Nestemäinen verkkokatsaus

Yleisarvosana

Ylläpito WordPress-hosting-suunnitelma
$ 99 / mo

Nestemäinen verkko: nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Lyhyesti sanottuna, suosittelemme ehdottomasti Liquid Web -sovellusta Managed WordPress Hosting -palveluun. Katsotaanpa tärkeimmät edut, joista todella pidimme.

turvallisuus: SSL-varmenteen (https, turvallinen sivusto) hankkiminen on nykyään välttämätöntä, ehdottomasti, että Google suosii https-sivustoja, ja Chrome merkitsee aktiivisesti ei-suojatut sivustot “ei-suojatuiksi” … Nestemäinen Web sisältää SSL-varmenteet suunnitelmissaan, vain asetettu ja unohtaa.

varmuuskopiot: Ei viikoittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​varmuuskopioita, mutta päivittäin varmuuskopioita! Onko jotain vialla? Ei hätää, palaa vain eilen.

Automaattiset päivitykset: Älä pelkää päivityksiä, he tekevät sen puolestasi varmistaen, ettei mikään rikkoudu.

iThemes Sync: Hienoa, jos sinulla on useita WP-sivustoja. iThemes Sync sisältyy jokaiseen suunnitelmaan, tämä on monisivustohallintajärjestelmä, joten voit tehdä joukkomuutoksia useisiin sivustoihin.

Tuki: 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa… ja se on todellinen asiantuntijatuki!

Rehellisesti, pidämme heistä todella! Ne ovat vakaita, erittäin luotettavia ja kehittyvät alan kanssa. Jos sinulla on budjetti (ne alkavat 99 dollaria kuukaudessa), etsi se!

Nestemäinen web-tutkimus

Nestemäinen Web-hallinnoima WordPress-hosting-arvostelu

Johdanto nestemäiseen verkkoon

Liquid Web perusti Matthew Hill vuonna 1997. Yrityksen toimitusjohtaja James F. Geiger aloitti toimintansa vuonna 2015. He ovat ylpeitä siitä, että ovat alan parhaita asiakkaan uskollisuudessa..

Tällä hetkellä Liquid Web -yrityksellä on yli 30 000 asiakasta 30 maassa. Heillä on yli 500 000 sivustoa hallinnassa ja viisi maailmanlaajuista tietokeskusta.

Tämä yli 100 miljoonan dollarin yritys tarjoaa erilaisia ​​tuotteita ja palveluita. Näitä ovat omistettu palvelimet, Cloud VPS-hosting, pilvipalvelu, ylläpitämä WordPress-hosting, hallinnoitu WooCommerce-hosting ja monenlaisia ​​räätälöityjä web-hosting-ratkaisuja.

Liquid Web on tehnyt Inc.-lehden vuosittaisesta luettelosta 5000 yritystä kymmenen vuoden ajan peräkkäin. Talkinin pilvi sijoitti heidät # 7 kaikista pilvipalvelujen tarjoajista. Ja Cloud Spectatorin mukaan yrityksellä on nopeimmin hallittu VPS.

Yhtiö suhtautuu vaatimustenmukaisuuteen ja turvallisuuteen vakavasti. Heillä on verkkosivuillaan julkaistu erilaisia ​​todistuksia tämän todistamiseksi. Ne noudattavat EU: n ja Yhdysvaltojen tietosuojakilpiä ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen tietosuojakilpiä. Yhtiö on myös HIPAA-yhteensopiva. Lopuksi ne ovat myös yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia.

hinnoittelu

Liquid Web tarjoaa kolmen tyyppisiä suunnitelmia Managed WordPress Hosting -palveluun. Nämä suunnitelmat ovat nimeltään Professional, Business ja Agency. Mainitut suunnitelmat sisältyvät jäljempänä:

Halvin suunnitelma on nimeltään Professional ja se maksaa 99,00 USD kuukaudessa. Melko paljon! Hyvä asia tässä on kuitenkin se, että voit maksaa kuukausittain. Sinulla ei ole velvollisuutta tehdä mitään sopimusta ja voit peruuttaa sen milloin tahansa. Tämän paketin avulla voit majoittua 10 sivustoon.

