Paras jälleenmyyjä-isännöinti UK

Koska suurin osa tälle sivulle laskevista ihmisistä on web-suunnittelijoita, jotka suunnittelevat liiketoimintaansa jälleenmyyjien isännöinnin kautta, tulemme siihen siitä näkökulmasta.

Koska olemme itse verkkoyritys, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme jo tehneet tutkimuksen ja valinneet omien viiden parhaan jälleenmyyjän hosting-yrityksen joukon UK.

Keskityimme pääasiassa verkkoisäntäyhtiöihin, jotka tarjoavat jälleenmyyjätilejä, jotka sisältävät sekä cPanelin että WHM: n (mutta lisää siitä myöhemmin).

Sivuhuomautus: Nro 1 on aika iso väliaikainen alennus käynnissä, tartu siihen niin kauan kuin se kestää!

Muutama tunnetuin tuotemerkki / sivusto, joka linkittää sisältöömme:

Tiedämme tavaramme, pieni näyte monista suosittelumme:

Tom on intohimoinen ja ymmärtää nopeasti asiakkaidensa tarpeet. Olen todella arvostellut hänen halukkuuttaan jakaa tietoa ja taito minua käyttämään upouutta verkkosivustoani. Kiitos Tom!

Sally Mac
Sisällysluettelot

MangoMatter teki nykyisen verkkosivustomme suunnittelun niin helpoksi. Tom oli henkilökohtaisesti mukana ensimmäisestä neuvottelusta loppuun saakka, ja hän on silti helposti käytettävissä mahdollisiin tarpeisiin!

Demitrios Lecatsas
Tuoreet hiukset

Valitsimme Tomin suunnittelemaan verkkosivustomme, koska pidimme muiden hänen suunnittelemiensa verkkosivustojen tyylistä. Koko prosessi oli stressitöntä. Tom oli niin avulias eikä mikään useista pyyntöistämme aiheuttanut liikaa vaivaa. Tomilla on ilo työskennellä. Rakastamme verkkosivustoa, jonka hän on meille luonut, se on niin helppo käyttää ja näyttää fantastiselta.

Carl Olive
kevät!

Kokemuksemme Mango Matterista oli upea! Tomilla on erittäin helppo työskennellä, positiivinen, tehokas ja ilmeisesti loistava tekemisissään. Erittäin suositeltavaa.

Lucy Reeves
Keinot, joilla

Kysyimme Tomia kehittämään uuden yrityksen verkkosivustomme ja olimme iloisia tuloksesta. Hän ei pystynyt toimittamaan vain lyhyen esityksen, vaan tarjota joitakin erinomaisia ​​ideoita, joita emme olisi koskaan ajatellut. Mikä parasta, Tom on antelias aikansa kanssa ja on edelleen käytettävissä neuvojen ja tuen tarjoamiseksi.

Neil Mackenzie
Enventive

Kuinka helppoa ja sujuvaa kokemusta se on toiminut MangoMatterin kanssa! Tom ymmärsi tarkalleen mitä olemme seuranneet, ja olemme erittäin vaikuttuneita lopputuotteesta. En epäröi valita tulevaisuudessa uudelleen MangoMatteria.

Tyson King
Johtaja / Plumbrite Solutions

Tom from MangoMatter on ollut erittäin avulias, ammattitaitoinen ja suuri tuki verkkosivustoni perustamisessa, hän on runsaasti tietoa ja erittäin tehokas. En epäröi suositella MangoMatteria ja olen jo tehnyt niin.

Michelle Watson
minä korjaan

Olemme suorittaneet analyysin, jälleenmyyjien hosting-arvosteluita & vertailut, joita sinun ei tarvitse tehdä, jolloin saadaan luettelo Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajista. Seuraavassa taulukossa on kätevä yleiskuva – mielestämme – viidestä parhaasta jälleenmyyjäisäntästä, lajiteltu arvosanan mukaan, erittelemällä hinta / kuukausi, & heidän parhaat ominaisuudet.

