Paras Ison-Britannian WordPress-hosting arvioitu!

Digitaalisena toimittajana, jolla on PALJON WordPress-isäntätilejä (meillä on paljon sivuprojekteja ��), meillä on melko kunnollinen käsitys siitä, kuka WordPressin parhaimmat isännöintipalvelut ovat Yhdistyneelle kuningaskunnalle.

Vaikka meillä on käytännöllinen hosting-vertailutaulukko alla ja kirjoitimme jopa yksittäisiä WordPress-hosting-arvosteluita sivun alapuolelle, tiedämme, että jokaisella ei ole aikaa lukea kaikkea … Joten siirrytään suoraan kohtaan.

12 parasta Ison-Britannian WordPress-isännöintipalvelua ovat:

 1. Hostinger – paras WordPress-yleinen hosting
 2. Kinsta – parhaiten hallittu WordPress-isäntä
 3. SiteGround – loistava WordPress-hosting
 4. A2-hosting – paras WordPress-isäntä jälleenmyyjille
 5. WP Engine – Toisen sijalla hallinnoitu WordPress-isäntä
 6. GreenGeeks – Paras vihreä isännöinti
 7. eUKhost
 8. Sydän Internet
 9. HostGator
 10. InMotion-hosting
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Miksi kiinteä WordPress-hosting on tärkeätä!

WP-palveluntarjoajan laadulla voi olla valtava vaikutus sivustosi potentiaaliseen menestykseen.

Otetaanpa verkkosivuston nopeus Esimerkiksi, tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy vain jokaisen sekunnin jälkeen, kun sivustosi latautuu edelleen … siksi kunnollinen WordPress-isäntä on elintärkeä!

Muutama merkki, joka linkittää sisältöömme:

Esitelty sivustoilla

Seuraava taulukko antaa sinulle nopean yleiskatsauksen Ison-Britannian 3 parhaasta WordPress-isäntästä.

Sivun alapuolella menemme yksityiskohtaisemmin 12 WordPress-hosting-arvosteluun. Suosittelemme, että kiinnität yhden kolmesta parhaimmasta arvosta!

WordPress-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetArvostelutVerkkosivusto
Hostinger-logo £ 0.80 (Valtava myynti 4-vuoden suunnitelmalla) 10 Gt

 • Erittäin edullinen
 • Erittäin helppo asennus
 • Upea suorituskyky ja nopeus
 • Responsiivinen tuki
 • UK-palvelimet + globaali verkko = voittaja!

Hostinger arvostelu
Kinsta $ 30 10 Gt
 • Korkea suorituskyky
 • Lontoon palvelin
 • käyttää Google Cloud Platformia
 • CDN mukana
Kinsta-arvostelu
siteground2 2,95 puntaa (alle 8,95 puntaa, vain ensimmäisessä laskussa) 10 Gt
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Tietokeskus Lontoossa
 • Salamaton
 • Suuri tuki
SiteGround arvostelu

12 parasta WordPress-hosting-arviomme vuodelle 2020

1. Hostinger – paras yleinen WordPress-hosting

Hostinger-logo

Verkkosivusto: www.hostinger.co.uk
Hinta:
£ 0.80
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat

Hostinger on tällä hetkellä ehdoton suosikki WordPress-isäntämme, arvo vain 0,80 puntaa saat erittäin vaikuttavan!

He kasvavat kuin hullu tällä hetkellä (yli 29 miljoonaa käyttäjää), ja syystä! Heidän WordPress-hosting-suunnitelmansa tarjoavat kaikki ominaisuudet, joita suurin osa kilpailijoistaan ​​tarjoaa, mutta Hostinger tekee sen murto-osan kustannuksista tinkimättä laadusta.

Asia, joka todella erottaa Hostingerin muista, on heidän WordPress-sivustojensa sisäänrakentamisprosessi. Käyttäjäkokemus rekisteröitymisestä, verkkotunnuksen yhdistämisestä, WordPressin asentamisesta… on saumaton.

Se on nopeaa, se on erittäin helppoa, ja se vain toimii. Vaikuttavaa kamaa!

Kun kyse on WordPress-isännöintiominaisuuksista, niissä on kaikki kellot ja pillit, kuten viimeisimmällä PHP: llä, räätälöity välimuistin laajennus suorituskyvyn parantamiseksi, erittäin vankat tietoturvaominaisuudet kumppanuuden kautta BitNinjan kanssa, taattu 99,9%: n käyttöaika, 24/7 WordPress -asiakas tukea… ja heillä on 30 päivän palautustakuu!

Ja vain siinä tapauksessa, että tarvitset sitä, kaikki suunnitelmat sisältyvät Github-integraatioon (siellä oleville teknisille kehittäjille / suunnittelijoille).

Tietokeskuksen sijainteja ei ole vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Alankomaissa, Liettuassa, Singaporessa, Brasiliassa ja Indonesiassa. Joten jos kohdemarkkinat ovat toisessa maassa tai ulkomailla, he ovat peittäneet sinut.

