Paras Java-hosting

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee suuren web-isännän. Nämä ovat parhaat Java-palveluntarjoajamme. Muista, että Javaa ei tueta laajasti halvemmissa suunnitelmissa. Tarvitset yleensä VPS: n tai erillisen palvelimen, jotta kaikki Java-ominaisuudet otetaan käyttöön. Suosittelemme tarkistamaan isäntien ohjekeskukset varmistaaksesi, että olet oikeassa suunnitelmassa!

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetSivusto
A2HostingLogo 9,2 / 10 $ 5 Rajoittamaton Rajoittamaton levytila!
hostgator 8,7 / 10 $ 118,99 Rajoittamaton Halpa + Rajoittamaton levytila!
siteground2 8,5 / 10 $ 269 muuta 10 Gt Tehokas, nopea, eeppinen tuki, + 30 päivän rahat takaisin -takuu! = Voita!
liikkeessä 8,3 / 10 $ 29.19 Rajoittamaton Kokenut, luotettava, hieman kalliimpi.
Dreamhost 8/10 $ 149 Rajoittamaton Loistava suoritus & tuki

Paras Java Hosting 2020 -arvostelut

1. A2-hosting

A2-hosting-logo

Verkkosivusto: www.a2hosting.com

Me ajattelemme paras Java-hosting-yritys on A2 Hosting. A2-hosting on edennyt pitkälle vuodesta 2003 – se on nyt yksi parhaista siellä toimivista palveluntarjoajista. Mutta tietysti sinun on verrattava sitä muihin isäntäyrityksiin, jotta voisit määrittää sinulle sopivan (koska käyttäjillä on erilaisia ​​tarpeita).

A2-hosting tarjoaa sinulle kolme vaihtoehtoa valittaessa suunnitelmaa. Nämä ovat seuraavat:

 • Lite
 • nopea
 • Turbo

Jos aiot etsiä heidän halvinta suunnitelmaa (Lite), tiedä, että sen mukana tulee vähemmän ominaisuuksia kuin hinnoitelluimmat. Vaikka sen mukana tulee rajoittamaton tallennustila ja rajaton kaistaleveys, voit käyttää sitä vain yhteen verkkosivustoon. Se on myös paljon hitaampaa kuin kaksi muuta suunnitelmaa.

Nyt, jos haluat ominaisuuden, jolla on rajoittamaton verkkosivusto, mutta jolla on rajoitettu budjetti, voit hankkia vain Swift-suunnitelman. Sen mukana tulee kaikki Lite-suunnitelman ominaisuudet ja sen nopeampi. Mutta tietysti, jos haluat A2 Hostingin ylin jaettu hosting-suunnitelma, Turbo-suunnitelma on ilmeisin valinta. Siinä on taas kaikki kaksi ensimmäiseen suunnitelmaan sisältyvät ominaisuudet ja paljon muuta (se on myös nopein suunnitelma).

Tilaamalla jonkin A2 Hosting -suunnitelman saat myös nauttia heidän 30 päivän rahat takaisin -takuustaan. Tästä on tullut tavanomainen hyvitysjakso useimmille isäntäyrityksille, ja suosittelemme käyttämään sitä hyvin.

Plussat

 • 24/7 valvontahaku tarkistaa haittaohjelmien varalta
 • Hyväksytään paljon maksutapoja (Paypal, luottokortit jne.)
 • Integrointi pilvipalveluun (sivujen nopeaan lataamiseen)

Haittoja

 • Odotat korkeita uusimismääriä, kun uusit suunnitelmasi
 • On olemassa raportteja käytettävyyden liukastuksista
 • Liian paljon rajoituksia halvimmalle suunnitelmalle

2. HostGator

HostGator-logo

Verkkosivusto: www.hostgator.com

HostGator on yksi hosting-alan johtavista yrityksistä pääasiassa valtavan asiakaskuntansa takia. Monet ihmiset uskovat verkkosivustojensa HostGatoriin seuraavien syiden vuoksi:

 • Edullinen hinta – HostGatorin halvin suunnitelma on todellakin erittäin edullinen. Ja jos todella haluat säästää enemmän rahaa, voit maksaa 36 kuukautta, kun kirjaudut ensimmäisen kerran.
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki – Voit saada tukea sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatin kautta. Heillä on myös tietopohja hyödyllisistä artikkeleista.
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu – HostGatorilla on runsas hyvitysjakso (muilla palveluntarjoajilla on vain 30 päivää).

