Paras Magento-hosting

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee suuren web-isännän. Nämä ovat parhaat Magento-palveluntarjoajamme.

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetSivusto
siteground2 9,3 / 10 3,95 dollaria (väliaikainen 67% alennus) 10 Gt Tehokas, nopea, eeppinen tuki, + 30 päivän rahat takaisin -takuu! = Voita!
hostgator 8,7 / 10 $ 2.78 Hyödyllinen hinta Rajoittamaton Halpa + Rajoittamaton levytila!
A2HostingLogo 8,5 / 10 3,92 dollaria (alempi kuin 7,99 dollaria) Rajoittamaton Rajoittamaton levytila!
liikkeessä 8,3 / 10 4,19 dollaria (40% alennus) Rajoittamaton Kokenut, luotettava, hieman kalliimpi.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Rajoittamaton Loistava suoritus & tuki

Paras Magento Hosting 2020 -arvostelut

1. SiteGround

SiteGround-logo

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: $ 3,95
Levytila: 10 Gt

Mielestämme paras Magento-isännöinti on Siteground muutamasta syystä. Aloitetaan isäntäsuunnitelmilla, heillä on tällä hetkellä 3.

Heidän StartUp-suunnitelma on upea aloittelijoille ja niille, joiden budjetti on rajoitettu. Sen mukana tulee vain yksi verkkosivusto ja 10 Gt: n tallennustila, mutta voit aina päivittää korkeampaan suunnitelmaan tarvittaessa.

Valitse GrowBig-suunnitelma, jos haluat ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja (tämä on myös Sitegroundin suosituin suunnitelma). Saat kaksinkertaisen tallennustilan (20 Gt) kuin käynnistyssuunnitelmassa ja lisää ominaisuuksia.

GoGeek on SiteGroundin perimmäinen suunnitelma, koska se sisältää eniten ominaisuuksia. Yhdestä saat 30 Gt tallennustilaa. Ja tietysti, voit myös isännöidä rajoittamatonta määrää sivustoja, kun saat tämän suunnitelman.

Huomaa, että kaikissa SiteGroundsin jaetuissa isännöintisuunnitelmissa on sisäänrakennettu Git-integraatio helppoa Magento-version hallintaa ja ilmaista Magento 2 -asennusta varten.

Toinen SiteGroundin parhaista ominaisuuksista on asiakastuki. Sinun on tunnustettava se – tarvitset apua aina silloin tällöin sivustosi kanssa. No, SiteGround-palvelun avulla olet taattu ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea live-chatin, puhelintuen ja sähköpostin välityksellä. Heillä on myös tietokanta kysymyksistä ja vastauksista, joihin voit tutustua ongelmien vianmäärityksessä.

Plussat

 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Luotettava käyttöaikatakuu 99,99%

2. HostGator

HostGator-logo

Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta: $ 2,75
Levytila: Rajoittamaton

HostGator on yksi tämän päivän suosituimmista jaetun isännöinnin tarjoajista. Heillä on kolme suunnitelmaa, joista voit valita (lueteltu alla). Huomaa, että kaikissa kolmessa HostGator-suunnitelmassa on rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys. Niiden tärkein ero on isännöimäsi sivustojen lukumäärä ja tietyn suunnitelman yleiset ominaisuudet.

 • Hatchling – Tätä pidetään HostGatorin aloitussuunnitelmana. Sen lisäksi, että se on erittäin edullinen, siinä on myös erittäin rajallinen ominaisuus – voit isännöidä vain yhtä verkkosivustoa, kun menet tätä suunnitelmaa. Se on silti hyvä aloittelijoille (ja niille, jotka ovat vasta aloittamassa liiketoimintaansa).
 • Vauva – HostGatorin vauva-suunnitelma on luultavasti heidän suosituin suunnitelma. Monet ihmiset käyttävät tätä suunnitelmaa, koska se voi isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja. Joten jos päätät pitää useita sivustoja lähitulevaisuudessa, tiedät, että tämä suunnitelma on enemmän kuin sopiva sille.
 • Liiketoiminta – siirry HostGatorin liiketoimintasuunnitelmaan, jos tiedät jo yrityksesi sijainnin. Tämä on myös paras tapa saada, jos olet menossa verkkokauppaan.