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausiTapahtumatLiinatila Tilien lukumääräServerit maailmanlaajuisestiOptimoitu WordPressWeb-sivustolle
A2HostingLogo £ 10.16 (oli 15,40 puntaa) Milloin tahansa rahat takaisin -takuu, ilmaiset SSL + -palvelimet Amsterdamissa (Suuri nopeus Ison-Britannian sivustoille) = itsestäänselvyys! 30GB 40
sivuston tunnus 11,25 puntaa 5 krediittiä / tiliä kohti Suuri suorituskyky, ilmainen yhden napsautuksen SSL-asennus, globaali kattavuus – luottopohjainen järjestelmä, josta jotkut eivät pidä. 10 Gt / luotto 5
Greengeeks-logo $ 19.95 Super vihreä, rajoittamaton levytila, Amsterdamin datakeskus Rajoittamaton 10
TSOhost-logo £ 33.98 Paikallinen yritys, rajoittamaton levytila Rajoittamaton 100
WP Engine -logo 290 dollaria (ei paikalla viraston ohjelmalle) Asiantunteva WP-tuki, huippuluokan, erittäin nopeat palvelimet. Rajoittamaton 15

”Koska niin monella hosting-yrityksellä on mahdollisuus valita, tarpeitasi vastaavan sopivan löytäminen voi olla erittäin aikaa vievää, varsinkin kun kaikki näyttävät tarjoavan samat ominaisuudet hieman eri hinnoissa, jolloin useimmat ihmiset pohtivat, missä ero on…

Joten yllä olevasta taulukkokatsauksestamme luomme myös hiukan yksityiskohtaisemman top 5: n alla. Olemme käyttäneet seuraavia kriteerejä tärkeimpien verkkoisäntöjen lajitteluun: Tuki, edullinen hinta ja suorituskyky / virta. Nauttia!”

Matthew Rogers
Hosting Editor

Ison-Britannian parhaan jälleenmyyjän hosting – arvostelut toukokuussa 2020

1. A2-hosting

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta:
£ 10.16
Levytila: 30GB
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

A2-hosting-logo

A2 Hosting on ehdottomasti kuningas täällä. Ne ovat yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, mutta niillä on erilaisia ​​vilkkaita nopeita palvelimia maailmanlaajuisesti, myös Amsterdamissa, mikä tekee nopeudesta Yhdistyneiden kuningaskuntien sivustojen ulkopuolelle jäävän tiedon (jopa räjäyttää suuren osan brittiläistä kilpailua vedestä).!

Lisää siihen milloin tahansa rahat takaisin -takuu, 24/7/365 -tuki ja ilmainen sivuston siirtäminen … se on todella ketterä!

Heidän suunnitelmansa alkavat klo vain 10,16 puntaa kuukaudessa (oli 15,40 puntaa) 40 tilille ja 30 Gt tallennustilaa!

2. SiteGround

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta:
£ 11.25
Levytila: 10 Gt / tili
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround-logo

SiteGround on WordPressin all-star, kun WordPress itse jopa suosittelee niitä. Heidän hosting-asetukset tarjoavat erittäin nopean ja luotettavan isännöinnin, ja me rakastamme niitä ehdottomasti yksittäisten sivustojen isännöinnissä.

Heidän suunnitelmissaan on myös joukko hienoja ominaisuuksia, kuten uskomattoman tehokas turvajärjestelmä, automatisoidut varmuuskopiot ja ilmainen SSL (erittäin tärkeä verkkokauppasivustoille).

Kuluistaan, tässä on A2-hosting-palvelu parempi, SiteGround toimii luottojärjestelmän kanssa, ei suoraviivaisemman käteisvarojen sijaan tiliä / levytilaa. Heidän suunnitelmansa alkavat vähintään 5 opintopisteellä, jotka vaaditaan = 5x £ 27 / v – joka on £ 11.25 / kk

3. GreenGeeks

Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta:
$ 19,95 / kk
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks-logo

GreenGeeks on yksi yrityksistä, joiden tiedät vain tekevän kaiken oikein. He ovat nähneet valtavan kasvun heti, kun he aloittivat toimintansa vuonna 2008. Heistä me todella pidämme siitä, että he palauttavat energiankulutuksensa 3 kertaa verkkoon kautta tuulienergia, aika vaikuttava!

Jälleenmyyjien isännöinnin suhteen he ovat erittäin luotettavia, heillä on nopea datakeskus Amsterdamissa ja ne tarjoavat rajoittamattoman levytilan jälleenmyyjäsuunnitelmissaan (vaikka muistakin, että tilisi määrä on silti rajoitettu).

Heidän halvin jälleenmyyjäsuunnitelma alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa 10 tilille.

4. TSOhost

Verkkosivusto: www.tsohost.com
Hinta:
33,98 £ (+ 20% alv)
Levytila: Rajoittamaton levytila
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

TSOhost-logo

Yli kymmenen vuoden kokemus isäntäkokemuksestaan ​​on yksi menevistä web-palveluntarjoajista Isossa-Britanniassa.

Heillä on kaikki tarvitsemasi… massiiviset tietokeskukset Sloughissa, tukipalvelut ympäri vuorokauden, ympäri vuorokauden ja tuki tehokkaaseen pilvipalveluun. & ”Hybridi” ratkaisut… jos haluat mennä paikallisesti, nämä ovat ne kaverit, joiden kanssa kannattaa mennä!

