Namecheap-arvostelu – onko se todella niin hyvää?

Olemme testanneet Namecheapia jo useita kuukausia ja uskomme, että voimme antaa rehellisen, yksityiskohtaisen arvion palvelusta ja siitä, kuinka sen työkalut verrataan muihin vaihtoehtoihin, jotka ovat samanlaisia.

Kuka on Namecheap ja mistä he ovat??

Ensinnäkin vähän siitä, mikä Namecheap on ja mitä se tekee.

Namecheap aloitti toimintansa vuonna 2000 ja on liiketoiminnan kahden vuosikymmenen aikana kertynyt miljoonia asiakkaita. Namecheap on verkkopalvelu- ja verkkotunnusten rekisteröintiyritys, ja sillä on hallussaan yli seitsemän miljoonaa verkkotunnusta ja käyttäjää.

Namecheap näyttää tässä eroavan muista muista yrityksistä. On paljon hosting-yrityksiä, jotka tunnetaan tekevän sellaista ja sellaista, ja he käyttävät tätä tunnettua tuotemerkkiä ja taloudellista lihaa lisäpalvelun tekemiseen.

Osoittautuu kuitenkin, että he eivät ole hyviä tuossa uudessa palvelussa eivätkä ehkä edes ole suuria alkuperäisissä palvelutarjouksissaan – heillä on vain alan tunnettu nimi.

Kuinka Namecheap on erilainen??

Ihannetapauksessa Namecheap pystyisi ottamaan menestyksen, joka heillä oli verkkotunnusten kanssa tekemisissä, ja siirtämään ne muille alueille, kuten verkkotunnuksen isännöinnin ja rekisteröinnin, pitäisi olla helppoa. Yritimme selvittää.

Verkkotunnuksen rekisteröinnin kautta ostimme halvimman isännöintisuunnitelman ja loimme testisivuston nähdäkseen, kuinka se toimi.

Mittarimme perustuivat käytettävyyteen ja nopeuteen. Kuvailemme oppimamme perusteellisesti, mutta aloitamme mielestämme parhaiten Namecheapin hosting-kyvystä.

Namecheap-hosting-ammattilaiset

Namecheap tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten:

Vapaa verkkotunnus ja siirto

Tämä on heidän leipä- ja voiuhrinsa. Namecheap tekee parhaansa toimialueiden nimissä.

Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi saat yhden ilmaiseksi, kun kirjaudut isännöintiin. Ja jos olet jo perustanut verkkosivuston muualle, Namecheap auttaa nykyisen sivuston siirtämisessä ilmaiseksi.

Puhumattakaan siitä, että Namecheap-verkkotunnuksissa on ilmainen yksityisyydensuoja, mikä tekee siitä yhden suosikkiverkkotunnuksen rekisteröijistäni.

Rahat takaisin takuu

30 päivän rahat takaisin -takuuvektoriNamecheap tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä takuu ei ole vitsi ja saat koko kuukauden käyttää palvelua ja selvittää, onko se paras vaihtoehto sinulle tai yrityksellesi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon aikaa kokeilla sitä ja takaisin tilanteesta, jos päätät mieluummin mennä toiseen suuntaan.

Tämä on hyvä uutinen ja tarkoittaa, että sinun pitäisi kokeilla sitä itse, riippumatta siitä, mitä jollain muulla on ollut sanoa siitä. Loppujen lopuksi, niin kauan kuin teet päätöksen 30 päivän ikkunassa, sinulla ei ole mitään menetettävää.

Täysin kuormattu arvo-suunnitelma

Meillä on runsaasti kokemuksia verkon isäntäsuunnitelmien kokeilusta ja tarkistamisesta. Tiedämme mitä siellä tapahtuu ja tiedämme heidän tarjoamansa hyviä puolia.

Useimmissa tapauksissa olemme allekirjoittaneet alkeellisimman suunnitelman ja käyttäneet testisivustoa, kuten teimme täällä Namecheapin kanssa. Teemme tämän, koska suurin osa suunnitelmista tarjoaa käytännössä saman asian, ja haluamme olla varmoja, että me perustamme analyysimme samanlaisiin olosuhteisiin. Pohjimmiltaan teemme parhaamme varmistaaksemme, että vertaamme vain omenoita omenoihin.

