Paras WordPress-hosting-palvelu Kanadalle

Digitaalisena toimittajana, jolla on PALJON aktiivisia hosting-tilejä (meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla erilaisia ​​isäntiä), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee hyvän WordPress-isännän. Web-palveluntarjoajasi laadulla voi olla valtava vaikutus potentiaaliseen menestykseesi.

Otetaan esimerkiksi verkkosivuston nopeus. Tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … tästä syystä kunnollinen verkko isäntä on elintärkeä!

Nämä ovat Kanadan parhaita WordPress-hosting-yrityksiä, todellinen laatu WP-hosting, joka ei veloita maailmalta.

Sivuhuomautus: Nro 1 on väliaikainen alennus käynnissä, tartu siihen niin kauan kuin se kestää!

Muutamia merkkejä / sivustoja, jotka linkittävät sisältöömme:

Esitelty sivustoilla

Tiedämme tavaramme, pieni näyte monista suosittelumme:

Tom on intohimoinen ja ymmärtää nopeasti asiakkaidensa tarpeet. Olen todella arvostellut hänen halukkuuttaan jakaa tietoa ja taito minua käyttämään upouutta verkkosivustoani. Kiitos Tom!

Sally Mac
Sisällysluettelot

MangoMatter teki nykyisen verkkosivustomme suunnittelun niin helpoksi. Tom oli henkilökohtaisesti mukana ensimmäisestä neuvottelusta loppuun saakka, ja hän on silti helposti käytettävissä mahdollisiin tarpeisiin!

Demitrios Lecatsas
Tuoreet hiukset

Valitsimme Tomin suunnittelemaan verkkosivustomme, koska pidimme muiden hänen suunnittelemiensa verkkosivustojen tyylistä. Koko prosessi oli stressitöntä. Tom oli niin avulias eikä mikään useista pyyntöistämme aiheuttanut liikaa vaivaa. Tomilla on ilo työskennellä. Rakastamme verkkosivustoa, jonka hän on meille luonut, se on niin helppo käyttää ja näyttää fantastiselta.

Carl Olive
kevät!

Kokemuksemme Mango Matterista oli upea! Tomilla on erittäin helppo työskennellä, positiivinen, tehokas ja ilmeisesti loistava tekemisissään. Erittäin suositeltavaa.

Lucy Reeves
Keinot, joilla

Kysyimme Tomia kehittämään uuden yrityksen verkkosivustomme ja olimme iloisia tuloksesta. Hän ei pystynyt toimittamaan vain lyhyen esityksen, vaan tarjota joitakin erinomaisia ​​ideoita, joita emme olisi koskaan ajatellut. Mikä parasta, Tom on antelias aikansa kanssa ja on edelleen käytettävissä neuvojen ja tuen tarjoamiseksi.

Neil Mackenzie
Enventive

Kuinka helppoa ja sujuvaa kokemusta se on toiminut MangoMatterin kanssa! Tom ymmärsi tarkalleen mitä olemme seuranneet, ja olemme erittäin vaikuttuneita lopputuotteesta. En epäröi valita tulevaisuudessa uudelleen MangoMatteria.

Tyson King
Johtaja / Plumbrite Solutions

Tom from MangoMatter on ollut erittäin avulias, ammattitaitoinen ja suuri tuki verkkosivustoni perustamisessa, hän on runsaasti tietoa ja erittäin tehokas. En epäröi suositella MangoMatteria ja olen jo tehnyt niin.

Michelle Watson
minä korjaan

”Saatamme tietää, että kunnollisen WordPress-isäntän löytäminen voi olla hieman hankala, sillä kaikki eri ominaisuudet, isännöintityypit ja (joskus epämääräiset) hinnoittelurakenteet, joita isännöintipalveluntarjoajat voivat heittää sinulle.

Joten helpottaaksesi hakuasi ja säästääksesi aikaa, olemme analysoineet ja arvioineet isäntämme, joiden kanssa työskentelemme (tai olemme työskennelleet), ja tuloksena on 10 kärjessä olevaa WordPress-majoittajaa. Yritämme pitää sitä ajan tasalla, kun isännöintiominaisuudet ja hinnat muuttuvat. Jos löydät virheen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. “

Matthew RogersMatthew Rogers
Hosting Editor

Paras WordPress-hosting-Kanada – arvostelut toukokuuta 2020

1. WHC.ca

Verkkosivusto: whc.ca
Hinta:
3,89 dollaria (CAD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Tietokeskuksilla on sekä itä- että länsirannikolla, ne ovat tarkoitettu paikalliselle WordPress-isännöinnille. WHC on ollut toiminnassa vuodesta 2003 ja ovat uskomattoman luotettavia.