Plussat

 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys
 • Käyttäjäystävällinen cPanel

Haittoja

 • Sinun on ostettava verkkotunnus, koska sitä ei sisälly mihinkään pakettiin
 • Heidän halvimpaan suunnitelmaansa mahtuu vain yksi verkkosivusto
 • Paljon ennalta valittuja palveluita kirjautumisen yhteydessä (poista vain niiden palveluiden valinta, joita et tarvitse)

3. A2-hosting

A2-hosting-logo

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: $ 3,92
Levytila: Rajoittamaton

Jos etsit jaettua hosting-suunnitelmaa, harkitse A2-hosting-palvelun tarkistamista, koska ne tarjoavat sinulle kolme vaihtoehtoa:

 • Lite-suunnitelma – Mene heidän Lite-suunnitelmaansa, jos aiot luoda vain yhden verkkosivuston. Suunnitelmaan sisältyy jo rajaton tallennustila ja rajaton kaistaleveys. Siksi voit luoda todella suuren verkkosivuston juuri tällä suunnitelmalla.
 • Swift-suunnitelma – A2 Hostingin Swift-suunnitelma sisältää kaikki Lite-suunnitelman ominaisuudet ja paljon muuta. Siksi saat myös rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden sekä rajattoman määrän verkkosivustoja. Sanomattakin on selvää, että se on myös paljon nopeampaa kuin Lite-suunnitelma.
 • Turbo-suunnitelma – heidän Turbo-suunnitelmansa on A2 Hostingin nopein suunnitelma. Saat myös kaikki Swift-suunnitelmaan sisältyvät ominaisuudet ja paljon muuta. Joten kyllä, voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja tällä suunnitelmalla ja saada myös rajaton tallennustila ja kaistanleveys.

Huomaa, että A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten ei todellakaan ole mitään pelättävää. Voit ostaa minkä tahansa heidän isännöintisuunnitelmansa mielenrauhalla. Jos et ole tyytyväinen siihen, voit aina pyytää palautusta.

Plussat

 • Joustavat maksutavat (1, 12, 24, 36 kuukautta)
 • Vapaa muutto
 • Hyvä asiakastuki (live chat, puhelin, lipunmyynti jne.)

Haittoja

 • Jos aiot peruuttaa suunnitelmasi, joudut lähettämään peruutuspyynnön 15 päivää ennen uusimispäivää (jos ei, sinua veloitetaan silti, etkä voi saada hyvitystä)
 • Uusimisprosentit ovat erittäin korkeat
 • Niiden vapaa siirto on hyvä vain yhdelle verkkosivustolle

4. InMotion-hosting

InMotion Hosting -logo

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta: $ 6,39
Levytila: Rajoittamaton

InMotion Hosting -sovelluksella sinulle annetaan kolme vaihtoehtoa valitessaan jaettua hosting-suunnitelmaa:

 • Käynnistyssuunnitelma – Tämä on InMotionin halvin isännöintisuunnitelma. Sen mukana tulee 1 ilmainen verkkotunnus, 2 verkkosivustoa ja rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys.
 • Virrankäyttösuunnitelma – Kasvavat yritykset käyttävät tätä suunnitelmaa yleensä, koska sen avulla voit ylläpitää jopa 6 verkkosivustoa. Kuten käynnistyssuunnitelma, saat myös yhden ilmaisen verkkotunnuksen sekä rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden.
 • Pro-suunnitelma – Jos aiot luoda paljon verkkosivustoja (yli 6), tämä olisi sinulle hyvä vaihtoehto, koska voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja sen mukana. Tietysti saat myös ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman tallennustilan ja rajoittamattoman kaistanleveyden.

Huomaa, että kalliimmissa isännöintisuunnitelmissa on aina enemmän ominaisuuksia ja ne ovat nopeampia kuin halvemmat.