Saat myös 50 Gt tallennustilaa. Tämä on rajoitettua verrattuna muihin isännöintipalvelujen tarjoajiin, jotka antoivat rajoittamattoman määrän levytilaa. Jos sinulla on 10 sivustoa yhdellä tilillä ja vain 50 Gt tallennustilaa, tämä ei ehkä riitä. Tapauksissa, joissa joudut sijoittamaan korkealaatuisia kuvia, videoita ja ladattavia tiedostoja sivustoosi, rajoitettu tallennustila ei ehkä ole sinulle.

Automaattiset varmuuskopiot tehdään päivittäin, ja niitä säilytetään 30 päivän ajan ulkopuolella. Jos haluat palauttaa tämän varmuuskopion (tapauksissa, joissa et pysty korjaamaan monimutkaista ongelmaa sivustollasi), voit tehdä sen yhdellä napsautuksella.

Sinulle annetaan automaattinen SSL jokaiselle Liquid Webistä tilaamallesi sivustolle. Tämä annetaan ilman lisäkustannuksia teiltä. Tämä tarkoittaa, että sinun on turvattava oma verkkosivustosi ja suojata sen sisältämiä arkaluontoisia tietoja. Se tarkoittaa myös nousua hakukoneiden sijoituksissa, koska Google suosii suojattuja verkkosivustoja turvallisten sivustojen sijaan.

Jos olet vasta aloittamassa verkkosivustosi kanssa, sinulle annetaan latausalusta. Tämä tarkoittaa, että voit testata sivustosi ennen kuin se ilmestyy. Testaamalla sivustosi voit tarkistaa sen ulkoasun ja tuntea ongelmat ennen kuin se lähtee yleisölle.

Liquid Web suhtautuu hallittuihin WordPress-isännöintipalveluihinsa vakavasti. He päivittävät WordPress-asennuksen ja varmistavat, että laajennuksiasi ei jätetä yksin. Liquid Web varmistaa, että laajennukset eivät ole ristiriidassa käyttöympäristösi kanssa, päivittämällä ne automaattisesti erillisessä ympäristössä. Jos kaikki on kunnossa, laajennukset päivitetään tuotantopaikalla.

iThemes Sync Pro on myös mukana. Se antaa sinulle mahdollisuuden seurata sivustosi käyttöaikaa tai seisokkeja. Sen avulla voit myös tarkastella ja seurata Google Analytics -tietoja. iThemes Sync Pro antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa viestien SEO-tilan ja hallita sitä, mitä asiakkaasi voivat tosiasiallisesti nähdä WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudassa. Nämä kaikki voidaan tehdä yhdessä paikassa.

Nopeudelle annetaan merkitys käyttämällä solid-state-asemia (SSD) perinteisten mekaanisten asemien sijaan. Tämä tarkoittaa nopeampaa verkkosivustojen lastausnopeutta johtuen entisen käytöstä, toisin kuin jälkimmäisen kanssa. Kuvat myös pakataan automaattisesti kuvan optimointilaajennuksen kautta. Tämä tarkoittaa jälleen nopeampaa latausnopeutta pienempien kuvatiedostojen vuoksi.

Sinulla ei ole sivun katselua tai liikenteen rajoituksia kaikilla hallinnoiduilla WordPress-hosting-suunnitelmilla. Siten sinua ei veloiteta sivun katselukertoista, eikä sinua laskuteta ylimääräisiä palkkioita. Tämä on hyvä asia, jos sinulla on paljon verkkosivustojen katsojia ja jos huippusesongit ovat tulossa.

Lupausten kohdalla heillä on 100% verkon käyttöaikatakuu. Suuri lupaus antaa! Heillä on myös 100%: n käyttöaikatakuu. Lisäksi he antavat sinulle 30 minuutin laitteiston vaihtotakuun.

Tukivaihtoehdot

Liquid Web tarjoaa sinulle monenlaisia ​​tukivaihtoehtoja. Näitä ovat seuraavat:

  • Puhelintuki
  • Online-livekeskustelu
  • Lipun jättäminen
  • Tietopohja
  • Tukityökalut

Tietokanta sisältää oppaita, jotka auttavat sinua pitämään sivustosi ja tilisi yllä. Tukityökalut sisältävät IP-tarkistuksen, SSL-työkalun ja DNS-puun. Ensimmäisen, IP-tarkistimen, avulla voit tarkastella laitteen IP-osoitetta nopeasti. SSL-työkalun avulla voit tarkistaa SSL: n ja muiden tietojen paikkansapitävyyden. DNS-puityökalu antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella DNS-tietueita puukaaviossa.

