Paras VPS-hosting Australiaan

Ennen kuin pääsemme VPS-hosting-luokan 3 parhaaseen ryhmään, varmista, että tiedät mitä haluat, koska VPS-majoitusta on monenlaisia ​​(se ei todellakaan ole sama kuin tavalliset web-hosting-paketit).

Tärkeimmät niistä ovat itsehallinnollisen (olet teknikko ja voit määrittää sen itse) ja hallinnoi (joku muu huolehtii kaikesta teknisestä). Sitten niin pitkälle kuin infrastruktuuri menee, voit mennä fyysisten tietokoneiden kanssa… tai mielestäni pilvi-vps-hosting, joka käyttää palvelinverkkoa tilisi luomiseen, siten voit skaalata ylös tai alas milloin tahansa ja melkein heti.

# 1 on erikoistunut pilvi-VPS: ään, # 2 ja # 3 ovat perinteisiä VPS: iä.

Australian paras VPS: Kolme suosituinta vertailuamme – toukokuu 2020

Web-hosting-yritysKokonaisarvosanaHintahinta / kk. LevytilaStarter-suunnitelma täysin hallittu? Yhden lauseen analyysi (vain viisi) arvostelut verkkosivustolla
siteground2 $ 80 40 Gt JOO Salamannopea, ilmainen CDN (maailmanlaajuinen), WordPressin virallisesti suosittelema, 30 päivän rahat takaisin -takuu = Voita! SiteGround arvostelu
ratkaiseva $ 29.90 25 Gt EI (hallittu 249,90 dollaria kuukaudessa) Australialaiset palvelimet, erittäin edullinen paljain luusto! Ratkaiseva arvostelu
Digitaalinen Tyynenmeren alue $ 24.92 25 Gt EI (hallittu alkaen 58,25 dollaria kuukaudessa) Paljon valinnanvaraa! Digital Pacific Review

# 1 SiteGround

SiteGround käyttää huippuluokan Cloud VPS-tekniikkaa tarjoamaan sinulle ehdottomasti parhaan mahdollisen suorituskyvyn. SSD: n ollessa kaikkialla, automaattinen skaalautuvat toiminnot, täysin hallittu, ilmainen CDN sisältyy… se ei ole brainer imho!

Ja heidän 4 kiinteän suunnitelmansa lisäksi, ne antavat jopa sinun luoda oman hosting-suunnitelmasi. Ne puhallavat kilpailun vedestä!

siteground2

Helppokäyttöisyys

90%

edullisuus

90%

Suorituskyky / teho

85%

# 2 Ratkaisevaa

Crucial on yksi niistä isännöintiyrityksistä, jolla on erittäin hyvä maine ja hyvästä syystä.

Aussies-pohjaisilla palvelimilla, ympäri vuorokauden tapahtuvalla tuella (je, 24/7, ympäri vuoden) ja infrastruktuurilla, joka pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa sinä heittämääsi, et todellakaan voi mennä pieleen!

Nämä kaverit ovat hienoja, jos olet se teknikko, joka haluaa täydellisen hallinnan!

CrucialLogo

Helppokäyttöisyys

85%

edullisuus

70%

Suorituskyky / teho

85%

# 3 Digitaalinen Tyynenmeren alue

Digital Pacific on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka aloitti isännöintipalveluiden tarjoamisen Australiassa.

Yksi asia, joka erottaa ne luettelon muista, on niiden tarjoamien vps-pakettien / palvelimien määrä. Heillä on 4 vaihtoehtoa sekä itsehallittuihin että hallittuihin VPS: iin. Niiden hallitut palvelut ovat myös paljon edullisempia kuin numero 2.

digpacific

Helppokäyttöisyys

85%

edullisuus

85%

Suorituskyky / teho

70%

VPS-hosting-kuvaaja Australia

VPS-palvelimet: nopea kertaus

Mikä on VPS?

Yksi askel jaetun isännöinnin yläpuolella ja vain askel omistettujen palvelimien ylläpitämisen alla. VPS (virtuaalinen yksityinen palvelin) isännöinti on yleinen ratkaisu verkkosivustoille, jotka ovat kasvaneet jaetulle isännöintipalvelulle.