Kun harkitset InMotion Hosting -palvelua verkkopalvelupalvelusi suhteen, tiedä, että he antavat asiakkailleen 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä on melkein yhtä kuin heidän suunnitelmiensa kokeileminen ilmaiseksi (30 päivän ajan).

Kaikissa InMotion-hosting-suunnitelmissa on myös ilmaisia ​​varmuuskopioita. Raja voi kuitenkin olla enintään 10 Gt. Kun tämä raja ylitetään, sivustosi varmuuskopio epäonnistuu – joudut siis varmuuskopioimaan verkkosivustosi manuaalisesti (heillä on ilmainen työkalu tähän).

Plussat

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Tuki avoimen lähdekoodin sovelluksille (esim. WordPress, Drupal jne.)
 • Hyvä asiakastuki

Haittoja

 • Tietojen varmuuskopiointi on rajoitettu 10 Gt
 • Seisokkien vaara sivuston siirron aikana
 • On olemassa raportteja massapostitusvirheistä

5. DreamHost

DreamHost-logo

Verkkosivusto: www.dreamhost.com
Hinta: $ 2,95
Levytila: Rajoittamaton

Löydät DreamHostin jaetut isännöintisuunnitelmat mutkatonina, koska valita on vain kaksi vaihtoehtoa (katso alla):

Aloitussuunnitelma – Jos tarvitset vain yhden verkkosivuston, DreamHostin aloitussuunnitelma voi todennäköisesti kattaa kaikki tarpeesi. Sen mukana tulee myös rajoittamaton tallennustila ja rajaton kaistaleveys. Joitakin ylimääräisiä juttuja, jotka saat ilmaiseksi, ovat ilmainen verkkotunnus ja ilmainen SSL-varmenne.

Rajoittamaton suunnitelma – Jos aiot luoda useita verkkosivustoja, DreamHostin Rajoittamaton suunnitelma olisi parempi vaihtoehto. Sen lisäksi, että voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, se sisältää myös rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden. Kuten aloitussuunnitelma, siihen sisältyy myös ylimääräisiä etuja, kuten ilmainen verkkotunnus, ilmainen SSL ja paljon muuta. Se on todellakin vähintäänkin Starter-suunnitelmaa tehokkaampi (siksi, se on myös kalliimpi).

Jos olet huolissasi maksutavoista, tiedä, että DreamHost hyväksyy luottokortin, PayPalin, sekit ja maksumääräykset. Heillä on myös 97 päivän rahat takaisin -takuu (mutta tämä ei koske shekkejä ja maksumääräyksiä).

Plussat

 • Paljon maksuvaihtoehtoja
 • Antelias rahat takaisin -takuu (97 päivää)

Haittoja

 • Ilmoittautumisprosessi on liian pitkä ja vähän monimutkainen
 • Sivustojen siirto ei ole ilmaista
 • Sähköpostilla on 2 Gt: n raja

Magento-hosting: Kuinka löytää paras!

Mikä on paras paketti etsimään Magento-isännästä? No, on paljon etsittäviä ominaisuuksia varmistaaksesi, että verkkosivustosi toimii aina sujuvasti ja että sitä on helppo hallita. Olemme täällä kertoaksemme sinulle, mitä etsiä ja enemmän. Opit myös näissä asetuksissa käytetystä terminologiasta, jotta ymmärrät paremmin koko skenaarion.

Palvelimen sijainti

palvelimen sijaintikarttaPalvelimen sijainti on tärkeä verkkosivujen nopeaa lataamista varten. Yksinkertaisesti sanottuna, suosittelemme sinua hakemaan Magento-isännöintipalvelua, jonka palvelimet sijaitsevat sijainnissasi (tai lähellä). Oletetaan siis, että asut Amerikassa – olisi viisasta valita hosting-yritys, jolla on palvelimet mainitussa maassa. Sama pätee Kanadaan, siinä tapauksessa sinun pitäisi hakea verkkosivuston isäntä Kanadassa. Ja Australiasta etsit web-hosting-palvelua Australiasta.