Jotta Java toimisi heidän järjestelmissä, tarvitset kuitenkin Linux- tai Windows-erillisen palvelimen … et voi tehdä sitä halvalla jaetulla suunnitelmallaan.

Plussat

 • Luotettava asiakastuki
 • Antelias hyvitysjakso

Haittoja

 • Ne tarjoavat mittaamatonta kaistanleveyttä, mutta siihen liittyy silti rajoituksia
 • Et saa ilmaista verkkotunnusta missään heidän suunnitelmistaan ​​(muilla isännöintipalveluntarjoajilla on tämä)

3. SiteGround

SiteGround-logo

Verkkosivusto: www.siteground.com

Ihmisillä on enimmäkseen hyviä asioita SiteGround-sivustosta sen yleisen suorituskyvyn ja ominaisuuksien vuoksi. Java-palvelussa sinun on kuitenkin etsittävä oma palvelin, jolla on pääkäyttäjän käyttöoikeudet, muut halvemmat suunnitelmat eivät tue sitä ….

Plussat

 • Niiden 99,99% käyttöaikatakuu on erittäin luotettava
 • Erinomainen asiakaspalvelu (live chat, sähköposti, puhelin jne.)

4. InMotion-hosting

InMotion Hosting -logo

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com

InMotion Hostingilla on kaksi datakeskusta, jotka sijaitsevat Los Angelesissa ja Virginia Beachillä. Heillä on nopea palvelimen nopeus, joka takaa verkkosivujen nopeaa lataamista jatkuvasti. Heidän keskimääräinen käyttöaika on 99,95%, mikä on todella hyvä.

Jos olet kiinnostunut heidän hinnasuunnitelmista, tiedä, että he tarjoavat käyttäjilleen tällä hetkellä kolme valittavissa olevaa suunnitelmaa – heitä kutsutaan Launch, Power ja Pro.

Kuten nimensä osoittaa, käynnistyssuunnitelma on hyvä lähtökohta ensimmäisen verkkosivustosi käynnistämiselle. Sen mukana tulee jo ilmainen verkkotunnus, ja sinulla on oikeus ylläpitää kahta verkkosivustoa sen kanssa. Huomaa, että tämä on yksi InMotionin parhaista ominaisuuksista, koska muut palveluntarjoajat sallivat vain yhden verkkosivuston halvimpien suunnitelmiensa toteuttamiseksi.

Heiden voimasuunnitelma on todellakin tehokkaampi kuin käynnistyssuunnitelma. Ensinnäkin, sinulla voi olla jopa 6 verkkosivustoa ostaessasi tämän suunnitelman.

Silti, jos olet InMotionin nopeimman ja monipuolisen suunnitelman jälkeen, hanki Pro-suunnitelma. Se on lopullinen suunnitelma yrityssivustoille ja se on myös tehokkain kaikista heidän suunnitelmistaan.

Muista, että InMotion-isännöinnissä on käyttäjäystävällinen cPanel – saat helposti sen ripustettavaksi, vaikka se olisi ensimmäinen kerta rakentaa verkkosivusto. Ja jos tarvitset asiakastukea, heillä on myös se (live chat, sähköposti, puhelin jne.).

Plussat

 • Täysin ladattu käynnistyssuunnitelma
 • Luotettava käyttöaika
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Uusia asiakkaita voidaan joutua esittämään varmennusasiakirjat (esim. Sis.
 • Jotkut ihmiset ilmoittavat seisokkeista muuttoprosessin aikana
 • Joukkopostitusvirheistä on valituksia

5. DreamHost

DreamHost-logo

Verkkosivusto: www.dreamhost.com

Kun päätät, minkä palveluntarjoajan tulee mennä, varmista, että harkitset myös DreamHostia. Se on yksi nykypäivän arvostetuimmista isäntäyrityksistä ja se on ollut olemassa jo yli 20 vuotta. Vaikka sen mukana tulee myös VPS-, Dedicated- ja Cloud-isännöinti, sen suosituimmat suunnitelmat ovat jaetun isännöinnin muodossa..