Heidän halvin WordPress-suunnitelma on vain 0,80 puntaa (suuri myynti) ja sallii yhden sivuston, täydellinen aloittamiseen.

Ei voi todella mennä pieleen Hostingerin kanssa!

Plussat

 • Erittäin edullinen
 • Palvelimet Isossa-Britanniassa
 • Asiantuntija WordPress-tuki
 • Upea käyttökokemus

Haittoja

 • N / A

2. Kinsta – parhaiten hallittu WordPress-isäntä

Kinsta WordPress -logo-logo

Verkkosivusto: kinsta.com
Hinta:
$ 30
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat, liput

Kinsta kuuluu täysin hallinnoituihin WordPress-isännöintipalveluntarjoajiin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on joukko ihmisiä ja räätälöityjä sovelluksia, jotka seuraavat ja säätävät jatkuvasti asetuksia tarvittaessa WordPress-sivustosi suorituskyvyn maksimoimiseksi.

He isännöivät sivustojaan Google Cloud Platformin avulla, ja heillä on yli 15 datakeskuksen sijaintia ympäri maailmaa, joista voit valita. Se on hyvin erilainen kuin tavalliset jaetut hosting-järjestelmät, Kinsta antaa jokaiselle sivustolle yksityisen palvelimen resurssit, joten olet täysin suojattu muilta mahdollisesti ongelmallisilta sivustoilta … koska sivustosi on ainoa “talossa”.

Lisäksi sinulla on palvelintason välimuisti, integroitu CDN, ilmainen SSL, yhden napsautuksen varmuuskopiointi, palautusympäristöt ja paljon muuta.

Kaikki yllä oleva on myös syy lisäkustannuksiin … Suosittelemme Kinstaa isommille, resursseja vaativammille sivustoille, jotka palvelevat maailmanlaajuista yleisöä, jolloin lisäkustannukset ovat täysin perusteltuja. Jos haluat isännöidä pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustoja tai blogia tai jotain muuta, joka ei ole massiivinen verkkokauppa, yleinen erittäin korkean liikenteen sivusto tai foorumi, SiteGround antaa sinulle parhaan vastineen.

Heidän suunnitelmansa alkavat 30 dollaria kuukaudessa.

WordPress-isäntäominaisuudet: Rajoitukset perustuvat php-työntekijöihin, 30 päivän rahat takaisin -takuu, ilmainen SSL, ilmainen CDN, eeppinen suojaus, suorituskyvyn analysointi, käyttöaikavalvonta, DDOS-havaitseminen jne..

Plussat

 • Google Cloud Platform
 • Erittäin korkea turvallisuus
 • Hyvin kokenut
 • Ilmaiset sivuston muutokset
 • Erittäin skaalautuva

Haittoja

 • Hieman kalliimpaa

3. SiteGround – loistava WordPress-hosting

siteground2

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta:
£ 2.95
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround on toinen hieno WordPress-isäntä. Heidän WordPress-erikoistuneet suunnitelmansa ovat hyvin optimoituja ja varustettu WP-erityisominaisuuksilla. Heillä on nopeat tietokeskukset ympäri maailmaa, myös Lontoossa, ja mikä tärkeintä, tuki on huippuluokkaa.

Ateriapalvelun ja WordPressiin mukautumisen suhteen he ovat tehneet ilmiömäistä työtä mukautetulla välimuistijärjestelmällä (nimeltään SuperCacher), mukautetulla laajennuksella, joka tekee SSL: n lisäämisestä ja välimuistista yhdellä napsautuksella, automatisoidut päivitykset ja paljon muuta.

Lisäksi he tarjoavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun … mikä tekee heistä ehdottoman ketjua!

Heillä on 3 WordPress-hosting-suunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain £ 2.95 / kk (69% normaalihinnasta)!

WordPress-hosting-ominaisuudet: Ilmainen SSL, ilmainen CDN, WP: n erikoistunut tuki, suosittelema WordPress, mukautettu laajennus välimuistiin ja SSL-asetuksiin, automaattiset päivitykset, automaattinen WP-siirto ja paljon muuta.

Plussat

 • Ilmainen SSL + CDN
 • Palvelimet Lontoossa
 • Asiantuntija WordPress-tuki
 • Käyttäjäystävällinen

Haittoja

 • Uusimiskustannukset ovat vähän korkeat

4. A2-hosting – paras WordPress-isäntä jälleenmyyjille

A2-hosting-logo

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta:
$ 3,92
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

A2-isännöinnissä on sekä WordPressiä tukevaa jaettua isännöintia että hallittuja WP-isännöintisuunnitelmia ylimääräisen mielenrauhan saavuttamiseksi. Heidän palvelimet on kuitenkin optimoitu hyvin CMS-alueille, mukaan lukien WP, joten et tarvitse hallinnoitua suunnitelmaa, ellet halua WordPress-lisäominaisuuksia (jotka löydät alla). Heillä on myös useita tietokeskuksia ympäri maailmaa (Amsterdam Yhdistyneelle kuningaskunnalle), ja heillä on fantastinen tuki.