No, koska käyttäjät voivat sijaita kaikkialla maailmassa, voit etsiä toisen vaihtoehdon – ja sitä kutsutaan CDN (Content Distribution Network). Se toimii periaatteessa välityspalvelimena sivustosi kävijöiden ja Magento-isäntäsi välillä – jotta sivut voidaan edelleen ladata nopeasti, vaikka palvelimen sijainnit ovat kaukana loppukäyttäjistä.

Nyt näet kuinka tärkeät palvelimen sijainnit ovat, eikö? Onneksi monet Magento-isännät sisältävät nyt CDN-palvelun nimeltä CloudFlare. Asennus on erittäin helppoa, ja isännöintipaketit toimitetaan yleensä ilmaiseksi. Joten, ole varovainen, että etsiessäsi palveluntarjoajaa.

Palvelimen käyttöaika

Palvelimen käyttöaika on toinen tärkeä ominaisuus, josta on syytä kiinnittää huomiota, koska se ilmentää isäntäyrityksen luotettavuutta. Ehdotamme valita Magento-isäntä, joka pystyy toimittamaan noin 99,9% käyttöaikaa – mikä tahansa tämän prosenttimäärän alapuolella ei ole niin hyvä, koska seisokit (jopa vain muutaman minuutin) voivat johtaa tappioihin.

SSL-varmenteet

Nykyään sivuston turvallisuus on erittäin tärkeää – ja SSL-varmenne on paras tapa hankkia se ja näyttää sivustosi kävijöille, että he voivat luottaa sivustoosi. SSL (Secure Sockets Layer) mahdollistaa tietojen salauksen isäntäpalvelimen ja loppukäyttäjien välillä (heidän henkilökohtaisten tietojensa suojaamiseksi).

Kun verkkosivustolla on SSL-varmenne, sen sivuston URL-osoitteessa on ”s”. Joten sen sijaan, että näet vain http://www.verkkosivusto.com, näet myös https://www.verkkosivusto.com. Yhä useammat käyttäjät ovat nyt tietoisia siitä, että on tärkeää nähdä “s” heidän käymissään sivustoissa – varmista, että myös sinun omasi on yksi.

Kun valitset Magento-palveluntarjoajan, kehotamme sinua hankkimaan tämän ominaisuuden omaavan. Monilla yrityksillä on Let’s Encrypt -palvelu (ilmaisia ​​SSL-varmenteita), ja voit yksinkertaisesti aktivoida sen cPanelissa.

Nopeus

Kuten edellä mainittiin, palvelimen sijainti ja CDN ovat tärkeitä sivustosi nopeuden varmistamisessa. Voit lisäksi varmistaa, että verkkosivustosi latautuu aina nopeasti etsimällä lisäominaisuuksia Magento-isännästäsi.

Jos palveluntarjoajasi antaa ylimääräisiä CPU-resursseja, se lisää varmasti sivustosi nopeutta. Voit jopa löytää palveluntarjoajia, jotka tarjoavat räätälöityjä skriptejä erityisesti Magento-sivustoille (tämä on toinen nopeuden tehostaja).

Levytila

Vaikka se on tärkeää, tarvitset paljon tallennustilaa vain, jos sinulla on verkkokauppasivusto (tämä vie paljon tilaa). Vakioblogit ja yritykset voivat tosiasiassa menestyä vain 1 Gt levytilan avulla.

Tärkeää on, että tiedät nämä asiat, koska jotkut isäntäyritykset tarjoavat halpoja suunnitelmia rajoittamattoman tilan avulla vain houkutella ihmisiä ostamaan niitä. Jälleen kerran, vaikka suuret levytilat ovat hyviä, ne eivät ole ainoa osoitus hyvästä isännöintipalvelusta. Itse asiassa tällaiset ominaisuudet voivat yleensä viitata muihin Web-palvelimen puutteisiin.

Siksi, kun valitset sivustollesi hyvän Magento-isännöinnin, ota huomioon kaikki tässä artikkelissa luetellut ominaisuudet (ei vain levytilaa).

