Paras verkkokaupan hosting Australia

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee suuren Web-isännän. Web-palveluntarjoajasi laadulla voi olla valtava vaikutus verkkokaupan potentiaaliseen menestykseen.

Otetaan esimerkiksi verkkosivuston nopeus. Tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … tästä syystä kunnollinen verkko isäntä on elintärkeä!

Nämä ovat suosituimpia sähköisen kaupankäynnin tarjoajia Australialle, tosi laadukas isännöinti rikkomatta pankkia.

Sivuhuomautus: Nro 1 on väliaikainen 67% alennus käynnissä! Tartu siihen niin kauan kuin se kestää!

Muutama tunnetuin tuotemerkki / sivusto, joka linkittää sisältöömme:

Tiedämme tavaramme, pieni näyte monista suosittelumme:

Tom on intohimoinen ja ymmärtää nopeasti asiakkaidensa tarpeet. Olen todella arvostellut hänen halukkuuttaan jakaa tietoa ja taito minua käyttämään upouutta verkkosivustoani. Kiitos Tom!

Sally Mac
Sisällysluettelot

MangoMatter teki nykyisen verkkosivustomme suunnittelun niin helpoksi. Tom oli henkilökohtaisesti mukana ensimmäisestä neuvottelusta loppuun saakka, ja hän on silti helposti käytettävissä mahdollisiin tarpeisiin!

Demitrios Lecatsas
Tuoreet hiukset

Valitsimme Tomin suunnittelemaan verkkosivustomme, koska pidimme muiden hänen suunnittelemiensa verkkosivustojen tyylistä. Koko prosessi oli stressitöntä. Tom oli niin avulias eikä mikään useista pyyntöistämme aiheuttanut liikaa vaivaa. Tomilla on ilo työskennellä. Rakastamme verkkosivustoa, jonka hän on meille luonut, se on niin helppo käyttää ja näyttää fantastiselta.

Carl Olive
kevät!

Kokemuksemme Mango Matterista oli upea! Tomilla on erittäin helppo työskennellä, positiivinen, tehokas ja ilmeisesti loistava tekemisissään. Erittäin suositeltavaa.

Lucy Reeves
Keinot, joilla

Kysyimme Tomia kehittämään uuden yrityksen verkkosivustomme ja olimme iloisia tuloksesta. Hän ei pystynyt toimittamaan vain lyhyen esityksen, vaan tarjota joitakin erinomaisia ​​ideoita, joita emme olisi koskaan ajatellut. Mikä parasta, Tom on antelias aikansa kanssa ja on edelleen käytettävissä neuvojen ja tuen tarjoamiseksi.

Neil Mackenzie
Enventive

Kuinka helppoa ja sujuvaa kokemusta se on toiminut MangoMatterin kanssa! Tom ymmärsi tarkalleen mitä olemme seuranneet, ja olemme erittäin vaikuttuneita lopputuotteesta. En epäröi valita tulevaisuudessa uudelleen MangoMatteria.

Tyson King
Johtaja / Plumbrite Solutions

Tom from MangoMatter on ollut erittäin avulias, ammattitaitoinen ja suuri tuki verkkosivustoni perustamisessa, hän on runsaasti tietoa ja erittäin tehokas. En epäröi suositella MangoMatteria ja olen jo tehnyt niin.

Michelle Watson
minä korjaan

Olemme tehneet analyysin, web-hosting-arvosteluita & vertailut, joita sinun ei tarvitse tehdä, jolloin saadaan luettelo Australian parhaista verkkokaupan verkkoyrityksistä. Alla olevassa taulukossa on korkeatasoinen katsaus – mielestämme – viiteen parhaaseen verkkokaupan isäntään, luokituksen mukaan lajiteltuina, erittelemällä hinta / kuukausi, & kuinka paljon levytilaa ne tarjoavat. Olemme myös ottaneet 3 parhainta ja tarkistaneet ne erikseen taulukon alla.

Paras Web-hosting verkkokauppaan: Top 5 – toukokuu 2020

Web-hosting-yritysYleinen arvioHinta / kuukausi (halvin saatavilla) LevytilaominaisuudetArvostelutWeb-sivusto
siteground2 4,95 dollaria (väliaikainen 67% alennus, alhaisempi kuin 14,95 dollaria) 10 Gt
 • Helppokäyttöinen
 • Erittäin nopeat palvelimet
 • SUURI tuki!
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Virallisesti suosittelee WordPress = voittaja!
SiteGround arvostelu
A2HostingLogo 3,92 dollaria (noin 5,22 dollaria) Rajoittamaton
 • Rajoittamaton levytila
 • Upea WordPressin kanssa
A2-hosting-arvostelu
hostgator 2,75 dollaria (noin 3,70 dollaria) Rajoittamaton
 • Erittäin halpa
 • Rajoittamaton levytila! <- USA: n palvelimet kuitenkin, niin hitaammat latausajat.
 • Sallii vain yhden sivuston
Hostgator arvostelu
PanthurLogo 5 AUD 10 Gt
 • Loistava suoritus
 • Paljon valinnanvaraa.
Panthur-arvostelu