Huolimatta siitä, että käytimme tyypillisiä Namecheap-arviointikriteerejä, tulimme yllättyneiksi siitä, mitä olimme oppineet yrityksestä. Ensinnäkin he tarjosivat mittaamatonta kaistanleveyttä halvimmassa suunnitelmassaan.

Ne tarjoavat myös pääsyn vakioominaisuuksiin, mukaan lukien cPanel-käyttö, WordPress-sovellus ja muut. Halvimmalla suunnitelmalla saat myös ilmaisen SSL-varmenteen koko ensimmäisen vuoden. Sen jälkeen maksat, mutta vuosi on silti ilmainen.

cpanel namecheap

Suunnitelmaan kuuluu myös kaksi kertaa viikossa tapahtuvia varmuuskopioita, jotka suojaavat sivustoasi, jos päivitys ei mene suunnitelmien mukaan.

Lopuksi, ja mikä mielestämme on erittäin houkutteleva perustarjoustarjouksen suhteen, saat 50 MySQL-tietokantaa. Suurin osa isäntäyrityksistä ei tarjoa sinulle mitään edes lähellä sitä perussuunnitelmassaan.

Voit myös perustaa kolme sivustoa perusasetuksella. Suurin osa arvosuunnitelmista tarjoaa sinulle mahdollisuuden isännöidä vain yhtä sivustoa. Jos sinulla on useita sivustoja, esimerkiksi henkilökohtainen ja yrityssivusto tai useita yrityssivustoja, tämä vaihtoehto on lyömätön. Siellä on enemmän.

Saat jopa 50 sähköpostiosoitetta heti, kun kirjaudut sisään. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden johtaa yritystä kattavalla verkkosivustolla ja antaa työntekijöille omat sähköpostiosoitteet, jotka on linkitetty yrityssivustoon.

Se on valtava kustannussäästö, jota et löydä useimpien hosting-yritysten kanssa.

Kolmansien osapuolien arvostelut ovat erinomaisia

Emme ole ainoat, jotka ovat huomanneet, että Namecheap tekee hienoa työtä.

Osa arviointiprosessiamme on selvittää, mitä muilla on sanottavaa arvioitavista hosting-yrityksistä. Ja Namecheap-tapauksessa suurin osa siitä, mitä he sanovat, on todella hyvää. Niin paljon, jotkut positiiviset arvostelut yllättävät meitä.

namecheap arvostelu

Namecheapilla on 4,6 tähden arvostelu Shopper Review -sivustolla, joka perustuu oletettavasti lähes miljoonaan arvosteluun. Yhdistä se vahva luokitus siihen, mitä tiesimme jo heidän perussuunnitelmastaan, ja olimme innostuneita Namecheapista. Ainoa, kun panimme koekäyttösivustomme, aloimme nähdä joitain Namecheapin heikkouksista.

Namecheap-hosting-miinukset

On kolme asiaa, jotka otamme huomioon arvioidessamme verkkoisäntää. Perustamme kokonaisarviointimme ensisijaisesti näihin kolmeen asiaan, ja mukana on muutama muu huomio, jotka vaihtelevat yrityksestä toiseen.

Kolme pääluokkaa ovat:

 • Käyttöaste: Onko sivustoni elää suurimman osan ajasta?
 • Nopeus: Tarjoavatko ne sivuston kävijöille positiivisen kokemuksen, jotta he varmasti haluavat palata??
 • Tuki: Auttavatko he minua, jos jotain menee pieleen?

Namecheap ei toimittanut mitään näistä kolmesta alueesta.

Annamme sinulle muutamia esimerkkejä:

Uptime oli huono

Aluksi koimme 100% käyttöaikaa ensimmäisen kokeilukuukauden aikana (muistatko 30 päivän rahat takaisin -takuun?). Toivomme olleen korkeat, mutta seuraavien kuukausien aikana käyttöaika ei edes mitannut alan keskiarvoon. Viime kädessä käyttöaikamme oli vain noin 99,876%, mikä on yli 60 minuuttia, jolloin sivustosi on alhaalla kuukausittain.

Nimihalpa käytettävyystesti

Vaikka luulet pystyväsi käsittelemään tunnin seisokkeja kuukaudessa, on mahdotonta ennustaa, milloin se tapahtuu. Entä jos se on vuoden vilkkaimmalla hetkellä? Entä jos se on, kun tärkein myynti tapahtuu? Tätä odottamatonta seisokkiaikaa ei voida ajoittaa, joten joudut kärsimään läpi aina, kun se tapahtuu. Se ei ole hyvä ja tarkoittaa yrityksellesi menetyksiä.