Toisin kuin muut hosting-palvelujen tarjoajat, DreamHostilla on vain kaksi jaettua hosting-suunnitelmaa, joista valita – Starter ja Unlimited. Valitettavasti täällä ei ole keskitiettä – joten voit joko saada heidän perussuunnitelmansa tai perimmäisen suunnitelmansa. Sanomattakin on selvää, että saatat löytää heidän aloitussuunnitelmansa olevan liian rajoittava – mikä tekee heidän rajattomasta suunnitelmastaan ​​paremman valinnan pitkällä tähtäimellä.

DreamHost tulee muihin etuihin – ja pidämme erityisesti heidän 97 päivän rahat takaisin -takuustaan. Tämä on todellakin erittäin antelias palautuskäytäntö, koska useimmat isäntäyhtiöt antavat vain 30 päivää. Ainoa poikkeus takuusta on, että hyvitystä ei sovelleta sekillä ja maksumääräyksillä.

Ja puhuttaessa maksutavoista, DreamHostilla on myös yksi hyväksytyimmistä maksutavoista – voit maksaa luottokortilla, Paypalilla, maksumääräyksellä ja sekillä (kuten aiemmin mainittiin).

Plussat

 • Hyvä asiakastuki
 • Vain muutama lisämäärä kirjautumisen aikana
 • Uusimishinnat eivät kaksinkertaistu tai kolminkertaistu

Haittoja

 • Rajoitetut valinnat suunnitelmissa
 • Saat ilmaisen verkkotunnuksen vain, jos saat vuotuisen suunnitelman
 • Pitkä rekisteröintiprosessi

Java-hosting: Kuinka löytää paras!

Java-sivuston ylläpito ei ole niin helppoa – siksi sinun on keskityttävä siihen. Voit tehdä tämän tehokkaasti, jos sinulla on luotettava hosting-yritys, koska käsiteltäviä hosting-ongelmia on vähemmän (seisokit, palvelinongelmat, hakkeroidut sivustot jne.). Tässä viestissä aiomme näyttää sinulle Java-isännän tärkeimmät ominaisuudet, joista on syytä kiinnittää huomiota. Varmista, että sinulla on kaikki täällä luetellut asiat (tai ainakin tärkeysjärjestys etusijalla tarpeisiisi).

Palvelimen sijainti

Jos olet kiinnostunut tietystä Java-isäntäpalvelusta, tutustu ensin palvelimen sijaintipaikkaan. Ihannetapauksessa haluat, että sen palvelimet ovat samalla alueella kuin sinä (maasi). Tämä vaikuttaa muun muassa sivustosi nopeuteen.

Jos kuitenkin harkitset yritystä, jolla on palvelimia muissa paikoissa (tai maissa), varmista vain, että se käyttää CDN: tä (sisältöjakeluverkko). Kuten nimensä osoittaa, CDN vastaa sivustosi sisällön jakelusta ympäri maailmaa. Joten sillä ei ole väliä missä olet tai missä vierailijasi sijaitsevat, koska CDN-verkkopalvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa. Siksi on kuin olisi palvelimesi samassa paikassa kuin sinäkin ja yleisösi.

Nyt on yleistä, että isännöintipalveluntarjoajat käyttävät CDN-levyjä – etsi vain sitä heidän tuotekuvauksestaan. Jos näet jotain CloudFlare-tyyppiä, se on yhden tyyppinen CDN ja se on hyvä. Se on yksi niistä palveluista, jotka yleensä tulevat ilmaiseksi Java-isäntäpaketeissa.

Palvelimen käyttöaika

Aina etsiä palvelimen käyttöaika 99,9% tai jotain vastaavaa prosenttimäärää kohti. Jos ei, valmistaudu usein seisokkeihin. Voit tarkistaa Googlelta nähdäksesi, mitkä Java-isäntäyritykset suorittavat tämän linjan ympäri. Katso todelliset uptimes-luvut ja vertaa niitä kaikkia ennen kuin päätät kumman valitset. Oikeasti, tämä on erittäin tärkeä.