Kaistanleveys ja tiedonsiirto

Sekä kaistanleveys että tiedonsiirto ovat tärkeitä ominaisuuksia isännöintipalveluntarjoajassa. Kaistanleveys edustaa tietyn verkon tiedonsiirtonopeutta, kun taas tiedonsiirtoa voidaan pitää tiedonsiirtona sivustosi läpi.

Jos suunnittelet paljon latauksia Magento-sivustossasi (esimerkiksi musiikkia, elokuvia jne.), Kaistanleveys ja tiedonsiirto ovat tärkeimpiä tarpeita. Jos näin on, paras vaihtoehto on siirtyminen hosting-yrityslle, joka tarjoaa rajoittamattoman tai suuren kaistanleveyden ja tiedonsiirron.

Asiakaspalvelu

Suosittelemme ehdottomasti Magento-hosting-yritystä, joka tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea. Usko meihin, kun kerromme sinulle, että tarvitset sitä ennemmin tai myöhemmin. Parhaat ovat chatit ja puhelintuki – saat aina nopeita ratkaisuja ja minimoit tappioita.

Magento: Yksityiskohdat

Drupalin isännöintitutkimus

Magento on suositeltava verkkokauppaalusta. Turvallisten tapahtumien tuesta käyttäjäystävällisiin rajapintoihin Magento helpottaa verkkokauppaan räätälöityjen verkkosivustojen rakentamista ja suunnittelua.

Mikä on Magento?

Magento on avoimen lähdekoodin alusta, joka on erityisesti suunniteltu verkkokauppaa ajatellen. Se on kirjoitettu PHP: llä. Tällä hetkellä on olemassa kolme erillistä Magento-alustaa: Community Edition, Enterprise ja Enterprise Cloud Edition.

Magento-logoYhteisöpainos—Tämä alusta on avoimen lähdekoodin tarkoitus, että se on ilmaiseksi ladattavissa, käytettävissä ja jaettavissa. On huomattava, että tämä on täydellinen alusta, ei ilmainen, mutta rajoitettu kokeiluversio. Ydintiedostoja voidaan muokata laajennuksilla. Yhteisön version kautta saatavilla olevista lukuisista ominaisuuksista keskustellaan yksityiskohtaisesti alla. Yhteisöpakettiin ei sisälly hosting-palvelua, joten tarkista suosituksemme, jotta Magento voi parhaiten isännöidä.

Yritys—Tämä alusta kehitettiin yhteisöpaketin perusteella, mutta koska sillä on enemmän ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä vuosittaiset ylläpitomaksut, yritys ei ole ilmainen. Enterprise on ihanteellinen suurille yrityksille, jotka tarvitsevat jatkuvaa teknistä tukea ammattimaisten asennus-, käyttö- ja vianetsintäpalveluiden lisäksi. Enterprise ei myöskään toimita hosting-ratkaisua.

Enterprise Cloud Edition (ECE)—EU: ssa vuonna 2016 uusittu ECE-alusta käyttää pilvitekniikkaa tehokkaampaan verkkosivustojen kehittämis- ja hallintakokemukseen. ECE-alusta on optimaalinen globaaleille yrityksille ja verkkosivustoille, joissa on paljon sisältöä ja suuri liikenteen volyymi täysin muokattavista toiminnoista skaalautuvuuteen, parannettuihin turvaominaisuuksiin, isännöintiin ja hallittuun infrastruktuuriin. Jotkut pitävät sitä parhaana Magento-hosting-palveluna.

E-kaupan premium-ratkaisu

Magento soveltuu sähköiseen kauppaan ilmeisesti sen yhteydestä joidenkin maailman suurimpien jälleenmyyjien kanssa. EBay osti yrityksen takaisin vuonna 2011 ennen kuin siitä tuli itsenäinen yritys vuonna 2015. Suuret jälleenmyyjät ja globaalit tuotemerkit – kuten Coca-Cola, Nestle, Burger King ja BevMo – käyttävät alustaa verkkokaupan tarpeisiinsa..