Ei ole helppoa löytää kohtuuhintaista web-isäntä, joka on todella edullinen. Ellei olet Excel-ohjattu toiminto, se voi saada hieman ylivoimaista vertaamalla kaikkia erilaisia ​​isäntäominaisuuksia (kuten hinta vs. kaistanleveys, levytila, käytettävyys, tuki, arvostelut jne.). ). Miellyttävästi, Australiassa on todella suuria verkkokaupan palveluntarjoajia, jotka eivät veloita kohtuuttomia hosting-hintoja, mutta joilla on silti suorituskyky melkein minkä tahansa haluamasi verkkokauppasivuston ylläpitämiseksi..

Olemme tarkistaneet kolmen parhaan joukon tarkemmin alla. Olemme käyttäneet seuraavia kriteerejä tärkeimpien verkkoisäntälaitteiden lajitteluun: helppokäyttöisyys, edullinen hinta ja suorituskyky / teho. Nauttia!

Tom D. S. – Toimittaja

Verkkokaupan web-hosting-vertailu: 3 suosittua yksityiskohtaisinta

1. SiteGround

Tämä on kaikkien aikojen suosikki verkkokaupan ylläpitäjäyritys (ja yleensä itse asiassa), ne ovat halpoja, niillä on erittäin tehokkaat palvelimet (Singapore Australian sivustoille), ja mikä tärkeintä, tuki on huippuluokkaa (viimeksi kun valittu, keskimääräinen vastausaika oli 10 minuuttia, mikä on hullu hyvä).

Myös WordPress suosittelee SiteGroundia (Hyvin harvat isäntäyritykset voivat väittää tämän! He voivat tietysti puuttua mihin tahansa heitä heittämään CMS: ään), tämä on ehdottoman ketterä! vai niin, + heillä on 30 päivän rahat takaisin takuu!

SiteGroundsin suunnitelmiin kuuluu myös joukko hienoja ominaisuuksia, kuten uskomattoman tehokas turvajärjestelmä, automatisoidut varmuuskopiot ja ilmainen SSL (erittäin tärkeä verkkokauppasivustoille)

Heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain AUD 4,95 dollaria kuukaudessa (väliaikainen 67% normaalihinnasta)! 

siteground2

  Voittaja – 9.6 / 10

Helppokäyttöisyys

97%

edullisuus

91%

Suorituskyky / teho

95%

2. A2-hosting

A2-hosting on hyvin samankaltainen kuin SiteGround, sekä suorituskyvyn että ominaisuuksien suhteen (vain vähän kalliimpia), heillä on myös erilaisia ​​melko hiukan nopeita palvelimia ympäri maailmaa (ml. Singapore meille aussieille). Verkkokaupan suhteen pidämme heistä, koska ne tarjoavat turboahdettuja palvelimia nopeammiksi ja ne ovat melko joustavia palvelinresurssiensa kanssa, mikä sallii kohtuullisen kokoisten myymälöiden toimia silkinpehmeänä.

He tarjoavat myös 3 isäntäpakettia, halvin suunnitelma alkaa vain USD 3,92 dollaria kuukaudessa (alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa).

Helppokäyttöisyys

87%

edullisuus

92%

Suorituskyky / teho

93%

3. HostGator

HostGator on toiminut hyvin pitkään, he isännöivät miljoonia sivustoja. Vaikka heidän palvelimet ovat Yhdysvalloissa, mikä johtaa hitaampaan latausaikaan, olen lisännyt ne luetteloon, koska ne ovat erittäin halpoja. Ja kun tarkastellaan kustannustehokkuutta, se on aika vaikuttava.

Jos sinulla on ylimääräistä 1,5 dollaria kuukaudessa, menisin SiteGroundin kanssa. Käytä HostGatoria, jos budjettisi on todella pieni.