SSL-varmenteet

SSL-sertifikaatitSSL-varmenteet ovat todiste Internetin turvallisuudesta. Haluat tämän ominaisuuden, jos haluat projisoida turvallisen ja arvovaltaisen Java-sivuston. SSL-varmenteista on tullut jopa niin tärkeää Googlelle, että se on sisällyttänyt sen tekijöiksi sivustojen sijoittamisessa (SEO).

SSL, joka tarkoittaa Secure Sockets Layer, mahdollistaa palvelimen ja käyttäjän välisten tietojen salaamisen. Muutoin hakkerit saattavat saada ihmisten luottamuksellisia tietoja pääsyäsi sivustoosi.

Kun etsit isännöintipalveluntarjoajaa, etsi sellaista, joka tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen. Jotkut yritykset tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita integroidun Let’s Encrypt -työkalun kautta. Silti, jos he eivät tarjoa SSL-varmenteita, voit ostaa tämän palvelun vain noin 10 dollarilla vuodessa.

SSL-sertifikaateilla varustetut sivustot näyttävät tällaiselta: https://www.yourwebsite.com. Kun taas ne, joilla ei ole SSL-varmenteita, näyttävät noin: http://www.yourwebsite.com. Huomattavat s-merkinnät tekevät siitä, kuinka Internet-käyttäjät näkevät sivustosi (onko se turvallinen vai ei) ja kuinka Google näkee myös suojausasetuksesi.

Nopeus

Kun puhuimme aiemmin palvelimen sijainnista ja CDN: stä, nämä ovat jo verkkosivustosi nopeuttamiseksi. Huomaa kuitenkin, että on olemassa verkkoisäntäyrityksiä, jotka antavat käyttäjilleen muita ominaisuuksia maksimoidaksesi sivustosi nopeuden. Tähän sisältyy ylimääräisiä CPU-resursseja ja räätälöityjen komentosarjojen luominen, jotka on erityisesti tehty Java-ohjelmille.

Levytila

Levytila ​​on tärkeä – mutta se ei ehkä ole niin tärkeä sinulle. Jos suunnittelet vain blogin tai yrityksen verkkosivuston luomista, noin 1 Gt: n tallennustila voi riittää sinulle (mutta sinun on käytettävä kolmansien osapuolien tarjoajien, kuten Gmailin, sähköposteja, jotta voit vähentää osoitettasi käyttöä space).

Rajoittamatonta levytilaa tarvitaan todella vain, jos sijoitat valtavia jäsen- ja verkkokauppasivustoja. Suuret yritykset ja blogit eivät todellakaan vaadi liikaa levytilaa.

Sinun pitäisi itse asiassa olla varovainen isännöimässä yrityksiä, jotka tarjoavat rajattomasti kaikkea erittäin alhaisilla hinnoilla. Yleensä he tarjoavat palveluita asioista (muista isännöinnin näkökohdista). Emme sano, että he eivät ole hyviä – haluamme vain, että olet varovainen tarkistaessasi kaikki pakettien mukana olevat ominaisuudet.

Kaistanleveys ja tiedonsiirto

Tarvitset runsaasti kaistanleveyttä tiedon siirtämiseen verkon yli. Tarvitset todella suuren kaistanleveyden, jos aiot laittaa sivuston tiedostojen, kuten PDF-tiedostojen ja videoiden, lataamiseen. Tällaiset tiedostot ovat erittäin suuria ja vaativat paljon tietoja, jotta ne ladataan oikein (ja nopeasti). Joten joudut hankkimaan noin 20–30 Gt kaistanleveyttä (tai rajoittamatonta) tällaiseen asetukseen.

Asiakaspalvelu

Voit olla varma, että löydät paljon artikkeleita ja video-oppaita siitä, kuinka käsitellä tiettyjä hosting-tilisi ongelmia. Ei kuitenkaan ole mitään sellaista, että 24/7/365 -tukea saadaan puhelimitse ja live-chatin kautta. Se voi olla todella turhauttavaa kohdata verkkosivustoon liittyviä ongelmia Java-isäntäsi kanssa, koska ketään ei auta sinua. Joten, kiinnitä tämän ominaisuuden merkitystä valitessasi verkkoisäntääsi.