Tässä on erittely kuukausiemme lukumäärästä kymmenen kuukauden aikana. Voit nähdä live-seuranta täällä. Lue lisää Nelivaiheinen tutkimusprosessi täällä.

 • Joulukuun 2017 keskim. käyttöaika: 99,83%
 • Tammikuuta 2018 keskim. käyttöaika: 99,85%
 • Helmikuuta 2018 keskim. käyttöaika: 99,78%
 • Maaliskuun 2018 keskiarvo käyttöaika: 99,94%
 • Huhtikuuta 2018 keskim. käyttöaika: 99,94%
 • Toukokuuta 2018 keskim. käyttöaika: 99,94%
 • Kesäkuuta 2018 keskim. käyttöaika: 99,89%
 • Heinäkuun 2018 keskiarvo käyttöaika: 99,84%
 • Elokuun 2018 keskiarvo käyttöaika: 99,80%
 • Syyskuun 2018 keskiarvo käyttöaika: 99,95%

Latausaika oli hidas

Kukaan ei halua odottaa sivuston latautumista, ja siitä tulee totuudenmukaisempi joka vuosi. Ihmiset ovat kärsimättömiä, ja jokaisen isäntäyrityksen ensisijaisena tavoitteena tulisi olla latausajan mahdollisimman nopea lisääminen. Pidämme latausaikaa toisena tärkeimpänä osana arvioitaessa isäntäyritystä käyttöajan takana.

namecheap-latausaika

Sivuston omistajat haluavat tehdä vierailijoista onnelliseksi ja elleivät he saa haluamiaan tietoja nopeasti, he eivät ole tyytyväisiä. Muutamia Google-tilastoja, jotka osoittavat latausajan merkityksen ja kuinka nopeasti latausajat luovat tyytyväisiä asiakkaita:

 • Sivustojen, joiden lataaminen kestää kolme sekuntia tai vähemmän, keskimääräinen poistumisprosentti on 32%.
 • Kun latausaika nousee viiteen sekuntiin, poistumisprosentti nousee 90%: iin.
 • Jopa kuuteen sekunniin poistumisprosentti nousee 106%: iin.
 • Ja jos kävijät odottavat 10 sekuntia sivuston latautumiseen, poistumisprosentti on 123%.

Bottom line? Ahdistelet ihmisiä pois, jos sivustosi latautuu hitaasti. Katso sitä tällä tavalla: jos sivustosi latautuu liian hitaasti, se saattaa myös olla huono, koska niin monet ihmiset suuntautuvat muualle.

Tietojen mukaan Namecheapilla on nopeuskellot keskimäärin 942 millisekuntia viimeisen 10 kuukauden aikana. Tämä on kaksi kertaa hitaampi kuin HostGator Cloud ja A2 Hosting.

Toinen asia, jonka huomasimme: Se ei ollut ainoa huono kuukausi, joka laski keskimääräistä. Namecheap oli meille hidas heti ensimmäisistä päivistä lähtien, kun käytimme sitä, ja vasta äskettäin alkoi kiihtyä hiukan.

Tässä on testisivumme numerot 10 kuukauden ajan:

 • Joulukuun 2017 keskim. nopeus: 905 millisekuntia
 • Tammikuuta 2018 keskim. nopeus: 1 127 millisekuntia
 • Helmikuuta 2018 keskim. nopeus: 1 297 millisekuntia
 • Maaliskuun 2018 keskiarvo nopeus: 1299 millisekuntia
 • Huhtikuuta 2018 keskim. nopeus: 1 303 millisekuntia
 • Toukokuuta 2018 keskim. nopeus: 1117 millisekuntia
 • Kesäkuuta 2018 keskim. nopeus: 590 millisekuntia
 • Heinäkuun 2018 keskiarvo nopeus: 559 millisekuntia
 • Elokuun 2018 keskiarvo nopeus: 662 millisekuntia
 • Syyskuun 2018 keskiarvo nopeus: 559 millisekuntia

Alle Stellar-asiakastuki

Asiakaspalvelu on viimeinen alue, jolla arvioimme Namecheapin. Havaitsimme, että huolimatta heidän vahvasta UKK-alustastaan, joka oli itse asiassa hyödyllistä isännöintipalveluntarjoajina, siellä ei ollut paljoakaan muuta tukitiimin tapaan..

