintatyökaluun ja innovatiiviseen sosiaalisen median työkaluun, jonka avulla voit luoda kuponkeja ja latauksia jaettavaksi sosiaalisessa mediassa. Löydät myös satoja erilaisia ​​integraatioita, joten voit integroida kaikki muut tällä hetkellä käyttämäsi sovellukset ja palvelut.

Yllä olevien ainutlaatuisten ominaisuuksien lisäksi saat myös laajan valikoiman niche-erityisiä malleja käytettäväksi ja kojetaulun, joka esittelee tärkeimmät sähköpostisi.

Ne tarjoavat paljon hyödyllisiä oppaita ja palveluita, erittäin hyödyllisiä niille, joilla ei ole sähköpostimarkkinointikokemusta. Lisäksi saat pääsyn live-chattiin, sähköpostiin ja puhelintukeen.

Silti on yksi räikeä haitta. Automaatiotyökaluja ei oikeastaan ​​ole, ja maksat hinnan, jonka sinun pitäisi olla siellä.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

Jatkuva yhteys on loistava valinta pienyritysten omistajille, jotka tarvitsevat työkalun, joka tekee muutakin kuin sähköpostimarkkinoinnin.

Paljonko se maksaa?

Valittavana on kaksi suunnitelmaa. Jokainen näistä suunnitelmista jakautuu hinnoittelutasoihin useiden yhteystietojen perusteella.

Sähköpostisuunnitelma:

 • 0-500 tilaajaa: 20 dollaria kuukaudessa
 • 501–2 500 tilaajaa: 45 dollaria kuukaudessa
 • 2 501-5 000 tilaajaa: 65 dollaria kuukaudessa
 • 5 001-10 000 tilaajaa: 95 dollaria kuukaudessa

Email Plus -suunnitelma:

 • 0-500 tilaajaa: 45 dollaria kuukaudessa
 • 501–2 500 tilaajaa: 70 dollaria kuukaudessa
 • 2 501-5 000 tilaajaa: 95 dollaria kuukaudessa

Molemmille suunnitelmatyypeille saat 10% alennuksen, jos ennakkomaksu on 6 kuukautta, tai 15%, jos ennakkomaksu 12 kuukautta.

Käytettävissä on myös 60 päivän riskitön kokeilu (luottokorttitietoja ei tarvita), joten voit testata työkalua jopa 100 yhteyshenkilölle. Löydät myös 30 päivän rahat takaisin -takuun. Saat 100% hyvityksen, kunhan olet lähettänyt yhteystiedot palveluun ja lähettänyt ainakin yhden sähköpostin.

Aloita jatkuva yhteyshenkilö täällä (60 päivän ilmainen kokeilu)

2. SendInBlue

SendInBlue on tehokas sähköpostimarkkinointiratkaisu niille, joilla budjetti on pieni, koska sen mukana tulee ilmainen suunnitelma (joka on valitettavasti hieman rajoitettu).

SendInBlue-arvostelu

SendInBlue on toinen nuori sähköpostimarkkinointiympäristö. Ne on alun perin rakennettu lähettämään tapahtumapohjaisia ​​sähköposteja, mutta nyt ne ovat yhdistäneet sekä sähköposti- että tekstiviestikampanjoiden voiman yhdeksi ainutlaatuiseksi alustaksi.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin helppo käyttää ja siinä on runsas ilmainen suunnitelma, koska suunnitelmat perustuvat lähetettyjen sähköpostiviestien määrään eikä yhteystietojen määrään. Mukana on tyypillisiä ominaisuuksia, kuten luettelon hallinta, kampanjaraportointi ja sähköpostien ulkoasun optimointi.

Löydät myös erilaisia ​​kolmansien osapuolien integrointeja.

Jos kuitenkin haluat käyttää edistyneimpiä ominaisuuksia, sinun on päivitettävä yhteen edistyneimmistä suunnitelmista.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

SendInBlue sopii mainiosti yrityksille tai henkilöille, jotka lähettävät paljon sähköpostia. Koska hinnoittelu perustuu vain sähköpostimäärään eikä yhteystietoluettelon kokoon.

Paljonko se maksaa?

SendInBlue: llä on ainutlaatuinen hinnoittelumalli, joka perustuu sähköpostin määrään.