Kuvittele aidatulla alueella, jotta ymmärrät paremmin virtuaalisia yksityisiä palvelimia. Vaikka kaikki naapuruston sisällä asuvat enemmän yksityisyyttä kuin suuressa huoneistohotellissa (jaettu hosting), he asuvat silti naapuruston sisällä. Aidatun naapuruston ihmiset käyttävät enemmän rahaa, mutta heillä on myös useita muita kodin suunnitteluvaihtoehtoja. Vaikka heillä ei ole niin monta vaihtoehtoa kuin maaseudun kartanossa asuvilla (omistettu palvelin), asuminen aidatulla alueella on ylellinen ja enimmäkseen yksityistä.

Virtuaalisen yksityisen palvelimen verkkosivustoille annetaan enemmän yksityisyyttä ja luovaa hallintaa kuin jaetun isännän verkkosivustoille. Sen sijaan, että joutuisi jakamaan tilaa ja kaistanleveyttä palvelimen jokaiselle sivustolle, VPS isännöi erillisiä verkkosivustoja pienemmissä tiloissa, joita kutsutaan säilöiksi. Nämä kontit tarjoavat huomattavasti enemmän yksityisyyttä ja tilaa kuin jaetun isännöintipalvelun tarjoamat. Vaikka VPS-hosting on ominaisuuksien suhteen askel enemmän kuin jaettu hosting, tämä pätee myös hintaan.

Miksi tarvitset tämän tyyppistä majoitusta?

Vaikka jaettu isännöinti on yleensä ensimmäinen (ja joskus viimeinen) vaihtoehto uusille web-kehittäjille, monet ihmiset saavat nopeasti kokemuksen ja kasvattavat sivustonsa isännän mahdollisuuksien ulkopuolelle. Vaikka monet jaetut isäntäsivustot tarjoavat “rajoittamattoman” tilan, tämä on vain ennuste eikä tosiasia. Mitään palvelintilaa ei ole todella rajaton, joten jaetut isännöintipalvelut ennustavat potentiaalisten asiakassivujen jäävän palvelimelle varatun tilan alapuolelle. Jos kehität onnistuneen sivuston, joka houkuttelee voimakasta verkkoliikennettä, todennäköisesti jaetun isäntä joutuu lopulta ajamaan sinut ulos. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa valitettavalta, se on merkki siitä, että verkkosivustosi on houkutteleva ja elää suunnitellun potentiaalinsa mukaisesti.

Kun olet kehittänyt sivuston, joka on liian suuri jaetulle isäntälle, seuraava looginen vaihe on hankkia VPS-isäntäpalvelun. VPS-isäntäsivustot tarjoavat enemmän tilaa, kaistanleveyttä ja yksityisyyttä kuin tavallisen jaetun isännän kanssa sallitaan. Nämä palvelut ovat myös kalliimpia kuin jaettu isäntä, joten on tärkeää luoda johdonmukainen menetelmä Web-tilan tukemiseen. Jos haluat lisätä sivustosi roolia dramaattisesti verkossa, VPS-hosting on välttämätöntä. Jos et ole tosiasiassa Australiassa, meillä on suosituimmat web-hosting-luettelot seuraavissa maissa: Iso-Britannia, Irlanti, Kanada, NZ, & Singapore

Plussat

  • edullinen: Vaikka VPS-isännöinti maksaa huomattavasti enemmän kuin jaettu isäntä, sinulle annetaan enemmän tilaa, kaistanleveyttä ja luovaa hallintaa, jotka kaikki ovat välttämättömiä verkkosivuston menestymiselle. Jos tuot sivustoa, jolla on kaupallinen intressi, harkitse VPS-hosting-investointia tulevaisuuden voittojen tuottamiseen. Huolimatta siitä, että VPS on kalliimpaa kuin jaettu isäntä, molemmat palvelut ovat omistettu palvelimen isäntähinnan takia.
  • Luotettavuus: Koska VPS-isännöintiin liittyy hinta, asiakkaat voivat odottaa tietyn luotettavuuden. Monia jaettuja hosting-sivustoja on syytetty ylenmääräisestä myymisestä tai asiakkaille enemmän palvelinpintojen myymisestä kuin on saatavissa. Useimmat ilmaiset web-isännät tekevät saman. Tämä käytäntö aiheuttaa sen, että monet verkkosivustot poistetaan satunnaisesti, tai mikä pahempaa, aiheuttaa täydellisen palvelinvian. Ylimyynti on erittäin harvinainen ilmiö VPS-isännöinnin alueella.
  • Täysi hallinta: VPS-isännät tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden käyttää virtuaalista käyttöjärjestelmää useiden suunnittelusovellusten (tai ohjauspaneelien, kuten cPanel) lisäksi. Tämän tyyppisillä ohjelmistoilla asiakkaat saavat pääasiassa täyden luovan hallinnan sivustoista.

