Paras matkaluottokortti Kanadassa

matkakohde

Mikä on paras tapa viettää talvi Kanadassa?

Päästämällä pois siitä.

Suunta trooppiseen määränpäähän, kuten Kuuba tai Meksiko, on aikatestaus Kanadan lomalle menneisyydestä. ��

Riu Palace Peninsula Cancun varattu Air Miles �� ��: n kautta

Nimeni on Gary, ja olen viimeisten 4 vuoden aikana uskon, että olen hakenut ja käyttänyt kaikkia kanadalaisia ​​luottokortteja. Minulla on ollut hienoja ja huonoja kokemuksia.

Olen myös pystynyt matkustamaan yli 20 maahan käyttämällä myös eri korttien kautta kerättyjä pisteitä. Vaikka kirjoitan yleensä tämän oppaan geekyistä asioista, kuten web-isännöinnistä, palveluista ja pienistä biz-työkaluista, aion jakaa kanssani suosituimmat korttinäkymäni ja selittää joitain niiden eduista..

Tärkein asia, joka pidetään mielessä useimpien matkakorttien yhteydessä, on, että hienoa painetta on paljon. Tarjoukset saattavat näyttää samalta paperilla, mutta kun alat käyttää kuluja, huomaat, että palkkiot ja hinnat peruuttavat periaatteessa saamasi alennukset tai palkkiot..

Kuinka tein suosikkini

Tapa, jolla olen jäsennellyt tämän oppaan, on melko yksinkertainen. Olen valinnut parhaat osat jokaiselle matkakorttiluokalle. Minulla on kortteja hotellihuoneille, jos se on sinun juttusi, paras rahat takaisin tai Air Miles.

Suuri ero oppaan / suositusten ja suurempien rahoitussivustojen välillä on, että olen itse kokeillut näitä kortteja. Joillakin suurempien sivustojen valinnoista on kauhistuttavia palkintoja ilmoittautumiselle, mutta suuria bonuksia tuotteen mainostajille.

⚠️ Jos etsit tämän nopeaa ja likaista erittelyä, olen vain rehellinen, jos voisit jotenkin saada amerikkalaisen luottokortin kanadalaisena, jota ehdotan. Keskimäärin amerikkalaiset kortit antavat 1,5-2X bonuksen rekisteröintipisteitä Kanadan ohjelmina. Voit kiittää siitä kapitalismista ja kilpailukykyisestä finanssitaloudesta. Kanada ei vain ole sama. 

Tästä huolimatta suosituin valinta on TD Aeroplan -kortti (vieraile heidän verkkosivuillaan täällä). Aeroplanilla on korkeimmat rekisteröintipisteet portilta, 2X-palkkio-ohjelma verkkokaupoissa yli 2000 kumppanin kautta, matkavakuutus + ilmainen pääsy aulaan.

Joka tapauksessa riittävästi valittamista. Mennään oppaaseen! ��

Jos jollain on lisäehdotuksia, paina ylhäällä olevaa yhteyslomaketta ja kerro siitä meille. Tarkistan tätä viestiä yleensä kerran tai kahdesti vuodessa sen mukaan, mitä kortteja yritän.

Matkaluottokorttien ymmärtäminen

Monien matkakorttien avulla voit kerätä pisteitä ja maileja päivittäisiin kulutustarvikkeisiin, jolloin voit kerätä suuren määrän palkintoja, vaikka et tapaa lentää usein.

Matkakorttien runsaus ja niiden palkitsemisohjelmien monimuotoisuus jättävät niin monet asiakkaat pimeään. Jotta päätöksesi olisi helpompaa, tarkastelemme parhaita luottokortteja seitsemästä laajasta matkapalkintojen kategoriasta. Nämä luokat ovat matkapisteet, lentomailit, rahana takaisin valuuttaostoksista tehdyt palkkiot, hotellipalkkiot, ilmoittautumisbonukset, lentokenttätilat, kanta-asiakaslennot ja voittaja.

Tämä opas on suunniteltu toimimaan arvokkaana lähteenä, kun joudut valitsemaan matkapalkkion luottokortin. Valitsemamme kortit ovat luokkansa johtavia pelaajia saadaksesi sinulle parhaan mahdollisen hyödyn.