Mikä on Java?

Java-hosting-tutkimus

Java on laajalti käytetty ohjelmointikieli ja laskentaalusta, joka on suunniteltu luomaan ohjelmia tietokoneille, sovelluksille ja verkkosivustoille. Tämä korkean tason kieli on loistava reaaliaikaisiin sulautettuihin sovelluksiin ja sitä käytetään kaikenlaisiin laitteisiin samalla kun se toimii monilla alustoilla, kuten Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX ja jopa matkapuhelinlaitteet. Paras Java-isäntävalinta on nopeaa ja helppoa.

Java-logoSun Microsystemsin vuonna 1995 käynnistämä helppokäyttöinen ohjelmointikieli on saatavana kaikille asiantuntemustasoille. Kahden vuosikymmenen ajan, jonka ajan se on olemassa, se on osoittautunut helppokäyttöiseksi, toimivaksi ja tehokkaaksi. Nykyään Java omistaa Oracle Corporation ja se on yksi markkinoiden johtavista ohjelmointikieleistä. Java kohtaa HTML5: n kuitenkin jonkin verran kilpailua. Koska monet verkkosivustot käyttävät jo Java: ta ja ovat riippuvaisia ​​siitä, Web-kehittäjät ja ohjelmoijat suunnittelevat Java: n olevan olemassa hyvin pitkään.

Hyvät ja huonot puolet

Java-hyödyntämisen ja sen käytön etujen ja haittojen ymmärtäminen auttaa sinua selvittämään, sopiiko se sinulle. Laajat ominaisuudet ovat ihanteellisia monille käyttäjille, ja ne ovat korkealla suosion suhteen, mutta kaikkia tekijöitä tulisi kuitenkin harkita ennen kuin päätetään, onko se hyvä valinta sinulle ja tarpeitasi varten.

Aivan kuten mikä tahansa muu käsikirjoitettu kieli, Java-tekniikan kehityksessä on puutteita.

 • Java: lla on toiminnalliset isännöintisuunnitelmat, jotka saattavat maksaa enemmän kuin muiden komentosarjojen kielten, kuten PHP, isännöinti.
 • Java ei ole aina saatavissa jaettuihin isännöintisuunnitelmiin.
 • Java erottuu muista komentosarjojen kielistä, edellyttäen, että käyttäjät oppivat täysin uuden ohjelmointikielen.
 • Jos haluat suorittaa vain pienet ja yksinkertaiset tehtävät, Java voi olla liian edistynyt. Vaihtoehto voi olla PHP.

Pian korkeasti koulutettujen insinöörien kehittämä Java kehitti Java-järjestelmän vuonna 1991, ja se julkaistiin neljä vuotta sen jälkeen. Siitä lähtien on tehty useita parannuksia, joten siitä on tullut entistä suositumpi ja tehokkaampi työkalu. Muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Javaista niin mahtavia, sisältävät seuraavat:

 • Java on tunnettu ja käytetty ohjelmointikieli kehittäjien keskuudessa. On erittäin todennäköistä, että käyttäjät ovat jo tavanneet Java-sovelluksen käynnistäessään sovelluksia tai verkkosivustoja, koska sen kieli on yleinen, suosittu ja että se kykenee tekemään melkein mitä tahansa.
 • Java on saatavana kaikenlaisille laitteille ja pystyy toimimaan monilla alustoilla, kuten Windows, Mac OSX, Linux, iOS ja muut..
 • Java-tekniikan perusteet on suhteellisen helppo oppia ja se on suunnattu kaikille asiantuntemustasoille. Niille käyttäjille ja kehittäjille on tarjolla monia koulutuksia, kirjoja, webinaareja ja oppaita, jotka haluavat kehittää tietämystä Javasta ja sen toiminnasta.
 • Uusia Java-versioita tehdään edelleen, ja niiden ominaisuuksia parannetaan ja kehitetään edelleen, mikä tekee siitä parhaan mahdollisen ohjelmointikielen. Java vastaa kuluttajien tarpeisiin ja paranee huomattavasti sen ensimmäisen julkaisun jälkeen.