Isännöinnin ja verkkotunnusten lisäksi WHC tarjoaa SEO- ja Email-markkinointisuunnitelmia, joita voit kokeilla ilmaisilla kokeiluilla.

Ne tarjoavat 24/7 kaksikielisen (!!) tuen sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta & sisältää rajoittamattoman levytilan. + He latautuvat tosiasiassa CAD, yay!

Heidän halvin suunnitelma alkaa vain 3,89 CAD / kuukausi (alas 5,99 dollaria).

Plussat:

 • HQ + -palvelimet Kanadassa
 • Rajoittamaton levytila
 • Suuri nopeus!
 • Kaksikielinen tuki 24/7

2. SiteGround

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta:
3,95 dollaria (USD)
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround-logo

SiteGround on mammutti globaalissa WordPress-näkymässä, he ovat yksi harvoista isäntäryhmistä, joita WordPress suosittelee virallisesti WordPressille. Vaikka heidän palvelimet ovat huippuluokkaa (ja globaaleja), niitä ei valitettavasti ole Kanadassa (vaikka voisitkin vain käyttää CDF: tä, kuten CloudFlare, kiertääksesi tätä ongelmaa). Heistä todella pidämme heidän räätälöityjen järjestelmiensä avulla, jotka ympäröivät nopeutta ja turvallisuutta. Nopeuden vuoksi heillä on jopa mukautettu WordPress-laajennus nimeltä SuperCacher maksimoidaksesi suorituskyvyn.

Niiden taustaa on melko helppo käyttää, ja heillä on runsaasti tukivaihtoehtoja, jos tarvitset apua matkan varrella (kuten tietokanta, oppaat, live-keskustelu, puhelin ja lipputuki).

Ne tulevat myös WordPressin suosittelemiksi WordPressille (mikä on melko harvinaista! Ne voivat tietysti puuttua mihin tahansa heitä heittämään CMS: ään)..

SiteGroundilla on 3 isännöintisuunnitelmaa, niiden edullisin suunnitelma alkaa klo USD 3,95 / kk (67% normaalihinnasta)!

Plussat:

 • Ilmainen SSL
 • Suosittelee WordPress
 • Suorituskykyiset palvelimet
 • Helposti skaalautuva

3. GreenGeeks

Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta:
2,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks-logo

GreenGeeks on toinen voittaja kirjoissamme. Heidän suorituskykynsä ei ole vain Kanadassa, koska heillä on täällä datakeskus. Ne ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä, kun he tuovat energiankulutuksensa takaisin kolme kertaa verkkoon tuulienergian avulla!

Ne tarjoavat myös ympärivuorokautisen tuen, rajoittamattoman levytilan, ja niillä on jopa WordPress-erityisiä hosting-suunnitelmia. Pidämme myös todella kaikista pakettien mukana tulevista ilmaisuista, kuten ilmainen verkkotunnus, sivuston migraatio, SSL-varmenteet ja paljon muuta.

Nopeuden suhteen, maailmanlaajuisten datakeskusten lisäksi, ne käyttävät myös SSD: tä yhdessä LiteSpeedin ja heidän mukautetun tekniikan, nimeltään PowerCacher, kanssa maksimoidaksesi suorituskyvyn, se on aika vaikuttava.

Lisää tähän 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen.

Heidän halvin suunnitelma alkaa vain 2,95 dollaria / kuukausi (vähemmän kuin 9,95 dollaria).

Plussat:

 • Super vihreä!
 • Rajoittamaton levytila
 • 24/7 tuki

4. HostUpon

Verkkosivusto: hostupon.ca
Hinta:
2,96 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

HostUpon-logo

HostUpon on niin kanadalainen kuin voit saada. Torontossa on hyvin optimoitu datakeskus, paikallinen myynti + tuki, heidän sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen on vaikuttava.