Näin se toimii:

Rajoitettu ilmainen suunnitelma:

 • Lähetä jopa 300 sähköpostia päivässä
 • Kuukausittainen rajoitus 9000 sähköpostia kuukaudessa
 • Rajoittamaton määrä yhteystietoja

Lite-suunnitelma: 25 dollaria kuukaudessa

 • Lähetä jopa 40 000 sähköpostia kuukaudessa
 • Päivittäisten sähköpostien määrää ei ole rajoitettu
 • Rajoittamaton määrä yhteystietoja

Oleellinen suunnitelma: 39 dollaria kuukaudessa

 • Lähetä jopa 60 000 sähköpostia kuukaudessa
 • Ei päivittäistä sähköpostin lähetysrajaa
 • Ei logoa sähköpostissa
 • Rajoittamaton määrä yhteystietoja

Maksutaso: 66 dollaria kuukaudessa

 • Lähetä jopa 120 000 kuukaudessa
 • Ei päivittäistä sähköpostin lähetysrajaa
 • Pääsy edistyneisiin automaatiotoimintoihin
 • Rajoittamaton määrä yhteystietoja

Kaiken kaikkiaan suunnitelmat ovat melko joustavia. Rahat takaisin -takuuta ei ole, mutta ikuisesti ilmaisen suunnitelman tulisi kertoa tarpeeksi sinun siirtyä eteenpäin palvelun kanssa. Siellä on myös ennakkomaksuja, joten voit ostaa tietyn määrän sähköposteja lähettämistä varten ilman kuukausittaista sitoumusta.

Aloita SendInBlue -palvelun käyttö täällä

3. GetResponse

GetResponse on enemmän kuin online-markkinointialusta sähköpostimarkkinointiin. Siihen kuuluu lisäyksiä, kuten aloitussivun luoja ja webinar-ratkaisu.

GetResponse-arvostelu

GetResponsen käyttäjäkanta on yli 350 000 ja se toimii all-in-one-markkinointialustana.

Se on varustettu joillakin ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, kuten kyky luoda aloitussivuja ja verkkoseminaareja. Yksinään se ei ole erityisen hyödyllinen, mutta yhdistämällä ne sähköpostimarkkinointiin voi auttaa sinua kasvattamaan sähköpostiluetteloasi kuin hullu.

Luo sähköpostiviestejä käyttämällä intuitiivista vedä ja pudota -sovellusta.

Siinä on myös kaikki odotetut lisäominaisuudet, kuten luettelon segmentointi, A / B-testaus, automaattivastaajat ja ohjelmistointegraatiot. Siellä on jopa hieno ominaisuus nimeltään Täydellinen ajoitus, joka auttaa ennustamaan täydellisen vuorokaudenajan sähköpostien lähettämiseksi avoimen hinnan nostamiseksi.

Jos sinulla on vaikeuksia palvelun käyttämisessä, on olemassa kirjasto perusteellisista oppaista, joita voit tutustua. Tai voit ottaa yhteyttä tukeen sähköpostitse, live-chatissa ja puhelimitse.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

Tämä palvelu sopii erinomaisesti keskisuurille yrityksille, jotka haluavat pääsyn moniin markkinointivaihtoehtoihin. Olemassa olevia taitoja ei vaadita, koska se on erittäin intuitiivinen, ja se toteuttaa jopa edistyneemmät ominaisuudet.

Paljonko se maksaa?

Perussuunnitelma:

 • Jopa 1 000 tilaajaa: 15 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 2 500 tilaajaa: 25 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 5000 tilaajaa: 45 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 65 dollaria kuukaudessa

Plussuunnitelma:

 • Jopa 1 000 tilaajaa: 49 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 75 dollaria kuukaudessa

Ammatillinen suunnitelma:

 • Jopa 10 000 tilaajaa: 165 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 25 000 tilaajaa: 255 dollaria kuukaudessa

Yrityssuunnitelma:

 • Jopa 100 000 tilaajaa: 1 199 dollaria kuukaudessa

Jos haluat testata palvelun, tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeilu, jossa pääset kaikkiin ominaisuuksiin. Rahat takaisin-hyvitystä ei ole, koska kyse on palkka-aste-palvelusta.