Myönnetään, että suurin osa mahdollisista ongelmista voidaan ratkaista UKK: n sisältämillä tiedoilla. Mutta haluamme myös tietää, että live chat ja muu tuki on saatavana tarvittaessa.

Live chat on vaihtoehto Namecheapin kanssa. Se yhdistyi nopeasti ja tukiedustaja oli ystävällistä. Hän ei kuitenkaan kyennyt auttamaan meitä, ja hänen piti siirtää meidät portinvartijalle – näyttää olevan avulias ja ystävällinen. Se ei ollut.

namecheap chat-tuki2

Periaatteessa Namecheapin concierge vain leikkasi ja liitti artikkelin perustietoja chat-ruutuun, mikä ei auttanut lainkaan. Meillä ei tarvinnut jokua selittämään prosessia, mutta tarvitsimme heidät suorittamaan palvelun – jota tavallinen hosting-yritys on enemmän kuin halukas tekemään, edes osana heidän perussuunnitelmaa. Pohjimmiltaan meille annettiin lisätietoja ja käskettiin tekemään se itse.

Lisäksi, kun meidät erotettiin alkuperäisestä edustajasta, prosessi hidastui. Paljon. Kesti useita minuutteja ja kaikki, josta kävelimme pois, oli tietoja, jotka olimme löytäneet omin käsin, jos olisimme katsoneet, mikä ei edes tarjoa ratkaisua.

Tämä on huono uutinen. Jos verkkosivustosi on alhaalla ja tarvitset apua, tarvitset sitä nopeasti ja sinun on pystyttävä luottamaan asiakaspalveluun, joka korjaa ongelman.

Namecheap-hinnoittelu, hosting-suunnitelmat ja tosiasiat

Katsotaanpa ennen kuin kokoamme arvosteluamme, mutterit ja pultit-tiedot, joita meillä on Namecheap-isännöinnistä.

Hosting-suunnitelmiin sisältyy:

 • Stellar: Mittamaton kaistanleveys enintään kolmelle verkkosivustolle 2,88 dollaria kuukaudessa ensimmäisen vuoden aikana.
 • Stellar Plus: Lisääntynyt levytila ​​Unmeterediin, 4,88 dollaria kuukaudessa ensimmäisen vuoden aikana.
 • Business SSD: 50 Gt: n SSD-levytila, joka riittää kymmenelle verkkosivustolle ja kaikelle vain 8,88 dollaria kuukaudessa.

Saat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna, ja rekisteröityminen on helppoa. He hyväksyvät luottokorttimaksut sekä PayPalin, Bitcoinin ja Dwollan.

Piilotettuja maksuja ei ole virallisesti, mutta sinun on pidettävä mielessä, että tarjoukset ovat saatavilla vain uusille isäntäostoksille. Hinta on hyvä 12 kuukaudeksi, kun maksat vuosittain, ja hinta uusitaan normaalilla hinnalla. Mahdolliset päivitykset tai alennukset tehdään täydellä uusimishinnalla.

namecheap hinnoittelusuunnitelmat

Koet jonkin verran myyntiä, joka ei ole ylivoimaista tai ärsyttävää. Tilin aktivointi on nopeaa ja saat pääsyn ohjauspaneeliin ja kojelautaan, joka on cPanel.

Viimeinkin voit asentaa sovelluksia ja CMS-ohjelmia, mukaan lukien WordPressin ja Joomlan sovellukset, sekä muita niiden yhdellä napsautuksella olevalla asennustyökalulla, joka on helppo asentaa.

Bottom Line

Tulos? Mielestämme kokemuksemme Namecheapista oli alun perin positiivinen, mutta emme olleet pitkällä tähtäimellä tyytyväisiä.

Siellä on paljon tyytyväisiä asiakkaita, ja ei voida kieltää kaikkea sitä, mikä heidän perussuunnitelmansa mukana on.

Valitettavasti tämä suuri arvo katoaa ensimmäisen vuoden jälkeen ja uusimisprosentti nousee yli 300%. Epäilemättä Namecheap on a fantastinen paikka ostaa uuden verkkotunnuksen, mutta ei niin hienoa, jos haluat itse isännöidä verkkosivustoasi.

Tekijä: käytettävyyden puute, hitaat pienet nopeudet ja asiakastuen puute, eikä se vain ole sen arvoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author