Heillä on myös WordPress-erityisiä hosting-suunnitelmia, joissa on rajoittamaton levytila, ilmaiset WordPress-siirrot vanhoilta isäntiltä, ​​ilmainen verkkotunnus ja 24/7 WP-tuki. Vain jos kohdemarkkinat ovat Yhdysvalloissa, heillä on siellä myös 3 palvelinta.

He tarjoavat 3 hosting-pakettia, halvin suunnitelma alkaa vain 2,96 dollaria kuukaudessa (oli 7,95 dollaria kuukaudessa).

Plussat:

 • Rajoittamaton levytila
 • Kanadalainen tukitiimi ja myyntitiimi
 • Ilmainen verkkotunnus

5. WP-moottori

Verkkosivusto: wpengine.com
Hinta:
35 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

WP Engine -logo

WP Engine on markkinoiden johtava hallittujen WordPress-isännöintien suhteen (ei pidä sekoittaa jaettuun isännöintiin, joka tukee WordPressiä, mistä puhumme toistaiseksi). Hallinnoidut isännät ovat yleensä kalliimpia, koska – kuten nimestä voi päätellä – hallitsevat paljon muutakin kuin vain sivustosi isännöimistä. Kaikki palvelinpino on optimoitu WordPressille ja pelkästään WordPressille.

Heidän 24/7 -tuensa on selvästi erikoistunut WordPressiin, jotta he voivat korjata kaikki ongelmat ilman kiinnitystä. Lisäksi he huolehtivat myös kaikista WordPress-ydinpäivityksistä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Ja kun se on merkittävä päivitys, he todella testaavat sivuston ensin ennen päivittämistä varmistaakseen, ettei mikään rikkoudu, huippuluokan palvelu. Heillä on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, ne estävät DDOS-hyökkäyksiä ja he jopa korjaavat sivustosi ilmaiseksi, jos siihen saadaan hakkerointi …

Kaikki yllä oleva perustelee hintalaatun! Kiinnostaa mielenrauhaa ja voi säästää budjettia?

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa klo USD $ 35 / kk.

Plussat:

 • Suorituskykyiset palvelimet
 • Erittäin erikoistunut tuki
 • Korkea suorituskyky

Haittoja:

 • Kallis

6. HostGator

Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta:
5,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

HostGator-logo

HostGator on hyvin hyvin vanha, isäntätilan veteraani, he todella omistavat EIG-niminen yritys, joka omistaa myös paljon muita isäntämerkkejä, kuten BlueHost. Ne ovat kunnossa, jos asut Yhdysvalloissa, luultavasti ei sovi hyvin, jos asut Kanadassa, mutta saat työtä tehdä, jos haluat heidän (ehkä käyttämällä jotain CDN: ää, kuten CloudFlare).

Heillä on WP-erityiset hosting-suunnitelmat, jotka sallivat 100 000 kävijän halvimmalla suunnitelmalla. Nämä paketit on optimoitu täysin WordPressiin, ja sillä on merkitystä. Yksi HostGatorin myönteisistä puolista on tukivaihtoehtojen monipuolisuus, heillä on kaikkea tavallisesta live-chatista, puhelin- ja tukilipuista videokoulutukseen ja tietopohjaan.

Plussat:

 • halpa
 • Hyvä hinta / arvo-tasapaino

Haittoja:

 • Ei palvelimia Kanadassa
 • Kaiken kaikkiaan heikompilaatuiset palvelut

7. InMotion-hosting

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta:
7,26 dollaria (USD)
Levytila: 40 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

InMotion Hosting -logo

InMotion Hosting tunnetaan yritysten isännöintiratkaisuista. Ne ovat tukien ja laadun suhteen askeleen tavanomaisen web-isännän yläpuolella. Heillä on myös WordPress-erityisiä hosting-suunnitelmia, jotka ovat hieman kalliimpia, mutta tarjoavat 40 Gt ja jopa 20 000 kuukausivierailijaa.

Aivan kuten HostGatorilla, heillä ei kuitenkaan ole palvelimia Kanadassa, joten jos haluat käyttää heidän suunnitelmiaan, suosittelemme ehdottomasti, että otat CDN: n käyttöön maksimoidaksesi nopeuden Kanadasta. Meillä on tapana, että tavanomaisten tukivaihtoehtojen lisäksi heillä on myös yhteisöpohjainen foorumilaji, jossa jäsenet voivat vastata toistensa kysymyksiin. Tuki on aina ollut yksi heidän vahvoista pukuistaan, joten et todennäköisesti tarvitse sitä.