Kaikissa heidän jaetussa isännöintisuunnitelmassa on rajoittamaton levytila, ilmainen SSL, milloin tahansa rahojen palautustakuu (mikä on aika siisti) ja ilmainen siirto.

He tarjoavat 3 hosting-pakettia, halvin suunnitelma alkaa vain 3,92 dollaria kuukaudessa (alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa). Ylläpito WordPress-hosting alkaa 12,97 dollaria.

WordPress-isäntäominaisuudet: Ilmainen SSL, CDN, SSH, sivuston vaiheistus, helppo WP-varmuuskopiointi, LiteSpeed-välimuisti.

Plussat

 • Loistava suoritus
 • Hyvä jälleenmyyjille
 • Erittäin edullinen

Haittoja

 • Ei virallista WordPress-suositusta (tämän vuoksi SiteGround on korkeampi luettelossamme)

5. WP-moottori – Runner-up Managed WordPress -isäntä

wp-moottorin logo

Verkkosivusto: wpengine.com
Hinta:
 $ 35
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

WP Engine on hallittu WP-isäntä läpi ja läpi, itse asiassa se on ainoa asia, jonka he tekevät, ja he tekevät sen hyvin! Aivan kuten muutamat tarkistetut isännät, he myös rakensivat mukautetun välimuistin laajennuksen nimeltä EverCache, ja niillä on CDN minimoidaksesi latausajat. He ovat yksi nopeimmista WordPress-palvelimista ympäri.

Heidän hinnoittelu perustuu kuukausivierailijoiden määrään eikä levytilaa. Aloitussuunnitelma vie sinut 25 k: n rajan ympäri, niin se nousee sieltä.

Heidän 24/7 -tuensa on selvästi erikoistunut WordPressiin, jotta he voivat korjata kaikki ongelmat ilman kiinnitystä. Heillä on myös erittäin vaikuttava päivitysprosessi, jossa he testaavat kaikki suuret WP-päivitykset ensin ennen kuin ne siirretään eteenpäin. Ne tarjoavat myös kehitys-, lavastus- ja tuotantoympäristöjä sekä freeSSL: ää.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa hinnasta 35 dollaria / kk.

WordPress-isäntäominaisuudet: DDOS-suojaus, uhkien havaitseminen, kehitys- / lataus- / tuotantoympäristö, maailmanlaajuinen CDN, mukautettu välimuisti.

Plussat

 • Suuri tuki
 • Erittäin luotettava ja kokenut
 • Markkinajohtaja WP-isännöinnissä

Haittoja

 • Hieman kalliimpaa

6. GreenGeeks – Paras vihreä isännöinti

GreenGeeks-logo

Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta:
$ 2,95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks on yksi niistä yrityksistä, jotka vain tietävät tekevän siitä suuren. Vaikka heidän pääkoukku on, kuinka ympäristöystävällisiä he ovat (sellaisia ​​kuin he todella ovat), asettamalla heidän energiankulutuksensa 3 kertaa takaisin verkkoon). Heidän WordPress-hosting-suorituskyky on melko vaikuttava.

Ne tarjoavat rajoittamattoman levytilan jokaisessa suunnitelmassa, niissä on useita datakeskuksia Kanadassa ja Yhdysvalloissa, ilmainen SSL, ilmainen siirto ja paljon muuta. Heillä on myös 24/7-tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa USD 2,95 / kuukausi.

WordPress-isäntäominaisuudet: WordPressin parannettu suojaus, WP-siirto, CDN-integrointi, automaattiset WP-päivitykset.

Plussat

 • edullinen
 • Super vihreä
 • Hyvä turvallisuus

Haittoja

 • Kilpailulla on vahvempia WP-ominaisuuksia (mutta ne ovat myös kalliimpia)

7. eUKhost

eUKhost-logo

Verkkosivusto: www.eukhost.com
Hinta:
£ 3.99
Levytila: 5 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

eUKhost on toinen hieno paikallinen WordPress-isäntä, jolla on 4 tietokeskusta Isossa-Britanniassa. Kaikissa heidän suunnitelmissaan on ilmainen verkkotunnus, 24/7 -tuki, automaattiset varmuuskopiot ja lukittu hintoihin, jos ne lisäävät kustannuksia tulevaisuudessa.

Ne tarjoavat myös WordPress-optimoidun isännöinnin, joka alkaa 5 Gt levytilasta ja jopa viiteen sivustoon perussuunnitelmassa. WP-suunnitelmiin kuuluu automaattinen haittaohjelmatarkistus, joka etsii tiedostojasi haittaohjelmien, komentosarjojen injektioiden, sivustojen välisten komentosarjojen (XSS) hyökkäysten ja muun suhteen. Heillä on myös DDOS-suojaus, asiantuntijatuki, loistava palomuuri ja niin kutsuttu WordPress Toolkit. Työkalupakki sisältää lavastuksen, kloonin & synkronointi, yhden napsautuksen kovettuminen, WP: n helppo siirto, 1 napsautuksen WP-kirjautuminen ja paljon muuta.

Heidän suunnitelmansa alkavat 3,99 puntaa.