Suositeltava isäntä Java: lle

Paras Java-hosting-palvelun valitseminen tarpeidesi edelleen kehittämiseksi on helppoa, koska Java tarjoaa hyvän verkkosivustosäätiön. Java ei ole vain ollut tarpeeksi kauan todistaakseen olevansa turvallinen, nopea ja luotettava, mutta se on myös yhteensopiva useimpien isäntien kanssa. Paras Java-isäntä, jonka web-kehittäjät ovat löytäneet, on SiteGround.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Java?

Java on yleiskäyttöinen ohjelmointikieli, joka on suunniteltu luomaan ohjelmia, jotka ovat yhteensopivia minkä tahansa tietokonejärjestelmän kanssa. Se on laajalti käytetty ohjelmointikieli ja laskentaalusta, joka on suunniteltu luomaan ohjelmia tietokoneille, sovelluksille ja verkkosivustoille. Tämä korkean tason kieli on hieno reaaliaikaisiin, sulautettuihin sovelluksiin ja sitä käytetään kaikenlaisiin laitteisiin toimiessaan monilla alustoilla, kuten Windows, Linux, Android, iOS tai Mac OSX.

Onko Java sama kuin JavaScript?

Ei, Javailla ja JavaScriptillä voi olla vain yhteistä nimeä. Paitsi tämä, näiden kahden välillä on hyvin vähän suhdetta.

Mihin Javaa käytetään?

Javaa käytetään pääasiassa ohjelmistosovellusten ja -palveluiden rakentamiseen, mutta sitä voidaan hyödyntää sovellusmoduulien tai sovelmien kehittämiseen verkkosivun sisällä. Java Runtime Environment tai JRE mahdollistaa Java-ohjelmointikielellä kirjoitettujen sovellusten tai verkkosivustojen ajamisen eri selainten sisällä sekä dynaamisten verkkosivujen ja sisällön kehittämistä..

Onko Java edelleen laajalti käytetty?

Joo. Java on ollut olemassa vuodesta 1995 ja on edelleen laajalti tunnettu ja yleisesti käytetty. Java-version uudempia versioita jatketaan, ja ne tuovat uusia ja parannettuja ohjelmointiominaisuuksia, jolloin Java pysyy todennäköisesti tulevina vuosina.

Onko Java avoimen lähdekoodin ohjelmisto?

Java-kieli ei ole täysin avoimen lähdekoodin ohjelmisto, koska kuka tahansa käyttäjä pystyy kehittämään oman kääntäjän Java-koodin suorittamiseen. On mahdollista käyttää Java-ohjelman avoimen lähdekoodin toteutusta, kuten OpenJDK tai Open Java Development Kit.

Missä käyttöjärjestelmissä Java toimii?

Java-käyttöjärjestelmän riippumattomuus mahdollistaa Java-ohjelmien suorittamisen eri tietokoneilla. On myös mahdollisuus asentaa JRE tai Java Runtime Environment, joka on saatavana tietokoneille, joissa on Windows, Macintosh, Mac OSX, Unix tai Linux -tietokoneet ja jopa matkapuhelimet. Java on suunniteltu toimimaan melkein kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Kuinka Java toimii?

Ladatessasi Java-ohjelmistoa, Java Runtime Environment (JRE) on mukana. JRE koostuu Java-virtuaalikoneesta (JVM). JRE on Java-ohjelmistojen runtime-osa, joka on kaikki mitä tarvitset sen käyttämiseen selaimessa, kun taas JVM sallii tietokoneen suorittaa Java-ohjelmia. On suositeltavaa, että Java-koodi käännetään JVM-tavukoodiin, joka tarjoaa yhteensopivuuden kaikille tietokonejärjestelmille, joissa on JVM, jotka ovat useimpia tietokonejärjestelmiä.

Voinko käyttää Java-sovellusta verkkosivuston luomiseen?

Ehdottomasti. Java-ohjelmalle on olemassa erilaisia ​​kehyksiä sen mukaan, mitä sisältöä yrität luoda. Java on samanlainen kuin PHP, Ruby tai mikä tahansa muu ohjelmointikieli siinä mielessä, että sitä voidaan käyttää dynaamisten verkkosivustojen ja sovellusten luomiseen.