Haittoja

  • Tekninen tietäminen: Vaikka olet ehkä suunnitellut sivuston, joka on mennyt jaetun isännöinnin ominaisuuksien ohi, on silti olemassa mahdollisuus, että tiedät hyvin vähän yleisen web-suunnittelun suhteen. Koska monet aloittelijasivustot luottavat yksinkertaisiin HTML- tai WordPress-asennuksiin, käyttäjien ei tarvitse olla täysin teknisiä taitaja suorittamaan perustoimintoja. Jos vaihdat VPS-isäntään, jonka ohjelmisto tarjoaa täyden luovan ohjauksen, voit siirtyä alueelle, jolla sinulla ei ole aiempaa tietoa. Suunnittelun puute VPS-alustoilla voi tehdä sivustoista vaikuttavia halpoja tai puutteellisia, vaikka ne maksavatkin huomattavasti enemmän näistä alustoista.
  • Hintahyppy: Vaikka VPS-hosting on ominaisuuksien suhteen selvästi edullisempi ratkaisu kuin jaettu hosting, hintahyppy voi usein olla web-suunnittelijoille budjetilla vähän. Koska web-hosting veloittaa joka kuukausi, jotkut web-suunnittelijat joutuvat maksamaan VPS-isäntästä ennen kuin heidän sivustonsa on todella valmis näille alustoille. Tämä voi johtaa budjettien ehtymiseen ennen kuin kyseinen sivusto on toiminnallinen tai kannattava.
  • huolto: Vaikka VPS-isännöinti tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja yksityisyyttä, tämä ei tule ilman satunnaista ongelmaa. VPS-sivustot vaativat säännöllisempää ylläpitoa web-suunnittelijalta, tehtävä, joka vaatii tietysti huomattavan määrän teknistä tietämystä. Jos sinulla ei ole tätä teknistä tietämystä, saatat huomata, että rakastat suuria summia kolmansien osapuolien sivustojen korjaamiseen.

VPS-UKK

Mitä tarkoittaa ”virtuaali” käsitteellä virtuaalinen julkinen palvelin?

Koska VPS-isännöinnissä on edistyksellisiä ohjelmistoja, yritykset voivat luoda virtuaalisia tietokoneita ja käyttää niitä fyysisissä koneissa. Nämä virtuaaliset tietokoneet isännöivät joukko verkkosivustoja, joista jokaiselle on tarjolla täysimittaisen käyttöjärjestelmän (yleensä Linux), useiden suunnittelusovellusten ja tehokkaan palvelimen edut..

Eikö tämä ole sama kuin jaettu hosting?

Ei. Jaetussa isännöinnissä (halpa verkkosivustojen hosting-tyyppi) kaikki verkkosivustot jakavat yhden koneen (joko fyysisen tai virtuaalisen). VPS-isännöinnissä yksi verkkosivusto osoitetaan yhdelle virtuaalikoneelle. Jaetussa isännöinnissä asiakkaat eivät halua luoda sivustoja, jotka houkuttelevat voimakasta verkkoliikennettä ja käyttävät suuria määriä kaistanleveyttä. VPS-isännöinnissä voit tuottaa paljon suurempia sivustoja, jotka eivät katoa yhtäkkiä palvelintilasta.

Onko virtuaalinen yksityinen palvelin parempi hakukoneiden optimointiin?

Kyllä, mutta ei suoraan. Google, Bing ja muut hakukoneet asettavat etusijan sivustoille, joilla on suhteellisen nopea latausaika. Jos sinulla on sivusto jaetussa isäntässä tai huonosti hallinnassa palvelimessa, verkkosivustosi hyppää hakukoneoptimoinnissa pitkien latausaikojen vuoksi. VPS-isännän sivustot eivät kilpaile kaistanleveydestä, eli ne latautuvat nopeammin ja nousevat Googlen sijoituksiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author