Plussat:

 • Laadukkaat palvelut
 • Suuri tuki

Haittoja:

 • Ei palvelimia Kanadassa

8. Pilvet

Verkkosivusto: www.cloudways.com
Hinta:
10 dollaria (USD)
Levytila: 25 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Cloudways-logo

Cloudways, kuten nimestä voi päätellä, on kyse pilvien ylläpidosta. He käyttävät muiden palveluntarjoajien tietokeskuksia ja antavat sinun asentaa ja hallita heidän sovelluksiaan. Kumppaneihinsa kuuluvat Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch ja Google Cloud Platform.

Vaikka CloudWays ei ole WordPress-erityinen, se tarjoaa joitain WP: n yksinoikeusominaisuuksia, kuten mukautettu välimuistin laajennus ja erittäin hyvin optimoidut palvelinpinot. Yhdellä heidän kumppaneistaan ​​on myös palvelin Kanadassa, joten nopeus ei ole ongelma.

Cloudwaysin mahtava asia on niiden skaalautuvuus, se on erittäin saumaton. Ne tekevät asiat hieman eri tavalla kuin tavallisessa palveluntarjoajassasi, joten siellä on pieni oppimiskäyrä… mutta se on sen arvoista. Lisäksi heidän tuki on huippuluokkaa ja erittäin reagoiva.

Plussat:

 • Erittäin skaalautuva
 • Useita tarjoajia

Haittoja:

 • A tad kalliimpaa

9. Unelmahost

Verkkosivusto: www.dreamhost.com
Hinta:
2,59 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

DreamHost-logo

DreamHost olisi toinen hieno vaihtoehto, jos asut Yhdysvalloissa (mutta taas, voit ottaa CDN: n käyttöön ja käyttää sitä silti haluttaessa). He ovat olleet olemassa jo kauan ja heillä on hyvä maine sekä palvelun laadun että tuen (jota he eivät ulkoista).

Heillä on useita WordPress-suunnitelmia, jaetusta isännöintisuunnitelmasta hallinnoituihin WP-suunnitelmiin, joita he kutsuvat DreamPressiksi. Molemmat tyypit toimivat, mutta DreamPress ottaa kakun muutamalla ylimääräisellä WP-ominaisuudella. Heidän WordPress-perussuunnitelma sisältää rajoittamattoman levytilan, SSD-isännöinnin ja jopa 97 päivän rahat takaisin -takuun.

Plussat:

 • Laadukkaat palvelut
 • Sisäinen tuki

Haittoja:

 • Ei palvelimia Kanadassa

10. Bluehost

Verkkosivusto: www.bluehost.com
Hinta:
3,95 dollaria (USD)
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Bluehost -logo

Vaikka BlueHost ei ole ollut kovinkaan hidas sen jälkeen, kun EIG osti heidät, he ovat hitaasti lunastaneet itsensä paremmalla tuella ja kunnollisilla WordPress-keskittyneillä suunnitelmilla, jotka tarjoavat parempaa suorituskykyä.

Heidän WP-suunnitelmansa sisältävät automaattiset WordPress-päivitykset, kätevän latausympäristön ja WordPressin välittömän asennuksen, kun kirjaudut johonkin heidän suunnitelmistaan. Ne tarjoavat myös ympärivuorokautisen tuen ja erilaisia ​​vaihtoehtoja. Ja heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa

Plussat:

 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Ihmisarvoinen WordPress-sivustoille

Haittoja:

 • Ei palvelimia Kanadassa

Kuinka löytää hyvä WordPress-isäntä

Kanadan verkkopalvelupuhelin

Kun olet vasta aloittamassa ja ehkä haluat rakentaa verkkosivustoa tyhjästä, monet ihmiset etsivät Kanadan verkkosivustoa, joka on edullinen ja saa työnsä päätökseen, mutta ei kuitenkaan ole liian monimutkainen, jotta he voivat hallita sitä ilman lisäapua. Jos et aio käynnistää hyvin räätälöityä ja monimutkaista verkkosovellusta tai alustaa, vaan pikemminkin tavallista yrityssivustoasi, blogiasi, verkkokauppaa jne.… CMS: ien kannalta WordPress on tapa.