WordPress-isäntäominaisuudet: WordPress-työkalupakki, erikoistunut tuki, W3-kokonaisvälimuisti, WordPress-versionhallinta, laajennusten hallinta, DDOS-suojaus, WP-palomuuri.

Plussat

 • edullinen
 • Paikallinen Ison-Britannian isäntä
 • Hyvä turvallisuus

Haittoja

 • 5 Gt ei ole niin paljon levytilaa

8. Sydän Internet

Sydän Internet-logo

Verkkosivusto: www.heartinternet.uk
Hinta:
£ 9.49
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Sydän Internet tunnetaan antavan takaisin yhteisölle, koska he sponsoroivat erilaisia ​​tapahtumia ja konferensseja. WordPress-isäntänä ne ovat myös melko vankkoja. Sisäisen WP-erikoistuneen tuen, rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan, vapaan siirron ja erittäin nopean asennuksen avulla ne ovat hyvä valinta.

Tästä huolimatta hinta on hiukan korkeampi kuin kilpailu, ja muista, että heillä ei ole mitään tietokeskuksia Ison-Britannian ulkopuolella… joten tarvitset CDN: n esimerkiksi Yhdysvaltojen yleisön tavoittamiseen.

Heidän suunnitelmansa alkavat 9,49 puntaa kuukaudessa

WordPress-isäntäominaisuudet: Erikoistunut tuki, WP-siirto, rajoittamaton levytila.

Plussat

 • Paikallinen isännöintipalvelu
 • Rajoittamaton levytila

Haittoja

 • Kallis

9. HostGator

Hostgator-logo

Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta:
 $ 5.95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Vaikka HostGator on isäntäteollisuuden veteraani, heidän WordPress-suunnitelmansa ovat oikeastaan ​​aika uusia ja toimivat paljon paremmin verrattuna heidän erittäin halpoihin jaettuihin web-hosting-suunnitelmiinsa. Heidän WP-hosting käyttää pilviarkkitehtuuria, joka mahdollistaa yhden napsautuksen skaalausominaisuudet. Ne tarjoavat myös automaattisia varmuuskopioita ja yhden napsautuksen palautuksia, ilmaisia ​​siirtymiä ja edistynyttä tietoturvaa jälleen WP-erityisissä hyökkäyksissä.

Heillä ei kuitenkaan ole palvelimia Isossa-Britanniassa, joten tarvitset jälleen CDN-levyä saadaksesi kunnolliset latausajat muissa maissa.

Heidän WordPress-hosting-suunnitelmansa alkavat 5,95 dollaria kuukaudessa.

WordPress-isäntäominaisuudet: Ilmainen SSL, pilvipalvelu, asiantuntijatuki, verkkotunnuksen yksityisyys, automaattinen haittaohjelmien poisto.

Plussat

 • WP-asiantuntijatuki
 • skaalautuva
 • edullinen

Haittoja

 • Ei ilmaista CDN: tä

10. InMotion-hosting

InMotion Hosting -logo

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta:
$ 7,26
Levytila: 40 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

InMotion Hosting tunnetaan liiketoimintaratkaisuistaan ​​ja erittäin korkealaatuisista web-hosting-palveluistaan. Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä, että he tarjoavat myös WordPress-ratkaisuja. Ne ovat vähän kalliimpia, mutta tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn!

Aloitetaan turvallisuudesta, koska se on melko tärkeä aihe. InMotion tarjoaa DDOS-suojauksen, hakkerointisuojauksen ja mukautetun palomuurin, joka riittää kaikkein aggressiivisimpiin hyökkäyksiin. Mitä tulee muihin ominaisuuksiin, kaikkiin suunnitelmiin sisältyy 90 päivän rahat takaisin -takuu, lavastusympäristö, vedä-pudota -sivun rakentaja ja paljon muuta.

Heillä on myös hyvä tukitiimi, jos hämmentät sivustosi ja tarvitset apua. Heillä ei kuitenkaan ole palvelimia Isossa-Britanniassa, mikä on vähän räjähtävää.

Heidän suunnitelmansa alkavat 7,26 dollaria kuukaudessa.

WordPress-isäntäominaisuudet: Hallittuja päivityksiä, edistynyt tietoturva, vaiheittainen ympäristö, WordPress esiasennettu, ilmainen verkkotunnus, vedä ja pudota -sivunmuodostaja.

Plussat

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Luotettava
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu
 • Hyvä turvallisuus

Haittoja

 • Yhdysvaltain palvelimet voivat hidastaa suorituskykyä

11. Bluehost

Bluehost -logo

Verkkosivusto: www.bluehost.com
Hinta:
$ 19.99
Levytila: 30 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Bluehost tunnetaan enimmäkseen halvasta 3,95 dollarin jaetusta hosting-paketista, mutta ne tarjoavat myös WordPress-hosting-palveluita VPS-palvelimillaan. Hinta on vähän korkeampi, mutta suorituskyvyn nousu on huomattavaa. Heidän WP-suunnitelmiin sisältyy ilmainen SSL, SiteLock Security, Advanced CDN ja SiteLock WAF.