Jos haluat säästää rahaa, maksa sitten vuosi kerrallaan ja saa 18% alennusta tai maksa kaksi vuotta ja saa 30% alennuksen.

Aloita GetResponsen käyttö täällä

4. HubSpot (vapaa suunnitelma)

HubSpot on sähköpostimarkkinointi- ja CRM-työkalujen toimittaja, joka toimittaa ominaisuuspakatun ilmaisen paketin sekä joitain premium-maksullisia suunnitelmia.

Hubspot-arvostelu

HubSpot tarjoaa luotettavan palvelun yli 70 000 käyttäjälle painottaen kasvavaa yritystä. Asennus on melko suoraviivaista, ja HubSpot CRM yhdistää helposti Gmailin, G Suite -sovelluksen ja useiden Outlook-versioiden kanssa.

Sisältä saat vetämällä ja pudottamalla sähköpostin rakennuksen, jolla voit mukauttaa asetteluja, lisätä CTA: ta, kuvia ja mukauttaa sisältöäsi. Voit myös käyttää henkilökohtaista sisältöä tuodaksesi sinut lähemmäksi yleisöäsi.

Löydät edistyneet sähköpostimarkkinointitoiminnot, kuten sähköpostin automaatiotyökalut, luettelon segmentointi, käyttövalmiit mallit, sähköpostien seuranta ja laaja analytiikka; kaikki mukana ilmaisessa versiossa.

Merkittävä haittapuoli on A / B-testien puuttuminen ilmaisten ja halvimpien suunnitelmien kanssa. Alemman tason suunnitelmat sisältävät myös vain foorumiperusteisen tukitoiminnon. Mutta heillä on tonnia resursseja, joita voit selata ja löytää vastauksia, joita tarvitset.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

HubSpot on erinomainen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat aloittelemassa tai haluavat laajentaa sähköpostimarkkinointiaan. HubSpot tarjoaa myös joustavia päivitysvaihtoehtoja, jos tarpeet kasvavat ajan myötä.

Paljonko se maksaa?

HubSpotilla on sekä ilmaisia ​​että maksettuja tilaussuunnitelmia. Kaikki suunnitelmat sisältävät laajan valikoiman muita CRM-ominaisuuksia, jotka skaalautuvat korkeamman tason suunnitelmiin.

Vapaa suunnitelma: ilmainen ikuisesti

 • Ilmaiset sähköpostityökalut ja CRM
 • 2000 sähköpostiviestiä lähetetään kuukaudessa

Markkinointikeskuksen aloitussuunnitelma: alkaen 50 dollaria / kk

 • 5X-yhteystason sähköpostin lähetysraja. (toisin sanoen 1 000 yhteyshenkilöä = 5000 sähköpostia / kuukausi
 • Sisältää 1 000 kontaktia
 • +50 dollaria / kuukausi / 1000 lisäkontaktia

Marketing Hub Professional -suunnitelma: alkaen 800 dollaria / kk

 • 10X: n yhteystasoisen sähköpostin lähetysraja (esim. 1 000 kontaktia = 10 000 sähköpostia / kuukausi)
 • Sisältää 1 000 kontaktia
 • +50 dollaria / kk ylimääräisistä 1000 kontaktista

Käytä HubSpot-hintalaskuria saadaksesi tarkan hinnan tarpeidesi perusteella.

Jos aiot hankkia HubSpot-aloitussuunnitelman, sinulla on mahdollisuus maksaa vuosittain ja säästää -20% alennus tilauksestasi.

Aloita HubSpot täällä (ilmainen suunnitelma)

5. ConvertKit

covertkit-arvostelu

Nathan Barry perusti ConvertKitin vuonna 2013. Ne kohdistuvat markkinoiden osaan, jota kutsutaan hellästi ”luojaiksi”. Joten ihmiset pitävät vloggeja, bloggaajia, kirjailijoita, Instagram-tähtiä, kurssien luojaa ja paljon muuta.

Yksi sen suurimmista myyntikohdista on, kuinka helppoa on luoda sähköpostiautomaatioon liittyviä työnkulkuja. Se luottaa visuaaliseen rakentajaan, joten voit itse nähdä, kuinka sähköpostisekvenssisi toistetaan.