Matkailijoiden vinkki: Kadotatko koskaan laukkusi matkalla? Tiesitkö, että oikean kortin valitseminen antaa sinulle 500-1000 dollaria jokaisesta viivästyneiden matkalaukkujen päivästä. Voit myös saada rahaa takaisin myöhästyneistä lennoista tai muista lentokenttäruutoista.

Metodologiamme

Menetelmäni oli yksinkertainen mutta yksityiskohtainen. Otin huomioon tärkeät tekijät, kuten bonusluokkien valikoiman, saatavilla olevat tervetulotarjoukset, matkavakuutuksen etuudet, kanta-asiakasohjelmien joustavuuden, vuosipalkkiovapautukset ja paljon muuta. Laskenut palkitsemispisteet joko henkilökohtaisten tai liiketoiminnan kulujen perusteella.

Tällöin yhdistimme kuukausittaisten menojen ja ostojen eri näkökohdat, kuten päivittäistavarat, laskujen maksut, kaasu, viihde, matkat, ravintolan syöminen, apteekki ja niin edelleen.

Alla on yhteenveto Kanadan parhaista matkakorteista. Tämä on yksinkertainen tilannekuva, mutta kunkin kortin yksityiskohdat ovat alla.

�� TÄRKÄ Teen parhaani pitääkseni tämän ajan tasalla mahdollisimman hyvin. ��

Paras luottokortti matkapisteille

1. Paras yleinen matkaluottokortti – TD Aeroplan (40K ilmoittautumisbonus)

 • Voittaja: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Vuotuinen maksu: 120 dollaria, mutta mukana tulee alennus ensimmäiseltä vuodelta. (Joten … 0 dollarin maksu)
 • Tulokelpoisuus: hallussaan joko 60 000 dollaria henkilökohtaisia ​​tuloja tai 100 000 dollaria kotitalouksien yhteenlaskettuja vuosituloja.
 • Jotkut sen etuja: Tervetuliaisbonus 40 000 Aeroplan mailia

Luottokorttimatkustusluokassa on niin paljon hyviä tarjouksia, joten sen valitseminen oli vaikeaa. Mutta tarkan analyysin jälkeen päädyin lopulta siihen, että Kanadan markkinoilla parhaan yleisen matkapalkintokortin kruunu kuuluu TD® Aeroplan® Visa Infinite *: lle.

Kuva Chris Lawton on Unsplash

Se on tällä hetkellä Kanadan suosituin palkitsemisohjelma. Suosionsa ansiosta kanadalaiset pyrkivät jatkuvasti keräämään Aeroplan-pisteitä kaikin tavoin. Kortinhaltijat voivat ansaita mailia, jonka he voivat lunastaa hotellien, lentojen, autovuokraamojen, lomapakettien, valikoitujen tavaroiden ja tapahtumalippujen kautta.

Paras puoli kaikessa on se, että kortinhaltijat voivat ansaita kaksi kertaa pisteensä ostamalla esineitä Aeroplan-kumppaneilta. Siksi, jos olet viiden miljoonan Aeroplan-yhteisön jäsen, kannattaa hankkia Aeroplan-kortti.

Seuraavaksi esitetään yhteenveto siitä, miksi tätä korttia pidetään rodun parhaana roduna:

 • Se vierittää punaisen maton antamalla mahtava tervetuliaisbonuksen 40 000 Aeroplan mailia.
 • Se sisältää kattavan matkavakuutuspaketin.
 • Se tarjoaa ensisijainen sisäänkirjautuminen ja lennolle pääsy kun matkustat AirCanada.com-sivustolla Aeroplan-lentotuloksilla.
 • Kortinhaltijoille myönnetään yksi ilmainen vieraskortti vuodessa Air Canada Maple Leaf -tilaan.
 • Tuplaa mailia, joka ansaitaan osallistuvilla Aeroplan-kumppaneilla ja online-jälleenmyyjillä ostettujen ostojen perusteella Aeroplan eStore -kaupan kautta.
 • Antaa 1,5 pistettä jokaisesta 1 dollarista, joka on käytetty kaasuun, päivittäistavaroihin, apteekkiin ja AirCanada.com-sivustossa tehtyihin ostoksiin.
 • Muiden ostojen osalta se on yksi piste jokaisesta käytetystä 1 dollarista.
 • Niin kauan kuin olet TD Aeroplan -luottokortinhaltija, Aeroplan-mailisi ei vanhene.
 • Katso valtava luettelo Aeroplan-kumppaneista täältä. kuinka monta lentokone mailia ansaitsen lennolla
Kuinka monta Aeroplan-mailia ansaitsen lennolla?