Heidän perussuunnitelma on hyvä jopa 100 miljoonaan käyntiin kuukaudessa, mikä on kohtuuttoman korkea (jos tiedät kuinka rakentaa tällainen sivusto, lyö meitä).

Yhdistyneelle kuningaskunnalle se ei todennäköisesti ole loistava valinta, koska heillä ei ole palvelimia maassa. Myös heidän maineensa on ollut hiukan mehinen viime vuosina, kun he ostivat EIG: n ja tuki / yleinen laatu meni alamäkeen … he ovat toipumassa nyt, mutta kestää jonkin aikaa ennen kuin he voivat palata entiseen loistoonsa.

Heidän isännöintisuunnitelmansa alkavat 19,99 dollaria kuukaudessa.

WordPress-isäntäominaisuudet: CDN, WAF-palomuuri SiteLockilta, edistynyt tietoturva, korkea käyntien / kuukauden raja.

Plussat

 • Ihmisarvoinen turvallisuus
 • CDN mukana

Haittoja

 • Kivinen maine

12. Unelmahost

DreamHost-logo

Verkkosivusto: www.dreamhost.com
Hinta:
$ 7,95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

DreamHost tunnetaan korkealaatuisista hosting-ratkaisuista. Ja heidän WordPress-isännöintisuunnitelmansa eivät eroa toisistaan, myös WordPress suosittelee niitä (aivan kuten SiteGround), mikä itsessään on erittäin vaikuttava.

Niiden perussuunnitelmaan kuuluu uskomattoman 97 päivän rahat takaisin -takuu, ilmainen SSL, ilmainen whois-yksityisyys ja 24/7 WordPress-asiantuntijatuki. Heillä on itse asiassa kahta tyyppisiä WordPress-hosting-suunnitelmia, joista toinen on jaettua hosting-palvelua, toiset pilvipalvelimissa (nimeltään DreamPress), mikä lisää suorituskykyä huomattavasti. Ne ovat ehdottomasti askel eteenpäin perussuunnitelmasta ja tarjoaa joukon muita WP-ominaisuuksia, kuten palvelintason välimuisti ja välittömät päivitykset.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei kuitenkaan palvelimia …

Heidän suunnitelmansa alkavat 7,95 dollaria kuukaudessa.

WordPress-isäntäominaisuudet: Automaattiset päivitykset, WAF, WP esiasetettu, ilmainen SSL, verkkotunnuksen yksityisyys.

Plussat

 • Ilmainen SSL
 • 97 päivän rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • Ei UK-palvelimia

UK WordPress-hosting: Kuinka valita paras?

Sekä yksityishenkilöt että yritykset ovat löytäneet WordPressin käytön helpon ja kauneuden verkkosivustoilleen ja blogeihinsa. Sen monipuolisuus ja laatu ovat tehneet siitä ihanteellisen, joko yksityishenkilöille, jotka haluavat vain pitää blogiaan ja parantaa henkilökohtaista tuotemerkkiään, tai jopa keskisuurille yrityksille, jotka tekevät verkkokauppaa.

Jos olet yksityishenkilö tai yritys, joka haluaa luoda oman verkkosivustosi, saatat hämmentää nykyään kaikkia siellä olevia vaihtoehtoja, etkä ehkä ymmärrä eroa verkkosuunnittelutyökalun (tai CMS) ja verkkosivuston isännän välillä. On melko tärkeää, että paitsi ymmärrät eron myös tiedä, mitä on hyvästä isännästä etsiä, koska huono web-hosting voi mitätöidä verkkosivustojen snappiest.

Tässä tarkastelemme itse WordPressiä ja WordPress-hosting-palveluita lopulta tavoitteena auttaa sinua löytämään paras web-hosting WP: lle. Olemme tehneet näitä WP-vertailuja myös muissa maissa, kuten WordPress isännöi Australiaa ja WordPress Kanadaa.

työskentely WordPressin kanssa

Mikä on WordPress?

WordPress-logoEnsinnäkin, jos olet todella uusi sisältöhallintajärjestelmissä, olisi hyödyllistä selittää, mikä WordPress on.

WordPress on avoimen lähdekoodin (ilmainen) sisällönhallintajärjestelmän (CMS) ohjelmisto, jonka avulla voit luoda verkkosivustoja. Yksinkertaisesti sanottuna – se on työkalu, jonka avulla voit luoda oman verkkosivustosi tai blogin.

Oli se sitten tech geek vai ei, se on yksi parhaimmista CMS: isistä, joita voit valita verkkosivustosi luomiseen. Sen tiedetään olevan helpointa käyttää, mikä tekee siitä täydellisen aloittelijoille, mutta sillä on myös voimaa ja joustavuutta palvella henkilöä, joka on tekniikan taitavampaa ja / tai jolla on monimutkaisempi liiketoiminta verkkosivuston läpi..

Jos aiot perustaa verkkosivuston tai blogin, et voi todella mennä pieleen valitsemalla WordPress. Se on tiettävästi käytetyin CMS siellä yli 60 000 miljoonaa verkkosivustoa. Se on myös valinta yli 25%: lle kymmenen miljoonan parhaan verkkosivuston joukosta.