Liquid Web lupaa paljon, kun kyse on heidän asiakastukipalvelustaan. Puhelin & Chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden, ja heidän mukaansa saat apua muutamassa minuutissa. Alkuperäinen vastausajan takuu tukipalvelulle on 30 minuuttia. Jos he menettävät tämän 30 minuutin merkinnän, he hyvittävät sinulle kymmenkertaisesti summan, jonka he menettivät.

Laitteiden korvaamiseen kuuluu myös 30 minuutin takuu. Kun viallinen erillinen palvelinlaitteisto on löydetty, se korvataan alle 30 minuutissa. Jos se vie enemmän kuin mainittu takuu, he hyvittävät sinulle 10 kertaa enemmän aikaa.

He lupasivat paljon, eikö niin? Mutta ovatko he selvinneet siitä? Useimpien arvostelujen mukaan he todellakin tekivät. Vau! Asiakas- ja teknisen tuen edustajat olivat erittäin perehtyneitä sekä helpoihin että monimutkaisiin ongelmiin. Ja he auttoivat mielellään asiakkaita. Tämä on iso plussi Liquid Web -palvelulle.

Plussat

Liquid Web -palvelun liittymisessä on paljon etuja. Alla on joitain niistä:

Ei liikennerajoituksia

He eivät veloita sivun katselukertoista tai ylimääräisistä maksuista. Sinulla voi olla rajoittamaton määrä liikennettä verkkosivustollasi, eikä sinun tarvitse huolehtia ylimääräisten rahastojen selvittämisestä.

100% Uptime-takuu

He varmistavat, että verkkosivustosi on jopa 100% ajasta. Jos ei, he antavat sinulle kymmenkertaisesti seisokkeja.

Erinomainen asiakastuki

Ne tarjoavat erinomaisen asiakastukipalvelun, jota useimmat asiakkaat rakastivat. Lisäksi he antavat sinulle kymmenkertaisen summan, jonka he menettivät, jos he eivät vastanneet HelpDesk-lippuihin 30 minuutin sisällä..

Ilmaiset varmuuskopiot

Saat automaattisia päivittäisiä varmuuskopioita, joita säilytetään sivuston ulkopuolella noin 30 päivän ajan. Tämä on hyödyllistä, kun verkkosivustosi tulee vaikeuksiin. Voit palauttaa varmuuskopion heti yhdellä napsautuksella. Se on helppoa kuin 1-2-3.

Ilmainen SSL-varmenne

Saat automaattisen SSL-sertifikaatin jokaisesta tilaamastasi sivustosta Liquid Web -palvelun avulla. Tämä tarkoittaa, että suojaat verkkosivustosi ja parannat sen sijoitusta hakukoneissa. Se on kaksinkertainen vahinko!

Täysin hallinnoitu WordPress

WordPress-verkkosivustosi päivityksen lisäksi laajennuksia hallitaan myös sinulle. Laajennukset testataan, jos ne ovat ristiriidassa keskenään. Tämä tehdään erillisessä ympäristössä. Jos testin aikana pluginien välillä ei ilmene ristiriitoja, se otetaan käyttöön tuotantopaikalla.

Ilmainen lavasivusto

Ennen verkkosivustosi käyttöönottoa on varmistettava, että se on optimaalisessa tilassa. Siten ilmaisen lavastesivun avulla voit testata sivustosi ennen aloittamista. Tämä varmistaa verkkosivustojen katsojille paremman käyttökokemuksen.

Haittoja

Ei halpa

Halvin Ylläpito WordPress-hosting-suunnitelma on 99,00 USD kuukaudessa. Tämä ei ole halpa hinta. Jos olet vasta aloittamassa, et ehkä pysty varaamaan kustannuksia (mutta se on ehdottomasti perusteltua).

johtopäätös

Ne ovat mahtavia, ei paljon muuta sanottavia. Jos säästät kustannuksista, et koskaan katso takaisin!

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-08-28Arvioitu tuote Nesteinen WebAuthor-arvio 41star1star1star1starharmaaTuotenimi Liquid WebPrice
99 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author