Käynnistäminen on helppoa ja ilmainen käyttää, vaikka monet ihmiset eivät ehkä tiedä onko verkkosivusto, jota he yrittävät rakentaa, perustelee Ylläpito WordPress-hosting-palvelun (kallista tyyppiä) vai WordPressiä tukevan yleisemmän jaetun palvelimen käytön. (mitä yleensä suosittelemme). Joten tässä artikkelissa pyrimme selittämään WordPress- ja WordPress-hosting-palvelut ja osoittamaan, mitä on etsittävä parhaista Kanadan WordPress-isäntäryhmistä. Toisin sanoen, jos olet toisessa maassa, meillä on myös seuraavat suosituimmat WP-hosting-vertailut. paras WordPress-isäntä Australia ja paras Ison-Britannian WordPress-isäntä.

WordPress selitetty

WordPress on CMS (tällä hetkellä virran yli 25% koko Internetistä), jonka voit asentaa suurimpaan osaan verkkoisäntäjä. Useimmat WordPress-isännät tarjoavat ohjelmiston asennuksen yhdellä napsautuksella. Ja kuten useimmat avoimen lähdekoodin ohjelmistot, WordPress on ilmainen väestölle yay. Se on yleensä pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu sivustojen rakennusalusta, blogeja, verkkokauppoja ja jopa foorumeita, koska se on niin helppo käyttää ja rakentaa / suunnitella verkkosivustoja.

Mikä on WordPress-hosting?

WordPress-hosting on termi, jota käytetään kuvaamaan kaikkia web-palveluntarjoajia, jotka tukevat WordPress-palvelua. Eri verkkoisäntäpalvelut voivat tarjota tietenkin erityyppisiä isännöintityyppejä jaetusta vps: ään, omistettuun isännöintiin ja pilvipalveluihin. Kaikki riippuu asiantuntemuksen tasosta ja henkilöstön tarpeista sivustonsa perustamisessa.

Kun valitaan WordPress-isäntä, yleisimmin käytetään jaettua hosting-palvelua (tai halpaa WordPress-isäntäpalvelua :)). Tämän tyyppinen isännöinti antaa eri verkkosivustoille mahdollisuuden jakaa yhden palvelimen, joka säästää kustannuksia valtavasti. Vaikka tällaisella isännöinnillä on joitain haittoja, WordPress-käyttäjien tallentamat sivustotiedot ovat edelleen suurimmassa osassa..

Halpa WordPress-hosting – edut ja haitat

Plussat:

 • Helppo asentaa ja käyttäjäystävällinen
 • halpa
 • Monet isännät tarjoavat rajoittamattomia verkkotunnuksia, sähköposteja, sivustoliikennettä ja tallennustilaa
 • Lisää muokattavissa

Haittoja:

 • Rajoittamattomalle WordPress-hosting-ominaisuudelle saattaa olla katto
 • Resursseja jaetaan muiden verkkosivustojen kanssa
 • Muut palvelimen sivustot voivat hidastaa verkkosivustoasi

Ominaisuudet, joita kannattaa etsiä kanadalaisilta WordPress-isäntiltä

verkkosivustojen luominenNyt kun ymmärrämme, mikä WordPress on ja miten se toimii, voimme nähdä, mikä erottaa jotkut WordPress-isännät erottumaan muista.

Internetissä on saatavana lukuisia WordPress-hosting-yrityksiä. Monet heistä tarjoavat ominaisuuksia, joita saatat tarvita ja tarvitset, osaa, jota et tarvita, ja osaa, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti verkkosivustoosi ja siihen, miten pystyt rakentamaan sen.

On tärkeää kaventaa luetteloa muutamiin tärkeisiin ominaisuuksiin, jotta on helppo havaita, mitkä isännät ovat hyviä ja mitkä isännät eivät kannata aikaa. Joten, tässä on joitain ominaisuuksia, joita haluat etsiä parhaimmista WordPress-palvelimista:

Verkkotunnuksen isännöinti

Yleensä, kun valitset WordPress-isäntää, haluat löytää sellaisen, joka voi myös rekisteröidä verkkotunnuksia. Tällä tavalla isäntä + verkkotunnuksesi ovat saman yrityksen kanssa, helpottaa tukea paljon.