Valitsemme parhaan matkapalkintokortin mukana tulee paljon etuisuuksia. Se on täynnä useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan pakkauksesta, esimerkiksi sen vastustamaton tervetuliaisbonus 40 000 Aeroplan Miles. Tämän näkökulmasta katsottuna tämä palkkio on suunnilleen verrattavissa kahteen premium-luokan taloudelliseen lyhyen matkan meno-paluulentoon.

Sen lisäksi, että paketti on varsin tuottoisa, se tarjoaa mahdollisuuden ansaita Aeroplan-mailia jokaisesta käytetystä dollarista. Joka. Dollari. Käytetty. Ansaittujen mailien ja käytettyjen dollarien suhde on seuraava: 1,5 Aeroplan-mailia kutakin dollaria kohden kaasusta, päivittäistavaroista, apteekista ja AirCanada.com-sivustosta; sitten se tarjoaa 1 Aeroplan-mailin jokaisesta dollarista, joka on käytetty kaikkeen muuhun.

Siksi se voittaa kärkipaikkamme parhaana käytettävissä olevana luottokorttina kädet alas.

Kuinka lunastaa Aeroplan-mailit?

Tämän kortin lunastusprosessi riippuu siitä, mitä yrität lunastaa. Tavaroiden, kuten tavaroiden tai tapahtumalippujen, prosessi on yhtä helppoa kuin ostojen tekeminen verkkokaupan kautta. Lisäksi ostokset Aeroplan-kumppanien myyntipisteissä ansaitsevat kortinhaltijoille kaksinkertaiset palkkiot, joiden avulla he voivat nopeasti ja helposti kerätä Aeroplan-mailia.

Muita yksinoikeuksia ja etuja ovat ympäri vuorokauden avoinna oleva concierge-palvelu.

Hyödyllisesti eeppinen saattaa törmätä joihinkin yli laidan kuvaamaan matka- ja autovakuutuksiaan, mutta se ei ehkä ole liian kaukana. Sillä on jopa miljoonan dollarin matkavakuutusten sairausvakuutus ensimmäisten 21 päivän aikana alle 65-vuotiaille kortinhaltijoille. Se sisältää myös muun tyyppisiä asiaan liittyviä matkavakuutuksia, kuten viivästyneet / kadonneet matkatavarat, matkan / peruutuksen, lennon / matkan viivästymisen ja autonvuokrausvakuutuksen.

Lopuksi, sen avulla voit käyttää kaikkia näitä hienoja premium-etuja kohtuullisella 0 dollarin vuotuisella maksulla (alennuksen jälkeen).

Viimeinen asia – lentokonevakuutus

Kuten mainitsin yllä olevassa kärjessä, Aeroplanilla on hienoja kannustimia asiakkaiden kannustamiseen varaamaan lentoja ja lomia, joihin sisältyy peruutusvakuutus, raha matkalaukkusi katoamisen yhteydessä ja joukko muita pienempiä kannustimia.

Vinkki parasta yleistä: Varo kumppaneiden kanssa tehtyjä ohjelmia ja sopimuksia, jotka sallivat sinun siirtää pisteitä. Siksi, jos sinulla on esimerkiksi 500 pistettä ilmaisesta hotellivierailusta, voit silti vetää pisteitä ylimääräisestä, joka sinulla on lentoyhtiöohjelmassasi. Vihje vihje … alla oleva kortti tekee sen. ��

2. Paras matkapisteille – Scotiabank American Express

 • Voittaja: Scotiabank Gold American Express® -kortti
 • Vuosimaksu: 120 dollaria
 • Tulokelpoisuus: Ansaitse vähintään 12 000 dollaria vuosituloja.
 • Jotkut sen etuja: Mahdollisuus ansaita jopa 30 000 Scotia Rewards -pistettä ensimmäisenä vuonna.