Siellä on myös sisäänrakennettu aloitussivun editori, joka on erittäin hyödyllinen, voit aloittaa sähköpostimarkkinoinnin, etkä tarvitse edes verkkosivustoa. Vain liikenteen lähde (kuten YouTube-kanavasi tai sosiaalisen median tili).

Löydät perusteellisen tilaajien hallinnan, merkinnät ja edistyneet sähköpostin segmentointitoiminnot.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa:

Tämä työkalu on paras niille, jotka eivät ajattele viettävän vähän enemmän (yksityishenkilöt tai pienet joukkueet) ja haluavat lähettää tavallisia sähköpostiviestejä.

Paljonko se maksaa?

 • 0-1K tilaajat: 29 dollaria kuukaudessa
 • 1K-3K-tilaajat: 49 dollaria kuukaudessa
 • 3–5 000 tilaajaa: 79 dollaria kuukaudessa
 • 5k + tilaajat: Mukautettu hinnoittelu

Riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta, sinulla on pääsy samoihin tarkkoihin ominaisuuksiin. Jos haluat kokeilla ennen ostamista, on 14 päivän ilmainen kokeilu, joka sisältää kaikki ominaisuudet.

Jos et pidä palvelusta, sinulla on 30 päivän palautuskäytäntö. Hyvityksen palautus tilillesi kestää yleensä 3–5 päivää.

6. MailChimp

MailChimp on helppokäyttöinen sähköpostimarkkinointityökalu bloggaajille ja pienemmille verkkosivustoille, koska sen mukana tulee ilmainen suunnitelma.

mailchimp arvostelu

MailChimpillä ei ole vain söpö yrityksen maskotti, vaan he ovat yksi johtavista sähköpostimarkkinoinnin tarjoajista. Yli miljardi sähköpostia lähetetään päivässä heidän palvelunsa kautta.

MailChimp kehittyy jatkuvasti. Löydät uusia ominaisuuksia jatkuvasti. Siellä on jopa sosiaalisen median integraatio. Mallivalikoima on kooltaan kohtuullista, ja sitä on helppo mukauttaa.

Löydät myös saatavana myös edistyneitä sähköpostimarkkinointiominaisuuksia, kuten kontaktisegmentit, automaattivastaajat, palvelu- ja sovellusintegraatiot, aikavyöhykepohjainen lähettäminen, A / B-testaus ja paljon muuta.

Heidän tukitiiminsä on myös erittäin reagoiva live chatin tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi on tarjolla erilaisia ​​koulutusresursseja.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa:

Monet ihmiset käyttävät MailChimp-ohjelmaa vain ilmaiseksi tarjoukseksi yksin. Budjettivarojen lisäksi MailChimp sopii mainiosti bloggaajille ja yritysomistajille, jotka haluavat helppokäyttöisen työkalun, joka on varustettu edistyneillä ominaisuuksilla.

Paljonko se maksaa?

Ilmaisen suunnitelman avulla sinulla voi olla jopa 2 000 tilaajaa ja lähettää jopa 10 000 sähköpostia kuukaudessa. Kun olet ylittänyt nämä numerot, haluat päivittää Essentials-, Standard- tai Premium-suunnitelmaan.

Vapaa suunnitelma: Se on ilmainen ikuisesti

 • Lähetä jopa 10 000 sähköpostia kuukaudessa
 • Kasvata listasi jopa 2 000 tilaajaan
 • Sähköpostituki 30 päivän ajan

Essentials-suunnitelma: Suunnitelmat alkavat 9,99 dollaria kuukaudessa

 • Jopa 5000 tilaajaa: 49,99 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 74,99 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 25 000 tilaajaa: 189 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 50 000 tilaajaa: 259 dollaria kuukaudessa

Vakiosuunnitelma: Suunnitelmat alkavat 14,99 dollaria kuukaudessa

 • Jopa 5000 tilaajaa: 74,99 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 99 dollaria kuukaudessa

Premium-suunnitelma: Suunnitelmat alkavat 299 dollarilta kuukaudessa

 • Jopa 20 000 tilaajaa: 399 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 50 000 tilaajaa: 599 dollaria kuukaudessa

Käytä hinnoittelusivua laskeaksesi hinnasivun alareunassa kuukausikoron ja nähdäksesi palkkiojärjestelmien ominaisuudet.