Kohokohdat Magento Community Editionin parhaista ominaisuuksista

Täydellisenä verkkokaupan alustana Magento tarjoaa yrityksille kaikki tarvittavat ominaisuudet menestyäkseen verkkokaupan maailmassa.

Tuotesivut

Tuotesivuille voidaan lisätä lukuisia ominaisuuksia, jotta tuotteet olisivat parhaiten markkinoitavissa ja esillä:

 • Kuvagalleria useille tuotteelle
 • Kuvan zoomaus
 • Tuotteen vaihtoehdot (esim. Värit, koot)
 • Varastossa / saatavuuden näyttö
 • Porrastettu hinnoittelu
 • Samankaltaiset tuotteet ryhmitelty yhteen
 • Lisää toivelistalle
 • Jaa sosiaalisen median, SMS: n, sähköpostin kautta

Selaustoiminnot

Magento-alustalla selaamassa luettelossa pystytään järjestämään korkeaa tasoa, joten asiakkaat voivat helposti tunnistaa kategoriat, joissa he haluavat tehdä ostoksia, ja löytää etsimänsä tuotteet vaivattomasti selata tarpeettomia tietoja..

 • Kerroksiset navigointiluokat
 • Suodattimet hinta, relevanssi, päivämäärä jne
 • Tuotteiden vertailut
 • Ehdota autohakemistoon automaattisesti
 • Yhdistetty, hienorakennettu navigointi (jotta asiakkaat voivat palata aiemmin katselemille sivuille)
 • Tiettyihin tuotteisiin tai luokkiin räätälöityjä malleja ja malleja

Kassasta maksamiseen toimituskuluihin

Magento-alusta tarjoaa käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä nopeaan ja yksinkertaiseen kassalle, turvallisiin maksutapoihin ja reaaliaikaisten tilausten seurantaan..

 • Tilauksen tarkistus ja kassalle
 • Tallennetut tuotteet ostoskärryissä
 • Kassalle tilillä tai jatka vieraana
 • Lähetä kohteita useisiin osoitteisiin
 • Viestit lahjoista (kokonaisia ​​tilauksia tai yksittäisiä tuotteita varten)
 • Arviot lähetyshinnoista ja veroista
 • Laskutus ja laskutiedot
 • Kiinteä tai ilmainen toimitusvaihtoehdot
 • Toimituskulut koon, painon ja määrän perusteella
 • Maksuvaihtoehdot useilla yhdyskäytävillä, mukaan lukien PayPal
 • Mahdollisuus hyväksyä maksumääräyksiä, sekkejä tai postilaitoksia
 • Mahdollisuus laskuttaa minua myöhemmin
 • Tilauksen vahvistusnumero ja seuranta

Asiakastilit

Asiakkaat voivat helposti hallita tilejä, tilauksia, maksutapoja ja paljon muuta Magento-asiakastilitoiminnoilla:

 • Arvostelut ja tuotemerkintöhistoria
 • Tilauksen tilan tarkistaminen
 • Ostohistoria
 • Tilausten hallinta
 • Toivelista muistiinpanoilla
 • Oletus- toimitus- ja laskutusosoite
 • Rajoittamaton osoitepaikka lähetys- ja laskutusosoitteille
 • Osta uudelleen -vaihtoehto

Tarjoa poikkeuksellista asiakaspalvelua

Luotettavan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun tarjoaminen ja toteuttaminen on helppoa Magento-asiakaspalvelun ominaisuuksien avulla:

 • Yksinkertainen yhteys- ja kommenttilomake
 • Tilaa järjestelmänvalvojien muokkaus ja seuranta
 • Palauta salasana tai muista käyttäjätunnus sekä käyttäjille että järjestelmänvalvojille
 • Automatisoidut vahvistusviestit

Tilausten hallinta

Magento-alusta on suunniteltu helpottamaan järjestelmänvalvojien ja asiakaspalvelun edustajien tilausten hallintaa. Tilausten hallintakykyyn kuuluu:

 • Luo, muokkaa ja tarkastele järjestelmänvalvojien tilauksia
 • Ostokset ja puhelinpalveluiden tilaaminen
 • Integroitu lähetys ja merkinnät tärkeimpien lähettäjien, kuten FedEx, UPS, USPS ja DHL, kanssa
 • Ilmoitukset tilausvahvistuksista ja seurannasta RSS: n tai sähköpostin kautta

Katalogien hallinta

Parasta Magento-hosting-alustaa käytettäessä kehittäjät ja verkkosivustojen ylläpitäjät huomaavat, että luetteloiden järjestäminen, näyttäminen ja hallinta on tehty tiedeksi:

 • Tuotteiden konfigurointi ryhmien ja muunnelmien mukaan
 • Ladattavat tuotteet (esim. MP3-tiedostot, e-kirjat)
 • Näytteet tai otteet
 • Tuoteominaisuudet (tuotteiden etsimiseen, selaamiseen tai linkittämiseen)
 • Erilliset ja muuttuvat hinta-alueet ryhmittäin (esim. Tilinomistajat vs. vieraat, vähittäiskauppa vs. tukkumyynti)
 • Hinnasäännöt ja palvelusehtojen asetukset
 • Erien tai tuoteryhmien päivitykset
 • Ryhmittele tuotteet räätälöityjen määritteiden tai saman ryhmän tuotteiden perusteella
 • Varastonhallinta työkaluilla, kuten RSS-hälytykset
 • Automaattisesti luotu vesileima
 • Automaattinen kuvan koon muuttaminen (pienoiskuvat, tuotesivut jne.)
 • Etsi ehdotuksia ja / tai korjauksia
 • Käyttäjien luomat tunnisteet ja arvostelut

Verkkosivun ja sisällön hallinta

Täysin muokattavista teemoista ja malleista järjestelmänvalvojan oikeuksiin, Magento antaa sinun käsiisi voiman verkkosivun taustan ja käyttöliittymän hallintaan.

 • Muokattavat järjestelmänvalvojan oikeudet ja erilaiset järjestelmänvalvojan käyttäjätilit
 • Yksi sisäänkirjautuminen yhdistääksesi useisiin sivustoihin
 • Mukauta teemoja ja malleja
 • Omistettu sisällönhallintajärjestelmä (CMS) laajoille suunnittelu-, asettelu- ja sisällönesittelyominaisuuksille
 • Tietojen tuonti ja vienti erissä (tilausten, tilien, tuotteiden jne. Hallintaan)
 • Sisäänrakennettu lokalisointi globaalissa mittakaavassa (mukaan lukien usean kielen tuki, valuutan muunto)
 • Paikalliset verolaskelmat eri alueille ja asiakasryhmille (esim. Vieras vs. tilinomistaja)
 • Anti-robotti- ja / tai roskapostitoiminnot CAPTCHA: lla
 • API-palvelusovellukset kolmansien osapuolten ohjelmistokomponenttien integroimiseksi

Suunniteltu hakukoneiden optimointiin

Magento-alusta-suunnittelu on hakukoneoptimointiin (SEO) sopiva, joten hakukoneet voivat selata sisältösivuston läpi helposti ja varmistaa, että asiakkaat näkevät sisältösivusi.

 • Integroitu sivukartta XML: ään
 • Selkeät URL-osoitteet ja muokattavat URL-asetukset
 • Sisällön, tuotteiden, luokkien metatiedot HTML-muodossa
 • Trendikkäiden ja suosittujen hakujen sivu
 • Google-sisällön sovellusliittymä

Analytics ja tietoraportointi

Sen lisäksi, että asiakkaiden on helpompi löytää sivustosi SEO-ratkaisujen avulla, Magento -yhteensopivuus Google-analytiikan kanssa helpottaa myös selville, minkä tyyppiset asiakkaat tarkastelevat tiettyjä sivuja tai tuotteita, tunnistaa asiakaskäyttäytymisen suuntauksia ja arvioida, mikä johtaa menestykseen. napsautussuhteet.