Luottokorttituotteita on saatavana niin paljon, ja runsauden vuoksi on haastavaa päättää, mikä on paras pisteluottokortti. Vaikka ne saattavat rajoittaa siihen, mihin voit käyttää pisteitäsi, useimmat tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden siirtää pisteitä ohjelmien välillä.

Scotiabank Gold American Express® -kortti on erinomainen tekijä, joka pakottaa kortinhaltijat valitsemaan tietyn matkakortin. Pisteiden suhde dollariin edustaa pisteiden arvoista dollarimääräistä määrää.

Scotiabank Gold American Express® -kortti tarjoaa kolme tasoa Scotia Rewards -pisteohjelmassaan. Jokainen rahamäärä, joka käytetään tukikelpoisissa laitoksissa, kuten ruokakaupoissa, ravintoloissa, juomisessa ja pikaruokapisteissä, ansaitsee sinulle uskomattoman 5 Scotia Rewards -pistettä.

Suuri liittymisbonus + 25 000 palkintopistettä

Tämän matkapalkintokortin avulla käyttäjät voivat kerätä nopeasti ja kätevästi jopa 300 dollaria Scotia Rewards -pistepisteissä, jopa ensimmäisenä vuonna. Jos käytät tilin avaamisen kolmen ensimmäisen kuukauden aikana 1 000 dollaria hyväksyttävissä olevissa päivittäisissä ostoksissa, ansaitset automaattisesti 25 000 Scotia Rewards -pistettä.

Scotiabank Gold nosti kuitenkin äskettäin kortilta veloitetun vuosimaksun 99 dollarista 120 dollariin. Tämä merkittävä vaellus voi vaimentaa kortin vetovoimaa. Noususta huolimatta hinta on edelleen kohtuullinen verrattuna muiden matkakorttien perimiin vastaaviin maksuihin.

Siitä huolimatta se tarjoaa sinulle edelleen suuria etuja, kuten ulkomaisten transaktiomaksujen puuttuminen, Amex Front Of Line® -käyttöoikeuden ja kattavan matkavakuutuksen kanssa.

Joustavat siirrettävät pisteet

Toinen vaikuttava ominaisuus, jota tämä kortti ilmentää, on palkkioiden lunastusohjelman joustavuus. Prosessi on helppo ja yksinkertaistettu – kaikki mitä tarvitaan, on kirjautua järjestelmään ja jatkaa valitsemalla ”Käytä pisteitä matkalle” -vaihtoehto. Voit myöhemmin käyttää keräämiäsi Scotia Rewards -pisteitä korvaamaan kaikki luottokortiltasi veloitetut matkakulut. Ne voivat kattaa esimerkiksi lennot, hotellit, vuokra-autot ja niin edelleen.

Mukavuus on raikkaan ilman hengitys: se ei rasita sinua ärsyttävillä rajoituksilla tai pimennysajoilla. Nämä ovat muutamia syitä, miksi Scotiabank Gold American Express® -kortti luokitellaan usein Kanadan parhaaksi luottokortiksi.

3. Paras Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Voittaja: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Vuotuinen maksu: 120 dollaria, vaikka se on luopumista ensimmäisestä vuodesta.
 • Tulokelpoisuus: 80 000 dollaria vuosituloja tai 150 000 dollaria kotitaloudelle.
 • Jotkut sen etuisuuksista: 3000 AIR MILES tervetuliaisbonus.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® on yksinkertaisesti yksi parhaista tavoista ansaita palkkioita Kanadassa. Sen Air Miles -ohjelma muuttaa päivittäiset päivittäistavaroiden ja kaasun ostokset eduiksi, kuten ilmaisiksi lipuiksi tapahtumalle, hotellimajoituksille, lennoille, autonvuokrauksille ja jopa elektroniikalle..