Mutta kuten yllä vihjattiin, pelkkä CMS: n valitseminen ja houkuttelevan ja tehokkaan verkkosivuston luominen eivät riitä. Sinun on myös valittava, miten haluat ylläpitää verkkosivustoasi. Tätä päätöstä on koulutettava, koska huono isännöintivalinta voi todella tehdä kauniistasi verkkosivustostasi huonon toiminnan ja aiheuttaa ongelmia.

Joten siinä nuotissa …

Mikä on WordPress-hosting?

Ensinnäkin, mitä emme tarkoita WordPress-isännöinnillä: WordPress.com tarjoaa käyttäjille ilmaisen isäntämahdollisuuden erittäin yksinkertaisiin WordPress-verkkosivustoihin. Tätä ei suositella, koska se ei tarjoa ominaisuuksia tai asiantuntemusta, joita tarvitset ammattimaiselle verkkosivustolle, joka tarjoaa erinomaista palvelua ja vahvaa läsnäoloa verkossa. Joten, ellet ole vain blogoinut potkuja ja kikatuksia, älä käytä wordpress.com-palvelua isännöintiin.

Se mitä WordPress-isännöinnillä tarkoitetaan, on melko yksinkertaista: se tarkoittaa oman hosting-palvelun löytämistä ja heidän isäntä WordPress-sivustosi puolestasi. Oikeastaan ​​kaikki isännöintipalvelut kykenevät isännöimään WordPress-verkkosivustoa, joten et välttämättä löydä isännöintipalveluita sanomalla, että ne isännöivät vain WordPressiä, tai palveluita, joiden mukaan heillä ei ole WordPress-ominaisuuksia.

Vaikka kaikki palvelut voivatkin ylläpitää WordPress-sivustoa, jotkut ovat varmasti paremmin siinä kuin toiset. Etsittäessäsi isännöintipalvelua on ehdottomasti aikaa ja vaivan arvoista löytää yksi näistä, koska heillä on WordPress-erityistukea, joka voi todella vaikuttaa. Ne voivat tarjota mitä tahansa erittäin helposta asennuksesta WordPress-erityiseen tekniseen tukeen, työkaluihin jne. Mutta enemmän siitä myöhemmin.

Viimeinen huomautus siitä, mikä WordPress-hosting on: vaikka voit saada WordPress-palvelimen isäntäjakoisilla, omistetuilla ja / tai VPS-palvelimilla (älä unohda myös kalliimpaa hallittua WordPress-hosting-palvelinta), pysymme nykyisessä tarkoituksessa keskustellaan hyvistä WordPress-palvelun jaetun palvelun hyvistä puolista.

Jaettu isännöinti on yleisesti yleisintä WordPressiä käyttäville ihmisille. Jotkut niin monimutkaisista ja kalliista kuin omistettu palvelin tai jopa VPS-palvelimet ovat eniten merkityksellisiä suurten yritysten kanssa. Jaettu hosting tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jaat palvelimen muiden verkkosivustojen kanssa, mikä vähentää kustannuksia.

Hyvä isännöintipalvelu tietää kuinka rajoittaa sivustojen määrää yhdellä palvelimella, jotta sinun ei pitäisi kokea kielteisiä seurauksia jaetun palvelimen käytöstä.

Miksi tarvitset WordPress-hosting-palvelua?

Joten miksi, jos todella kaikki isännöintipalvelut kykenevät isännöimään WordPressiä, on tärkeää löytää palvelu, joka on erikoistunut WordPressiin tai onko WordPress enemmän “ystävällinen”? Joitakin syitä siihen, miksi jo vihjataan jo yllä, mutta käsittelemme niitä hieman enemmän.

Ohittamatta liikaa eteenpäin ja keskustelematta etsittävistä tärkeimmistä ominaisuuksista, WordPress-hosting tarkoittaa isäntää, joka tekee WordPressin asentamisesta erittäin helppoa tai joka tekee sen sinulle, kun ostat heidän palveluitaan. Ne myös helpottavat WordPress-sivustosi siirtämistä isäntältä toiselle huomattavasti helpomman ja saumattomamman siirtymisen avulla.

Lisäksi saamasi ohjauspaneeli sisältää todennäköisemmin työkaluja ja menetelmiä WordPress-sivustosi nopeuden ja toimivuuden parantamiseksi, jos isäntä käyttää itseään WordPress-isäntänä. Viimeinkin, sinulla on myös paljon todennäköisemmin teknistä tukea, joka on asiantunteva asiantuntija WordPress-alustan käsittelyssä, ja takaamme, että olet kiitollinen ensimmäistä kertaa, kun tarvitset heidän soittamisen (ja se tapahtuu).

Joten miksi löytää WordPress-isännöintipalvelu? Jotta kokemuksesta olisi paljon helpompaa, miellyttävämpää ja vähemmän hämmentävää. Tämä tietysti tarkoittaa myös sitä, että sivustosi on nopeampi ja toimii paremmin kuin muuten, mikä tietysti antaa vain hyvää yrityksellesi.