Koska ilmainen suunnitelma on niin laaja, et löydä mitään hyvityksiä tai rahat takaisin -takuita. Ainoa tapa saada hyvitystä johtuu teknisestä virheestä MailChimp-nimissä tai tilisi lopetettiin ilman syytä.

7. Tippa

Drip on suhteellisen uusi sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja. Niiden keskeiset väestöryhmät ovat bloggaajat, markkinoijat ja verkkokauppasivustojen omistajat.

tippu arvostelu

Tämä työkalu ei ole vain aloittelijaystävällinen, mutta myös älykkäät markkinoinnin automatisointityökalut todella ylittävät markkinoilla olevan sisällön..

Jos olet verkkokaupan omistaja tai myyt useita erilaisia ​​digitaalisia tuotteita, Drip on vankka valinta. Pystyt luomaan syvän käsityksen asiakkaan aikomuksesta ja ostokäyttäytymisestä, ja pystyt seuraamaan seuraavia tietoja:

Jos esimerkiksi ylläpidät verkkokauppaa, voit luoda viestejä, jotka perustuvat tietoihin, kuten:

 • Palauttavat kävijät vs. uudet vierailijat
 • Vierailijat, jotka hylkäsivät ostoskorin
 • Ihmiset, jotka napsauttivat sähköpostilinkkiä, verrattuna niihin, jotka eivät

Mutta se ei lopu siihen, että löydät myös integrointeja WordPressille, WooCommercelle ja kyvyn lähettää seurannan tekstiviestejä, Facebook-mainosintegraatiota ja muuta.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa:

Periaatteessa, jos myyt paljon tuotteita (digitaalisia tai fyysisiä) ja haluat luoda monimutkaisia ​​markkinointisekvenssejä vetämättä hiuksiasi, tämä työkalu saattaa olla sinulle.

Paljonko se maksaa?

Aloitussuunnitelma: Ilmaiseksi ikuisesti

 • Jopa 100 tilaajaa
 • Rajoittamaton sähköpostin lähetys

Perussuunnitelma: 49 dollaria kuukaudessa

 • Jopa 2 500 tilaajaa
 • Rajoittamaton sähköpostin lähetys

Pro-suunnitelma: 122 dollaria kuukaudessa

 • Jopa 5000 tilaajaa
 • Rajoittamaton sähköpostin lähetys

Yrityssuunnitelma: Hanki mukautettu tarjous

 • Mitään yli 5000 tilaajaa

Drip tarjoaa erittäin pienen ikuisesti ilmaisen suunnitelman sekä kahden viikon ilmaisen kokeilun Basic- ja Pro-jäsenyystasolle. Jos päätät jatkaa palvelua näiden kahden viikon kuluttua, korttisi veloitetaan. Palvelun aloittamisesta on 30 päivän palautusikkuna, mutta Drip päättää, saako täyden hyvityksen.

8. AWeber

Aweber on uskomattoman suosittu työkalu, joka on ollut käytössä jo 18 vuotta ja on ehkä keksinyt itsensä itse automaattivastaajalle..

AWeber-arvostelu

Ominaisuudet ovat melko paljon mitä odotat korkealaatuiselta sähköpostimarkkinointipalvelulta. Saat käyttöösi vetämällä ja pudottamalla -sähköpostinmuodostimen, laajan valikoiman ennalta suunniteltuja malleja sekä paljon integrointeja, jotka voidaan kytkeä muuhun markkinointipinoon..

Voit luoda automatisoituja sähköpostisekvenssejä, jotka perustuvat liipaisimiin, ja luoda sähköpostien seurantajaksoja. Kaiken tämän avulla sinulla on pääsy avoimen verkon tietoihin, toimitusasteisiin ja kyky testata sähköpostisi A / B-testillä..

Lisäksi voit luoda helposti ja nopeasti sähköpostiosoitussivuja upotettavaksi verkkosivustollesi.

Jos olet hämmentynyt markkinointikielestä, älä huoli, siellä on melko hyödyllinen resurssikirjasto, joka auttaa sinua kaikissa vaiheissa. Siellä on myös live-chat- ja sähköpostituki sekä puhelintuki saatavana ma-pe klo 8–18 EST ja viikonloppuisin 9–5 EST.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

Aweber tarjoaa vankan palvelun läpi ja läpi, ja se on parasta pienille joukkueille, jotka haluavat virtaviivaistaa sähköpostimarkkinointiaan.