Antelias bonus ja korkea ansaintaaste ovat vain joitain asioita, jotka tekevät BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® -kortista jännittävän. Se antaa sinulle 1000 lentomailia heti ensimmäisen ostoksesi jälkeen, ja ikään kuin se ei riittäisi, se antaa sinulle vielä 2 000 lentomailia, kun veloitat jopa 3 000 dollaria luottokortiltasi kolmen ensimmäisen jäsenkuukauden aikana.

Lisäksi korttien ansaitsemistaso on yksi AIR MILE jokaisesta 10 dollarin ostosta on korkein tuotto AIR MILES -luottokortille. Mastercard Airport Experiences, joka koostuu kahdesta ilmaisesta vuosittaisesta passista, tarjotaan LoungeKey-lentokenttä-lounge-ohjelman kautta.

Kortinhaltijat saavat myös 15%: n alennuksen AIR MILES -lennoistaan ​​Pohjois-Amerikassa sillä ehdolla, että lennot on varattava AIR MILES -lennoilla. Sen mukana tulee kattava matkavakuutuspaketti, joka sisältää matkavakuutuksen, joka kattaa 15 päivää matkaa kohti.

⚠️ Rehellisesti sanottuna en ole valtava tämän kortin fani. Sillä määrä yritykseltä, jonka BMO on selvästi purkamassa luottokorttiasiakkaitaan, on mielestäni tämä melko varovainen bonus. Jos palkitsemispisteet + etuudet ovat mitä olet, kun kortista puuttuu varmasti. ⚠️

4. Paras rahat takaisin valuuttaostoista – Roger’s Wireless

 • Voittaja: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Vuotuinen maksu: 0 dollaria
 • Tulokelpoisuus: hallussaan joko 80 000 dollaria henkilökohtaisia ​​tuloja tai 150 000 dollaria kotitalouksien yhteenlaskettuja vuosituloja.
 • Jotkut sen etuisuuksista: Saat 4% rahaa takaisin kaikista valuuttaostoista.

Käteinen sanonta on kuningas. Samoin palkitsemisen suhteen cashback-luottokortit antavat sinulle pienen prosenttiosuuden ostoksiin kuluttamassasi summasta. Rogers ™ World Elite Mastercard® menee kuitenkin ylimääräisen mailin tekemällä matkakulut ulkomaan valuutassa kerryttämään käteisvaroja kuin mikään muu kortti.

Kuva pina messina on Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® ansaitsi kärkipaikan ansiosta kortinhaltijoille ansaita valtava 4% cashback kaikista sallituista ostoista, jotka tehdään ulkomaan valuutassa. Mutta ennen kuin saat liian giddy jännityksestä, muista, että sen mukana tulee 2,5% ulkomainen transaktiomaksu. Tätä kuitenkin kompensoi massiivinen 4%: n cashback, jolloin huomattava nettovoitto on 1,5%: n cashback.

Kortinhaltijat saavat 2%: n Cashback Rogers -tuotteista ja -palveluista, kun taas he saavat 1,75% Cashbackin kaikista muista. Heillä on myös oikeus saada ilmainen lisäkortti, jonka avulla he voivat ansaita vielä enemmän rahaa vuosittain.

Mastercard® Pay -palvelun ja Rewards ™ -sovelluksen avulla voit välittömästi hakea rahaa takaisin palkkioita sallituille vähintään 20 dollarin ostoille, jotka olet tehnyt viimeisen 90 päivän aikana luottokortillasi.

Vinkki rahaa takaisin rakastaville yrityksille – Vaikka 1,5% on melko huonoa, jos olet yrityksen yksi perustaja, voit suorittaa kaikki myöhemmät yrityskulut kortin kautta ja saada hyvän takaisin oman asiakkaiden mainoskulut tai muut kulut. Tämä pätee vain, jos teet 1-2 miljoonaa vuodessa liiketoiminnan kuluihin.