Blogin ylläpito

Monet ihmiset, jotka tutkivat WordPress-isäntiä, vetoavat siihen blogin ominaisuuksien suhteen, joten on perusteltua, että parhaimmilla WordPress-isäntäillä on ominaisuuksia, joiden avulla bloggaajat voivat helposti ladata ja aloittaa WordPressin käytön viipymättä..

Joten web-palveluntarjoajilla pitäisi todella olla 1 napsautuksen asennusvaihtoehto WordPressille.

Sähköpostitilit

Muokatun verkkotunnuksen mukana tulee henkilökohtaisen sähköpostin tarve. Suosituimmat WordPress-sähköpostipalvelimet sallivat rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä, jotta sinä ja koko tiimisi voivat käydä viestintää räätälöityjen verkkotunnusten avulla.

Voit määrittää nämä sähköpostitilit tietokoneesi ohjauspaneelin avulla ja yhdistää ne yrityssovelluksiin.

Kaistanleveys ja levytila

Toinen ominaisuus, jota etsit WordPress-isännästäsi, on rajaton ominaisuuksia, kuten sähköposti, tallennustila, verkkotunnukset, kaistanleveys ja niin edelleen. Vaikka jotkut isännät kehuvat näistä rajattomista ominaisuuksista, näille ominaisuuksille voi tosiasiallisesti olla yläraja, jotka voivat vaikuttaa verkkosivustosi toimintaan.

Joten luotettavimmat isännät varoittavat sinua saavuttaessasi rajat ja avaavat vuoropuhelun skaalausvaihtoehdoista. Tämä pätee erityisesti verkkosivustoosi tallennustilaan ja kaistanleveyteen, joita voidaan käyttää melko helposti, ellet ymmärrä vaihtoehtojasi ja rajoituksiasi.

WordPress-hosting-tietoturva

SSL-sertifikaatitKun luot verkkosivustoa, haluat sen olevan turvallinen, joten siksi haluat isäntä, joka voi antaa sinulle mielenrauhan, jota toivot käynnistäessäsi verkkosivustosi, jotta tiedät, että kukaan ei voi muuttaa sisältöäsi tai vaikuttaa sinun sivusto millään tavalla ilman lupaa.

Joten haluat isäntä, joka tarjoaa muiden perustietoturvataktiikoiden lisäksi joitain yleisiä arvopapereita, kuten ohjelmistopäivityksiä, seurantaa, ilmaisia ​​SSL-varmenteita, DDoS-suojausta. Mutta ainakin isännän pitäisi pystyä pitämään WordPress-ohjelmistosi ajan tasalla.

Isäntänopeus

Nopeimmat WordPress-hosting-yritykset käyttävät CDN: ää (kuten niitä, jotka tarjoavat hallittua WordPress-isännöintiä), jonka avulla verkkosivustosi sisältö voidaan toimittaa sivuston kävijöiden tietokoneelle lähimmästä palvelimesta heidän sijaintiinsa.

Tämä johtaa lyhyempiin latausaikoihin ja parantaa kävijän yleistä kokemusta. Se on erittäin tärkeä ominaisuus, varsinkin jos sinulla on verkkokauppasivusto.

Se pitää potentiaaliset asiakkaasi poistumassa turhautumisesta ja saattaa jopa lisätä tuloja.

Palvelimen sijainti

Vaikka palvelimen sijainti on tärkeä, se ei ole niin tärkeä kuin ennen. Jos käytät CDN: tä, kuten CloudFlare, tietokeskuksen sijainnin ei tarvitse olla iso tekijä. On kuitenkin edelleen ihanteellista, että Kanadassa on datakeskus, jos kohdemarkkinat ovat siellä.

Palvelimen käyttöaika

Joskus palvelin menee aika. Se on vain tekniikan luonnetta. Se, mitä haluat välttää, on kuitenkin isäntä, jolla on vähän palvelimen käyttöaikaa, koska sivustosi kävijöillä voi olla vaikea olla vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa, kun sitä ei ole siellä.

Joten mitä haluat etsiä WordPress-isännästä, käyttöaika on 99,9%, joten minkä tahansa sivuston kävijän mahdollisuudet löytää verkkosivustosi on pieni.