Plussat & Miinukset jaetulle WordPress-hosting-palvelulle

Punnittaessasi vaihtoehtojasi hosting-tyypille, tietysti haluat tietää, mitkä ovat edut ja haitat. Kuten edellä mainittiin, olemme päättäneet keskittyä WordPressin jaettuun isännöintiin täällä, mutta muita tyyppejä on varmasti erilaisia.

Joten mitkä ovat jaetun WordPress-isännöinnin etuja ja haittoja??

Plussat                                                                            

 • Erittäin edullinen / halpa
 • Täydellinen pienille ja keskisuurille yrityksille
 • Täydellinen niille, jotka ovat uusia verkkosivuston luomisen ja hallinnan aloittajia
 • Jaettu isäntä ei ole rajoitettu vain WordPressiin
 • Rajoittamattomat laajennukset
 • Erittäin helppo asennus ja mukauttaminen cPanelilla

Haittoja

 • Jaettu palvelin tarkoittaa resurssien jakamista muiden palvelimen verkkosivustojen kanssa
 • Jos palvelimen muut sivustot hoitavat kaikki resurssit, se saattaa hidastaa verkkosivustoasi
 • Sinulla voi olla vähemmän erikoistunutta teknistä tukea (kuten yllä on vihjattu, jos etsit oikein, tämän ei pitäisi olla ongelma)

Kaikesta huolimatta, jos osaat etsiä ja tunnistaa laadukasta isäntää, niin jopa jaetussa isännöintisuunnitelmassa voi olla joitain yllä luetelluista haitoista..

WP-palveluntarjoajien tutkiminen

Joten miten tunnistaa paras WordPress-hosting-palvelu Yhdistyneessä kuningaskunnassa? Hyvin…

Tarkistettavat WordPress-hosting-ominaisuudet

Jos vaadit odottamaan seuraavien tärkeiden ominaisuuksien mukaisen isännöintipalvelun löytämistä, sinun pitäisi olla hyvissä ajoin matkalla erittäin tyydyttävään kokemukseen WordPressin jaetusta isännöintipalvelusta..

Vaikka on muistettava, että saat mitä maksat, haluamme myös rohkaista teitä, että voit silti löytää laadukkaan isännöinnin näillä ominaisuuksilla rikkomatta pankkia. Tässä huomautuksessa tässä on ominaisuuksia, jotka sinun on ehdottomasti tutkittava löytääksesi oikea isäntä:

Yhden napsautuksen tai Esiasenna WordPress-vaihtoehto

Parhaissa WordPress-isännöintipalveluissa on ehdottomasti joko WordPressin asennus yhdellä napsautuksella saatavilla cPanelin kautta tai ne tarjoavat WordPressin ennakkoasennuksen ostaessasi palvelujaan. Joillakin on jopa olemassa oleva WordPress-liiketoimintakirjasto, kiinteistöjen WP-teemoja, WordPress teemoja valokuvaajille ja paljon muuta.

Täällä on liian monia mahtavia hosting-palveluita, jotka tarjoavat tämän vaihtoehdon, joten sinun ei ehdottomasti pitäisi tyytyä vähempään kuin yhden napsautuksen asennukseen. Se tekee prosessista sinulle paljon helpompaa ja tarkoittaa, että olet melko valmis aloittamaan verkkosivustosi tekemisen heti palvelun ostamisen jälkeen.

Asiakaspalvelu

tukivaihtoehdotUsein liian helppo sivuuttaa, mutta elintärkeä on asiakastuki. Varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta, kun teet verkkosivuston, tarvitset tukea. Vaikka se ei ole ensimmäinen kerta, koska virheet ja seisokit voivat merkitä asiakkaiden (ja siten tulojen) menetystä, et halua jäädä selvittämään itseäsi.

Hyvät hosting-palvelut tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, useiden keinojen, kuten online-chatin ja puhelintuen kautta. Älä tyydy vähempään. Haluat tietenkin myös löytää isännöintipalvelun, joka mainitsee sen tarjoavan WordPress-erityisosaamista. Katso tarkistamasi palveluista, joita harkitset, jotta asiakkaat voivat todistaa asiakastuensa laadun.

Palvelimen sijainti

Verkkosivustosi nopeuden ja laadun kannalta on tärkeää, että isäntäpalvelimesi sijaitsee jossain lähellä sijaintiasi. Emme tarkoita välttämättä samassa kaupungissa tai edes Isossa-Britanniassa, mutta sen on oltava tällä maailman puolella, ja mitä lähempänä, sitä paremmin WordPress-sivustosi toimii. Joten välttäkää meren yli sijoittuvien palveluiden, kuten esimerkiksi Yhdysvaltojen, isännöintiä.

Yksi varovaisuus tähän on kuitenkin se, että voit löytää isännöintipalvelun, jolla on useita datakeskuksia ympäri maata ja / tai maailmaa. Jos näin on, tarkista, että voit valita lähimmän datakeskuksen.