Paljonko se maksaa?

 • 0-500 tilaajaa: 19 dollaria kuukaudessa
 • 501–2 500 tilaajaa: 29 dollaria kuukaudessa
 • 2 501-5 000 tilaajaa: 49 dollaria kuukaudessa
 • 5 001-10 000 tilaajaa: 69 dollaria kuukaudessa
 • 10 001-25 000 tilaajaa: 149 dollaria kuukaudessa
 • 25 001+ tilaajaa: Hanki mukautettu tarjous

Jos haluat kokeilla ennen ostamista, on 30 päivän ilmainen kokeilu, joka antaa sinulle pääsyn jokaiseen ominaisuuteen. Kuukausimaksuvaihtoehtojen lisäksi voit myös maksaa neljännesvuosittain säästääksesi 14% tai maksaa vuosittain säästääksesi 14,9%. Palautuskäytäntöä ei ole, mutta pitkällä ilmaisella kokeiluversiolla sinun pitäisi tietää, onko tämä työkalu sinulle sopiva.

9. Keap

Keap (aikaisemmin Infusionsoft) on erittäin vankka sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja. Tämä all-in-one-markkinointityökalu yhdistää CRM: n, sähköpostimarkkinoinnin ja muut. Voit rakentaa täydellisiä asiakasprofiileja, jotka auttavat sinua luomaan paremmin kohdennettuja markkinointikampanjoita.

Keap arvostelu

Tämän työkalun avulla sähköpostimarkkinointi on vain osa yleistä ominaisuusjoukkoa. Esimerkiksi kojetaulu näyttää tietoja, jotka perustuvat sähköpostikampanjoihisi, myyntitietoihisi ja asiakkaiden taloudelliseen historiaan.

InfusionSoft (Keap) oli yksi ensimmäisistä sähköpostimarkkinoinnin tarjoajista, joka loi automaattisen automaation rakennuksen vetämällä ja pudottamalla. Aseta vain tavoite, jonka haluat saavuttaa, ja luo sitten automaatiosarja, joka vastaa tätä tavoitetta.

Lisäksi on olemassa edistyneitä segmentointi- ja tilaajatunnistetyökaluja.

Vaikka tämä työkalu yhdistää CRM: n ja sähköpostimarkkinoinnin, yhä ominaisuutta sillä ei ole. Jaettu testaus. Ilman tätä ominaisuutta on erittäin vaikea testata erilaisia ​​kampanjoita avoimien hintojen ja kokonaismyynnin parantamiseksi.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

Keskisuuret yritykset, jotka haluavat käyttää yhtä työkalua CRM: ään ja sähköpostimarkkinointiin ja joilla on tietysti suurempi budjetti.

Paljonko se maksaa?

Keap tarjoaa kolme suunnitelmaa:

 • Keap Grow alkaen 49 dollaria kuukaudessa: sopii pienille yrityksille, sisältää 500 yhteystietoa, 1 käyttäjän ja mukana ilmainen kokeilu
 • Keap Pro alkaen 99 dollaria kuukaudessa: sopii kasvaville yrityksille, sisältää 500 yhteystietoa, yhden käyttäjän ja mukana ilmainen kokeilu
 • Infusionsoft alkaen 199 dollaria kuukaudessa: sopii vakiintuneille yrityksille ja sisälsi 2500 yhteyshenkilöä ja 1 käyttäjä

Muista, että jos haluat lisätä yhteystietoja, se maksaa ylimääräistä. Esimerkiksi 1000 ylimääräistä yhteyshenkilöä maksaa sinulle 30 dollaria kuukaudessa ja 5000 ylimääräistä yhteyshenkilöä 130 dollaria kuukaudessa.