 • Yhteensopiva ja helppo integroida Google-analytiikkaan
 • Perusteellinen raportointi ja tietojen erittely
 • Raportointi kaikista asiakastoiminnan ja verkkosivujen suorituskyvyn näkökohdista, mukaan lukien ostoskorista luopuminen, suosituimmat tuotteet, usein katsotut tuotteet, avainsanat ja eniten haetut termit, varastot, tulot, laskut, palautukset, kuponkit jne..

Tarjoukset ja markkinointistrategiat

Sähköisen kaupankäynnin alustana Magento tulee täynnä lukuisia, monitasoisia markkinointistrategioita, jotka lisäävät asiakkaiden sitoutumista ja lisäävät verkkosivuston näkyvyyttä verkosta monesta näkökulmasta.

 • Samankaltaiset tuotteet näkyvät jokaisella tuotesivulla
 • Ristikkä promootiotarjoukset tuotteista, jotka ostetaan usein yhdessä
 • Upsell-asiakkaan ostot (esim. “Asiakkaat, jotka ostivat myös tämän, ostivat myös…”)
 • Uusien tuotteiden ilmoitukset
 • Muokattavat alennukset, kupongit ja erikoishinnat
 • Alennukset bulkkiostoista
 • Luokkien aloitussivut
 • Äskettäin katsottujen tuotteiden näyttö
 • Kyselyt ja kyselyt (esim. Asiakastyytyväisyys)
 • Sähköpostitilaukset ja uutiskirjeet
 • Toivelistat ja muistutukset
 • Jaa kaveritoiminnolla

Enterprise Editionin ominaisuudet

Magento Enterprise -versio tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin Community Edition ja enemmän. Vaikka yrityksellä ei ole tapana olla ilmainen, avoimen lähdekoodin alusta, se tarjoaa teknistä tukea ja lisämarkkinointiominaisuuksia, joista puuttuu yhteisöpainos. Enterprise Edition on suositeltava valinta suurten yritysten tarpeisiin, jotka tarvitsevat teknistä apua sekä apua asennukseen ja käyttöön. Tärkeimpiä piirteitä, jotka erottavat yrityksen ja yhteisön version, ovat

 • Kohdennettu markkinointi asiakasryhmien perusteella (ryhmät perustuvat väestötietoihin, ostostoimintoihin jne.)
 • Hylätyt ostoskorimuistutukset
 • Rajoitetun tarjouksen myynti
 • Lahjavalmiita vaihtoehtoja (mukaan lukien rekisterit, lahjojen kääritys, räätälöidyt muistiinpanot)
 • Asiakasuskollisuus- ja palkitsemisohjelmat
 • Myymälä pisteet
 • Pysy kirjautuneiden evästeasetuksissa (kannattava useiden istuntojen ajan, jotta asiakkaiden ei tarvitse kirjautua sisään joka kerta)

Laitteistovaatimukset

Koska sekä yhteisöstä että Enterprise Editionsista puuttuu hosting-suunnitelmat, on parasta valita isännöintisuunnitelma, jonka on jo osoitettu olevan yhteensopiva Magento-alustojen kanssa. Magento-alustat toimivat LAMP-pinoissa, jotka ovat kokoelma web-palvelinkomponentteja, jotka toimivat yhdessä. LAMP-pino koostuu Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ ja PHP 5.4+. On myös mahdollista käyttää Nginx1.7x-verkkopalvelinta.

FAQ

Mitkä ovat Magento-avoimen lähdekoodin vaihtoehdon (Community Edition) ominaisuudet?

Yhteisöpainos on ilmainen käyttää, mutta se ei tarkoita, että se olisi rajoitettu kokeiluversio. Yhteisöpainos on täysin kehitetty alusta.

Mikä on parempi, Community Edition tai Enterprise?

Se riippuu siitä, mitä odotat alustaa. Yhteisöpainos on ilmainen, joten budjetin kannalta se on paras Magento-isäntä, koska se sisältää myös laajoja verkkokaupan ominaisuuksia. Enterprise-versio on parempi teknisen tuen tarjoamisessa ja siinä on enemmän toimintoja, jotka on tarkoitettu tukemaan suurempia yrityksiä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author