Niiden perus- jälleenmyyjäsuunnitelma voi isännöidä jopa 100 verkkotunnusta ja sillä on rajaton levytila, mikä on aika vaikuttavaa.

Heidän paras suunnitelmansa alkaa 33,98 puntaa (+ 20% alv)

5. WP-moottori

Verkkosivusto: wpengine.com
Hinta:
 N / A
Levytila: N / A
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

WP Engine -logo

WP Engine on jo pitkään ollut korkealaatuisen, hallitun WP-isännöinnin standardi, joten mainitsemme ne luettelossa. En aio alkaa luetella kaikkia heidän palveluidensa ominaisuuksia, kun olemme täällä jonkin aikaa … mutta se sisältää melkein kaiken mitä ajattelee, SSL-tiedostoista salamannopeisiin palvelinohjelmiin, CDN, asiantuntija WP-tuki, suurta tietoturvaa, automatisoituja päivityksiä ja paljon muuta.

Tosin, mikä heidät ehdottomasti pidättää jälleenmyyjiä, on niiden hinnoittelu … niitä ei ole. Sinun on haettava heidän agentuuriohjelmaansa saadaksesi tiedot.

Jos tarkistat heidän tavanomaisen hinnoittelunsa agentuuriohjelman ulkopuolella, se on 290 dollaria kuukaudessa 15 sivustolta, mikä on erittäin kallista, mutta jälleen kerran, ne ovat erittäin erittäin hyviä tekemisissään..

Jälleenmyyjien isännöivät tutkijat

Ison-Britannian jälleenmyyjien hosting: kaivaminen syvemmälle

Mikä on jälleenmyyjän hosting?

Kun yksi yritys, isännöintipalveluntarjoaja, päättää vuokrata kaistanleveytensä ja kiintolevytilansa toiselle pienemmälle yritykselle, joka sitten vuokraa kyseisen tilan kolmannen osapuolen pienemmälle yritykselle, tämä on jälleenmyyjän web-hosting. Pohjimmiltaan se tarjoaa omien asiakkaidesi isännöimistä ikään kuin olet itse verkkosivustojen hosting-yritys.

Tämä on erittäin yleinen käytäntö Isossa-Britanniassa suunnittelijoille ja verkkosivustojen kehittäjille, jotka haluavat merkitä itsensä lisäpalveluilla, kuten Ison-Britannian web-hosting, sekä yrittäjille, jotka haluavat luoda oman yrityksen web-hosting.

ps: loimme myös 3 suosituinta jälleenmyyjäisivustoa Australiaan ja Yhdysvaltoihin tarkoitettujen jälleenmyyjien hosting-vertailuun.

Asioita, jotka on syytä kiinnittää huomiota tutkiessaan jälleenmyyjien majoitusta:

Kustannus

Yksi suunnitelmasi käyttöönoton ja käytön hitaammista näkökohdista on selvittää, kuinka paljon voit käyttää siihen (ja ei, jälleenmyyjille ei ole tarjolla ilmaista web-hosting-palvelua). Kun aloitat ensimmäisen kerran, voi tuntua parhaalta tapaan etsiä vain halvin suunnitelma – tämä ei ole välttämättä ihanteellinen vaihtoehto. Jokaisella on omat yksilölliset tarpeet, joten paras suunnitelmasi riippuu useista eri tekijöistä, kuten kuinka paljon palvelin tilaa haluat myydä ja kuinka paljon aiot veloittaa aloittavia asiakkaita.

Tätä tehtäessä suositellaan yleensä antamaan suuremmille asiakkaille noin 10 Gt tilaa, keskisuurille asiakkaille 3Gb: n tilaa, ja pienemmille asiakkaille todella tarvitaan vain noin 1 Gt tilaa. Onneksi tilaa on yleensä suurempi vaivaa kuin kaistanleveyden rajoituksia.

Kaistanleveys / levytila

Oikeat määrät kaistanleveyttä ovat melko yleisiä löydettäessä Ison-Britannian isäntäyrityksiltä, ​​minkä vuoksi levytilaa kannattaa katsoa. Tämä on tärkeä ratkaiseva tekijä määritettäessä asiakkaiden lukumäärää, jota jälleenmyyjän hosting-suunnitelmasi voi käsitellä (ehdottomasti, jos ylläpidät paljon verkkokauppasivustoja), vaikka sallittujen tilien lukumäärä on myös tärkeä.

cPanel / WHM saatavana

cPanel on ohjauspaneeli, joka on alan perusstandardi, ja Web Host Manager (WHM) -sovelluksen avulla käyttäjät voivat hallita cPanel-tilejä ja luoda uusia tarvittaessa. Siksi on tärkeätä, että Iso-Britannian jälleenmyyjissä on WHM – tällä avulla he voivat asettaa rajoituksia, perustaa paketteja, tarkastella käyttötilastoja, alentaa tai päivittää tilejä ja paljon muuta. Mitä helpompaa tilinhallintajärjestelmää käytetään, sitä yksinkertaisempi työ on. Jopa perussuunnitelmiin tulisi sisällyttää tämä.