Ne tarjoavat kaiken perus- jaetusta isännöinnistä jälleenmyyjän isännöintiin ja pilvipalveluihin.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa USD 2,75 / kuukausi

Helppokäyttöisyys

86%

edullisuus

90%

Suorituskyky / teho

82%

verkkokaupan Australia tutkimus

Verkkokaupan web-hosting-palvelu Australia: yksityiskohdat

Jäljempänä tutustumme verkkokaupan vaadittavien ominaisuuksien niukkoihin ja epämääräisiin ominaisuuksiin, erilaisiin hosting-tyyppeihin, joista voit valita, ja mistä erityisistä web-hosting-ominaisuuksista on kiinnitettävä huomiota tutkiessaan web-palveluntarjoajia (me myös teki vertailut sähköisen kaupankäynnin isännöinnistä Isossa-Britanniassa ja verkkokaupan isännöinnissä Kanadassa). Nämä ovat samoja asioita, joita analysoimme kirjoittaessamme web-hosting-arvosteluita.

Mitkä ovat erot verkkokaupassa ja normaalissa web-isännöinnissä?

Verkkokaupan ja tavallisen verkkopalvelun välillä on melko vähän eroja. Verkkokauppa on selvästi kohdistettu verkkokauppoihin, jotka verrattuna keskimääräisen verkkosivustosi rakentamiseen vaativat yleensä enemmän tietoturvaa, enemmän levytilaa, enemmän tietokantoja, enemmän skaalautuvuutta jne..

Verkkokauppasivustoilla tarvitaan enemmän kuin tavallisilla verkkosivustoilla useita ominaisuuksia ja toimintoja.

 • SSL
 • Tietokannatuki tuotteiden varastointiin (vaikka suurin osa sivustoista käyttää nyt tietokantoja muutenkin)
 • Maksunkäsittelypalvelut (tai voit käydä läpi PayPalin, jolloin säästät aikaa ja kustannuksia mukautetun portaalin perustamisessa)
 • Ostoskoriohjelmisto (näitä on tonnia ja se vaatii erillisen viestin, mutta esimerkiksi WordPressillä on Woocommerce-laajennus, joka voi muuttaa minkä tahansa WP-sivuston verkkokaupan)
 • Luodinkestävä turvallisuus

Tästä huolimatta useimmissa laatutyyppisissä web-palveluntarjoajissa on kaikki tämä sisäänrakennettu suurimpaan osaan hosting-tarjouksista, joten melkein poistuu tarve etsiä verkkokauppaan liittyvää isäntää. Tämä tarkoittaa, että suurimman osan alla olevista neuvoista, joita asioista kannattaa kiinnittää huomiota, voit hakea hakua myös normaalilta verkkoisäntältä.

Asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota, kun etsit verkkokauppaa

Alla löydät muutamia asioita, jotka tulee mielessä tutkiessasi. Ne ovat samoja juttuja, joita katsomme lajittelemalla palveluntarjoajien luettelon kautta.

Hosting-tyypit

Siellä on melko paljon erilaisia ​​hosting-tyyppejä. Useimmat ihmiset tarvitsevat jaettua hosting-palvelua, koska se on edullisin ja pystyy käsittelemään jo melko paljon liikennettä isännästä riippuen. Sitten sieltä voit mennä tasolle pilveen, vps: hen tai erilliseen palvelimeen … nämä kaikki voivat käsitellä suurempia kauppoja ja enemmän liikennettä, vaikka niillä on myös korkeampi hintalaji. Voit tietenkin aloittaa vain jaetulla isännöinnillä ja siirtyä myöhemmin ylöspäin, kun haluat skaalata.

Jaettu hosting

Yleisin ja halvin tyyppinen suunniteltu jaettu hosting. Se on jaettu useammalle kuin yhdelle palvelimelle, mikä tarkoittaa, että yritysten omistajien on jaettava resurssit muiden kanssa. Tähän sisältyy tietojen, muistin, levytilan, prosessorin ajan jakaminen jne. Yrityksen koosta riippuen tämä voi aiheuttaa sivustosi hidastumisen.

Plussat

 • Halvin vaihtoehto
 • Helppokäyttöinen
 • Vaatii minimaalista teknistä tietämystä

Haittoja

 • Enemmän kuin yksi sivusto palvelinta kohti
 • Sinulla ei ole täydellistä hallintaa sivustosi suorituskyvystä

Pilvipalvelu

Tämän tyyppinen isäntä tarjotaan käytännössä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon tekniikan taitaville käyttäjille. Palvelun asiakkaat voivat käyttää sitä niin paljon kuin tarvitsevat ja maksaa vain käyttämästään. Tämä on kustannustehokas vaihtoehto etenkin siksi, että toisin kuin normaalissa isännöinnissä, kaikki resurssit ja laitteistot saadaan käytännössä.