Jos haluat testata ohjelmiston, sinulla on 14 päivän riskitön kokeiluversio ilman luottokorttitietoja. Toistuvilla tilauksilla ei kuitenkaan ole saatavana hyvityksiä, ja kaikki peruutukset on aloitettava 10 päivän kuluessa seuraavasta laskutusjaksosta.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign laskuttaa itseään kaikesta yhtenä markkinointialustana. Se on kattava tavoite, jonka avulla voit lähettää vähemmän sähköposteja, mutta saada parempia tuloksia.

aktiivinen kampanjakatsaus

Jos haluat luoda logiikkapohjaisia ​​kanavia, sinua kova painostetaan löytämään parempi työkalu. Suurin osa automaatiostasi luodaan käyttämällä if / then -logiikkaa, joka vastaa tilaajan käyttäytymistä. Tässä on muutama tapa, joilla voit virtaviivaistaa markkinointitoimesi tällä työkalulla:

 • Käyttäjien segmentointi toimintojen, käyttäytymisen, sijainnin ja sosiaalisten tietojen perusteella
 • Lähetä tekstiviestejä yhteyshenkilöillesi
 • Saavuta käyttäjiä tien päällä tekstiviestien integroinnin avulla
 • Lyijy- ja yhteyspisteytys, joten tiedät kenen priorisoida.

Koska aktiivinen kampanja toimii enemmän kuin all-in-one-markkinointiympäristö, käytettävissä on paljon työkaluja ja ominaisuuksia, ja niiden kaikkien hallitseminen voi olla hieman ylivoimainen. Onneksi on olemassa yksityiskohtaisia ​​oppaita, jotka osoittavat sinulle, kuinka saat kaiken hyödyn palvelusta. Voit ottaa yhteyttä tukeen myös sähköpostitse tai live-chatin kautta.

Sähköpostikampanjoiden luominen on melko yksinkertaista mallieditorilla. Voit jopa luoda mobiiliystävällisiä kirjautumislomakkeita upottaaksesi sivustoosi.

Kenen pitäisi käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa?

Tämä ratkaisu on paras käyttäjille, jotka vaativat ja vaativat monimutkaisia ​​automaatiotyökaluja edistyneiden CRM-ominaisuuksien ohella.

Paljonko se maksaa?

Lite-suunnitelma:

 • Enintään 500 tilaajaa: 15 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 1 000 tilaajaa: 29 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 2 500 tilaajaa: 49 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 5000 tilaajaa: 89 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 139 dollaria kuukaudessa

Plussuunnitelma:

 • Jopa 1 000 tilaajaa: 70 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 2 500 tilaajaa: 125 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 5000 tilaajaa: 169 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 249 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 25 000 tilaajaa: 399 dollaria kuukaudessa
 • Enintään 50 000 tilaajaa: Hanki mukautettu tarjous

Ammatillinen suunnitelma:

 • Jopa 2 500 tilaajaa: 159 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 5000 tilaajaa: 239 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 349 dollaria kuukaudessa

Yrityssuunnitelma:

 • Jopa 2 500 tilaajaa: 279 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 5000 tilaajaa: 449 dollaria kuukaudessa
 • Jopa 10 000 tilaajaa: 499 dollaria kuukaudessa

Jos maksat vuosittain, saat laajoja alennuksia kautta linjan. Tarjolla on myös 14 päivän ilmainen kokeiluversio, jonka avulla voit testata palvelun enintään 100 yhteyshenkilölle ja 100 lähetetylle sähköpostille. He ovat kuitenkin aikataulun suhteen lempeitä ja saatat pystyä saamaan laajennuksen. Koska hyvityksiä ei ole, kannattaa ehdottomasti kokeilla ohjelmistoa ennen ostamista.

Viimeiset sanat

Useimmat sähköpostimarkkinoinnin tarjoajat tarjoavat samanlaisia ​​palveluja. Kun on aika valita yrityksellesi paras sähköpostimarkkinointiohjelmisto, haluat ottaa budjettisi ja markkinointitarpeesi huomioon.

Jos haluat jotain, joka on skaalautuva ja helppo aloittaa, kirjaudu ilmaiseen kokeiluversioon.

Anna yllä olevan luettelon auttaa sinua tekemään oikean päätöksen yrityksellesi. Ja muista, et koskaan ole lukittu sähköpostimarkkinointipalveluun. Suurin osa palveluntarjoajista sallii sinun viedä ja tuoda liidit ja siirtyä toiselle palveluntarjoajalle tarvittaessa.

Tärkeintä on valita palveluntarjoaja ja päästä alkuun! Mitä kauemmin odotat, sitä enemmän rahaa jätät pöydälle.

Nyt sinulle! Mikä on suosikkisi sähköpostimarkkinointipalvelusi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author