5. Paras rekisteröitymisbonus – Scotiabank Passport Infinite (35 kt)

 • Voittaja: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kortti
 • Vuosimaksu: 139 dollaria
 • Tulokelpoisuus: hallussaan joko 60 000 dollaria henkilökohtaisia ​​tuloja tai 100 000 dollaria kotitalouksien yhteenlaskettuja vuosituloja tai vähintään 250 000 dollaria hallinnoitavia varoja.
 • Jotkut sen etuisuuksista: Tarjoaa jopa 35 000 bonuspistettä juuri ensimmäisenä vuonna

Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kortti kattaa sinut sitten kortit, jotka tarjoavat huomattavia tervetuliaisbonuksia, tarjoavat korkeimmat ansaitsemistasot tai kaipaavat sen sijaan luotettavia matkakumppaneita.

Huomattava rekisteröintipalkkio on yksi kokeilemista ja totta tavoista, joita luottokorttiyhtiöt kelavat kortinhaltijoihin, ja sinun tulisi hyödyntää tätä strategiaa antaaksesi matkapalkkioillesi suuren potkun. Kaikista strategioista, joita käytetään kortinhaltijoiden houkuttamiseen ilmoittautumaan matkapalkkio-ohjelmiin, Scotiabank Passport näyttää kuitenkin hallitsevan Pyhän Graalin.

Kun kirjaudut, Scotiabank viettää tervetuliaismaton, jonka avulla voit ansaita pelkästään ensimmäisenä vuonna 35 000 Scotia Rewards -pistettä. Nämä palkitsemispisteet muuttavat noin 350 dollariksi yksin matkustamiseksi.

Näin ansaintatapa toimii: ensimmäiset 3 kuukautta kortinhaltijana tarjoaa mahdollisuuden ansaita jopa 25 000 bonuspistettä Scotia Rewards -pisteillä alkuperäisillä 1 000 dollarilla päivittäisissä ostoksissa.

Ansaitse lisäksi 10 000 pistettä

Lisäksi kaikki kortinhaltijat saavat ansaitse vuosittain 10 000 pistebonusta, kun he ovat käyttäneet vähintään 40 000 dollaria tukikelpoisista, päivittäisistä ostoista joka vuosi. Muita etuja ovat kyky ansaita 2 Scotia Rewards -pistettä jokaisesta dollarista, joka kulutetaan kelpoisiin ruokailu-, ruokakauppoihin, viihdetuotteisiin ja päivittäisiin kauttakulkuostoksiin, kuten linja-autoihin, metrolla ja takseihin.

Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kortti on suunniteltu myös keskittymään matkustajiin. Siksi Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kortissa on vähän matkalaukkua tai ei lainkaan, joten se on arvokas matkakumppani, jonka ihailtava politiikka veloittaa nolla ulkomaisia ​​transaktiomaksuja.

Maksujen puutteen vuoksi matkustajat säästävät rahaa joka kerta käyttäessään korttia. Olipa kotona tai ulkomailla, kortinhaltijoilla ei ole valuuttamaksujen merkintöjä ulkomaan valuutan ostoksilla. Matkailuun liittyvät etuudet sisältävät matkavakuutuksen, kuuden ilmaisen vuotuisen lentokenttäloongin sekä rekisteröintibonuksen, jonka arvo on tällä hetkellä 250 dollaria.

Tämä kortti on ihanteellinen henkilöille, jotka haluavat kortin, jota he voivat käyttää sekä paikallisesti että ulkomailla ilman mitään hätää tai vaivaa. Lisäksi Scotiabank on Visa-kortti, joten se on yleisesti hyväksytty kaikkialla maailmassa.

Se on myös ilmainen Priority Premier Pass -jäsenyys kuusi ilmaista käyntiä lentokenttätiloissa vuodessa.

6. Parhaat hotellipalkinnot – Best Western Mastercard

 • Voittaja: Best Western Mastercard®
 • Vuotuinen maksu: 0 dollaria
 • Tulojen kelpoisuus: Se ei vaadi vähimmäistuloja.
 • Jotkut sen etuja: Tervetuliaisbonus 20 000 Best Western Mastercard®

Valitsemasi hotellimajoitus riippuu sellaisista tekijöistä kuin kohtuuhintaisuus, henkilökohtaiset mieltymykset ja valinta. Toisin sanoen, tämä ei ole kaikille sopiva ehdotus. Best Western Mastercard® noudattaa tätä filosofiaa ja tekee palkinnostaan ​​mahdollisimman joustavan.