Plussat

 • Maksat vain käyttämästäsi
 • Kustannustehokas

Haittoja

 • Edellyttää edistynyttä teknistä tietämystä

VPS-isäntä

Virtuaalia yksityistä palvelinta kuvataan usein keskitieksi omistetun ja jaetun isäntän välillä. Hyvin erilainen kuin jaettu isäntä, tämä erityinen isännöintityyppi luo useita virtuaalisia palvelimia kaikki yhdessä fyysisessä palvelimessa. Yritysten tarjoamia VPS-hosting-ominaisuuksia on yleensä 2 tyyppiä: itsehallittu VPS ja hallittu VPS.

Ero näiden kahden välillä on se, että itsehallittu antaa käyttäjille täyden palvelimen, kun taas hallittu ei. Isäntäyritys hoitaa useimmat tekniset asiat, ja yritysomistajat voivat keskittyä pääasiassa liiketoimintaansa. Hallittu on kalliimpaa.

Plussat

 • Sinun ei tarvitse jakaa muiden kanssa
 • Tehokkaampi kuin jaettu hosting
 • Parempi suorituskyky

Haittoja

 • Korkeammat kustannukset

Dedicated hosting

Täsmälleen miltä se kuulostaa, oma palvelin on palvelin, joka on tehty erityisesti yhdelle verkkosivustolle. Se on tehokkain valinta yllä olevista isännöimistä, koska sinun ei tarvitse jakaa resursseja muiden ihmisten kanssa, mikä antaa sinulle täysin toimivan palvelimen itsellesi..

Plussat

 • Asiakkaat hallitsevat palvelinta täysin
 • Erinomainen suorituskyky

Haittoja

 • Kallis
 • Lisää vastuuta

WordPress

WordPressille on paljon verkkokauppaa koskevia web-hosting-vaihtoehtoja yhden monista monista plugineista (kuten Woocommerce, jonka mainitsimme aiemmin). Tämä tarkoittaa, että melkein jokainen WordPressiä tukeva isäntä voi isännöidä verkkokauppasivustoa, mikä helpottaa verkkokaupan isäntähakua huomattavasti

Palvelimen sijainti ja nopeus

Sinun on etsittävä nopea palvelin lähialueelta. Jos asut Australiassa, haluat web-palveluntarjoajan Australian läheisyydessä tai ainakin lähellä sitä. Tämä antaa sinulle nopeammat latausajat, etkä koe viiveitä kuin jos sinulla isännöitsijäsi olisi eri maassa, Singapore on ehdottomasti ok, ja monissa tapauksissa jopa nopeampi kuin isännöinti Australiassa..

Tuki

Vahva ja reagoiva asiakastukitiimi on välttämätön, kun etsit luotettavaa palveluntarjoajaa. Jos jokin ei toimi niin kuin pitäisi tai sinulla on ongelma, haluat asiantuntijaryhmän, joka voi auttaa sinua milloin tahansa vuorokauden aikana. Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat livekeskusteluja, puhelintukea ja 24/7 saatavuuden.

Levytila

Mitä enemmän tallennustilaa palvelimella, sitä enemmän tiedostoja / tuotteita voit lähettää. Tarvitset vain muutama Gt levytilaa pienille verkkokauppasivustoille, mutta isommille tarvitaan luotettava hosting-suunnitelma, jolla on suurempi levytila ​​ja tallennuskapasiteetti.

Mikä on SSL ja miksi se on tärkeätä verkkokaupalle?

Secure Sockets Layer (SSL) -sertifikaatin käyttö on hyvä tapa suojata sivustosi. Tästä on tulossa vaatimus eikä vaihtoehto kaikille verkkosivustoille. Sivut, jotka eivät ole SSL, merkitään esimerkiksi Google-hakukoneilla ei-suojatuiksi. Siksi se on erittäin tärkeä verkkokaupalle.

SSL: tä käytetään salattujen linkkien luomiseen verkkoisäntien ja asiakkaiden välillä. Näin ollen se mahdollistaa henkilökohtaisten tietojen siirron turvallisesti.

Käyttöaste

Verkkokauppasi sujuvuuden ja kuluttajien saatavuuden varmistamiseksi tarvitset ainakin 99%: n käyttöajan ja runsas kaistanleveyden. Haluat, että web-hosting-yritys tarjoaa vakaan palvelimen, jolla on maksimoitu palvelimen käyttöaika.

Verkkokauppasivuston käynnistäminen voi olla hieman kallista ottaen huomioon web-suunnittelun kustannukset yhdessä web-hosting-maksujen kanssa. Näitä maksuja ei voida kiertää etenkään, jos haluat verkkosivustosi onnistuneen.

Ja siinä on, saattaa tuntua ylivoimaiselta kattaa kaikki kohdat, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä voit jopa luoda laskentataulukon ja kirjata kaikki tiedot parhaille sähköisen kaupankäynnin palveluntarjoajille Australiassa, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author