Mitkä ovat Java-sovelluksen vaihtoehdot asiakaspuolen ohjelmoinnille?

Asiakaspuolen Java vaatii selaimen laajennuksen. Näin ollen JavaScriptiä voidaan käyttää Java-vaihtoehtona lähinnä siksi, että JavaScripti on selainten kotoisin ja sen on oltava nopeampi kuin Java.

Aika on käyttää Java-ohjelmaa asiakaspuolen ohjelmointiin?

Java-järjestelmän monen alustan luonteen vuoksi se on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos rakennat selaimesta erillisen asiakassovelluksen..

Onko Java-ohjelmalle hyviä vaihtoehtoja palvelinpuolen web-ohjelmointiin?

Palvelinpuolen web-ohjelmoinnissa suosituimpia vaihtoehtoja ovat PHP, jota seuraa Ruby on Rails. Esimerkiksi PHP: llä on paljon yksinkertaisempi sovellusohjelmarajapinta ja se voi monissa tapauksissa olla intuitiivisempi kuin Java.

Kuinka Java vertaa .NET-kehykseen?

Microsoft .NET-kehys kehittää ja suorittaa sovelluksia Windows-asiakas- ja palvelinkäyttöjärjestelmissä. Microsoft .NET toimii parhaiten, jos sitä käytetään muiden Microsoftin työkalujen ja palveluiden kanssa, kun taas Java tunnetaan laajemmin ja sillä on suurempi yhteisö, joka käsittää suuren luokan kirjaston, jossa on uudelleenkäytettävät koodit.

Kuinka Java vertaa Ruby on Rails -sovellusta?

Java ja Ruby on Rails ovat turvallisia, tehokkaita ja olio-ohjelmistoja. Tärkein ero on, että sinun ei tarvitse kääntää koodiasi Rubyssa, koska Ruby on tulkittava. Tästä syystä Java on paljon nopeampi kuin Ruby. Ruby on Rails -yrityksellä on kuitenkin hallussaan sovellusten kehittäminen. Ne ovat yleensä paljon nopeampia.

Kuinka asiakaspuolen Java verrata Flashiin?

Java on kypsä, vakaa, paremmin tuettu tuote, jolla on vahvat ja tehokkaat puitteet. Toisaalta Flashillä on uskomattomia animaatioita, mutta se on yleensä suositumpi kokemattomien tai aloittelevien käyttäjien keskuudessa. On mahdollista, että jonain päivänä molemmat ohjelmistot ovat tarpeettomia HTML5: n edistymisen ja lisäysten takia. Koska Javaa käytetään niin yleisesti ja monet verkkosivustot ja sovellukset ovat jo riippuvaisia ​​siitä, sen ennustetaan olevan olemassa vielä kahden vuosikymmenen ajan.

Kuinka asiakaspuolen Java verrata Silverlightiin?

Java on parempi vaihtoehto verrattuna Silverlightiin, koska se on saatavana useimmissa järjestelmissä, kun taas Silverlight ei ole. Vaikka Silverlightilla on muutamia ominaisuuksia, joita Javalla ei ole (kuten Deep Zoom), se vaatii selainlaajennuksia, mutta kaikki eivät voi käyttää sitä, ja monta kertaa on vaikea luoda saumaton käyttökokemus.

Mikä on JSP?

JSP (Java Server Pages) on varhainen Java-tekniikka, joka on kehitetty tuottamaan dynaamisia verkkosivuja HTML: n avulla. Se on samanlainen kuin PHP, paitsi että se käyttää Java-kieltä.

Kuinka JSP vertaa PHP: hen?

PHP on verkkosivustojen kehittämiseen tarkoitettu yleiskäyttöinen skriptikieli, joka on hyvin samanlainen kuin JSP. Se on erinomainen kaikilla asiantuntemustasoilla ja tarjoaa helppokäyttöisiä ominaisuuksia. JSP on yleensä voimakkaampi ja pelottava, koska se käyttää Java-ohjelmaa skriptikielenään, jolla on pääsy Javas-kirjastoihin. Vaikka molempia tekniikoita käytetään laajalti, JSP on tehokkaampi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author