Palvelimen sijainnit

Jokainen pieni osa Internetissä olevista tiedoista on fyysisesti ylläpitämässä jossain paikassa. Yleensä on parasta pitää palvelimesi sijainti samassa maassa kuin palvelemasi asiakkaat – jos he ovat Isossa-Britanniassa, etsi palvelinta maasta. Ulkomailla on saatavana halvempia suunnitelmia, ja nämä voivat joskus olla erittäin kannattavia vaihtoehtoja; Näiden arvosuunnitelmien yhteydessä on kuitenkin pidettävä mielessä se, että asiakastuen laatu voi olla paljon heikompi kuin toivoisit.

Käyttöaste

Aika, jonka palvelin pysyy verkossa ja käynnissä, on käyttöaika. Jos käyttöaika on liian täplikäs, kuka tahansa verkkosivustoa käyvä poistuu heti sivulta ja löytää kilpailijan, jonka sivusto toimii tehokkaammin. Kun ostat suunnitelmaa ja etsit sellaisia, jotka tarjoavat käyttöaikaa 99,9%, tee vain lisätutkimuksia varmistaaksesi, että heidän raporttinsa ovat oikeita, koska tämä ei ole luokka, jota haluat ohittaa.

Asiakaspalvelu

Laadukas asiakastuki on erittäin tärkeä tällä alalla, koska epäonnistuessaan jotain menee pieleen aina, kun sitä vähiten odotat. Riippumatta siitä, onko yllättävää jaksoa seisokkiaikaa tai kaistanleveyttä koskeva ongelma, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, ei ole pääsy asiakastukeen, koska he eivät tarjoa 24/7 -tukea tai, mikä pahempaa, käsittelee asiakastukea, joka ei oikeastaan ​​ole hyödyllistä.

Yksi niistä alueista, jotka haluat tarkistaa hyvästä asiakaspalvelutasosta, on 24/7 live chat ja puhelintuki. Jos päätät halvimmasta hosting-yrityksestä siellä, tukitasosta puuttuu tietysti melko vähän.

Sallittujen tilien lukumäärä

Asiakkaiden lukumäärä, jotka pystyt asettamaan, on toinen tärkeä tekijä isännöintisuunnitelman valinnassa. Paljon aikaa, tämä riippuu osittain käyttämästäsi tilasta, koska joudut jakamaan sen asiakkaidesi kesken ja varmista, että heillä on riittävästi tilaa omien sivustojensa ajamiseen. Voit esimerkiksi sijoittaa suunnitelmaan, joka tarjoaa enemmän asiakkaita, mutta vähemmän tilaa jokaiselle asiakkaalle, kuten sellainen, jossa on enintään 25 tiliä, joiden kokonaismäärä on 50 Gt, mikä antaa jokaiselle asiakkaalle 2 Gt.

Hienon tasapainon löytäminen tilien lukumäärän ja tilan jakamisen välillä voi olla hankalaa, mutta kun selvität tavoitteesi, on helppo siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Muut ominaisuudet

Muutamia muita ominaisuuksia, jotka pitävät silmällä:

  • RAM-muisti – vähintään 500 MB, mutta suositeltavaa on 1 Gt
  • Disk IO – hyvä numero, jota etsit, on 2mb / s
  • CPU – kuinka monta ydintä tarvitset ja kuinka monta sitä on?
  • Palvelimen nopeus – kuinka nopea se on, SSD tai LiteSpeed?
  • Päivittäiset varmuuskopiot – tärkeät turvallisuustarkoituksiin

Mahdollisuus helposti asentaa WordPress ja Joomla ovat myös erittäin hyödyllisiä, vaikka niiden pitäisi jo tulla Cpanel-paketin mukana. Jos budjettirajoitukset eivät ole sinulle ongelma, tehokas VPS voi olla uskomattoman hyödyllinen palvelimen turvallisuudelle. Toinen kallis ominaisuus, joka kannattaa, jos sinulla on rahaa, on sijoittaminen omistettuun palvelimeen.

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author