Nopeus

Palvelimen nopeusNopeudella (tai sen puuttumisella) on suuri merkitys käyttäjien tyytyväisyydessä sivustoon ja se voi vaikuttaa sivustosi hyvinvointiin ja siten ansaitsemasi tuloihin. Joten nopeus on tietenkin tärkeä. Monet isännöintipalvelut tarjoavat ilmaiseksi esimerkiksi SSD-levyjä (solid state levyt) ja / tai CDN (sisällön jakeluverkko), jotka voivat parantaa merkittävästi latausnopeutta. Kannattaa etsiä palvelua, joka tarjoaa näitä.

Palvelimen käyttöaika

Ei ole syytä tyytyä isännöintipalveluun, jonka palvelimen käyttöaikarekisteri on alle 99,9%. Kaikki parhaat voivat tarjota sen, vaikka ovatkin uskomattoman taloudellisia. Paras tapa todella tarkistaa heidän aikataulunsa on käydä Googlen kautta etsimään yritysten tilastoja. älä ota vain heidän sanansa.

kaistanleveys & Tiedonsiirto

Monet hosting-palvelut väittävät tarjoavan rajoittamatonta kaistanleveyttä tai tallennustilaa. Vaikka tämä on houkuttelevaa, se voi tarkoittaa, että he ylikuormittavat palvelimiaan, joten laatu ja nopeus saattavat olla heikot. Todellakin, 2 Gb: n pitäisi olla riittävä useimmille, ja suurin osa palvelimista pystyy tarjoamaan enemmän kuin haluat. Tähän olisi jälleen hyvä keskittyä, kun luet asiakasarvioita. Lisäksi, jos aiot saada paljon sivuston latauksia sivustosi kävijöille (mp3, pdfs, jne.), Sinun on tärkeää pitää silmällä myös tiedonsiirron rajoituksia.

Ilmaiset verkkotunnusten rekisteröinnit + lisäosa-verkkotunnukset

Kaikki hyvät hosting-palvelut tarjoavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen osana pakettiasi, joten älä ehdi tyydy vähempään. Lisäksi, vaikka et todennäköisesti tarvitse sitä aloittaessasi online-yritystäsi tai verkkosivustoasi, saatat tulevaisuudessa tarvita useita verkkotunnuksia ja sivustoja. On hyvä tarkistaa, sallitaanko sinulla useampi kuin yksi WordPress-sivusto tiliä kohden. Monet tarjoavat useita ja jopa rajattomia verkkotunnuksia.

varmuuskopiot

Varmuuskopiot ovat erittäin tärkeitä ja säästät paljon särkyä (kukaan ei halua menettää tuntien arvoista vaivaa). Tarkista, tarjoaako palvelu automaattisia varmuuskopioita ja kuinka usein (päivittäin, viikoittain, kuukausittain jne.).

turvallisuus

Lopuksi, haluatko suojata WordPress-sivustoa, riippumatta siitä, onko blogia tai verkkokauppaa. Varmistaaksesi tämän, etsi palveluita, jotka lupaavat säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä ja jotka saattavat jopa tarjota ympärivuorokautisen suojauksen. Jotkut isännät sisältävät tiukkoja suojaustasoja, kun taas toiset antavat sinun valita erilaisia ​​tasoja.

TAI

Ohje

Mikä isäntä on paras WordPressille, Linuxille tai Windowsille?

Suosittelemme Linux-isännöintiä WordPressin suorittamiseen, suurimmassa osassa tapauksia. Vaikka voit suorittaa WordPressin Windows-isännöinnissä, Windows-isäntä on yleensä kalliimpaa.

Voinko käyttää WordPressiä ilman isännöintiä?

Teknisesti ei, WordPress on isännöitävä jossain, mutta jos et halua määrittää omaa hosting-palvelua tai kirjautua palveluntarjoajan palveluun, voit siirtyä WordPress.com-sivustoon ja aloittaa ilmainen tili. Tällä tavalla voit käyttää WordPressiä ilmaiseksi tarvitsematta huolehtia sen ylläpidosta. He tekevät kaiken puolestasi.

Onko WordPressissä ilmainen isännöinti?

Kyllä, WordPressillä on ilmainen isännöinti, jos käytät WordPress.com-palvelua (ei pidä sekoittaa WordPress.org-versioon, jonka sinun on löydettävä oma isäntä ja asennettava se). Jos kirjaudut ilmaiseksi tilille WordPress.com-sivustossa, voit käyttää rajoitettua WordPress-versiota aliverkkotunnuksessa.

Mikä on ero WordPress.com ja WordPress.org välillä?

Suurin ero WordPress.com ja WordPress.org välillä on kuka isännöi verkkosivustoa. Jos käytät wordpress.org-sovellusta, sinun on ladattava ja asennettava WordPress valitsemasi WordPress-isäntään. Jos käytät wordpress.com-sivustoa, he isännöivät asennusta sinulle ja voit tehdä sen kaiken ilmaiseksi, vaikka työskentelemäsi WP-versio on rajoitettu suunnittelun ja ominaisuuksien suhteen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author