Niiden avulla kortinhaltijat voivat lunastaa palkintonsa jopa 100 Best Western -hotellissa ympäri maailmaa muun muassa hotellien oleskelua, lahjakortteja, ruokailua ja paljon muuta varten. Siksi, kun kanadalaisten on matkustettava paikallisesti tai ulkomaille, Best Western Mastercard® on usein käytännöllinen ja järkevä valinta.

Kun olet tehnyt ensimmäisen hyväksyttävän ostosi, sen bonus 20 000 Best Western Rewards® -pisteen allekirjoittamiseen on riittävä saamaan sinulle täysin ilmaisen yhden yön oleskelun. Hotellien runsaus ja monenlaiset vaihtoehdot tekevät korttien haltijoille helpon kerätä näitä pisteitä.

Joustavuuden lisäksi se tulee ilman vuosimaksua. Lukuisten Best Western -hotellien saatavuus ympäri maailmaa tekee kortinhaltijalle sopivan maun ja budjetin mukaisen hotellin löytämisen. Se myös helpottaa pisteiden ansaitsemista ilmaisten hotellimajoitusten hankkimiseksi.

7. Parhaat lentokenttätilat – Scotiabank Platinum

 • Voittaja: Scotiabank Platinum American Express® -kortti
 • Vuosimaksu: 399 dollaria
 • Tulokelpoisuus: Ansaitse vähintään 12 000 dollaria vuosituloja.
 • Jotkut sen etuuksista: 30 000 Scotia Rewards -pistettä ensimmäisellä hyväksyttävällä ostolla.

Pidän hengailusta lentokentällä – ei sanonut ketään. Luottokorttiyhtiöt ovat lopulta pilaantuneiden matkustajien onneksi varovaisia ​​turhautumisestaan ​​ja ovat lisänneet yhä halutumpaa mukavuutta. Pääsy maailmanlaajuisiin lentokenttätiloihin on suosittu matkamuutos, jonka Scotiabank Platinum American Express® -kortti on hyödyntänyt hyväkseen ja kortinhaltijoidensa iloksi..

Scotiabank Platinumilla on ilmainen Priority Pass -jäsenyys, johon liittyy uskomattomia kymmenen ilmaista loungekäyntiä vuodessa. Koska suurin osa ihmisistä ei matkusta niin usein vuosittain, nämä ilmaiset lounge-vierailut ovat riittäviä useimmille kortinhaltijoille.

Matkavakuutuksen ja 30 000 bonus Scotia Rewards -pisteen heti alkuperäisen oston jälkeen tulisi antaa sille arvokas huomio. Myös 4 Scotia Rewards -pistettä jokaisesta dollarista, joka kuluu tukikelpoisiin ruokakauppoihin, huoltoasemiin, viihde- ja ruokailuostoihin, ei pidä ottaa kevyesti..

Siihen sisältyy kuitenkin melko korkea 399 dollarin vuosimaksu.

Yhteenveto

Ihmisten palkitseminen pisteillä tai maileilla päivittäisten ostojen tekemisestä on tapa, jolla luottokorttiyhtiöt kannustavat asiakkaita käyttämään korttejaan. Matkapalkkio-luottokortti tarjoaa valtavia etuja kortinhaltijalle lennoilla, hotellimajoituksella ja kuljetuspalveluilla.

Jotkut palkinnot ovat hienostuneempia ja pakettipalkkioita, kuten pääsy posh-lentokenttätiloihin ja kattava matkavakuutus heidän pakettiinsa. Matkakortit ovat välttämätöntä matkustajille, koska ne ovat käteviä, nopeita ja auttavat säästää rahaa matkoihin liittyvissä kuluissa.

Toivottavasti tämä opas oli hyödyllinen! Ota rohkeasti ampua minulle viesti, jos sinulla on vinkkejä ja temppuja, jotka haluat lisätä tälle sivulle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author