Asiakaspalvelu

tukivaihtoehdotTämä ei ole jotain listan kärjessä isäntävalinnassa, mutta se voi tarkoittaa kaikkea eroa, jos et osaa verkkosivustojen rakentamisessa ja sinulla on yhtäkkiä ongelma verkkosivustossasi.

Mahdollisuus ottaa yhteyttä jonkun kanssa voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä tapahtuu palvelimellesi, johon verkkosivustosi perustuu, tai auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmasi, joka ilmestyy loppupäässäsi.

Järjestelmän varmuuskopiot

Koska palvelimet voivat kaatua ja onnettomuuksia tapahtuu, on tärkeää tietää, pystyykö isäntä varmuuskopioimaan sähköpostisi, tietokantasi ja verkkosivustosi. Koska tragedia iskee, pystyt palauttamaan sivustosi aikaisemmin, jos pahinta tapahtuu.

Joten haluat tarkistaa, onko isäntälläsi automaattiset varmuuskopiot kuukausittain, viikoittain tai päivittäin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä isäntä on paras WordPress Linuxille tai Windowsille?

Vaikka WordPressin suorittaminen Windows-isännöinnissä on teknisesti mahdollista, emme suosittele sitä. Paras WordPressin ylläpitoympäristö on ehdottomasti Linux, ja suurin osa WordPress-asennuksista toimii Linux-isännöinnissä (ja se on paljon halvempi kuin Windows-isäntä).

Voinko rakentaa WordPress-sivuston ilman isännöintia?

Joo, voit käyttää WordPress.com-sivustoa rakentaaksesi sivustosi, he huolehtivat sinulle ylläpidosta. Ja voit jopa tehdä sen ilmaiseksi, vaikka sen suunnitteluun ja tuotemerkkeihin liittyykin rajoituksia (kuten ilman ammattimaista URL-osoitetta, sinulla olisi aliverkkotunnuksen URL-osoite, kuten yoursite.wordpress.com). Heidän maksetut suunnitelmansa tarjoavat kuitenkin enemmän joustavuutta. Toinen tapa rakentaa WordPress-sivusto ilman isännöintiä on isännöidä sitä itse tietokoneellasi WAMP: n avulla, mutta se vaatii perusteellisempaa opasta.

Voinko käyttää WordPressiä ilmaiseksi?

Vaikka WordPress itse on todella ilmainen, joudut silti maksamaan verkkotunnuksesta ja isännöinnistä. Jos haluat rakentaa WordPress-sivuston ilmaiseksi, sinun on käytettävä WordPress.com-sivustoa (ei pidä sekoittaa WordPress.org-ohjelmaan, joka on WP: n täysversio käytettäväksi kolmansien osapuolien isännöintipalveluiden kanssa), jolla on ilmainen suunnitelma.

Mikä on nopein WordPress-hosting?

Mielestämme nopeimpia WordPress-hosting-palveluita hallitaan yleensä WordPress-palveluntarjoajilla, kuten Kinsta tai Pressidium. Ne ovat erittäin nopeita ja keskittyvät vain WordPress-verkkosivustojen isännöintiin, mutta niiden kustannukset ovat korkeammat.

Kuinka paljon maksaa WordPress-verkkosivuston isännöinti?

Kuinka paljon hosting maksaa WordPress-sivuston ylläpidosta, riippuu tarpeistasi tai tarkemmin verkkosivustojesi tarpeista. Jos haluat isännöidä pienyrityksen verkkosivustoa tai blogia, voit mennä jaetulla isännöinnillä, joka maksaa keskimäärin noin 5 dollaria dollaria kuukaudessa. Jos joudut isännöimään verkkokauppasivustoa tai -foorumia, saatat joutua etsimään hallittua WordPress-isännöintipalveluntarjoajaa, joka alkaa noin 30 dollaria kuukaudessa.

Onko WordPress helppokäyttöinen aloittelijalle?

WordPress on erittäin helppo käyttää aloittelijana. Yli 30% Internetistä toimii WordPressin avulla ja syystäkin. Se on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakennustyökaluista, ja sillä on laaja yhteisö, joka auttaa sinua ulos jos takertuit. Verkossa on myös paljon opetusohjelmia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author